Sauer Danfoss
3 222 6 1

Opinie o Sauer Danfoss

Realista

Danfoss okazał się najgorzej zarządzaną firmą w jakiej kiedykolwiek pracowałem. To jest firma działająca na zasadzie gaszenia pożaru benzyną. Brak jakiejkolwiek organizacji. Brak nadzoru. Kadra niekompetentna całkowicie. Park maszynowy 30 letni nadający się do złomowania. Wszedzie cieknie olej, brak ustawiaczy,brygadzistów po prostu samopas. Operator bez szkolen bo nie ma kto szkolić tylko staje przy maszynie i ma robic. Nikt nie ma pojęcia o TPM, 5S,KAIZEN. DUR nie działa w ogóle bo nie ma ludzi a awarie to standard. Pod koniec roku zwalniają kogo się da bo im się budżet nie spina wiec tna koszty osobowe zamiast zajac się podniesieniem produktywności i efektywności ale po co i niby kto ma się tym zajac? Ł R to po prostu jakas pomyłka, nie ma pojęcia o zarzadzaniu ludzmi i produkcja, arogancki typ, interesują go tylko wykresy i cyferki.Mapowanie strumiena wartości pokazało tylko straty i braki. Od 9 lat nic się nie zmienia i cały czas jest to samo. Porażka! Odradzam każdemu od Operatora do Lidera podejmowanie tam pracy!!

NaSzczęścieByły

Bardzo słaba firma pod względem planowania/zarządzania. Zupełnie nierozwojowa - jakimś cudem jeszcze utrzymuje się na rynku, choć nie nadąża za zmianami na całym świecie. Jako potwierdzenie - warto poczytać sobie na forach jak sprawują się ich produkty marnej jakości i jak wygląda obsługa klienta (np. pomp ciepła technologicznie opóźnionych o minimum 10 lat). Odzwierciedla to chaos panujący w firmie i żenująco niski poziom zarządzania wewnątrz firmy. Moje sugestie dla Sauer Danfoss: Żenująca firma. Odradzam szukania tutaj pracy - w okolicy jest dużo więcej znacznie bardziej wartościowych i przyjaznych pracownikom firm. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić kadrę zarządzającą oraz procesy.

Stefan
@NaSzczęścieByły 20.11.2018 18:45

Z Twojej wypowiedzi mogę wywnioskować, że pracownik, który chciałby zatrudnić się w firmie, nie ma co liczyć na szkolenia, które podniosą jego kwalifikacje? Mógłbyś przedstawić, jak firma podchodzi do tego aspektu pracy? Jeżeli możesz, to dodaj również, na jakie wynagrodzenie można liczyć na początku zatrudnienia w tej firmie i czy z upływem czasu przewidywane są podwyżki? Będę wdzięczny za przekazaną wiedzę.

Aniolek

nie rozumiem dlaczego tyle w Was jadu inienawisci , kazdy z Was mogl brac udzial w rekrutacji , nie zauwazyliscie ze Koordynatorzy to pracownicy . ktorzy maja duzy staz i na pewno wiecej wiedzy niz nie jeden piszacy na tym forum , jezeli tu anoniomow mozecie ich oczerniac to wystap jeden z drugim na spotkaniu na przekazaniu zmiany i powiedz o co ci chodzi prosto w twarz. szefostwo na pewno wiedza po co Ci ludzie sa stworzeni , a jakby nawet do donoszenia badz przekazywania feedbacku swojemu przelozonemu , sorry na tym ic praca polega . pewnie wiekszosc z was nie wie co to feedback , a wiec jest to informacja zwrotna na dany temat . reasumujac , pracownicy sa tak rozbezstwieni robai co chca chodza jak chce , podkreccie im normy bo za duzo czasu spedzaja w przedsionku na palarni bo tam kamera nie lapie , Pozdrawiam

Mik
@Aniolek 21.11.2017 08:38

Po pierwsze Opinia na dany temat to nie jad i nienawisc. Po drugie Co do rektutacji nie osmieszaj sie,tak jak caly danfoss wiedzial kto sie zglosil tak caly danfoss wiedzial kto zostanie wybrany. Po trzecie. Duzy staz to fakt ale niekoniecznie wiedza i potencjal bo w owych przypadkach wiele do doskonalosci.Niewybrana czesc osob miala wiekszy potencjal w kazdym aspekcie. Po czwarte Duzo napisales na koncu fragment o dycsyplinie i tutaj masz racje,ale o czym to swiadczy? Po piate Po co oni akurat zostali wybrani akurat sam sobie odpowiedziales i tutaj nic nie trzeba dodawac.

Aniolek
@Mik 21.11.2017 13:06

dyscypliny nie ma odkad pamietam , now koordynatorzy sa od niemal kwartalu 4 2017 roku . firma na bileanach jest od 2010 ? Moim zdaniem tacy ludzie sa potrzebni , jednak Was wszystkich razi to ze pracowali z wami na linii a teraz przeszli pomyslnie proces rekrutacji i sa o stolek wyzej , zawisc ludzka nie zna granic , podaj Kolego / kolezanko zywe przyklady co oni robia nie tak , moze jak " gora " to czyta to cos z tym zrobia

Mik
@Aniolek 21.11.2017 13:50

Jak widac jestes malo inteligentny.O sposobie rekrutacji nic nie zajarzyles a problem polega na tym ze oni nic nie robia a nawet jakby chcieli to nie sa do tego zdolni.Nie poć się więcej iprzeczytaj wszystkie opinie za zrozumieniem jeżeli oczywiście potrafisz.

Aniolek
@Mik 21.11.2017 15:11

luzuj porty , bo ci zal je zamaze ze zgryzoty

Mik
@Aniolek 21.11.2017 15:35

Co aniolku brak argumentow? Co do inteligencji trafilem bingo!!!

Aniolek
@Mik 21.11.2017 16:06

nie brak argumentow , tylko widac na pierwszy rzut oka , ze jestes bardzo wrogo nastawiony do koordynatorow , chcialam konkrety przyklady , negatywnych zachowan koordynatorw , nie podales ich .... oczeraniasz ogolnikowo. interesuja mnie konkrety , co z nimi jest nie tak

Dickens
@Aniolek 21.11.2017 08:38

Ludzie nie powinni być zastraszani, że dostaną mniej lub będą kary - np. umieścimy kamery, stworzenie warunków pracy pomaga zaangażowaniu z ich strony.

Pokrzywdzony
@Aniolek 21.11.2017 08:38

Nieprawda, koordynatorów nic nie obchodzi. Grają przejętych albo chowają się, jak jest problem, takie odbiosłem wrażenie. Czułem się mobingowany. Teraz za granicą mam super pracę na nowych maszynach z teem'em fachowców i jestem doceniony- a plebs cie zniszczy. Nie wracam po Polski ! Wrocław śmierdzi mi kupą.

Pokrzywdzony
@Dickens 25.10.2018 15:26

Kamer nie bedzie bo strategia polega na pomijaniu fo wiadomosci pewnych spraw na stanowiskach.

Stefan
@Pokrzywdzony 03.11.2018 19:20

Mógłbyś rozwinąć swoje stwierdzenie odnośnie rzekomego mobbingu, który był stosowany według Ciebie, gdy pracowałeś za pośrednictwem firmy Sauer Danfoss? Jesteś w stanie podać konkretne przykłady, które według Ciebie kwalifikowały się, aby określić je tym pojęciem? Możesz również skorzystać z nowej funkcji na forum, która pozwala skonfrontować się z całą sprawą przez formularz.

Pokrzywdzony

Tak, raczej (usunięte przez administratora) od kumpla z gniazda i obrobionr za plecami u znajomka z rodziny. Sam układ i zwalanie winy po cichu na nieswoich. Zniszczyli mi tylko CV. Odradzam.

Złoty kłos

Czy to prawda że firma płaci pracownikowi za zatrzymanie produkcji pod względem jakości? I czy to prawda że firma ma problem z terminowością dostaw produktu do klienta?? O co tu chodzi??

TheJa
@Złoty kłos 17.10.2018 17:05

Dostajesz kartę za 50 zł i uścisk dłoni na zebraniu.

Stefan
@TheJa 18.10.2018 13:42

Czy są od tego odpowiedzialne osoby, czy każdy pracownik może wykonywać dodatkowy obowiązek, który jest opłacany w ten sposób, w jaki przedstawiłeś w swoim komentarzu? Czy w firmie Sauer Danfoss często dochodzi do rotacji wśród pracowników? Napisz, jak to wygląda.

Złoty kłos
@Stefan 19.10.2018 12:15

Teraz (usunięte przez administratora)Śmieszą mnie te zatrzymania za kasę A później lament na zebraniach ze klient nie ma detali na czas. Jak ma mieć skoro wszyscy szukają byle co żeby zatrzymać produkcję za kasę. Kiedyś tak nie było I klijent był zadowolony.

TheJa
@Stefan 19.10.2018 12:15

Każdy pracownik może zatrzymać produkcję. Rotacja jest bardzo duża, zresztą firma na to stawia. Bo im lepszy pracownik, tym bardziej domaga się podwyżki. A tak przyjdzie rolnik, piekarz, sprzedawca i dostanie 20zł i już się cieszy. Produkcja seryjna, gdzie operator jest od wsadzania i zdejmowania detali. PS. Nie ma już firmy Sauer-Danfoss. Od kilku lat jest Danfoss Power Solutions.

Stefan
@TheJa 21.10.2018 15:28

Masz jakieś potwierdzenie tego, że firma Sauer Danfoss zmieniła swoją nazwę? Zmiana nazwy była podyktowana jakimś przejęciem firmy, czy może zmianą zarządu? Wiesz może, jak to wyglądało?

TheJa
@Stefan 25.10.2018 10:34

Rebranding firmy.

Stefan
@TheJa 26.10.2018 09:17

Czy w związku z tym nastąpiły jakieś odczuwalne zmiany dla pracowników, którzy pracowali do tej pory w firmie Sauer Danfoss? Firma sporządzała aneksy do umów, aby pracownicy byli zatrudnieni bezpośrednio przez firmę Power Solutions?

Wrocławianin

Co za firma nawet radca się wypowiada odradzam pracy w tej firmie teraz wprowadzają cztery brygady i masz pracować siedem dni z rzędu nie widziałem czegoś takiego w żadnej firmie do tego zatrudniają przez agencje pracy i praca nie jest stała. Finansowo kokosów nie ma prawie wszędzie płacą podobnie albo lepiej. Ja odradzam ludzie ciągle się zwalniają i pojawiają się nowi pracownicy którzy jeszcze szybciej znikają . Stanowczo odradzam zastanów się czy warto poświęcać swój czas na fatygowanie się do tej firmy.

to prawda !!!
@Wrocławianin 17.02.2017 23:21

LimpBizkit 2016-03-15 18:33 Praca zupełnie odbiegająca od fachowej. Procesy usprawnione tak aby każdy mógł stanąć na Twoim miejscu. Zadanie Danfoss! Zmienić mentalność ludzi czyli bądź dumny z pracy dla nas i nie przejmuj się zarobkami. Kadra zarządzająca, totalnie wynarodowiona przez zarobki. Zwolnienia co lato, bez reguły. Tylko Ci co się ukorzyli pracują tam długo. Zero nadziei na jakikolwiek protest pracowniczy.

Dickens
@Wrocławianin 17.02.2017 23:21

Jest dodatek do stawki 20 % za 4-brygadókę, więc nie jest źle

Złoty kłos

Joanna bez Ciebie było tu lepiej. Męczysz swoją nadgorliwością . Domyślam się że to twoja praca. Miłego dnia.

Joanna

@Tragedia, nie wiem, dlaczego zwracasz się do mnie, jako do przedstawiciela dyrekcji firmy Sauer Danfoss? Nie jestem w żaden sposób powiązana z pracą w tej firmie, dlatego niestety ten post nie powinien być kierowany w moim kierunku. @TheJa, czy firma Sauer Danfoss zatrudnia raczej pracowników na krótszy okres, czy może są i tacy, którzy pracują już dłużej w tym miejscu pracy?

anonymous
@Joanna 10.10.2018 08:55

Oczywiście, ze są pracownicy, którzy pracują już długo. Praktycznie całe Metalowców część Steeringowa to starzy pracownicy.

Joanna

@GG jfg, rozumiem mam jednak nadzieję, że są tutaj jeszcze osoby, które mają informację o tym, jak obecnie wygląda praca w firmie Sauer Danfoss i czy są jakieś możliwości, aby aplikować do pracy obecnie. Będą to pomocne informacje dla osób, które chciałyby podjąć pracę w tej firmie.

Tragedia
@Joanna 30.09.2018 13:37

Pani (usunięte przez administratora) Czy wam dyrekcji nie jest wstyd że koordynator i na motorach jak i na magazynie /na magazynie totalne ciemniaki/ nie wie co się dzieje na produkcji. Operator stacji ma jakieś 17-18zlotych na godzinę gdzie on i butterfly jego jest od wszystkiego a taki koordynator ma 30zl . I Wszystko zalatw sobie sam. Dlatego szanuje MPietrunisk bo gość ma wiedzę i potrafi się nią podzielić

TheJa
@Tragedia 05.10.2018 16:14

Firmie nie byli potrzebni ludzie kompetentni. Oni mają donieść co się dzieje a nie wiedzieć co i jak zrobić.

Joanna

@ZB, zamierzasz kandydować do pracy w firmie Sauer Danfoss na stanowisku opisanym w komentarzu? Dlaczego akurat praca w tej firmie Cie zainteresowała? Masz może jakieś informacje na ten temat, którymi mógłbyś się podzielić?

GG jfg
@Joanna 23.09.2018 20:10

Nie mam

ZB

Cześć, a jak wygląda praca na obrabiarkach CNC. Jaka jest atmosfera, czy jest presja pracy? Jaki jest brygadzista/lider? Jacy są pracownicy? Fajna ekipa, pomagają? Czy każdy sam sobie i na siebie spod byka patrzy? I jakie są zarobki mniej więcej? Pozdrawiam

Joanna

@Depresja, masz jakieś konkretnie informacje, które potwierdzałyby to, co napisałeś na ten temat? Rzeczywiście tak jest, że w firmie Sauer Danfoss występuje w tym zakresie jakieś "faworyzowanie"? Opisz, proszę, jak to wygląda z Twoich doświadczeń.

Joanna

@stary_pracownik, często zdarza się, że osoby pracujące w firmie Sauer Danfoss chodzą na zwolnienia lekarskie? Jak w takich losowych sytuacjach postępuje pracodawca? Jest możliwość w jakiś sposób rozłożyć obowiązki pracownika, który korzysta ze zwolnienia lekarskiego? @zenuapaniezenua, najlepiej, abyś swoje zapytanie wysłał bezpośrednio do administracji portalu korzystając z adresu email do administratora.

Depresja
@Joanna 10.09.2018 11:33

Przecież wszyscy wiedzą kto zawsze chodzi na zwolnienie lekarskie i to w tym samym czasie co roku. Wszystkie choroby świata a i tak mają największe podwyżki. Niestety rodzina i znajomości to podstawa w tej firmie. Są tacy którzy są nie do ruszenia przez imprezy wiadomo z kim.

Joanna

A czy ktoś z Was może przedstawić, jak wyglądają kwestie urlopowe w firmie Sauer Danfoss? Czy można bez problemu otrzymać urlop wypoczynkowy w okresie, który rzeczywiście nas interesuje? Czy może trzeba dostosowywać się do pozostałych pracowników? Może ktoś przedstawić, jak to wygląda?

stary_pracownik
@Joanna 02.09.2018 15:06

Wszystko zależy jak żyje się z przełożonym. Jak dobrze - nie ma problemu. Jak źle - to choćby dać z miesięcznym wyprzedzeniem to i tak będzie marudzenie.

Robur
@stary_pracownik 02.09.2018 21:53

I tak trzeba się dostosowywać, bo jedna osoba z czterobrygadowki może iść w na urlop w danym okresie, więc jak ktoś ma w tym samym to problem jest. Gorzej z jednodniowymj urlopami trzeba się prosić i kłócić o dzień wolnego niestety

ciekawy

Ile jest u was inżynierków z Lg

zenuapaniezenua

Drogie panie pracujace w Danfoss, jak idziecie do toalety na dwojeczke to bądźcie łaskawe nauczyć się do czego służy szczotka do muszli, zamiast zostawiać obs*ana muszle klozetowa. serio wstydu nie macie czy co? To że są sprzątaczki nie znaczy, że możecie zostawiać za sobą (usunięte przez administratora) :/ zenua panie zenua

zenuapaniezenua
@zenuapaniezenua 31.08.2018 20:45

Administratorze, co jest złego w słowie s y f że je ocenzurowales? :/

Joanna

@Juki, fotel, który opisujesz w swoim komentarzu miał być przeznaczony dla pracowników, którzy są zatrudnieni w firmie Sauer Danfoss? Rozumiem, że można skorzystać z funkcji masażu w trakcie np. przerwy od pracy? Sprecyzuj, proszę, jak to wygląda.

Fotel masujacy
@Joanna 06.08.2018 12:03

Przerwa śniadaniowa jak sama nazwa wskazuje jest od konsumpcji śniadania. Po drugie w firmie na każdej zmianie pracuje ponad 50 osób. Przerwa trwa 20min. Pytanie ile osób wymasuje????

Landlord
@Fotel masujacy 07.08.2018 20:52

Co do przerwy śniadaniowej to pitolisz głupoty. Nie ma przerwy śniadaniowej tylko jest przerwa, jak ją spożytkujesz to twoja sprawa. Możesz zjeść śniadanie, spalić papierosa, pucować torpedę w kibelku. Twoja sprawa. Co do reszty masz rację.

Joanna

@Moski456, rozważasz zatrudnienie w firmie Sauer Danfoss na stanowisku inżyniera procesu? Widziałeś jakąś ofertę pracy, którą umieściła firma Sauer Danfoss? @Wrocław, w Twoim przypadku również, proszę, abyś napisał, czy zainteresowanie stanowiskiem kontrolera jakości w w firmie Sauer Danfoss spowodowane jest tym, że pracodawca aktywnie poszukuje pracownika na to stanowisko? Czy może ogólnie chciałbyś się zorientować, czy są szansę na przyjęcie do pracy w tej firmie?

Wrocław
@Joanna 27.08.2018 11:01

Na stronie jest aktualna oferta pracy dla kontrolera jakości.

Moski456

Czesc, Ile może na strat zarobić inżynier procesu w Danfoss z dwuletnim doświadczeniem? Pozdrawiam

Stary
@Moski456 21.08.2018 17:43

To zależy jaki z Ciebie inżynier !!!! Takich co poprostu są to już mamy. Szkoła to nie wszystko

Wrocław

Jakie (mniej, więcej) zarobki są na stanowisku kontrolera jakości (3 lata doświadczenia w innym zakładzie)?

zainteresowany

Witam mam pytanie jak wyglądają warunki pracy i płacy?

Arthur
@zainteresowany 17.08.2018 11:09

Dla nowych pracowników NIE najlepiej

costamcostam
@zainteresowany 17.08.2018 11:09

Praca na 3 zmiany plus ew 4 brygady, zależy gdzie trafisz, płacą na poczatek to około 20 21 zł brutto za godzinę do tego dodatek za pracę na drugiej zmianie i nockach, spora możliwość dorobienia na nadgodzinach szkoda że nie napisałeś jakie stanowisko konkretnie

zainteresowany
@costamcostam 18.08.2018 18:26

Szału nie ma ,takie pieniądze zarabiałem 3 lata temu za 1 zmianę,dam sobie spokój z tą firmą

Joanna

@Bocian, możesz rozwinąć swoją wypowiedź na temat firmy Sauer Danfoss? Podałeś argumenty, których kompletnie nie uzasadniłeś, dlatego zapraszam do sprecyzowania swojej wypowiedzi. @R., jeżeli masz odmienne zdanie na ten temat to również, proszę, abyś odpowiednio uzasadnił swoją opinię. Jak wyglądają obecne warunki zatrudnienia w firmie Sauer Danfoss? @Arthur, nie najlepiej to znaczy jak? Możesz opisać, co wiesz na ten temat?

Bocian

Beznadziejna firma patologiczny lider na motorach

R.
@Bocian 14.08.2018 22:07

Firma jest ok...ciekawe czy znasz znaczenie słowa "patologiczny"? Bo widzę, że jednak nie!!!

anonymous
@R. 15.08.2018 15:35

Patologia wg.wikipedii to stan chorobowy.

Zainteresowany
@Bocian 14.08.2018 22:07

Lider normalny. Tylko wam w tyłek nie wchodzi i ma swoje zdanie dlatego wam nie pasuje. To nie Łukasz a patologiczni to Wy jesteście na tych waszych motorkach

Joanna

@Fotel masujacy, czy grafik pracy w firmie Sauer Danfoss ustalany razem z pracownikiem, którego on dotyczy? Pracownik zatrudniony w tej firmie ma jakiś wpływ na to, którą zmianę będzie mieć danego tygodnia bądź dnia? Opisz, proszę, jak to wygląda.

Fan

A Inżynier dalej pracuje na Brotherach?

Magister
@Fan 08.08.2018 23:11

Inżynier dalej na Brotherach w szczęśliwym zwiazku ze Svetlaną :)

Juki

Danfoss zamiast dać podwyżki pracownikom to kupuje fotel do masażu za 10 tys zł bo wilczy go sobie w koszty a z fotela i tak nie ma kiedy skorzystać bo trzeba robić normę. No i kupują kolejne kwiatki, nie wiadomo po co a i tak usychaja bo nie ma ich kto podlewać. Kilkadziesiąt tysięcy złotych wywalane w błoto po to żeby tylko bylo dobre wrażenie jak przyjedzie Dominico. He he.

Joanna

@Zainteresowany, przedstawiasz w swoim komentarzu, że znajomości to podstawa w firmie Sauer Danfoss. Czy możesz napisać, jak w tym miejscu odnajdzie się osoba, która została zatrudniona w firmie bez znajomości? Takie osoby, które sumiennie wykonują swoje obowiązki mają szansę odniesienia sukcesu w tym miejscu pracy? Przedstaw, proszę, swoją opinię na ten temat.

Juki

Tak właśnie jest że przyjmują ludzi po znajomościach. Jedna taka pracuje na montażu mini na motorach, dziewczyna Pana z biura. Na mini są cztery brygady a panienka przychodzi do pracy na dwie zmiany od poniedziałku do piątku. A pozostałe dziewczyny pracują w czterobrygadowce. Tak się traktuje pracowników, żenada.

Joanna

@Tomek, a mógłbyś, coś dodać do swojej wypowiedzi na temat atmosfery panującej pomiędzy kadrą pracowniczą zatrudnioną w firmie Sauer Danfoss? Jak wyglądają relacje pomiędzy pracownikami? Można liczyć na wsparcie doświadczonych kolegów? @anonymous, jak wspominasz swoją pracę w tym miejscu? Czy mogłabyś, napisać jak według Ciebie wygląda poziom wynagradzania pracowników w tej firmie? Zachęcam do przedstawienia, swojej wiedzy w tym temacie.

Zainteresowany
@Joanna 23.07.2018 09:45

Pani Joanno . Oto działania kierownika Ł. Rapior Butterfly KP z PWHS pracuje w czterobrygadowce gdzie linia pracuje tylko w trzech zmianach Po co nam operatorzy którzy pracują w trzech zmianach gdzie linia pracuje w czterobrygadowce. W tedy gdy operator jest potrzebny to go nie ma a jak jest niepotrzebny to jest. Tak jest kiedy były lider jest kierownikiem . Znajomości w tej pracy to podstawa. Przyjmujemy znajomych planistów itd...Innych zdejmujemy z czterobrygadowki a inni pracują mimo że i tak nie mają co robić bo nikogo nie ma na montażach. Taka jest rzeczywistość proszę pani. .

Tomek

Co można powiedzieć o tej firmie? Nie jest godna polecenia i warunki które w niej panują pozostawiają wiele do życzenia. Pracownicy którzy zostają zatrudnieni przez poboczne firmy nie mają nawet własnych szafek i często są zmuszani chodzić po hali z własnymi torbami. W dodatku pracownicy skarżą się na brak dostępu do rękawiczek ochronnych, bhp pozostawia sporo do życzenia choć kontroli na pokaz to tam nie miara. Zarobki nie są warte zdrowia którego się tam traci. Często większość pomocników chodzi we własnych ubraniach i nie dostaje przysłowiowego fartucha żeby chronić swoje ciuchy od smaru i emulsji. Niektórzy z ludzi zajmujących się kontrolą nie wie nawet co robi się na poszczególnym stanowisku. Nikomu nie polecam tej pracy, ani na stałym stanowisku ani na dorywczym. Pozdrawiam.

anonymous
@Tomek 17.07.2018 23:37

Ta firma faktycznie poszła w złym kierunku,ale to nie jest prawdą o czym piszesz,pracowałam tam dwa lata i nigdy nie było problemu z szafkami czy ciuchami wręcz przeciwnie na to firma nie żałowała.

Stary
@anonymous 20.07.2018 19:52

Fakty. Szafki, ciuchy, buty i okulary to podstawa przyjęcia do pracy. Ktoś tu pierdoły opisuje.

Tomek
@anonymous 20.07.2018 19:52

Ta firma nie żałuje szafek tylko stałym pracownikom, zewnętrzne firmy nie są już wspierane ;)

Tomek
@Stary 21.07.2018 20:07

Zapraszam do zatrudnienia się przez firmę zewnętrzną, jedyne co Pan dostanie to faktycznie: buty, okulary i może firmową koszulkę. Reszta zmartwień należy później już tylko do Pana.

Zostaw opinię o Sauer Danfoss - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sauer Danfoss