Van Graaf GMBH

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Gdańsk - Van Graaf

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Van Graaf GMBH sp.k.

Opinie o Van Graaf GMBH Wrocław

Nie przegap nowości o Van Graaf GMBH sp.k.!

niula

07.09.2012 16:45

W Gdańsku :)) hehhe
    kropka

06.09.2012 17:19

Niula a w jakim miescie pracujesz?
    niula

02.09.2012 22:31

zależy w którym Van Graafie chcesz się zatrudnić???
    Kate

02.09.2012 15:52

nikt nie twierdzi ze kasa jest najwyzszych lotow,ale powiem szczerze ze w poprzedniej pracy na 3/4 mialam mniej. i tak na marginesie to spokojnie mozna wyrobic wiecej.wszystko na czas i jak w szwajcarskim zegarku.
    ...

02.09.2012 10:36

Na 3/4 etatu, wiec chyba nie az taka porazka...?
    żużu

01.09.2012 18:59

chce się zatrudnic w vg , namiezszaliscie mi w głowie ,wiem , ze taka firma pewnie jest wymagająca ale myslałam , ze dobrze płaci , faktycznie 1200zł???przeciez to porażka!!!!
    ali

19.08.2012 10:14

Sprzedawca musi wywieźć z magazynu towar i ładnie go poukładać. Owszem dział logistyki przyjmuje dostawę ale to my sprzedawcy zajmujemy się wykładaniem towaru .Odbywa się to oczywiście kosztem sprzedaży!!!
    on warszaawa on

13.07.2012 10:37

jesli dla was zarobki okolo 2000zl na reke to malo to idzcie do reserved albo zary tam jako sprzedawca na pewno zarobicie wiecej;)
    From

21.03.2015 20:06

zwalniaja tez tych, ktorzy raczyli za duzo widzieć, komentowac, nie daj Boże isc na L4, prosic o urlop itp...
    felek

01.06.2012 18:09

ja myślę, że te dobre opinie to od samych kierowników sklepów, atmosfera zła i ciągły zamordyzm. Sami kierownicy boją się o swój stołek bo też mogą wylecieć jak nie bedą zwalniać sprzedawców i kierowników, którzy coś kumają.
    der

14.05.2012 12:20

dobra praca dla wazelinarzy i donosicieli zła atmosfera predzej czy pozniej to widac wprowadza ja samo kierownictwo ,ludzie zastraszani stres i wspołzawodnictwo niezdrowe zreszta nie polecam
    rew

14.05.2012 12:08

przestrzegam przed podjeciem pracy w tym sklepie bardzo zła atmosfera pracy ktora wprowadzaja sami prowadzacy ten sklep chora rywalizacja za marne grosze co jaczy i tak zła juz atmosfere w pracy miedzy pracownikami kto silniejszy i na dodatek kabluje kierownikom ten gorą

Kontakt - Van Graaf GMBH sp.k.

Św. Mikołaja 19 50-128 Wrocław

KRS:0000372060

Branża główna: Moda, projektowanie
    sara

27.04.2012 22:02

praca w van graaf to ciagły stres marna placa nie docenia sie pracownika za prace tylko za donosicielstwo i lizusostwo tacy tam maja uznanie jezeli nie masz tak zwane gadane i nie donosisz to nie staraj sie tam o prace to jest praca dla cwaniakow ktorzy to tak swietnie umieja sobie radzic w tym swiecie obludy ,okropny wyscig o sprzedaz walka kazdego dnia ,stres ,stres nie polecam

13.04.2012 10:41

Głupoty wypisujecie i tyle. Pracowałam w vg i bardzo miło wspominam. Jeśli ktoś uważa, że jest tam źle, to pewnie nigdy jeszcze nie pracował w innej firmie i powinien spróbować. Wszystko zależy od ludzi i pewnie miasta ale i tak pewnie większość negatywów to zwykłe żale tych, którym nie chciało się pracować lub kombinowali. Inaczej nie dało się wylecieć.

04.04.2012 17:43

Ktoś tu ma bardzo wyszukane słownictwo! Brawo! Chyba było ciężko z KIM-em w VG?? :]

16.03.2012 23:34

skoro takie fatalne zarobki to dlaczego ludzie pracują tam po 4 lata??? kto jest pracowity to ogarnie ten temat gorzej z leniuc (usunięte przez administratora) i Ci z pewnością się nie nadają!!! ja jestem zadowolona i polecam tą pracę :))

08.03.2012 12:54

hahah to ciekawe w jakim van graafie pracujesz???? zarobki fatalne i cała reszta co u góry było napisane to prawda!!!!!!!!!! atmosfera porazka,płaca jak dla psa a wymagania godne prezesa!!
    wki

16.02.2012 16:54

Powiedzcie mi jak pracuje się w VAN GRAAF w Łodzi w manufakturze???chciałabym sie starac tam o prace,jakie sa zarobi przy całym etacie i 3/4 etatu jaka atmosfera między pracownikami
    antek

30.01.2012 21:52

Oczywiscie ze szkoda czasu na prace w van graafie jestescie marionetkami w rekach Niemcow ktorych nie obchodzi los polskiego pracownika liczy sie tylko obrot atmosfera fatalna bo fatalne zarzadzanie szkoda czasu !!!!!!!!! Nie idzcie tam bo nic nie zarobicie
    inka

25.01.2012 23:50

notka nie przesadzona, obóz wszędzie. Pamiętaj, że tak bedzie cały czas. Popytaj sie w Łodzi czy we Wrocku. Zapytaj sie w Warszawie. Moze tylko Poznan to w miare atmosfera okej. Szkoda czasu na tegopracodawce!!!!
    obserwator

17.01.2012 22:15

witam moja zona pracuje w van graaf w silesi katowice , jest okropnie naprawde duzo by tu pisac bo to co wyprawiaja to jest masakra , w skrocie na poczatku mialo byc super mieli szkolenia , poznawali asortyment itp itd kolacja zapoznawcza wszystko super jak w bajce , kiedy juz otwarli sklep to sie zaczelo , kamery ktore maja zoom taki ze widac pieprzyk i numerek na np. metkach na ubraniach , cigle jakies upomnienia ze nie mozna stac tak ze rak nie mozna trzymac w ten sposob no masakra nie mozna zamienic slowa z kolezanka , zarobki wszyscy takie same nawet jesli sa jakies premie to i tak kazda wychodzi tak samo , wogole to z premia mialo byc tak ze jakis tam procent maly mialy dostawac no i sprzedaz im szla bardzo fajnie to kierownictwo wpadlo na pomysl bo przeciez za duzo by zarobili ze kazdy ma jakies firmy ktore moze sprzedawac , lub np. w dany dzien idziesz nie na sklep tylko na magazyn ukladac itp. i juz nie ma sprzedazy pisza listy do pracownikow z jakimis uwagami non stop im sie cos nie podoba non stop obserwacja itp . wyplata max 1200 z hakiem , mialo byc minimum 1500 hehehe ogolnie straszne wymagania a placa bardzo kiepsko , strasza zwolnieniami , a zapomnial bym byla sytuacja taka ze pytali pracownikow jak im sie podoba a co im sie nie podoba jedna dziewczyna powiedziala co jej sie nie podoba amiala bardzo dobra sprzedaz to co na drugi dzien zostala zwolniona porazka , zrobili pokaz na co ich stac i juz nikt sie nie odwazyl nic zlego powiedziec prezes i zastepca chodza dumni po sklepie a zarabiaja zastepca okolo 13000tysi i tempia pracownikow nie polecam VAN GRAAF niestety moja zona jeszcze tam pracuje , duzo osob samych sie zwolnilo a duzo juz zwolnili u prezesa w biurze ogrom CV tragedianie dajcie sie tym szwabom
    hejt van graaf

09.05.2014 17:50

Witam wszystkich,ktorzy tu zagladaja.Moge co nieco powiedziec o tej firmie bo pracoawalam tam dwa lata.Klimat jest okropny,ale zalezy od panujacego SM.Tam gdzie ja pracowalam najchetniej p.P M widzialby taka sytuacje ze pracownicy sie nienawidza...chodzil i podkrecal ze kolega juz mnie przescignal w prowizji....niektorzy dawali sie na to nabierac...kierowniczka dzialu totalnie pod pantoflem SM...tylko do nas umiala byc niemila i nad wyraz stanowcza...bardzo duzo obowiazkow-obsluga klienta,tajemniczy klient,dbanie o dzial,towar,porzadek,klejenie przecen...ile by sie tam nie pracowalo to zawsze z ta sama pensja,a na pytanie SM o podwyzke byla odpowiedz"prosze wiecej sprzedawac to bedzie wyzsza pensja"ludzi zwalniaja jak chca...jak ci sie konczy umowa to na 5 minut przed koncem pracy cie informuja ze juz nie chca przedluzac z toba umowy....zero szacunku,wdziecznosci i jakichkolwiek ludzkich odruchow...kierownicy scigaja nas za cos czego sami nie przestrzegaja np.rezerwacja ubran,chodzenie razem na przerwy itp.Jest oczywiscie kilka spraw ktore wspominam milo...np.klienci i wspolpracownicy:)))
    zośka

02.06.2015 13:49

Ja zostałam zwolniona, jak poprosiłam o kilka dni urlopu przed świętami,ponieważ chcieliśmy jechać do rodziny...i jak wróciłam z l 4 po 3 dniach, oficjalny powód: "nie spełniam oczekiwań firmy".Jakoś prawie 2 lata je spełniałam, spełniałam je także jak otwieraliśmy nowy salon i ponad miesiąc tyrałam fizycznie jak wół po 10 godzin dzień w dzień razem z innymi tyrającymi, których w VG Gdynia zostało z ponad 30 osób raptem 3....w podziękowaniu za ciężką pracę...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Van Graaf GMBH?

niki

27.10.2010 19:14

praca okropna, atmosfera jak za czasow obozowych. wymagania bardzo duzo i ogromna psycha i presja. okropnie i wypieprzaja ludzi jak z baru.wiem co pisze bo pracowalam prawie dwa lata

08.08.2010 18:02

Chyba troche bujasz, co? Kumpel stara sie tam wrocic, bo praca byla bardzo dobra i mowil, ze ida na reke pracownikom i studentom. A na prowizjach zarobil znacznie wiecej kasy niz w innych sklepach.

Zostaw merytoryczną opinię o Van Graaf GMBH sp.k.