City Security S.A.
41673

Opinie o City Security S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.

Paulina

@Pracownik Warszawa, dziękuję za wyrozumiałość. Komentarze z forum nie mogą zniknąć od tak. Jeśli coś administrator poddaje weryfikacji to nie spełniało to wymogów forum gowork.pl, które są dokładnie opisane w regulaminie naszego serwisu.

Strona

Nam się poszczęściło w pracy, bo w prawie 40 osób chronimy cnk w wwa. Praca jest przede wszystkim z dziećmi - bo przewija się ich sporo. @Paulina pytałaś o koordynatora - no, i tutaj też jesteśmy zadowoleni bo trafił nam się dobry i wyrozumiały człowiek.

Paulina

@Ala a co cechuje dobrego koordynatora w Twoich oczach? Zastanawiam się, czy to chodzi o zwyczajną sympatię, czy też może o bardziej praktyczne aspekty? City Security S.A. na swojej stronie udostępnia formularz, w którym można wysłać do firmy swoje CV. Czy ktoś próbował ten kanał komunikacji?

Pracownik Warszawa
@Paulina 19.05.2018 16:39

Pani Paulino. Rozumiem, że jest Pani pracownikiem goworka, za co szacun, bo to ciężka praca, ale dlaczego Państwo odrzucacie negatywne opinie? Dobrego koordynatora to ja mam, akurat na jego temat nic złego powiedzieć nie mogę. Jednak miło by było, jakby Szefostwo zainteresowało się sprawami swoich pracowników. Czasami, żeby uzyskać "pasek", trzeba czekać prawie po miesiac czasu. Koordynator robi co może, ale Panie/Panowie z Intraco mają to w nosie. Sam widzę jednego człowieka na stanowisko koordynatora, ale oni wolą zatrudniać z miasta, niż swoich zaufanych ludzi. Nie doceniają swoich ludzi, którzy robią dużo dla firmy. Pozdrawiam.-. PS. Ciekawe czy ten komentarz się pojawi

west

Hej, jak pracuje się w Warszawie? Firma bardzo gania? Są chwile wytchnienia, czy non stop kołowrotek dla wszystkich? O gorzałę nie pytam, bo wydaje się być oczywiste, ale za takie różne jak krzywy krawat, brudne buty, złapanie na drzemce? Sypią kary finansowe? Koordynatorzy to charty, myśliwi, czy raczej ludzie? Grafiki są stabilne, czy nie zna się dnia ani godziny? Duże są rotacje? Bardzo głodna firma ludzi? Jest jedna umowa zlecenie, czy dwie? Czy może jest umowa o pracę i zlecenie? Duży problem jest uzyskaniem zmian 24/48? Firma dla ludzi, czy moloch i fabryka jak te dwie, trzy pozostałe?

BETI.
@west 12.05.2018 01:32

Jesli jestes ciekaw, może złóż swoją aplikacje?

Wiktor

Słyszałem, że to bardzo dobra firma. Jaka jest atmosfera w pracy?

Ala
@Wiktor 16.05.2018 18:50

Pracuje w citi od jakiegoś czasu. Od początku na osiedlach ale jest w porządku. Mamy dobrego koordynatora.

Piter

Helo, Czytałem wpisy na forum, czy ktoś napisze mi jak z pracą w Gdańsku lub w Gdyni ? Mogę dojeżdżać . Pozdro

Pracownik
@Piter 15.02.2018 12:12

słyszałem że robią rekrutację wyslij cv

Man

Pracuję w City od niedawna ale nie różni się ona od innych firm, może tyle że z ludźmi się dobrze pracuje.

Ryszard

Czy firma prowadzi może rekrutację?

Pracownik Warszawa
@Ryszard 20.04.2018 20:13

Prowadzi stały nabór

XXL

czy są potrzebni ludzie na eventy ? w koncu to wawa cos musi sie dziać

Bruno

Czy potrzebni są pracownicy na imprezy masowe, w końcu w Warszawie coś musi sie dziac

Igor

Słyszałem o firmie sporo dobrego. Warto starać się o pracę?: Podpowiecie coś?

Iga
@Żdjar 30.03.2018 16:04

Co obiekt to inne zarządzanie, u nas wszystko gra

Daniel

Dostaliście PITY?

Pracownik
@Daniel 21.03.2018 13:12

Mieszkam w Wawie pracuję i jestem zadowolony i pity mam na czas

anonim

3miasto też otrzymało. Nie wszyscy za jednym rzutem. ale teraz jest ok

witek z kaziemierza

Kraków też podobno cały już otrzymał pity. Nie doszły do 1 marca ale dostałem info do citi, że poczta może je dostarczać nawet przez dwa tygodnie. Nie spodobało mi się to ale powołali się na regulamin poczty polskiej. Najważniejsze, że już są. Zawsze poślizgi w tej polszy...

poznaniak

Poznań tak

Igor

City Security to bardzo dobry pracodawca. Podpowiedzcie czy rekrutują aktualnie?

Syy

Czy pracuje ktoś w kadrach lub księgowości? Czy też sa dwie umowy przy zatrudnieniu?

Haer
@Syy 29.06.2017 10:54

W biurze city pracować to już w ogóle jest dobrze. Masz normowany czas pracy, przyjaznych ludzi w okol siebie i możliwości by się rozwijać. Niedawno wprowadzili potwora softwearowego i kadry maja już górki. Wyślij aplikacje

SECAP

Na naszym obiekcie wchodzi secap. Z city mówią, ze prosty w obsłudze. Jak wam się na nim pracuje? Rzeczywiście jest prosty? Ułatwia prace? Czy to nie mit, ze administrator ma wgląd 24/7 w prace ochrony?

Nowy

Miałem rozmowę z inspektorem na ochrone i od 4 dni nie mam odpowiedzi, rozmowa była krotka i na temat.

Studento
@LUDEK77 17.02.2018 21:41

Jakie dostałeś pytania? Myśle, żeby zmienić tryb roboty i na ten moment praca w ochronie jest jak znalazł. Niewiele się dzieje w takiej pracy, monotonia miłe widziana obecnie. Pomyślałem, ze najlepiej będzie sprawdzić się w roli ochrony, póki jestem studentem. Przynamniej do sesji wykuje

Anto

W różnych miejscach pracowałem, ale w City zostaje na dłużej, koordynator jest szorstki i trudno doprosić go o załatwienie drobnych rzeczy, ale załatwi, a pieniądze są co miesiąc.

niemaruder
@Marcin 14.03.2018 14:07

Robi się gorąco widzę znów na profiu city. Panowie, proszę po rozum do głowy... od przełomu w latach 90' polacy stale emigrują za granicę. Musimy się bić o swoje w każdym kraju i też jesteśmy posądzani o złodziejstwo miejsc pracy. Dlaczego nie widzicie plusów? nasze stanowiska są już wyżej płatne. Zawsze się znajdą tacy co marudzą

Body

Ciekaw jestem jednego tematu, jakie trzeba mieć kwalifikacje by zostać ochroniarzem VIPów ?

anonim
@Body 23.01.2018 17:38

1. legitymacja 2. uprawnienia na kwalifikowanego 3. praca nad sobą i komunikatywność.

vip

Na podstawie mojego doświadczenia mogę napisac, że podstawowym wymaganiem jaki jest przed Tobą to posiadanie legitymacji ochrony ,i niezbędny wpis na listę pracowników kwalifikowanych ochrony. Dzięki temu otrzymasz pozwolenie na broń, bo bez tego możesz jedynie pomarzyć o pracy z vipami. Kurs nie będzie łatwy ale też nie_ do _zrobienia. I tutaj kończa nam się wymogi prawne. Ale to wciąż jeszcze nie koniec ; musi cechować Cię samodyscyplina - nieustanne podnoszenie kwalifikacji i szkolenia oraz dużooow olnego czasu. Praca z Vipami jest bardzo absorbująca. @Body zakasaj rękawy i bierz się do roboty, bo im wcześniej zaczniesz tym lepsze będą tego efekty. powodzenia

Sahi

Siema, jakie są obowiązki w ochronie jako strażnika parkingu, mam rozmowe

Karol
@Sahi 27.02.2018 10:58

Obowiązków jest niewiele. Rzeczywiście patrzenie w monitory to częsta czynność jaką będziesz wykonywał. Następnie brama- a więc prowadzenie rejestru na wjazdach i wyjazdach. Wiąże się to z tym, że zawsze musisz mieć długopis, chyba że rejestr będzie elektroniczny. W pracy na parkingu raczej marne szanse na to ale w 'lepszych' obiektach powinien być. Jeśli zajdzie jakaś niecodzienna sytuacja to możesz nawet wylegitymować interesanta. Ma to wszystko swoje plusy bo nie przepracujesz się a zarobisz.

anonim

(usunięte przez administratora)

Inaczejbycniemoze

Ochraniasz od grudnia i Tobie nie płacą, ..., i nadal tam siedzisz? To dla mnie śmierdzi oczernianiem na kilometr. Treść postu wyssana z palca. Pozdro

Wyjadacz

W branży się właśnie to praktykuje. Masz do wyboru albo zlecenia albo umowe o pracę.

Młody
@Były 21.02.2018 11:48

W tej pracy mam wszystko czego potrzebuje na ten moment.

Wnuk

Chciałbym dodzwonić się do kadr, potrzebuje zaświadczenia do emerytury dziadka, który pracował w City przez 15lat, czy ktoś ma bezpośredni numer, jak dzwonię to zajęty.

Wnuk
@LUDEK77 17.02.2018 21:43

już znalazłem i załatwiłem sprawę dzieki

Czak

Koledzy w jakich firmach, budynkach i przy jakich ulicach ochrania firma City Security ? Ostatnio widziałem ich logo na osiedlach i sklepach. Chcę składać CV i już teraz sprawdzić w jakich lokalizacjach są miejsca chronione przez City.

Ochroniarzno1

Słyszeliście, że city werbuje masowo do pracy? Potrzebują wszystkich: ochroniarzy, koordynatorów i osoby z pfronem.

Jaro75

Takie czasy Panie Ciastek... wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma

Maniek

Chłopaki tydzień temu dostaliśmy nowe całe mundury, czekaliśmy z miesiąc, a jak u was ?

Kabura
@Maniek 15.02.2018 12:15

Jak do tej pory wciąż były problemy z mundurami, ale jakoś dawaliśmy radę. W zasadzie to w kółko trąbiliśmy koordynatorowi na ten temat, bo przeceiż każda rzecz się zużywa po czasie. no i w końcu pękł. Z nowym rokiem przyjechał z nowymi sortami mundurów. Każdy ma swój na obiekcie. Ale co się naprosiliśmy, to już nasze. No nic, ważne, że już są :)

Do Pitera

W Gdańsku jest oddział Citi, w sieci znajdziesz kontakt do nich. Mają dużo obiektów w 3mieście, więc robota się znajdzie

Zostaw opinię o City Security S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.