City Security S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 1687 ocen.

City Security S.A.
4 1687 6 1

Opinie o City Security S.A.

Kot

Każdemu, życzę założyć swoją działalność i zatrudnić swoich pracowników ... Powodzenia

Biały

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wypłacać kasę do 10 jak jest w umowie a nie się (usunięte przez administratora) bawi aż do 15 bo maorze mieć 5 dni opóźnienia

anonymous
@Biały 10.10.2018 10:44

nie do 10 ale do 25 -każdego miesiąca GDZIE SĄ PIENIĄDZE BARANY

Szczery
@Biały 10.10.2018 10:44

. .cs wypłaciło pensje 10 dni po terminie ...na obiekty lotto...

W..
@Biały 10.10.2018 10:44

Ciekawe jak będzie w tym miesiącu????? Może jakiś cwaniak zna odpowiedź!!!!!

Nick
@Szczery 11.10.2018 07:41

warto było tyle pisać ? i patrzeć na ciemną stronę medalu ?

Nick
@W.. 11.10.2018 07:43

a co ma być, bedzie na czas albo poczekasz parę dni. Poczekasz to się dowiesz, nie ma co się nakręcać

Szczery
@Nick 15.10.2018 11:39

W tym m.cu zapłacili a co w następnym .....opłaty trzeba wnosić terminowo nikogo nie obchodzi że cs się spóźnia.... ponadto umowa o pracę do czegoś zobowiązuje...A na przykładzie Almy ja nie mam zamiaru pytać za darmo

W
@anonymous 10.10.2018 18:04

Nick..... Ci .....odpowie

szczery

Czy ta firma jeszcze działa ....nikt nie odbiera telefonów na centrali w sprawach kadrowych a pieniędzy nie wypłacają na obiekty TOTALIZATORA od tygodnia

anonymous
@szczery 01.10.2018 15:06

Dzwoniłem na recepcję i z cki dostałem wyjaśnienia w sprawie spóźnionych płatności, w tym tygodniu będzie wypłata na koncie, a osoba z która rozmawiałem, mówiła że idzie na zwolnienie i że jeszcze tego dnia wyprostuje moja sprawę.

Szczery
@anonymous 02.10.2018 12:54

Pani uciekła z CITI SERCURITY ciekawe czy odciągali Jej składkę z pensji na chorobowe ..Czyli zablokowała etat i chodu ....Dzięki za info. . Właśnie oddałem pismo do Pańswowej Insekcji Pracay

anonymous
@Szczery 03.10.2018 09:26

Nie jesteś szczery tylko złośliwy.

Były
@szczery 01.10.2018 15:06

Kiedy tam pracowałem zawsze były problemy z kontaktem, uciekajcie z tej firmy bo możecie stracić pieniądze czas i nerwy.

Były
@anonymous 02.10.2018 12:54

To się ciesz bo następnym razem nie będzie tak kolorowo nas też mamili takimi odpowiedziami a zostaliśmy w końcu w ręką w nocniku z długami i brakiem możliwości odzyskania wynagrodzenia.

Ed

Ostrzegam ewentualnych chętnych na usługi tej firmy, że możecie obudzić się z ręką w nocniku. Firma i jej spółki córki nie płacą pracownikom na czas od wielu miesięcu. Będzie się to koñczyć tym, że mimo płaconych tej firmie pieniędzy za uslugę, nagle okaże się, że uslugi nie ma, bo pracownicy sobie poszli bez do widzenia. Wiem, że zaraz znajdą się tacy, którym CS jeszcze płaci. Spokojnie, nam też kiedyś płacili.

PK
@Ed 28.08.2018 15:01

Teraz rozumiem, dlaczego mi nie zapłacili, pzdr. ;)

Kwas
@PK 30.08.2018 18:02

Jak to się mówi "nie ma domku bez ułomku". Drodzy koledzy. Pewszechnie wiadomo, że firma ta prowadzi, działalność gospodarczą – w zakresie usług ochrony – na dużą skalę. Zajmuje się ona ochroną obiektów militarnych, jak i handlowych. Pamiętacie, zapewne historię z "siecią" "Praktikier". Historia ta mówi sama za siebie. Jeżeli zamawiający zapłaci za usługę, to podmiot, wykonujący usługę ochrony zapłaci swoim pracownikom. Jeżeli, natomiast zamawiający nie zapłaci, traci na tym tak samo podmiot jak i pracownicy. Takie jest ryzyko tej branży. W branży ochrony nie ma z czego przelać kosztów - gdyż nie jest to zakład produkcyjny. Są – co prawda – pewne rezerwy, przeznaczone na tego typu "ewentualności". Lecz są one niewystarczające. I "suma sumarum" firma musi dochodzić swoich roszczeń, przed sądem. A tego typu "batalie" z kontrahentem, przed sądem to nie jest łatwa sprawa, uwierzcie kochani.

Cyborg
@Kwas 02.09.2018 02:41

@Kwas. Czy Ty uważasz, że wszyscy pracownicy ochrony to "ciemnota" - że próbujesz wciskać tu takie bzdury !? Długo Ciebie nie było na forum. W związku z tym, pomyślałem że, być może przemyślałeś już swoje stanowisko, w tej materii. Ale jak widać nie. Więc napiszę Ci tylko tyle, że w przypadku "Praktikiera" czy "Almy", sytuacja była już (od dłuższego czasu) dobrze znana, że tak się stanie. Bo to że te "sieci" plajtowały, nie miało to najmniejszego znaczenia, jeżeli chodzi o wynagrodzenia dla pracowników. Jak znalazły się pieniądze, dla tych na umowę o pracę, to były i dla tych na zleceniach. Od dawna wiadomo jak firma "łata" takie "dziury" i skąd bierze na to kasę. Także, nie wciskaj tu "kitu" dyrektorku !

Kwas
@Cyborg 04.09.2018 12:17

Drogi Cyborgu. A niby, skąd u Ciebie ta wiedza odnośnie (jak piszesz), "łatania dziur". Posiadasz jakąś formalną – czy chociażby – merytoryczną wiedzę, w tej kwestii ? Bo wydaje mi się że nie posiadasz... Zamknęli Ci to tzw. ogólnopolskie forum ochrony i zacząłeś, tutaj, znowu przelewać swoje "mądrości"?

Pracownik
@Kwas 05.09.2018 07:42

No proszę i Kwasiasty się pojawił. Szkoda, że forum nie działa. A Ty cóż widać nic się nie zmieniłeś. Tutaj są opinie pozytywne i negatywne, ale zazwyczaj negatywy piszą osoby nic nie mające wspólnego z CS. Zatem nie wprowadzaj ludzi w błąd Kwasku.

Kwas
@Pracownik 05.09.2018 08:07

@Pracownik @Cyborg. Ależ moi drodzy, ja nikogo nie mam zamiaru wprowadzać w błąd. Jestem podobnie jak i Wy, zwykłym pracownikiem CS. Po prostu moje spojrzenie na całokształt pracy w tej firmie, ma nieco szersze perspektywy.

anonymous
@Kwas 05.09.2018 21:33

To może masz ochote pogadac na ten temat prywatnie? Mi osobiście CS krzywdy nie zrobiło, ..., . To, że dają ciała czasami... cóż, jak każda firma. Tutaj i wypłata na czas, i jasne reguły.

Kwas
@anonymous 05.09.2018 22:51

Nie ma potrzeby rozkminiać tego tematu, na gruncie prywatnym. Wszystko co jest mi znane, mogę ujawnić tu. Nigdy też nie twierdziłem że CS zrobiło mi "krzywdę". Starałem się, jedynie, jednoznacznie wytłumaczyć źródło animozji (nieporozumień), na lini pracodawca - pracownik, w tej firmie. I że – biorąc pod uwagę – ewentualne "poślizgi", w terminach wypłaty wynagrodzeń, należy równocześnie zwrócić uwagę na nierzetelność – w tej kwestii – zamawiającego (kontrahenta). Chodziło mi właśnie o to, ażeby za to, od razu nie "wieszać psów" na CS.

prawda
@Kwas 02.09.2018 02:41

ale lotto płaci na czas ...... to gdzie ta kasa ......ustalenia przetargowe są z górką firma na tym zarabia nie jest instytucją charytatywną ......możne mi odpowiesz skoro jesteście tacy solidni to czemu uniwerek w Łodzi zrezygnował z waszych usług .... dziękuje

W
@Kwas 02.09.2018 02:41

A GDZIE KASA Z LOTTO

Kwas
@prawda 03.10.2018 11:08

To że płaci, nie oznacza że płaci tyle ile ma. Kombinują jak tylko mogą, żeby nie płacić tyle ile się należy. A sposób mają taki jak kary umowne. Za każdą spóźnienia się do pracy, pracownika agencji ochrony, firma płaci 2 tysięce złotych ! Są Jeszcze kary za palenie tytoniu, w czasie pracy - 1 tysiąc złotych. Za nieregulaminowy ubiór - 1 tysiąc złotych. Za spanie w czasie pracy - 1,5 tysiąca złotych. Za przyjście, w stanie wskazującym na spożycie alkoholu - od 2 do 5 tysięcy złotych. Przeliczcie sobie, ile jest takich przypadków w skali roku i zsumujcie to sobie, ile to jest przy średniej wielkości "zadaniu". Tak się dzieje, przeważnie przy każdej, corocznej waloryzacji płac.

Do Kwasa
@Kwas 02.09.2018 02:41

powiedz mi Pan kogo to obchodzi z kim wy podpisujecie unowy, czy wam ktos placi czy nie. Jaki my mamy na to wplyw pracownicy? Prawda jest taka ze ludzi traktuje sie podmiotowo, bardzo prosze, nie mamy Wyplaty od 25.09 jest juz 05.10, uczciwie przepracowalismy caly miesiac. Gdzie sa pieniadze? Ta firma traktuje ludzi jak niewolnikow, nikt nie chce pracowac charytatywnie, pan tez, te bzdury niech Pan opowiada gdzie indziej

Do Kwasa
@Kwas 03.10.2018 15:52

Pan jakies bzdury tutaj pisze a ludzie nie maja kasy, CO TO W OGOLE MA DO RZECZY, jak pan taki madry to niech sam siedzi miesiac za darmo, bardzo mile na pewno bedzie jak Panu bank naliczy odsetki za niesplacony kredyt, bo kochana firma SC robi sobie zarty ze swoich pracownikow, co ludzi powinno sie traktowac jak GLOWNY KAPITAL bo bez nich ta firma by nie istniala

Do Kwasa
@Kwas 06.09.2018 05:36

I nie 'wieszac psow na CS', a co moze mam isc wychwalac? Jak od dwoch lat jak tu pracuje bylo moze 3 miesiaca gdzie zaplacili na czas, a to czy wam kontrahent placi czy nie, to nie jest nasza broszka, bo niestety my nie podpsujemy z nimi umowy tylko SC, nie znam jej szczegolow, szarego pracownika nie interesuje czy wam ktos placi czy nie, przepracowalismy caly miesiac wiec chcemy Wyplate, ot co, a te swoje porachunki z kontrahentem zalatwiajcie miedzy soba i nie wracacie w to pracownikow, bo oni niczym nie zawinili

Do Kwasa
@Do Kwasa 05.10.2018 09:34

Niestety to co wyprawia ta firma nadaje sie do sadu, bo jest cos takiego jak UMOWA i nie powinno sie jej lamac, z tego co widze powtarza sie to na prawie kazdym obiekcie. Zaden kontrahent wam nie placi? Wolne zarty, nie robcie z ochroniarzy jakiejs cimenoty

Do Kwasa
@Kwas 03.10.2018 15:52

Ochroniarze to nie jest ciemnota, jak Panu sie tak wydaje, ta sytuacja sie powtarza na co drugim obiekcie tej firmy. Co kazdy kontrahent nie placi? Smieszne to jest co wy tutaj opowiadacie, to co wyprawia ta firma nadaje sie sadu, nieprzestrzeganie umowy, ot co, juz nie chce przytlaczac glosnej sprawy Almy, bo na pewno sami wiecie o co chodzi i co tam tez jest jakies wytlumaczenie? To chyba nie jest dziwne ze ludzie za przeoracowany miesiac, chca wynagrodzenia za swoja prace, a widze ze niektorych to tutaj dziwi

Kwas
@Do Kwasa 05.10.2018 09:24

Proszę Pana, ja doskonale rozumiem Pana i reszty kolegów sytuację. Nie "owijając w bawełnę", "jedziemy na tym samym wózku". Koniec roku pokaże, jaki będzie rozwój sytuacji. I jeżeli sytuacja ta się utrzyma, też będę musiał szukać innej pracy. Trzeba wziąć pod uwagę, całokształt prywatnego sektora ochrony. Takie agencje ochrony jak np. "Solid", DGP, STEKOP i wiele, wiele innych są, obecnie w podobnej sytuacji. Niedoskonałe przepisy prawa, narzucają na pracodawców, ogromne koszta realizacji planu zatrudnienia. Pomijając już, nawet sytuacje związane z warunkami narzucanymi na przetargach i późniejszym dotrzymywaniu, warunków kontraktu - to koszta realizacji planu zatrudnienia i etapy wyposażenia i uposażenia pracowników, stawiają całą masę niedogodności. To jest cała "machina" sprzecznych ze sobą różnych przepisów i "piramida" biurokracji ! W takiej sytuacji, prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie usług ochrony to iście "spartańkie" wyzwanie. Poczytajcie państwo, proszę inne fora - a przekonacie się, że sytuacja, w większości innych firm jest identyczna.

anonymous
@Kwas 05.10.2018 17:57

Dalej to samo CO MNIE OBCHODZI KTO Z KIM JAK I NA JAKICH WARUNKACH PODPISUJE UMOWE ja pracuje w CITY i to mnie nie interesuje czy ktos wam placi czy nie, to wasza sprawa. I co drugi obiekt gdzie spozniaja sie Wyplaty wam nie placi? Wolne zarty

Kwas
@anonymous 08.10.2018 11:03

Ja wiem, że Pana to nie musi obchodzić. Staram się poprostu wyjaśnić, że to nie jest wina firmy. Firma nie sprzeniewierzyła zarobionych, przez Was pieniędzy. Taka jest poprostu, obecnie gospodarka Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej, oraz treści związane z zamówieniami "SIWZ". To tak ogólnie..

Były
@Kwas 06.09.2018 05:36

Skoro firma wiedziała ze ALMA czy PRAKTIKER od kilku miesięcy nie płacą za usługi dlaczego nie powiedziała pracownikom o sytuacji firmy i nie poinformowała ze w takim przypadku nie dostaną swoich zarobionych pieniędzy , a po to że pracownicy z dnia na dzień by odeszli zwykłe oszustwo.

Kwas
@Były 09.10.2018 15:04

Pracownicy ochrony, "ALMY" I "PRAKTIKIERA" wiedzieli doskonale - już wcześniej, jaka jest sytuacja. A mimo to pracowali dalej. Firma, ostatnio podała do sądu pewien WOG. Chodziło o podwyżki stawki minimalnej. WOG wliczył sobie to w koszta i twierdził z "ręką na sercu" że podwyżki dali... Tylko jakoś tego nie widać.... Tak naprawdę nie wiadomo, na co przeznaczyli te pieniądze. Może rozpisali je na poczet, jakichś wyimaginowanych kar umownych.. Mało tego. Żałują nawet prądu. Co przecież nie idzie z ich "kieszeni", tylko z funduszy danej jednostki wojskowej. Jak pracownicy otrzymali, od firmy budki wartownicze, przystosowane do zimy z grzejnikami olejowymi, to nie pozwolili ich podłączyć i firma musiała je zabrać. Mimo to że jeden z pracowników ochrony, zachorował wtedy w pracy, z zimna na zapalenie płuc, to i tak pozostali przy swoim. Dodatkowo, argumentowali to tym że wtedy pracownicy ochrony, cały czas nie wychodziliby z owych budek, tylko by w nich spali ! I weźcie pod uwagę, że to jest sfera budżetowa, dotowana przez skarb państwa. A co dopiero sektor prywatny, do których należały bądź należą takie "molochy" jak np. "ALMA" czy "PRAKTIKIER". Kadrze kierowniczej, też firma - wielokrotnie - zalega z wypłatą wynagrodzenia. Mało tego. Koordynatorzy muszą, niejednokrotnie tankować pojazdy służbowe z własnej kieszeni... Medal ma dwie strony. Musicie zrozumieć i zorientować się że nie tylko Wy, jako szeregowi pracownicy jesteście pokrzywdzeni. Niestety takie mamy, obecnie prawo. Płaca minimalna i stawka minimalna poszły w górę - ale nasi szanowni ustawodawcy, widocznie zapomnieli stworzyć "mechanizmów" które by sprawowały "rzetelny" nadzór nad przestrzeganiem przepisów prawa w tej materii.

Wściekły
@Kwas 10.10.2018 07:28

Co ty piszesz człowieku jesteś oderwany od rzeczywistości, owszem było wiadomo że wymienione markety mają problemy lecz to cs zapewniało ze nie będzie to miało wpływu i wynagrodzenia będą płacone do końca nawet nie chcę myśleć ile ludzi nie odzyskało swoich pieniędzy (wynagrodzenia). Nie wspominając o wieloletnich zalegościach w zus w spółkach córkach cs które sa już niewypłacalne. Jeśli firma nie potrafi godnie i uczciwie płacic pracownikom to powinna się zamknąć tyle w temacie.

Były
@Ed 28.08.2018 15:01

Niestety to prawda sam jestem w takiej sytuacji , wyjście z sytuacji jest jedno podpisujcie umowy tylko z city security nie wyrażajcie zgody na dziwne dodatkowe umowy z innymi spółkami bo w razie problemów nie odzyskacie niczego.

Były
@Do Kwasa 05.10.2018 09:36

Wygrałem rozprawę ale odzyskałem tylko część wynagrodzenia z uwagi iż podpisanie umowy z spółką córką to samobójstwo dla pracownika , cs zapłaci zaległość a druga spółka będzie już dawno niewypłacalna i nawet komornik sądowy już nic nie poradzi. Jest jeszcze możliwość pozwania zarządu sp.zoo lecz to już takie koszty że nie warto.

Do kwasa

Kwas ile ci płacą za wpisywanie tych glupot

Do kwasa

Tylko ze inne firmy płacą , zamierzacie cenę aby przejąć obiekt , później problemy , tylko dlaczego ludzie muszą za to płacić i ich rodziny

Eden

Kary to wasz problem i ryzyko wiecie o tym podpisując umowę zwłaszcza gdy się oszczędza nawet na koszuli jedna na rok

Nick
@Eden 03.10.2018 18:55

Jak trafisz w jedno miejsce to można tam pół życia spędzić i wszystko jest ok.

Uczciwy pracownik

Firma robi sobie kpine z pracownikow!! Wyplaty powinny byc do 25.09 jest 03.10 i nic nie ma i to w takiej porzadnej firmie jak Totalizator sportowy, wstyd! Mam nadzieje ze ktos sie tym zajmie, bo robicie z ludzi niewolnikow, niedlugo bedziemy pracowac za darmo

szczery

PISZCIE NA tą firmę do Państwowej Inspekcji Pracy nawet jeśli macie umowy zlecenie .....PIP .....ich będzie kontrolować stawka do której podejmą interwencje na umowę zlecenie to 13.70 PLN .......napiszcie dezeli jakiś oddział LOTTO dostał kasę ...i ...czy całą

WiK

Wypłat dla Totka nie dostała cała polska żaden obiekt .. ....my oddajemy sprawę do SĄDU. .ciekawa jak bedzie z ostatnią kasą bo do końca roku mają kontrakt

Szczery
@WiK 03.10.2018 06:46

Właśnie oddałem pismo do PiP

3nity

Mottem CS jest "MY NIE PŁACIMY". Firma nie placi zusu, nie odprowadza pieniedzy do skarbowki, nie placi terminowo pracownikom, ciagle "myli sie" na swoja korzysc. Warunki pracy fatalne. Pracownik traktowany gorzej niz zwierze. Codziennie bat i obietnica marchewki. Koordynatorzy obiecuja wszystko co tylko chcasz, a nastepnie wymieniają sie strategicznie obiektami i "ja nic nie obiecywalem". Dla nieemerytow mam rade: sprawdzccie wplaty ZUSowskie - na pewno firma nie placi ani grosza od lat.

Cieć-śpioch
@3nity 01.10.2018 21:41

Potwierdzam - firma nie odprowadza składek Zusowskich. Co do rotacji koordynatorów to jest rożnie ale tyle ile naobiecywali i nakłamali mi w city to naprawde chyba w piekle czeka na nich specjalny kocioł.

Od 6lat
@Cieć-śpioch 02.10.2018 06:36

Od 6lat jestem na osiedlu i jest to praca dla mnie, tym bardziej że znam już mieszkańców i robotę na pamięć. Koordynator złoty człowiek złego słowa nie można o nim powiedzieć. Janka

Student

Na iventach widziałem młodych którzy stoją w ochronie, młode łepki Jakie muszą być kwalifikacje by być zatrudnionym w ochronie ?

Kwas
@Student 26.09.2018 10:55

Jeżeli chodzi o pracownika ochrony bez kwalifikacji, takiego np. z marketu - to wystarczy że jest to osoba pełnoletnia, posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych i niekarana. Taka osoba, może również wykonywać swoje obowiązki, jako "służba informacja" na imprezach masowych, która musi przejść krótkie przeszkolenie. Po tym przeszkoleniu otrzymuje uprawnienia - zgodnie z Ustawą o Bezpieczeństwie Imprez Masowych. Natomiast, wymagania na kandydata na kwalifikowanego pracownika ochrony stawiają już wyżej "poprzeczkę" I zgodnie z art. 26 Ustawy o Ochronie Osób i Mienia - to taką osobą musi być osoba która : - posiada obywatelstwo polskie lub obywatelstwo innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej, Konfederacji Szwajcarskiej lub państwa członkowskiego Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA) - strony umowy o Europejskim Obszarze Gospodarczym; - ukończyła 21 lat; - ukończyła co najmniej gimnazjum; ma pełną zdolność do czynności prawnych; - nie była skazana prawomocnym wyrokiem za przestępstwo umyślne i nie toczy się przeciwko niej postępowanie karne o takie przestępstwo; - posiada nienaganną opinię wydaną przez właściwego ze względu na jej miejsce zamieszkania komendanta powiatowego (rejonowego, miejskiego) Policji, sporządzoną na podstawie aktualnie posiadanych przez Policję informacji albo - w przypadku obywatela innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej, Konfederacji Szwajcarskiej lub państwa członkowskiego Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA) - strony umowy o Europejskim Obszarze Gospodarczym oraz obywatela polskiego zamieszkałego na terenie tych państw - przez organ odpowiedniego szczebla i kompetencji tych państw, właściwy ze względu na miejsce zamieszkania tej osoby; - posiada zdolność fizyczną i psychiczną do wykonywania zadań, stwierdzoną orzeczeniami lekarskim i psychologicznym, których ważność nie upłynęła; - posiada przygotowanie teoretyczne i praktyczne w zakresie wyszkolenia strzeleckiego, samoobrony, technik interwencyjnych oraz znajomość przepisów prawa związanych z wykonywaniem ochrony osób i mienia.

Seneka

@Fifi To prawda. Młodzi chcą pracować ale emeryci i renciści zajmują miejsca na etatach i wolne wakaty. Co się dziwić emerytom- ich żony nie mogąc wytrzymać ze starymi tetrykami posyłają ich do pracy. A oni, wcale nie stają okoniem na ich pomysł. Bo w końcu kto wytrzyma z narzekającą żoną pod jednym dachem dłużej niż tydzień?! Więc ochoczo, nawet za grosze imają się różnych zajęć. Zabawny scenariusz ale prawdziwy. Nie da się również zaprzeczyć, że młodszy pracownik jest bardziej zmotywowany do pracy – powod to utrzymanie rodziny, wiek pozwalający na realizację i zwyczajne chęci

Fifi

Jednym z głównych problemów i bolączek branży ochrony są emeryci. To oni zabierają pracę młodym. Młodzi nie mają pracy, a emerytom wiecznie mało pieniędzy – nawet jakby mieli po 7 tys miesięcznie i 5 zł za godzinę. My młodzi chcemy pracować, dorabiać do studiów, zacząć karierę czy zabrać dziewczynę na randkę. Nie mając funduszy klepiemy biedę i ledwo wiążemy koniec z końcem. Dajcie pracować młodym!

Andrzej

Dzięki

Andrzej

W obecnej sytuacji wychodzi na to, że ni będziesz musiał zwracać ani kasy ani munduru. Raczej nie masz się czym przejmować.

Andrzej

Ponad rok

Odpowiedź dla Andrzeja

Hej, Andrzeju w sytuacji, że chronisz budowę zasady wyglądają trochę inaczej. Bez nerwów - to tak na sam początek. Toje umundurowanie siłą rzeczy jest tańsze niż np. umundurowanie ochrony w centrach handlowych. Rezygnując czy bedąc zwolnionym nie ponosisz kar za wyposażenie, chyba, że coś zniknie. Sporo też zależy od stażu pracy w firm, bo im dłużej masz sort na sobie, tym bardziej traci na wartości, a rzeczy jak ciuchy szybko się zużywają. Długo pracujesz???

Andrzej

Jakie mogą być skutki zwolnienia w cs? Jestem pracownikiem liniowym, siedzę na budowie. Powinęła mi się noga i koordynator powiedział, że kategorycznie zostaje zwolniony. Wspominał coś o mundurze do zwrotu. Czy wiąże się to, z karami finansowymi? Koledzy wspominają, że wiąże się to z karą umowną. ...

Bevis

Pracuje w cs i zdarzały się ‘poślizgi’. Na umowie mam, że do 25 każdego miesiąca mam otrzymać wypłatę. Zdarzają się poślizgi, ale nie więcej niż 3 dni. Jeśli problem to zawsze dzwonię na centralę w Warszawie -nie ma co narzekać, trzeba brać los we własne ręce. Kokosów nie ma ale to wciąż stała praca.

Me

Am looking for vacancy as factory hand worker or Labourer

Pracownik

Pracowałem w różnych miejscach również za granicą i po powrocie do Polski dostałem pracę w City mam dobrą lokalizację i atmosferę w pracy.

Mc
@Pracownik 29.08.2018 10:36

Za granicą lepiej płacą, po co wracałeś, było trzeba zostać tam

Paulina

Na stronie internetowej City Security pojawiły się nowe ogłoszenia. Obecnie firma prowadzi rekrutację na kilka stanowisk: Asystent ds. wsparcia Sprzedaży Specjalista ds. Płac i Kadr Account Manager Asystent ds. Analiz i raportowania Szczegóły ogłoszeń i wszelkie potrzebne informacje znajdziecie pod linkiem: http://www.citysecurity.pl/aktualnosci/grupa-city-security#.W4fA1JVR2po Czy zaglądają tu osoby pracujące w centrali firmy i chciałyby się wypowiedzieć na temat tego czy warto spróbować swoich sił w aktualnej rekrutacji? Będzie to bardzo pomocne dla osób, które to rozważają.

Ostrzegam przed tą firmą !!!

Ostrzegam przed firmą City Security - (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) !!! Pracowałem dwa dni, jako ochroniarz na sklepie. Nie dostałem ani umowy, ani pieniędzy !!! Obiecują 15zł na godzinę netto, na umowie jest 13,7zł brutto (!!!). Umowę dają do podpisania, owszem, ale jej nie dają, niby wędruje "do kadr". Możecie usłyszeć, że umowa będzie "na dniach", albo że "wyślemy pocztą". W ten sposób firma zabezpiecza się, żeby pracownik nie zrezygnował. Jeśli zrezygnujesz np. tak jak ja, po dwóch dniach, to nie masz ani umowy, ani pieniędzy- tak jakbyś w ogóle tam nie pracował. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem. A jeśli już tam traficie i po godzinie czy dwóch stwierdzicie że to praca nie dla was, to nie czekajcie do końca dnia (zapomnijcie że wam zapłacą), tylko bierzcie swoje rzeczy i wyjdźcie. Nic wam nie zrobią. Nie mam siły i czasu procesować się o dwie dniówki, dlatego ostrzegam każdego- jak najdalej od City Security !!!!!!

Paulina

@Ciekawy Tobie również proponuję bezpośredni kontakt z City Security, najlepiej z działem HR. Myślę, że osoby tam pracujące udzielą Ci sprawdzonej informacji. Jeżeli podejmiesz tam pracę, bardzo Cię proszę o podzielenie się z nami tu na forum swoimi doświadczeniami. Każda sprawdzona opinia jest bardzo wartościowa.

Ciekawy
@Paulina 21.08.2018 22:04

Jeszcze mam ważną umowę z poprzednią pracą, ale rozglądam się za czymś ciekawszym

Ciekawy

Czy są poszukiwane osoby techniczne?

Paulina

@Pein1990 a pytałeś już osób pracujących w dziale kadr City Security? Myślę, że wyjaśnienie tego z osobami zajmującymi się kwestiami wynagrodzeń byłoby dobrym pomysłem. Czy w najbliższym czasie ktoś z Was zamierza aplikować do City Security? Jeśli tak, to możecie to zrobić poprzez formularz znajdujących się na ich stronie internetowej: http://www.citysecurity.pl/kariera Jeżeli zostaniecie zaproszeni na rozmowę rekrutacyjną, pamiętajcie proszę o podzieleniu się na forum swoimi spostrzeżeniami. Wszystkie informacje z pierwszej ręki są nieocenione.

Pein1990

Witam mam pytanie mam komornika na wypłacie (umowa zlecenie) wypłata 2700zł zajęcie 1700zł komornik powiedział że nadpłate wyśle spowrotem do pracodawcy i tu moje pytanie co dalej z tą nadpłatą czy Citi wyśle mi ją a jeśli tak to jak szybko?

Paulina

@Kobieta w ochronie a czy możesz napisać coś więcej o warunkach zatrudnienia w City Security? Firma podpisuje z pracownikami umowę zlecenie czy o pracę? Można liczyć na premie do podstawowej pensji? Te informacje są bardzo istotne dla osób, które szukają pracy i użytkownicy forum chętnie zapoznają się z Twoimi doświadczeniami.

Kobieta w ochronie

Pracuję na dużym osiedlu gdzie jest dużo młodych małżeństw z dziećmi, nie ma nudy, zawsze znajdą się życzliwi i nie życzliwi, za to między sobą dobrze nam się pracuje i dogadujemy się, więc chwalę i pracuję dalej.

Zostaw opinię o City Security S.A. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.