City Security S.A.
4 1686 6 1

Opinie o City Security S.A.

Ciekawy

Czy są poszukiwane osoby techniczne?

Paulina

@Pein1990 a pytałeś już osób pracujących w dziale kadr City Security? Myślę, że wyjaśnienie tego z osobami zajmującymi się kwestiami wynagrodzeń byłoby dobrym pomysłem. Czy w najbliższym czasie ktoś z Was zamierza aplikować do City Security? Jeśli tak, to możecie to zrobić poprzez formularz znajdujących się na ich stronie internetowej: http://www.citysecurity.pl/kariera Jeżeli zostaniecie zaproszeni na rozmowę rekrutacyjną, pamiętajcie proszę o podzieleniu się na forum swoimi spostrzeżeniami. Wszystkie informacje z pierwszej ręki są nieocenione.

Pein1990

Witam mam pytanie mam komornika na wypłacie (umowa zlecenie) wypłata 2700zł zajęcie 1700zł komornik powiedział że nadpłate wyśle spowrotem do pracodawcy i tu moje pytanie co dalej z tą nadpłatą czy Citi wyśle mi ją a jeśli tak to jak szybko?

Paulina

@Kobieta w ochronie a czy możesz napisać coś więcej o warunkach zatrudnienia w City Security? Firma podpisuje z pracownikami umowę zlecenie czy o pracę? Można liczyć na premie do podstawowej pensji? Te informacje są bardzo istotne dla osób, które szukają pracy i użytkownicy forum chętnie zapoznają się z Twoimi doświadczeniami.

Kobieta w ochronie

Pracuję na dużym osiedlu gdzie jest dużo młodych małżeństw z dziećmi, nie ma nudy, zawsze znajdą się życzliwi i nie życzliwi, za to między sobą dobrze nam się pracuje i dogadujemy się, więc chwalę i pracuję dalej.

andy

witam. od kilku miesiecy firma nie placi wynagrodzenia o czasie mowie tu o zleceniu do 25 choiaz sama otrzymuje zaplate od firmy panstwowej. praca ma znamiona etatu a placa za zlecenie i nie terminowo.

Kati
@Andrzej 08.06.2018 23:09

Aż sprawdziłam konto, pieniądze już są

Szukam

Szukam pracy na kfalifikowanego pof okolice Malborka.

Strona

Nam się poszczęściło w pracy, bo w prawie 40 osób chronimy cnk w wwa. Praca jest przede wszystkim z dziećmi - bo przewija się ich sporo. @Paulina pytałaś o koordynatora - no, i tutaj też jesteśmy zadowoleni bo trafił nam się dobry i wyrozumiały człowiek.

Pracownik 2
@Strona 24.05.2018 13:10

Człowiek skarb :)

Paulina

@Pracownik Warszawa, dziękuję za wyrozumiałość. Komentarze z forum nie mogą zniknąć od tak. Jeśli coś administrator poddaje weryfikacji to nie spełniało to wymogów forum gowork.pl, które są dokładnie opisane w regulaminie naszego serwisu.

Paulina

@Ala a co cechuje dobrego koordynatora w Twoich oczach? Zastanawiam się, czy to chodzi o zwyczajną sympatię, czy też może o bardziej praktyczne aspekty? City Security S.A. na swojej stronie udostępnia formularz, w którym można wysłać do firmy swoje CV. Czy ktoś próbował ten kanał komunikacji?

Pracownik Warszawa
@Paulina 19.05.2018 16:39

Pani Paulino. Rozumiem, że jest Pani pracownikiem goworka, za co szacun, bo to ciężka praca, ale dlaczego Państwo odrzucacie negatywne opinie? Dobrego koordynatora to ja mam, akurat na jego temat nic złego powiedzieć nie mogę. Jednak miło by było, jakby Szefostwo zainteresowało się sprawami swoich pracowników. Czasami, żeby uzyskać "pasek", trzeba czekać prawie po miesiac czasu. Koordynator robi co może, ale Panie/Panowie z Intraco mają to w nosie. Sam widzę jednego człowieka na stanowisko koordynatora, ale oni wolą zatrudniać z miasta, niż swoich zaufanych ludzi. Nie doceniają swoich ludzi, którzy robią dużo dla firmy. Pozdrawiam.-. PS. Ciekawe czy ten komentarz się pojawi

west

Hej, jak pracuje się w Warszawie? Firma bardzo gania? Są chwile wytchnienia, czy non stop kołowrotek dla wszystkich? O gorzałę nie pytam, bo wydaje się być oczywiste, ale za takie różne jak krzywy krawat, brudne buty, złapanie na drzemce? Sypią kary finansowe? Koordynatorzy to charty, myśliwi, czy raczej ludzie? Grafiki są stabilne, czy nie zna się dnia ani godziny? Duże są rotacje? Bardzo głodna firma ludzi? Jest jedna umowa zlecenie, czy dwie? Czy może jest umowa o pracę i zlecenie? Duży problem jest uzyskaniem zmian 24/48? Firma dla ludzi, czy moloch i fabryka jak te dwie, trzy pozostałe?

BETI.
@west 12.05.2018 01:32

Jesli jestes ciekaw, może złóż swoją aplikacje?

Wiktor

Słyszałem, że to bardzo dobra firma. Jaka jest atmosfera w pracy?

Ala
@Wiktor 16.05.2018 18:50

Pracuje w citi od jakiegoś czasu. Od początku na osiedlach ale jest w porządku. Mamy dobrego koordynatora.

Piter

Helo, Czytałem wpisy na forum, czy ktoś napisze mi jak z pracą w Gdańsku lub w Gdyni ? Mogę dojeżdżać . Pozdro

Pracownik
@Piter 15.02.2018 12:12

słyszałem że robią rekrutację wyslij cv

Man

Pracuję w City od niedawna ale nie różni się ona od innych firm, może tyle że z ludźmi się dobrze pracuje.

Man
@Gig 20.04.2018 10:32

w biurze

Ryszard

Czy firma prowadzi może rekrutację?

Pracownik Warszawa
@Ryszard 20.04.2018 20:13

Prowadzi stały nabór

XXL

czy są potrzebni ludzie na eventy ? w koncu to wawa cos musi sie dziać

Bruno

Czy potrzebni są pracownicy na imprezy masowe, w końcu w Warszawie coś musi sie dziac

Igor

Słyszałem o firmie sporo dobrego. Warto starać się o pracę?: Podpowiecie coś?

Iga
@Żdjar 30.03.2018 16:04

Co obiekt to inne zarządzanie, u nas wszystko gra

Daniel

Dostaliście PITY?

Pracownik
@Daniel 21.03.2018 13:12

Mieszkam w Wawie pracuję i jestem zadowolony i pity mam na czas

anonim

3miasto też otrzymało. Nie wszyscy za jednym rzutem. ale teraz jest ok

witek z kaziemierza

Kraków też podobno cały już otrzymał pity. Nie doszły do 1 marca ale dostałem info do citi, że poczta może je dostarczać nawet przez dwa tygodnie. Nie spodobało mi się to ale powołali się na regulamin poczty polskiej. Najważniejsze, że już są. Zawsze poślizgi w tej polszy...

poznaniak

Poznań tak

Igor

City Security to bardzo dobry pracodawca. Podpowiedzcie czy rekrutują aktualnie?

Syy

Czy pracuje ktoś w kadrach lub księgowości? Czy też sa dwie umowy przy zatrudnieniu?

Haer
@Syy 29.06.2017 10:54

W biurze city pracować to już w ogóle jest dobrze. Masz normowany czas pracy, przyjaznych ludzi w okol siebie i możliwości by się rozwijać. Niedawno wprowadzili potwora softwearowego i kadry maja już górki. Wyślij aplikacje

SECAP

Na naszym obiekcie wchodzi secap. Z city mówią, ze prosty w obsłudze. Jak wam się na nim pracuje? Rzeczywiście jest prosty? Ułatwia prace? Czy to nie mit, ze administrator ma wgląd 24/7 w prace ochrony?

Nowy

Miałem rozmowę z inspektorem na ochrone i od 4 dni nie mam odpowiedzi, rozmowa była krotka i na temat.

Studento
@LUDEK77 17.02.2018 21:41

Jakie dostałeś pytania? Myśle, żeby zmienić tryb roboty i na ten moment praca w ochronie jest jak znalazł. Niewiele się dzieje w takiej pracy, monotonia miłe widziana obecnie. Pomyślałem, ze najlepiej będzie sprawdzić się w roli ochrony, póki jestem studentem. Przynamniej do sesji wykuje

Anto

W różnych miejscach pracowałem, ale w City zostaje na dłużej, koordynator jest szorstki i trudno doprosić go o załatwienie drobnych rzeczy, ale załatwi, a pieniądze są co miesiąc.

niemaruder
@Marcin 14.03.2018 14:07

Robi się gorąco widzę znów na profiu city. Panowie, proszę po rozum do głowy... od przełomu w latach 90' polacy stale emigrują za granicę. Musimy się bić o swoje w każdym kraju i też jesteśmy posądzani o złodziejstwo miejsc pracy. Dlaczego nie widzicie plusów? nasze stanowiska są już wyżej płatne. Zawsze się znajdą tacy co marudzą

Body

Ciekaw jestem jednego tematu, jakie trzeba mieć kwalifikacje by zostać ochroniarzem VIPów ?

anonim
@Body 23.01.2018 17:38

1. legitymacja 2. uprawnienia na kwalifikowanego 3. praca nad sobą i komunikatywność.

vip

Na podstawie mojego doświadczenia mogę napisac, że podstawowym wymaganiem jaki jest przed Tobą to posiadanie legitymacji ochrony ,i niezbędny wpis na listę pracowników kwalifikowanych ochrony. Dzięki temu otrzymasz pozwolenie na broń, bo bez tego możesz jedynie pomarzyć o pracy z vipami. Kurs nie będzie łatwy ale też nie_ do _zrobienia. I tutaj kończa nam się wymogi prawne. Ale to wciąż jeszcze nie koniec ; musi cechować Cię samodyscyplina - nieustanne podnoszenie kwalifikacji i szkolenia oraz dużooow olnego czasu. Praca z Vipami jest bardzo absorbująca. @Body zakasaj rękawy i bierz się do roboty, bo im wcześniej zaczniesz tym lepsze będą tego efekty. powodzenia

Sahi

Siema, jakie są obowiązki w ochronie jako strażnika parkingu, mam rozmowe

Karol
@Sahi 27.02.2018 10:58

Obowiązków jest niewiele. Rzeczywiście patrzenie w monitory to częsta czynność jaką będziesz wykonywał. Następnie brama- a więc prowadzenie rejestru na wjazdach i wyjazdach. Wiąże się to z tym, że zawsze musisz mieć długopis, chyba że rejestr będzie elektroniczny. W pracy na parkingu raczej marne szanse na to ale w 'lepszych' obiektach powinien być. Jeśli zajdzie jakaś niecodzienna sytuacja to możesz nawet wylegitymować interesanta. Ma to wszystko swoje plusy bo nie przepracujesz się a zarobisz.

Zostaw opinię o City Security S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.