City Security S.A.

Adres: Stawki 2, 00-193 Warszawa

NIP: 5252477767 REGON: 142359751 KRS: 0000354461

City Security S.A.
4 1719 6 1

Opinie o City Security S.A.

Co

To jakies jaja z tymi wyplatami? Jest 8 styczen a nie ma kasy za listopad. Wy zyjecie?

Paweł Maliszewski
@Co 08.01.2019 20:58

żyjemy i złożyliśmy skargi do PIP i wysłaliśmy do firmy Wezwanie do zapłaty. Do jutro Prezes ze swoją świtą mają czas na przelanie a jak nie będzie kasy to spotykamy się w sądzie.

Zadowolony-JAN
@Paweł Maliszewski 09.01.2019 16:02

Nie licz że, ci ktoś odpowie. Mnie, a potem adwokatowi nie raczyli przez rok odpowiedzieć. Dopiero na wezwanie Sądu coś tam pokrętnie odpowiedzieli. Potem i komornika olewali dopuki im nie zablokował kont.

PM
@Zadowolony-JAN 10.01.2019 12:12

my już działamy w tej sprawie żeby doprowadzić do sprawy w sądzie :) właśnie prawnik będzie sprawdzał firmę i będziemy konstruować pozwy ;)

Zadowolony-JAN
@PM 12.01.2019 16:59

Jeśli mogę coś podpowiedzieć, to w pozwach kierujcie roszczenia do firmy z którą podpisaliście umowę na wykonywanie ochrony obiektu, a nie na pozostałe nadgodziny (powyżej najniższej krajowej). Bo te cwaniaki w sądzie pokazują jakieś umowy, że wypłaty zleci tej drugiej firmie. Tylko, że na konta tej firmy nigdy nie wpływają żadne pieniądze i mimo wgranej sprawy komornik nie ma z czego pobrać należnych pieniędzy. Mój prawnik o tym wiedział i nie dał się na to nabrać.

Kofi

Omijajcie tą firmę szerokim łukiem! Ostrzegam każdego - jak najdalej od City Security ! Tyle jest innych firm, które płacą w terminie i zawsze jest kasa na czas. Czemu Barany pracujecie w tej "firmie".

Worker

Koledzy gruba sprawa na waszych obiektach, nie chcialbym byc na waszym miejscu tylko że nie wszędzie tak jest, u mnie z parę dni opóznienia, ale wypłata się pojawila.

Szczery
@Worker 07.01.2019 13:54

A na jakim obiekcie pracujesz.....pochwal się.

Worker
@Worker 07.01.2019 13:54

Osiedle

Szczery
@Worker 14.01.2019 13:51

Dzięki za odpowiedź.....U nas w LOTTO cisza na temat kasy za listopad ale CS do końca miesiąca....i wchodzi nowa firma

komandor

ale kasa na biuro na 28. piętrze z widokiem na Pałac Kultury to jest

Były
@komandor 11.01.2019 10:24

Sprawa jest prosta nie pracować w tej firmie i przekazać dalej że nie warto jak nie będą mieli pracowników to może zrozumieją błąd bo sami będą na bezrobociu.

No

Wiecie co wstyd. Na usta cisna sie juz naprawde same przeklwnstwa. Mam nadzieje ze ci co tak traktuja ludzi sami kiedys zobacza i sie przekonaja jak to jest pracowac za darmo i zyc za 2tys miesiecznie przez pol roku, bo wedlug prezesa da sie za to przezyc od listopada do stycznia, skoro robi wszystko aby umrzec z glodu. Ja juz nie mam sily ale mam nadzieje ze ktos sie do tego dobierze i skonczy sie te ich okradanie ludzi.milego dnia i dla prezesa rowniez, mam nadzieje ze masz czym posmarowac chleb bo ja nie :)

Paweł Maliszewski
@No 09.01.2019 09:18

Karma wraca z podwojona siła. jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom

Eden

Teraz (usunięte przez administratora) działa na rynku pracy

Hej

Jak tam drodzy koledzy? Macie jeszcze co jesc? Macie na chleb? Podzielcie sie opiniami :)

Do workera

Psa nie masz a kolegów szukasz

Anonymous

Ta firma to jakis smiech na sali. Zatrudniaja niedorozwinietych inwalidow na stanowisko pracownika ochrony...u mnie w bloku strzezonym pracuja ich ciecie jeden bez oka, jeden bez reki, a trzeci chyba uposledzony, kabaret normalnie. Idzie czlowiek z piwem-mimo, iz strzeze mojego bloku-gosc dzwoni na policje, stoisz po polnocy...TYP DZWONI NA POLICJE!!!Wracalalem ostatnio z wiatrowka, a jeden z tych kretynow na policje zadzwonil, ze mam bron! Wjazd psow do domu kajdanki przeszukania, a sie okazuje, ze po nic, bo wiatrowka na co2. DEBILE! Sam pracuje w ochronie, jestem managerem w Kons....et, ale takich kretonow nie zatrudniam i nir wydaje takich polecen, aby zawsze dzwonić na policje.

Nie polecam
@Anonymous 06.01.2019 09:56

Ciskawe kto bedzie chcial pracowac w tej smiesznej firemce gdzie co miesiac toczy sie walka o wlasne zarobione pieniadze co sa placone jak jakas lalmuzna

Paweł Maliszewski

Jeżeli jest ktoś chętny do złożenia pozwu zbiorowego to można się dołączyć do pracowników ochrony z Tesco Starachowice, Kielce i Ostrowiec. Planujemy złożyć pozew zbiorowy, ponieważ pracodawca nie wywiązał się z umowy cywilnoprawnej, a mianowicie nie dotrzymanie terminu płatności wynagrodzeń. Jeżeli będzie Nas więcej to tym lepiej. Jeżeli Liderzy Ochrony z Tesco mają u siebie pracowników pokrzywdzonych przez firmę to dołączcie do nas. jak będzie nas więcej tym lepiej. Nie może ujść płazem firmie. My nie jesteśmy Wolontariatem. Tak jak tu już ktoś wspomniał. Mamy rodziny, rachunki i kredyty i tu popieram tą osobą. Termin zapłaty minął, więc teraz my postanowiliśmy wziąć sprawy w swoje ręce. Liderzy Ochrony Tesco mogą się odzywać do nas w sprawie pozwu. Zapraszam serdecznie.

Anonymous
@Paweł Maliszewski 27.12.2018 19:26

Masakra, wiem, ze inne firmy stracily Tesco na rzecz Konsalnetu ale nasz firma nam wyplacila kase i ekwiwalenty a byla mniejsza i mniej znana niz ten badziew.

zadowolony -Jan
Zweryfikowany użytkownik

A ja w dniu 20.12.2018r otrzymałem przelew od komornika z pełną sumą zasądzoną w sierpniu. Panowie z City Security kombinowali jak mogli, aby nie wypłacić mi zasądzonej sumy, ale im nie wyszło. Jeśli chcecie namiar na kancelarie - która już nie jedną sprawę doprowadziła do końca - chętnie polecę.

OSZUKANY PRACOWNIK

Nie zapłacicie to będą pozwy zbiorowe... Macie czas do 27.12. na zapłatę za LISTOPAD jak nie to wszyscy się zorganizujemy i będziecie mieli tyle spraw sądowych że będziecie żałować tego że nie zapłaciliście ludziom w terminie... Jesteście bez serca i zero poczucia człowieczeństwa UWAGA !!!!! DO WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW, KTÓRZY TAK JAK JA NIE DOSTALI WYPŁATY. JEŻELI FIRMA NIE ZAPŁACI TO ZGADUJCIE SIĘ W SWOICH OKOLICACH (REGIONACH) I RÓBCIE POZWY ZBIOROWE DO SĄDU PRACY. PRAWO JEST PO NASZEJ STRONIE. MUSIMY ODZYSKAĆ TO CO NASZE!!!! JEŻELI JESTEŚCIE OBIEKTOWYMI OCHRONY NA OBIEKTACH HANDLOWYCH TESCO ZGADAJCIE SIĘ Z INNYMI OBIEKTOWYMI I NA KILKA SKLEPÓW NIECH IDZIE TEN POZEW, INACZEJ WYGLĄDA POZEW ZBIOROWY 2,3,4 SKLEPY Z OKOLICY NIŻ EKIPA Z JEDNEGO SKLEPU... POTRAKTOWALI NAS JAK ŚMIECI, A MY SOBIE NA TO NIE POZWOLIMY

Zniesmaczony
@OSZUKANY PRACOWNIK 22.12.2018 11:12

Oczywiście że bez kasy, szczęście że konsalnet wypłacił wypłatę styczniowa w grudniu bo był by problem ze świętami i sylwestrem, pozew po świętach mój prawnik wysyła, nie dam się robić w konia.

OSZUKANY PRACOWNIK
@Zniesmaczony 22.12.2018 17:15

lepiej pozew zbiorowy przyjacielu, wtedy lepsza moc przebicia w sądzie. Zbierzcie ekipę i napiszcie wspólnie pozew i chwała Konsalnetowi że pomogli bo byśmy jedli na święta jedynie opłatek i pili wodę z kranu... także polecam pozew zbiorowy. Zgadajcie się w kilka obiektów i wyślijcie. Ja i zaprzyjaźnione obiekty też będziemy robić pozew zbiorowy mają czas do 27 grudnia bo 25 jest termin zapłaty zgodnie z umową jeżeli nie zapłacą to zmawiamy się i wysyłamy pozwy

Były
@OSZUKANY PRACOWNIK 22.12.2018 11:12

Życzę powodzenia niejednokrotnie już pisałem jak wszystko jest zrobione i nie ma możliwości odzyskania pieniędzy ze spółek powiązanych. To spółki zoo sam wygrałem wszystkie rozprawy otrzymałem nakazy zapłaty i co się okazało komornicy umarzają sprawy bo nie mają z czego ściągać. Dobrze wiedzą co robić aby ani grosza nie dostał pracownik. Piszcie do zus że zostaliście oszukani i że to city security jest główną firmą może choć składki emerytalne odzyskacie .

Były
@OSZUKANY PRACOWNIK 22.12.2018 11:12

Jeśli podpisaliście dwie umowy spółka dodatkowa jest już dawno niewypłacalna i nic nie zrobicie.

Gocha
@OSZUKANY PRACOWNIK 22.12.2018 21:29

Oczywiście do sądu trzeba iść, choć pieniędzy się i tak nie odzyska. Właściciel obiektu w którym pracuję właśnie powiedział, że City Security właściwie już zdechło, koordynator powiedział już bez ogródek, że na kontach jest 0. Znsczy żadne prośby i grożby nie pomogą, bo firma nie znaterializuje nsgle pieniędzy z niczego. Nasz właściciel obiektu postanoeił zmienić firmę z rekomendacją zatrudnienia nas. Trochę za póżno. Ogólnie sprawa wygląda tak, że CS podało tyłu i już nawet nie próbują wciskać swoich głodnych kawałków. Jednym słowem ściek. Nasze obiekty sobie już odpuścili i wisi im to. Nie ma co dalej tego ciąhnąć. 2 miesiące pracy za darmo wystarczy. Jutro jeszcze przychodzę zabrać swoje "zabawki" a w poniedziałek porzucam stanowisko. I niech się oni sądzą o karę umowną.

W
@Gocha 03.01.2019 14:11

Obiekty LOTTO też

zadowolony -Jan
@Gocha 03.01.2019 14:11

A ja w dniu 20.12.2018r otrzymałem przelew od komornika z pełną sumą zasądzoną w sierpniu. Panowie z City Security kombinowali jak mogli, aby nie wypłacić mi zasądzonej sumy, ale im nie wyszło.

Co za firma...

Wy to sobie niezle w kulki lecicie, gdzie Wyplaty dla lotto za listopad mamy styczen, ja za darmo mam jezdzic?

Szczery
@Co za firma... 04.01.2019 18:14

Nie wiesz do kiedy ta firemka obstawia LOTTO.??. ..my też bez kasy

jerzy romanowski

jak dobrze pamiętam to city security w roku 2015 miało mieć cofnięta koncesje na prowadzenie działalności ochrony mienia ponieważ już w roku 2015 zaczęły się robić problemy z płatnościami część kontrahentów nie płaciło im na czas . Bardzo się dziwiłem sytuacja która obecnie jest w firmie city że nie płacą wynagrodzeń swoim pracownikom przyczyna jest prosta biorąc obiekty za bardzo niska cenę i problem w tym momencie powstaje napewno znajądz życie większość kontrahentów nie wyraziło zgody na podwyżkę i taka sytuacja powstała w tej firmie to samo się dzieje co w impelu bark płatności ale to wszystko dzięki temu że każdy pracodawca patrzy nie na ludzi tylko na swój zysk . Dla pracodawcy pracownik nie ma żadnego znaczenia ponieważ oni myślą że człowiek ma rachunków lub rodziny na utrzymaniu ja z swojej strony dodamy abyście zgłosili sprawę do pip u oraz do telewizji

Ed

Przegięli z wypłatą za listopad. Oczywiście odchodzę, ale jak już mam się sądzić to zaczynam od złożenia wniosku o ustalenie, że była to umowa o pracę nie zlecenie. Raczej nie będzie z tym problemu. A potem o zapłatę pieniędzy za niewykorzystane urlopy z kilku lat. A te cieńkie bolki niech wracają handlować na targu z lóżka polowego, bo do pważnych interesów to się nie nadają.

Bartosz

No cóż sam Beniamin Krasicki przyznał się na jednej z grup o tematyce branży ochrony, że jego firmie City Security jedna z największych spółek państwowych zalega z pieniędzmi na kwotę 7 mln złotych.

Zainteresowany
@Bartosz 28.12.2018 02:13

Moge prosić o link?

Nick
@Bartosz 28.12.2018 02:13

Jak nie wyplacaja wynagrodzen to zawsze jest wytlumaczenie ze kontrahent im 'nie placi'

Bartosz
@Zainteresowany 28.12.2018 11:15

Jest to grupa zamknięta na fb

Pracownik
@Bartosz 28.12.2018 23:54

Jakoś trudno mi uwierzyć w Pana słowa Panie Bartoszu, bez dowodów nie uwierzę

Michałek S.
Zweryfikowany użytkownik

Czytam te wasze wpisy i zupełnie nie rozumiem, dlaczego tak usilnie próbujecie się grupowac. Jak ja również nie otrzymałem wynagrodzenia przez dłuższy czas to złożyłem sam sprawę do sądu w Lublinie, który jako jedyny rozpatruje sprawy przez internet. Nawet nie musiałem wychodzić z domu. Sprawa była oczywiście bezsporna, więc po miesiącu miałem już wyrok (sądowy nakaz zapłaty). 2 tygodnie mieli na odwołanie, ale nawet tego im się nie chciało. Teraz komornik i sprawa (mam nadzieję) załatwiona. Polecam wszystkim. Nie ma na co czekać, bo pieniędzy nie zobaczycie.

Jebac prezesa city

Dawaj pieniądze je.... Prezesie City Security,jestes zwyklym przestepcą (usunięte przez administratora) ......

Nie polecam

Nie polecam

Nienawidzę was kurwyyy

Kurde jest 26 a nie ma wypłat ,gnoje w (usunięte przez administratora) nas mają ,trzeba byc bestią nie czlowiekiem zeby nie placic przed swietami ,za co ja mam zrobic prezenty.(usunięte przez administratora). modle sie oby tą firmę wywalili z naszego miejsca pracy

Nick

Ładne żeście swieta ludziom wyprawili....... Kiedy mozemy spodziewac sie Wyplaty za listopad ? Po nowym roku? W polowie stycznia? Toc to jakis zart jest.....pracuje uczciwie, swieta spedaam w robocie a nawet nie mam co do gara wlozyc na Wigilie....... Jak mozna tak traktowac ludzi i spac spokojnie, jak mozna tak prowadzic firme, zenada

Łukasz

Czy ktoś z państwa posiada nr do księgowości??? wypłaty nie ma i nigdzie nie można się dodzwonić...

Były
@Łukasz 29.10.2018 14:52

Czuję że będzie jak w zł nie czy praktikierze ludzie bez wypłat , co do numerów też tak mieliśmy bo jak zaczynają się braki w wpłatach wynagrodzeń nieraz tydzień próbowałem się dodzwonić i nic. Albo odpowiedż nie ma osoby odpowiedzialnej lub tak zostanie wysłane i tak do utraty cierpliwości.

Infi
@Łukasz 29.10.2018 14:52

Takich info tu się nie dowiesz, dzwoń na centralę, albo pisz maile, radzę poczekać

Kofi
@Łukasz 29.10.2018 14:52

Tyle jest innych, ktorzy płacą w terminie i zawsze jest kasa na czas. Czemu Barany pracujecie w tej firmie. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem! Ostrzegam każdego - jak najdalej od City Security !

tic tak
@Były 30.10.2018 11:06

widze, z e praktiker to stara sprawa, na ktorej ciagle wiesza się psy, opóżnienia raz są raz nie, ochrona to malo wdzieczna branza ale bardzo potrzebna zawsze beda sie ludzie pojawiac lub znikac cos zmieniac, jak tak widze inspektorow to sa oni zabiegani ale probuja pomoc, gdziekolwiek pojdziesz moga byc problemy.

mm
@tic tak 05.11.2018 12:49

City Security czekamy za wynagrodzeniem za LISTOPAD 2018 .POZDRAWIAMY

Były
@tic tak 05.11.2018 12:49

A nie mówiłem zaczęło się praktiker alma a teraz tesco i znów ludzie pozostawieni samym sobie ale jak pisałem to mnie torpedowano iż przesadzam. Poczekajcie już niedługo za waszą pracę nie zapłacą i nie chciałbym wtedy słuchać jęków ojojojoj bo nam nie zapacono co robić ???

Były pracownik city

Zobaczcie sobie jak prezesik sobie swięta robi na swoim profilu fb a wy nie macie co jeść

Znerwicowany

Zastanawia mnie jedna spółka która nagle zmieniła nazwę.... Chodzi o City Work Service 2. Jak dobrze pamietacie była to kiedyś spółka Smart Work Service 2. Pamietam jak mój kolega pracował w M2CS też agencja ochrony i tam była ta spółka. Firma była czesko polska i doszło do tego że poszedł rozłam i Czesi oddzielili się od Polaków. Polska cześć upadła i co się okazało ? Moj kolega i reszta ludzi podobnie zostali załatwieni. Okazało się również że źle odprowadzali składki ZUS. Tu mamy taką samą sytuację. Sprawdzajcie sobie składki w ZUS. Mój kolega już ponad 2 lata sądzi się ze Smart Work Service 2.... Oni tylko potrafią zmieniać nazwy, a ludzi obrabiają po mistrzowsku

Pracownik 1

Panowie są jeszcze osoby zadowolone z firmy, gdzie jest na obiekcie dobrze. I nie chce mi się wierzyć że tak jest.

Nick
@Pracownik 1 24.12.2018 09:45

Co ma obiekt do tego ze oni po prostu nie placa? Na obiekcie moze byc super ale czasem czuje sie jakby ta praca to byl wolontariat bo oni co miesiac maja problem z Wyplata od 2 lat 2 razy byla na czas. Nawet teraz city nam urzadzilo swieta..... Powinny byc do 25 pieniadze a nie ma i pewnie bedzie po nowym roku, dziekuje bardzo city security ze jestescie tak uczciwi ze nie mam za do nawet choinki se ubrac, chyba postawie jakiegos draga w domu

Znerwicowany
@Nick 24.12.2018 10:52

Zgadzam sie. Co ma piernik do wiatraka. Co mają obiekty do firmy? Wierz mi na moim obiekcie mam takich ludzi że za nimi murem stoję i nie zamieniłbym takiej ekipy na żadną inną. To nie jest wina ludzi na obiekcie. Po prostu firma potraktowała ludzi jak śmieci pozostawiając ich bez pieniędzy na święta. Miała być rodzinna atmosfera a co jest? Jest to że ludzie się martwią opłatami. Niezłe święta Prezesik urządził byłym pracownikom.... Takich prezesów to w kosmos z wilczym biletem i to najlepiej najdalej jak się da. Traktuje ludzi jako cyferki a nie jak ludzi... Ciekawe jaki prezencik sobie ufundował za nasze wynagrodzenia.... Szkoda gadać.... Gość ma tupet... A te pozytywne opinie to piszą (usunięte przez administratora) prezesika co wchodzą mu bez mydełka bo przecież trzeba jakoś wybielić i zakamuflować przekręty....

Były pracownik city

Oni powinni przed świętami wypłacić pieniądze.Pracowałem na obiekcie praktiker w Olsztynie 6 msc w ciągu tych 6msc ani razu nie wypłacili kasy na czas.Teraz pracuje w innej firmie pół roku i jeszcze nigdy nie miałem problemu z wypłatą oczywiście też wypłaty zrobili przed świętami .Współczuje ochroniarzom którym city nie chce zapłacić oni łaski nie robią a ludziom się to nalezy jak psu miska

wkurw... pracownik

Moi Drodzy my tu gadu gadu o pensjach a Prezes firmy na swoim profilu FB życzy wszystkim zdrowych i wesołych świąt (jakie to słodkie).... Panie Prezesie wiesz Pan gdzie możesz sobie wsadzić te życzenia??? Oddaj nam naszą kasę, my nie jesteśmy wolontariatem !!!! Mamy rodziny i rachunki do zapłaty, chcesz człowieku pokazać jaki kozak z Ciebie to zobaczysz jaką moc mają zdenerwowani byli pracownicy jak na swoim biurku zobaczysz kilkaset pozwów zbiorowych i jak będziesz miał kontrolę z PIP. Wtedy już nie będziesz kozak, ale przy Tobie Calineczka będzie Olbrzymem... Powiedz Panie Beniamin (swoją drogą była taka bajka " Przygody słonia Beniamina" ale on przynajmniej miał odruch człowieczeństwa) kiedy możemy spodziewać się pieniędzy i mydlić oczy to se możesz innym a nie nam... Miej Facet jaja i potraktuj nas jak ludzi a nie jak cyferki w swoich tabelkach.... ZAPŁAĆ TO CO NALEŻNE LUDZIOM

Pietrek

Oddajcie moją wyplate za listopad (usunięte przez administratora) co wy sobie dzbany obsrane myslicie ze ja jako wolontariat w tym tesco stalem ???

wkurw... pracownik
@Pietrek 23.12.2018 00:00

popieram w 100% polecą pozwy zbiorowe za nie wypłacenie wynagrodzenia za Listopad

Nick

Zlodzieje

Alex

Każdy jest (usunięte przez administratora)Jak nie ma kasy ale piszcie konkretnie na jakich obiektach nie ma kasy .....Jak wam zalegają to piszcie do PIP państwowa inspekcja pracy

OSZUKANY PRACOWNIK
@Alex 21.12.2018 22:49

JAKIE OBIEKTY?? CITY SECURITY STRACIŁO KONTRAKT NA SIECI HANDLOWEJ TESCO, Z WIADOMOŚCI JAKIE OTRZYMUJEMY Z CAŁEJ POLSKI TO JEST PROBLEM WSZYSTKICH REGIONÓW JAKIE NALEŻAŁY DO CITY SECURITY WIĘC WYMIENIANIE POSZCZEGÓLNYCH OBIEKTÓW MIJA SIĘ Z CELEM BO WSZĘDZIE WYSTĄPIŁ TEN SAM PROBLEM.... NIKT Z KADR NIE ODPISUJE NAM NA E-MAILE, DODZWONIĆ SIĘ NIE DA BO NIKT NIE ODBIERA I GENERALNIE MAJĄ NAS W (usunięte przez administratora) ALE MY NIE DAMY SIĘ PONIŻAĆ I WIERZ MI PÓJDĄ POZWY ZBIOROWE DO SĄDU PRACE I WSZYSCY ZGŁOSIMY FIRMĘ DO PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY. MY SIĘ NIE BOIMY KONFRONTACJI Z FIRMĄ. MY TYLKO CHCEMY SWOJĄ KASĘ ZA LISTOPAD BO WYPRACOWALIŚMY SWOJE I NALEŻY NAM SIĘ. MY NIE ŻYJEMY POWIETRZEM , NASZE DZIECI TEŻ NIE, RACHUNKI SAME SIĘ NIE OPŁACĄ , A RATY I KREDYTY SIĘ NIE SPŁACĄ SAME.... PIENIĄDZE MAJĄ BYĆ I KONIEC A JAK NIE TO POŻAŁUJĄ ŻE ZACZĘLI Z NAMI

Zostaw opinię o City Security S.A. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.