Opinie o City Security S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.

Wnuk

Chciałbym dodzwonić się do kadr, potrzebuje zaświadczenia do emerytury dziadka, który pracował w City przez 15lat, czy ktoś ma bezpośredni numer, jak dzwonię to zajęty.

LUDEK77
@Wnuk 15.02.2018 12:26

Telefon nie działa bo zmienili siedzibę firmy.Szukaj w necie.

Wnuk
@LUDEK77 17.02.2018 21:43

już znalazłem i załatwiłem sprawę dzieki

Nowy

Miałem rozmowę z inspektorem na ochrone i od 4 dni nie mam odpowiedzi, rozmowa była krotka i na temat.

LUDEK77
@Nowy 16.02.2018 10:28

Odpuść.Idź do Securitasa.

Czak

Koledzy w jakich firmach, budynkach i przy jakich ulicach ochrania firma City Security ? Ostatnio widziałem ich logo na osiedlach i sklepach. Chcę składać CV i już teraz sprawdzić w jakich lokalizacjach są miejsca chronione przez City.

Ochroniarzno1

Słyszeliście, że city werbuje masowo do pracy? Potrzebują wszystkich: ochroniarzy, koordynatorów i osoby z pfronem.

Jaro75

Takie czasy Panie Ciastek... wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma

Igor

Słyszałem o firmie sporo dobrego. Warto starać się o pracę?: Podpowiecie coś?

anonymous
@Antoni 21.12.2017 09:40

Spóźniają się z wypłatą? Ja czekam na kasę za styczeń 2017.

Zyga
@Igor 20.12.2017 18:35

Idą do przodu... robota jak każda w tej branży. Zdarzają się obsuwy, ale za to luz na obiektach. Robię już na 3im

Maniek

Chłopaki tydzień temu dostaliśmy nowe całe mundury, czekaliśmy z miesiąc, a jak u was ?

Kabura
@Maniek 15.02.2018 12:15

Jak do tej pory wciąż były problemy z mundurami, ale jakoś dawaliśmy radę. W zasadzie to w kółko trąbiliśmy koordynatorowi na ten temat, bo przeceiż każda rzecz się zużywa po czasie. no i w końcu pękł. Z nowym rokiem przyjechał z nowymi sortami mundurów. Każdy ma swój na obiekcie. Ale co się naprosiliśmy, to już nasze. No nic, ważne, że już są :)

Piter

Helo, Czytałem wpisy na forum, czy ktoś napisze mi jak z pracą w Gdańsku lub w Gdyni ? Mogę dojeżdżać . Pozdro

DO PITERA
@Piter 15.02.2018 11:43

Jeszcze chętniej Cię przyjmą jeśli jesteś studentem. Nie licz na gruszki na wierzbie, bo nie dorobisz się porszaka pracując w ochronie ale na pewno zarobisz. Jak rozumiem nastawiasz się na niewielki zarobek? W granicach 1200-1800? Może być nawet tak, że będziesz mniej zarabiał, bo przecież się uczysz...

Piter
@DO PITERA 15.02.2018 12:09

Szukam czegoś naszybko tyle mi wystarczy

Do Pitera

W Gdańsku jest oddział Citi, w sieci znajdziesz kontakt do nich. Mają dużo obiektów w 3mieście, więc robota się znajdzie

Magi

Pracuję w ochronie i chciałabym zrobić uprawnienia na kwalifikowanego? Polecacie jakąś szkołę w Krakowie lub we Wrocławiu?

anonim

(usunięte przez administratora)

HP

A podobno City nie zatrudnia niepełnosprawnych

Ochroniarz22

Czy kojarzy ktoś spółkę media security group od CS?

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

(usunięte przez administratora)Pracujemy dla przyjemności nie dla pieniędzy tak uważa warszawa.

Body

Ciekaw jestem jednego tematu, jakie trzeba mieć kwalifikacje by zostać ochroniarzem VIPów ?

Ochroniarz22

Cześć czy City Security ma jakieś obiekty w Olsztynie lub będzie je mieć na początku roku?

CLTN

Witam czy City Security ma jakieś obiekty w Olsztynie?

Kosnus

Mam 18 lat na wakacje chciałbym pracować w ochronie, czy jest to trudna praca ?

Kami
@Kosnus 17.01.2018 14:32

Elo ziomale na moim obiekcie jest luzik, z widzenia kojarzę wszystkich mieszkańców, niektórzy mieszkają na nim od lat, a studenci często się zmieniają i tych to trzeba (usunięte przez administratora) za głupotę, bywa że trzeba komuś pomóc. Jedyne co nie gra to ogrzewanie, które nie wytrzymało tej zimy i musieliśmy załatwić sobie farelkę, klawe z nas chłopaki a inspektor to miszczu - spoko ziomek.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mat

Pracuję w firmie od paru lat nigdy nie miałem problemów z dokumentami, ani z wypłatą to co tu czytam różni się od tego co mam w pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sznaps

No co ty, do Izraela w samym polarze, niemożliwe.

olek

co wy za bzdury gadacie, płacą na czas równo 15 mam na koncie. Pajace z pepeszami

Taki22
@olek 28.12.2017 16:37

City płaci do 25go

anonim

(usunięte przez administratora)

Seba1974

Czy ktoś dostał karę finansową w Grudziądzu? Jak się tu pracuje? Są kontrolę?

Nick

Ludzie zawsze gadają i będą gadać że są niezadowoleni że coś im nie pasuje, a szef w szczególności. Taka mentalność

olo

płacą na czas i takie są fakty

Spartan

Oczywiście można ich nienawidzić ale 15ego wypłata zawsze jest, przynajmniej ja tak mam. Robię na jednostkach. Nie wiem jak jest na innych obiektach, ale u nas nie ma zmordyzmu. Pan Jarek b jest do rany przyłóż, dwoi się i troi by jakoś szło...

Trerenia

Czy warto zaczynać pracę w ochronie mając drugą grupę inwalidzką? Zastanawiam się nad podjęciem pracy w city, ale nie wiem co tak na prawdę leży w zakresie obowiązków ochroniarza. Nie mam żadnych kwalifikacji i jestem zupełnie zielona. Mam trochę wątpliwości w tym temacie. Brak doświadczenia wszytko w zasadzie wyjaśnia. Próbować, to jeden z niewielu prac jakie mogę wykonywać. Teresa

Nikoletta
@Trerenia 21.11.2017 16:01

Nie wiem skąd wątpliwości, bo sama przyznałaś, że to praca którą możesz zacząć. Na Twoim miejscu nie oglądałabym się za siebie i podjęła pracę. Jesli obawiasz się o swoja kondycję zdrowotną, to wykonaj badania. Utwierdź się w przekonaniu, że dasz radę. Nie spróbujesz, nie przekonasz się. Decyzja zalezy od Ciebie

anonymous
@Trerenia 21.11.2017 16:01

spadaj z ochrony przez takich JK ty dla zdrowych z kwalifikacjami nie ma pracy

Paulina

@martynakonwacka bardzo dziękujemy za Twoją szczegółową ocenę? O jakie stanowisko dokładnie się ubiegałaś? Pamiętajmy, że przebieg rozmowy kwalifikacyjnej uzależniony jest od docelowego stanowiska. Czy masz może na tę chwilę jakieś rady dla przyszłych kandydatów?

Kasia
@martynakonwacka 31.05.2017 15:26

Jeszcze poszukują osoby na recepcję ? O co pytały ?

Asiczek
@Paulina 31.05.2017 15:23

Mnie też zaprosili ostatnio na rozmowę. Do warszawskiego biura. Staram się o stanowisko księgowej. Nie dostałam tej pracy. Moje doświadczenie jak powiedziała pani z rekrutacji jest zbyt małe. A tak swoja drogą ostatnio wciąż rekrutują.

Kolo

Przeprowadziłem się do Warszawy i szukam pracy w ochronie kumpel mówił że zawsze potrzebni są ludzie, tylko on pracuje na kasie, nie mam doświadczenia, wysłałem cv. Narazie nikt nie odpowiada. Jak skontaktować się bezpośrednio.

Staszek
@Kolo 17.11.2017 16:09

W przypadku moim i żony pomogła wiadomość na ich facebuku. Napisaliśmy wiadomość i od razu był odzew. Tam spóbuj.

Pracownik

Czy dostaliscie w tym miesiącu wypłatę?

Pracownik Warszawa
@Pracownik 31.10.2017 10:56

Ja tak. I jak zwykle na czas- Warszawa

Warsawa

pierwszy raz z opóźnieniem 3dni

Pracownik

Warszawa na czas. PoZDRro

Pracownik

Na czas, jak przelew przypada w sobotę to wypłata jest w poniedziałek. PoZDRro

Marian
@Pracownik 26.10.2017 18:22

Raz na jakiś czas przypada wielkie święto. I nie mówię tutaj o zajączku, czy zaduszkach. Mówię o wypłacie. Chciałoby się powiedzieć, jest!, zawsze na czas! i o tej samej porze każdego 25 dnia miesiąca! Prawda wygląda nieco ciut inaczej...mianowicie jeśli 25 wypada w piątek to liczyć monety możemy tylko w poniedziałki :) A tak zupełnie na serio, to jest dobrze. Jesli wypłaty nie ma, to dostajesz telefon i (zazwyczaj) kobieta informuję o przedłużeniu. Czyli na następny dzień roboczy.

Gostek
@Karol 27.10.2017 16:21

Jestem ciekawy czy zgodnie z umowa 25.10 miałeś pieniądze na koncie . Mi wpłynęły na konto po wielkiej wojnie dopiero 26.10.I tak jest prawie co miesiąc

Kolaps

Co sądzicie o ubiegłotygodniowych wydarzeniach w Stalowej Woli? Przyznam szczerze, że trochę nosiłem się z napisaniem tutaj bo nie wiedziałem jakiej reakcji się spodziewać i czy przypadkiem nie zostanę napadnięty i zlinczowany. Dotknęło mnie to, że w gruncie rzeczy mamy odpowiedzialną robotę i tak naprawdę do cholery odpowiadamy za życie ludzi na obiektach, które chronimy. Wszyscy tutaj jak jeden mąż wykonujemy ten sam zawód i każdemu z nas mogło się to przytrafić. Jednak moim zdaniem zabrakło tutaj czujności i dobrej organizacji - chłodnego podejścia i trzeźwego myślenia. Przyznam szczerze, że jestem zatrudniony w firmie, o której obecnie jest tak głośno. A pracownicy wydają się tym zupełnie nie przejmować, nie rozumiem tego, i nie wiem czy problem tkwi we mnie, czy ludziach, z którymi pracuję. Przywdziewając spojrzenie bezstronnego obserwatora musze stwierdzić, że ciężko sprawdzić co zawiodło najbardziej: czy systemy czy czynnik ludzki? Prawda na pewno leży gdzieś po środku. Jakoś męczy mnie ten temat od środka. Fakty sa takie, ze jedna osoba nie zyje a inni wciąż są hospitalizowane w szpitalu. Z całego serca trzymam za nich kciuki, by wyszli z tego cali i zdrowi. Wracając do tematu ‘mojej’ firmy, to żal patrzeć na obojętny obraz, na który patrzę codziennie. Chyba nie ma co, zacznę przyglądać się innym ofertom a już na pewno innym firmom.

Eryk

Mam pytanie. Jak wygląda sprawa z wypłatam w firmie i? Czy zawsze są na czas i te 10,50 za godzinę?

olo olo
@Eryk 26.10.2017 04:30

czesc Eryk a z jakiego miasta piszesz? minimalnie płacą 13 brutto i potwierdzam zawsze w terminie. pozdrawiam

Optymista

Optymizm, własnie to podejście pozwala mi dobrze pracować i żyć z mieszkańcami, większość z nich znam z widzenia z doświadczenia wiem, że nie ma sytuacji bez wyjścia.

UFO

Jak na razie to nie mam co narzekać, praca łatwa, kasa zawsze w terminie, stawka pow. 15 zł na rękę + hotel, ale to tylko w delegacjach i jednostki wojskowe, z Blue Pay obyło się bez problemów podatek wpłacili cały, ale co będzie teraz to nie wiadomo jakieś znowu Matpole kase przelewają, jeśli chodzi o ludzi to wieczne braki, najlepiej jakby zamieszkać w jednostce i przychodzić codziennie nie mając własnego życia. Ostatnio plotki chodzą że zamiast podwyżek będą obniżki aby wygrać przetargi, jeszcze trochę a później niepewność albo dużo niższa stawka

Tadeusz

@Cyborg dziękuję za zwięzłą odpowiedź.

Cyborg

@Fiszerking Politechniki i muzea należą do obiektów obowiązkowej ochrony. Chociaż nie wszystkie muszą być na liście wojewody. Jak piszesz w tym przypadku, zgodę wydała KWP. Gdyż jak mówi art. 5 ustawy o ochronie osób i mienia, to tak to wygląda : Art. 5. Obszary, obiekty, urządzenia i transporty podlegające obowiązkowej ochronie 4)w zakresie ochrony innych ważnych interesów państwa w szczególności: c) muzea i inne obiekty, w których zgromadzone są dobra kultury narodowej, Szczegółowe wykazy obszarów, obiektów i urządzeń, o których mowa w ust. 2, sporządzają: Prezes Narodowego Banku Polskiego, Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji, ministrowie, kierownicy urzędów centralnych i wojewodowie w stosunku do podległych, podporządkowanych lub nadzorowanych jednostek organizacyjnych. Umieszczenie w wykazie określonego obszaru, obiektu lub urządzenia następuje w drodze decyzji administracyjnej

Fiszerking
@Cyborg 12.09.2017 10:17

Czyli twierdzisz, że te inne obiekty to wyższe uczelnie. Ciekawe, wszystkie czy tylko te państwowe? No ale żeby nie było art 10 ustawy o o.o.i m. " Właściwy terytorialnie komendant wojewódzki Policji może, w drodze decyzji administracyjnej, wydać zezwolenie na utworzenie wewnętrznej służby ochrony w jednostce, w skład której nie wchodzą obszary, obiekty i urządzenia umieszczone w ewidencji, o której mowa w art. 5 ust. 5, na wniosek kierowników tych jednostek, uzasadniony ważnym interesem gospodarczym lub publicznym." I wszystko jasne.

Renata69

Czy ktoś pracuje na recepcji? Może podzielić się swoimi doświadczeniami?

pogodoodporny

Firma kogucik i tyle, totalna beznadzieja:(

Cyborg

@Tadeusz jesteś w błędzie. To jest tylko ustawodawczy błąd w nazewnictwie. To że tak pisze, w definicji SUFO, nie znaczy że tak jest. SUFO to PRYWATNE PRZEDSIĘBIORSTWA, wynajmowane do ochrony różnych zakładów czy obiektów. A z kolei, WSO to WEWNĄTRZZAKŁADOWE jednostki organizacyjne, tworzone do ochrony zakładu, do którego należą. SUFO to raczej status, aniżeli nazwa formacji. Bo nie każde WSO posiada status SUFO. Prywatne firmy ochroniarskie, powinny się inaczej nazywać. Gdyż SUFO to nie nazwa formacji, tylko status. SUFO Specjalistyczne Uzbrojone Formacje Ochronne (SUFO) – wewnętrzne służby ochrony, które są tworzone na podstawie Ustawy o ochronie osób i mienia z 1997 r. SUFO tworzone są jako prywatne przedsiębiorstwa przez osoby, które uzyskały koncesję Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji na prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie usług ochrony osób i mienia, posiadają pozwolenie na broń palną na okaziciela, wydane na podstawie odrębnych przepisów. WSO Wewnętrzna Służba Ochrony – uzbrojone i umundurowane zespoły pracowników, przedsiębiorców lub jednostek organizacyjnych, powołane do ich ochrony. Wewnętrzne służby ochrony podlegają kierownikowi jednostki lub osobie pisemnie przez niego upoważnionej, bezpośrednio podporządkowanej temu kierownikowi.

Cyborg
@Tadeusz 08.09.2017 12:21

Najpierw muszę coś "sprostować" Napisałem, w poprzednim, moim poście że nie każde WSO posiada status SUFO. Otóż tak nie jest. Każde WSO, posiada status SUFO. Ze względu na to że WSO, wykonuje swoje zadania wyłącznie w obiektach obowiązkowej ochrony. Natomiast nie każda prywatna agencja ochrony posiada status SUFO. Gdyż nie każda, prywatna agencja ochrony, wykonuje swoje zadania w obiektach obowiązkowej ochrony. A teraz postaram się odpowiedzieć na Twoje pytanie. Otóż w jednostkach wojskowych praca uzależniona jest przede wszystkim, od warunków pogodowych. Wartownik musi strzec i zdecydowanie bronić, powierzonych mu pod ochronę osób, urządzeń i mienia wojskowego. Chodźby życiu jego zagrażało niebezpieczeństwo. I tak jest w rzeczywistości. Deszcz czy śnieg musisz patrolować, teren posterunku i mieć wszystko na "oku". A w razie zagrożenia nie wolno Ci "czmychnąć", tylko musisz odpierać zagrożenia ! Jeżeli chodzi o firmę. No cóż mają "straszny bałagan" jeżeli chodzi o wypłaty różnych świadczeń. Zdarzają się też opóźnienia wypłaty wynagrodzeń za zlecenia. Nie jest to na pewno "firma marzeń". Reszta negatywnych opinii, na forum (z tego co ja wiem) jest zgodna z prawdą. Także każdy kto czyta to forum, ma "jasny obraz" sytuacji.

Fiszerking
@Cyborg 09.09.2017 00:26

Jesteś pewien, że WSO jest tylko na obiektach obowiązkowej ochrony ? Znam przypadek Straży Akademickiej która działa jako WSO a Politechnika która ją powołała uzyskała zgodę KW Policji. A szkoły wyższe raczej nie uświadczysz na liście wojewody.

Syy

Czy pracuje ktoś w kadrach lub księgowości? Czy też sa dwie umowy przy zatrudnieniu?

Syy
@Haer 29.06.2017 09:49

A możesz powiedzieć coś trochę wiecej o pracy w biurze firmy? ????

Szczur
@Syy 28.06.2017 14:08

Najlepiej podpisz umowę z City a 2 z Bluplay i życzę Ci powodzenia na koniec roku

Tadeusz

A w zasadzie jaka jest różnica między WSO a SUFO? Moja interpretacja jest taka, że każde WSO jest SUFO, ale nie każda SUFO jest WSO. Co sądzicie?

tobek

A gdzie można zrobić uprawnienia na kwalifikowanego? Polecacie jakąś szkołę?

Tomy

Już nie opłaca się podnosić kwalifikacji i dodatkowych uprawnień ponieważ prac. niewykwalifikowani bywają lepiej wynagradzani. Zdarza się, że pracownicy ochrony na obiektach (powiedzmy) niewyspecjalizowanych otrzymują 9 zł na godzinę, a ci z kwalifikacjami, 8 lub oscylujące około 9-10. Pamiętaj, że kurs na kwalifikowanego to koszt ok. 2500 zł, trzeba dodać też egzaminy, które nie są łatwe do zdania. Nie zapominaj też o badaniach specjalistycznych, które trzeba przechodzić co 3 lata i też kosztują jakieś 400 zł. Moim zdaniem nie płaca się skórka za wyprawkę.

Antek
@Tomy 23.08.2017 13:22

Wydaje mi się, ze żyjesz w odrealnionym miejscu człowieku. W obecnych czasach nic nie jest pewne, ale minimum pewności daje Ci to, że jeśli chcesz popracować w tej branży jeszcze trochę a podwyżki ci odpowiadają, to lepiej jeśli masz ten kurs. Dzięki temu nie masz problemu z szukaniem roboty, jak obecna ci się znudzi. Firmy z pocałowaniem rączki zatrudniają osoby z POF Kwalifikowanego. Mój przypadek jasno to odzwierciedla - byłem zatrudniony w firmie, która wciąż dawała pracę po najniższej stawce. Tłumacząc się, że nie czują zobowiązani do podwyżki, bo prac. kwalifikowani mogą tylko liczyć na zwiększenie wypłat. Zapisałem się, zdałem i zmieniłem robotę. Z kursem jest jednak lepiej.

Marek
@Antek 23.08.2017 13:33

Kordynator pytał czy mam zaufanych kumpli do roboty na kwalifikowanych, robota jest tylko pracować nie ma komu.

tobek

Doarddźcie, czy opłaca się robić kurs na kwalifkowanego?

sss

Nikt bez wniosku w sprawie niczego nie zgłosi. Prokurator ma prawo w toku postępowania przygotowawczego wnioskować do właściwego Naczelnika Urzędu Skarbowego lub Dyrektora Izby Administracji Skarbowej o udzielenie informacji, przeprowadzenia kontroli. Nikt bez wniosku kogoś nie będzie działać / interweniować, chyba iż nieprawidłowości zostaną stwierdzone podczas rutynowej kontroli administracji skarbowej, co rzadko się zdarza.

Pająk
@sss 06.08.2017 06:54

Właśnie chodzi tu głównie o przeprowadzanie takowych, rutynowych kontroli przez organy administracji skarbowej. Jeżeli Urząd skarbowy, zostaje powiadomiony o takowych nadużyciach - to moim zdaniem, jego ŚWIĘTYM OBOWIĄZKIEM jest przeprowadzenie takowej kontroli - i w razie stwierdzenia nadużyć w tej materii, powiadomić niezwłocznie prokuraturę.

dd

Jeśli masz wątpliwości to żeby Je sprawdzić jest powołana Prokuratura. Zamiast pisać itd. coś rób żeby zweryfikować sytuacje i Ją zmienić na lepszą.

Pająk
@dd 04.08.2017 21:45

Do tego jest powołany Naczelnik urzędu skarbowego i policja skarbowa, żeby stwierdzić takie "nieprawości" i zgłosić je do prokuratury. Tym bardziej że "skarbówka" o tym "procederze" doskonale wie.

anonim

(usunięte przez administratora)

on
@nn 03.08.2017 20:30

Sprawdź w zusi-e składki bo z pewnością nie są odprowadzane w jednej ze spółek.

Pająk
@on 04.08.2017 04:30

Nie tylko składki ZUS mogą być nieodprowadzane, przez spółkę "B". Mogą także być nieodprowadzane, zaliczki na podatek dochodowy - gdyż spółka "B", może się znajdować w jakiejś "Republice bananowej", gdzie panuje "Raj podatkowy".. A polskie prawo, tak szczerze, to jest "mocne" tylko na "papierze"..????

Malik

Jestem po rozmowie z inspektorem, jutro mam spotkanie na obiekcie, odniosłem dobre wrażenie po rozmowie. Pozdrawiam wszystkich

Taksówkarz

Kiedyś pracowałem w ochronie i chciałbym wrócić do tego zajęcia, ale jak zrobię kurs na pracownika kwalifikowanego. Czy muszę spełniać jakieś dodatkowe wymogi ? Polecacie jakieś miejsce w Warszawie gdzie mógłbym taki kurs przejść i jakie to są koszty ? Pozdrawiam.

AGENT

Pracuje już trzeci rok dla City i nie mam na co narzekać. Wpisuje tutaj koment, bo wiem, że firma wygrywa dużo przetargów i zyskuje co raz to nowe obiekty w kraju. A przez to co tutaj czytają nie chcą iść do roboty, a ja myślę, że warto. Tak na marginesie, dla pof lepiej, że monopol powoli znika, a co za tym idzie lepiej, że mam wybór między Solidem a Konsalnetem.

Kwalifikowany

Wrrr! nie od grudnia, tylko od września

Kwalifikowany

Witam. Wie ktoś może z was jak długo są ważne badania na broń? Chodzi o to że zamierzam teraz robić badania na kwalifikowanego i chciał bym od razu zrobić badania na broń a do egzaminu podejść za kilka tygodni bo jestem po rozmowie z CS i chciałbym zatrudnić się u nich od grudnia i tu własnie pytanie jak długo są ważne te badania, czy może warto poczekać do egzaminu?

Pająk
@Kwalifikowany 07.07.2017 13:09

A badania specjalistyczne, są ważne maksymalnie przez 3 lata.

Kwalifikowany
@Pająk 07.07.2017 17:48

Dziękuję. Własnie nie byłem pewny, w zawodzenie siedzę krótko. Stąd ten błąd :)

Zostaw opinię o City Security S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.