CITY SECURITY S.A.

Grudziądz

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 23 ocen.

Opinie o CITY SECURITY S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CITY SECURITY S.A.

NICO

Czyli wychodzi na to, że podatek będę musiał sam zapłacić bo już w Grudziądzu nie pracuję a byli pracownicy city są olewane przez firmę.PAN BENJAMIN KRASICKI NIE ŁADNIE TAK OKR..... DAĆ SWOICH PRACOWNIKÓW.

Były
@NICO 07.03.2018 08:26

Powinni zamknąć tę firmę wystawiono mi błędny pit teraz idę tłumaczyć się w urzędzie skarbowym to niedopuszczalne aby taka firma miała prawo bytu na rynku .

Malutki

Panowie pracowałem w Blue-Pay, prokuratura Rejonowa w Grudziądzu czeka na zgłoszenia art218$1 kk.

Grudziądz Hallera
@Malutki 24.11.2017 19:28

Że też się Jaki i(usunięte przez administratora)nie zainteresują.... Zbyt cicho szepczecie chłopaki.....

taka prawda

Jak określić tą pseudo firemke City i jej spółki? Niestety nie ma w słowniku ludzi kulturalnych wystarczająco obelżywych słów na określenie tego tworu więc krótko i łagodnie bo moderator nie przepuści postu . To dno i szambo pomieszane razem i rozlewające się fetorem wszędzie tam gdzie zawitają. Omijać jak najdalej .

NICO

Pity dali ale co z tego jak się okazało to mam działalność gospodarczą o której mi nic nie wiadomo, dopiero w rozliczeniu pit zobaczyłem.Tam w rubryce działalność mam kwoty wpisane tak to nigdzie.

anonymous

I znowu na forach czystki wśród postów opisujących tą łajdacką firmę .

Administrator

Znaczenie atmosfery w miejscu pracy jest coraz większe. Czy podobnie jest w CITY SECURITY S.A.? Napisz, co o tym myślisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Były
@Administrator 06.02.2018 10:51

Drogi administratorzy serwisu sytuacja jest wszędzie jednakowa City Security posiada tyle spółek i spółeczek że trudno to ogarnąć. Sam pracowałem w City Security z którą miałem umowę na reklamowanie pracodawcy itp. Natomiast współpracowałem bo tak y było wymagane aby podjąć pracę że spółkami abc i co kilkuletnie zaległości w zusie, City swoje zobowiązania czyli grosze zapłaciła więc zgodnie z prawem jest czysta a spółki abc zamknięte i niewypłacalne.

ciekawy

Jak tam pracownicy city na jednostkach, ktoś coś z tym bandyctwem robi czy ogony pod siebie i dalej kopy zbieracie ???

mm
@ciekawy 25.02.2018 13:46

A jak i PIT -ami

Nikt ważny

City Security , to "firma" , która moim zdaniem absolutnie w aktualnej postaci choćby w najmniejszym stopniu nie zasługuje ,by ją reklamować. Coraz bardziej zastanawiam się nad tym , by odpruć z ubioru emblematy i wrzucić je do kosza .

Były
@szaraczek 10.08.2017 12:15

Zauważmy iż cs karze podpisywać umowy z spółkami powiązanymi kapitałowo lub osobowo a w razie problemów pozbywają się udziałów a pracownicy nie mają możliwości odzyskania swoich ciężko niekiedy zarobionych pieniędzy (Wynagrodzeń). Ale tak to jest jeśli firma jest nastawiona tylko na zysk a pracowników ma .................. ..... ........

Taka prawda

Co tam słycha w tym syfie? Degeneraci już wrócili do pracy? Chyba juz czas zeby ktoś sie zajął tą firmą zanim naprawdę coś się stanie. Jak można komuś takiemu dać broń do reki??? Tak na marginesie sprawdzcie swoje konta w Zus-ie firma nie placi, sprawdzilem swoje wiec wasze pewnie też będą wykazywac braki.

Julian

Wmawiają jeszcze byłym pracownikom i przesyłają im pisma, że to "zgodnie z umową" oni mają zapłacić ten podatek! A w umowie "stoi jak byk" że to agent płatności, czyli zleceniodawca, czyli firma musi zapłacić zaliczkę na podatek dochodowy..

Chuck

Firma (jeśli tak można ją nazwać)City Security i Blue Pay to pseudo firma,która nie odprowadza podatków.City odprowadza jakieś tam grosze z umowy o pracę ale blue pay to już nie odprowadza podatków.Odejdziesz z tej firmy to sam z własnej kieszeni bedziesz musiał zapłacić podatek bo firma ma byłych pracownikow w d....ie. Jeden wielki syf jak w każdej ochronie pieniądze biorą ale żeby zakupić dla pracownikow spodnie,koszulki to nie bardzo im to idzie.Kamizelek taktycznych nie mozna się doprosic od kilku miesiecy kpiny to są jakieś!

ktoś tam
@Chuck 22.05.2017 14:15

Znalazłem wpis z firmy dostarczającej ubrania podobno są niewypłacalni więc co się dziwić że nie ma nowych ubrań. Ludzie słuchają od nich jak to znów będzie dobrze a następnie będzie radość że otrzymali 50% wynagrodzenia, pozostawię to bez komentarza.

Gość

Ma ktoś namiary na Blue pay

Cyborg
@Gość 21.03.2017 12:11

Tu masz jakiś namiar. Chociaż nie wiadomo czy aktualny. https://mojepanstwo.pl/blue-pay

Cyborg

Planują od poniedziałku sprowadzić dwie "dziunie", z City do naszego biura i mamy im podać wyciągi z banków, ile żeśmy zarobili w Blue Pay, w 2016 roku. One na tej podstawie obliczyć mają nam ile to było brutto i od tego podatek. Tylko mi to śmierdzi. Bo moim zdaniem Blue Pay powinna sama podać City zarobki. To może być jakiś kolejny przekręt. Bo może będą chcieli od tego netto jeszcze raz nam podatek odjebać.!! Jak mi nie dadzą PIT-11, to na nic innego się nie zgadzam.

Cyborg

Też tak uważam. Ale jak się dogadać z babskiem, w Urzędzie Skarbowym, która rozmawia z tobą opychając się ciastkami a w drugiej ręce trzyma telefon i gada!! I patrzy tylko żeby Cię zbyć!!

fakt

Miałeś kolego działalność ? Bo jak nie to 36 nie jest dla ciebie.

Cyborg

A co to takiego właściwie ten pit-36? W necie patrzyłem to nie ma żadnych przeciwwskazań do tego ażeby się na nim rozliczać. Babka w ,,skarbówkę” też mówiła że można.

Cyborg
@Normalboy 25.05.2017 03:08

Gdzie ja żyję? W Polsce. A co w tym takiego dziwnego że nie wiem co to pit-36? Nigdy nie prowadziłem prywatnej działalności.

Romuś

Tak to prawda. 15 ma być jakieś spotkanie z wiceprezesem i prawnikiem. Ale ja czuje że to ściema. Mam pytanie. Do kiedy powinniśmy to zgłosić do U.S ?

taka prawda
@Romuś 12.03.2017 19:20

Jak najszybciej i pamiętaj że firma wielokrotnie udowodniła iż ma gdzieś ludzi i napewno nie zadba o twój interes . Poza tym jeśli na spotkaniu ma być prawnik to tylko naiwniak uwierzy że zrobi coś bezinteresownie dla ludzi przeciwko firmie która mu płaci . I pamietaj nie wypełniaj pitu 36 bo wpadniesz w jeszcze większy syf.

taka prawda

Bandyctwo i łajdactwo ! Oszukują ludzi na każdym kroku,obecnie przy udziale spółki Blue Pay wpakowali ludzi w kłopoty tzn pracownicy mają do zapłacenia podatek od dochodów osiągniętych w B.P . Dodatkowo radzą co pracownik ma zrobić w tej sytuacji ! Łajdak udziela rad osobie którą oszukał ,to już są szczyty! Radzę nie słuchać tego bełkotu cwaniaków i w powyższej sytuacji zasięgnąć opini U.S żeby zadbać o to aby nie wylądować w jeszcze większym bagnie.

działać
@taka prawda 12.03.2017 08:21

Ludzie pisać gdzie się da działać straszenia że pracy nie będzie to bzdura trzeba zainteresować media jak członek zarządu Izby ochrony działa

Zostaw opinię o CITY SECURITY S.A. - Grudziądz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CITY SECURITY S.A.