Elica Group Polska

• Dziuplina
  • Stary Otok
  • Czernica

3. Opinie o pracodawcach Jelcz-Laskowice
  5. Opinie o Elica Group Polska Sp. z o.o.

Opinie o Elica Group Polska Jelcz-Laskowice

Nie przegap nowości o Elica Group Polska Sp. z o.o.!

Żaneta

06.04.2012 09:38

kierownik też jest nie wykształcony? Ten młody, ale nie wiem jak sie nazywa....
    lilia

28.03.2012 10:08

śmie (usunięte przez administratora) warte .... po pierwsze, zakład nie pozwala na jakiekolwiek poszanowanie człowieka, brakiem praw podstawowych dla pracownika i traktowaniem go własnie,jak byle co.Po drugie, jeśli jestem nie zameżną, bezdzietna kobietą, w wieku 20-40 lat, nie popracuje, bo nie mam 50 na karku. Pytam wiec, co jest dobrego w zakładzie, który da zatrudnienie na tzw. wakacje (2 m-c/rok)? A pisanie,ze plusem jest wypłata na czas to juz śmiech. Zakład MA BYC NA CZAS Z WYPŁATĄ i to nie jest atrybut tylko konieczność, jak np. woda pitna na m.p.Po trzecie jakim prawem kobieta w wieku 50 lat ma prawo mnieć zatrudnienie a młodsza o 20 już nie? Co to ma być? Jedna wielka niesprawiedliwość. Dlatego młodzi ludzie wyjażdzaja z tego chorego kraju

15.03.2012 09:31

ale widzę ze znowu elica przyjmuje.... :) znowu na 2-3 m-c a potem do widzenia? Gdzie uciekać z tego kraju? Za ocean?

15.07.2011 11:44

Ludzie z linii OK ale brygdziści, "kierownictwo" i makarony to porażka... Najgorsze że Polak zgnoi innego Polaka żeby makaron był zadowolony. Nie tylko Ilonka na out ale także pseudo managerowie tj np kucykowaty [usunięte przez moderatora] bo makaronów ciężko wywalić ze swojej firmy:) Pozdro dla dziewczyn z linii.

Oferty pracy - Elica Group Polska Sp. z o.o.

Operator Wózka Widłowego i Pociągu Logistycznego w dywizji Silników

Jelcz-Laskowice

Pracownik produkcji na dziale silników

Jelcz-Laskowice

Operator Wózka Widłowego i Pociągu Logistycznego (dywizja Okapów)

Jelcz-Laskowice

Montażysta na dziale silników

gość

18.06.2011 00:35

a ja powiem Wam tak: nie zuważyłam stoperów, ale wrednego starego kierownika owszem. Gdy przyszłam do tego zakładu, myślałam że długo się będe z nim męczyła.Cieszyłam sie, że dostałam pracę, bo potrzebne mi były pieniądze,żeby wyjechac na koncert.Starałam sie i znosiłam uwagi brygadzistki jak i chamskich bab z linii.Brygadzistka okazała sie wredną małpą.Po 3 czerwca świat zmienił oblicze ze znośnego na nieznośny i poczułam się tak,jakbym nie była już potrzebana i teraz można mnie gdzieś wcisnąć,gdzie jest wolne miejsce. Dzień w dzień dawali mnie w inne i wkońcu na okapy, gdzie miarka się przebrała. W końcu organizm nie wytrzymał i zrobiłam sobie wolne.Nazajutrz zostałam zwolniona. Tyle. Nienawidzę tego kraju i pracy na tych plantacjach, gdzie ludzi się uprawia... To był kolejny zakład,z którego zostałam zwolniona albo odeszłam bo nie dało się wytrzymać. Nie piszcie że powinni sie zainteresować,bo to nie ma sensu.Nikt niczego nie robi,żeby to zmienić.Pisać można w nieskończoność że jest źle, ale nie zmienimy tym rzeczywistości,trzeba działać a nie powielać tą samą formułę na forum
    ANONIM

09.03.2011 17:29

SKORO WAM TAK WSZYSTKIM Ź€LE W TEJ FIRMIE, CAŁY CZAS PODNOSZĄ WAM NORMY I STOJĄ NAD WAMI ZE STOPERAMI TO PO JAKIEGO GRZYBA TAM PRACUJECIE. MAŁO TO ZAKŁADÓW JEST W TYM JELCZU. PODEJRZEWM, ŻE I TAK GDZIE BYŚCIE NIE POSZLI TO I TAK BYŁOBY WAM ŹLE, BO Z REGUŁY TO WSZĘDZIE TRZEBA PRACOWĆ.
    Luśka

12.02.2011 12:43

Pani [usunięte przez moderatora] do zwolnienia! I reszte da sie jakoś znieść.
    OKAP

09.02.2011 10:06

Okap jest najważniejszy, reszta się nie liczy

Kontakt - Elica Group Polska Sp. z o.o.

Inżynierska 3 55-221 Jelcz-Laskowice

Branża główna: RTV i AGD
    ...

02.11.2010 20:34

Naprawdę można spróbować gdzie indziej lepiej zaoszczędzić sobie niepotrzebnych nerwów,zdrowia gdzyż praca nie jest lekka (dla kobiet okapy w zależności od modelu są ciężkie) psychicznego nacisku nie kiedy warto mnieć mniej ale spokojniej bez stresu..jest dużo ofert pracy chociażby w Autolivie gdzie zatrunionych narazie jest72 osoby a ma być 400 na nowej hali.
    ZUZKA

02.11.2010 20:28

elica to firma w której osoby awansujące zapominają jak z nami pracowali gorzej traktują niż włosi.Ludzie są zajebiści ale kadra traktuje nas jak śmieci ciągłe problemy z urlopami,małe zarobki,hamstwo,syf, coraz to większe normy to jest właśnie Elica.
    Ania

28.10.2010 09:09

Ciekawe jest to co piszesz-pewnie włazisz im w [usunięte przez moderatora]!
    ela

11.09.2010 16:29

totalne brednie pracuję w elice od kilku miesięcy i jeszcze nikt nie stał nade mną ze stoperem. Jest tempo i presja czasu ale to specyfika pracy na linii produkcyjnej i na akord. Faktem jest, że nie jest to praca dla każdego- flegmatyk nie da rady, podobnie jak leser
    banan1917

30.03.2010 17:50

Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie, traktowanie jest tam naganne, wyzysk niesamowity, przy pakowaniu nie ludzkie tempo i nie wiadomo jakie wymagania, włosi stoją ze stoperem przy Tobie jesli nie osiągniesz danego czasu przy pakowaniu to zostaniesz obrzucony wulgarnymi slowami, okapy są tam traktowane lepiej niż ludzie, każdy każdemu wchodzi w dupe..gdy kierownik dostanie uwagi od przełożonego wyżywa sie na pracownikach..zero tolerancji,[usunięte przez moderatora] nic dobrego..włoski [usunięte przez moderatora]

Zostaw merytoryczną opinię o Elica Group Polska Sp. z o.o.