Elica Group Polska

• Dziuplina
  • Stary Otok
  • Czernica

3. Opinie o pracodawcach Jelcz-Laskowice
  5. Opinie o Elica Group Polska Sp. z o.o.

Opinie o Elica Group Polska Jelcz-Laskowice

Nie przegap nowości o Elica Group Polska Sp. z o.o.!

t

12.04.2015 10:35

i donoszą na nas dlatego maja więcej pieniędzy
    t

12.04.2015 10:34

i donoszą na nas dlatego maja więcej pieniędzy
    jubudu

11.04.2015 21:27

Dodoo . Co ty się porównujesz do Włochów ? Oni są zatrudniani na całkiem innych zasadach .
    Dodoo

13.04.2015 14:41

To jest dyskryminacja ze względu na narodowość
    ilona

06.08.2015 14:53

to czekaj dalej!!!! hehehe powodzenia w nowej super pracy!!!
    dodo

09.04.2015 10:56

Tak narzekacie a moja znajoma razem z ze swoim facetem Włochem pracowała w Elica teraz on tyle tam zarabia , że ona sie zwolniła z pracy wynajęli mieszkanie .Nie myślę , że za 1800 złotych, więc chyba więcej płacą .Zresztą kilka razy już dostał podwyżkę .Ja też złożyłam podanie tylko czekam
    k

07.04.2015 10:55

A ile to dofinansowanie może wynieść , bo właśnie chodzi o emigranta , czy starczy na wynajęcie mieszkania w Jelczu ?
    S

06.04.2015 15:10

Dofinansowanie do mieszkania jest tylko i wyłacznie dla Emigrantów, a jesli chodzi o zarobi 1800zl podstawa plus premia obecnosciowa 100zl i produkcyjna 200zl, oczywiscie premia produkcyjna jest ruchoma, a obecnosciowa stała bo jezeli przepracujesz caly miesiac bez chorobowego to masz premie, jezeli przyjmiesz sie na dział okapów dostaniesz jeszcze 150zl dodoatku za pracę stojącą, ale nie polecam pracy na okapach, lepiej darować sobie te 150zl i przyjąć sie na dział silników, wiec reasumując jezeli zrobisz tak 2 soboty w miesiacu, bo soboty sa pracujace tylko na 1 zmianach, to zarobisz od 1600zl do 1800zl na reke, wszysko zależy tez jaka bedzie premia.
    k

31.03.2015 18:13

czy to prawda , ze mozna liczyc na dofinansowanie do wynajmu mieszkania? czy ktos wie jak to wygląda?

29.03.2015 10:55

ile dają na początek?
    m.

28.03.2015 15:56

Z tego co wiem tylko soboty są pracujące o niedzielach nie słyszałam.Za soboty dostajesz setki więc się opłaca
    chyba nie bardzo

28.03.2015 11:43

coraz mniej wierzę, że wypowiadają się tutaj ludzie, którzy rzeczywiście pracowali w Elcia. Nadgodziny - jasne, ale dostajesz za nie potem podwójną wypłatę,zamiast jak z innych firm dorabiać na boku na czarno po budowach. Pójdź do zakładu po sąsiedzku na F. to docenisz to co masz
    ktoś kto zna to miejśce

28.03.2015 05:19

Po co ten spór.Wygląda to tak,jak lubisz pracować 7 dni w tygodniu a po nadto po drugiej zmianie zostawać po godzinach powiedzmy do drugiej a jeszcze lepiej trzeciej w nocy i to wszystko za śmieszne pieniądze to elika jest właściwym miejscem tam tak pracuje.Cyrk z marnymi artystami,ktoś kto chwali takie miejsca prcy prawdopodobnie nigdy nie miał właściwej posady tylko im współczuć

26.03.2015 10:28

Jak ja lubię takich walecznych rycerzy internecie :D
    filozof

26.03.2015 07:12

skoro wymagasz szacunku od innych, to dlaczego sama ich obrażasz? Nazywanie pajacem kogoś, kogo nawet nie znasz, to zwyczajny brak kultury. Z takim podjeściem Twoja wersja jest mało wiarygodna...

Oferty pracy - Elica Group Polska Sp. z o.o.

Operator Wózka Widłowego i Pociągu Logistycznego w dywizji Silników

Jelcz-Laskowice

Pracownik produkcji na dziale silników

Jelcz-Laskowice

Operator Wózka Widłowego i Pociągu Logistycznego (dywizja Okapów)

Jelcz-Laskowice

Montażysta na dziale silników

25.03.2015 22:47

Tu nie chodzi o traumę pajacu. Jeżeli idziesz gdzieś do pracy to chyba logiczne, że wymagasz też szacunku od szefostwa jak i pozostałych pracowników, tym samym oferując to samo. Praca pracą, ale jeżeli jeden drugiego traktuje jak psa, to nie wiem czy takie miejsce pracy by Ci odpowiadało. Chyba, że lubisz, kiedy Tobą pomiatają, to już inna kwestia.Jak widać swoje "żale" nie wylewam tutaj tylko ja, wypowiadam się na temat mi znany.

25.03.2015 20:40

A kogo polecisz?

25.03.2015 20:40

A kogo polecisz?
    wujek dobra rada

25.03.2015 19:50

Ty nie potrzebujesz pracy, tylko opieki psychologa-jak masz traumę z poprzedniej pracy, to się zgłoś po pomoc, a nie wylewasz żale za swoje porażki na forum obrażając przy tym ludzi, których nie znasz. peace!

24.03.2015 23:42

Spokojnie, z pewnością natrafię na coś godnego uwagi, gdzie nie będę musiała stresować się każdego dnia i patrzeć na zawistne mordy. Z tą pracą jest jak z pracownikiem - nie ta, to inna. Poza tym nie tylko forum utwierdziło mnie w przekonaniu, że panuje tam koszmarna atmosfera, bo tak się składa, że znajoma też pracowała w firmie Elica i powiedziała "nigdy więcej". Wiadomo - nie wszystkim się dogodzi, ale jeżeli widać kilkadziesiąt negatywnych opinii, to chyba coś znaczy?
    do wszystkich marud

24.03.2015 22:03

niektórzy wybierają drogę na skróty, wszyscy wokół są beee... tylko nie "JA" no cóż, na głupotę i nieróbstwo nie ma lekarstwa :)))
    do sodomaniak

24.03.2015 19:04

haha to lepiej nie czytaj forów innych firm, bo całe życie bezrobotna będziesz :D:D:D pozdro dla wszystkich;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elica Group Polska?

24.03.2015 14:14

Dzięki wielkie za to forum, przynajmniej dało mi to ostrzeżenie, że lepiej uważać na tę firmę. Tak się składa, że potrzebują pracowników, więc pomyślałam "czemu by nie spróbować", ale dzięki Waszym wpisom poszłam po rozum do głowy i z pewnością nie będę się fatygować by dotrzeć na rozmowę w sprawie pracy. Niestety pracowałam w gronie fałszywych bab, które na wejściu wyglądały jakby siedziały tam za karę i wszystkie skakały sobie do gardeł, zamiast zadbać o przyjemną atmosferę. Uważam, że praca jest ważna, ale ważne również jest to, żeby zadbać o klimat, mieć w porządku kontakt z ludźmi, a jak już to przynajmniej niech jeden drugiemu się nie wpieprza. Praca, gdzie przeważa ilość kobiet jest chyba najgorszą z możliwych, odradzam, bo dłużej niż kilka miesięcy nie da się wytrzymać. Szkoda zdrowia i nerwów. W takim razie wolę być nadal na etapie poszukiwania pracy, niż tkwić w takim bagnie i niepotrzebnie narażać się na stres.
    ona

23.03.2015 19:03

Pieniążki na święta, paczki dla dzieci, wczasy pod gruszą, bilety do kina/na basen - tyle pamiętam. Fajnie bo robią też obozy językowe dla dzieciaków - podobno do Wloch teraz organizują. Ogólnie są pozytywnie nastawieni do nas mamusiek :) Pracę lubię i polecam:)

22.03.2015 02:20

23.03.2015 10:32

NA czym polega ten pakiet socjalny?
    DP

17.03.2015 09:54

KTOŚ TU JESZCZE ZAGLĄDA?????
    dp

10.03.2015 10:52

Nigdy nie mogę pojąć dlaczego jedni na drugich donoszą
    dp

10.03.2015 10:51

Nigdy nie mogę pojąć dlaczego jedni na drugich donoszą

Kontakt - Elica Group Polska Sp. z o.o.

Inżynierska 3 55-221 Jelcz-Laskowice

Branża główna: RTV i AGD

11.02.2015 12:01

Ile można zarobić na ręke czy pracuje się w soboty i czy dowozą ?
    dodo

23.01.2015 11:48

A czy przyjmują obcokrajowców do pracy?

22.01.2015 12:16

Potrzebuje telefon do elica do działu kadr , na telefon zamieszczony na internecie nikt nie odbiera

06.01.2015 18:26

Niestety pani menager taka sama jak i kierowniczki
    $$

05.01.2015 17:28

Misia dupisia frustracja twoja jest wielka, proponuje postanowienie noworoczne... znajdz sobie nowa cudowna prace a nie jak to juz weszlo ci w krew co kilka tygodni wylewasz tu swoje zale. Pozdrawiam.

05.01.2015 10:45

Niestety przez potrafiące tylko krzyczeć, przekupne i bez wykształcenia kierowniczki pracuje się w tej firmie w nieprzyjemnej atmosferze i bez żadnego wsparcia. Dla lizusów i noszących "prezenciki" idealne miejsce, narobić się nie muszą wystarczy wazelina...
    misia

29.12.2014 17:39

Pozostale kierowniczki blondynki to samo. niby takie madre a tylko cie zwywyac potrafia ciekawe czy naprawde hr i biura nie wiedza o ich zachowaniu? o obrazaniu i wyzywaniu innych? o mowieniu wprost ze "ja moge mowic co che bo i tak mi nic nie zrobia bo ja tu jestem kierowniczka?" pani menager swego czasu sie na forum wypowiadala. moze nadal sledzi? to dlaczego nic nie robi zeby bylo nam lepiej?
    misia

29.12.2014 17:36

zgodze sie co do tego, że zeby zostac kierwiniczka to trzeba prezenty przynoscic. jak masz dzialke i jakies jabluszka czy fasolke to przynies pare razy, szarlotke upiecz i przynies i szybciutko awansujesz jak ta pani brygadzistka co okapy dopisuje ktorych na linii jeszcze nie zrobili. a potem zdziwiona. Zeby rozum miala taki duzy jak jej cztery litery to by wszystkim wyszlo na dobre.
    aga

24.12.2014 22:03

Jedyne czego sie czlowiek dorobi w tej firmie to garba albo nerwicy. Chyba ze rekawiczki bedzie wynosci czy cos... ;)
    ja

24.12.2014 21:59

No niestety ten zaklad bedzie dzialal zawsze i ten kto wrozy mu upadlosc sie myli.. To Polak wrzeszczy na polaka po czym sie odwraca i do cieplutkiego biura kawke pic... Masakra tam jest. Kadra kierownicza slabo, bez wyksztalcenia, bez jezykow. A jak jedna zna biegle "amerykanski" to beznzadziejna jak groty od lutownicy w tej firmie. Niestety zarzadzanie jest tam slabe i to na obu wydzialach. Okapy- same kolezaneczki kierowniczki- jedna lepiej wyzywa od drugiej.. Silniki to samo, tylko ze tam siedza caly dzien w biurze a jak sie ktos obudzi to Cie wieczorem na dywanik i zjeba. AA niekttore panie kierowniczki to chyba maja darmowe bez limitow ;) Kierwnicy masakra, brygadzisci slabo, wspolpracownicy na liniach ok... pozdrawiam

23.12.2014 20:38

napisała osoba która zapewne włazi w d... kierownikom
    r.:)

23.12.2014 15:19

tego forum się nie da czytać! same marudy... dobrze że w rzeczywistości jest inaczej:) Wesołych Świąt wszystkim!!!! I do następnej wigilii (to już moja 3 z rzędu :)))
    nemo

21.12.2014 00:16

czytam i pękam ze śmiechu. Ten zakład i praca w nim to poniewierka nie godna XXI wieku ,ale to wy dyktujecie warunki,po co się spieszysz gdzie gonisz pracuj normalnie takie pieniądze to kpina a oni jeszcze troszkę i pracowników nie znajdą .Przy takiej rotacji opinia robi swoje ;Koniec elici to tylko kwestia czasu tam nawet patalogia nie będzie robić zakład dla idjotów
    ...

16.12.2014 23:10

Bartku, nie szukaj winy u innych tak robią tchórze, a już w szczególności na forum, anonimowo, bo tak najłatwiej... Rozumiem, że zadziałał tutaj Twój mechanizm obronny, to normalne ale Twoja opinia niczego nie zmieni. Każdy ma prawo wyboru. Czy to będzie student, czy nowy pracownik, to jego wybór i nie masz na to wpływu. Nie pisz, że "ani mnie to ziębi ani grzej", bo to nieprawda i pokazuje, że jest zupełnie odwrotnie. Zaprzeczasz samemu sobie... Pozdrawiam i więcej wiary w siebie!

Zostaw merytoryczną opinię o Elica Group Polska Sp. z o.o.