G4S

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o G4S

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G4S

ńb

myślę że większość chce to połączyć @lajkon i chce miec jak najlepszą jakość za jak najniższą cenę :) oxczywiścei sutalmy tez ze cena nie przekłada sie na jakoś, bynajmniej nie zawsze. Niekoniecznie droższe musi być lepsze. Tak to jest właśnie... :)

konki

Na pewno konkurencja to jest taka, że nawet nie ma czasu powiedzieć tylko o najważniejszych firmach. Ciekawe jest to czemu jedne firmy ochroniarskie wygrywają w jednych budynkach a inne w innych to tylko cena się liczy czy nie ? mam nadzieje, że istnieje jeszcze sznsa się przypatrzeć bardziej od środka

Jimmy

G4S jako firma świadcząca usługi w zakresie ochrony jest na pewno mocno narażona na sporą konkurencję na rynku warszawskim nie mówiąc o rynku ogólnopolskim. Zastanawiam się tylko, czy ta firma nie daje większej możliwości rozwoju osobistego ? Może dają też dofinansowanie chociażby do uzyskania licencji?

pani wafelek

G4S tez mnie bardzo interesuje jako potencjalny pracodawca ponieważ tak się składa, że akurat szukam nowego zatrudnienia w takiej branży. możecie kochani forumowicze napisać mi coś więcej na temat wynagrodzeń/premii/prowizjii w tejże właśnie firmy? nie ukrywam że kasa jest decydującym kryterium dla mnie

ality show

Cała rodzinka urodziła się w jednym samochodzie ?

Legionista

Tam u siebie na wsi to i moze jestescie kozaki ale w Wawie to szczekacie na tramwaje (usunięte przez administratora)

kukulka1

hej pracuje tu od nie dawna bo narazie 4 miesiace ale prosze mi powiedziec jezeli ktos moze czy na gwiazdke dostajecie jakies bony lub gotowke

FF

A ile płacą do ręki w Konwojach w Konsalnecie ??

kina

zgadzam sie z Toba .Tez pracowalm dla G4S w USA . Pozdrawiam G4S ....

kucykwawer

100% Popieram kolegę P.S Również pozdrawiam kibiców Legia Warszawa

abstynent

Racja bolo teraz wezmą się za konwoje g4s,propozycja 7pln/h jak nie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,teraz nie dają wypowiedzen bo szkoda im na odprawy, zmuszą wszystkich psychicznie że odejdą sami do końca roku,pozdrawiam byłych pracowników G4S

bolo

Witam,pracuję w G4S 11 lat w patrolach interwencyjnych,co do firmy to wszystko ok,socjal,wyłata terminowo,umowa o pracę,kierownictwo ok,a po połączeniu z Konsalnetem,likwidacja patroli,(usunięte przez administratora) ,zapewnienia że będzie praca,pracę tam mają kalecy z rentą i emeryci,wyjątek to konwoje,taki jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] isty konsalnet,na koniec dodam że wszyscy z G4S z fizycznej będą mieli zmienione umowy na zlecenie

*

Dokładnie tak. Jak dostaniesz propozycję nowej umowy z Konsalnetu to z łezką w oku będziesz wspominał warunki w G4S. Niestety jedyne co będziesz mógł zrobić to jej nie przyjąć.

prac g4s

Odkąd Konsalnet przejąl G4S nic lepszego nas nie czeka. Obnizka stawek i zmiana umow o prace na smieciową. To juz nic innego jak Solid , Juventus i inne pseudofirmy. Ale ta fuzja niedługo się źle skończy...zobaczycie....haha

rychu

G4S, Wielka Brytania, 2200 funtow brutto, ok. 250-270 godzin miesiecznie. Za biurkiem, tv, internet, itd. Zero powodow do narzekania

Słoń

G4S-Gdańsk,pensja 1500zł BRUTTO,reszta na zlecenie.Ludzie są totalnie zmęczeni,zarabiają pracując od świtu do nocy 2000-2500zł,ogólnie koszmar.

Graba

(usunięte przez administratora) , pracowałem w G4S we Wroclawiu przez 3 lata. Na firme nie ma co narzekać bo przelewy zawsze były nawet z wyprzedzeniem. Idz sobie do taki8ch firm jak SOLID o wtedy zmienisz zdanie (usunięte przez administratora) . Ogolnie G4S szanuje pracowników, i nawet daje umowe o prace. a nie jak pozaostałe firmy z polskim kapitałem da ci tylko umowe zlecenie i 6 złoty brutto. Więc nawet popracuj w innych firmach a potem oceniaj G4S lub drugą światową firmę którą jest SECURITAS. (usunięte przez administratora)

aga z uk

G4S to jedne wielkie(usunięte przez administratora) .pracue dla nich od lutego tylko ze w anglii, moja poprzednie firma stracila kontrakt i przejał nas g4S, (usunięte przez administratora)

gal anonim

zgadza sie kupuja tylko nowiuskie samochodziki zeby sie pokazac,jacy oni nie sa wspaniali,(usunięte przez administratora) ,zapytajcie sie jak jest w zachodniopomorskim,tak samo albo i gorzej,czy robisz w wojsku czy gdzie indziej ,(usunięte przez administratora)

Gal Anonim:)

Ciekawe jak daleko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e musiales wlazic,zeby sie zalapac na stanowisko \\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'kierownika\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'regionalny pewnie.Panie wyksztalcony...a ty bys wyszedl za 8.40zł do ziomkow pod skklepem (usunięte przez administratora)

Olaf

(usunięte przez administratora) OTO JEST WŁASNIE NAJWIEKSZY WSTYD DLA FIRM OCHRONY W TYM KRAJU, WAŻNE ZAROBIC NA LUDZIACH!!! ZANIEDŁUGO BEDZIE WSTYD SIE PRZYZNAC ZE SIE ROBI W JAKIEJŚ OCHRONCE BO LUDZIE POMŚYLĄ ZE CZLOWIEK MA GRUPE INWALIDZKĄ NA...GŁOWĘ. w dodatku jak jeszcze dają 4 zł na godzine...HORROR na jawie.

mmmmm

narzekacie a firma sprzedala sie konsalnetowi od 1marca 2012

real68

anonim - 2011-09-30 22:35:33 Widzisz "armia" ty skonczyles swoja edukacje na szkole sredniej "budowlanka" A ja przez ten czas obronilem magistra i tacy jak ty pracuja na moja pensje,sluzbowy samochod,telefon,laptop Ja pracuje 168godz. a ty 300 widzisz ta kolosalna roznice pozdrawiamMagister to tylko tytuł, który teraz nie ma zadnej wartości w dobie płatnych studiów a widać, że zrobiłeś magistra za szmal bo nie znasz nawet zasad ortografii KLIJENCIE.

real68

anonim - 2011-09-20 00:11:19 Znowu narzekacie nieroby,to stawka mala to w dzien samemu trzeba jezdzic a do czego ci w dzien prawy ?juz nie przesadzajcie z tymi interwencjami i bojkami na zalogach kiedy ostatnio miales jeden z drugim taka interwencje gdzie musiales sie bic lub szarpac z kims Polowa z was jak widzi pod sklepem dwoch dresiarzy to wola wsparcie i nawet nie wysiadzie z samochodu spytac co sie dzieje a ja potem musze wysluchiwac od klijentow ze zaloga sie bala Kogo wy zatrudniacie ze do kitu z taka ochrona no i trzeba klijentowi darowac abonament za taka \'\'niebezpieczna interwencje\'\' Zadacie wysokich stawek godzinowych ale co wy soba repezentujecie nikt nie bedzie placil wam za spanie,polowa z was to (usunięte przez administratora) zero sprawnosci Do SOL-u,wojska,policji lub strazy miejskiej tez sie nie nadajecie bo albo sredniego nie macie albo psychiatra odrzucil wiec zanim zaczniesz jeden z drugim krzyczec o podwyzke to sie dobrze zastanow bo jak cie zwolnia to w innej pracy trzeba bedzie pracowac a nie lezecTy też się nigdzie nie nadajesz KLIJENCIE ! Z taką ortografią kariery nie zrobisz. Podejrzewam, że jesteś jednym z tych mądrali co na temat pracy w terenie wypowiadasz się jako biurowy (usunięte przez administratora)

prac g4s

Wwa - 2010-05-21 10:42:16 Pracuje od 3 lat w Warszawskim oddziale G4S w ZNR jesli uwarzacie ze praca w G4S jest do kitu to popracujcie w innych firmach jak SOLID,JUWENTUS,SKORPION tam dopiero pracownika maja za (usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)

vov

Powiem krótko firma g4s to jedno wielkie bagno tszeba uważać żeby w nie wejść. Odradzam

trebor1970

niestety jak wszystkie firmy ochroniarskie G4S żeruje na ludziach :-( ....a ten kolo co za 240 h ma ponadd dwa klocki i jakieś dodatki plus pisze że firma robi jakieś imprezki dla pracowników to chyba przacownik G4S ale biurowy gdzieś w kierownictwi zatrudniony by pisac takie bzdety

www

G4S To jedna wielka lipa wykorzystują ludzi a w tym biurze to (usunięte przez administratora) pracują - odradzam pracownia w tej firmie .

oko

Marna firma wykorzystują ludzi odradzam pracownia, a co do imprez to mało ich mają .

Belmondo

(usunięte przez administratora) pełnię służby wartownicze na jednostce wojskowej. Umowa o pracę 240h/miesiąc za 8,5zł czyli 2040zł. Praca niewymagająca specjalnego wysiłku, bez stresu i nerwów! Chcesz dodatkowe służby to je dostajesz. Faktycznie wychodzi, że 12godzin pracujesz i 12 odpoczywasz, więc wracam po służbie wypoczęty i mam dwa dni wolnego. W sezonie letnim dodatki na imprezy specjalne i zamknięte (stawki po 20zł/h) Każda firma ma takie zlecenia, ale nie każdy się do tego nadaje! Są imprezy, gdzie nawet cwaniaki z biura się tam nie pakują, więc mają do tego ludzi w firmie. Obecnie G4S nas opuściło i jednostkę przejeła inna firma. Temat rzeka... generalnie unikam biura, bo często ludzie którzy tam pracują mają małe kompetencje i porażająco niskie mniemanie o ludziach.

luk

Ochrona to wielkie dno jak widzi sie takie ogłoszenie-''Praca!! Ochrona Osób i Mienia szuka pracowników ochrony i sprzątaczek. TYLKO Z GRUPĄ NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI ZNACZNĄ LUB UMIARKOWANĄ!! '' Ochrona zchodzi na psy szkoda gadać , g4s też niestety zeszło na psy

anoim

armia - 2011-12-27 07:59:38 anonim - 2011-12-26 14:52:22 Firma dno Jakie 2 tyś zł przy 240 zł???!!! Ja mam około 1800zł przy 270 godzinach. Poza tym wszystko zabrane i umowa zlecenie śmieciowa. Ci co tak chwalą tą firmę, to są(usunięte przez administratora) z biura. Tyle mam do powiedzenia, bo szkoda słów.Zgadzam sie z wypowedziedzią kolegi ci którzy chwalą g4s to (usunięte przez administratora) z biura , ta firma może i jest dobra ale prędzej za granicą niż w Polsce u nas wielkie dno -nie polecam

armia

anonim - 2011-12-26 14:52:22 Firma dno Jakie 2 tyś zł przy 240 zł???!!! Ja mam około 1800zł przy 270 godzinach. Poza tym wszystko zabrane i umowa zlecenie śmieciowa. Ci co tak chwalą tą firmę, to są (usunięte przez administratora) z biura. Tyle mam do powiedzenia, bo szkoda słów.

anonim

Firma dno

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Człowieku co tak kadzisz g4s przy 240 godz. 2tyś zł to tak dużo ciekawy jestem czy byś za to utrzymał rodzinę - zastanów się co piszesz ,od nowego roku idą etaty w górę a co oni robią nie dają etatów , nie przedłużają umów chce pan pracować umowa zlecenie. To się nie zmieni puki nie zmienią się umowy i przepisy , bo na razie jest wszystko po stronie pracodawcy .

Belmondo

hmmm przeszedłem kilka firm i jak bym miał ocenić branżę ochrony w polsce to są jeszcze gorsze niż G4S. Fakt zaczynałem pracę jeszcze w Falck i Group4 a potem G4S w kilku oddziałach i było ok, ale.. co oddział to inna bajka inne obiekty, stawki, inni kierownicy. Jak się wkręcisz na dobry obiekt 24/48 czy interwencję to przy 240h jesteś w stanie zrobić te 2000zł a nawet więcej, wszystko zależy od tego co umiesz, jak wyglądasz i jak potrafisz się "sprzedać" w dobrym tego słowa znaczeniu, wprawdzie już słyszę te komentarze.. ciekawe gdzie tyle zarobisz.. itp. fakt są takie obiekty, że ludzie siedzą tam naprawdę za najniższą krajową, bez względu na staż pracy, kier. mają ich w (usunięte przez administratora) , a ich znajomi mają podobną sytuację, stąd opinia o fatalnych zarobkach. Niestety w wielu przypadkach, bez względu czy to obiekty, czy patrole itd. "Pracownicy ochrony" jak się tytułujemy mogli by równie dobrze towarować półki w marketach, podnosić szabany na parkingach, a w najlepszym wypadku jeździć wózkiem widłowym po magazynie... brak profesjonalizmu w polskiej baranży ochrony to klucz do problemu, tak samo jak "molochy" które dzielą branżę, czy zakłady pracy chronionej podcinające stale stawki mniejszym agencją. Niestety ceny idą w górę a stawki stoją, lub spadają...branża ochrony jest w martwym punkcie. Wydaje się, że jedyne, co może ją uratować to gruntowne zmiany w ustawie o ochronie... ale to może się wiązać z dużymi podziałami w firmach na lepszych i gorszych, stawki i poziom usług pójdą w górę, ale wielu z was może już nie znaleść tam miejsca ponieważ wymagania również pójdą w górę...paradoksalnie na dzień dzisiejszy oceniając branżę ochrony zmiana firmy raczej nie ma większego znaczenia...tak czy tak jak to mówią wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Już nie będe się rozpisywał, ale jak ktoś już trochę popracował w "prawdziwej ochronie" to wie gdzie jest haczyk

armia

(usunięte przez administratora) Pracujemy na nich, a oni bezczelnie obcinają nam stawki. Gdzie idą te pieniądze z obiektów na których my pracujemy???!!! Już pozabierali wszystko co możliwe!!! Ta firma, to całkowite dno i chyba czas zwolnic się. Te związki zawodowe, to jedna wielka ściema. (usunięte przez administratora) Taka jest prawda o G4S!!!

xxx

Panowie o czym tu mowa jak oni zatrudniają samych studentów i osoby z zaświadczeniem o niepełnosprawności ta firma najlepiej by chciała jak byśmy pracowali za 2 zł za godzinę , dyrektor najlepiej by zrobił jak by zwolnił paru kierowników

oooo

Zgadzam się z wypowiedzią kolegi G4s nie polecam marna firma słabe zarobki w tej firmie to tylko mają dobrze kierownicy po stać ich na operacje plastyczną nosa ,schodzą z etatów proponując ozuwane umowy od 50zł ,wykorzystują ludzi. W tej firmie to lizusy mają dobrze , kapusie .

anonim

ZNR - 2011-11-05 12:29:46 Koniec ZNRów nasz dzial chca sprzedac konsalnetowi !!! A skad Ty masz takie wiesci ???

XXX

Masz racje ze ochrona na dzień dzisiejszy stalą sie słaba zarobkowo praca. Po 2 sam zaczynałem prace w ochronie Jeszce na studiach w Radomiu. Płacili mi 5 zl za godzinę ale innej stawki dostać sie nie dalo.Bez licencji Po 3 Nie wszyscy z poza warszawy to buraki. Bo ja np mieszkam od 7 lat w Warszawie i pokochałem to miasto.A wieśniaków poznaje sie po ich zachowaniu . Po 4 problem to os pracujące z bliskich okolic warszawy bo np maja gospodarstwa rolne i jak dostają 1200-1300 zl/mies to imj wystarcza na dorobienie sobie w okresie zimowym. 5 sprawa jest taka ze lecenja nie zawsze czyni z danej os ochroniarzem. Wiem z doświadczenia. (mailem partnera z 2-ka który byl cykorem i dzięki niemu straciłem cześć zęba i o mały włos jeszcze kilka kłów bo sie schował w kanciapie) Dlatego ci to tak rzucają mięsem na pozostałych pomyślcie czasami co piszecie i czy sami nie zachowujecie sie jak buraki. Pozdrawiam

ZNR

Koniec ZNRów nasz dzial chca sprzedac konsalnetowi !!!

pino

[usunięte przez moderatora] Nowy prezes wpadl na pomysl zeby zlikwidowac etaty w naszej firmie i przejsc na umowy zlecenia Brawo !!! [usunięte przez moderatora]sam sobie bedziesz pracowal [usunięte przez moderatora]

As

w ZNRach zwalniaja ludzi i nie beda przyjmowac nowych na etat beda od nowego roku likwidowac rejony To kto bedzie otwieral im te banki i jezdzil na alarmy !? CZY TO POCZATEK KONCA????

armia

Już nie kumam co tam się wyrabia??? Mnie też tak potraktowano z etatem, ale w pracy się utrzymałem. To są podziękowania za dobrą pracę. Co za syf tam się wyrabia. Nabijają tylko kasę prezesiakowi, który siedzi za granicą i jest obcokrajowcem i się śmieje z nas, polaków.

glos

mnie i innych tak wlasnie zwolniono a przyjeli emerytow itp z gr,inwalidzkimi g4s to syf

glos

masz racje kolego pracowalem w tym syfie 3 lata wlasnie mnie i innych zwolniono konczyla sie um.na czas okreslony a na nasze miejsca przyjeto emerytow milicji itp z gr,inwalidzkimi ,zwiazki zawodowe to pralnia brudow firmy masz racje ten [usunięte przez moderatora]ale to typ ,ta firma to emerytownia ubekow i esbekow

glos

ty typie canadian sradian w polsce po miesiacu w g4s tak bys zdzidzial ze nie mial bys nawet co wysrac za ,najnizsza krajowa reszta na zlecenie ,emerycie ,zaklamane kierownictwo,totalny syf ,wiec zamknij jape bo tu to jest poczekalnia dla emerytow milicji itd

glos

co za czub pisze,ze jest dobrze w [usunięte przez moderatora] g4s2.5tys netto chyba za 500godzin ,w kulki graja z um,reklamy robia jakby to byl raj a tam sciema na calego ,poczekalnia emerytow

anonim

A co do [usunięte przez moderatora] to wiekszosc to jakies patalachy i dziadki

Zostaw opinię o G4S - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G4S