Rieter Automotive Poland

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 377 ocen.

Opinie o Rieter Automotive Poland

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rieter Automotive Poland

:)

Fajna ankieta była do wypełnienie może niech kierownictwo zrobi ankietę odnośnie liderów od razu się trochę na zmianach uspokoi i co niektóre osoby przestaną drzeć pyski na pracowników. Myślę ze kilku liderów spokojnie by wróciło na produkcję bo dlaczego ci którzy zapier..... na produkcji nie zdecydują kogo chcą za lidera.

nick

Zmiana C jest naj,,,,naj,,,,dziewczyny z volvo,hmmmm,jesc lyżkami.....

on

I znowu Pani lider miała miny.:[.

were

firma dno, góra dno, zarobki dno, śmieszne szkolenia + wypisywanie tablic, Jedynie co to przyjąć się, dostać umowę i ciągnąć l4 ile się da.. Prawda Pani (usunięte przez administratora)?

jo

powtarzam ludzie to firma chyba ze baranie widziales firme bez ludzi.TZN ludzie sami stwarzaja firme i atmosfere , a jesli sie jest baranem i daje sie ganiac jamnikowi gdzie on chce to sie jest k........ BARANEMMM i tego sie nie zmienii!!!!!!!!!!!!!!!!

...

Popieram,to jest forum o autoneum i warunkach pracy,a nie na obrabianie komuś( usunięte przez administratora )

ja

Sam jesteś baran .Ale nie powinno się pisać o życiu prywatny ludzi.Niech każdy pilnuje swojiego gówna,a nie wpierdziela się w czyjieś sprawy.

jo

firma to pracownicy baranie!!!!!!!! A ta ala firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ja

Witam.Proszę nie pisać takich głupot na temat dziewczyn z półek ,bo są fajne.A ten co te głupoty pisze,niech ma odwagę i się podpisze.To jest strona o firmie a nie pracownikach.I proszę się nie wtrącać w czyjieś życie prywatne.Pozdrawiam.zm C.

;)
@ja 25.09.2014, 20:02
Witam.Proszę nie pisać takich głupot na temat dziewczyn z półek ,bo są fajne.A ten co te głupoty pisze,niech ma odwagę i się po...

dziewczyny z polek ,,,,, jedna jest super resztaaaaaaa to dno !!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam z c :)

Aleksandra Cichoń

Witam, Bardzo proszę o merytoryczne wypowiedzi na temat pracy w firmie, a nie obrażanie naszych pracowników.

Robert

Banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wylewająca swoje żale na forum, rzucacie nazwiskami a sami nie potraficie się podpisać. Masz coś do kogoś to przyjdź i powiedz to w ryj a nie wypisuj swoich pretensji, nikt was tam na siłę nie trzyma. Premii nie macie? Może nie potraficie ogarnąć prostych czynności i wyrobić normy dlatego jej nie widzicie. Pozdr zm.C

qwe

Tatiana zakompleksiona brzydula z krzywym nosem co daje wszystkim sie obmacywac i nie tylko , podobno potrafi wiecej prawda chlopcy ??? A tak cala reszta o.k.

674

tatiana, sratiana - tania bulgarka z szaber placu yo

ast

Makarone nie daj się obrażać ani swojej rodziny bo to chamskie.jesteś super facet więc umiesz postawić sprawę jasno jak już, zresztą było to kiedyś wiadomo jak cie okradali.prosiłeś się aby to załatwić normalnie to cię olewali z dnia na dzień aż w końcu poszedłeś do kierownika żeby to sprawdzili na kamerach i od razu było wiadomo kto to był.jak można okradać swoich robiąc na jednej linii.to tylko debil i zero szacunku dla ciebie może to zrobić.a i nie przejmuj się tym co gadają nawet na twój temat że jesteś taki i owaki itd.sam wiesz o co kaman☺ bo tylko sensacji szukają i później ploty raz dwa się rozchodzą a wcale tak nie jest☺.jak cię dalej będą obrażać idź z tym do kierownika żeby się skontaktował z adminem i usunął czy zablokował forum firmy.bo to ma być opinia na temat zakładu pracy a nie osoby tam pracującej w szczególności dobrze szanowanej.bo gdzie byś nie robił zawsze potrafisz ogarniać dane detale i to nie jak inni nowi że potrzebują tygodni by w końcu coś opanować.zawsze się fajnie robiło jak byłeś gdziekolwiek to było czy półki czy skoda.a niektórzy są daremni i myślą że są wielce zajebisci☺.tam gdzie robiłeś zawsze było śmiesznie a jak można było słuchać radia i tych setów co grałeś to zaraz inaczej się robiło czas leciał jak ....pamiętaj nie daj się sprowokować tym debilą co tak o tobie wypisują itd.bo później ty na tym cierpisz i musisz prostować sprawy które cię nawet nie dotyczą.pamiętasz sprawę jak cię podejrzewali o fałszerstwo?no to dobrze wiesz.jak można o takie rzeczy podejrzewać dobrego pracownika co i robi juz 5 lat chyba i na produkcji wali normy i zapieprza na wózku jak mu każą.tylko nie kumam dlaczego ci wrąbali naganę za tego Tunezyjczyka co robił jak nic mu nie zrobiłeś a później się zwolnił.poprostu szukali żeby cię uwalić i im się udało ale nie dałeś się i brawo.tyś powinien składać papiery na lidera hehehe i wtedy zacząć od je.... tych co cię nie szanują i obgadują bez podstawnie.ale nawet liderzy mają przesrane z góry o wszystko się ciepią zresztą sam wiesz.jak żyjesz dobrze z ludźmi co cię szanują to zawsze ci pomogą i staną w twojej obronie☺.ale się rozpisaliśmy.a co niech ci co piszą pierdoły przeczytają uważnie i się zastanowią najpierw co napisać.ale jeszcze raz to jest FORUM O FIRMIE A NIE O LUDZIACH ZAPAMIĘTAĆ TO DEBILE.koniec.trzymaj się Adaś.

tabu

Dokładnie tak jest doremi ludzie rozsiewaja ploty zamiast robotą sie zając Udaja dobrych kolegow a za plecami d.... ci obrobią

doremi

Pracowalem w tej firmie 2 lata wiec wiem cos na temat pracy w tej firmie nie polecam nikomu A ludzie zamiast robic to plotami sie zajmuja niech kazdy popatrzy na siebie

zorro

Zawsze mozesz sie zwolnic pajacu

zorro

Zajmijcie sie robotą a nie plotami a ty aniu nie przejmuj sie tymi komentarzami

zorro

Kretyny

zorro

Debile z was niedorozwiniete

dagonw79

zmiana B jest ok

:)

PRACOWALAM NA ZMIANIE c bylo super do czasu kiedy wrocila PANI TTTTTTT MASAKRA POTRAFIIII FACETOW OMOTAC NIEWIEM CO ONA W SOBE MA JEST BRZYDKAAAAAA I WREDNA ZAL MI PANA J

fa

No właśnie odwalcie się od Ani,spoko dziewczyna. A mała Ania,troszkę większa od gówna ,a mądra jak by wszystkie rozumy pozjadała.Pozdrawiam zm C.

ja

ludzie zachowujecie się jak dzieci.

fil

Wolny skoncz pisać głupoty!!! Napisz moze coś o sobie jak kazałem ci robic laske na parkingu za długi

:)

Lepiej na siłowni i palarni z globusem,miec kosz na głowie niż obwisły bas z przodu i siano zamiast mózgu.!!!!Pozdrawiam Aniu:)).

;-)

Ania,olej te zawistne zazdrosne babska. Jesteś cool :-* Żal im że to Tobą się ktoś zainteresował a nie tymi przekupami wstrętnymi. Pozdrawiam :-*

menio

Najlepsza to jest Ania Kulka hhaaahh. Wielka pani dyspozytor a policzyć nic nie potrafi. Najlepiej wychodzi jej siłownia z,,globusem,, i jej przechadzki na palarni z nim. Wydaje mi się albo ma kosz wiklinowy na głowie zamiast włosów...!!!

Sisi

Przypominam, że tu powinniście opisywać tylko i wyłącznie zakład pracy,a nie pisać gorzkie żale jedna na drugą!! Każdy jest jaki jest i obgadywanie nic nie zmieni i nie ma sensu.. Obgaduja tylko Ci, którzy mają kompleksy i są nic nie warci!!!! piszcie opinie przydatne dla nowych o zakładzie, a nie o ludziach!!!!

aBc
@Sisi 16.09.2014, 13:24
Przypominam, że tu powinniście opisywać tylko i wyłącznie zakład pracy,a nie pisać gorzkie żale jedna na drugą!! Każdy jest jak...

Popieram!

polo
@Sisi 16.09.2014, 13:24
Przypominam, że tu powinniście opisywać tylko i wyłącznie zakład pracy,a nie pisać gorzkie żale jedna na drugą!! Każdy jest jak...

Jak już kopiujesz tekst z internetu to popraw w nim błędy.

lila

Firma już dawno nie nazywa się Rieter tylko Autoneum!!!!!

pepa
@lila 14.09.2014, 10:11
Firma już dawno nie nazywa się Rieter tylko Autoneum!!!!!

Ludziska wy się ( usunięte przez administratora ) roboty złapcie...tylko narzekcir obgadujecie to po biją tam robicie. Jak wam tak zle!!!!!! Bynajmniej ktoś umie powiedzieć swoje a nie pracuje w ciągłym strachu jak wy!!!!

filo
@pepa 16.09.2014, 00:52
Ludziska wy się ( usunięte przez administratora ) roboty złapcie...tylko narzekcir obgadujecie to po biją tam robicie. Jak wam...

Słowo „bynajmniej” nie jest alternatywą dla słowa „przynajmniej„. Nigdy nie było i nie będzie!!!! Słowo „bynajmniej” ma zupełnie inne znaczenie niż słowo „przynajmniej” więc jeśli używasz ich zamiennie, to jesteś imbecylem. bynajmniej ‚wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie) Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry. Z miłością bynajmniej się nie taił. przynajmniej ‚partykuła wyznaczająca minimalny, możliwy do zaakceptowania przez mówiącego zakres czegoś, np. Wypij przynajmniej mleko., lub komunikująca, że ilość lub miara czegoś jest nie mniejsza od wymienionej i że może być większa, np. Wyjechała przynajmniej na rok. Mam nadzieje, że "Osoba" nie będzie już bezmyślnie używać tych wyrazów!!!

Lucek

Uwaga na nową kobietę z BHP,idzie regulaminowo i chce na starcie bić punkciory.

ona

a o Madzi mowa :) a Tania uważa sie za piękność chyba z targu he he raczej nie jest lubiana ale plotkara pierwsza klasa, pani ola jest spoko

ja
@ona 11.09.2014, 16:59
a o Madzi mowa :) a Tania uważa sie za piękność chyba z targu he he raczej nie jest lubiana ale plotkara pierwsza klasa, pani o...

Haha ta cała Tania,to niezły pasztet,głupszej i wredniejszej baby od nie to chyba niema na zm C.

alexisssssssssss

Najgorsza jest pani ( usunięte przez administratora ). paskudna wredna baba,plotkara i aktorka.wieczne jej l4 za ( usunięte przez administratora ) reszcie jeszcze jej nie wywalili.strzezzcie sie albo uciekajcie stamtad od niej.wspolczuje Rafałowi

eugenia

Zmiany A też nie polecam też wredne babska tam pracują i w dodatku same paskudy!!!

iiisssiiii
@eugenia 08.09.2014, 15:30
Zmiany A też nie polecam też wredne babska tam pracują i w dodatku same paskudy!!!

Ale gadanina najwredniejsze to siostry ,,blondi,, ta Helena to ma jakas chorobę ...zarazaja ja faceci a ona następnych. Dajcie jakieś antidotum nim pozaraza nas !!!!

martin
@iiisssiiii 16.09.2014, 01:14
Ale gadanina najwredniejsze to siostry ,,blondi,, ta Helena to ma jakas chorobę ...zarazaja ja faceci a ona następnych. Dajcie...

Z daleka od niej powiadasz..czesto ja mijam i widziałem ze coś ma :#

anonim

(usunięte przez administratora)

JA

po co wstawiasz jakiś badziewny filmik z badziewną muzą?

JA

Jak nie pracujesz to po co się odzywasz?ludzie chcą po prostu normalnej kasy za robotę którą wykonują,a nie jałmużny.

neutrealny

Nie pracuje tam ale nie rozumie waszej pogardy wzgledem firmy , przecierz nikt was tam na smyczy nie zaprowadza i nie zmusza do pracy , nie pasuje odchodze i finito a nie siedziec i nazekac jak stare dewoty . Zal mi was i zycze ,, lepszej pracy " .

www

Ten napis z Oświęcimia powinni szukać w pierwszej kolejności w autoneum.. Patologia nie firma.. Wróbel buraczan a podwładni jeszcze większe buraczany..

Pontiak

Ziomki! Za chwila wos tukej lidery na rozkaz Łysego abo Skery wszyskich poduszom. My nawet niy som w tyj fermie za ludzi ino za jakiś operatorow. Podzcie po cichu wpiszymy sie do zwionzku. Składki mogymy placic sami żeby na razie kadry niy wjedzialy. A jak bydzie nos dużo to wszyskich niy zwolniom. I skończom sie podwyzki po pjync groszy... A na razie niy kablujcie jedyn na drugigo.

wulc

(usunięte przez administratora) chyba nikomu bym nie polecił tutaj pracować, no chyba że za karę. kasa żadna a kierownictwo to cyniczne gnoje.

ja

dokładnie,lepiej szukać innej roboty za normalną kasę.

abc
@ja 01.08.2014, 08:37
dokładnie,lepiej szukać innej roboty za normalną kasę.

Ale z braku laku dobre i to ;)

JA

na B

Mała Mi
@JA 31.07.2014, 08:45
na B

Najlepiej na B do Olesi :) bo reszta to ...

przem

To według was na jaką zmiane najlepiej trafić :)?

abc
@przem 30.07.2014, 15:06
To według was na jaką zmiane najlepiej trafić :)?

Najlepiej to w ogóle tu nie trafić :)

maron
@przem 30.07.2014, 15:06
To według was na jaką zmiane najlepiej trafić :)?

odradzam zm c a szczególnie brygadę półek. wredne baby tam pracują a przewodzi nimi babsko o pięknym imieniu i paskudnym nosie - tatiana. a jeśli jesteś kobieta i wyglądasz (a nie jest to trudne )lepiej niż ona to masz przerąbane.

edo

Do xxx w Fiacie i Oplu może i pracują tak jak tutaj ale przynajmniej zarabiają normalne pieniądze.Tam maja powyżej 2 tysiące netto nie brutto,szkoda że to tak daleko od Katowic :(

ja

Chyba dla chłopaka 19,20 lat mieszkającego ze starymi jest kasa ok,bo będzie miał na piwo,szlugi i ubrania:)

jo

Najwiekszy problem jest taki ze poprostu jes zecza niemozliwa znalezc gorsza prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i za takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co poniekturzy nazywaja pensja , co to za firma ktura placi podwykonawcy wiecej za pracownika niz swoim ludzia , oprycz socjalu oczywiscie!!!!!!! A k......a szkoda moich palców.

ona

Stawka jest oczywiście brutto

ona

Jeśli mówicie że ta firma jest normalna to znaczy że nigdy nie pracowaliście w normalnej firmie!Pracuję tam od pół roku,mam umowę na dwa lata a moja stawka godzinowa to 11.20 zł.Traktują cię tam tak jak w obozie,ciągłe zakazy,nakazy,wypisywanie jakichś bzdur,nie masz nic do powiedzenia.Czas na niektórych maszynach masz tak wyliczony że pracujesz od dzwona do dzwona a i tak nie zawsze uda ci się zrobić normę.Temperatura na hali w tym tygodniu to około 40 stopni.Jeśli lubisz zapiepszać jak murzyn za drobne to polecam...ja jeszcze miesiąc i stamtąd odchodzę...:)

Łajcik

(usunięte przez administratora) ja dostałem niedawno umowę o prace na czas określony 2 lata jestem ze zmiany C i wszystko jest w porządku liderzy czasem opierdzielą czasem pochwalą od tego oni są jeżeli jesteś ciotą to nie wypowiadaj się że jest ciężko jak dla mnie praca okey może i stawa za godzinę nie jest za wysoka ale ZNAJDŹ pracę z taką stawką z lepszymi warunkami. Mówicie że robimy na premie liderów no tak a z czego oni mają mieć premie od kilometra. Oni tak samo dostają opierdziel od kierowników zmiany(usunięte przez administratora)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

XYZ

Zanim ogarniesz co jest pięć na magazynie, to Ci się wakacje skończą! Lepiej zrobisz, jak wyjedziesz na sezonowy zbiór rdestu... A o kolegę zapytałam z czystej ciekawości robercie przez małe "r".

XYZ

Na zmianie C swego czasu był taki kolega w długich włosach i z kolczykiem w brwi. Ktoś kojarzy co się z nim stało, bo od dawna go już nie widziałam? Wyleciał, czy sam się zwolnił?

ja
@XYZ 04.07.2014, 14:25
Na zmianie C swego czasu był taki kolega w długich włosach i z kolczykiem w brwi. Ktoś kojarzy co się z nim stało, bo od dawna...

taki spoko ziomek,sam olał tą robotę

Zostaw opinię o Rieter Automotive Poland - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rieter Automotive Poland