Borgers

Adres: Rzeźnicza 32-33 lok. II PIĘTRO, 50-130 Złotoryja

NIP: 8971816375 KRS: 0000587554

Borgers
3 88 6 1

Opinie o Borgers

Zly

Gdzie sa fiszki do ciasnej Anieli???!!!! Jest juz tydzien po wyplacie !!!!! Macie wymaganie od ludzi z dolu to sami wezcie sie za robote i dajcie ludziom to co im sie nalezy!!!!

Borgers

Borgers to firma, w której: - wizja kierownictwa bardzo wymija się z rzeczywistością, - regulaminy i prawa dotyczące równego traktowania dostępne są tylko na papierze, w myśl zasady papier wszystko przyjmie, a my zrobimy jak nam pasuje, sztuka dla sztuki, wiemy kogo docenić po znajomosci lub wchodzenia z jezykiem w kiszke odbytniczą (tyłek) - system motywacyjny nie istnieje, - pojęcie rozwoju i inwestycji w pracowników jest dla firmy niepotrzebne i obce, - podwyżki...? to tylko normy, - inwestycje w nowe technologie, widać tylko na przykładzie sprzętu agd i rtv dla kadr, a urządzenia, narzędzia na produkcji podlegają reinkarnacji z wystawki z Niemiec, czyli trudno jest pracować, a linia idzie, - tworzenie nowych miejsc pracy dla ludzi którzy nie mają pojecia o produkcji lub nie maja odpowiedniego wyksztalcenia, - jak reklamacja/problemy jakościowe z pvc to dzieje się wszystko...działania maskujące i szukanie winnych na siłę, - audyt, wizytacja...to istny cyrk i tresowanie małp...

nieznany2
@Borgers 08.01.2019 18:20

tu się z tobą zgadzam

on

teraz wszystkich zainteresowanych o pani D MOGE UDOSTEPNIC FOTKI I INFORMACJE JAKA TO NIESKAZITELNA OSOBA obiecuje warto podawac maile wysylam fotki ciekawe

???
@on 04.01.2019 19:46

wiesz,że udostępnianie czyjegoś wizerunku bez jego zgody jest zabronione RODO możesz za to słono zapłacić. ZAJMIJCIE SIĘ LEPIEJ PRACĄ A NIE SZUKANIEM WINY W KIMŚ. BYĆ MOŻE WARTO POSZUKAĆ PLUSÓW I MINUSÓW U SIEBIE? BYĆ MOŻE TO TY JESTEŚ TĄ KOŚCIĄ NIEZGODY? CZY MOŻE NA PEWNO TY JESTEŚ NIESKAZITELNY?

Nieznany 2
@on 04.01.2019 19:46

To podaj

Ktoś tam
@on 04.01.2019 19:46

Kto To jest D?

Ktoś tam
@??? 05.01.2019 13:17

Brawo brawo brawo w 200 procentach się zgadzam

Nie pale

Dlaczego pracownicy palący maja przywilej wychodzenia na fajke na 5/10min a niepalący musi zapieprzac non-stop? Dlaczego lider zwraca mi uwage ze nie wolno zrobic sobie chwile przerwy alby przegrysc kanapke ale na papierosa operator moze znikac z hali kilka razy dziennie.?.????

Blondi
@Nie pale 09.11.2018 04:47

można ich upominać kilkanaście razy i tak mają to gdzieś a jak przychodzi dzień wypłaty to zdziwieni gdzie premia

Wszywka
@Blondi 16.11.2018 08:03

Blondi ty i te twoje upomnienia to mozesz sobie w buty wsadzic bedziesz jeszcze wyzsza i dumna niz jestes

Hugo boss
@Wszywka 18.11.2018 17:18

Dokładnie zgadzam się z Tobą chodzi i swiruje do reszty pogmaywalo się babie w gowie zapomnial wol jak cieleciem byl bo to bo sro bo tamto i owamto zajmij się swoim życiem i pilnuj swojego bo jak będziesz taka nadgorliwa to w końcu od kogoś nie zle oberwiesz bez pozdrawien dla p .blondi

robo
@Wszywka 18.11.2018 17:18

a ta blondi to jak ma na imie?

Wisss
@robo 20.11.2018 01:12

No właśnie jak ma na imię badz z której zmiany jest ta mądralińska

robo
@Hugo boss 19.11.2018 18:47

Ale się boisz pani blondi że boisz się wymówić napisać je imię gratuluję odwagi

Antoni
@robo 27.11.2018 11:06

Ci co wiedza to wiedzą o kogo chodzi nie szukaj intrygi

Pudellek
@Blondi 16.11.2018 08:03

Szanowna P.blondi wiecznie pani cos nie pasuje prosze przestac byc taka pesymistka I nie wyolbrzymiac problemow gdzie ich nie ma I prosze nie wyzywac sie naa pracownikach poniewaz na pania jest dzien w dzien coraz to wiecej skarg malo tego uzywa pani (usunięte przez administratora) widocznie pani jako lider nie zostala odpowiednio przeszkolona tyle mam do powiedzenia w tej kwesti

Sikorka
@Pudellek 02.12.2018 02:37

Zgadzam sie. Nie jest to osoba godna pochwały. I nie ma żadnych plusów aby obronić tą osobę. Nawet nie widać zaangażowania w tym co robi o współpracy nie ma nawet mowy. Co drugi dzien pod jej nadzorem to dzień w stresie, zniewazeniu i braku pomocy.

Navi

Zapraszam do czeskiego borgersu.niema tu ludzi do pracy.ja zaczynam juz 15 rok pracy w borgersu.zarobki ponad srednia krajowa 6500zl brutto.pzdr

Gnomi
@Navi 29.11.2018 03:09

Czy w Polsce czy w Czechach to ten sam (usunięte przez administratora)

robo

a jak tam impreza wyjazdowa panie sprawdzily sie w pokojach czy tak jak na hali?

Paweł

Mam pytanie chciałbym się przyjąć na produkcje, jestem chętny i pracowity. Jakie są zarobki na produkcji? jaka długo trwa umowa próbna? dzięki i pozdrawiam

Junkers
@Paweł 23.10.2018 13:19

Początkowe zatrudnie przez pod firme za 2500 (praca na 3 zmiany) na firmę przechodzisz albo po miesiacu, dwoch, trzech....itd i dostajesz od 2500 do 2700 plus premia 600 zazwyczaj premia to 520zl bo czesto zabieraja za 5s. Kazda sobota platna 100% można zostawać na nadgodzinach tak jak to robia Ukraińcy pracują po 12h. Tetaz przyjmuja na prasy scanii to juz 4bryg. I proponuja 3000 i premia. Brak nadgodzin. Praca 4bryg. Wchodzi od połowy listopada.

Kokisdet
@Paweł 23.10.2018 13:19

Nie wiem co to za bzdury piszą najpierw praca przez agencje adecco 2400 zł brutto i nie masz premi dopiero jak przejdziesz na borgersa to dostaniesz 2500 zł brutto i jest 600 zł premi brutto jak dostaniesz 200 zł to będzie święto na więcej nie licz odradzam tam pracy

Junkers
@Kokisdet 24.10.2018 02:40

To nie bzdury tak bylo 5mies temu, ogolnie każdy mial inna stawke na start i inne warunki. Ja czekalem z innymi lidz 3mies. Na umowe z borgers a ci co teraz przyszli dostaja umowe nawet po 2tyg....

Jacek
@Junkers 24.10.2018 14:24

Bo każdy ucieka i to dla tego

anonim

(usunięte przez administratora)

Łukasz

Widzę, że negatywnie oceniasz pracę pracownika odpowiadającego za BHP. Może warto okazać gest dobrej woli i przypomnieć temu pracownikowi o swojej szafce? Może ta osoba ma również inne obowiązki na głowie i najzwyczajniej w świecie o tym nie pamięta!

bingo

a gdzie sie podziala Danusia?

Koleżanka z Borgersa....
@bingo 20.10.2018 00:46

bingo,jak wróci Danuta a dla Ciebie pani Danuta to zapytaj się jej osobiście...Bo siedząc tu na forum,siejąc ferment pod co chwila innym profilem jesteś śmieszna/śmieszny....Widać nie masz innych spraw na głowie tylko cudze...Proponuję isć na wybory,przewietrzyć te jakże marne i niskie myślenie,forum i plotki tutaj nic nie dadzą..Świeże powietrze sprawi że jutro dzień w pracy będzie dla ciebie cudnym dniem;-)))

bingo
@Koleżanka z Borgersa.... 21.10.2018 13:16

nie spinaj się tak bo ci żyłka peknie zachowaj siły do roboty

Koleżanka z Borgersa.
@bingo 21.10.2018 20:25

Tobie juz pękła jak widać haha. Moze czas sie ogarnac i w koncu target zrob a nie plotami sie zajmujesz...:-) do zobaczenia.

Duda

Jeśli ktos chce pracowac to bedzie pracowac nawet w takim dziwnym zakladzie jak ten. Nie trzeba byc mocnym psychicznie nie siejcie juz takiego fermentu. W kazdej pracy sa wymagania, sa zlecienia które trzeba wykonać tak by zaklad zarabial na siebie i pracowników. Jesli jeden z drugim maja jakies problemy bo zle sie czuje to ok, ale nie sa w zadnym zakladzie tolerowani osoby ktore nic nie robia i nie widac progresu w ich pracy. Dlatego liderzy takie osoby na poczatku prosza, podchodza z grzecznościa i życzliwością alr gdy widza ze raz drugi trzeci i kolejny masz to w d1u2p3i4e to uzywaj swojego tonu glosu. To chyba normalne. Jak masz dzieci w domu lub psa kota kanarka chomika i jak cos zrobi zle tez podnisi sie glos. To chyba normalne. Nie robcie z siebie pokrzywdzonych przez los ze musisz tu praciwac. Jesli jest tak zle baram jest otwarta a w dzisiejszych czasach to chyba nie problem znaleźć inna robotę. Wiec przestancie i do roboty

Łysy
@Duda 19.10.2018 21:59

A ty chyba dzbanie jebb... Mało wiesz o tym zakładzie albo za krótki czas tam robisz więc stul pysk i nie gadaj głupot bo ten zakład to speluna pozdro

Koleżanka z Borgersa....
@Łysy 21.10.2018 12:54

Łysy,brawo,kultura jak na spelunę przystało,widać w domu nauczono Cię takiej...Może faktycznie,weż się lepiej przyłóż do pracy,przestań(usunięte przez administratora) na przerwach już i zacznij z kulturą podchodzić do innych i do miejsca pracy....Jeśli coś Ci się nie podoba,nie jęcz i nie żal się tylko zwolnij się i idż tam gdzie (usunięte przez administratora) tolerują....Pozdrawiam ;-)

Łysy
@Koleżanka z Borgersa.... 21.10.2018 13:21

Dzbanie najpierw pomysl co piszesz i nie obrażaj ludzi którzy nie mają z tym wpisem nic wspólnego bo się możesz zdziwić a protezy są w cenach chyba wiadomo że jak by to pisał ktoś łysy to by się tak nie podpisał rusz (usunięte przez administratora)Mózgiem ???? ????

Koleżanka z Borgersa.
@Łysy 21.10.2018 21:05

Brawo... pokazales niska klasę. Takich jak Ty nie powonno sie przujmowac do pracy. Psujsz reputację wdzysykom co maja kulture. Ja ją mam i tak nisko nie upadne jak Ty. A zakład powinien zajść się takimi jak ty prawnie. Pozdrawiam:-)

Marcin

Czyli po waszych wypowiedzich wnioskuje ze nie ma co myslec o tym zakladzie. Plotki po miescie na temat firmy tez sa nie ciekawe, myslalem ze to brednie ale znalazlem to formum. Dzieki i pozdrawiam

Kwiatuszek

To jest praca dla ludzi o silnej psychice. Niesty nie jest tam łatwo wytrzymać presji która tam panuje. Spróbuj tylko nie wyrobić normy chociaż by dla tego że pracujesz 2 miesiące to dostaniesz (usunięte przez administratora) Od wielce Pani lider (usunięte przez administratora)Nikogo to nie obchodzi że krótko pracujesz masz zapier... Ale i tak nie będziesz doceniony przykre ale prawdziwe gdzie czas żeby się wdrażać do pracy???? To jest chore wywołują taką presję bo od targetów liderzy mają premie ale żeby Ci pomogli albo dali kogoś do pomocy to zapomnij nie wiadomo czy się śmiać czy płakać jak na nich patrzę i na ten (usunięte przez administratora) który tam panuje

On

Jeden wielki (usunięte przez administratora) zero szacunku dla człowieka. Kiedy nadejdzie czas że zacznie zażądać tym zakładem ktoś normalny kto się na tym zna ?? Jeśli chodzi o zarządzanie tam? Ha ręka rękę myje

Jola

Co mogę powiedzieć o tym zakładzie ???? ((usunięte przez administratora)). Brakuje słów praca ciężka a ludzie okrutni kto tam był to wie a ci co chcą przyjść ODRADZAM dobrze się zastanów a najlepiej pierd... Głową w ścianę jak przyjdzie Ci na myśl żeby tam pracować mniej na tym ucierpisz

Marcin

Witam, Czy ktoś z zainteresowanych podjeciem pracy w Borger Polska mial prowadzona rekrutacje na system 4brygadowy? Bo z tego co wiem tam jest sytem 3zmian. Prosze o odpowiedz czy to prawda nie chce wpakować sie w (usunięte przez administratora) 4br. Nie wiem czy zglaszac cv

Klonik

Skoro nawet tutaj drzecie ze sobą koty,to pewnie atmosfera w firmie też taka jest?Przez Urząd Pracy też można się tam dostać,czy ludzie się zwalniają,że szukają dalej pracowników,czy firma się rozrasta?Co takiego się tam robi?Jak to wygląda?Ciekawi mnie to,bo ludzie różnie mówią,że jest ciężko a inny,że jest ok.Trzeba wyrobič normę?Proszę o odpowiedzi ale takie konkretne

Rumianek
@Klonik 31.08.2018 19:36

Atmosfera w zakladzie jest ciężka. Nikt nie potrafi docenić pracownika, nawet jak przez 364dni jestes idealem a w 1 dzien popelnisz jakaś gafe niktnie bedzie pamiętać sukcesów, pomyslow, pomocy czy ciezkiej pracy ktora wykonywales przez caly rok. Z dnia na dzien jesteś zrownany do poziomu parteru, zgnojony. Dlatego ludzie nie wytrzymują presji, mobbingu i panujacych tam warunków. Wynagrodzenia sa marne, musisz chodzić w soboty by miec troszke lepsze pieniadze. Premia którą kuszą bilbordy to temat tabu. Kazdy ma zabierana indiwidualnie. Wiec pracujac i starajac sie przez caly miesiac i tak w dzien wyplaty dowiadujesz sie ze nie masz pelnej premi plus nie masz zaplacone za soboty... To zaklad dla ludzi mocnych psychichnie i fizycznie. Ps. W tym miesiacu odeszlo ok 8 os. To bardzo duzo!!! Wiec zastanow sie dobrze czy chcesz tu pracowac.

Klonik
@Rumianek 01.09.2018 11:27

Kwiatuszku,baaardzo dziękuję za odpowiedź i za to,że wspomniałaś,że to praca z silną psychiką.Bardzo mi pomogłaś w podjęciu decyzji

K. Zwierzak
@Klonik 31.08.2018 19:36

zapomniałam wszczegulnosci za panią Święs :)

Królewna;-)))
@K. Zwierzak 03.09.2018 00:49

Hihihihihiihhi aż się wszyscy zdziwia;-))) uwielbiam powroty....

bzik
@Klonik 31.08.2018 19:36

w auszwic więcej palono niż nam wolno! szkoda tego jak ktoś uzależnił się od fajek to ma przeje*bane .... z mojej wypłaty nie starcza mi na papierosy i ciągle żule, ale dwie fajeczki na 8 godzin to mao mao :/ no trudno jak ktoś kombinuje to też się wycziluje :P nie jest źle chociaż wszyscy wszystko mają w (usunięte przez administratora) nie dbają o produkcje ,która ich utrzymuje :* gdyby nie ludzie na mojej zmianie yo to bym już nie pracował ;) jak jesteś sumienny na pewno ktoś to doceni chociaż większość ludzi na produkcji to idioci, przez to lider(z)y traktują większą większość ludzi z produkcji jak czwóry. Ja sam tam bardziej (usunięte przez administratora) się stałem niż byłem choć myślałem ,że to nie możliwe. Niektóre maszyny nie są odpowiednio ustawione i na (usunięte przez administratora) robić części ,które się wyrzuci? Jakość nie ilość. Ps. I tak mam (usunięte przez administratora) nie oceniam nie mam porównania pierwsza legalna praca, życzę tej firmie jak najlepiej ale brakuje ładu i składu niby wszystko jest ok a tak na prawdę jest rozpierdol. To tak jak dać dziecku bawić się naładowanym pistoletem ze ślepakami.

123456
@bzik 06.09.2018 15:30

Kolego nie tobie jest dane oceniać innych i wypraszam sobie obrażanie ludzi na produkcji itp . Jeśli masz jakiś problem droga wolna nikt nikogo na sile nie trzyma . Na produkcji są ludzie solidni i umiejący myśleć logicznie może nie każdy jest taki bystry jak ty ale się stara . A to jak liderzy traktują pracowników to tylko o ich kulturze osobistej świadczy a karma wraca.

bzik
@123456 06.09.2018 16:18

Czasem warto mądrego poczytać. Rozumiem ,że nie każdy z każdym się dogaduje ale gdy (usunięte przez administratora) panuje to się wszystko rujnuje. Miejmy nadzieję ,że każdy dostanie to na co zasługuję. Przez to ,że nie mogę sobie spokojnie zapalić zdenerwowany jestem i nie potrafię myśleć logicznie.

Klonik
@bzik 06.09.2018 16:27

Ale czy ktoś może napisać co tam się robi,jak to wygląda?Nie ma filmików i nie mam pojęcia o co chodzi?Przewracacie coś,skladacie,doczepiacie,wkręcacie itd?No naprawdę nie wiem.Da się wyrobić normę?A wypłata tak jak piszą na reklamie,która wisi w mieście?

bzik
@Klonik 06.09.2018 19:58

to co okres próbny masz, od lat ;) jak się sprawdzisz to dostajesz z miejsca 1k + ;) -+ co robimy? tapicerki do aut ciężarowych tak to wygląda na ogół ;) firma coś tam dorabia na boku obsługuje pralki i te inne :) przyjdź to zobaczysz zależy jakie masz ambicje i co potrafisz robić fabryka jak każda logistyka, produkcja i dystrybucja ewentualnie możesz się w marketing wkręcić.

bzik%
@Klonik 06.09.2018 19:58

a ile obiecują? na ładne oczy od razu dobrą posadę dostaniesz

Jaija
@Klonik 31.08.2018 19:36

Jak na moj pkt widzenia to oni zwalniają ludzi. Czlowiek na czlowieka tam poprostu sr... . wystarczy ze jakas dama badz cwaniak cie nie lubi i ci nieb przedluzaja umowy. Bo chodza i gadaja na ciebie do lidera ale firma to fakt powoli sie rozkreca

Jaija
@Klonik 06.09.2018 19:58

Target ciezko wyrobic bo madzyny ciagle sie psuja i czasami nawet nie wycinaja tyle czesci co piwinny. Na konfekcji klei die do gotowych czesci klipsy izolacje itp.

Były..
@Jaija 30.09.2018 13:21

Postój maszyny nie spowodowany błędem pracownika a awarią, nie wpływa na target.. Tak zwany postój nieplanowany..

Monika

Czy ktoś z was w ostatnim czasie zatrudnił się w firmie Borgers? Jak oceniacie warunki pracy i czy jesteście zadowoleni z wynagrodzenia? Czy ta firma oferuje swoim pracownikom od razu umowę o pracę na czas nieokreślony? Czasami sytuacja w firmie zmienia się z tygodnia na tydzień. Przydałby się na forum świeże informacje.

Jaija
@Monika 18.09.2018 11:50

Najpierw miesiec na Adeco jestes. Pozniej jak sie sprawdzisz to przechodxisz na borgersa na 3 miesiace a po tym na stale. Warunki srednie. Patrzac na okolicznych pracodawcow to fakt jak sie chce to mozna tu zarobic.

Abc

Pracuję w tej firmie rok, ale teraz wiem że czas odejść, wszystkie znaki w Borgersie pokazują że nie ma co liczyć że będzie lepiej. Jest coraz gorzej, kłamstwo goni kłamstwo, pracy jest mnóstwo, pracować trzeba cały tydzień, pracujemy ponad siły. I co najważniejsze bez szacunku od przełożonych. Nikt ani Dyrektor ani inni nie liczą się z pracownikami, robota ma być zrobiona i koniec. Praca jest bardzo ciężka, kto tam pracował lub pracuje to wie o czym mówię. Przełożeni coraz gorzej traktują ludzi, liderzy chodzą jakby wszystkim rozumy pozjadali, zero pomocy. Więc żegnam się z tą firmą póki jeszcze mam troszkę siły. Pozdrawiam serdecznie pracowników ze zmiany Beaty, a ją niekoniecznie.

Inteligentny
@Abc 28.08.2018 01:48

Pani abc wraz z twoim odejściem atmosfera się oczyściła,nawet na stołówce pożywienie smakuje lepiej gdyż Ciebie nie ma i nie siejesz fermentu.Jak idziesz do nowej pracy to aż mi żal tych osób które będą musiały cię znosić.

Abc
@Inteligentny 30.08.2018 22:50

Chyba musisz być osobą bardzo zdesperowaną skoro piszesz w imieniu wszystkich. Widocznie sam lub sama siedzisz na stołówce, i nie masz do kogo gęby otworzyć. Skoro tak bardzo ci przeszkadzalam to trzeba było mi to w oczy powiedzieć a nie na forum, widocznie jesteś osobą fałszywą, i bardzo bojaźliwa. Żal mi takich jak ty. Więc nie wypowiadaj się za innych, bo to jest nieuczciwe. A tak w ogóle to nie interesuj się moim życiem tylko spójrz w lusterko ideale. A poza tym widać po twoim komentarzu że żaden z ciebie inteligent.

Black
@Abc 28.08.2018 01:48

Dokładnie zgadzam się z twoja wypowiedzia pracuję tez ju jakis czas i wiem ze dzieja sie nie stworzone rzeczy w tej firmie ale co my możemy tak naprawdę nic bo i tak nikt na nas nie zwraca uwagi jedynie co to zmienic prace tylko tyle pozdrawiam

Niebieski

Nie polecam

zółtek

czas iść na I zmianę, jakoś mnie to cieszy ;) spotkam pozytywnie pier*olniętych ludzi, (usunięte przez administratora) w to ,że lider pewnie się będzie tylko starać żeby się do czegoś przypier*olić,, to jest nawet spoko (troszczy się) hehe... ps. coraz bliżej 10 co za tym idzie jakiś pieniążek wpadnie na konto ;) Jest jakaś koleżanka z pracy chętna wyjść po 10 na kawę ,piwo, lody czy patyki? {PZDR all }

Monika

@anonymous, zachęcam Cię do wypowiedzi związanymi z głównym wątkiem tematu. Przypominam, że dyskutujemy na temat warunków pracy w firmie Borgers oraz możliwości zatrudnienia. Może orientujesz się w aktualnej sytuacji firmy, czy poszukiwani są nowi pracownicy? Na jakie stanowiska warto aplikować do tej firmy?

Klonik
@Monika 12.09.2018 12:20

Skoro oferty pracy do tej firmy są w Urzędzie Pracy,to raczej są wolne miejsca.Było spotkanie też w UP z kimś z tej firmy i można było składać CV ale nie byłam,to nie wiem na jakie stanowiska

K. Zeierzak

Chciałam podziękować zmianie zielonej za miłe pożegnanie mnie. Nie każdy za mną przepadal ale ja lubiłam każdego na swój sposób. Podziękowania szczególne dla kierownika zmiany Ł. Brzostksa i lidera Adasia dzięki nich jakoś czas zleciał. No i tyle będę tęsknić za wszystkimi z pracy

Czysta;-))))
@K. Zeierzak 03.09.2018 00:46

Ty kuz.......a nie tęsknij mi tu tylko wracaj.......jak sarenka na jednej nóżce....

Faurecia 1
@K. Zeierzak 03.09.2018 00:46

Pozdrowienia z Faureci dla Łukaszka B....fajny kolegą i tam go lubią i cieszy nas to????

anonymous
@K. Zeierzak 03.09.2018 00:46

Bo zielona zmiana naj lepsza hehe pozdro

anonymous
@anonymous 09.09.2018 08:59

No i tak jest. Zawsze nam zielono i wesoło :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

J.........

Pracuje tam od nie dawna i powiem tyle . jest jak jest .... Ale firma sie rozwija i da sie to odczuc z dnia na dzien zachodza drobne zmiany a jaki jest ich efekt kazdy widzi. pracuje na zielonej i powiem ze liderzy czy kierownik zmiany sa spox !!!! . A to co sie dzieje zlego z firma to przyczyne szukac wyzej , bo brak ludzi ktorzy praktycznie a nie teoretycznie znaja sie na zeczy. Z tego co widze gdy firma ruszy tak na pelnych obrotach to ci ktorzy beda pracowal dalej , beda zadowoleni ! Cisnienie wywolane jest brakiem pracownikow ktorzy chca robic a nie jeczec i stekac przy urojonych awariach ! Na usunieciu ktorych spedzaja pol zmiany bo nie chce sie robic ! Albo w kiblach wysiaduja po 30 min co godz hehe powaznie ja sobie robie swoim tempem i 8 godz nawet nie wiem kiedy mija a jak bym mial stac i stekac ten czas to bym zwariowal bo czlowiek w tej firmie bardziej sie zmeczy gdy pali glupa niz gdy pracuja . pozdro zielona

On

Już niedługo wszystko napiszę o pani D

Zgh
@On 31.08.2018 01:40

To pisz a nie judzisz....

On
@Zgh 31.08.2018 07:35

Spokojnie wszystko w swoim czasie a jest co pisać oj jest

on
@Zgh 31.08.2018 07:35

a co to za skót Zgh? Zagrodno g .....? h........

Diego

Magazyn wygląda strasznie!!!!!! Trzeba by było zacząć od początków robią liderów mistrzów którzy nie mają pojęcia o tym jak to powinno wyglądać, zero myślenia prowadzi właśnie do tego co jest ale mam nadzieję że się to zmieni bo na dzień dzisiejszy to jest "dramat".Firma jest w porządku tylko brak właściwej organizacji w miejscu i czasie kiedy jest potrzeba wynik tego co chcemy osiągnąć będzie zawsze niższy............. I Zostawię to dalej bez komentarza

On

Kto chce poznać prawdziwą panią D?

On

Kto chce poznać prawdziwą panią Domu?

Chuck Norris

Ludzie nie narzekać ^^ fajna atmosfera, a to że jest no jak jest ;) to efekt tego że firma się rozwija są plusy i minusy Pozdrawiam

anonymous

Lulek

anonymous
@anonymous 29.08.2018 16:55

A więc, pracuję w firmie już jakieś czas,sama praca nie jest zła co najlepsze nie jestem pracą ciężko ????ale ludzie liderzy , planiści i Bóg jeszcze raczy wiedzieć kto bo osoby kadry nadzorującej kursują cały dzień ,w tą i spowrotem ,jest ich mnóstwo cholera wie kto czym się zajmuje, pokazują się przy stanowisku dopiero w momencie jak zobaczą duzooo ilość Nok ,a może by tak bardziej się zainteresować co się dzieje , dlaczego? Myślę że problem leży tylko i wyłącznie po stronie liderów i mistrzów tylko potrafią mówić , rób coś nie stój tak ,ale kurczę jakkk i z czego????

Ble ble
@anonymous 29.08.2018 16:55

A ja pracuję , robię o co poproszą,i mam gdzieś kto z kim dlaczego po co ????????????

produkcja
@anonymous 29.08.2018 17:06

Liderowanie to super sprawa? Spróbuj tego miodu min. 10 godzin dziennie. Wtedy Komentuj i Obrażaj.

Witek
@produkcja 29.08.2018 21:02

Nikt Ci nie kazal byc liderem, wracaj na produkcje jak Ci nie pasuje

Monika

@Czarna, czy możesz przybliżyć co takiego osoba, którą wspomniałaś w swoim poście robi pracownikom firmy Borgers? Dlaczego uważasz, że nie nadaje się na lidera? Napisz coś więcej na ten temat. Przypominam wszystkim uczestnikom dyskusji, aby nie podawać danych personalnych (imion i nazwisk) osób związanych z pracą w firmie Borgers. Proszę również o wypowiedzi kulturalne zgodne z obowiązującym regulaminem gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

Kołnierzyk
@Monika 25.06.2018 08:27

Kim Ty Moniczko jesteś? Adminem strony? Pania chodzaca w szpilkach po borgersie? Widac wszystko tak bardzo Cie interesuje co dzieje sie w tej firmie ale styl pisania juz nasuwa wiele do myslenia... Jesli jestes zaiteresowana praca w Borgers Polska złóż cv do addeco przyjdz na rozmowę do podfirmy i firmy, popracuj 3miesiace, wyraź swoja opinie.

Ja
@Kołnierzyk 25.06.2018 11:21

Ręce opadaja

Zostaw opinię o Borgers - Złotoryja

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borgers