FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Złotoryja

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 105 ocen.

FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.
3 105

Opinie o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Liniowy

Prosze jak mozna urlopu zaoszczedzic, Panie z biura na zwolnieniu niby chorobowym, a wypoczywaja sobie nad morzem

   
Biurokrata
@Liniowy 01.06.2018 13:09

Bo lekarz im zalecił zmianę klimatu. Więc co ferment zaczynasz siać

   
Aleksandra

@Kosmita pamiętaj, że każdego obowiązuje regulamin i kultura słowa. Wpisy go łamiące są usuwane przez admina. Dzielmy się opiniami, ale pamiętajmy o nadrzędnych zasadach, jakie nas obowiązują.

   
miły

czy ktoś zatrudniał się przez agencje ? pracują tam ukraincy ?

   
obcy
@miły 11.04.2018 14:50

ukra-incy nie... kosmici tak..

   
Seniorita

O! Brawo! To pokazuje że nikt w internecie nie jest anonimowy ☺️ Następnym razem każdy sie dwa razy zastanowi zanim zacznie oczerniać innych. Skąd w was ludzie tyle jadu?!?

   
Daria

Bardzo dobra metoda żeby pamiętać o pisaniu rzeczy sprawdzonych!!!

   
Kubica

Kto jest teraz kierownikiem- były pracownik

   
Hołek
@Kubica 14.02.2018 09:25

Monte Carlos

   
ptyś

Atak naprawde to za co zdegradowali TOMKA,,co wyszło na jaw zaczeło się to po tej rozprawie w legnicy

   
Stary
@ptyś 04.02.2018 07:33

Pewnie dajcie im spokój. A za to że wasze życie jest do bani nie wyzywajcie się na chlopakach

   
Zamieszczona

Moim zdaniem pierwsze wpisy były spontaniczne bo ludzi ruszylo to co się wydarzyło i byli szczerzy. Teraz to jadą takie brednie ,że czytac tego nie idzie. Pewnie trzeba się jakoś bronić a najgłośniej zawsze krzyczą winni. Wierzą w te swoje klamstwa i oszczerstwa że beda tak tu pisac i pisac. Dajce spokój bo pierwsza reakcia ludzi byla spontaniczna i szczera a wy tylko chcecie sie pastwic i komuś do kopać. Dzisiaj wygrywacie ale jutro może sie wszystko obrócić i to na Was będą pisac takie bzdury.

   
Spokój

Obrażacie jednego i drugiego bo wiecie, że tu nikt przed tymi wpisami się nie obroni. Fajnie byc anonimowym i wypisywac te obelgi. Dajcie i spokój bo żaden z nich nie zasłużył sobie na to co tu wypisujecie.

   
Pozytywnie

Dobrze Łukasz tak powinno być gratulacje ! flustraci muszą się wypłakać a ty jesteś odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku kumaty i nie strugasz głupa jak małpa w zoo powodzenia z tymi zakapiorami płaczą bo skończą się machlojki

   
Ukasz i reszta
@Pozytywny 03.02.2018 21:42

Dobra masz ukasz 250 i rzadz nam w chwale

   
Historyk

No bo uwierzę, że nowy kierownik to taki bez układów jest. Mial z ciarą uładziki, kazdy wie jakie to ciara zrobił z niego zastępcą kierownika i pół rodziny przyjął. Ale temu było malo i się rozochoc. Zoneczka podsluchiwala co w trawie piczczy i meżowi z ucha strzelala, a ten leciał do dyrektora. I tak drugiego kierownika wykonczyli. Wiec niech nikt nie pisze o ukladzikach. Bo sprzedawczyk i donosiciel ma dobre uklady. Dlatego awansowal. A drugi kierownik dał się zrobić w ciu..... I ot cala historia

   
Zk
@Bo 03.02.2018 20:47

Tobie to pewnie łukasz ciągnie

   
pracownicy

Hanysz trzymaj się ludzie są z tobą.

   
Stefan 2
@Oj 03.02.2018 18:49

Niech on zacznie pozadki od żony i szwagra bo to niezly sklad. A swoja droga to wyjaśniło się co donosil dyrektorowi

   
666

Niektórzy do tej pory bronia Judasza

   
Ciota
@ZADOWOLONA 03.02.2018 15:12

Lepij niech tobie zejdzie z (usunięte przez administratora)

   
Sprawiedliwa

Mam nadzieję że kara spotka tego co sobie na to zasłużył

   
Alleluja

Dzięki BOGU w końcu odpowiednią osoba na odpowiednim stanowisku a ty się wyzal na opiniach niech się ludzie trochę posmieja czyżbyś był ta osoba z którą już zrobili porządek ?

   
Rzeźnik
@Alleluja 03.02.2018 15:47

Ja sie tylko zastanawiam jak taka świńa może potrzec w lustro

   
Oj

WIDZĘ ŻE NAJSPRAWIEDLIWSI Z ZAKŁADU SIĘ URUCHOMILI. GADZINA CO UKŁADY UKŁADZIKI SIĘ KOŃCZĄ? CZAS SIĘ WYCOFAĆ I W CIENIU SIEDZIEĆ KASA SIĘ SKOŃCZY ZA NIC? NARESZCIE! CZAS ZAKASAC RĘKAWY I POPRACOWAC NA WYPŁATĘ.

   
Pewniak

A tu co czułes się pominięty a teraz na coś liczysz. Musisz najpierw donosic i kogoś sprzedać, a może juz to zrobiłeś ?

   
Nawiedzony

Judasz też sprzedał kumpla dla kasy. I jak to się skończyło?

   
666
@Nawiedzony 03.02.2018 12:30

Dla tego sprzedawczyka to nic się nie liczy tylko po trupach do celu . On sumienia nie ma to taka patologia

   
Kir

Jak ten nowy cwaniak ma ogarnąć sam produkcję jak on wlasnej baby nie ogarnia

   
12
@Misiek 03.02.2018 09:57

Wiadomo kto teraz będzie dostawał podwyżki i premię. W zeszłym roku też ludzi oszukał i rozdal swoim

   
Uważny

Ludzi uspokujcie się i nie dajcie się kolejny raz zmanipulować kto za ty stoi. Stary kierownik się wypalił w tym kieracie wzieli nowego ktorego za jakis czas też wymienia jak będzie zbedny. Przyjrzyjcie się lepiej kto tak miesza i ludzi ma za mieso armatnie. A chlopakow zostawcie w spokoju bo oni się lubią i do półki nikt nie mieszal doskonale jeden uzupełniał drugiego. Jak tego nie zrozumiecie to dalej wami będą manipulować, kłócić ze sobą i robić głupków. Pozdrawiam milego dnia

   
Pracownik
@Uważny 02.02.2018 11:12

Nie stary kierownik się wypalił, tylko nowy to lepszy sprzedawczyk, chodził, ćhodził i wychodził. Teraz wiadomo co się liczy w firmie, nie uczciwa praca i doświadczenie, tylko bycie cwanym. A co do kierownikowej to już w ogóle nic robić nie będzie.

   
ZADOWOLONA????

Ha ha nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka!!! Super brawo Panie Prezesie!!-jest Pan wielki nareszcie bardzo pozytywne zmiany.Gratuluję Panu i dziękuję za decyzję a chłopakom jeszcze raz gratulacje powodzenia!!!

   
Lizus
@ZADOWOLONA???? 01.02.2018 19:52

To pewnie nowa kierownikowa

   
lis

Robią zmiany a reszta hołoty z biurowca siedzi cicho. kto teraz na was będzie robił. Bo mam nadzieje, że ten co poszedł w odstawkę wyłoży na was

   
lis

Misiek zapier.... praca czyni wolnym.

   
misiek

a ile zostało dyrektorowi jeszcze do emerytury zanim nas wszystkich zajedzie

   
zawiedziona

Po co ma chodzić. Przecież ona teraz aptekarka. Chyba że nowy kierownik aptekę otworzy w firmie

   
misiek

A Pani Kierownikowa to już w ogóle do pracy nie będzie chodzić.

   
zawiedziona

Ludzie tam chyba w końcu trzeba dyrektora wymienić bo chłop nie ogarnia od dłuższego czasu i pozbywa się najlepszych. Tylko kasa, kasa, a ludzie się nie liczą nawet ci co tą firmę stworzyli. Dla mnie kierownik był tylko ciara i hanysz a reszta niech się w (usunięte przez administratora) pocałuje.

   
mały

Dzisiaj nastąpił koniec tego zakładu. Jedni debile wybrali drugiego debila na kierownika, a ten co coś umiał i na czymś się znał poszedł w odstawkę. Panie Dyrektorze życzę powodzenia bo ciężko teraz będzie teraz ogarnąć ten (usunięte przez administratora)

   
Góral

Słyszałem że zmiany w firmie i to na grubo...

   
Obecny pracownik

Jak komuś nie po drodze z dobrą pracą to dlatego narzeka?

   
pytanie
@prudac 20.01.2018 08:50

A ja mam pytanie, bo Bąbel to jeden z bardziej ogarniętych gości na produkcji. Powiedz mi czy masz większe pojęcie o produkcji od niego?

   
czasWskazuje

ta firma kiedys byla renomą w okolicy. teraz nawet pies na to nie chce sikać

   
Bitumen
@Obserwator 25.12.2017 07:34

Nie jedna a dwie osoby J. i M gwiazdy naszej firmy

   
jacobs

Opinia: coraz gorzej sie tutaj robi, jeszcze dwa lata temu była jakaś chęć do pracy, teraz przychodzi sie po marne grosze, coraz wiecej osób odchodzi a ludzie nie chcą przedłużać umowy, niedługo te wszystkie osoby z biura bedą popierdzielać po magazynie i produkcji i może im wystarczy na opłaty

   
fresx

zostaw JASIA on święta na osadowym spędza i niema czasu na internet ozygany lezy z irusiem

   

Zostaw opinię o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O. - Złotoryja

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.