FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Złotoryja

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 120 ocen.

FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.
3 120 6 1

Opinie o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

.

Jesteśmy prężnie rozwijającą się firmą, i żadne oszczerstwa nie wpłyną na nasz rozwój i pozytywną opinię w świecie. Ze względu na dalsze szkalowanie naszej firmy, wszystkie negatywne opinie będą usuwane, a osoby, które chcą dalej prowadzić taki precedens powinny się WSTYDZIC !!! Firma Faist ChemTec dba o swoich pracowników i odpowiednio ich wynagradza, czego dowodem są ostatnie podwyżki. Pozdrawiam

+
@. 04.09.2018 08:44

U nas zawsze słońce świeci i wesoło śmieją się dzieci. Psy tu nie szczekają ale pięknie śpiewają nawet ptaszki nam nie stają.

chwila, chwila
@. 04.09.2018 08:44

Na portalu GOWORK można wyrazić opinię o danym pracodawcy-także negatywną! Usuwanie tylko tych negatywnych(nie obrażających nikogo) uczyni ten portal propagandowo-reklamowym. Na szczęście mamy wolność słowa :) Może zamiast dbać o pozytywną opinię w świecie zadbać o tą na własnym podwórku. Ogólnie firma OK :)

Wiktor

Jak ktoś pracuje dłużej i da się poznać z dobrej strony to z pewnością nie narzeka na zarobki!!

Zofia
@Wiktor 29.08.2018 19:17

A za przeproszeniem która to ta dobra strona? Bo nie wiem jak się ułożyć?

pole pole, łyse pole
@Zofia 01.09.2018 17:49

ja też im się chyba muszę pokazywać z mojego lepszego- greckiego profilu bo en face to nawet przywitać się buraki nie potrafią

anonim

(usunięte przez administratora)

esc

Brawo Michał, nastroje panują na zakładzie jakie panują. Ja Ci powiem tak, ja spierd alam z tej degrangolady bo to może i jest normalna praca ale za nienormalne pięniądze. Trzymaj się Michał, ogarnę się w nowej robocie to Cię jakoś połapię i pracujemy ;)

123

Szacun dla Ciebie i nie przejmuj się w Faist nie ma przyszłości. Ogarniesz coś szybko powodzenia !

Aleksandra

@Liniowy miałeś okazję pracować w firmie FAIST CHEMTEC i mógłbyś podzielić się swoimi przemyśleniami na jej temat? Na pewno sporo osób chciałoby się dowiedzieć jak wyglądają warunki zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie. Podziel się swoją wiedzą w sposób merytoryczny.

Liniowy

Prosze jak mozna urlopu zaoszczedzic, Panie z biura na zwolnieniu niby chorobowym, a wypoczywaja sobie nad morzem

Biurokrata
@Liniowy 01.06.2018 13:09

Bo lekarz im zalecił zmianę klimatu. Więc co ferment zaczynasz siać

Aleksandra

@Kosmita pamiętaj, że każdego obowiązuje regulamin i kultura słowa. Wpisy go łamiące są usuwane przez admina. Dzielmy się opiniami, ale pamiętajmy o nadrzędnych zasadach, jakie nas obowiązują.

miły

czy ktoś zatrudniał się przez agencje ? pracują tam ukraincy ?

obcy
@miły 11.04.2018 14:50

ukra-incy nie... kosmici tak..

Seniorita

O! Brawo! To pokazuje że nikt w internecie nie jest anonimowy ☺️ Następnym razem każdy sie dwa razy zastanowi zanim zacznie oczerniać innych. Skąd w was ludzie tyle jadu?!?

Daria

Bardzo dobra metoda żeby pamiętać o pisaniu rzeczy sprawdzonych!!!

Kubica

Kto jest teraz kierownikiem- były pracownik

Fernando Alonso
@Kubica 14.02.2018 09:25

Robert to Ty ?

Hołek
@Kubica 14.02.2018 09:25

Monte Carlos

ptyś

Atak naprawde to za co zdegradowali TOMKA,,co wyszło na jaw zaczeło się to po tej rozprawie w legnicy

?o?
@ptyś 04.02.2018 07:33

a co wyszło?

Krysztal
@ptyś 04.02.2018 07:33

Ales pojechala pisia. Co w nocy bralas

Krysztal
@Krysztal 04.02.2018 08:20

A może dali mu żółtą kartke i ostrzeżenie, bo za dużo powiedział.

pysia
@Krysztal 04.02.2018 08:20

Może dali mu żółtą kartkę bo za dużo powiedział i dostał ostrzeżenie

Pulusia
@Krysztal 04.02.2018 08:20

Może boją się że ktoś głośno powie co się dzieje

Stary
@ptyś 04.02.2018 07:33

Pewnie dajcie im spokój. A za to że wasze życie jest do bani nie wyzywajcie się na chlopakach

Zamieszczona

Moim zdaniem pierwsze wpisy były spontaniczne bo ludzi ruszylo to co się wydarzyło i byli szczerzy. Teraz to jadą takie brednie ,że czytac tego nie idzie. Pewnie trzeba się jakoś bronić a najgłośniej zawsze krzyczą winni. Wierzą w te swoje klamstwa i oszczerstwa że beda tak tu pisac i pisac. Dajce spokój bo pierwsza reakcia ludzi byla spontaniczna i szczera a wy tylko chcecie sie pastwic i komuś do kopać. Dzisiaj wygrywacie ale jutro może sie wszystko obrócić i to na Was będą pisac takie bzdury.

Spokój

Obrażacie jednego i drugiego bo wiecie, że tu nikt przed tymi wpisami się nie obroni. Fajnie byc anonimowym i wypisywac te obelgi. Dajcie i spokój bo żaden z nich nie zasłużył sobie na to co tu wypisujecie.

Pozytywnie

Dobrze Łukasz tak powinno być gratulacje ! flustraci muszą się wypłakać a ty jesteś odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku kumaty i nie strugasz głupa jak małpa w zoo powodzenia z tymi zakapiorami płaczą bo skończą się machlojki

Ukasz
@Pozytywnie 03.02.2018 21:34

masz 200 zł premji

Pozytywny
@Ukasz 03.02.2018 21:38

Łukasz to potrafi swoje imię napisać a ty pewnie tylko opinie faist flaszka w ręce i zapijasz smutki bo co innego ci pozostało haha

Ukasz i reszta
@Pozytywny 03.02.2018 21:42

Dobra masz ukasz 250 i rzadz nam w chwale

Historyk

No bo uwierzę, że nowy kierownik to taki bez układów jest. Mial z ciarą uładziki, kazdy wie jakie to ciara zrobił z niego zastępcą kierownika i pół rodziny przyjął. Ale temu było malo i się rozochoc. Zoneczka podsluchiwala co w trawie piczczy i meżowi z ucha strzelala, a ten leciał do dyrektora. I tak drugiego kierownika wykonczyli. Wiec niech nikt nie pisze o ukladzikach. Bo sprzedawczyk i donosiciel ma dobre uklady. Dlatego awansowal. A drugi kierownik dał się zrobić w ciu..... I ot cala historia

Lis
@Historyk 03.02.2018 15:23

Pamietam tak bylo

12
@Historyk 03.02.2018 15:23

Ciara zrobił szwagrowi przysługę

Bo
@Historyk 03.02.2018 15:23

Ciara dobrze wiedział że długo nie pożądzi kierownik , a teraz jak to czyta to napewno sie zastanawia jakim cudem i tak długo go trzymali na tym stanowisku

Zk
@Bo 03.02.2018 20:47

Tobie to pewnie łukasz ciągnie

pracownicy

Hanysz trzymaj się ludzie są z tobą.

Zdziwiony
@pracownicy 01.02.2018 14:59

Którzy ludzie bo nie kojarzę ?

Pan Nikt
@Zdziwiony 01.02.2018 15:37

No te dwie co prowadzą tą konwersację

Lis
@Zdziwiony 01.02.2018 15:37

A co liste robisz

Super gość
@pracownicy 01.02.2018 14:59

Tomek to jest kolega co można było załatwić wszystko a nie jak te sprzedawczyki aby do starego donieść

Litosci
@Lis 02.02.2018 09:51

Nie ma sensu listy robić bo będziesz tylko ty na niej

Matematyk
@Litosci 03.02.2018 14:38

Kierownik Sprzedawczyk i tak wygra bo za dużo swoich zatrudnil

Myśliciel
@Matematyk 03.02.2018 14:48

Wystarczy mała garstka szczerych ludzi, a nie takich sprzedawczyków i donosicieli jak wy

Hmm
@pracownicy 01.02.2018 14:59

Jacy pracowmicy bo ja nie !!!

Doradca
@Hmm 03.02.2018 15:19

Ty nie musisz

Hmm
@Hmm 03.02.2018 15:19

Oczywiście że nie muszę i nie chcę! Brak słów na tą obłude która się z was wylewa przecież dobrze wiecie jak było i co robił, śmiech i żal mnie ogarnia co piszecie a załatwić to można było fakt oooo wiele wiele niektórzy doborze o tym wiedzą i dlatego razi mnie wasza obłuda.

Wyznawca prawdy
@Hmm 03.02.2018 16:52

A tyco wiesz jak bylo. Bylo tak, ze jeden wystawil drugiego i wygral lepszy w obsłudze i napuszczaniu . Nowy kierownik poprostu jest lepszym kombinatorem bo wygrał i temu zaprzeczyć nie możesz. Nie wmowisz mi, ze dyrektor nagle zaczął doceniac prawych i lojalnych sam w to nie wierzysz. Robi tak jak mu wygodnie gdyby tak było wymienił by caly biurowiec.

Oświecony
@Wyznawca prawdy 03.02.2018 17:44

Ludzie też wiedza jak było. Myslicie, że jak odstawcie jednego i zrobicie z niego wariata to wszyscy się nabiorą i zapomną jak nowy kierownik dążył do celu. Nie wszyscy w tej firmie to glupki

Stefan
@Oświecony 03.02.2018 18:02

Linia nr 1 w końcu odzyje dla niektórych skończą się wczasy a ty już tak nie placz

Oj
@Stefan 03.02.2018 18:07

Oj płaczą Ci którzy wiedzą że wczasy się skonczyły i darmowa kasa za przekręty . Moi drodzy czas się wziąć do roboty koniec z darmoszką i nabijaniem sobie kasy za nic a przecież długi trzeba spłacać a tu problem za co? Nareszcie konkretne będą pożądki i na produkcji i na FLISIE !!!

Oj2
@Oj 03.02.2018 18:49

Oj oj oj jak się nowy kierownik unosi co nam wszystkim buzi pozamyka. A może wszystkich zwolni .

Stefan 2
@Oj 03.02.2018 18:49

Nowy to powinien dostać awans na sprzątaczke a nie na kierownika jak tak wymiata

Stefan 2
@Oj 03.02.2018 18:49

Niech on zacznie pozadki od żony i szwagra bo to niezly sklad. A swoja droga to wyjaśniło się co donosil dyrektorowi

666

Niektórzy do tej pory bronia Judasza

ZADOWOLONA
@666 03.02.2018 14:41

Oj nie wijcie się tak bo skóra wam zajdzie ha ha ha ŻENADA.

Ciota
@ZADOWOLONA 03.02.2018 15:12

Lepij niech tobie zejdzie z (usunięte przez administratora)

Sprawiedliwa

Mam nadzieję że kara spotka tego co sobie na to zasłużył

Alleluja

Dzięki BOGU w końcu odpowiednią osoba na odpowiednim stanowisku a ty się wyzal na opiniach niech się ludzie trochę posmieja czyżbyś był ta osoba z którą już zrobili porządek ?

Rzeźnik
@Alleluja 03.02.2018 15:47

Ja sie tylko zastanawiam jak taka świńa może potrzec w lustro

Oj

WIDZĘ ŻE NAJSPRAWIEDLIWSI Z ZAKŁADU SIĘ URUCHOMILI. GADZINA CO UKŁADY UKŁADZIKI SIĘ KOŃCZĄ? CZAS SIĘ WYCOFAĆ I W CIENIU SIEDZIEĆ KASA SIĘ SKOŃCZY ZA NIC? NARESZCIE! CZAS ZAKASAC RĘKAWY I POPRACOWAC NA WYPŁATĘ.

Lis
@Oj 03.02.2018 13:26

Pewnie nowy kierownik to franca i donosiciel dlaczego awansował

Lis
@Lis 03.02.2018 13:53

Wmówił debilowi ktoś że jest lepszy, a on uwierzył. Wiara gnojowi nie pomoże

Swojak
@Oj 03.02.2018 13:26

Tersz bedzie dostawac rodzinka nowego kierownik malo ich tam nie ma dyrektor musi zwiekszyc budżet

Sroczka
@Oj 03.02.2018 13:26

To pewnie ktoś z rodznki pisze cieszą się że dorwali się do koryta. Teraz kierowniczk sprzedawczk będzie robil tak sroczka kaszke ważyła troszkę dla zoneczki troszkę dla mamusi a i szwagierka też...

Pewniak

A tu co czułes się pominięty a teraz na coś liczysz. Musisz najpierw donosic i kogoś sprzedać, a może juz to zrobiłeś ?

Nawiedzony

Judasz też sprzedał kumpla dla kasy. I jak to się skończyło?

666
@Nawiedzony 03.02.2018 12:30

Dla tego sprzedawczyka to nic się nie liczy tylko po trupach do celu . On sumienia nie ma to taka patologia

Kir

Jak ten nowy cwaniak ma ogarnąć sam produkcję jak on wlasnej baby nie ogarnia

Misiek
@Kir 03.02.2018 09:50

Racja a do pracy przychodzi z mamusią. Żeby mu nosek wytarla. Dużo tu jego rodzinki pracuje. Pewnie mu pomogą.

12
@Misiek 03.02.2018 09:57

Wiadomo kto teraz będzie dostawał podwyżki i premię. W zeszłym roku też ludzi oszukał i rozdal swoim

Uważny

Ludzi uspokujcie się i nie dajcie się kolejny raz zmanipulować kto za ty stoi. Stary kierownik się wypalił w tym kieracie wzieli nowego ktorego za jakis czas też wymienia jak będzie zbedny. Przyjrzyjcie się lepiej kto tak miesza i ludzi ma za mieso armatnie. A chlopakow zostawcie w spokoju bo oni się lubią i do półki nikt nie mieszal doskonale jeden uzupełniał drugiego. Jak tego nie zrozumiecie to dalej wami będą manipulować, kłócić ze sobą i robić głupków. Pozdrawiam milego dnia

Ok
@Uważny 02.02.2018 11:12

Zgadzam się w zupełności

Lis
@Ok 02.02.2018 11:41

Wszystkich tak wykańczaja. To ich sposób

Pracownik
@Uważny 02.02.2018 11:12

Nie stary kierownik się wypalił, tylko nowy to lepszy sprzedawczyk, chodził, ćhodził i wychodził. Teraz wiadomo co się liczy w firmie, nie uczciwa praca i doświadczenie, tylko bycie cwanym. A co do kierownikowej to już w ogóle nic robić nie będzie.

ZADOWOLONA????

Ha ha nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka!!! Super brawo Panie Prezesie!!-jest Pan wielki nareszcie bardzo pozytywne zmiany.Gratuluję Panu i dziękuję za decyzję a chłopakom jeszcze raz gratulacje powodzenia!!!

Kibicu
@ZADOWOLONA???? 01.02.2018 19:52

Używaj znaków interpunkcyjnych i się podpisz.... może też awansujesz.

Ha
@Kibicu 01.02.2018 21:44

Jeżeli zna się dobrze na swojej pracy i jest kumata to czemu ma nie awansować koniec z awansami osób które nic nie potrafią

12
@ZADOWOLONA???? 01.02.2018 19:52

O jaki lizus. Podpisz się to tez może jakiś awansik

Lizus
@ZADOWOLONA???? 01.02.2018 19:52

To pewnie nowa kierownikowa

lis

Robią zmiany a reszta hołoty z biurowca siedzi cicho. kto teraz na was będzie robił. Bo mam nadzieje, że ten co poszedł w odstawkę wyłoży na was

lis

Misiek zapier.... praca czyni wolnym.

misiek

a ile zostało dyrektorowi jeszcze do emerytury zanim nas wszystkich zajedzie

zawiedziona

Po co ma chodzić. Przecież ona teraz aptekarka. Chyba że nowy kierownik aptekę otworzy w firmie

misiek

A Pani Kierownikowa to już w ogóle do pracy nie będzie chodzić.

zawiedziona

Ludzie tam chyba w końcu trzeba dyrektora wymienić bo chłop nie ogarnia od dłuższego czasu i pozbywa się najlepszych. Tylko kasa, kasa, a ludzie się nie liczą nawet ci co tą firmę stworzyli. Dla mnie kierownik był tylko ciara i hanysz a reszta niech się w (usunięte przez administratora) pocałuje.

mały

Dzisiaj nastąpił koniec tego zakładu. Jedni debile wybrali drugiego debila na kierownika, a ten co coś umiał i na czymś się znał poszedł w odstawkę. Panie Dyrektorze życzę powodzenia bo ciężko teraz będzie teraz ogarnąć ten (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O. - Złotoryja

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.