FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Złotoryja

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 103 ocen.

Opinie o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Kubica

Kto jest teraz kierownikiem- były pracownik

Fernando Alonso
@Kubica 14.02.2018 09:25

Robert to Ty ?

ptyś

Atak naprawde to za co zdegradowali TOMKA,,co wyszło na jaw zaczeło się to po tej rozprawie w legnicy

Pulusia
@Krysztal 04.02.2018 08:20

Może boją się że ktoś głośno powie co się dzieje

Stary
@ptyś 04.02.2018 07:33

Pewnie dajcie im spokój. A za to że wasze życie jest do bani nie wyzywajcie się na chlopakach

Zamieszczona

Moim zdaniem pierwsze wpisy były spontaniczne bo ludzi ruszylo to co się wydarzyło i byli szczerzy. Teraz to jadą takie brednie ,że czytac tego nie idzie. Pewnie trzeba się jakoś bronić a najgłośniej zawsze krzyczą winni. Wierzą w te swoje klamstwa i oszczerstwa że beda tak tu pisac i pisac. Dajce spokój bo pierwsza reakcia ludzi byla spontaniczna i szczera a wy tylko chcecie sie pastwic i komuś do kopać. Dzisiaj wygrywacie ale jutro może sie wszystko obrócić i to na Was będą pisac takie bzdury.

Kosmita
@Zamieszczona 04.02.2018 08:54

Zgadzam się niedługo ktoś napisze ,że jednego kosmici porwali, a drugi to agent obcego wywiady. Też wtedy będziecie wtórowac. Banda debili i tyle

Spokój
@Kosmita 04.02.2018 09:05

Obrażacie jednego i drugiego bo wiecie, że tu nikt przed tymi wpisami się nie obroni. Fajnie byc anonimowym i wypisywac te obelgi. Dajcie i spokój bo żaden z nich nie zasłużył sobie na to co tu wypisujecie.

Pozytywnie

Dobrze Łukasz tak powinno być gratulacje ! flustraci muszą się wypłakać a ty jesteś odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku kumaty i nie strugasz głupa jak małpa w zoo powodzenia z tymi zakapiorami płaczą bo skończą się machlojki

Pozytywny
@Ukasz 03.02.2018 21:38

Łukasz to potrafi swoje imię napisać a ty pewnie tylko opinie faist flaszka w ręce i zapijasz smutki bo co innego ci pozostało haha

Ukasz i reszta
@Pozytywny 03.02.2018 21:42

Dobra masz ukasz 250 i rzadz nam w chwale

Historyk

No bo uwierzę, że nowy kierownik to taki bez układów jest. Mial z ciarą uładziki, kazdy wie jakie to ciara zrobił z niego zastępcą kierownika i pół rodziny przyjął. Ale temu było malo i się rozochoc. Zoneczka podsluchiwala co w trawie piczczy i meżowi z ucha strzelala, a ten leciał do dyrektora. I tak drugiego kierownika wykonczyli. Wiec niech nikt nie pisze o ukladzikach. Bo sprzedawczyk i donosiciel ma dobre uklady. Dlatego awansowal. A drugi kierownik dał się zrobić w ciu..... I ot cala historia

Bo
@Historyk 03.02.2018 15:23

Ciara dobrze wiedział że długo nie pożądzi kierownik , a teraz jak to czyta to napewno sie zastanawia jakim cudem i tak długo go trzymali na tym stanowisku

Zk
@Bo 03.02.2018 20:47

Tobie to pewnie łukasz ciągnie

pracownicy

Hanysz trzymaj się ludzie są z tobą.

Stefan 2
@Oj 03.02.2018 18:49

Nowy to powinien dostać awans na sprzątaczke a nie na kierownika jak tak wymiata

Stefan 2
@Oj 03.02.2018 18:49

Niech on zacznie pozadki od żony i szwagra bo to niezly sklad. A swoja droga to wyjaśniło się co donosil dyrektorowi

666

Niektórzy do tej pory bronia Judasza

ZADOWOLONA
@666 03.02.2018 14:41

Oj nie wijcie się tak bo skóra wam zajdzie ha ha ha ŻENADA.

Ciota
@ZADOWOLONA 03.02.2018 15:12

Lepij niech tobie zejdzie z (usunięte przez administratora)

Sprawiedliwa

Mam nadzieję że kara spotka tego co sobie na to zasłużył

Alleluja

Dzięki BOGU w końcu odpowiednią osoba na odpowiednim stanowisku a ty się wyzal na opiniach niech się ludzie trochę posmieja czyżbyś był ta osoba z którą już zrobili porządek ?

Rzeźnik
@Alleluja 03.02.2018 15:47

Ja sie tylko zastanawiam jak taka świńa może potrzec w lustro

Oj

WIDZĘ ŻE NAJSPRAWIEDLIWSI Z ZAKŁADU SIĘ URUCHOMILI. GADZINA CO UKŁADY UKŁADZIKI SIĘ KOŃCZĄ? CZAS SIĘ WYCOFAĆ I W CIENIU SIEDZIEĆ KASA SIĘ SKOŃCZY ZA NIC? NARESZCIE! CZAS ZAKASAC RĘKAWY I POPRACOWAC NA WYPŁATĘ.

Sroczka
@Oj 03.02.2018 13:26

To pewnie ktoś z rodznki pisze cieszą się że dorwali się do koryta. Teraz kierowniczk sprzedawczk będzie robil tak sroczka kaszke ważyła troszkę dla zoneczki troszkę dla mamusi a i szwagierka też...

Pewniak

A tu co czułes się pominięty a teraz na coś liczysz. Musisz najpierw donosic i kogoś sprzedać, a może juz to zrobiłeś ?

Nawiedzony

Judasz też sprzedał kumpla dla kasy. I jak to się skończyło?

666
@Nawiedzony 03.02.2018 12:30

Dla tego sprzedawczyka to nic się nie liczy tylko po trupach do celu . On sumienia nie ma to taka patologia

Kir

Jak ten nowy cwaniak ma ogarnąć sam produkcję jak on wlasnej baby nie ogarnia

Misiek
@Kir 03.02.2018 09:50

Racja a do pracy przychodzi z mamusią. Żeby mu nosek wytarla. Dużo tu jego rodzinki pracuje. Pewnie mu pomogą.

12
@Misiek 03.02.2018 09:57

Wiadomo kto teraz będzie dostawał podwyżki i premię. W zeszłym roku też ludzi oszukał i rozdal swoim

Uważny

Ludzi uspokujcie się i nie dajcie się kolejny raz zmanipulować kto za ty stoi. Stary kierownik się wypalił w tym kieracie wzieli nowego ktorego za jakis czas też wymienia jak będzie zbedny. Przyjrzyjcie się lepiej kto tak miesza i ludzi ma za mieso armatnie. A chlopakow zostawcie w spokoju bo oni się lubią i do półki nikt nie mieszal doskonale jeden uzupełniał drugiego. Jak tego nie zrozumiecie to dalej wami będą manipulować, kłócić ze sobą i robić głupków. Pozdrawiam milego dnia

Lis
@Ok 02.02.2018 11:41

Wszystkich tak wykańczaja. To ich sposób

Pracownik
@Uważny 02.02.2018 11:12

Nie stary kierownik się wypalił, tylko nowy to lepszy sprzedawczyk, chodził, ćhodził i wychodził. Teraz wiadomo co się liczy w firmie, nie uczciwa praca i doświadczenie, tylko bycie cwanym. A co do kierownikowej to już w ogóle nic robić nie będzie.

ZADOWOLONA????

Ha ha nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka!!! Super brawo Panie Prezesie!!-jest Pan wielki nareszcie bardzo pozytywne zmiany.Gratuluję Panu i dziękuję za decyzję a chłopakom jeszcze raz gratulacje powodzenia!!!

12
@ZADOWOLONA???? 01.02.2018 19:52

O jaki lizus. Podpisz się to tez może jakiś awansik

Lizus
@ZADOWOLONA???? 01.02.2018 19:52

To pewnie nowa kierownikowa

lis

Robią zmiany a reszta hołoty z biurowca siedzi cicho. kto teraz na was będzie robił. Bo mam nadzieje, że ten co poszedł w odstawkę wyłoży na was

lis

Misiek zapier.... praca czyni wolnym.

misiek

a ile zostało dyrektorowi jeszcze do emerytury zanim nas wszystkich zajedzie

zawiedziona

Po co ma chodzić. Przecież ona teraz aptekarka. Chyba że nowy kierownik aptekę otworzy w firmie

misiek

A Pani Kierownikowa to już w ogóle do pracy nie będzie chodzić.

zawiedziona

Ludzie tam chyba w końcu trzeba dyrektora wymienić bo chłop nie ogarnia od dłuższego czasu i pozbywa się najlepszych. Tylko kasa, kasa, a ludzie się nie liczą nawet ci co tą firmę stworzyli. Dla mnie kierownik był tylko ciara i hanysz a reszta niech się w (usunięte przez administratora) pocałuje.

mały

Dzisiaj nastąpił koniec tego zakładu. Jedni debile wybrali drugiego debila na kierownika, a ten co coś umiał i na czymś się znał poszedł w odstawkę. Panie Dyrektorze życzę powodzenia bo ciężko teraz będzie teraz ogarnąć ten (usunięte przez administratora)

Góral

Słyszałem że zmiany w firmie i to na grubo...

Obecny pracownik

Jak komuś nie po drodze z dobrą pracą to dlatego narzeka?

prudac
@Obecny pracownik 16.01.2018 15:22

taki pracownik jak np BĄBEL,ocelot,czy INNI W TYM LIDERZY nie bedą narzekać bo to dziobaki i w innej pracy sobie nie poradzą a za ,,uprzejmie donoszę tez są wynagradzani -prawda.

pytanie
@prudac 20.01.2018 08:50

A ja mam pytanie, bo Bąbel to jeden z bardziej ogarniętych gości na produkcji. Powiedz mi czy masz większe pojęcie o produkcji od niego?

czasWskazuje

ta firma kiedys byla renomą w okolicy. teraz nawet pies na to nie chce sikać

Obserwator
@KALKULATOR 03.12.2017 20:55

Przecież tu pisze ta sama osoba, zadaje pytania, odpowiada i podkreca atmosferę, z kim wy ludzie pracujecie?

Bitumen
@Obserwator 25.12.2017 07:34

Nie jedna a dwie osoby J. i M gwiazdy naszej firmy

jacobs

Opinia: coraz gorzej sie tutaj robi, jeszcze dwa lata temu była jakaś chęć do pracy, teraz przychodzi sie po marne grosze, coraz wiecej osób odchodzi a ludzie nie chcą przedłużać umowy, niedługo te wszystkie osoby z biura bedą popierdzielać po magazynie i produkcji i może im wystarczy na opłaty

Www
@Adam 15.12.2017 21:28

Edzia schudnij bo ci tłuszcz mózg zalał nadajesz się tylko do skakania po bananach i zgoła tego wąsa

fresx

zostaw JASIA on święta na osadowym spędza i niema czasu na internet ozygany lezy z irusiem

???

Jak tam było na andrzejkach?

!!!
@??? 25.11.2017 23:59

Trzeba było iść a nie siać ferment..

AndŻej
@??? 25.11.2017 23:59

Było jak było miał się lać wosk ale paru osobom się ulało kilku się zlało część się później zalała teraz jeden leje ferment, przepraszam sieje...

Ciara

Czy w firmie już panuje spokój?

ProdÓkcja
@Ciara 14.11.2017 23:14

W firmie nigdy nie było spokojnie i nigdy nie będzie

ludź

Ludzie dajcie sobie spokój

Gosc

Jak tam grubej u nowego brygadzisty stęskniona za kierownikiem i wyższa wyplata i lewych pieniądzy?

Blisko

Ej hola jestem z Wilkowa to o tobie słyszałem i twoim byłym a może obecnym i to bardzo dużo. Dziewczyno jak o kimś piszes to zastanów się czy w twojej rodzinie jet ok. Bo tu można naprawdę dużo napisać o twoim byłym obecnym i o tobie. Nie jesteś anonimowa można na forum napisać coś to i owo a to naprawdę będzie prawdą.

NieMam
@aphhg 30.10.2017 06:49

''niema'' to osoba, która nie mówi..niemowa !!! Tobie pewnie chodziło o to, że ona nie ma kolegów, nie ma np. długich włosów itd. :D Pozdrawiam

Mysl

Dwóch kierowników?ja się pytam po co i tak tylko jeden ma jaja i potrafi myslec

gaska
@Mysl 28.10.2017 23:06

JANEK jest mądry ,a najlepiej na poczatku tygodnia jak mu z gara charą daje dlaczego nikt go na balonik nie weżnie ,jest tez paru innych którzy najeb,,,przychodzą do pracy

Madzia

Pracuje ktoś "normalny" w tej firmie?

...
@ALA 28.10.2017 14:43

Najmądrzejsza osoba w tej firmie jest kiero z linii jeden a tak apropo mogl pożyczyć Piotrowi parę złotych żeby sobie kupił kurek od grzejnika i nie musiałby kraść o k.....sory zapomniałem że pan kiero jest tu od pożyczania a nie odwrotnie i jeszcze te tłumaczenie że chciał pożyczyć do szatni żeby skarpety wysuszyć litości hahahahah

Hej ho
@... 28.10.2017 19:28

Piotrek mam nadzieję że na kleju niczego nie odkreciles bo to byłoby trochę niebezpieczne ale co ty o tym możesz wiedzieć jak tyle czasu nie potrafisz najprostszych zeczy ustawic.dobrze że pan kierownik dał ci odpocząć od maszyny dość się skompromitowales ale pamiętaj będziesz musiał się jakoś zrewanżować ta dobrocia i pożyczyć kase

adsfd

Jankowi i innym juz niezalezy czy on bedzie chory bo on/i juz są chorzy specjalista się kłania zobaczcie na ich wygląd ,kto jest kierownikiem a kto liderem itd kasa i układy robią swoje oni wszyscy nigdzie indziej niedadzą sobie rady badziewie zbierane jescze za ciare...

Módlmy się za to

Osoby, które zmuszają pracowników tej firmy do pracy w weekendy i są za to odpowiedzialne kradnąc czas i rodzinę pracownikom powinny zachorować na raka. To by była odpowiednia kara za takie praktyki.

....
@Módlmy się za to 19.10.2017 07:07

Ale ty jesteś pierd.....nawet największemu wrogowi bym takiego czegoś nie życzył.....czub

syf

bo nie wole z twoją konkubiną przebywać bo twój nos jest za mały ,,,

kjsdfsdsdf
@syf 16.10.2017 09:14

odnośnie tego wielkiego nosa to ci mowie ze to co na wystawie to i pod ladą czego nie mozna powiedziec o twoim nosku

kidk

czy to prawda ze JANEK jedzie do Chin a jego konkubina z Irkiem na osadowy słyszałem ze dobrze trzyma za od wędki,to prawda,,

hhj

Nasz kierownik lis przechera czemu do chin się nie wybiera? Może pozyczal kasę od Niemców i nie oddal dlatego go w chinach nie chca

oto jest pytanie
@kidk 15.10.2017 16:40

No właśnie kidk czego nie jeździsz do chin?

sonia

Janek niech ci pomoże pisać twoja pani z kalandra bo bzdury wypisujesz ,i pamiętaj jak będziesz dobrze produkował to nie bedzie przekładania bo tony to nie wszystko i pamiętaj pryśnić jest dla wszystkich,,,

SoniuToniu
@sonia 08.10.2017 16:01

PRYSZNIC a nie pryśnić kurcze litości pouczać kogoś żeby zabłysnąć a samemu łeb mieć wypchany trocinami.

vafel
@SoniuToniu 11.10.2017 21:06

długo szukałeś/aś tego błędu,suchotnico czy szczurku Janku

Ludzkie slabosci. Przedstawil ...

Drodzy Państwo krisu wszyscy Polacy i inne osoby zamieszczacie tutaj tak dziwne wpisy aż głęboki żal zbiera się w sercu. Ośmielę sie w tak zacnym inteligentnym oraz niewątpliwie doborowym gronie postawić diagnozę wylanych przez was słów smutku żalu jaki was dotyka i wypływa z niedokonca rozwiniętych płatów mózgowych. Osoby które osiągnęły lub doszły do czegoś w tym zakładzie lub gdziekolwiek są dla was karierowiczami złodziejami i wszystkimi innymi koszmarami które dręczą wasze niespełnione czekające w ciemnym zaułku ambicje. Ile to razy marzyliście , śniło się wam ze to w waszych dłoniach spoczywa ster odpowiedzialności kierowania lub zarządzania jednostkami wam podległymi. W niektórych przypadkach rozczarowanie przychodzi o 5:00 wraz z dźwiękiem budzika otwieracie oczy spoglądacie obok o matko w myślach przeklinacie dzien. w którym poznaliście ta zjawę która sapie tuz obok. Wstajecie toaleta wychodzicie do pracy a jeszcze kanapki z wczorajszym chlebem i już krew złość uderza do głowy przecież oni tam będą żarli obiad a ja będę zapie..jak wol. Zapominacie o najważniejszej sprawie WY IDZIECIE DO PRACY w której podpisaliście umowę iż przez godziny które tam jesteście zobowiązujecie się do wykonania czynności obowiązujących na stanowisku pracy. Ale wy jesteście ambitni widzicie wszystko co się tam dzieje ten kradnie temu rodzina się przysłużyła i tak dalej i tak dalej. Wpisy typu za płotem powstanie zakład i wszyscy tam pójdziemy ... a tam czeka już czerwony dywan rozścielony dla waszych pewnie stąpających stop i jest inaczej tak jak trzeba .. a jak tak PRACA to jest zakład pracy który płaci wam za prace jaka wykonacie ,w każdej chwili możecie odejść jeżeli chcecie możecie zgłosić kradzież i inne nieprawidłowości ale wy wolicie anonimowo bez konfrontacji jak zwykła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umieszczać tu te wpisy. Tak zaraz ktoś napisze ale to klika nikt się tym nie zainteresuje a był któryś z tych pisarzy i miał odrobinę odwagi ,, tu ja ma bo to nie ja'' wyprostowany zgłosił to kadrowej prezesowi nie a po co. Na tym portalu umieszczają owe wpisy ludzie bez ambicji płytcy puści bez odrobiny odwagi bo jeżeli tam maja miejsce takie sytuacje naprawdę i nie przemawia przez was zwykła zazdrość a złość na faktyczny stan to jest tzw. ,,aparat mowy narząd który bierze udział w tworzeniu dźwięków ludzkiej mowy'' i głośno o tym mówił lub odszedł stamtąd a za powód odejścia podał praktyki tam stosowane oraz zachodzące sytuacje. Dobra rada skupcie się na sobie ZAWISC powoli zabija.

Ludzkie slabosci.Przedstawil....
@aJednak 07.10.2017 10:19

Nazwe to tak jak wczesniej obrazasz , oskarzasz kogos poniewaz jestes tu anonimowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cio.Wreczanie oraz branie tzw lapowek jest karalne mozesz to zglosic np. w prokoraturze.Ty rowniez mozesz tam miec wizyte , art.216 zniewazanie.Co do ludzi z magazynu ,,kto nam zaplaci za wykonywanie ich pracy'' to co napisales jest tak glupie ze dreczy mnie pytanie czy ty rano sam sie ubierasz czy ktos ci pomaga.Tego pana jak go nazywasz grubego oskarzasz o to ze mu sie nie chce paru czesci przezucic a kto mu zaplaci za wykonywanie twojej pracy ktora wczesniej spartaczyles.A tekst i nieosmielaj sie kpic z ludzi ktorzy tu pisza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cio skad ty to wzieles.A co to za kolko rozancowe o ktorym piszesz bo ja znam plastyczne muzyczne.Uwazaj to za koniec naszej konwersacji z powodu ...i tu bym musial bardzo ale to bardzo brzydko napisac o stanie twojego umyslu wiec PA

haha
@Ludzkie slabosci.Przedstawil.... 07.10.2017 18:04

więc przeanalizuj to swoim plastyczno muzycznym umysłem że ludzie na produkcji powinni pracować na produkcji, a ludzie z magazynu na magazynie, a kierownikiem trzeba się urodzić i mieć to w genach.

Reda

No tak, najpierw dwóch Panów nic nie robiło, teraz jeszcze Pani dołączy. Inne działy kompletnie lekcewažone.

ten zaklad to dno
@Reda 05.10.2017 11:47

jak to nic? Praca na telefonie na fejsiku też się liczy

PIĘKNY

jestem starym pracownikiem i nie tylko takie wałki się w tym zakładzie robi...a rękawiczki czy inne środki ochrony to bardzo dobrze się sprzedaje co do tych rękawiczek np TOMKA H czy JANKA B to warto podliczyć ilu mają pracowników a tak naprawdę nic nie wydają no przepraszam moze paczka na tydzień a flis to chyba waga zle wskazuje ale trzeba za coś żyć panie Tomaszu ale co tam kiedyś to kierownik zył pamiętacie CIAR,,,

flis

impreza napewno się odbędzie kierownik T .H I INNI sprzedają rękawiczki moze zasponsorują troszke .....

Chuck

Ja też chciałbym pogratulować

Makgajwer
@Chuck 30.09.2017 21:10

Ja również gratuluję. Nie ma to jak odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.

TańcowałaIgłazNitką

Czy to prawda, że w tym roku nie będzie takiej zabawy jak w tamtym, tylko wigilia? Nie chcę się smucić przy wigilii, bo już ta praca jest wystarczająco smutna. Chce się bawić i zapomnieć choć na chwilę o smutnej pracy.

krisuu

dlaczego starsi pracownicy którzy pracują latami nie dostają awansów lub lepszych stanowisk tylko sama rodzinka??

narcyz
@krisuu 03.09.2017 20:38

wiesz dlaczego nie dostajesz awansu bo nie umiesz się postawić tylko głowa w dół a oni z wami robią co chcą za dawnych czasów z brygady D NIEPOZWOLILI SOBIE PLUĆ W KASZE zawsze sobie dawali rade a teraz wielka kupa z kasą podwyzkami poprostu wszystkim

Bo wszyscy polacy to jedna rodzina

A ja chciałabym pogratulować awansu i szybkiej kariery Pani, która teraz będzie planowała produkcję. Bardzo to jest miłe kiedy promuje się politykę prorodzinną. Wszak rodzina to jest siła! Szkoda, że na tablicy nie ma wywieszonego drzewa genealogicznego, aby każdy wiedział kto jest kto w tej firmie. Jeszcze raz gratuluję i życzę wiele sukcesów.

Piotr&Janek

Co tu zagłądne..to albo pisze Janek o Piotrku albo Piotrek o Janku..naprawdę już sie flaki przywracają od tej waszej dziecinady..ile można sie wyzywać i ubliźac sobie ? Czy naprawde nie mozna się jakos dogadac ? No chyba że komuś zależy na tym, żeby były kłótnie w tej firmie.

Jest w tym coś ale..
@Piotr&Janek 01.09.2017 14:48

O tak o tak masz rację , ja to widzę tak. Piotrek i Janek tak ale to nie jest tak do końca przedewszystkim jeszcze głównym przodownikiem zamieszania i podjudzania, plotkowania,robienia nagonki jednego na drugiego jest na 100 procent główny K. pierwszej lini przecież to widać gołym okiem i słychać tu i ówdzie, wystarczy się dokładnie przyjżeć.

gucio i spółka

janek sie nie bedzie mył bo jest przysłowie ,,świnia się nie myje i zyje; a moze on jest inny i nosi coś innego w rosporku co wy od niego chcecie przeciez ma syna chyba jego ,,,oco tu chodzi..

Hahaaaa
@gucio i spółka 01.09.2017 08:38

No no mocne masz argumenty na tego Janka. Leć do góry dyrektor na pewno będzie zadowolony zwlasza z wczoraj dałeś popis przy Ameryce. Bo z was taki team jak gang Olsena hahah

sasha g

może i capi jankowi z gara ale lepiej zeby mu capiło brakiem higieny niż kuu ta a sem tak jak tobie

jas skunks

ten wierszyk pasuje do Janka jak jest audyt to Jasia niema na produkcji albo ucieka albo prosi kierownika pomóż daj mi kogoś do pomocy ja sobie niedam rady -prawda ile razy ci pomagał śmietana czy inni pracownicy a tak apropo nie zapominaj umyć zębów jak wrócisz z urlopu bo strasznie ci z garka daje,,i pamietaj ze są pryśnice mozna sie kąpać i to za darmo a ty darmoszke lubisz..

J.Tuwim

Nasz kierwonik- lis przechera, za robola się przebiera. Szaty zmienia w niepoznaki, by z niemcami nie mieć draki. Taka nasza mądra głowa że na tyle nam sie chowa. A jak niemiec coś zapyta, to już nie ma kierownika. Bo by była krwawa jatka, w głowie inna jest posadka. Wszyscy wiedzą o kim mowa. Jestem ku u utas, cham i krowa :D

bolek i lolek

zostawcie w końcu jasia ,,fasole; Marte,czy H aline przeciez oni są najlepsi tą pania siostrzyczke Halinke to nawet na flisie niecierpią,a Martusia dobrze ze dziadek juz idzie na emetyture to ją jescze trzyma ale jak trafi pod innego lidera to zobaczymy na chyba ze do jasia trafi przeciez to nie małzeństwo,niedługo nowe wieści Marta wracaj bąbki malować czekają tam na ciebie koledzy ,,wiesz oco chodzi ty cicho,,,,

b
@bolek i lolek 30.08.2017 20:44

dziadek chyba najlepszy lider ze wszystkich. oni chca jakis koordynatorów a tak jak dziadek by wszystko skoordynował to w dziesięciu by tego tak nie ogarneli. facet mimo wieku robi jak wół. firma inwestuje pieniadze nie w tych pracownikow co trzeba. przeciez zastepca janka nic tam nie ogrania, ciekawe dlaczego go tam trzymaja. i ciekawe czemu tak sie czepiasz marty czy haliny. czyzbys chcial tu swojego babochłopa wprowadzic? teraz beda parami chodzic na polgodzinne sniadania? litosci

Zostaw opinię o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O. - Złotoryja

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.