KGHM ZANAM S.A.
3 542

Opinie o KGHM ZANAM S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KGHM ZANAM S.A.

Marta

@Pracownik, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie KGHM ZANAM S.A. Czy możesz napisać coś na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy? Jak wyglądają relacje pomiędzy kadrą pracowniczą? Czy pracownicy są dla siebie pomocni i wspierają się w trudnych momentach? Napisz coś na ten temat.

   
Bo

Czy ktos wie kiedy napewno placa wczasy pod grusza czy bedzie to jeszcze w czerwcu

   
Perdo###

Witam 3000 tyś brutto i 10% premie dodać 3 soboty i ile dostane netto na Lubinie oddziały gornicze

   
gienek
@Perdo### 18.06.2018 13:44

Może z 3000 za wszystko weźmiesz. To jest zanam o kokosach zapomnij to nie ta firma!

   
on

Ile płaca pod grusza na rękę ten najniższy wariant ?

   
Rodziewicz
@on 16.06.2018 08:43

Ok 600plb

   
Nowya

Witam. dostałem się jako ślusarz mechanik na TM moje pytanie ile dostane na rękę na początek. Jakie dodatki przysługują pracownika zanamu, i ile wynoszą taką średnią mnie interesuje.

   
prezio
@Nowya 15.06.2018 05:12

Dużo

   
Pracownik

Nie polecam szukac pracy w tym zakladzie. Po podniesieniu kwalifikacji brak podwyzek. Za duzo jest stanowisk dyrektorskich. Jakiekolwiek rozmowy w sprawie podwyzek sa bezcelowe i sa strata czasu. Gdzies pracowac niestety trzeba. Ludzie na tablicach ogloszen wisza od dawna oferty pracy tej (usunięte przez administratora) firmy.

   
Hajs

Kiedy płacą pod grusza

   
111
@Hajs 14.06.2018 16:37

29 czerwca

   
Miro

Witam. Ile dostane na rękę jako mechanik na kanale ? chodzi mi o wynagrodzenie netto tak z 3 sobotami

   
M
@Miro 14.06.2018 18:08

Lubin Wschodni

   
Marta

@Xvx, czy często zdarzają się sytuacje, że pracownik zostaje po godzinach pracując w firmie KGHM ZANAM? Odbiór nadgodzin jest jedynie w formie wynagrodzenia? Czy jest możliwość odbioru ich w formie wolnych dni? @Józa, możesz napisać coś więcej na temat kwestii zostawania po godzinach w firmie KGHM ZANAM? Czy często takie sytuacje się zdarzają? @BONO, możesz napisać coś więcej na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę na stanowisku mechanika? Pracodawca oferuje umowę o pracę? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami na tym stanowisku.

   
trick
@Marta 14.06.2018 08:34

można zamienić za dzień wolnego

   
zanamowiec

nie trzeba skrótami pisać że pan MG bo to zwykły pionek, który dostał stanowisko od kolegi, a zapomniał jak dostawał joby od kierownika gdy podpinał kable do rozdzielek

   
Ja
@Rodo AD 20.05.2018 12:33

Nie wiem czy masz jakiekolwiek pojęcie o RODO ale sądząc po Twojej wypowiedzi to żadne. Nie obrażając części osób dozoru podejrzewam że należysz do dozoru nawet myślę że wyższego. RODO NIE MOŻE ZABRONIĆ WOLNOŚCI WYPOWIEDZI I INFORMACJI. A tutaj są tylko informacje dotyczące zakładu pracy a że w znacznej mierze negatywne to trzeba zrozumieć że jest jakiś powód tego. Niestety to co się sieje to wyrasta.

   
Józa

Pracuje na produkcji SMG w Polkowicach i nigdy nie miałem problemów z wypłatą nadgodzin

   
Bob

Kiedy płacą wczasowe?

   
Rt

Witam czy dostaliscie przy wyplacie pieniadze za nadgodziny

   
Ggg

Dostaliscie kase za nadgodziny bo ja nie

   
Olo

I jak co miesiąc cyrk z nadgodzinami

   
Xvx
@Olo 31.05.2018 09:26

Gdzie sa pieniadze za nadgodziny(usunięte przez administratora)

   
Marta

@KALIF, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie KGHM ZANAM S.A. Z tego co napisałeś wynika, iż jest to dobre miejsce pracy dla osób, które chciałyby zdobyć niezbędne doświadczenie na tych stanowiskach. Jednak czy pracownik, który posiada już duże doświadczenie w tego typu pracach może liczyć na stałą i pewną posadę w tej firmie? Dla wielu pracowników na rynku pracy istotnym czynnikiem jest stabilność zatrudnienia, czy firma KGHM ZANAM S.A. to miejsce gdzie można pracować stabilnie bez obaw o niespodziewane redukcję etatów? @TN, jesteś obecnym pracownikiem firmy KGHM ZANAM S.A.? Na jakim stanowisku pracujesz? Możesz napisać coś na temat warunków panujących u tego pracodawcy?

   
Gość

Witam mam ofertę pracować w KGHM zanam czy dobre są zarobki?

   
TN
@Gość 05.06.2018 10:38

Jak sobie nie wynegocjujesz odpowiedniej stawki na starcie to zapomnij o podwyzkach. Obietnice jakie skladaja osoby podczas rekrutacji sa bez pokrycia

   
KALIF

Moim zdaniem to powinni już dawno sprywatyzować tę firmę i pewnie zarobki podskoczyły by lecz skutki były by takie, że co niektórzy ok. 40% załogi straciła by prace tzw. ściemniacze ? Wiem bo popracowałem kiedyś w Legmecie parę lat i widziałem co się dzieje na każdym wydziale czy pod ziemia i na powierzchni . Owszem fachowcy są co niektórzy i ukłon w ich stronę składam . Jeżeli któryś z was szuka pracy w szczególności spawacz , ślusarz-monter , operator CNC bo takich szukam w kraju i za granice na montaże bo tam popracowałem sobie kilka lat i zdobyłem wiedzę i kontakty gdzie w Polsce/powiecie Legnickim uruchamiamy filię . Co niektórych znam i wiem jak pracujecie i wiem ile mogę zaproponować . Co do młodszych zapraszam na zagraniczne montaże . Pozdrawiam

   
zanamol
@KALIF 04.06.2018 17:14

jakieś konkrety?

   
Marta

@Ja, jesteś obecnym bądź byłym pracownikiem firmy KGHM ZANAM S.A.? Możesz coś więcej napisać na temat obowiązków jakie wykonywałeś u tego pracodawcy? Jakie warunki pracy miałeś zapewnione przez pracodawcę? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie KGHM ZANAM S.A. @Pracownik, czy możesz coś więcej napisać na temat rozmowy rekrutacyjnej do pracy w firmie KGHM ZANAM S.A.? Jak ona przebiegała i czego konkretnie wymagał od Ciebie przyszły pracodawca?

   
Były Pracownik Polkowice

Szanowna Dyrekcjo KGHM ZNAM Wstyd że taka Firma z takim Prestiżem Proponuje swoim potencjalnym pracownikom pod ziemię te same stawki co na powierzchni,mianowicie 3500 brutoo plus jakaś premia która wiadomo może kierownik da może nie, jak to jest że pracownik który zjeżdża na dół spawacz mechanik serwisant zarabia tyle co ten u góry coś tu nie tak, Ośmieszę was szanowni Państwo w zwykłej legnicy,lubinie,polkowicach kasjer czy pracownik Logistyki na magazynie dostaje na dzień dobry 4000 4500 Brutoo plus premie dodatki bony cały socjal podobny do waszego nie porównując specyfiki pracy w Kopalni a markecie chyba pragnę zwrócić uwagę że stawki są bardzo małe jak na waszą Firmę druga sprawa wstyd aby wasza firma nie dopłacała do dojazdów swoich pracowników z odległych miast takich jak Legnica Głogów choćby tylko ludzie prywatnymi autami śmigają hehehhaha i co z tej wypłaty zostaje heheh tragedia,Ludzie w tej tej firmie panują układy układziki bez znajomości nic nie osiągniesz ......

   
zadowolony
@Ja 28.05.2018 07:27

to idź do Lidla i tam siej zamęt

   
Waldek

Kiedy płacą wakacyjne ?

   
prezio
@Waldek 29.05.2018 06:05

Do 30 czerwca.

   
Marta

@MAKI, dziękuję za wpis, może Ty mógłbyś coś więcej napisać na temat pracy w firmie KGHM ZANAM? Jak wygląda sytuacja u tego pracodawcy z Twojej perspektywy? @anonymous, przypominam, że każda opinia powinna być w odpowiedni sposób uargumentowana i uzasadniona. Taka opinia wtedy jest opinią wiarygodną dla osób szukających informacji o warunkach zatrudnienia u danego pracodawcy. @Zadowolony, mógłbyś swoją wypowiedź odnośnie wprowadzenia "programu PPE" bardziej uzasadnić? Na czym polega ten program i w jakiej kwestii będzie on pomocny pracownikowi, pracującemu w firmie KGHM ZANAM? @Baranek, dlaczego tak uważasz? Możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię na temat pracy w firmie KGHM ZANAM? W chwili obecnej Twój wpis jest mało merytoryczny i zbyt dużo nie mówi osobom, które zastanawiają się nad podjęciem pracy u tego pracodawcy.

   
anonymous

WSZYSCY KTÓRZY PISZĄ O ZANAMIE PISZĄ PRAWDĘ .GDYBY BYŁO SUPER NIKT NIE NARZEKAŁBY NA SYTUACJĘ W FIRMIE ,RÓWNIEŻ NIKT BY SIĘ NIE ZWALNIAŁ .LUDZIE PISZĄ PRAWDĘ A JEŚLI NIE POTRZEBA FORUM NIECH GO PANI USUNIE.LUDZIE PISZĄ PRAWDĘ NAWET GORZKĄ.

   
Baranek
@Janek 24.05.2018 06:38

Drogi Janku, jest źle i oby nie było gorzej! Nepotyzm i kolesiostwo panujące na oddziałach trudno zaakceptować, czy się wiedziało czy też nie.

   
Zadowolony

Panie i Panowie ważna informacja ze będzie wprowadzony program PPE. Tak więc dobra wiadomość, oby takich więcej w nadchodzącym czasie.

   
prezio
@Robert 26.05.2018 07:12

Jeszcze nie wiadomo ile będzie w Zanamie, mamy czas do 31.12 żeby wprowadzić temat w życie.

   
Marta

@gizmo, proszę o wyrażanie swoich opinii w sposób kulturalny i nie łamiący zasad regulaminu forum https://www.gowork.pl/regulamin @Roman, również upominam, aby wyrażać swoje zdanie na temat pracy w firmie KGHM ZANAM S.A. w sposób wyważony i merytoryczny, wszelakie kłótnie oraz obrażanie są zdecydowanie nie na miejscu i za wiele nie pomagają osobom, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w tej firmie. @Damian, czy mógłbyś coś więcej napisać o warunkach pracy w firmie KGHM ZANAM S.A.? Jak wygląda kwestia ewentualnych dodatków oraz premii do podstawowej stawki wynagrodzenia? Podziel się z nami swoim zdaniem na ten temat.

   
anonimowy
@dzimi 21.05.2018 09:02

Czyli nie wolno wyrażać swojej negatywnej opinii? Należy tylko chwalić ZANAM... "Łubu dubu łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam! To mówiłem ja Jarząbek." Pracownicy wyrażają na forum swoje opinie, ponieważ w firmie nikogo to nie interesuje.

   
anonymous

Pracownicy martwią się o obecną sytuację firmy ,dlatego zabierają głos .

   
Młodzieniec

Ile na górniczym się zarobi na początek jako zwykły pracownik ?

   
Gizmo

A co tu ma wykształcenie gościu takie są realia dziś z podstawówka zarabia się czasem lepije niż ktoś po studiach ???? a wykształcenia mam zdecydowanie wyższe niż podstawowe cwaniaku

   
Janusz

Ile wynosi w tej firmie okres wypowiedzenia? Jeżeli pracuje od 7 listopada?

   
,,,,,

OD DOŁOWYCH SIEDZI NA PRZENOŚNIKACH A NAGRODY DAJA MU DYREKTORZY

   
Rozjemca
@Basia 16.05.2018 04:30

Dokładnie. Wszystkie związki działając razem są w stanie osiągnąć wyznaczone cele. Wystarczy, że każdy ze związków przedstawi jeden cel, tak aby wszystkie walczyły o wspólne postulaty. Oni celowo kłócą się, żeby nic znaczącego nie osiągnąć, żeby nie sprzeciwiać się pracodawcy. My jako załoga na tym tracimy. Pozdrawiam Związkowców!

   

Zostaw opinię o KGHM ZANAM S.A. - Polkowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KGHM ZANAM S.A.