Zanam Legmet
3 69 6 1

Opinie o Zanam Legmet

Pracownik załam

Wyrazam swoją opinię. Pracuję w kghm zanam nie otrzymałem zysków, bhp. Brak dodatku szkodliwego a jest za co, bo praca na poziomie prl, pył nieziemski. Wszystko sie zatrzymało w czasie. W tej chwili to żona zarabia wiecej, a praca w sklepie. Wstydzę się przyznać.Kusili dodatkami zyskami na rozmowie a teraz nie ma to przełożenia, a praca ciężka i warunki. Firma nie powinna nazywać się kghm zanam tylko kghm załam. Zastanawiam się nad zwolnieniem bo taką wypłatę to dostawalem 10 lat temu.

adfg
@Pracownik załam 08.03.2018 19:45

o jakim dziale piszesz w legnicy ile proponują,,,

Błażej
@Pracownik załam 08.03.2018 19:45

I nie będzie lepiej , bo jak moga pomóc związkii zawodowe jak np. Te solidarność jak tam tylko rządzą al.......ki. Pierwszy lepszy z brzegu taki stary gruby Nadolny o Boże tragedia i to ma pomóc pracownikom. On tylko patrzy jak zrobić żeby wykopac Dynaka. I zobaczycie to po trupach ale do celu. I dlatego jak najszybciej wypisuje się z tych związków bo jak ma taki zadzic to nic dobrego nie wróżę temu zwiaczkowi. Powodzenia Panie Dynak juz lepszego członka nie mógł Pan wybrać do zarządu. Porażka znam tego chłopa i wiem czym się trudnil kiedyś i co prezentuje teraz. Napewno nie będę doradzał wpisywania się do Pana związków chociaż do tych czas to robiłem. Są jeszcze 2 inne związki gdzie nie ma takiego kumoterstwa.

jan
@Błażej 24.03.2018 09:31

wszystkie trzy są takie same,ułożeni z dyrektora.,toksyczny zanam lubią

łukasz

BHP ? taki sam jak te związki zaw.kto miał wypadki w pracy w różnych działach wie czego doświadczył i dlaczego potem się zwalniał z pracy

załam
@Błażej 24.03.2018 09:31

Znają prawie wszyscy Nado ,wypisywać się z tych związków z innych też

1
@jan 10.11.2018 02:44

na Akademii ci sami sobie dali nagrody to jest ściema

załam

Nie przychodzcie do Zanamu nowi ,szukajcie innych firm chyba że już nie macie innej firmy

Angi

Popieram wszystkich inteligentnych ludzi piszących tu o firmie. Jeśli nie znacie obecnej sytuacji firmy i jej dalszych poczynań nie piszcie bo się kompromitujące. Dobrze ktoś napisał każdy się zwalnia szybciej nizxpo 3 miesiącach bo nie zarobi tyle ile by chciał czyli co najmniej 6000 .Jak wam nie pasują warunki i płacą to wyjedzcie zagranicę i zarobcie zobaczycie co znaczy praca na obczyznie. Tam będziecie mieć 6000 może 8000 tyś. Jak zobaczycie ile kosztuje zycue opłaty mieszkania i wyżywienie i czy uda wam się odłożyć wtedy zrozumicie czy jest tak kolorowo. Wrócicie do Pl i bedziecie cieszyć się z tych 2000 na początku. W każdej firmie czy to KGHM CZY ZANAM nigdy na poczatku nie zarobicie kokosow. Żeby zarobić trzeba się wykazać... starac się wtedy po czasie da się zarobić może nie od razu 6000 bo tyle mają pracownicy po 20 latach pracy i którzy mają wykształcenie w swoim fachu , przedewszytskim oraz wiedzę na dzień dobry których nie trzeba uczyć ani pokazywac uczyć można się id takiej osoby. Także Panowie z dużą Buzia jeśli was nie satysfakcjonuje praca proponuje wyjazd na obczyzne i nie pisanie bzdur na forum bo zrazacie ludzi. Są tam pracownicy tylko sumiennie i wytrwali którzy nie rezygnuje po 1 wypłacie bo zobaczą 2000 zł. Trochę cierpliwości... na WSZYTKO da się zapracować.. nagradzani są najlepsi.. powodzenia..

jj
@Angi 21.11.2018 09:56

Bzdury najlepsi nagradzani kim ty jesteś że obrażasz ludzi no kim? po 20 latach kto zarabia 6000 to są dopiero bzdury dopiero chyba ci na stanowiskach kier. Ludzie sami już się zrazili tym co się tu dzieje.

Koniec kariery
@Angi 21.11.2018 09:56

To żeś poleciał z tą propagandą, stek bzdur tu napisałeś a w dodatku prosty z ciebie chłop bez pojęcia i doświadczenia. Ale inteligent w Zanam się trafił oby cię docenili buahaha

Pracownik

Wlasnie zaczęły się zwolniena ciche przychodzisz do pracy i masz do podpisania wypowiedzenie wczorajzwolnili już kilkanascie osób . a zwolnienia prowadzone sa Tak aby nie możnaBylo zareagowac

jan
@Pracownik 09.11.2018 05:53

Kardela ściągał z kilku firm ludzi i po co?

Były zanamol
@Pracownik 09.11.2018 05:53

W tym waszym biurowcu to powinni wypier...... Was wszystkich!

intelcore17
@Pracownik 09.11.2018 05:53

JEST JAK JEST POPROSTU (usunięte przez administratora)

gocha
@Pracownik 09.11.2018 05:53

kogo zwalniają?

Quake

Czy macie jakies info na temat oddzialu tasmowego?poprzerzucali chlopakow na inne dzialy beda zwolnienia?

jan
@Quake 13.09.2016 15:52

przesuwali teraz uciekają stąd

łukasz
@Quake 13.09.2016 15:52

tacy bylejacy zarządzajacy a ludzie ofiary ich od trzech lat zwalniają się teraz

Spawacz do bòlu

Odradzam zanam legnica, Spawacze nie idzcie w to g..no ,brygadzista adas to nie sprawiedliwy karzeł ktòry ma ambicje jak napoleon ...jakiemu nawet dziecka nie szkoda i wysłałby je na wojne Jego pod skrzaty generał i wodogłowy to jego du...wlazy i nie kryją sie ztym ... Spawacze z nich marni ale uwazają sie za (usunięte przez administratora) wie co. Po za tym nowy inz. Prod. Jest jego kolesiem z szkoły wiec szerokim łukiem od nich .Chcesz to pracuj za 2200 ale nie koleguj sie z nikim udawaj ukrainca.Na koniec pluje wam w twarz jak ws zobacze lizusy,zjadacze gowna.Pamietajcie jesteśmy z tego samego miasta i ludzie wiedza jacy jestescie

Hania
@Spawacz do bòlu 01.01.2018 20:07

Ale wyszczekany. Jak piesek soltysa. Z takim podejściem do życia daleko zajdziesz. Powodzenia cwaniaku

Hania

Oj podstawówka aie kłania z pisownia. Pani z języka polskiego pewnie bardzo dumna. Gratuluję poligloto. I właśnie o to chodzi że spawasz identyczne jak piszesz tyle w temacie????

Spawacz do bòlu
@Hania 10.01.2018 17:10

Hahahaha, co ja widzę co za hipokryzja , kończe temat ! Ludzie OMIJAJCIE Zanam Legnica

jan
@Hania 05.01.2018 19:44

słyszałaś o polityce antymobing. haneczko?

intelcore17
@Spawacz do bòlu 10.01.2018 17:57

omijajcie kopalniana 7

Anonymus

Po wypadku w pracy ktory skończył się złamaniem kierownik produkcji i społeczny inspektor pracy namawiają aby niezgłaszać wypadku.

jan
@Anonymus 06.09.2018 07:34

w górnicz.też ale bhp

intelcore17
@Anonymus 06.09.2018 07:34

zglaszac i nie patrzec na nic ....jak nie to (usunięte przez administratora) tam sie zato wezma

999999

KTO ODPOWIADA ZA ROZWALENIE ZANAMU,KARDELA

jan

czy Prezes czyta opinie o zanamie również?

jan

nie idżcie do zanamu szukajcie innych firm szkoda czasu

były pracownik

Ta firma to dno!!!!

Bedzie gorzej

To jest już katastrofa Legnica oddział odlewnia warunki że brak słów a pieniadzę to siadaj i płacz jeszcze troche i KGHM ZAŁAM sprzedadzą i bedzie to prywatna firma bo widać że chcą tak zrobić. Odradzam tej firmy szkoda zdrowia i nerwów omijać szerokim łukiem

Anonim 95

To co sie dzieje w legnicy to jakiś żart z tymi zarobkami i warunkami albo dadzą jskieś podwyżki albo ludzie pojdą stąd.

Remek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Axa
@Remek 20.07.2018 19:10

Aktualne ogłoszenia są na stronie internetowej w części "praca" https://www.kghmzanam.com/oferty-pracy

anonymous
@Remek 20.07.2018 19:10

CZYTAJ FORUM,OMIJAJ ZANAM

anonymous

OPINIA- OMIJAJCIE ZANAM ,NOWI CZYTAJCIE FORUM OPINIE O ZANAM RÓWNIEŻ I WSZYSTKO TU JEST JASNO NAPISANE.

Janusz

Czy macie jakiś powód, że tak rzadko tu piszecie? Czyżby wakacje odciągnęły od forum?

Marta

@Felix, próbowałeś porozmawiać z kimś o tym wewnątrz firmy? Może to tylko jednorazowy wypadek przy pracy? Jak ogólnie wygląda praca w zanam legmet, jesteś zadowolony z atmosfery i podejścia do pracownika? Każda taka szczera opinia jest bardzo pomocna dla wszystkich kandydatów poszukujących pracy w tej firmie.

Karol

Zamiast narzekać trzeba wyjaśnić i tyle w temacie!!

Felix

Ja moge sie podzielic opinia nie placa za nadgodziny dzisiaj dostalem wyplate ale nadgodzin brak...!!!!! Ot to ci firma

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w zanam legmet? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pracownik

Ile zarabia mechanik spawacz pod ziemią ? Czy wszystkie kopalnie mają tak samo płacone? Np Polkowice Sieroszewice lub szyb sg1?

Pracownik Z
@Pracownik 08.09.2017 19:50

Jako nowy pracownik możesz liczyć na pensje(stawke)2300brutto,co w rzeczywistości da Tobie 1700 zł. na ręke i to sie tyczy wszystkich fizycznych stanowisk pracy oferowanych przez tzw. ,,KGHM" Zanam. Niestety polityka firmy tak wyglą: dać jak najmniej,a wykorzystać pracownika jak najwiecej!

Ja
@Pracownik Z 15.09.2017 18:04

Bla haha w Lidlu masz umowę na stałe lub rok cały social jak w KGHM ZANAM a zarobki w lidlu 3 na łapę na dzień dobry tragedia,mocno ich porabalo jeśli ktoś za 2 tysiące pod ziemię idzie

Bolo
@Pracownik 08.09.2017 19:50

Ile zarobisz6na rudnej, to Ci powiem jak będziesz (usunięte przez administratora) wielkiego kierowniczka Rudej i słuchał co on Ci nakazuje tzn.ważne dla niego to związki do których się zapiszesz bo jak do dolowych to będzie Cię gnoic tym właśnie się trudni ten czlowieczyna. Daj sobie spokój z tym serwisem a szczególnie rudna. Wiele by musial mówić o tym co się dzieje na tej kopalni. Układziki i jeszcze raz układziki.

chyba nowy

dostałem ofertę pracy na oddziale odlewni w Legnicy. macie opinie jakie tam są warunki i ludzie?

Marta

@p r a c o w n i k, dochodzi do usuwania komentarzy tylko w takich sytuacjach kiedy nie przestrzegają one treści regulaminu forum. Wpisy nie mogą być m.in. wulgarne, obraźliwe itp. Zapewniam, że w tym miejscu mile widziany jest każdy rodzaj opinii, pozytywne jak i negatywne. Warunek jaki muszą spełniać to merytoryczność i zachowanie kultury wypowiedzi w nich.

Marta

Proszę Was o powrót do merytorycznej dyskusji na temat zanam legmet jako pracodawcy, przestrzegającej regulaminu tego forum. W związku z tym, jeżeli ktoś z Was mógłby opisać rzetelnie sytuację, w jakiej teraz znajduje się ta firma, to proszę tę osobę o komentarz w tej kwestii. Będzie on istotny dla użytkowników zastanawiających się nad rozpoczęciem współpracy z zanam legmet.

p r a c o w n i k
@Marta 22.01.2018 00:35

Po co pisać jak usuwacie wpisy. Żałosne forum!!!!!

anonymous

Wydaję się ze ZANAM ma jedno motto Wszyscy są równi a niektórzy równiejsi.

Marta

@Pracownik, nie reprezentuję firmy zanam legmet. Jestem moderatorem serwisu Gowork i moją rolą jest jak najdokładniejsze poznanie firm i aktywność na tym forum, aby osoby, które zaglądają tu i są zainteresowane wybraną firmą pod kątem uzyskania zatrudnienia, dowiedziały się jak najwięcej o pracodawcy.

Pracownik

Marta,ty chyba reprezentujesz kadry i Pana prezesika. Spadaj z tego i innych forum z tymi niecnymi pytaniami!!!!

Marta

@fatalista czy to czym zajmuje się Twój szef wpływa bezpośrednio na Twoją pracę i innych pracowników? W związku z Twoim wpisem, mógłbyś kilka słów napisać o atmosferze jaka panuje w miejscu pracy? Jakie warunki zatrudnienia zostały Ci zaproponowane przez pracodawcę?

fatalista
@Marta 21.11.2017 10:51

atmosfera jest fatalna, ludzie sa zdemotywowani, widza że pieniądze zarabiają tylko znajomi prezesa a reszta zastanawia się jak zarobić na prezenty dla dzieci pod choinke

MANAZ

Słyszeliście, że sytuacja firmy jest dramatyczna? Pieniędzy zabraknie na najbliższe wypłaty? pracownicy nie będą mieli pieniędzy na święta? na prezenty dla dzieci!?!?!? coraz głośniej się o tym mówi a informacje z firmy są złe. prezesa prawie wcale nie ma na zakładzie - przejmuje się tylko sprawami prywatnymi i ukraińską mniejszością. biurowiec jest pełen właśnie ukraińców, którzy zarabiają kupę forsy i pomiatają prawdziwymi Polakami, którzy zarabiają grosze...

fatalista

dzieja się dziwne rzeczy w firmie, prezes zajmuje sie szkola dla ukraincow, usuwaniem pomnikow w legnicy, uczeniem swoich bliskim jakim to bohaterem byl Bandera zamiast dbaniem o interesy spolki. Jestem w stanie zrozumiec że Polska firma jest dla ukraincy bohdana ciałem obcym ale skoro bierze kase za zarzadzanie to powinien to robic jak najlepiej potrafi a nie doprowadzac spolke do totalnego braku pieniedzy w kasie, czy nikt tego nie widzi?

Zostaw opinię o Zanam Legmet - Legnica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zanam Legmet