Hobas Dąbrowa Górnicza

Dąbrowa Górnicza

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o Hobas Dąbrowa Górnicza

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hobas Dąbrowa Górnicza

xyz

A co ze zmianami brygadzistow mialy byc co 2 miesiace, pozniej pol roku a teraz sprawa ucichla. Mysle ze byl to dobry pomysl kazdy z brygadzistow mogl by ocenic prace danej brygady a nawet poszczegolnego pracownika, co rowniez dzialalo by w druga strone to pracownik mogl by wyrazic opinie (ocene) danego lidera bo niektorzy niestety sa bezkarni.

?
@xyz 17.02.2018 16:43

A miało być! Jeden sobie nie radził robili co chcieli z nim i to był pretekst aby zmienić go na inną zmianę i tyle tak zostanie! Wielkie poruszenie z aneksami miało nie być a będą ciekawe pewnie znów zbliża się ankieta z oceną pracodawcy hahahaha

trUinik

Co by nie pisać najważniejsze że aneksy były i wszyscy są PiekielniE zadowoleni!

Mim
@trUinik 15.02.2018 18:39

No bogato jeden tłumaczył że będą w czerwcu a 50 osób zrozumiało że styczeń a najpóźniej luty ale pech laki luck każdemu mówił stawke po podwyżce a tu sie okazuje że nie stawka wzrosła tylko premia i weź sie tu chłopie dolicz ile masz premi ile podwyżki w premi a ile za nadgodziny w premi to jest mistrzostwo

Gumiś
@Mim 15.02.2018 20:57

Lucky Lucky moźe tyle ile pokazał czyli wielkie NIC!Marionetka w ŁAPACH godnego poźałowania dyrektora!Wszystko idzie z góry....

Klasa

Największa gnida za zakładzie to taki mały karakan obcięty na kasztana mający tiki i gość z nosem zwany zelmerem jak idzie to czuc z daleka jak mu jedzie z puchy reszta jest jaka jest . Nic dodać nic ująć banda kaszalotów

Mim
@Klasa 15.02.2018 17:07

Ch)łopie pomyliłeś fora

Edyta

@lukas, w jakich przypadkach można otrzymać premię w Hobas Dąbrowa Górnicza, o której wspomniałeś w swoim poście? Czy organizowane są szkolenia podnoszące kwalifikacje? Twoja wypowiedź będzie wzięta pod uwagę przez osoby, które rozważają zatrudnienie w firmie.

Ja
@Edyta 14.02.2018 19:35

To że jest (usunięte przez administratora) ok nie wszystkim pasuje to że trzeba u nas myśleć podczas roboty też nie wszystkim pasuje to że wszyscy zrozumieli że będą anexy styczniu lub w lutym to wszyscy źle zrozumieli ja dobrze zarabiam a mimo to nie podpie rdal am firma jest ok są + i są - młody który przychodzi bez uprawnień po okresie próbnym ma robione na wózki i suwnice ( lojalka z zakładem gratis) jak sie zwolnisz za szybko to kase za kurs oddajesz jest ok ja pracuje dłuuuuugo i mi sie tu podoba nowi poprostu się boją odpowiedzialności i tyle jak połowa ludzi co tam pracuje ale jest ok reszte zobaczymy w czerwcu przy fuzji( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi nara

Ja
@Edyta 14.02.2018 19:35

A nie pisałem o premi nieznam przypadku zabrania premi bez powodu tylkol4 , lub błąd pracownika przy ustawianiu lub wycinaniu choć na te 2 ostatnie to kierownik jest bardzo tolerancyjny jak gość pisze że raz jest a raz nie toznaczy że bardzo często chodzi na " zielony papierek " bo tak go lubi he he i z takimi ludzmi zakład musi współpracować a do roboty sie wziąść i jest ok a jak nie chce się przepracować to niech idą za manekina do zakładu pogrzebowego

Zeus

Jak tam nastroje po podwyzkach ?

Lurapiq
@Zeus 22.01.2018 20:24

Na leczenie wystarczy a potem renta..

ABC
@Zeus 22.01.2018 20:24

Po jakich podwyźkach...wszystko okazuje się kpiną...kpiną z nas!!!Teraz wypada by pokazać na co nas stać....Lubię kolor zielony.....

lukas

Witam i stanowczo odradzam ta firme warunki pracy mega kiepskie obróbka kształtek typowo ręczna szlifierka młot wiertarka i jedziesz...szkodliwa chemia żywice i niby maska Cie ma chronic.Systen 4-brygadowych i 3000 brutto + 600 zeta premi ktora raz jest a raz nie..taka przyjemna firemka????

Waco

Ten zakład to jakas popelina ,fatalne warunki pracy ,zapylenie, chemia itd...a oni proponują 3000 zł w systemie czterobrygadowym...

Peter Quill
@Waco 11.01.2018 23:50

Pracowałeś tam ? Ciężko jest ?

Gumiś
@Peter Quill 15.01.2018 21:17

Daruj sobie,stanowczo odradzam!!!

Niezależny

Co tak cicho się zrobiło ? Czyżby były podwyżki ? Ha ha ha

?
@Niezależny 18.12.2017 19:47

Oooo panie podwyżki grill choinki fuzja alchemia dyfuzja hemoglobina takie tematy aż mi się od tego dobrobytu w głowie poprzewracało

Lurapiq
@max 23.12.2017 22:36

Quba to jeszcze żyje tam to same narkomany za darmo majo wdechy potem jedne piwo i pijane w morde acetoniki alchemiki a płuca jak jeżozwierze okolcowane płytki oddech i brak rozumu bo umysł niedotleniony po komentach to widać same odjazdy????????????????

Ups

Wcześniejsza renta to tak inaczej płacone nie ma w polsce takiego prawa jak jest zapylenie tojest maska z atestem jak jest hałas to słuchawki jak jest chemia to rękawiczki I pralnia czy będe pracował do końca☺???? 1/3 pracowników składała papiery do ngk ja się jeszcze zastanawiam choć czas działa na moją niekorzyść ile pracuje ok ???????? latek

max
@obserwator :) 05.01.2018 12:48

Bo ten robson to jakis farjer jest

?
@Ups 05.08.2017 17:04

Robson ma małego siusiaka i dlatego się wstydzi, piszę pod pseudonimem tak odważny nasz koleżka co w amiblu łokciem szpachle miesza! Syczy pluje swy frustracjom upust daje, lecz mu (usunięte przez administratora) i tak nie staje!

Xyz

Robota będzie tylko nie będzie miał kto robić......

leszek

Czy po fuzji będzie jeszcze robota w byłym hobasie...?

Wacuś
@leszek 05.10.2017 16:30

Tak!!! Robota będzie,jak spychacze wjadą i wszystko zaorają trzeba będzie pozamiatać...

krzyś

podobno przed powstaniem Amiblu dyrekcja zwiała ?

DEF

I jak by tego było mało na co dzień jest zakaz wnoszenia na hale picia itp. po wczorajszej akcji jeden z pracowników zapytał Pana dyrektora gdzie mamy zjeść skoro jadalnia jest nieczynna z powodów pożaru odpowiedz była prosta zjecie na hali jakoś dacie sobie radę w tym pyle, smrodzie i do tego z włóknem szklanym no genialnie po prostu żyć nie umierać standardy na wagę XXI wieku. Pracuje już tam trochę i z śmiałością mogę powiedzieć że dział kształtek utrzymuje cały zakład przy życiu a pracownicy są traktowani jak woły robocze (róbcie róbcie a o pieniądze się nie martwcie), porównując prace na produkcji czy też operatorów wózków widłowych osoba pracująca na kształtkach powinna zarabiać 100 razy więcej ale może kiedyś władza dojdzie do tego no chyba ze zakład wcześniej upadnie wtedy nie będzie wątpliwości czy przechodzić na 3 zmiany czy też nie sytuacja rozwiąże się sama jak nie będzie ludzi do pracy na 4 brygady. Róbcie tak dalej podnieście stawki dla nowych pracowników żeby ich zwabić chodź i tak jak widza warunki to zostaje 1 z 10, a nam doświadczonych pracowników nie doceniajcie to w niedługim czasie sami złapiecie za wałki i szlifierki. Powodzenia.

Realista
@DEF 12.09.2017 12:33

Przecież każdy ma prawo wyboru pracodawcy. Prawda jest taka, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :-). Poczytajcie opinie o innych firmach w okolicy - tam też zadowolonych brak.

Zeus

Panie parodia zgadzam sie z Tb, dodać do tego ze ludzią kazali dalej pracować chociaz ze byli cali przemoczeni, po dwu godzinnym staniu na deszczu a nie mieli sie jak przebrać w suche ciuchy , ale co z tego światło jest to można pracować , porusza czlowiek wałkiem troche to wyschnie

parodia

Dziś w zakładzie był pożar... głównej instalacji... co ciekawe blisko niego znajdują się substancje łatwopalne, wybuchowe itp.itd. gaz, styren. Smiało można powiedzieć, że było bezpośrednie zagrożenie życia osób znajdujących się na zakładzie, jak wiadomo aż taki duży on nie jest. Dym i cała resztą co sie z nim znajdowała rozprzestrzenił się na całym placu, ze względu na otwarte bramy również na hali kształtek. Po godzinie może dłużej zaczeli przyjeżdzać kierownicy/dyrektor... i co ciekawe dyrektor zamiast zadbać o pracowników, odesłać ich do domów, bądź też spytać czy ktoś aby nie czuje się źle (śmierdziało okropnie, głowa boli) stwierdził , że chłopaki z kształtek mogą dalej pracować gdyż jest tam pr [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej... nocna zmiana: produkcji, wózków, labor. odwołana. Kształtki? Mogą przyjść do pracy !!! Choć nie ma prądu w szatni oraz jadalni a wszedzie jest pył, ogromny smród, zapewne szkodzący zdrowiu. Chyba w takim zakładzie nie powinno się przebierać przy użyciu latarki w telefonach. Umyć też sie nie da rady. Dziś zostałych nagiętych kilka bądź nawet kilkanaście zasad BHP. Według mojej opini powinny się posypać wypowiedzenia nawet zz opcją sądową . NIE PRZYCHODŹCIE TU!

Pracuje
@parodia 11.09.2017 23:26

Chciałbym koledze zwrócić uwagę że na naszym zakładzie jest Bhpowiec ale nie ma kompletnie zasad bhp oprócz wysoce wymaganego noszenia okularów przez Pana dyrektora tak pozatym to bhp jest tylko na kartkach.

DEF

To jest proste i logiczne ze nikt w takim syfie nie bedzie pracowal za takie pieniadze jak ktos przychodzi i widzi to zapylenie a do tego smrod to woli isc do zakladu gdzie sa hale klimatyzowane, czysciutko i do tego lepsze zarobki. Mysle ze dyrektor powinien przejrzec rynek pracy i zobaczyc zarobki w innych firmach gdzie na start dostaje sie tyle co u nas maja pracownicy pracujacy po 10 lat !!! I co sie dziwic ze przychodza goscie ktorzy nie potrafia przykleic prosto tasmy to presto gdzies indziej ich nie chca bo potrzebuja kompetentnych pracownikow a Hobas przepraszam Amiblu przygarnie wszystkich.

Romek z kształtek
@DEF 11.09.2017 12:46

Może Pan dyrektor nie wie i tu poczyta że nie ma już stosu podań o pracę i ludzie nie pchają się przez szczeble w ogrodzeniu do pracy! Ale on ma to gdzieś ważne że jemu kasa się zgadza a my zapie rdalamy jak biali murzyni w chemii kurzu. No ale my nie musimy mieć klimatyzacji w lato ogrzewania w zimę po co mamy kombinezony maski jest ok.

Abc

Ktoś popełnił kiedyś błąd i nie docenił NAS starych pracowników,tych którzy naprawdę są nauczeni roboty i którzy kreują prawdziwe oblicze tej firmy.Kaźdy młody który przyjdzie odejdzie widząc jak się nas traktuje.To my doprowadzimy do upadku firmy świadomie i z premedydacją,poprzez tumiwisism i absencji chorobową.I damy sobie radę tylko co będzie wami dyrektorzy,kierownicy.....nędzne gnidy!!!!

Wacław Jarząbek
@Abc 10.09.2017 22:43

No kolega ma rację wakacje to wysyp chorób i l4 no ale co jak chory to chory hHaha

kształt

od 29 sierpnia to AMIBLU...:-) Jak tam w nowej FIRMIE ?

Wacław Jarząbek
@kształt 05.09.2017 16:40

A nowej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nowi Przychodza dostają na start więcej niż ci co pracują 2- 3 lata roboty w ciul robić nie ma kto wszyscy chodzą powtarzają wyjeban e dyrektor nie widzi problemu ludzie się zwalniają i jest super!

Abc

Brawo dla odwaźnych za podjęcie decyzji o odejściu z naszej firmy.Brawo dla tych którzy mają wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i odpoczywają na zwolnieniach.Brawo dla tych co mog [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak małe motorki a pracują powoli,dokładnie,bez zbędnego pośpiechu.Moźe się to wszystko szybciej zawali i nas pozwalają hahaha....a jak nie to i tak szykują się grupowe odejścia....brawo!!!

cbA
@Abc 12.08.2017 16:46

Ja pracuje bo muszę podejmę chyba jakąś decyzję.Nie będę robił za te grosze w pocie i smrodzie. Pozdro dla was.

Pracuje
@cbA 12.08.2017 19:29

No nie znam nikogo kto pracuje dla przyjemności! Ale jeszcze moment i kto będzie miał okazję to ucieknie do okolicznych zakładów. Brawo dla Pana dyrektora fabryki za podjęcie trafnych decyzji! NIe słyszę już jak się nie podoba to zwolnij się nawet kierownik nie schodzi z dziupli ażeby nie zwrócić komuś o coś uwagi bo się też zwolni. No jest jak jest mam nadzieję że będzie tylko lepiej

Edyta

@Grizell , to pewnie praca w warunkach szkodliwych więc macie to wszystko zawarte pewnie w umowach i jakoś inaczej płacone? Wcześniejsza emerytura? Długo już pracujesz? Zamieszasz do końca zostać?

Grizell

Panowie najgorsza jest w tym zakładzie chemia mata szklana która po dostaniu się do dróg oddechowych nie ma powrotu tak samo smród żywic utwardzaczy a drugi - to ludzie którzy wygryzają się na wzajem jeden lepszy od drugiego w oczy nie powie a za plecami to sami możecie się domyśleć a przy rozmowie jak najlepszy kolega co on to nie wie w czym ci nie Pomorze . Płaca na start 2800 brutto i premia 300 zł są zakładu które potrzebują pracowników gwarantują lepszy socjal warunki , kierownictwo które dba o załogę . Kierownik działu Kształtki jest osoba która gra ważniaka kozaka cyc do przodu na wdechu i przechodzi cała szerokością hali typowa postawa prostaka ,fałszywca dlatego najlepszym rozwiązaniem jest iść tam gdzie dają lepsze pieniążki i kierownik dba o załogę niema załogi niema kierownika i pseudo brygadzistów wraz z zastępcami . Nie polecam tego działu za te pieniądze Plus dla kumatych

Romek z kształtek
@Grizell 02.08.2017 22:39

No to jest najlepsze na start 2800 i 300 zł premi nowo przyjęty zielony jak jabłko a gość co pracuje 2-3 lata ma 2700- 2900 brawo dla kierownictwa za takie postepy! Kierownik jest jaki jest nikt nikogo nie trzyma na siłę

Pracuje

Operator Linii Produkcyjnej- NGK Ceramics Dąbrowa Górnicza, śląskie ManpowerGroup Sp. z o.o. ManpowerGroup Sp. z o.o. Aplikuj Opis stanowiska pracy Zadania: realizowanie założeń produkcyjnych, praca na linii produkcyjnej-obsługa maszyn, obsługa pieców ceramicznych, stosowanie się do przepisów i norm, dbanie o porządek na stanowisku pracy, Oferta: stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, dobre wynagrodzenie 3200 zł brutto + premie, pracę w zgranym zespole, pakiet socjalny + nagrody pieniężne, dodatek stanowiskowy na dziale piece Wymagania Wymagania: min. 6 miesięcy doświadczenia w pracy na produkcji, magazynie, lub innych pracach fizycznych wykształcenie średnie techniczne lub średnie,zawodowe dokładność i sumienność przy wykonywaniu obowiązków, chęć podjęcia stałej pracy, umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność w systemie równoważnym 2 zmianowym po 12h (07.00-19.00 i 19.00- 07.00 Prezentacja firmy Manpower w Polsce od 2001 r. pomógł znaleźć pracę kilkudziesięciu tysiącom kandydatów.... Rozwiń Jak się ma to do zarobków w firmie Hobas??? Ostatnia aktualizacja: 27/07/2017 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na czas określony Liczba wakatów: 30 Min. doświadczenie: 1 rok Min. wykształcenie: Średnie ogólnokształcące Przedział wynagrodzenia: 3.200,00 zł - 3.200,00 zł / miesięcznie (Brutto) Premie, dodatki: 10% Branża / kategoria: Praca Produkcja

Pracuje
@Pracuje 30.07.2017 14:47

Jak się to ma do zarobków w firmie Hobas szukam pracy i chciałbym się coś dowiedzieć

Ja
@Pracuje 30.07.2017 14:49

Ma się nijak taką stawkę będziesz miał po ok 5 latach jak nie podpodniesz kierownikowi bo możesz nigdy do tego nie dojechać co tu gadać ffirma się kończy uwaga o starego doświadczonego pracownika się niedba doświadczonych pracownikōw się tyra jak chcesz to składaj papiery ludzi brakuje we wszystkich zakładach w dąbrowie więc jest w czym wybierać powodzenia. Wybieraj rozsądnie

Dżon Łajno

No właśnie tęskni żal mu chciałby wrócić

maverick

Dawno temu byłem zatrudniony w tym pańszczyźnianym folwarku (trudno to nazwać zakładem pracy) jako robotnik. Był to zdecydowanie najgorszy okres w moim życiu i trwał o wiele za długo. Z drugiej strony nauczyłem się tam czegoś, a mianowicie zrozumiałem, czym jest tamtejszy przeciętny fizyczny a czym "menedżer" ze słomą w butach. Cenne doświadczenia. Każdemu, kto z konieczności myśli o pracy tam i coś sobą reprezentuje - serdecznie odradzam! Jeżeli jednak jesteś typowym chłoporobolem, tępym, zapitym burakiem ze skłonnością do donosicielstwa, bez szacunku do samego siebie i innych - oto coś dla ciebie! Nie pozdrawiam :)

Dżon Łajno
@maverick 09.07.2017 10:34

Cieszę się twoim szczesciem kolego dziwię się że nie chcesz mi powiedzieć co to za zakład bo i ja chętnie bym zmienił coś na lepsze.

Ja
@maverick 09.07.2017 10:34

Człowiek ktòry odszedł z zakładu I cały czas się nim interesuje znaczy tęskni żal takich ludzi I jeszcze te przechwałki przecież nie napisze że mu źle żal żal żal

Romek z kształtek

To nie prawda!!! Mamy wspaniałą radę pracowniczą która dla nas tak wiele robi zorganizowała nam piknik! Będzie premia dyrektor obiecał ja mu wierzę. Będzie klawo jak cholera.

ktoś
@Romek z kształtek 18.06.2017 02:35

Gościu, za krótko pracujesz w tym zakładzie żebyś mógł powiedzieć że wierzysz dyrektorowi i radzie pracowniczej.

Romek z kształtek
@ktoś 01.07.2017 22:44

Myślę że dłużej Ktośu nie pracujesz!!! Wiele przeżyłem więcej jeszcze widziałem więc nie pociskaj mi tu głupot!!! A jak sarkazmu nie rozumiesz to nie wypowiadaj się. I tak będzie klawo jak cholera

Fred

Zobaczycie premie jak świnia niebo róbcie na kierownika który za grosz niema kultury i dla niego to poniżenie przywitać się z pracownikiem on dostanie premie napewno a wy raz na jakoś czas bo zaraz będzie zamalo i dział będzie nie wydajny wiec premie trzeba zabrać za byle co w tym zakładzie brakuje porozumienia między brygadami ludźmi wiele się poprawiło ale to nadal mało

Romek z kształtek

Poniosło mnie z tych emocji oczywiście dyrektor obiecał do 2000 tyś premii czekam będzie super. Polecam każdemu pracę w naszym zakładzie jest super

Romek z kształtek

To nie prawda że jest gorzej!!! Jest dużo lepiej kierownik już nie każe patrzeć na czasy, tylko aby pracować sumiennie. Atmosfera na brygadzie jest wspaniała wszyscy są bardzo mili i koleżeńscy oraz bardzo pomocni. Chłopaki sasuwają jak małe lokomotywki aby zrobić jak najwięcej dla dobra zakładu. Nasza firma naprawdę robi dla nas wiele teraz będziemy mieli piknik rodzinny naprawdę super. A teraz kiedy dyrektor obiecał do 200 tys premii naprawdę nogi same niosą nas do pracy. Pozdrawiam moich kolegów z brygady są super sami psychopaci!

były

witam , widzę ze dalej w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] syfie sie nic nie zmieniło, a wręcz przeciwnie jest gorzej,. jakoś karteczki w czasem produkcji które wprowadził słaby kierownik z rekami w kieszeni i falszywym zwrokiem nic nie dały - co drabina nie dajesz se rady zasra......u. a co u pana strzały dalej kłamie prezesa i robi wały a jak odlewnia odlewa 10 rur w tym 11 braków. czytając wasze opinie to naprawdę robi sie przykro, zakład z takimi możliwościami z potecjałem z ludzmi którzy są naprawdę fachowcami siedzi w gówn....brak jakich kolwiek zasad nie mówiąc juz o kulturze, brak pomysłu na zarzadzanie i brak pomysłu na wszystko , kompletna porazka.... dla tych których lubilem a jeszcze tam pracuje pozdro a ten PAsek to co to za pała ten fiu.. z cięcia???

Ktoś

Jak wyglada praca na stanowisku logistyki? Bo jest oferta pracy? Ile można zarobić?

mario

hej ludziska ile mogę tam zarobić?Nie chce pracować już na wyjazdach poza krajem.da się wyżyć?jest ogłoszenie o prace?ponad 3 zarobie?pozdro dla wszystkich..

Dżon Łajno
@mario 07.06.2017 08:35

Czy i puł i premia jeszcze do tego

mario
@Dżon Łajno 07.06.2017 15:13

dzięki. złożyłem cv.moze się uda

Zaniepokojony

Przychodzę po urlopie a tu zmiana brygadzistow było chwilę ciszy i spokoju i znowu się zacznie. Co to ma na celu? Wyprostowanie jednego brygadzisty kosztem reszty zmian? Po co

001

Zaiste niech kradna czy kradnie sobie dalej tym to raczej powinien sie zainterssowac Zarzd

Jan Hryzostom Pasek

Czymżesz jest zaiste 30 cm 300 mm w porównaniu do hektarów rur bubli które wychodzą z produkcji!

Lura

Nie interesujcie się innymi a róbcie te swoje ksztołtki jak należy a tak to mylicie się o 30 cm i trzo po wos poprawiac hej..

Dżon Łajno
@Lura 22.04.2017 07:43

No ty poprawisz napewno!

123
@Lura 22.04.2017 07:43

Pisac sie naucz analfabeto

0007

brakuje mu tam kontroli i kamer

Fan

Zapytaj go sam.Albo daj mu dobra flaszke i co chcesz to ci da

Dżon Łajno

A co wynosi? Można gdzieś to kupić? Może mało ma i musi dorobić!

/////

I tu firma ponosi koszty mamy nadzieje ze ktos z firmy to przeczyta i w koncu sie ogarnie i wezmie sie za to

anonim

(usunięte przez administratora)

Swoj

robi co chce gosc wynosi i to za pozwoleniem firmy....czy tak mozna?????

Zaskoczony

Na jedne z brygad ludzie którzy pełnia funkcje zastępcy brygadzisty nie powini jej pełnić ponieważ pomylić się o 30 cm na Wysokoci to nie przelewki później cierpią inne brygady które musza takie kształtki rozcinać szlifować od nowa nie wspomnę o krócach ustawionych z nie odpowiedniej rury odwieczny haos po tej brygadzie . Za każdym razem jest wytłumaczenie a fakty mówią same za siebie nie odpowiednia osoba na nie odpowiednim stanowisku najgorsza brygada pod względem wydajności i solidności . Nie polecam nowym pracownika na nią trafić . Można się nauczyć jedynie porządków i laminowania . Dla nowych pracowników wiadomość o brygadzie pana De

Jan Hryzostom Pasek
@Zaskoczony 27.03.2017 21:32

Napisał perfekcyjny pracownik który się nie pomylił nigdy pewnie jesteś z tej brygady co robią najlepiej i najwięcej i najlepiej i najlepiej! niektórzy panowie brygadziści puszczają studnie po wykończeniu i okazuje się że źle zrobione i co? Nic. Najlepiej jest robić to co się chce a nie to co e planie wybierać sobie polaminowac dwa paski i wpisać połowę czasu. Zamiast pracować to jęczycie na forum

Sprzedam Opla

Który to taki mądry wymyślił liczenie rur na produkcji i tablice korkowe jak w przedszkolu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?

I co teraz
@Sprzedam Opla 17.03.2017 19:44

Ale na produkcji liczycie dobre czy złe rury bo to różnica jak te pierwsze to luz

Jan Hryzostom Pasek

Hahaha ale o kim wy mówicie? Do kogo te słowa? Nawet nie wiecie do kogo mówicie a już pękły wam woreczki żółciowe i wylewacie żale!

Opel
@Jan Hryzostom Pasek 10.03.2017 12:34

Może wymień co to za osoby jak mówisz ze na każdej zmianie!? to na twojej zapewne tez ?

Jan Hryzostom Pasek
@Opel 16.03.2017 20:33

Np ty!

Jan Hryzostom Pasek

Wydaję mi się że ta frustracja i napięcie wynika z braku możliwości rozładowania napięcia seksualnego! Czekam na was przyjdzie! Ale i tak się nie doczekam bo jesteście bojącymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

nara
@Jan Hryzostom Pasek 07.03.2017 10:30

Poprostu nikt nie jest taki jak ty . Po trupach do celu taka od rodzinna tradycja

spoko loko

A moze i jestes IDIATA GOSCIU zreszta wiekszosc ludzi w firmie uwaza Cie za idiote kapusia itp skoda mojego czasu na pisanie co mysla bo wszyscy wiedza jaka szuja jestes.......aaaaa moze tylko jedna osoba mysli o tobie dobrze to ten twoj piesek Azorek co biega za toba

Jan Hryzostom Pasek
@spoko loko 02.03.2017 08:26

Przyjdź i to powiedz w oczy fajfusie jak jesteś taki kozak! Ale nie tu jesteś kozak w internecie!!!

Francuz

Zakaz robienia nadgodzin dla brygadzistów zero wydajności naciąganie tylko zakładu na straty za te pieniążki co biora z nadgodzin lepiej opłacić 2 ludzi którzy zrobią 3 razy więcej niż jeden brygadzista na setce . Nie jeden pracownik się z tym zgodzi jeśli kierownictwo tego nie zauważa a morał z tego taki ze pod koniec miesiąc brakuje godzin wydajność się nie zgadza i winne zwalają na roboli . Smutne ale prawdziwe

Jan Hryzostom Pasek
@co napiszesz teraz 01.03.2017 16:16

Brawo detektywie!!!! Wydaje ci się że ktoś jest takim idiotą jak ty i napisał by cokolwiek co by zdradziła kim jest? Nie mierz wszystkich swoją miarką! Który z brygadzistów hoduje psy? Ten co ma huskie??? A ty kolego co hodujesz kury świnie pewnie na wsi krowy też macie!

i co teraz
@Jan Hryzostom Pasek 01.03.2017 16:56

Nie mieszkam na wsi choć nym bardzo chciał i pewnie bym sobie coś hodował ale nie złość się

Jan Hryzostom Pasek

Większość z pANÓW którzy tutaj wylewają swoje nerwy żale bóle można określić "Gwiazda w necie Pizzda w świecie" fajnie jest bezkarnie anonimowo jechać bo jeden ma haskie drugi kradnie trzeci pojemniki zabiera. Ja nikogo nie bronię ! Ale jak się piło i nic nie robiło było super! A teraz trzeba winę na kogoś zwalić kierownik zły, a brygadzista zły, a koledzy źli, a wałki się nie tak kręcą, a kurzy się! Zawsze czyjaś wina tylko nie wasza!

Stara Masa
@pracownik ,może kiedyś brygadzista,a potem kierown 06.02.2017 09:37

No to ile tam teraz podstawy jest na ksztaltowniku ok.lat bylo 2850...plus premia 400...600 a teraz to chyba 3800 podstawy macie.no nie narzekajcie trochę smrodu trochę szkła do płuc i będzicie jak Jeźe....chodzić niemiec miał 3500 euro i więcej ale od smrodu są polaczki za 1000 eur. ...więc zakład jest w polsze biling...pozdrowienia dla chemików...

Jan Hryzostom Pasek
@Stara Masa 06.02.2017 14:20

Teraz jest podstawy 3300 plus do 800 premii i dodatek motywacyjny 500-600 to zależy kto i jak wspaniale pracuje! Ciekawe gdzie ty pracujesz i jakie masz warunki? Pewnie renta sanatorium albo żyjesz z 500+ pozdrawiam cie najciule

Masa

Dostać 600 zł do umowy po 10 latach orania mając większa wiedzę doswiadcZenie niż 3 brygadzistów to jest nic do ich postawy która jest kosmiczna na produkcji nigdy tej kasy nie ujrzymy ale to dlatego ze się szanujemy a nie jeden drugiego pod....dała do lacy luck czy jąk mu tak chodzącego jak halk dopóki nie zmienia się ludzie ma stanowiskach brygadzistów oprócz jednego tonę tym zakładzie nie będzie dobrze .

Jan Hryzostom Pasek

Komfident? Może komfitura? Widzę braki w języku polskim !!! Czytanie ze zrozumieniem też pewnie cieżko idzie ! Nie rozumiem dlaczego tak biadolicie? Nie pasuje to zwolnijcie się! tak panowie przychodzenia o 6:30 i wychodzenie 13:30 tak jest czasy w mało kasy!? Sami siebie nawzajem okłamujecie jeden drugiego w oczy kłamie dostał 400 zł a mówi 150! Żal poprostu!

Pożądak
@Jan Hryzostom Pasek 03.02.2017 17:52

Panie brygadzista u pana K na zmianie nie pisz tu o czasach bo wysunięty twoje brudy na światło dzienne od kiedy ty taki pożądny się stałeś ?? Jesteś fałszywy nie obrażając ...... pierw nagadujesz na kierownika a gdy przyjdzie co do czego cała dniówkę potrafisz z nim debatowac o tym i o tamtym i nadawać jak kto co złe robi człowieku gdyby ludzie mieli takie piniadze jak ludzie którym sie to nie należy mówiąc o tobie nie mówię tego z zazdrości poprostu wiemy dlaczego nim zostałeś .... czlowieku bez szkoły bez znajomosci nawet podstaw języka nie mówiąc już o odbieraniu kształtek i rur gotowych których pościles już masę mówiąc pier... to stawki mi nie zmienia a premia nie robi różnicy zrobię jedna setkę i się wyrówna . Pozdrawiamy ksztaltkowicze

Jan Hryzostom Pasek

Pełno tu was żal dupki ściska jak się mówi prawdę! Przypierdzielacie się do wszystkiego brygadzista zły kierownik nie taki to źle tamto sramto! Zacznijcie od siebie!!! Może na początek od punktualnego przychodzenia do pracy! Bo za to picie kawki o6.05 w ciuszkach domowych to bym wam wszystkim premie pozabierał!!!

PIESSSS
@Jan Hryzostom Pasek 03.02.2017 11:24

Ty to chyba od tych Psow KOMFIDENT I NAJWIEKSZA SW.... W FIRMIE LIZUS W DUP... WLAZ.....PATRZ SIE NA SIEBIE .............

Zostaw opinię o Hobas Dąbrowa Górnicza - Dąbrowa Górnicza

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hobas Dąbrowa Górnicza