Apteka od Serca

Dołącz do najlepszych!

Dołącz do aptek partnerskich

Nasze apteki

• Skierniewice
Warszawa - Farmacja od Serca Sp. z o.o.

5. Opinie o Apteka od Serca

Opinie o Apteka od Serca Warszawa

Nie przegap nowości o Apteka od Serca!

rAVI

22.09.2017 15:04

Na plus, że w tej aptece rozmawiają z klientem. Jest coś więcej niż "dzień dobry", "proszę" i "do widzenia" ;) tutaj naprawdę chcą szczerze doradzić i czegoś się dowiedzieć. POLECAM
    Klumm

22.09.2017 09:25

rzeczywiście obsługa dobra, a leków mają ogrom, chyba mają duże magazyny, bo rzadko się zdarza żeby czegoś nie mieli, ale jak coś to raz dwa zamawiają
    Kasia K

21.09.2017 09:42

Praca w miłej atmosferze, z wyrozumiałą szefową. Ważne było żeby się nie spóźniać i być miłym dla Klientów, a wtedy wszystko było w porządku
    GOśka

14.09.2017 14:03

Mnie najbardziej przekonuje cena :) a tutaj są one zdecydowanie dobre, podobne do tych jakie są w aptekach internetowych
    Isssa

14.09.2017 09:46

W calutkiej Warszawie jest zaledwie kilka aptek (zarówno prywatnych jak i sieciówek), do których warto chodzić. I apteki od serce są właśnie na tej liście.
    Kasia K.

13.09.2017 16:58

Ja, gdyby nie fakt, że znalazłam inną pasję życiową, w której postanowiłam się realizować i działać na własny rachunek to również bym nie zamieniła tej pracy w najbliższej przyszłości na żadną inną. Wszystko było tak jak trzeba. Pozdrawiam serdecznie właścicieli :*
    Gonia

13.09.2017 14:00

Atmosfera między pracownikami przekłada się na ich stosunek do klientów, a w aptekach od serca raczej nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą :)) a to również o czymś świadczy
    Mika

12.09.2017 15:03

oKEJ, rozumiem, że można pilnować i wymagać, ale czy da się dogadać z przełożonymi?
    Parczi

13.09.2017 10:35

Oczywiście, że się da. Tylko trzeba uczciwie pracować i "nie lecieć w kulki" - szefowa to też człowiek i wiele rozumie
    Sylvia

11.09.2017 16:27

Szefostwo zdecydowanie nad nami czuwa, ale kto mając własny biznes tego nie robi? Póki nie jest to wielka sieciówka na całą Polskę i są w stanie tego doglądać to tak będzie, ale dzięki temu jakość ich usług i obsługa klienta są zawsze na wysokim poziomie.
    Tamara90

11.09.2017 11:32

Miałam do czynienia tylko z Grochowską i Olbrachta, bo tam wcześniej mieszkałam i baaardzo ubolewam, że nie ma żadnego oddziału na Białołęce :( bardzo lubiłam do Was chodzić, a teraz rzadko mam okazję, bo mam totalnie nie po drodze ;(
    Otylia

11.09.2017 09:13

Ja pochwalę tę aptekę z perspektywy klienta. Zawsze miła obsługa, duży asortyment, a jeśli czegoś nie ma to są to w stanie sprowadzić tego samego dnia. Polecam
    Goja

07.09.2017 14:54

witam serdecznie, czy ktoś z Was ma doświadczenie w pracy w aptece na Ząbkowskiej? Co możecie powiedzieć? Zastanawiam się czy aplikować czy nie :)
    Dżidżi

08.09.2017 09:22

Ja tam pracowałam kilka miesięcy przed przeprowadzką i dobrze wspominam ten okres. Sporo się tam nauczyłam i atmosfera była przyjemna. Spokojnie możesz tam aplikować o ile kogoś szukają, powinnaś być zadowolona
    Szysza

07.09.2017 09:22

Pracowałam kiedyś w tej aptece i miałam miłe kierownictwo, wynagrodzenie także miałam zawsze na czas, z miłą chęcią bym wróciła do tej pracy.
    Kocur

06.09.2017 14:12

skoro pracuje tyle osób w tylu aptekach to chyba nie jest tak źle? Chyba nikt ich siłą nie trzyma? Przecież Ci co tak narzekają w każdej chwili mogą się zwolnić. Aptek przecież jest dużo. W Polsce jak to w Polsce widzę sami frustraci piszą... zadowoleni zajęci są pracą...
    Felisa

06.09.2017 12:59

Pracuję w Aptece od serca w Radzyminie od kilku miesięcy. Wiadomo, że jak wszędzie, są jakieś słabe strony, ale w mojej aptece jakoś nie wymieniają personelu co 3 miesiące jak tu czytam i nie czekają tabuny nowych ludzi na nasze miejsce. Firma szuka ludzi, bo wciąż jakieś apteki otwiera. W dwóch innych znanych mi aptekach również od dawna jest raczej stały personel. Jest sporo pracy (bo sporo jest pacjentów) ale pensje jakoś to rekompensują:)
    Dorota

06.09.2017 09:04

Pracuje w tej aptece trzy lata. Nigdy nie zdarzyło się nic strasznego. Praca nie zawsze jest sielanką - jak w życiu. Prawda jest taka: "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma". Każda firma ma swoją politykę. Jeśli komuś to nie odpowiada lub nie daje sobie rady proszę zmienić pracę. Pozdrawiam i zapraszam.
    Iga

05.09.2017 16:24

chodzę tam często po leki (Grochowska) i tylko raz trafiła mi się mało uprzejma Pani, ale albo już tam nie pracuje albo się mijamy, poza tym sami kompetentni pracownicy
    eL

05.09.2017 14:28

ja od niedawna jestem na Olbrachta i póki co (odpukać w niemalowane) jest całkiem sympatycznie, praca idzie sprawnie, atmosfera zgranego zespołu

Kontakt - Apteka od Serca

Aspekt 79 01-904 Warszawa

NIP:5252047274

Branża główna: Pozostałe usługi
    hm?

05.09.2017 09:10

a ktoś może się wypowiedzieć o innych placówkach?
    Paola

04.09.2017 15:26

Może traktowanie różni się od konkretnej placówki, ja pracuje na Grochowskiej i sobie chwalę podejście do pracownika i atmosferę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka od Serca?

Kamilaaa

04.09.2017 13:59

Ja byłam na stażu w Aptece od Serca i jak go skończyłam to od razu mnie zatrudnili. Zarobki mogłyby być lepsze, ale daje rade. Mogę się bez problemu utrzymać za swoja pensje w Warszawie
    Caroline

01.09.2017 14:52

zawsze jak wchodzę do tej apteki to jestem zadowolona z obsługi
    M.

31.08.2017 11:59

właściciele są w porządku, podchodzą do każdego indywidualnie i z szacunkiem. Potrafią zauważyć i zrozumieć jak ktoś ma gorszy dzień. Ogólnie pracuje w zawodzie, wiec jestem zadowolona, ale mogłabym trochę więcej zarabiać.
    KK

31.08.2017 16:20

a długo już tam pracujesz?
    M.

01.09.2017 15:01

Prawie rok :)
    Marix

31.08.2017 09:13

zawsze trafiam na miłą i POMOCNĄ obsługę, co sprawia, że z chęcią tam wracam. W niektórych aptekach mam wrażenie, że klient jest ciężarem, a tutaj panuje przyjazna atmosfera
    Lila

29.08.2017 16:19

w mojej placówce panuje miła, rodzinna atmosfera, a klienci wiadomo - trafiają się różni, ale z odpowiednim podejściem można się z każdym dogadać
    Danuta

25.08.2017 12:11

Nie jest to wielka apteka w stylu korpo, tylko normalna apteka jak za dawnych czasów. Dla mnie atmosfera jest w porządku, może nie są to same motylki, ale jest profesjonalizm i szacunek
    Dominika

24.08.2017 15:26

a dla mnie liczy się przede wszystkim cena, bo obsługa to tylko dodatek. Niektóre leki mają naprawdę sporo tańsze, a jak to mówią "ziarnko do ziarnka... " :)
    dddd

16.07.2017 11:47

Dlaczego usuwacie opinie ?
    FARMA

10.05.2017 14:45

rozumiem, że za pozytywny komentarz dostałaś jakieś profity :) w tych aptekach tylko tak podchodzi się do sprawy. pracowałam ponad 2 lata, zmieniłam na aptekę gdzie nie pije się kawy i nie patrzy w sufit, jest znacznie większy ruch ale LUDZKI pracodawca i NORMALNA atmosfera.
    Karolina

10.05.2017 14:40

bo nie pracowałaś w innych miejscach :)
    Gośka

02.02.2017 20:25

Fajni ludzie tam pracują. Chodzę na dyżury a czuję się jak u siebie:) Na stawkę też nie narzekam:) bardzo duża elastyka w stosunku do pacjenta. W końcu to apteka "od serca"
    farm

01.12.2016 12:07

Ja również nie zgadzam się z negatywnymi opiniami o tych aptekach. Pracuję tu już kilka lat - nie widzę powodu do szukania innej pracy. Wreszcie, zamiast patrzeć na rozliczanie sprzedaży, można zająć się fachową obsługa pacjenta. Fakt - pracy jest dużo, ale to tylko dlatego, że pacjenci są zawsze zadowoleni z obsługi i wracają do apteki.
    Farmaceutka

01.12.2016 11:36

Również nie zgadzam sie z negatywną opinią o tej sieci. Fakt, nie każdy sobie tu poradzi jesli brak mu motywacji do pracy i bardziej od pracy z apcjentami woli siedzieć patrzeć w sufit i pić kawę. Ja pracuje tu kilka lat, jestem bardzo zadowolona, firma inwestuje bardzo dużo w szkolenia pracowników, duzo sie nauczyłam. Apteki maja bardzo szeroki asotyment, nie muszę tak jak w poprzedniej pracy zapraszac pacjentów po odbiór leku dnia nastepnego
    małafarmaceutka

01.12.2016 11:12

Trochę się dziwię tym opiniom....Pracuję w tej aptece już dosyć długo - fakt, że jest czasami ciężko bo pacjentów strasznie dużo... ale po swoich doświadczeniach w sieciach uważam, że i tak dobrze trafiłam bo w tej firmie nie jestem katowana codziennymi rozliczeniami sprzedażowymi, można skupić się normalnej fachowej obsłudze-a z tym ostatnio na rynku coraz gorzej.. No i jednak atmosfera pracy jest nieporównywalnie lepsza...
    Marta

23.04.2016 16:47

Absolutnie nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Pracuję tu kilka lat i jeszcze nigdy nie spotkało mnie nic, co mogłoby spowodować, abym szukała innej pracy.
    Monika

02.09.2015 15:58

Tragedia. Poszłam tak na chwilę i nigdy więcej. Chyba coś musi być nie tak, bo od kilku miesięcy widać non stop nowe twarze, albo brak personelu w pełnej obstawie!!!!!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Apteka od Serca