Farmacja od Serca

Dołącz do aptek partnerskich

Nasze apteki

• Skierniewice
  • Ciechanów

5. Opinie o Farmacja od Serca Sp. z o.o.

Opinie o Farmacja od Serca Warszawa Zgrupowania Ak "żmija" 10 lok. 11

WebsiteIconApteka od Serca

Nie przegap nowości o Farmacja od Serca Sp. z o.o.!

15.09.2022 11:42

Czy Apteka od Serca ma ściśle ustalone godziny pracy?

sdrre

15.09.2022 12:18

pracujemy w trybie równoważnym ale firma daje dużo elastyczności jeśli chodzi o grafik. Jest naprawdę ok
    Nowa

10.01.2019 08:10

Ja pracuje w jednej z Aptek od Serca od jesieni, uciekłam z poprzedniej firmy która zaczęła mieć problemy finansowe... Dla mnie najważniejsza jest pewność że otrzymam pensje na czas-w tej firmie jest wszystko OK, jest stabilna a do tego mocno się rozwija - więc fajnie:) Że wszystkimi można się dogadać, są "ludzcy", nie ma kłótni ani zagrań "nie fair". Ja polecam.
    G.

11.11.2021 21:04

Tak? A ja musiałam się prosić o swoją kasę jak się zwolniłam!!!!!

03.08.2022 15:49

W Aptekach od Serca zatrudniamy bardzo wiele kobiet. Wiele z nich jest matkami lub chcą nią zostać. Każdej pomagamy połączyć pracę z obowiązkami domowymi i znaleźć czas na odpoczynek lub własne hobby. Nigdy nikt nie został zwolniony w związku z macierzyństwem. Wiele matek pracując w Aptekach od Serca urodziło dzieci, wracały do pracy po urlopie macierzyńskim, często na ich prośbę na zmniejszony wymiar etatu. Były też takie i dalej są w m naszym zespole, które po powrocie do pracy dostawały awans. I to są fakty. Jeśli ktoś słyszał coś innego lub na podstawie swoich doświadczeń z innych miejsc pracy ma obawy o swoje bezpieczeństwo w firmie po powrocie z macierzyńskiego lub w związku ze sprawowaniem opieki nad dziećmi zapraszamy do nas. Przekażemy kontakt do pracowników, którzy powiedzą jak jest naprawdę w Aptekach od Serca.

18.06.2021 15:01

25.01.2022 17:34

Szczególnie jak zamiast opiekować się bobaskiem zaczniesz kopiować informacje poufne i przekazywać je na zewnątrz.... Ciekawie w jakiej firmie dają za to medal???

klient

03.08.2022 14:15

wow, ale odpowiedź pracodawcy To musi byc polska januszowa firma
    G.

11.11.2021 21:03

Nie polecam, pensje słabe. Właściciele grzecznie mówiąc dziwni. Każdy się zwalnia. Pracowałam tam dlugo, nawet bardzo dlugo. Wszędzie kamery. Przerwy normalnie z zegarkiem w ręku. Kierowniczka? No miła, ekipa z pracy? Okazało sie, ze fałszywa. No ale jeżeli chodzi o prace tam to odradzam ze względu na zarobki.
    Beyonce

12.11.2021 12:26

:) Ja szukałam "idealnej" pracy kilka lat, pozwiedzałam trochę "konkurencję" - i wiecie co, nie ma czegoś takiego jak ideał, wszędzie są plusy i minusy. Ostatnio robiłam rozeznanie finansowe - byłam na kilku rozmowach, i stawki tutaj są rynkowe. Wiem jak ludzi traktuje się w innych sieciach i dziękuję - już tam nie wrócę! Kamery - są w większości aptek na rynku - nie wiem czemu się dziwisz... "Każdy się zwalnia" - no jednak to nie prawda :) Mnóstwo osób pracuje i ściągają swoich znajomych - to o czymś jednak świadczy.. Ja ściągnęłam koleżankę i jest zadowolona. To, że Tobie się nie podobało, trudno Twój wybór, ale nie musisz pisać "każdy"/"wszyscy" :) :) Idź do pomarańczowej, czerwonej lub ciemno zielonej konkurencji to zobaczysz dopiero, że tu było spoko. Ha HA Ha :D :D :D
    Łukasz

02.09.2021 20:57

Uwielbiam sieci, w których pracownicy sami pytają i w superlatywach odpowiadają sobie nawzajem, podając się za szukających pracy lub klientów. Kto z prawie-geniuszy zatrudnionych w tym bajzlu wpadł na taki pomysł? Ta sieć już tak wam wyprała mózgi, że nie dostrzegacie sztuczności i powielania schematu w swoich wpisach. Pracowałem kilka miesięcy - wynagrodzenie rynkowe, wymagania ponadprzeciętne,(usunięte przez administratora)
    Kaja

20.08.2019 09:44

Moja ulubiona sieć aptek
    mika

19.11.2019 10:33

Nie, kadra nie jest stała
    Lalka

17.10.2020 09:08

Ekipa fajna. Bartuś na Aspekcie super gość!

10.05.2020 10:06

Jak szefostwo w Apteka od Serca? Spoko traktują ludzi?
    Farm.

14.07.2020 03:09

Jak robola
    M.

19.08.2020 11:26

wiadomo, że nigdzie nie jest w 100% idealnie, ale ważne jest że osoby z biura przyjeżdżają, rozmawiają z nami, pytają co jest OK a co jest źle. I często wprowadzają nasze pomysły w życie. Także to jest nowość wśród pracodawców ..
    Farm.

14.07.2020 03:06

To forum dla szukających info na temat pracy w tej sieci a nie reklama cen i dostępności leków! Pracowałam w dwóch aptekach. Czy polecam? Na start tak. Dużo można się nauczyć. To fakt. Przeszłam szkołę życia. Niestety na dłuższą metę odradzam. Wymagania nieziemskie. Klient "zawsze" ma rację. Pensja średnia w stosunku do obowiązków. Urlopy to porażka. Wszędzie bałagan. Szefostwo średnie. Zadufane i nadęte.

20.11.2019 09:16

Czy można liczyć w Apteka od Serca na prywatną opiekę medyczną?
    Nina

10.05.2020 09:06

W aptece od serca nie dostaniesz nawet szklanki wody. Kiedyś pacjentka poprosiła bo chciała popić szybko lek. Niestety kolega ze wstydu chciał się spalić bo nawet kubeczka ani wody mineralnej ... Dla pracowników w upalne dni też nie ma.

12.02.2020 04:59

Agnieszka

09.05.2020 23:02

Zgadza się.
    Czesław

12.02.2020 05:10

A i rotacja ludzi ogromna, w żadnej nie ma stałego personelu, więc te słodkie komentarze to sobie sami dodajecie, pracujesz w danej lokalizacji , żyjesz się z personelem , pacjentami a jak jest za wesoło to potrafią rozdzielić zgrany skład na apteki bo Pani właścicielka podczas jazdy na nartach tak sobie wymyśliła że zamiast odpocząć na wyjeździe uprzyksza ludziom życie i zamiast zająć się własnymi bachorami to ingeruje przez telefon jak ma wyglądać praca bo jej apteka to myśli że jej wolno i rozumy pozjadala, a jak braknie rączek do pracy to sama będzie robić za 5 -4 -3 okienek w kilku aptekach jednocześnie!!!!! (usunięte przez administratora) , nie pracodawca
    Misty

23.09.2019 15:05

Mają opinię jednego z lepszych pracodawców jeśli chodzi o apteki w Warszawie. Pracuje tam moja koleżanka i jest zadowolona. Myślę, że po studiach postaram się tam dostać. A może ktoś coś wie czy jest szansa za rok się dostać? Czy bardziej trzeba obserwować na bieżąco?
    Kajka

26.04.2019 17:01

Pracowałam i było ok. Fajny zespół to podstawa :)
    Ann

05.06.2019 09:24

W pełni się zgadzam. Ekipa pracuje fajna. Jest super atmosfera :) Pracuję w Aptece od Serca już prawie rok i jestem w 100% zadowolona. Fajne miejsce, fajni ludzie :) Wiadomo, czasem się trafi marudny klient, ale takie życie ;) Pozdrawiam Ania

Oferty pracy - Farmacja od Serca Sp. z o.o.

Technik Farmaceutyczny

Warszawa

Alicja

02.05.2019 12:12

Duży asortyment leków, duża pomoc, jak nie ma jakiegoś leku to bez problemu zamawiają i jest do odbioru nawet następnego dnia
    Dag2

04.06.2019 14:20

Potwierdzam, pracuje juz trochę w tej aptece i wiem, że zamówienia i dostępność produktów to rzecz święta :)
    Maciek S.

05.05.2019 20:41

Wg mnie najlepsza apteka w Warszawie. Zawsze można kupić to, co potrzeba i nie ma z tym problemów.
    Wika

06.05.2019 10:57

W pełni się zgadzam. Tutaj w okolicy lepszej nie ma. Obsługa też bez zarzutu.
    Anita

18.04.2019 10:46

Jak dla mnie praca jak najbardziej na plus. Nie ma się do czego przyczepić.
    Bob

21.07.2018 18:25

Co pacjenci lub klienci aptek mogą wiedzieć o pracy w tej firmie . To nie jest forum dla nich tylko dla szukających opinii o pracy w tej firmie .
    Tami

18.08.2017 10:02

ja raz miałam sytuację, że zamówiłam leki i miały być tego samego dnia wieczorem, a jak przyjechałam to okazało się, że ich nie ma :( no nie fajnie, ale Pani bardzo przepraszała i nigdy więcej taka sytuacja nie miała miejsca, a zamawiałam wiele razy :) więc ogólnie polecam
    Farm

21.07.2018 18:20

To jest forum dla pracowników a nie pacjentów

03.03.2018 08:39

Czy mógłby ktoś polecić firmę Farmacja od Serca Sp. z o.o. osobom szukającym prace? Jakieś zalety pracodawcy potrafilibyście wymienić?
    anonymous

15.07.2018 17:43

Nic dobrego na temat firmy, hipokryzja i nieudolność zarządu i kierownictwa, brak szacunku dla pracownika
    Magda

23.09.2017 07:18

Ogólnie ok. Nie ma targetów ani marki własnej ! Możesz pomyśleć co sprzedać , co faktycznie będzie najlepsze. Mega dużo można się nauczyć! Kierownicy są spoko co słyszę od innych dziewczyn. Kasa się zgadza, zawsze na czas. nigdy nie miałam z tym problemu. Jak chcesz to i dorobić można fajne pieniądze w nadgodxinach.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Farmacja od Serca?

Kat

17.08.2017 12:52

Jestem zadowolona z tej apteki
    Nisiaxx

17.08.2017 10:06

Mam podobne odczucia co @Ola - ogólnie na plus
    Ola

16.08.2017 13:08

to serwis o pracodawcy dla osób szukających pracy, więc te opinie powinny być w innym miejscu. Trochę pracowałam w tej aptece i nie powiem, że zawsze było idealnie ale uważam ten okres pracy za świetny start, ponieważ była to moja pierwsza praca po skończeniu studiów i odbyciu praktyk.
    Tola

14.08.2017 10:00

w Warszawie na Grochowskiej mają bardzo kompetentnych farmaceutów - szczerze polecam
    Esti

09.08.2017 14:09

mają dobre ceny i dużą dostępność leków - rzadko zdarza się aby czegoś nie mieli.
    Paula

10.08.2017 08:49

a jak już się zdarzy, że czegoś nie mają to zamawiają?
    Esti

16.08.2017 08:51

tak, i jeśli sytuacja ma miejsce przed południem to często można odebrać jeszcze tego samego dnia popołudniu. Ewentualnie następnego dnia rano.
    Urszula

08.08.2017 15:44

Fajni ludzie tam pracują. Chodzę na dyżury a czuję się jak u siebie:) Na wynagrodzenie też nie narzekam :) bardzo duża elastyczność w stosunku do pacjenta. W końcu to apteka "od serca"

Kontakt - Farmacja od Serca Sp. z o.o.

Zgrupowania Ak "żmija" 10 lok. 11 01-875 Warszawa

Apteka od Serca
    Branża główna: Farmacja i suplementacja
    Ewa

08.08.2017 09:18

Pracuję tu już kilka lat - nie widzę powodu do szukania innej pracy. Fakt - pracy jest dużo, ale to tylko dlatego, że pacjenci są zawsze zadowoleni z obsługi i wracają do apteki.
    Wila

07.08.2017 10:16

duża dostępność leków w dobrej cenie
    Wiktoria

02.08.2017 10:21

jedna z niewielu aptek, w której nie robię wielkich oczu kiedy przychodzi do płacenia. Niektóre leki potrafią być nawet 15 zł tańsze niż u konkurencji. Polecam porównywanie cen, bo w niektórych aptekach płaci się jak za złoto.
    Nesti

31.07.2017 14:38

ja sprawdziłam wiele aptek i zdecydowanie muszę powiedzieć, że najlepsze a przede wszystkim z dobrymi cenami są apteki Farmacji od serca.
    Daria

31.07.2017 13:41

Nie wiem jak Wy, ale ja ostatnio będąc w aptece pierwszy raz zwróciłam uwagę na bardzo uprzejmą obsługę!!! Miła pani, uśmiechnięta, kompetentna! Na pewno tam wrócę.
    Emilia

31.07.2017 08:38

Atrakcyjne ceny, częste promocje, miła i szybka obsługa. Same zalety, które świadczą o profesjonalizmie. Szczerze polecam.
    Vija

28.07.2017 14:07

100% pozytyw :)
    Dominika

27.07.2017 11:30

a dla mnie liczy się przede wszystkim cena, bo obsługa to tylko dodatek. Niektóre leki mają naprawdę sporo tańsze, a jak to mówią "ziarnko do ziarnka... " :)
    Julita

26.07.2017 12:15

to co powoduje, że wybieram akurat tę aptekę, a nie inną są mili farmaceuci, którzy zawsze doradzą, są cierpliwi i uprzejmi :)
    Florek

25.07.2017 14:47

Generalnie to sieć jest spoko. Nie ma się do czego doczepić :)
    Natalia

24.07.2017 15:01

Duży wybór leków i super ceny! Rewelacja.
    Miszka

24.07.2017 13:02

bardzo duży asortyment, zawsze większość leków jest dostępna, a jak czegoś nie ma to Pani może zamówić i jeszcze tego samego dnia są do odbioru. Naprawdę wielki pozytyw. Pozdrawiam
    Olciak

24.07.2017 08:44

profesjonalne podejście do sprzedaży, super doradztwo. Polecam w 100%.
    Jadwiga

21.07.2017 15:30

Apteka godna polecenia. Bardzo miła i konkretna obsługa

Zostaw merytoryczną opinię o Farmacja od Serca Sp. z o.o.