Centrum Medyczne Damiana

4 Dodaj opinię
Centrum Medyczne Damiana
4 18 5 1

Opinie o Centrum Medyczne Damiana

Filtruj opinie po kryteriach:

Verix
 Opinia

W Damianie pracuję już prawie 2 lata i spełniam się zawodowo. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra, firma zapewnia stabilne zatrudnienie co dla mnie jest ważne, bo spłacam kredyt na mieszkanie. Moje stanowisko pracy jest odpowiedzialne mam z tgo bardzo dużą satysfakcję.

Pomocna?
TakNie2
Jakaś Anna
 Opinia
@Verix 17.09.2018 11:03

Firma pozwala spłacić kredyt? Niby jaki kredyt? Chyba na TV bo mieszkaniowego nikt przy takich zarobkach nie udzieli

Pomocna?
Tak3Nie
Emilia
 Opinia
@Jakaś Anna 21.05.2019 12:25

Bardzo Cię proszę, żebyś na forum wypowiadała się jednak w sposób nieco mniej emocjonalny. Użytkownik @Verix może mieć przecież inne doświadczenia z tym pracodawcą niż Ty - należy to uszanować. Jak rozumiem - dla Ciebie zarobki osiągane w Centrum Medycznym Damiana nie są wystarczające. Ale może pracodawca ten zapewnia swoim pracownikom dostęp do jakichś atrakcyjnych benefitów? Co wiesz na ten temat?

Pomocna?
TakNie1
Jakaś Anna
 Opinia
@Emilia 22.05.2019 16:49

To nie jest emocjonalny wpis, a realistyczna ocena. Atrakcyjne benefity, tzn co? Karta multisport? Owszem jest, ale z całkiem dużą dopłatą. I opieka medyczna w żałośnie niskim zakresie, często z dopłatami.

Pomocna?
Tak1Nie
Jakaś Anna
 Opinia

Przy pracy na obsłudze klienta pensja ok 1800 na rękę, a wymagania kosmiczme. To jakiś żart w Warszawie. Podwyżki groszowe raz na kilka lat, Wewnętrzna ścieżka rozwoju? Można zapomnieć bo prawie wszystkie rekrutacje z góry ustawione. Pozbywa się lojalnych pracowników. Cały zarząd to skupisko znajomych którzy co chwile się zmieniają między stołkami a nie mają pojęcia o firmie od środka. Kasę ślepo ładują w nieopłacalne projekty a jak im się 'nowosci' nie sprzedają to wina szarych pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie
Andrzej Wisławski
 Opinia

Nie wspomagajcie tego nastawionego na kasę szwindlu. Ktoś w tej firmie zdecydował, że telefony od pacjentów z poważnym zagrożeniem zdrowia lub życia odbierać będą randomowe panie z call center, które nie wiedzą do jakiego lekarza ludzi skierować, kto może im pomóc i czy może im pomóc. Z nikim innym nie mogą porozmawiać ani zapytac, a call center robi co może, żeby ich zapisać nawet pomimo absolutnego braku kompetencji. W efekcie chorzy ludzie przychodzą tam, mają zapłacić z góry grubą kasę po podaniu ogromu informacji o sobie od razu przez telefon i pokazaniu dowodu, zapewne żeby im ta cenna kasa w razie czego nie uciekła - zamiast w tym czasie i za tę kasę pójść jak najszybciej gdzieś gdzie ktoś może im pomóc w sprawie zdrowotnej - tracą czas, pieniądze i być może zdrowie albo życie, bo jakiś samolubny biznesmen na górze zdecydował, że tak będzie taniej i on więcej zarobi, sam kryjąc się za pracownikami. Uważam za oczywiste, że ktokolwiek decyduję się na taką prace przykłada rękę do złego, szkodzi ludziom i uczestniczy w oszustwie. Natomiast każdy lekarz, który świadomy tego dalej pracuje w tej firmie, nie przestrzega etyki lekarskiej i przykłada rękę do tego, że ludzie nie ufają lekarzom, nie wierzą w ich umiejętności i ogólnie rzecz biorąc jest wygodnickim i zachłannym szkodnikiem, nie lekarzem.

Pomocna?
Tak2Nie1
Zbyszek
 Opinia

Porażka , stanie w kolejce do rejestracji jak w państwowym szpitalu, wizyta umówiona przychodzę a pani nie chce mnie skierować bo nie mam dokumentu o którym wcześniej nic nie mówiła zmarnowany czas

Pomocna?
Tak2Nie1
Kinga
 Opinia

Ludzie nie dajcie się nabrać. Większość pozytywnych komentarzy zostało napisanych celowo przez pracowników. Prawda jest daleka od tego, co przeczytacie w tych wymyślonych, przesłodkich opiniach.

Pomocna?
Tak12Nie
Laura
 Opinia

Podoba mi się praca w CMD, godziny ok, można poprosić o wolne kiedy rzeczywiście trzeba wyjść coś załatwić. Przełożeni są w porządku, atmosfera w zespole bardzo fajna, koleżeńska. Moim zdaniem jest ok.

Pomocna?
Tak2Nie2
Krzysztof
 Opinia
@Laura 24.09.2018 15:44

Fajnie, że jesteś zadowolona z pracy. Pisząc o dostosowaniu godzin pracy masz na myśli, że grafik jest elastyczny i można ułożyć go według własnych potrzeb? Napisz jak wygląda sprawa z dodatkami do wynagrodzenia? Czy pracodawca zapewnia premie lub kursy branżowe pozwalające podnosić kwalifikacje zawodowe? Znalazłem kilka ogłoszeń o pracę w Centrum Damiana w Warszawie na stanowiska: fizjoterapeuta i fizjoterapeuta dziecięcy oraz recepcjonistka. Napiszcie jeśli zdecydujecie się aplikować.

Pomocna?
Tak1Nie
Laura
 Opinia
@Krzysztof 24.10.2018 14:27

Bardziej chodziło mi o to, że przełożeni są w porządku - można z nimi pogadać jak z ludźmi, nie robią problemów tam gdzie ich nie ma i taktują człowieka jak człowieka.

Pomocna?
TakNie
iza
 Opinia

W Damianie pracuję już jakiś czas, jestem zadowolona z wynagrodzenia a przede wszystkim z tej stabilności zatrudnienia. Nie miałam problemu z przyznaniem kredytu co w dzisiejszych czasach jest bardzo trudne a i sama praca jest motywująca i ciekawa.

Pomocna?
TakNie1
A.Janicki
 Opinia

Jestem zadowolony z pracy w CMD. Kasa OK, godziny pracy można odpowiednio dostosować.

Pomocna?
Tak1Nie1
aleks
 Opinia

To za co cenię pracę w Damianie to przede wszystkim możliwość rozwoju. Jeżeli chcesz to możesz zajść wysoko, trzeba tylko sumiennie pracować. Powoli pnę się po stanowiskach pozwala mi to realizować moje ambicje. W poprzedniej pracy nie miałem takich możliwości jakie mam tutaj

Pomocna?
Tak1Nie3
XYZ
 Opinia

Zaskakujące są te wszystkie pozytywne opinie o pracy w CMD. Skoro tyle osób jest/było zadowolonych, czemu jest tak duża rotacja w całej spółce? Firma nie jest nastawiona na pracownika tylko na wyniki. Nie dopuszczają do siebie tego, że jak docenią pracownika to i wyniki mogą być, a nawet będą lepsze. Wynagrodzenie nieadekwatne do wykonywanych obowiązków. Wykonujesz pracę za dwóch, trzech a czasem i za pięciu, ale nie masz co liczyć na to by ktoś to: a. zauważył, b. docenił. Rozliczają ludzi za kompletnie wszystko, natomiast jeśli ktoś wejdzie w dobre towarzystwo to może ugrać dodatkowe środki dla siebie. Jedyne czego nie można zarzucić to atmosfera - są jednostki, które trzymają wszystko (ale trzeba uważać bo dwulicowość się rozprzestrzenia) gdyby nie to myślę, że CMD byłoby na skraju..

Pomocna?
Tak10Nie
Mamusia85
 Opinia
@XYZ 06.09.2018 15:37

XYZ daj spokój. Ja pracowałam w CMD prawie 3 lata i za mojej kadencji rotacji nie było. Nie ma co się czepiać, że firma jest nastawiona na zysk. Każda jest, przecież taki jest cela zakładania przedsiębiorstwa. Ja byłam doceniana w pracy i to adekwatnie do swoich obowiązków, gdyby nie to, że zaszłam w ciążę na pewno pracowałabym tam dalej - obecnie jednak pozostałam mamuśką na pełen etat :D

Pomocna?
Tak2Nie2
Wanda
 Opinia

@XYZ, piszesz tą opinię jako pracownik firmy? Jeśli chodzi o rotacje pracowników może firma się rozwija i wciąż potrzebuje najlepszych specjalistów na rynku. Piszesz , że firma jest nastawiona na wyniki. Każda firma stara się osiągnąć jak najlepsze efekty finansowe, bo to przekłada się na lepsze warunki pracy dla pracowników. Fajnie, że atmosfera w pracy Ci odpowiada. Czy relacje z przełożonym są równie dobre? Napisz, czy firma daje stabilne zatrudnienie i gwarantuje kontrakty długoterminowe? Na stronie https://www.damian.pl/kariera/ pracodawca poszukuje lekarzy różnych specjalności, a także konsultanta do spraw rejestracji wizyt, recepcjonistkę do działu administracji i konsultanta do spraw rejestracji telefonicznej. Zaciekawiła Was ta oferta rekrutacyjna? Jeśli zdecydujecie się aplikować napiszcie na forum jak przebiegła rozmowa o pracę?

Pomocna?
TakNie1
kas ka
 Opinia

Polecam pracę w Centrum Medycznym Damiana, jestem zadowolona z warunków, płacy i atmosfery.

Pomocna?
TakNie1
Ciekawa
 Opinia

Poszukuję opinii na temat pracy w sprzedaży telefonicznej w CM Damiana?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

W CMD są otwarci na przedstawianie i realizowanie swoich pomysłów. Pracuję w zgranym zespole. Cały czas się uczę i właściwie to nie wiem, co to jest nuda czy stagnacja, chociaż muszę przyznać, że czasami przydałby się taki dzień. To wszystko daje mi poczucie satysfakcji oraz sukcesu zawodowego.

Pomocna?
TakNie
Monka
 Opinia
@anonymous 03.08.2018 10:28

Generalnie atmosfera w pracy bardzo sprzyja rozwojowi.

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia

A co sądzicie o pracy w CMD na Al. Zjednoczenia

Pomocna?
TakNie
KC.
 Opinia
@Ola 12.01.2018 13:05

Hej, osobiście pracuje w CMD na Al. Zjednoczenia i szczerze mówiąc podoba mi się tu. Zmiany są co 6 godzin, więc łatwo to pogodzić ze studiami dziennymi. Dziewczyny na recepcji są sympatyczne, pielęgniarki również, na kierowników też nie można narzekać. Nie ma problemu z układaniem grafików. Nie wiem o co dokładnie pytasz, gdybym wiedziała odpowiedziałabym ci konkretnie. :)

Pomocna?
Tak2Nie
Ola
 Opinia
@KC. 26.01.2018 17:49

głownie chodzi o lekarzy i kierownictwo, chciałabym się tam zatrudnić jako lekarz, jaka atmosfera i jakie zarobki

Pomocna?
TakNie
KC.
 Opinia
@Ola 27.01.2018 13:02

Atmosfera jest fajna , nie ma nie potrzebnych sprzeczek. Kierownicy są naprawdę w porządku. Zarobków lekarzy niestety nie znam, swoich też nie udostępnię, lecz mogę powiedzieć że jestem zadowolona.

Pomocna?
TakNie1
KC.
 Opinia
@Ola 27.01.2018 13:02

Atmosfera jest fajna , nie ma nie potrzebnych sprzeczek. Kierownicy są naprawdę w porządku. Zarobków lekarzy niestety nie znam, swoich też nie udostępnię, lecz mogę powiedzieć że jestem zadowolona.

Pomocna?
TakNie
gabriela
 Opinia
@Ola 12.01.2018 13:05

Przede wszystkim bardzo zgrany zespół. Zawsze można liczyć na pomoc zarówno przełożonego jak i współpracowników. Poza tym atmosfera jest bardzo przyjazna. Szczerze mówiąc, to chyba pierwsza firma, z pośród tych w których miałam przyjemność pracować z tak "rodzinną" atmosferą, gdzie każdy traktuje Cię jak równego sobie.

Pomocna?
TakNie
K_k
 Opinia
@gabriela 03.08.2018 10:29

Ja nie ukrywam, że też jestem zadowolona bardzo - jest mi tam dobrze, i nie planuje zmian :)

Pomocna?
TakNie
Wiktoria
 Opinia

Może zacznę od tego, że klinika stwarza bardzo dużą możliwość rozwoju i zdobywania wiedzy medycznej. Przywiązują ogromną wagę do zadowolenia Pacjenta. Po drugie każdy pracownik jest odpowiednio doceniany za swoje zaangażowanie. Dla mnie bardzo ważna jest atmosfera w pracy, a tutaj zdecydowanie czuje się rodzinną atmosferę. CMD to innowacyjna klinika, która rozwija się bardzo dynamicznie, więc naprawdę można się wiele nauczyć.

Pomocna?
TakNie1
Wanda
 Opinia

@nikuz, piszesz, że masz dobrze wyposażone stanowisko pracy. Cieszę się, że firma dba o pracownika. Twoi poprzednicy też wypowiadali się pochlebnie o firmie. Piszesz o innych udogodnieniach. Mogłabyś przybliżyć ten temat i napisać coś więcej? Czy obejmują Cie premie lub pakiet socjalny? Czy atmosfera w pracy Ci odpowiada i masz dobre relacje z pracodawcą? Szczegóły Twojego zatrudnienia pomogą osobom zainteresowanym aplikacją do Centrum Damiana.

Pomocna?
TakNie
Elwira
 Opinia
@Wanda 21.07.2018 16:44

świetna firma, bardzo dba o pracownika, bardzo dobra pensja i wszystkie dodatki. polecam

Pomocna?
TakNie
Potencjalny
 Opinia
@Elwira 24.07.2018 00:19

W jakim dziale pracowałaś/pracujesz?

Pomocna?
TakNie
były pracownik
 Opinia
@Wanda 21.07.2018 16:44

Te wpisy to jakieś żart, jak tam jest cudownie:)

Pomocna?
Tak4Nie
edek
 Opinia
@były pracownik 29.07.2018 13:20

tak non stop ostatnio ktoś pisze, jak jest extra. Przecież od razu widać, że szef kazał. Rzeczywistość jest daleka od tego co tu się wypisuje.

Pomocna?
Tak4Nie
nikuz
 Opinia

Stanowisko pracy bardzo dobrze wyposażone, komfortowe. Jestem szczęśliwa, że udało mi się podjąć tu pracę, bo jest naprawdę bardzo ciekawa i cieszę się, że pomagam ludziom. Z kwestii formalnych jestem usatysfakcjonowana – zarobki w porządku, są też inne udogodnienia.

Pomocna?
TakNie
maaartynika
 Opinia

Jak dla mnie super – praca w dobrze zorganizowanym zespole, mili ludzie, cały czas się czegoś uczę, poznaję nowe przypadki i rozwijam zawodowo. Kwestie finansowe ok.

Pomocna?
TakNie
Wanda
 Opinia

@leszczyc, byłeś zadowolony z pracy w Medycznym Centrum Damiana. Atmosfera i relacje ze współpracownikami też Ci odpowiadały. Czy do wynagrodzenia pracodawca dodawał premie, szkolenia lub pakiet socjalny? @milaa, Ty tez wypowiadasz się pozytywnie o firmie. Piszesz, że praca jest rozwojowa i poszerza horyzonty. Czy myślisz, że będziesz mogła z czasem liczyć na awans i podwyżkę? Te informacje będą cenne dla osób poszukujących zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie
leszczyc
 Opinia

Pracowałem tu jakiś czas temu – żałuję, że musiałem odejść, ale podjęliśmy z żoną decyzję o przeprowadzce. Poznałem wielu wspaniałych ludzi, wynagrodzenie okej. Doświadczenie z pracą w CMD zawsze będę miło wspominał.

Pomocna?
TakNie
milaa
 Opinia

Świetna praca, bardzo dużo wniosła do mojego doświadczenia zawodowego. Dzięki niej poszerzyłam swoje horyzonty i wreszcie odkryłam co tak naprawdę chcę w życiu robić. Praca bardzo satysfakcjonująca, w miłej atmosferze i komfortowych warunkach.

Pomocna?
TakNie
kluseczka
 Opinia

Ja jestem zadowolona – świetna atmosfera jest dla mnie bardzo ważna, bo jednak lubię dobrze czuć się w miejscu pracy. Robię to co lubię i realizuję się zawodowo.

Pomocna?
TakNie
Wanda
 Opinia

@Justyna Aktualne oferty pracy w Centrum Medyczne Damiana możesz znaleźć chociażby na stronie internetowej https://www.damian.pl/kariera/ @Dariusz @Kocur Czy poziom wynagrodzeń w firmie jest rzeczywiście taki niski? Czy są może jakieś elementy pozapłacowe, które wpływają na satysfakcję pracownika?

Pomocna?
TakNie
Dariusz
 Opinia

Czy są jakieś szanse, że firma zacznie podnosić wynagrodzenia?

Pomocna?
TakNie
Kocur
 Opinia

Atmosfera z pracownikami fajna, ale wynagrodzenie niegodne człowieka. Stad ciągła rotacja.

Pomocna?
Tak4Nie
Justyna
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje może pracowników?

Pomocna?
TakNie
Majka7
 Opinia

Jestem bardzo zadowolona z pracy w CMD. Nie byłam nastawiona na długą współpracę, jednak miła atmosfera, zgranie pracowników i życzliwość wszystkich osób przekonały mnie do zostania w firmie :) Polecam tego pracodawcę

Pomocna?
TakNie
Wanda
 Opinia

@KC bardzo dziękuje za Twoje informacje! Kto jeszcze wypowie się o Centrum Medyczne Damian? Jaka jest atmosfera wśród pracowników? Generalnie polecacie tego pracodawcę?

Pomocna?
TakNie
Wanda
 Opinia

@KC, czy pracodawca zapewnia dodatkowe benefity pozapłacowe? @Filipek, napiszesz coś więcej? Czy weekendy są wolne? Czy Centrum Medyczne Damiana zapewnia szkolenia dla swoich pracowników? @Ola, jesteś pracownikiem Centrum? Podziel się proszę opinią jak przebiega rekrutacja w tej firmie?

Pomocna?
Tak6Nie
KC
 Opinia
@Wanda 09.04.2018 12:32

Benefity pozapłacowe są , W CMD na Al. Zjednoczenia poniedziałek - piatek pracujemy na dwie zmiany czyli albo 8:00 - 14:00 lub od 14:00 -do 20:00 i w soboty 8:00-14:00 W jednym miesiącu trzeba przepracować min 2 soboty, cały grafik na miesiąc jest układany z prośbami które zgłaszacie pod koniec miesiąca poprzedniego. CMD organizuje szkolenia dla recepcjonistek , szkolenia są prowadzone przez trenera recepcji np na Wałbrzyskiej . Rekrutacja wygląda tak ę wysyła się CV gdy potrzebują pracownika później oddzwania do cb kierownik recepcji i umawia się z tb na rozmowę wstępną, później do cb dzwonią i mówią że chcą cię zatrudnić i dają dokumenty do medycyny pracy idziesz do CMD na Foksal lub Wałbrzyską wykonujesz medycynę pracy i z gotowymi dokumentami możesz zacząć pracować . Pierwszy miesiąc wygląda tak że możesz pracować na 8 lub na 6 godzin dziennie, nie musisz przychodzić w soboty, I uczysz się w ten sposób że patrzysz jak my robimy co robimy i tłumaczymy ci .

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o Centrum Medyczne Damiana - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Medyczne Damiana

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny