REMAX

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o REMAX Sp. z o.o.

Opinie o REMAX Opole

Nie przegap nowości o REMAX Sp. z o.o.!

Frank

25.11.2019 09:20

Odradzam pracy poprzez ta agencję, kłamią, oszukują, żeby tylko ktoś pojechał do pracy w Niemczech, zero solidności, kłamstwo co do stawki za pracę za granicą, warunki zakwaterowania tez marne, większość ludzi to alkoholicy, a co do pracy to jeśli ktoś chce pracować za śmieszne pieniądze za granicą to już indywidualna sprawa danej osoby, ja stanowczo odradzam.
    Tomekk

19.11.2019 16:27

Witam, Znalazłem dziś ofertę pracy w Niemczech kierowca c na śmieciarkę wypłata około 3ty€. Z tego co czytam lepiej dać sobie spokój?
    Tomala

12.09.2019 18:49

Jutro wyjeżdżam z Bielan Wrocławskich do Niemiec przez Remax. Mam pracować jako operator wózka widłowego lub ładowarki,mam nadzieje,że będzie praca codziennie,że będą nadgodziny i że wrócę do Polski zadowolony i będę chciał wracać tam do pracy
    Xxxxxx

13.09.2019 13:06

Jeśli do recyklingu to współczuję
    Marcin

16.09.2019 10:42

16,06,2019 r.zakończyłem współprace z firma DPD w Lerthe ,do której pojechałem przez biuro Remax Łódź , i do tej pory mnie nie rozliczyli . czy ktoś ma jakieś pomysły ???
    Agnieszka

14.09.2019 18:42

Czytając wszystkie opinie o firmie remax i pracy przy sortowaniu śmieci jestem zgodna co do płacy warunków zakwaterowania i td. Ja pracowałam tam 2015 i to co czytam nie uległo zmianie. Ale są nadal osoby które i tak będą tam pracować a czy takie warunki zaakceptować chcą to ich sprawa. ....
    Wiktoria

29.07.2019 13:40

Firma Remax proponuje standardowe jak na pośrednictwo pracy stanowiska oraz w teorii ciekawą lokalizację u naszych zachodnich sąsiadów. Jednak na tym pozytywy się kończą, ponieważ teoretycznie dobre zarobki oraz rzekoma dyspozycyjność jest niestety iluzją. Niskie opłacanie pracowników, nieprzejrzystość oraz niedyspozycyjność pokazują wady firmy, które niestety są dotkliwe. Nie wydaje mi się, żeby taka praca była przyjemnym doświadczeniem, jednak może Remax w końcu weźmie sobie do serca opinie zniesmaczonych pracowników i skupi się na podnoszeniu standardów panujących w ich firmie.

Oferty pracy - REMAX Sp. z o.o.

Kierowca śmieciarki / Kierująca śmieciarką - kat. C

Kaiserslautern

Pracownik magazynu firmy kurierskiej k/m/n

Monachium

Operator wózka widłowego k/m/n

Stuttgart

Sortowanie butelek k/m/n

Berlin

Pracownik fizyczny - usługi komunalne k/m/n

Neustadt

Tomasz

03.04.2019 09:05

Potwierdzam WSZYSTKIE negatywne informacje, wszystkie fakty i argumenty na: nie. Odradzam. W 2019 tyle samo zarobicie w swoim mieście, bez tych wszystkich "atrakcji". Remax szuka naiwnych. Nie podpisujecie żadnej umowy z tą firmą. Remax tylko wywozi tanią siłę roboczą dla Agero Group. Na miejscu dowiadujecie o prawdziwych warunkach pracy i pobytu. Widziałem różne miejsca w Europie. To warto zobaczyć z jednego powodu - po pobycie tam, nie będziecie już NIGDY narzekać na swoją pracę.
    amator_pracy

16.06.2019 11:29

obecnie proponowana stawka 5,90
    amator_pracy

17.06.2019 10:29

dokładnie tak ..
    . ...

08.06.2019 10:55

Siema jestem na dpd ok kilka lat ale mogę powiedzieć że robimy po 20 godzin prawie dziennie i na hotelach są spusty (usunięte przez administratora) i w ogóle nie polecam święto Janka
    MAREK

22.02.2019 20:10

NIE POLECAM FIRMY REMAX ORAZ WSPOLPRACUJACYCH Z NIMI FIRM AGERO I IPL Z NEUSTAD NIE SA SLOWNI MOWIA ZE PO 7 EURO PRACA A ROZLICZAJA PO 4,80 PLUSKWY W MIESZKANIU BRUD SMRÓD PELNO KRYMYNALISTOW I BRUDASÓW I ALKOHOLIKÓW I (usunięte przez administratora) SAMA FIRMA JAKO FIRMA ZLE WSPOMINAM NIE POLECAM TEJ FIRMY UWAZAJCIE NA NIĄ
    Zawiedziony

28.11.2018 09:30

Witam wszystkich powiem jedno to są (usunięte przez administratora) naciąganie. Żaden normalny człowiek tam nie pojedzie, ludzie uciekają. Tam jest zbierabina ludzi z całego kraju, połowa z nich jest normalna druga połowa to osoby z pod filarów. Jestem kierowca i pojechałem tam na śmieciarki, nie dość ze czekałem tydzień aby łaskawie ktoś do mnie przyszedl że mogę iść do pracy (jak kobieta do mnie dzwoniła to dala mi 24 godziny aby się spakować i jechać)nikt nikt do mnie nie przyszedł. Dobrze że wziąłem pieniądze i miałem za co wrócić bo gdybym nie to to nie wiem co ze mną by było. Byłem w pokoju z paroma ludźmi ścisk, śmierdziało w niem jakby ktoś tam umarł( wydaje mi się że to stary szpital). To ich zdaniem był naj lepszy hotel, a ludzie inni którzy ze mną przyjechali pojechali do hotelu który na podłodze ma pluskwy( to są białe robaki które gryza). W nocy nie mogłem spać budziłem się co chwile i patrzyłem czy nic po mnie nie chodzi. Cały szef chodził z ochroniarzem nie wiem czy czegoś się bał czy co, jak mi tam ludzie zaczęli gadać oni tam siedzą bo nie mają za co wrócić. (usunięte przez administratora) dobrze że z tamtąd uciekłem.
    Zawiedziony

28.11.2018 09:37

Pani która do mnie dzwoniła powiedziała, że jest dużo pracy a co się okazało na miejscu że siedziałem w domu. Kazali mi czekać że coś będzie, ja tam pojechałem do pracy a nie czekaći siedzieć w domu ( za siedzenie tam nie dają kasę). Ludzie mi powiedzieli że chyba przyjechałem na zastępstwo jak, ktoś będzie potrzebował wolne w pracy lub pójdzie na urlop.
    Gabriel

12.10.2018 00:25

W małych pokojach upchane są 4 do 6 osób, wybrańcy mieszkają w pokojach 2-3 osobowych.Agencja zabiera także zbyt duzo osób a następstwie czego wiele osób musi siedzieć w hotelu nie zarabiajac ani grosza bo nie ma dla nich tego dnia pracy!

Kontakt - REMAX Sp. z o.o.

Reymonta 30/13 45-072 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Ilona

05.07.2018 08:04

W chwili obecnej firma REMAX poszukuje pracowników na dwa wolne stanowiska pracy w Niemczech: https://www.gowork.pl/praca/remax-sp.-z-o.o.;pr Czy ktoś z Was zastanawiał się nad złożeniem aplikacji na któreś z tych stanowisk? Może są wśród forumowiczów osoby, które pracowały na podobnych stanowiskach za pośrednictwem tej agencji pracy i mogą podzielić się swoimi doświadczeniami? Zachęcam do wyrażenia opinii na ten temat.
    Pawel1991

22.08.2018 20:26

jestem chętny jak najbardziej ale czy to prawda co pisza na forum o waszej firmie?
    Gumis

13.08.2018 19:30

Firma Remax to jedna wielka lipa , Rusek andrej ktory to prowadzi ta prace w Niemczech to zarobek 100 euro na tydzien a zapierdol przy telewizorach duzy ,Firma Remax w Opolu gada co innego , a spanie to baraki blaszane, a tak apropo Firma remax z Opola gadala o wyszych zarobkach i .Miala byc umowa na 3miesiace,a rusek dal na 6 miesiecy jeden wielki kouchoz o ludziach cotu pracuja. Niema pensij tygodniowej tylko 50 euro co tydzien zaliczki ,zastanawiam sie czy firma Remax ma cos wspulnego z narkotykami bo jak bylem na miescie to podiechal samochod i wysiadlo 4gosci z propozycia o bardzo duzym zarobku za szmuglowanie, co teraz zrobic niech ktos cos poradzi.
    patryk

04.07.2018 18:18

witam a o której mniej więcej są wyjazdy z kiel lub gliwic
    Sw Neustadt

02.04.2018 21:49

Ta obecna Remax to byłe ets Gliwice jedna klika czy to Opole. Jedziecie na miejsce i dopiero na miejscu się dowiecie co będziecie robić byłem laderem, pracowałem na budowie,albo recykling czyli rozbieranie monitorów na akord, za 4 euro 60 cent.za godzinę pracodawcą jest ruski zawsze. Tego wam nie powiedzą w Polsce
    Krzysiek

01.03.2018 12:58

Nie wiem jak teraz rok temu byłem tam za 4.80 byłem tydzień i wróciłem wskazówki dla tych co chcą tam pracować zaszczepcie sie na teżca i zułtaczke bo bo można załapać te choroby a co do pracy tępo sprinterskie chotele (usunięte przez administratora) kiła i mogiła
    Leszek

14.02.2018 08:58

Witam jestem zainteresowany tą pracom podejmę ją od 26.02.2018 dzęki

17.11.2017 11:13

Ja jechałem do pracy w niemczech zbiurka < autokar > na bielanach wrocławskich stacja orlen o 19g byłem 18g czekałem do 20.30g ani autobusu ani telefonu łaziłem jak bezdomny postacji musjałem wracać do wrocławia w do dziśaj nikt nie zadzwonił i nie odbiera telefonu wyrzucona kasa tagrze remax kielce to poraszka

Zostaw merytoryczną opinię o REMAX Sp. z o.o.