REMAX

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o REMAX Sp. z o.o.

Opinie o REMAX Opole

Nie przegap nowości o REMAX Sp. z o.o.!

Maro

08.06.2022 19:19

Witam .Mam pytanko mam sie wybrac na smieciarke gdzies w okolicach stutgartu. Mozecie mi cos powiedziec jak to wyglada? Dzieki z gory
    Becia

17.06.2022 06:05

Witam i co pojechales bo moj maz tez sie wybiera .A lepiej wiedziec gdzie sie jedzie Pozdrawiam
    Tomek99

18.06.2022 09:50

Nie jedź tam bo nie będziesz robił na smieciarce Kolega pojechał w piątek 17.06.22 I mowil mi ze Kontrakt nie jest na 10tyg tylko 6miesiecy Stawka która mowila baba z agencji to 7euro a na miejscu 10.88 Praca nie jest w Stuttgart tylko gdzie indziej
    Maniek

14.12.2021 12:39

Witam w sobotę mam wyjechać ale jestem przerażony opiniami czy naprawdę jest tam aż tak źle proszę o kontakt 797 998 077
    Tomek99

01.06.2022 20:10

Czy agencja remax z opola jest wypłacalna i jak wygląda u nich zatrudnienie czy to jest stałe miejsce pracy czy troche tu troche tam?

02.06.2022 09:02

są wypłacalni, płaca zawsze. Pracy mają dużo, są godziny, w sobotę chodzi się do pracy
    PRAWDA

15.03.2022 09:12

Jako były pracownik z dobrego serca odradzam Wam pracę przez agencję REMAX. Ma jeszcze druga firmę tylko zapomniałem jak się nazywa przez którą zatrudnia. Mój koniec z tą firmą zakończył się tak że wszystkie ubrania, które miałem przy sobie zostawiłem na śmietniku w worku. Przez pluskwy. Noc w noc budziłem się cały pogryziony. Szczerze nie wiem jak mogłem tam wytrzymać aż 6 tygodni. Teraz jak o tym myślę.. wstyd mi za siebie. Agencja pracy REMAX skierowana jest głównie do najniższego szczebla społecznego (usunięte przez administratora) Wszystkim tym normalnym odradzam. Dodatkowo oferują prace przy pakowaniu kosmetyków a i tak Was wcisną na najgorsza robotę. Bo to że jedziecie np. na dane stanowisko to mija się z prawdą bo i tak wyladujecie gdzie indziej. Ogólnie jeśli ktoś dobrze czuje się na melinie to polecam z czystym sercem. Dodatkowo pokój 10 osobowy gdzie łóżka piętrowe jedno przy drugim a szafy jak w więzieniu te metalowe. Polecam z czystym sercem.
    Sghg

28.05.2022 00:46

Bo to prawda
    Leszek

27.04.2022 11:27

Nie polecam starszne warunki mieszkaniowe i wogole mają cię w du..e omijać szerokim łukiem
    Fibi

17.11.2021 13:57

Co sadzicie o pracy komisjonowanie w Lipsku w Niemczech przez tą firmę ???? Czy cos się zmienilo, jakie warunk imieszkalne jak placa.
    Fibi

17.11.2021 13:48

A co sadzicie o pracy komisjonowanie w Lipsku w Niemczech przez tą firmę. ????
    Zniesmaczona

21.10.2021 11:46

Polacy ogarnijcie się z tym wyjazdem do Niemiec.Te oferowane prace urungaja wszelkiej przyzwoitości.Niech Niemcy zatrudnia sobie "inżynierów ",których sobie sprowadzili.Polacy powinni być ,jeśli już to do celów wyższych a nie do tych zafajdanych prac im oferowanych.Nie dajcie się drodzy Polacy ponizac.
    Deja Radom

16.10.2021 19:13

Ostrzegam przed wyjazdem do tej agenci Remax banda (usunięte przez administratora) Warunki mieszkalne katastrofa pluskwy ,karaluchy itp.
    meffiu

27.08.2021 05:22

NIe polecam Omijać jak Ognia Przyjechałem 2 tygodnie temu do Pracy jako ładowacz śmieciarki wszystko na początku wydawało się okej Po nie całym Tygodniu miał do mnie dojechać kolega miał mieszkać z mną na jednym z Zakwaterowań w Kaiserlautern po czym został wywieziony do Bruckhausen przyjechałem do niego Pełno Karaluchów Pluskwy pająki (usunięte przez administratora) jakiego to nie było można sobie wyobrazić pracownicy to sami Alkoholicy Narkomani Nie polecam jestem 2 Tygodnie i dziś Wracam do Polski teraz jeszcze zobaczymy czy Kaucję oddadzą za pokój Nie polecam
    Afam

30.08.2021 12:33

Czyli mordo nie warto jechać z tej agencji

30.08.2021 12:20

Witam. W piątek mam wyjazd.(usunięte przez administratora)
    arek

12.03.2021 19:56

szajs , (usunięte przez administratora) kiła i mogiła pobili mnie bo skradziono mi pieniądze i chciałem wezwać POLICAJ
    Konrad42

08.07.2021 20:18

Czeba było
    Ares

31.01.2019 07:36

Mam tam jechać jako operator ładowarki pomoże ktoś!?

24.05.2021 15:54

Przestań pisać głupoty o stawkach że nie da się obliczyć bo mi się śmiać chce człowieku Zasadnicza kwestia i nie da się obliczyć
    Wkurwiona

10.06.2021 11:50

Mój mąż po tygodniu dostał z wielkim ale od ruska 5euro nie ma za co wrucic do polski
    Wkurzony

09.06.2021 21:46

Ludzie omijajcie szerokim łukiem Remax a w Niemczech Agero. Wykorzystują ludzi, warunki mieszkaniowe tragedia. Karaluchy, pluskwy to standard. (usunięte przez administratora) kombinują nie wypłacają wynagrodzeń. Jak twierdzą zerwałeś kontrakt mimo że go nie przedłużyłeś i każą odebrać pieniadze w Polsce. Poza tym zatrudniają wszystkich jak leci ćpunów alkoholików, awantury bijatyki to standard. Szczerze odradzam. Mam nadzieję że wreszcie ktoś im się dobierze (usunięte przez administratora)

Oferty pracy - REMAX Sp. z o.o.

Kierowca śmieciarki / Kierująca śmieciarką - kat. C

Kaiserslautern

Pracownik magazynu firmy kurierskiej k/m/n

Monachium

Operator wózka widłowego k/m/n

Stuttgart

Sortowanie butelek k/m/n

Berlin

Pracownik fizyczny - usługi komunalne k/m/n

Neustadt

Tajemniczy

26.05.2021 17:39

CHEJ WSZYSTKIM MAM JECHAC DO NIEMIEC DO PRACY NEUSTADT DO NIEMIEC JAKO ŁADOWACZ ŚMIECIARKI KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEMAT KTOŚ BYŁ JAKIE WARUNKI MIESZKANIOWE JAKA PŁACA CZY WYPLACALNI BIURO REMAX RACIBURZ
    Jerry

29.07.2020 13:07

Witam Proszę osoby które wyjechały w Lipcu o opisanie jak im się spodobała współpraca w Niemczech Czy warto wyjechać?
    On oszukM

10.09.2020 16:44

(usunięte przez administratora)Ja pojechałem i trafiłem na żuli i (usunięte przez administratora) w hotelu. Praca nie zgadzała się z opisem.

24.05.2021 15:23

To pracuj dalej hehe
    Muniek

26.11.2020 14:36

co się tu dzieje... sklepy, siłka zamknięte. I jak żyć w tym kraju, same zmiany. Zjechałem na święta a tu same ograniczenia. Co do firmy to ludzie różnego pokroju, bywają alkoholicy ale pracują też spoko ludzie. Wracam bo mam sprawdzoną pracę spoko fucha, spanie i umowę. Trzeba przetrwać, kredyt spłacać i żyć.

24.05.2021 15:17

Firma remax spoko ludzie a ty jesteś pewnie jednym z nich, oszczędź sobie wywodów
    Kamcio

15.06.2020 11:47

Jadę do pracy w piątek. Chciałbym poznać najnowsze opinie na temat tej agencji? Jak z wynagrodzeniem na koniec? Warto wgl? Za te pieniądze?
    Dany

26.09.2020 12:07

Jak Praca wygląda na śmieciarce i jakie zarobki czy wiesz coś może?

24.05.2021 15:09

???????????????????? Zła kolejność. Z reguły najpierw sprawdzam opinie i załatwiam robotę a nie odwrotnie
    Kiedyś

15.10.2020 10:33

Wszystkim zainteresowanym tym normalnym, odradzam. Wszystkie hotele oferowane przez tą firmę to jeden wielki syf i wszędzie pluskwy. Oraz karaluchy. Praca jako pomocnik na smieciarce to zbieranie worków! I bieganie jak debil żeby skończyć jak najszybciej. Rekord to niecałe 5 godzin pracy. Ciężko wyciągnąć 6 godzin na dzień a później czekanie na busa 3 godziny żeby wrócić na hotel. Mało tego tu trzeba być bardzo elastycznym bo często zmienia się praca więc to że jedziecie na dane stanowisko mija się z prawdą. Nie chcę tutaj robić reklamy, ale polecam firmę fiwa w Dąbrówce górniczej. Oferuje praktycznie te same stanowiska, ale praca jest dużo przyjemniejsza i na pewno idzie więcej zarobić więcej godzin.i warunki mieszkaniowe wszedzie dobre a Ta agencja to serio wielki syf!!

24.05.2021 15:05

Zgadzam się ale najlepiej w tym (usunięte przez administratora) świecie mieć po prostu fuchę w ręku a Niemcy to nie koniec świata, są inne kraje jedziesz i (usunięte przez administratora) ale najlepiej nie przez agencje
    Sxxx

26.01.2021 07:50

Hej, czy to prawda co wy tutaj piszecie? Że są pluskwy, nieład i że sama melina? Poproszę o odpowiedzi.. Nie wiem czy tam jechać.. Poproszę o odpowiedzi osób niepijących. ☺️

24.02.2021 03:44

To prawda. Oszczędź sobie czasu, zdrowia i nerwów i pieniędzy niestety

24.05.2021 14:55

Zawsze możesz spróbować o ile chcesz pracować za darmo, w brudzie (delikatnie ujmując) no i stracić czas i pieniądze własne

31.10.2020 10:43

Czy warunki zatrudnienia oferowane przez pracodawcę REMAX Sp. z o.o. dla pracy jako Sortownik są dla was satysfakcjonujące?

24.05.2021 14:48

Zapomnij o nich i szukaj gdzie indziej

24.05.2021 14:49

O czym piszesz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w REMAX?

Jowita

01.11.2020 21:10

Nowy wpis mój mąż wyjechał w piątek do pracy na stanowisko Ładowacza śmieciarki po przyjeździe na miejsce gdzie czekał dwie godziny żeby dostać się do podpisania umowy ...w tym czasie przyjechał autokar z ludźmi do pracy trzy czwarta osób była albo pod wpływem alkoholu albo wczorajsi jeden po wyjściu z autokaru dostał padaczki prawdopodobnie alkoholowej i zesrał się w gacie przyjechało pogotowie które nie zabrało pana ze względu że nie chciał jechać do szpita i odmówił pomocy ...po odjeździe karetki został mu dostarczony alkohol żeby stanął na nogi...podpisując umowę z firmą na której nie jest napisana kwota którą powinien zarabiać pracownik udali się do hotelu..to co tam zobaczyłam na kamerze ...to są tragiczne warunki mieszkalne dla pracowników piętrowe łóżka z brudnymi materacami jedna szafka robotnicza na każdego pracownika i zardzewiały brudny stolik na którym w życiu nie postawiła bym miski...mąż zdecydował sie zostać i spróbować ale w nocy poczuł że coś po nim chodzi gdy się przebudził na ciele chodził po nim karaluch ludzie to jest nie pojęte nie polecam tej firmy ludzie w przytulkach mają lepsze warunki mieszkalne. Dodam że rozmawiając z Polski z agencją pracy która znalazl mąż z internetu z ofertą pracy zapewniali że będą wypłaty tygodniowe a nie po skonczonym kontrakcie 6 miesięcznym a na miejscu okazało się że jedyną kasa przez te 6miesiecu to 50euro zaliczki tygodniowe...w dodatku p.halinka która jest tam sprzątaczka wyznacza dyżury sprzątania w hotelu zmiany są tygodniowe to jest jakaś kpina nie polecam i zgłoszę to na pewno wyżej żeby wkoncu zamknęli ten burdel...jutro z rana już mnie tu nie ma

26.02.2021 03:44

CHCĘ ICH PODAĆ WYŻEJ NAJLEPIEJ DO SĄDU ALE SAME UMOWY NIE WYSTARCZĄ JEŚLI MACIE ODWAGĘ PROSZĘ O KONTAKT [email protected]

24.05.2021 14:38

Unikaj ich jak ognia wspólnie z mężem, ja chcę im wytoczyć sprawę jak tylko będę miał czas
    Były Pracownik.

06.02.2020 22:43

Zdecydowanie unikać jak ognia i omijać szerokim łukiem.Banda oszustów.Agencja Remax rekrutuje dla agencji pracy tymczasowej Agero prowadzonych przez obywateli Rosji.Warunki mieszkaniowe tragedia i na odludziu zero sklepów!Praca śmieci (usunięte przez administratora) kila i mogiła na zmiany nocne i dzienne.TERAZ najważniejsze (usunięte przez administratora) na wyplatach zarabiasz ok 4-5 euro na czysto za godz. ale nie wypłacaja pieniedzy za urlop i nie oddaja kaucji za pokoj kilku osobowy(usunięte przez administratora)
    Noname

23.02.2021 18:15

Potwierdzam Proszę strzec się ich jak ognia

24.05.2021 14:34

Podpisuje się pod tym
    Kris

09.05.2021 19:33

Unikać jak ognia rusek to prowadzi zarobki masakra 5 euro na godzinę i patologia (usunięte przez administratora) kiła i mogiła mają czelność wystawiać ogłoszenia pięknie napisane pracowałem tam i po tygodniu zjechałem bo musiałem się codziennie bić z pijakami a oczywiście zapłaty za tydzień nie dostałem remax omijać szerokim łukiem pozdrawiam
    Xd

12.04.2021 20:05

Miałem tam jechać w tym tygodniu ale po tym co tu zobaczyłem to nawet muchy w kiblu bym z nimi nie ubił a co dopiero interes robił...

27.03.2021 09:29

Jak długo czekaliście na odzew z REMAX Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
    as

31.03.2021 19:12

oddzwaniaja zapisalem sie w poniedzialek w srode potwierdzenie
    Wojtek

16.01.2021 03:38

To prawda ze nie płaca ?

24.02.2021 03:47

Prawda

26.02.2021 03:23

ZGADZA SIĘ

Kontakt - REMAX Sp. z o.o.

Reymonta 30/13 45-072 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Rafał Hirsch

25.02.2020 13:15

Żałuję że pojechałem przez te firmę Remax sami (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) od dwóch miesięcy jestem w Polsce do dnia dzisiejszego nie mam żadnych pieniędzy za pracę w firmie DPD ale są jeszcze inne instytucje które wezmą się za tą agencję

24.02.2021 03:49

Oni nie wypłacają przelewem tylko gotówkę, już samo to jest podejrzane

26.02.2021 03:22

Zwłaszcza za Krzysztofa Pytel 491743430093 SĄD PRACY I INNE INSTYTUCJE
    pawel?

28.04.2020 17:08

czy pracowal ktos kolo Stutgartu przy surowcach wtornych,recykling jako operator wozka widlowego?
    XXX

29.11.2020 01:58

Tak tak też miałem jechać koło Stuttgartu a wywieźli mnie 5 km od granicy z Francją,po drugie ta praca na wózku wyglądała tak że biegałem jak pies po ulicach i chodnikach i zbierałem kartony,papiery i wrzucałem do smieciarki,wszystko było w paczkach związanych sznurkiem albo luzem,kubłów było kilka tylko. Kierowca smieciarki to Turas (usunięte przez administratora) jak dechy do podłogi,mieszkanie,ja miałem pokój 3 osobowy z 18-latkiem i 60 letnim (usunięte przez administratora). Po pierwszym dniu pracy udało mi się w nocy stamtąd uciec z jednym ziomkiem tam poznanym. Pociagiem pojechaliśmy w (usunięte przez administratora)

24.02.2021 03:53

I bardzo dobrze
    tadek03

20.01.2021 11:23

jadę do DPD w Poniedziałek co wy na to ???
    Alex 09

25.01.2021 11:14

Nikomu niepolecam aqentury remax. Tosa (usunięte przez administratora) pracowalismy z Zona w Randstad przy sortowaniu smieci. Warunki mieszkalne ochydne Sa Tam pluskwy I szczury. W lazienkach brud I pijanstwo

24.02.2021 03:46

Proponuję poszukać czegoś innego, krótko pisząc Nie jechać
    Gruby33

26.01.2021 14:40

Czy firma jest wypłacalna na stanowisku sortowni recyklingu

24.02.2021 03:42

Myślę że ta firma w ogóle nie jest wypłacalna ,szukają taniej siły roboczej ale kto się tego podejmie? Tylko (usunięte przez administratora) bądź ktoś na skraju bankructwa
    Byczek

25.04.2020 16:20

Z tego co widzę praca jako pomocnik do dostarczania kubłów do śmieciarki to jakaś ściema.Ogloszenie ukazuje się już kilka miesięcy i widać że jakoś nikt się tam niepcha. Z tego co widac musi być to niezbyt dobrze płatna praca, a w Polsce to można naprawdę dobrze zarobić.Jakby proponowana praca przez agencje byla super to takie ogłoszenie by znikło już na dobre.Napewno nie skorzystam z ofert tej agencji.
    Wąsiara z Picburga

09.08.2020 08:42

no po 10 godzin za 6,5 h ????????????
    kimbo

06.01.2021 14:30

W polsce można dobrze zarobic ciekawe gdzie?
    Wąsiara z Picburga

09.08.2020 08:34

Ludzie nie dajcie się przez tą firmę oszukać przyjeźdźasz w piątek podpisujecie w Niemczech umowę zero na umowie ile na godzinę.Przez pierwsze 9 tygodni 5,75 h netto po tym okresie 6eur.100eur.pobierają kałcje za hotel plus za prąd 40 euro za ubrania robocze.Do pracy kieruje cie hausmajster gdzie pójdziesz robić aplikując na dane stanowisko to tak i tak nie pójdziesz na te stanowisko 160 godzin przy musisz (usunięte przez administratora) bo jak nie dasz rady zjazd masz po tygodniu czyli za tydzień pracy zarobisz 230e.minus 40e.za ubrania minus bus75 zostaje ci 115e które możesz czekać nawet 3 miesiące.Pokoje 2,3,4 osobowe oczywiście z dodatkiem karaluchy i żulami chyba ze dobrze trafisz.Nie wreszcie agencji co wam mówią bo to nie prawda.Przy dobrych wiatrach za miesiąc zarobicie 800e.
    Dany

26.09.2020 12:06

Kolego a na tej śmieciarce jakie zarobki ogólnie??? Aż tak źle o co chodzi

20.07.2020 14:14

Nie miała Pani z Kielc, krzyczy na kandydata, nie może przelać pieniędzy za pracę na Polskie konto walutowe w euro, każą całą zarobioną kwotę wieźć w gotówce do Polski.
    NOWY

22.05.2020 11:15

(usunięte przez administratora) OFEROWALI PRACE NA MAGAZYNIE OSTATNIO ZA 10.60 BRUTTO TO JAKOŚ NA RĘKE 7.50 150 GODZIN MIESIĘCZNIE DAJE OKOŁO 1100 EURO NA RĘKE. NIESTETY OPŁATA ZA KWATERE TO DRAMAT 300 EURO W POKOJU 6 OSOBOWYM. TO PO POTRACENIU WYCHODZI 800 EURO CO DAJE OKOŁO 3.400 PENSJI. TO SA SMIESZNE PIENIADZE.JAK MOŻNA TAK DAWAC KOGOS DO POKOJU 6 OSOBOWEGO ZA TAKIE PIENIADZE 6 OSÓB X 300 EURO DAJE 1800 EURO ZA POKÓJ .MIESZKAJAC WE DWOJE ZA 600 EURO MOZNA WYNAJAC MIESZKANIE. FIRMA NIESTETY PRZY WŁASNYM MIESZKANIU NIE ZATRUDNIA LUDZI JAKIŚ ABSURD. PRACOWNIK AGENCJI STWIERDZIŁ ZE MOZNA POMIESZKAC TYDZIEN W HOTELU POTEM WRÓCIĆ DO SWOJEGO MIESZKANIA. CIEKAWE KTO ZA WPAKOWANIE NA SILE DO HOTELU BIERZE PREMIE.....Z CAŁYM SZACUNKIEM DLA WSZYSTKICH ALE KTO NORMALNY WYPROWADZI SIE Z WŁASNEGO MIESZKANIA DO HOTELU 6 OSOBOWEGO POKOJU. JUŻ NIE WSPOMNE O BARDZO NIE MIŁYCH PRACOWNICACH AGENCJI. JEŚLI KTOŚ JEST BARDZO ZDESPEROWANY POLECAM TA AGENCJE.

13.05.2020 12:21

Pracownicy delegowani do Niemiec zarabiają często mniej niż ich miejscowi koledzy. Nowe regulacje prawne mają to zmienić. Pracownicy delegowani będą objęci specjalną ochroną. Na czym to będzie polegało? Przeczytajcie artykuł, żeby poznać nowe przepisy! Dumping płacowy? Przedsiębiorstwa z siedzibą w kraju unijnym innym niż Niemcy mogą przyjmować zlecenia z Niemiec i oddelegować swoich pracowników na budowę czy do rzeźni w Niemczech. Jeśli ci pracownicy zarabiają mniej niż lokalni wykonując tą samą pracę, zakłóca to konkurencję i może prowadzić do dumpingu płacowego. Aby zagwarantować pewną jednolitość w obrębie Unii Europejskiej, powstały nowe przepisy. Dzięki temu zagraniczni pracownicy skorzystają bardziej niż dotychczas z warunków pracy obowiązujących w Niemczech. Jakie zmiany wprowadzą nowe przepisy w Niemczech? Dzięki nowym regulacjom delegowani pracownicy z Polski i innych krajów Unii Europejskiej będą mieli prawo nie tylko do otrzymania płacy minimalnej, ale też do płac ustalanych w ogólnie obowiązujących układach zbiorowych. Pracownikom zagranicznym będzie też przysługiwał dodatek świąteczny (niem. Weihnachtsgeld) czy urlopowy (niem. Urlaubsgeld) oraz dodatek za trudne warunki pracy. Jeśli pracodawca opłaca zatrudnionym koszty podróży, zakwaterowania czy wyżywienia, to kwota ta nie może być wliczana do płacy minimalnej. Jeśli pracownicy delegowani będą wysłani w podróż służbową, wtedy koszty musi ponieść pracodawca. Generalnie dla osób spoza Niemiec obowiązywać będą po 12 miesiącach warunki zatrudnienia wynikające z przepisów wewnętrznych kraju. W uzasadnionych przypadkach pracodawcy mogą się ubiegać o przedłużenie tego terminu o 6 miesięcy. Nowe przepisy nie będą jednak obejmować kierowców TIR-ów, ponieważ sektor transportu drogowego został wyłączony ze zmian. Od kiedy wejdą w życie nowe regulacje? Niemiecki rząd przyjął w środę projekt ustawy, teraz musi go jeszcze zatwierdzić Bundestag i Bundesrat. Nowe regulacje mają obowiązywać od 30 lipca 2020. Przy pomocy tej ustawy rząd Niemiec wciela w życie wymogi unijne. Parlament Europejski i Rada Unii Europejskiej zatwierdziły reformę dyrektywy UE już w czerwcu 2018. Źródło: www.bundesregierung.de
    Krzysztof 1971

20.09.2019 15:16

Witam, czy ktoś coś wie o pracy na śmieciarkach?
    Mariusz77

15.03.2020 17:04

Wrażenia nie są zbyt miłe
    Romen

19.04.2020 08:29

Pracowalem w Zwibruken przez inna firme a szefem jest Rusek Warunki socjalne byly pod psem i zjechalem po 2 tygodniach
    Obiektywny

16.10.2017 00:43

Kategorycznie odradzam NORMALNYM ludziom wyjazdów dla tej agencji. Pojechałem do pracy jako kierowca śmieciarki kat C, po przyjeździe do Niemczech dostałem umowę o pracę jako pomocnik produkcji, sortowacz odpadów ze stawka duzo niższa niż podana w ogłoszeniu/rozmowie telefonicznej! Następnie zostałem odesłany do "hotelu pracowniczego" w którym juz po 10 minutach zaczęły sie awantury a w nocy przyjechała karetka bo ktoś kogoś pobił. W ciągu dnia jak i nocy gra głośna muzyka, słychać wyzwiska i awantury a z okien lecą butelki. W małych pokojach upchane są 4 do 6 osób, wybrańcy mieszkają w pokojach 2-3 osobowych. Normą jest wielogodzinne czekanie na transport po pracy do hotelu a wyjazdy do pracy zaczynają sie nawet 3 godziny przed jej rozpoczęciem! Niestety ale większość osób tam pracujących to alkoholicy, niektórzy to prawdopodobnie przestępcy. Już w autokarze z Polski dosłownie 5 minut po starcie była pita wódka z gwinta a na pierwszej przerwie po godzinie od wyjazdu niektóre osoby nie mogły utrzymać się na nogach. Agencja zabiera także zbyt duzo osób a następstwie czego wiele osób musi siedzieć w hotelu nie zarabiajac ani grosza bo nie ma dla nich tego dnia pracy! Podsumowując, jeśli jesteś normalnym, uczciwym człowiekiem szukającym normalnych warunków pracy i zycia to nie marnuj swoich nerwów i czasu na tą agencję. Jesli jesteś zaśnięciem pijakiem to poczujesz się tu jak w domu!
    P 10

29.09.2019 13:36

Ta agencja to porażka nie polecam pracowałem w Zweibrucken6y
    zawiedziony

13.04.2020 12:27

ja bylem w zweibrucken,bardzo duzo razy bylem za granica ale tam to mini (usunięte przez administratora),alkoholizm bijatyki kradzieze,szkoda gadac i nerwow a jak konczylem kontrakt po 6 tygodniach to ten rusek mi dal wyplate-jałmużne w wysokosci 250euro ijeszcze poprawnie po polsku (usunięte przez administratora)
    zmotywowany

31.01.2020 15:20

Szukali rekrutera z jęz. niemieckim. Na rozmowie o pracę zapewnili, że dadzą znać jaki wynik rekrutacji. Nie dostałem żadnej wiadomości. Kompletny brak profesjonalizmu.
    ASDAD

13.02.2020 11:06

Nie masz czego żałować, nie bądź zjebem
    amator_pracy

16.06.2019 10:49

dostałem ofertę pracy na sortowni...…….. stawka 5,90 Może ktoś tam pracuje i mógłby coś n/t tej pracy napisać albo wrócł już. Chętnie na maila :(usunięte przez administratora)

18.11.2019 14:29

Minimalna w niemczech to 9.19.
    On

10.12.2019 23:06

Za co 5,90€ pytam sie 30 min pracy
    Zainteresowany

26.11.2019 16:59

To co tu czytam to jakiś szok.Myślałem wyjechać ale dam sobie spokój.Przecież to jakiś żart zarabiać 6 euro i mieszkać z jakimś(usunięte przez administratora).

Zostaw merytoryczną opinię o REMAX Sp. z o.o.