REMAX

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o REMAX Sp. z o.o.

Opinie o REMAX Opole

Nie przegap nowości o REMAX Sp. z o.o.!

Daniel1987

15.11.2023 10:26

Cześć! Ktoś może powiedzieć, w jakich dniach organizowane są wyjazdy z Polski i z jakich miejscowości? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro
    Robertos

15.11.2023 10:43

wyjazdy mają w każdy piątek a na DPD w każdy weekend. Zależy gdzie chcesz jechać. Organizują transporty z całej Polski na DPD a jeśli chodzi o wyjazd piątkowy autokarem to główne przystanki to Racibórz, Gliwice, Opole , zwracają za dojazd do autokaru powyżej 100 km. Dzwon do biura to się dowiesz więcej, mam nadzieje ze pomogłem.
    Daniel1987

15.11.2023 13:10

Dzięki, o to mi właśnie chodziło. Pozdrawiam

19.10.2023 03:36

Przy tych załadunkach i rozładunkach to ile tam pracują ludzie? Widziałem takie ogłoszenie na magazyniera, coś ze dwie zmiany, ale bez konkretów już, po ile, a przy takiej pracy to ma znaczenie dla mnie, więcej jak 10 to nie da rady u mnie.
    As

22.10.2023 15:48

Nigdzie niema pracy po 10 godzin średnio 7.5godziny robiłem to wiem

31.10.2023 11:12

ja robiłem po 8 godzin i było ok.

26.10.2023 17:07

Witam mam pytanie do firmy jaka firma jest jak wyglądają zakwaterowania jak wypłaty i na ile jest praca po ilu tygodniach można zjechać domu na własny koszt czy jak to wygląda i jak wygląda praca Sortowacz surowców wtórnych

31.10.2023 11:11

zakwaterowanie w hotelach pracowniczych, zaliczki co poniedziałek, wypłaty w euro, praca minimum na miesiąc, dłużej jak najbardziej można pracować, umowa o pracę z niemieckim pracodawcą. Sortuje sie surowce wtórne na taśmie jak: papier, plastik, kartony, praca na dwie zmiany. Mam nadzieje, że pomogłem.
    Ciekawy świata

23.10.2023 16:30

Czy to prawda co piszą na forum że wypłaty są dawane do ręki? Ktoś udzieli szczerej odpowiedzi?
    Grzegorz

25.10.2023 11:40

zaliczki co poniedziałek, pierwsza po pierwszym przepracowanym tygodniu. Wypłata gotówką w euro w ostatnim dniu roboczym. Super bo nie musisz czekać na żaden przelew, wracasz z kasą już do Polski.
    DPD menager zwojas

18.10.2023 16:47

PRaca ciezka ale godne pieniadze polecam bardzo tą prace poki jest nie nalezy narzekac poki sie pacuje jak nie ma sie pracy wtedy placz!! i
    Barbara

15.10.2023 17:08

Myślę że w waszej firmie będzie mi się dobrze pracować i w razie potrzeby dostanę pomocną dłoń pozdrawiam serdecznie
    Zainteresowany

30.09.2023 18:23

Witam! Na jaki minimalny okres czasu można podpisać umowę o pracę? Ktoś coś wie?
    Zdzichu78

05.10.2023 12:29

@NN umowe mozesz przedluzyc, to nie zlecenie tylko normalna umowa o prace. Jak chcesz takich dokladnych informacji to najlepiej zadzwon sobie do biura tam Ci wszystko powiedza. Ja jezdze juz 3 lata i zawsze jak mialem jakies niejasnosci to w biurze wszystko wyjasniali.
    Maciek

01.10.2023 14:22

Może ktoś mi opowiedzieć o pracy jako Lader/Ładowacz po jakim czasie zaczynam pracę po przyjeździe do Niemiec jaka teraz jest stawka na godzinę i czy bym mógł brać zaliczkę po przepracowaniu jednego tygodnia pracy itp, o hotelu jakie są tam warunki najlepiej osoba która tam pracuje i wie co się tam dzieję??? Czytając niektórych wypowiedzi to trochę się szczerzę obawiam wyjechać tam do pracy

27.09.2023 08:29

Aktułalna tą praca
    Darek

27.09.2023 09:21

Oczywiście, trzeba zgłosić się do biura Remax.
    Bacha

28.09.2023 10:20

jasne, wyjazdy w każdy piątek
    Zenek

28.09.2023 10:18

Witam wszystkich Ile zarabia ładowacz na obecną chwilę??

28.09.2023 10:20

pytaj w biurze agencji pracy www.remax-praca.pl, tu znajdziesz namiary na nich
    Podlaskie żądzi

07.09.2023 10:39

Praca jako tako moze nie jest super nie jest latwo lokum do nie hilton w krakowie * ale prac ajest nie trzeba prosić sie zeby pracować sciagne tou znajomych bo jest premia za akzdego nowego takze mozna na tym fajnie zarobić a warunki do spelniniea nie sa cieszkie.
    Łuki

18.01.2023 10:32

Siema mam zamiar wyjechać do DPD Hanower jak to wygląda ktoś mi powie godzin o pracę
    Henryk

01.09.2023 10:53

to kwota netto po opłaceniu mieszkania, podatku, ubezpieczenia. Laderzy/Ładowacze mają więcej na godzinę a osoby które mają prawo jazdy dostają 8,50 netto za godzinę. Są premię zależne od długości pobytu 300 euro do wypłaty. Była premia wakacyjna na którą mnóstwo ludzi się załapało.
    Grzesiek

07.09.2023 10:22

Ładowacz jeździ z tyłu śmieciarki i zbiera kosze z odpadami na wyznaczonej trasie, tak jak w Polsce w Remondisie, pracuje się na ranną zmianę. Premia za 17 tygodni pracy to 300 euro płatne do wypłaty
    Grażynka

07.09.2023 10:20

pracowałam w tej firmie z koleżanka w czasie wakacji, chciałyśmy przyrobić na wyjazd wakacyjny. Praca spoko, na hali, pokoje 2,3,4, osobowe na hotelu pracowniczym, załapałyśmy się na premię wakacyjną 200 euro, płatne do wypłaty. W weekend czas wolny, zwiedziłyśmy miasto, odpoczywałyśmy. My byłyśmy 6 tygodni, nie płaciłyśmy za autokar do Niemiec i z powrotem też nie. Ale są tu ludzie którzy np nie zjeżdżają 17 tygodni wtedy dostają 300 euro premii i darmowy transport. Każdy pracuje tyle ile mu pasuje, to jest bardzo fajne.

Oferty pracy - REMAX Sp. z o.o.

Kierowca śmieciarki / Kierująca śmieciarką - kat. C

Kaiserslautern

Pracownik magazynu firmy kurierskiej k/m/n

Monachium

Operator wózka widłowego k/m/n

Stuttgart

Sortowanie butelek k/m/n

Berlin

Pracownik fizyczny - usługi komunalne k/m/n

Neustadt

Sylwia

01.09.2023 09:51

Czy może ktoś opisać jakie są warunki hotelowe, mieszkalne w firmie remax? Każdy pisze o pracy ale nikt nic o warunkach.
    Anka

01.09.2023 10:48

hotele pracownicze, pokoje 2,3,4 osobowe, zależy od wielkości pomieszczenia. Mają różne hotele większe i mniejsze. Są kuchnie ogólnodostępne, pomieszczenia gospodarcze z pralkami i automatycznymi suszarkami do ubrań. Jak chcesz cos ugotować to dobrze mieć swoje naczynia bo każdy w sumie zabiera je później do pokoju. Ubrania robocze maja na miejscu, można pobrać.
    Piotrek

28.08.2023 21:43

Hej, byłem z REMAX w Hannoverze, sortowałem tam różne surowce. Muszę powiedzieć, że było naprawdę spoko. Najbardziej podobało mi się, że firma sama zorganizowała mi przejazd z Polski i z powrotem. Nie musiałem się o nic martwić. Miejsce, gdzie mieszkałem, było czyste i blisko roboty. A ludzie? Super ekipa, zarówno ci z REMAX, jak i ci w Hannoverze. Czułem się tam jak w domu, wszyscy byli dla mnie mili. Dzięki tej robocie nie tylko zarobiłem, ale też poznałem fajnych ludzi. Jak ktoś myśli o pracy za granicą, to polecam z REMAX!

20.08.2023 01:38

Gośka

21.08.2023 07:59

stawki podają w każdym biurze bo to zależy od długości pobytu oraz stanowiska. teraz w lecie mają premię wakacyjną 200 euro, trzeba przepracować 4 tygodnie i dostaje się 200 euro do wypłaty. Ostatni wyjazd z tą premią w ten piątek. Mi się udało załapać ;)
    Karygodne!

15.08.2023 13:01

Pojechaliśmy z tej agencji pracy do pracy w Niemczech, przez telefon dostalismy informacje że praca na magazynie dpd, praca po 10h dziennie, 8 euro na godzine,czasem soboty, kwatera, i umowa o prace, gdy dojechalismy na miejsce okazało sie że to wszystko nie prawda! Praca po 3h dziennie, czasem po 6h, 7 euro na godzine bo odliczają za śniadanie ! Porażka, ludzie nie dajcie sie naciągnąć! Zostawili nas na ulicy bez jakiej kolwiek pomocy!
    Piotrek

21.08.2023 07:56

pracuje już tutaj wiele lat, nie mam problemów z godzinami i z pracą. Co chwilę przyjeżdżają ludzie którym nic nie pasuje, babki w biurze tłumacza już jak wołowi ale nie słuchają. Jak się komuś nie chce pracować to nie będzie, wierzcie mi. Na ulicy hahah, pewnie nie podjęli pracy więc nie dostali hotelu i tyle. Mogli na spokojnie wracać sobie do domu, nic na siłę.

15.08.2023 12:02

Zostalem (usunięte przez administratora) przez tą agencje pracy, przez telefon co innego na miejscu co innego. Odradzam jakiej kolwiek współpracy z tymi (usunięte przez administratora)!

10.08.2023 17:40

marcin michalski

11.08.2023 09:34

chce wyjechac w niedziele 13.08
    Jacek

11.08.2023 09:39

proponuje zadzwonic do biura Remaxu www.remax-praca.pl ( telefony na stronie) co ci da pisanie na internecie ze chcesz jechac hahah zapisz sie chłopie na wyjazd w biurze
    Kamil

23.08.2022 13:10

Śmiech na sali w dniu dzisiejszym zadzwoniłem odnośnie ogłoszenia na pomocnika śmieciarki nie było stawki w ogłoszeniu dlatego zadzwoniłem pytam się o stawkę a pan 7.50 euro za godzinę a ja do tego pana tak na serio czy pan żartuje a pan do mnie że nie żartuje ludzie na warunki niemieckie i nawet polskie 7.50 euro przecież to jakiś żart nawet liczmy euro jest po 4.70 razy 8 godzin razy 20 dnito nam daje 6000 zł koszty wyżywienia 300 euro czyli jakieś 1300 zł odliczyć koszty za mieszkanie około 300 euro 2800 zł czyli 6000 zł odjąć 2800 to zostaje nam 3200 zł to ja jako kierowca śmieciarki Polsce zarabiam 4000 zł a mój kolega pomocnik 3800 ja rozumiem 10 11 lub 12 euro za godzinę ale 7 euro 7.50 euro to na godzinę wychodzi 35 za godzinę gdzie ja pracuje 8 godzin dziennie i mam 4000 czyli 4000 podzielić na 160 godzin ale wiadomo czasami pracuje 6 czasami 7 ale nigdy powyżej ośmiu to mi wychodzi stawka 26 za godzinę więc w tej pracy nic nie odłożymy bo trzeba jeszcze liczyć dojazd do pracy jeżeli chodzi o mnie musiał bym pokonywać z domu do pracy i z pracy do domu 3000 km okejka czy samolot czy własnym samochodem wszystko kosztuje więc tak naprawdę ile ci zostanie pieniędzy całe nic i jeszcze pan mi mówi pokoje 3 4 osobowe to ja po pracy chciał bym wypocząć oczywiście jak by lokatorzy byli w porządku to nie ma problemu jedziesz za granicę 1500 km od odmu nawet nie wiesz gdzie będziesz mieszkać z kim jakie to są warunki nic normalna firma poprosiła by o adres mail i wysłała by zdjęcia kwatery a na zapytanie o zdjęcia pan zaczął się gubić
    Patrol

06.08.2023 02:47

To jest kpina 7,50 euro na 1h ,przecież w Niemczech obowiązuje 12euro czy 13 euro na 1h brutto to netto jakoś koło 10euro na 1 powinno być ,to niezły przekręt ,że tego procederu nikt nie zgłosił fo Niemieckiego urzędu skarbowego i urzędu kontroli.
    Staszek

07.08.2023 09:07

zapomniałeś się dowiedzieć, ze to jest miedzy 12 a 13 brutto, z tego odciągany jest podatek, ubezpieczenie i mieszkanie, dlatego netto jest miedzy 7,00-8,50 zależy od długości umowy i stanowiska pracy. Najlepiej dowiedzieć się dokładnie w biurze firmy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w REMAX?

Tomciooo7

06.08.2023 15:23

Witam ile zarabia ładowacz odpadów na godzinę i jakie są warunki pracy po ile godzin itd
    Łukasz b

02.08.2023 14:58

Ja byłem tam 3razy i nie narzekam pracuje się na chwili zaliczki co wtóre byłem na dpd i spoko pokoje 2osobowe
    @Pracodawca

30.07.2023 16:21

Witam,mam propozycję wyjazdu do segregacji odpadów, czy pracował tam ktoś? Proszę o informację czy warto jechać?
    Arek

11.07.2023 14:20

Witam chciałbym, się dowiedzieć czy oprócz dowodu osobistego są potrzebne jakieś dodatkowe papiery na magazyn w DPD??
    Mariusz

06.07.2023 12:36

Dzień Dobry,pracowałem u Was do Wczoraj w Ludwigshafen,lecz w dniu wczorajszym Musiałem zjechać do Polski,ponieważ Mama mi Zmarła. Jak mogę się rozliczyć,za pracę kturom wykonywałem w Firmie MVV. Za 3 tygodnie chciałbym wrócić do pracy z powrotem do Niemiec. Proszę o informację.
    Zabrzanin

06.07.2023 13:58

najprościej - skontaktuj się z biurem z którego wyjeżdżałeś, podasz im datę kolejnego wyjazdu, a co do rozliczenia to pewnie też ci udzielą informacji , ich strona jak nie masz numeru, www. remax-praca.pl

03.05.2023 07:47

Cypis

02.07.2023 23:34

Wyplata byla dopiero jak sie zjeżdżało do pl a tak to zaliczki byly porazka
    Michał

03.07.2023 15:54

zaliczki są dla tych co nie maja kasy i nie jednemu życie uratowały, bo by nie mieli co jeść. Ale nikt ich brać nie każe. Z tego co widziałem to większość ludzi jeździ na dłuższy okres czasu, ale mozna tylko na miesiąc, zabrać kasę i do domu. Jak komu pasuje. W lipcu jak się jedzie na 4 tygodnie jest 200 euro premii, ale tylko w lipcu. Wiec super.

Kontakt - REMAX Sp. z o.o.

Reymonta 30/13 45-072 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Były

02.07.2023 06:40

Pokoje nawet 10 osobowe! Łóżka piętrowe jedno przy drugim. Ze ścian wychodzą karaluchy i inne insekty. Zaś w nocy pluskwy żywią się naszą krwią. Lepiej nie zabierać swoich rzeczy do domu bo te pluskwy weźmiecie razem ze sobą. Z godzinami porażka. Z powrotami po pracy na kwaterę też porażka. Choć może im mniej przebywania na kwaterach tym lepiej dla nas. Jeździ to tam tylko stała ekipa. (usunięte przez administratora) ekipa. Picie, balangi. Nikomu normalnemu nie polecam. To są Niemcy. Dużo ofert pracy i z lepszymi warunkami znajdziecie z palcem w nosie! Brak wypłat tylko zaliczki co tydzień MAX 50 euro. Reszta w kopercie na zjazd do Polski. MASAKRA
    Tomek1234

28.06.2023 09:43

Witam mam pytanko jak się robi na ładowacza czystości ile godzin jak z wyplata jakie warunki i jaki hotel
    Były

02.07.2023 06:32

Radzę nie sugerować się opiniami tutaj bo dziwnym zbiegiem okoliczności ocena agencji podejrzanie podskoczyła do góry. Jeśli już wyjedziesz to radzę mieć zabezpieczenie finansowe, aby móc wrócić. Bo będziesz chciał wrócić. Normalna osoba to jednej nocy nie przeżyje na ich zakwaterowaniach. Z belek wychodzą karaluchy i innej maści insekty zaś w nocy wychodzą pluskwy. Budzisz się i jesteś pogryziony. Dodatkowo trzeba wszystko zostawić co się zabrało żeby tego dziadostwa do domu nie przywieźć. Praca o którą pytasz nie jest warta tej świeczki. Mało godzin. Bywało i tak, że się kończyło przed 12 i na transport żeby mnie zabrał czekałem do 15/16. Wypłaty? Zaliczki co tydzień w kwocie 50 euro a wypłata w kopercie dopiero jak zjeżdżasz do Polski.
    Arek

16.06.2023 13:24

Byłem 3razy w Niemczech i z trzema różnymi firmami, Remax okazał się najlepszy.Polecam

05.06.2023 11:17

Fremde Man

14.06.2023 11:29

Hotel pracowniczy i po 2 osoby w pokoju lub więcej. No tylko wybrańcy mają pokój 1 osobowy nie licząc karaluchów, które są w całym hotelu. Bród, smród i ubustwo ogólnie. Poczytaj różne komentarze.
    juzek zagrzeb

13.06.2023 10:12

ja jerzdze i nie narzekam nie jest idealnie ale zle tez nie
    Gumiś

13.06.2023 14:51

Juzek dobrze ze jest spoko tylko trochę z ortografią na bakier ;) U mnie też spoko praca, jestem zadowolony, zjeżdżam za tydzień do Polski na urlop i wracam po 2 tygodniach. Po 17 tygodniach pracy dostaje się premię 300 euro, także przyda się :) pozdrawiam ziomali

13.06.2023 08:23

Jarosław

13.06.2023 14:47

pewnie, ze warto jechać. spoko praca, na dworze, w ruchu, nudy nie ma, czas szybko leci. Hotele pracownicze, darmowy dojazd do pracy, niemiecka umowa o pracę a jak będziesz 9 tygodni to masz przejazd do/z Niemiec za darmochę.
    wes

10.05.2023 19:36

jako były pracownik zdecydowanie odradzam. sama praca nie jest zła, idzie się przyzwyczaić, ale większość brygadzistów/przełożonych traktuje pracowników jak (usunięte przez administratora) stawka też niewielka (wiadomo że więcej niż się zarobi w Polsce, ale lepiej szukać innej pracy niż ta). warunki w hotelu okropne, wszędzie karaluchy, pluskwy, łazienka i kuchnia ciągle brudne. przyjezdza tutaj sporo podejrzanych osób, cały czas tylko chleją, kłócą się i hałasują (można chyba pić kulturalnie, bez przeszkadzania innym). nie polecam, lepiej poszukać innej, lepiej płatnej pracy z lepszymi warunkami, a Niemczech jest takich dużo
    Karina

14.02.2023 17:34

Dzień dobry. Przejrzałam większość wypowiedzi w tym wątku i mam prośbę.Czy mogłaby się wypowiedzieć jakaś kobieta o pracy ?myślę o wyjeździe za pośrednictwem tej firmy i jestem ciekawa opinii kobiet. Dziekuje
    GrazynkaRuda

01.03.2023 09:19

tygodniówki się ma tyle ile godzin, Ilość godzin x stawka. Najmniej 40 h tygodniowo/ cały etat.
    Paula

10.05.2023 12:38

Ja z tym samym pytaniem. Też bym chciała jechać, mam pewne obawy. Możecie pomóc? Oczywiście Ci którzy byli bądź są tam fizycznie a nie teoretycznie ????????????????

04.05.2023 16:27

Witam dlaczego wynagrodzenie nie jest wypłacane na konto bankowe?

09.05.2023 00:17

Stawka netto na stanowisku – Pracownik śmieciarki. 7,50 euro netto/h, od 9 tyg. 8,00 euro netto/h, od 17 tyg. - 9,00 euro netto/h Stawka netto – jest już po odliczeniu podatku, ubezpieczenia zdrowotnego AOK oraz zakwaterowania. Dodatkowe zajęcia = Kierowca busa, Ślusarz, 8,50 euro netto/h To są okolice Stuttgartu południowo- zachodnia część Niemiec przy granicy francuskiej. Pracuje się od 8 do 12 h w tym pół godziny przerwy nieodpłatnej, również mogą być soboty pracujące. Zapewniamy zakwaterowanie, hotele pracownicze, pokoje 2,4,6, osobowe, wspólna kuchnia, łazienka oraz codziennie zapewniony bezpłatny dojazd i powrót do pracy busami pracowniczymi. Umowa podpisywana w Niemczech, na warunkach niemieckich w języku polskim i niemieckim od 4 tyg. do 16.tyg. z możliwością przedłużenia jej na miejscu a po zakończonej umowie wynagrodzenie wypłacane jest w formie gotówki, w ostatnim dniu pracy. Nie ma co miesiąc przelewów na konto. Raz w tygodniu istnieje możliwość pobrania zaliczki w wysokości od 50 do 150 euro. Pierwszą zaliczkę można otrzymać po przepracowaniu pierwszego tygodnia. Obecnie obowiązuje PREMIA, jest wypłacana z końcowym rozliczeniem: po 17 tyg. premia 300 euro Od 9 tyg. bezpłatny transport autokarem w obie strony. Poniżej 9 tyg. pracy transport z Polski do Niemiec i z Niemiec do Polski jest płatny i wynosi 75 euro, kwota ta jest odliczona przy końcowym rozliczeniu.
    Pablo

03.05.2023 10:50

Czy to normalne że co parę dni zmieniają hotel?
    Żona Tyracza

26.04.2023 20:57

Strzeżcie się pracy na magazynach dpd-wyzysk i wyczerpanie do granic możliwości.umowa od razu na 6tyg i jeśli zrezygnujesz nie dostajesz kasy.!! Pączek do przeładunku jest tyle że liczone w tonach...padasz na ryj a dostajesz 7,5 e na rekę. Nie masz czasu nawet przygotować sobie posiłku bo pracujesz ,śpisz i jak wstaniesz to już do roboty!!! Masakra. Po 6 tyg nikt nie zostaje ,wszyscy uciekają chyba że nawet wcześniej wymiękną!!! Porażka. W czasie rozładunku trzeba się pytać czy można iść do toalety,krótka przerwa albo wcale ,zależy ile godzin ma zmiana,bo potrafią dać zlecenie na 1,5 godz a do pracy dojazd godzina i powrót godzina,a przerwa niepłatna. Ludzie nie dajcie się nabrać na bilet beatyfikowany,bo tylko tak ściagają do kieratu pracowników!!!!
    AndriuBytom

27.04.2023 09:00

ja tu robia już 6 lat i nie narzekom. trzeba się narzucac tych pakietów ale kase mam i pracuje tak długo jak chce a potem przerwa. Co ważne to mam niemiecko umowo o prace co mi się liczy do lat pracy w Niemczech. Dla mnie ok
    misiek1981

12.04.2023 12:45

proszę o rzeczywisty zarobek miesięczny na sortowni dzięki
    Żona Tyracza

26.04.2023 21:10

Za 6 tyg 530e bo co tydzień zaliczka 100e która nie wystarcza na tydzień jeśli np.palisz,więc za 6 tyg.ok 1130e czyli średnio 175zł dziennie jeśli ci się uda pracować 6-8godz morderczej pracy przerzut kilku ton dziennie- paczki z kawą,sprzęt sportowy- duże pąki nie małe paczuszki
    Grzesiek

27.04.2023 08:58

wg mnie 530 euro + 600 euro zaliczek to daje razem 1130 euro wynagrodzenia netto. Podatek ubezpieczenie i mieszkanie jest już zapłacone Zaliczki to też wynagrodzenie, a że ktoś pali sorry....czy Pracodawca w Polsce ci płaci za papierosy, nie sądzę. Stawki są podawane w biurach, nie ma tutaj żadnego zaskoczenia a to że to ciężka praca fizyczna to się zgodzę ale są osoby które chętnie pracują na DPD bo lubią taki wysiłek.

24.03.2023 14:35

Zenek

27.03.2023 08:16

www.remax-praca.pl tu znajdziesz wszystkie kontakty, maile, telefony itd
    Kris

15.02.2023 11:02

Witam nie polecam warunki kwater tragiczne nawet nie wiadomo gdzie się jedzie ja trafiłem na pseudo hotel w którym nawet ogrzewania nie ma warunki sanitarne gorsze niż u pijaków na melinie stawka niska a praca na śmieciarce to też ściema tak naprawdę to ruscy prowadzą i na sortownię potrzebują taniej siły roboczej do koncaniewuadomo gdzie się pojedzie ogólnie żenada nie polecam
    Vhjj

16.03.2023 16:16

To zależy gdzie trafiasz. A mało jest takich ludzi co przychodzą na tydzień i odchodzą? Ile pracodawców zatrudnia na umowę zlecenie? Czy ty widzisz co ty piszesz?
    Nero

20.03.2023 10:33

umowa o pracę z niemieckim Pracodawcą. A ilu jest rodaków którzy zamiast iśc do pracy wola balować, albo myślą ze przyjechali na wakacje. Sory za dużo widziałem, jakby każdy pracował normalnie nie byłoby problemów.

Zostaw merytoryczną opinię o REMAX Sp. z o.o.