i-Work agencja zatrudnienia
3 30 6 1

Opinie o i-Work agencja zatrudnienia

Zbychu

Z ich podejściem do tematu można szybko i sprawnie znaleźć pracę. mi się to podoba. Szybko, miło oraz profesjonalnie ;p

Kaśka

Według mnie są solidną wartą zaparkowania firma i takie kłamstwa o każdej agencji to nie można ujednolicić. Nie każdy pośrednik oszukuje im też zależy na pracowniku

Polecająca

POLECAM i tyle, kilka razy już kożystałam z ich pomocy i nigdy nie było problemów. A jacy ludzie do Holandii przyjeżdżają to każdy wie. POLECAM i-Work

Paweł

Przyjeżdżam do biura w Holandi (Flexcraft) pani daje mi dokumenty do podpisu i pyta z jakiej agencji przyjechałem z Polski ja mówię ze z I work a ona z czego ? To jej powtarzam a ona zdzwiwiona ze pracuje tu tyle lat i pierwsze słyszy . A najlepsze jest to jak powiedziała ze w Polsce maja stare foldery i za mieszkanie płaci sie 95 euro a nie 88 a ja mówię słucham ? A ona jak się Panu nie podoba to niech Pan wraca do Polski ;D;D przeczekalem 3 dni i zmieniłem prace . Stanowcze nie dla tego biura !

Ja
@Paweł 24.08.2018 17:10

Co ty baranie pięt-dolisz, ja jechałem do flexa przez i-work trzy lata temu. Ale ty tępy jesteś.

Benia
@Ja 27.08.2018 21:08

Poziom to ty masz i umysł prostoliniowy ;)

Nie Zadiwolona
@Paweł 24.08.2018 17:10

Praca z I work zalatwiona. Spakowalam się i w drogę. Po 12h jazdy wlasnym autem dojechalam pod wskazany adres - miejsce zakwaterowania (weert). Co zastalam na miejscu? Pijana patologię, obite twarze i wszelkie inne oznaki "weekendu". Mało tego. Kobieta z mieszkania, w ktorym mialam byc zakwaterowana nic o moim przyjeździe nie wiedziała i zamknęła mi drzwi przed nosem. I tak jestem TERAZ na parkingu w Niemczech. Co tu robie? Będę soala w samochodzie bo po 16 godzinach za kółkiem muszę odpocząć. Porażka !!!! Ktos zwróci chociaz za paliwo?

ja
@Nie Zadiwolona 10.09.2018 00:46

No jak to w holandii, weekend = impreza i obite ryje, a każdego pijanego od patologii wyzywasz

ja
@Paweł 24.08.2018 17:10

coś kręcisz kolego

Paweł
@Nie Zadiwolona 10.09.2018 00:46

Hej tu Paweł i jak twoja sprawa się rozwiązała ?

NieZadowolona
@ja 10.09.2018 22:50

Każdy imprezuje wg własnego poziomu i uznania. Nie każdego tak się nazywa ale to była patologia.

NieZadowolona
@Paweł 12.09.2018 08:11

A no tak, że wróciłam do kraju. Dzwoniłam zeby zwrocili mi koszty dojazdu. Ale Pan się rozłączył i tel nie odbiera.

Paweł
@NieZadowolona 14.09.2018 12:16

Czyli nic się nie zmieniło, właśnie taki poziom pokazuje ta agencja . Masakra ...

i-Work agencja zatrudnienia
@Paweł 19.09.2018 13:27

Drogi Panie. Z agemncją FlexCraft współpracujemy od 4 lat. Ofertę którą Pan otrzymał z pewnością była przedstawiona w rzetelny sposób. Jakby podał Pan prawdziwe dane byłoby nam prościej odnaleźć Pana sprawę. Poza tym to dlaczego nie dzwonił Pan do nas w tej sprawie zaraz po przyjeździe do biura??? Natomiast Pani Niezadowolona, przyjechała na zakwaterowanie w sobotę wieczorem, w okolicy spotkała kilka pijanych osób po jakiejś zakrapianej imprezie zadzwoniła Pani do Pani Pauliny że nie zostanie tu i obróciła się na pięcie w tej samej chwili wracając do Polski, do dnia następnego nie mogliśmy się do Pani dodzwonić. Kiedy już nam się udało Pani była już w Polsce I z tego powodu mamy zwracać Pani pieniądze za przejazd? Oboje Państwo robią sobie żarty ??? Czy tak z natury lubicie rozpoczynać afery "koperkowe" aby tylko coś się działo zamiast zachowywać się jak dorośli ludzie??? Pozdrawiam

Peaceout
@i-Work agencja zatrudnienia 20.09.2018 13:38

Coś mi tu nie pasuje , skoro sytuacje opisane przez Pawła się nie zdarzają i jego przypadek jest "wyjątkowy" to jego "prawdziwe dane" nie były by potrzebne żeby "odnaleźć jego sprawę " . Sprawa Pani Pauliny też wygląda ciekawie "przyjechała na zakwaterowanie w sobotę wieczorem..." to o której tych "kilka pijanych osób" zaczęło ta imprezę , jak się bawić to się bawić hehe ...gdzie zwrot "afera koperkowa " użyta przez pracownika biura (która powinna być osobą poważną ) który wyzywa ludzi od niedojrzałych to jakiś kabaret sam w sobie .

i-Work
@Peaceout 20.09.2018 13:58

I o to włąśnie chodzi. Nie meliśmy takiej sytuacji więc potrzebujemy dane aby dowiedzieć się o co chodzi i wyjaśnić sytuację, Pana "Pawła" zapraszam do kontaktu. Pani Paulina jest naszym pracownikiem( tu czytanie ze zrozumieniem się przyda). Nie mamy zamiaru wnikać kto o której godzinie jest pod wpływem alkoholu jeżeli nie są to nasi pracownicy. "afera koperkowa" coś dziwnego w tym sformuowaniu? niesądzę I w którym momencie wyzywałem Państwa?

Sandra
@i-Work 20.09.2018 16:04

Jak pracownik biura może w taki sposób odpowiadać ludzia na komentarze normalnie szok jak to czytam. Zero kultury , druga sprawa miałam składać tam podanie ale się powstrzymam bo aż strach pomyśleć co by było jak bym wyjechała .

Marek
@Paweł 24.08.2018 17:10

Było to samo Panie Pawle dobrze pan opisał tą sytuację

Marek
@Ja 27.08.2018 21:08

Ten wpis Wieje trochę patologią jak od pracowników I work. jest mało pomocny Dziękujemy za takie komentarze

NieZadowolona
@Paweł 19.09.2018 13:27

Nawet rozmowy nie potrafią dokończyć ale tak jest jak brakuje argumentów. Pan się rozłączył i nie odbierał telefonu. Żenada. Odnośnie mojej sprawy... Pod wskazanym adresem nikt nie wiedział, że sie pojawię, kobieta NIE WYPUŚCIŁA MNIE DO MIESZKANIA. Patologia swoja drogą. I prosze wybaczyc ale nie jechałam 1050km żeby "obrócić sie na pięcie". Przestrzegam przed N-I-E-K-O-M-P-E-T-E-N-C-J-Ą

Olala
@i-Work agencja zatrudnienia 20.09.2018 13:38

Żałosne jest zachowanie pracowników.

Olala
@Sandra 23.09.2018 17:00

Pani tego nie robi !!!!

DnON
@Nie Zadiwolona 10.09.2018 00:46

Co? Chyba Pani żartuje. Jak mozna traktowac tak człowieka? Pisze Pani, że kobieta z mieszkania nic nie wiedziała? I nie zalatwili nic innego. Tez bym wrócił do kraju. Do sądu Pani idzie !

Bazylia
@DnON 30.09.2018 16:28

Dokładnie

Paulina i-Work
@DnON 30.09.2018 16:28

Szanowny Panie/Pani Pani zadzwoniła do nas z tą informacją, rozlączyła się, odwróciła się na pięcie, wsiadła w auto i odjechała do Polski.Próbowaliśmy się do Pani dodzwonić, niestety bezskutecznie. Pani odebrała od nas telefon gdy zadzwoniliśmy z innego numeru telefonu to poinformowała nas iż już jest w Polsce. A wystarczyło poczekać 20 minut. Do sądu? ZAPRASZAM, tylko z czym? Każdą sprawę da się rozwiązać tylko trzeba chcieć i współpracować. Zatrudniając tysiące osób rocznie czasami może wyjść jakieś nieporozumienie, jesteśmy tylko ludźmi, nikt nie jest nieomylny. Zawsze każdemu pomagamy w każdej sytuacji, ale bez przesady jeżeli ktoś się zachowuje jak dziecko. A może miałam wsiąść w samochód i jechać Pani szukać?

Marek
@i-Work agencja zatrudnienia 20.09.2018 13:38

Śmieszne

DnON
@Paulina i-Work 02.10.2018 11:36

"Rozłączył, odwróciła na pięcie, nie odbierała telefonów..." Boszzz widzisz i nie grzmisz. I pojechala sobie dziewuszyna na wycieczkę do holandii ponad 1000km żeby w 5 minut odwrócić siw na pięcie. Cos mi tu nie pasuje.

rs
@Paulina i-Work 02.10.2018 11:36

Ja to kupuję , głupia dziewucha przyjechała na własny koszt do NL , dojechała , zadzwoniła że nie pozwalają jej wejść do środka bo nie wiedzą o jej przyjeździe , w miedzy czasie doszła do wniosku że jednak jej się nie chce pracować ...wracam do polski "foch" , totalnie wiarygodna historia tylko hobbita brakuje i fantazja wyśmienita :D . Zakładam tylko że osoba która odpowiadała za rekrutację w tym przypadku otrzymuje wynagrodzenie od i-work (jeśli pracuje tam charytatywnie to przepraszam) w takim razie pasowało by powiadomić ludzi którzy mieszkają już na owej lokalizacji "słuchajcie będziecie mieli nową lokatorkę , wpuście ją ) , takie rzeczy się zdarzają nie koniecznie świadczy to o braku profesjonalizmu , może rekruter jest poprostu nowy ale zdecydowanie o braku profesjonalizmu świadczą stwierdzenia typu "ZAPRASZAM, tylko z czym?" ,"A może miałam wsiąść w samochód i jechać Pani szukać?" . Słuchaj Paulina to miało kogoś zastraszyć , drugi cytat to jakbym czytał złote myśli gimnazjalistki , fantastycznie by było gdybyś podała nazwisko skoro tak bardzo emocjonalnie jesteś zaangażowana w ta sprawę , kto wie , może jeśli przyjdzie czas na sąd będziesz główna gwiazda :]

Agata
@rs 02.10.2018 21:57

Byłbyś w szoku wiedząc jacy ludzie potrafią być bezpardonowi i chamscy bez grama odpowiedzialności i chęci do współpracy. Codziennie pracuję z ludźmi i wiem jak to wygląda. Zamiast współpracować najlepiej robić z siebie ofiarę i wypisywać na forach różne rzeczy- bo tylko tyle się potrafi. Jechałam przez i-Work w tamtym roku, popracowałam, zarobiłam tyle ile chciałam i wróciłam i nie mam żadnych zastrzeżeń. Ludzie!!!! Nikt was tam nie trzyma na siłę. Szkoda, że osoby zadowolone tak mało się udzielają. A komentarz @rs jest poniżej poziomu, ledwo udało się te wypociny przeczytać. Ja polecam i-Work jak ktoś chce się odkuć finansowo.

Sandra
@Agata 03.10.2018 14:41

Masz kompletną rację. (usunięte przez administratora) i roszczeniowość przekracza granice. Ja jak wyjeżdżałam w styczniu do pracy dla i-Work trafiłam na hotel w Tilburgu, całkiem niezły ale znalazł się osobnik który narobił afery, nawrzucał koordynatorowi, nawypisywał na forach jak to go nie oszukali, jakie to agencja k..wy a wszystko dlatego że miał w pokoju za duże okno, TAK za duże okno :) Mój chłopak nie był w stanie pojąć takiego debilizmu, bo jak facet tylko znikł przeprowadziliśmy się z piętra wyżej do tego właśnie pokoju i mieszkamy tam do teraz. Niestety do Holandii tafia dużo ćpunów i przekrętów. Ja ogólnie POLECAM i-Work

Koyo
@i-Work agencja zatrudnienia 20.09.2018 13:38

Skoro tak odpisujecie, ludziom to już wiadomo z kim mamy doczynienia ..gdzie normalny człowiek pragnący bronić swojej reptuacji czy chociażby zachowac dobre imie firmy przeprasza ludzi za utrudnienia itp

Hans

Od kilku tygodni pracuję w Niemczech jako komisjoner w systemie 3 na 1, jeżdżę do Niemiec do pracy na 3 tygodnie a potem do domku na tydzień, z relacji współpracowników wiem że wypłaty zawsze są na czas. Mnie praca i ten system bardzo odpowiadają. Na swoim przykładzie mogę polecić i-Work jako sprawdzonego pośrednika. Wszystkie informacje przekazane przez nich sprawdziły się na miejscu.

Ciekawy

Witam Czu ktoś może napisać jakie są opłaty za mieszkanie na Islandii? Oczywiście zatrudnienie w budownictwie przez i-work.

Nieciekawy
@Ciekawy 11.10.2018 08:03

To chyba najlepiej zadzwonić i spytać w agencji, nie sądzisz?

i-Work agencja zatrudnienia
pracodawca
@Nieciekawy 11.10.2018 08:57

Witam Pana Jak ktoś dobrze zauważył jest to raczej pytanie do nas a nie do ludzi na formum. Zakwaterowanie na Islandii jto koszt 62 000ISK potrącany z wynagrodzenia

Ciekawy
@i-Work agencja zatrudnienia 11.10.2018 10:33

Bardzo dziękuję za informację :)

Pracownik Roman

Na swoim przykładzie mogę polecić tą agencję. Wysłałem CV, odbyłem rozmowę kwalifikacyjną, ustaliłem szczegóły i wyleciałem do Islandii. Praca jest okay, ludzie też, mieszkanie mogłoby być większe ale jest czysto schludnie. Nie narzekam. Ale jak ktoś już wcześniej zauważył, wszystkim nie da się dogodzić. POLECAM!!!!

Kasia k
@Pracownik Roman 04.10.2018 13:39

A jaka praca na Islandii? Bo tez się zastanawiam nad wyjazdem z nimi :)

On

Wróciłem z nocki więc mam chwile aby coś napisać. Agencja jak agencja zarabia na nas ale tak już jest. i-Work mogę polecić. Jeden z lepszych pośredników dzięki któremu znalazłem prace.

PP

Na swoim przykładzie mogę polecić iWork, komentarze pisane przez niezadowolone osoby to chyba te osoby które które wyleciały z pracy. Ja osobiście polecam:)

Bernard
@PP 27.09.2018 12:39

Też tak czytam to większość opinii o tej agencji jest dobra. Niestety pracując z drugiej strony całkiem inaczej to wygląda. Ja jako pracodawca miałem wieczne problemy z ludźmi do pracy. Zawsze komuś coś nie pasowało, najwięcej pretensji o wszystko to mają ludzie bez wykształcenia, bez znajomości języków obcych, a w CV setki poprzednich pracodawców gdzie najdłuższym okresem pracy jest pół roku, bo jak twierdzą to zawsze pracodawca był c-h-u-j-e-m, dosłownie. Nic dziwnego, że ludzie zostają zwalniani jeżeli w pierwszy dzień pracy już jest chory lub zkacowany. Osobiście wyjechałem za pośrednictwem tej agencji do Islandii i wiem że dobrze trafiłem, a ludzie którzy tu przyjeżdżają i w pierwszy dzień odrazu kieliszek potem bumelka i powrut do Polski. Ja ogólnie POLECAM i-Work

Grzybnia
@PP 27.09.2018 12:39

Na seoim przykładzie nie polecam. Komentarze pisane przez zadowolone osoby to chybs te osoby, które sa pracownikami biura. Ja osobiście nie polecam :)

Zainteresowana

Pracował ktoś na zbieraniu pieczarek w Austrii? Czy zbieranie odbywa się na kolanach czy stojąc? I ile można wyjść za tydzień? Proszę o odpowiedz

Adela
@Zainteresowana 28.09.2018 10:21

Zbiera się pieczarki z podestów na stojąco. Pieczarkarnia to nie jest pole, pieczarki rosną w takich szufladach, wpisz w googlach frazę pieczarkarnia to wyskoczą ci zdjęcia obiektu. Poza tym praca w temperaturze 18-24C, zależy od fazy wzrostu grzybni. Zawsze trzeba normw robić ale jak nie zrobisz nic się nie stanie, stawkę masz godzinową. Ja ogólnie jestem zadowolona, przcowałam u nich w Holandii a teraz udało mi się przenieść też od iWork na pieczarkarnie do Austrii, mam s[poro bliżej do domu w polsce, tak że prawie co tydzień jedziemy do domu.

Grzybnia
@Zainteresowana 28.09.2018 10:21

(usunięte przez administratora) Nie polecam

piotr

witam, ta agencja to jedna wielka sciema. koles ktory wysla ludzi do pracy nie ma pojecia o zyciu w holandi. nie odbiera telefonow. warunki ktore przedstawia okazuja sie falszywe. mieszkam w jednym z domow do ktorych przysyla ten koles, ludzie pracuja 2,3 dni a pozniej ich zwalniaja, bo zarabiaja na wyrobieniu bsn numeru. gdzie kazdy moze isc sobie sam, jak juz agencja zalatwia taki nr to juz dla nich czlowiek przestaje istniec.

zadowolony
@piotr 19.07.2018 18:35

ty, a od kiedy to ktoś płaci za BSN. (usunięte przez administratora) jesteś i tyle. Baranie pracować się nie chce to tak to wygląda.

Kamil
@zadowolony 20.07.2018 20:58

Jak nie przepracujesz ustaloego rerminu (ja mialem 4 tygodnie) to zwracasz za wyrobienie świstka i koniec.

zenfen

Witam. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat pracy w pralni przemysłowej która znajduje się w Holandii a dokładnie w Eindhoven? zakwaterowanie, pensja czy dochodzi na czas i takie tam. Byłbym bardzo wdzięczny.

Roksana
@zenfen 02.02.2018 21:45

Jeśli chcesz nie mieć nadciśnienia jakie sprawi ci ta agencja, to lepiej daj sobie spokój.

123
@Roksana 04.02.2018 18:00

Szkoda kolejna agencja która wali w kulki... W sumie teraz to norma traf na rzetelną i godną zaufania to naprawdę..

Tobiaszxxxx
@zenfen 02.02.2018 21:45

Ogólnie polecam i-work dają rade. Wyjechałem za ich pośrednictwem w 2016 roku w grudniu do pralni w Eindhoven i pracowałem tam przez pół roku zrezygnowałem bi dostałem niby lepszą ofertę z Ruigrok i po trzech tygodniach na szczęście mogłem wrócić do nich ale na inny projekt do drukarni, jak praca się skończyła sami zaproponowali mi przeniesienie do magazynu z oponami. Teraz wyjeżdżam z nimi na czwarty projekt i nie zamieniłbym tej agencji na inną. Dużym plusem jest to że zawsze możesz liczyć na ich pomoc w prawie każdej sprawie.

Qwerty
@Roksana 04.02.2018 18:00

Roksano s możesz umotywować swoją wypowiedź. Takie rzucanie słów na wiatr to każdy może. Proszę o konkrety twojego nadciśnienia bo czytając opinie większość poleca prace przez nich.

Damian Aleksandrowicz
@Tobiaszxxxx 06.02.2018 12:44

jasne ;/ Dobre brednie

Roksana
@Qwerty 06.02.2018 12:47

Pojedziesz to sam się przekonasz, lecz przestrzegam Cię przed wyjazdem jest dużo agencji ,które są dobre w Tym co robią, ta niestety jeszcze raczkuje i niestety nie ma fachowej obsługi ponieważ Pan Kacper niestety nie zna się na Tym co robi. Przykre ,ale prawdziwe.

Kacper i-Work
@Roksana 08.02.2018 17:13

Pozdrawiam Panią Roksanę. Nie dziwię się że wystawia taką opinię skoro nie zaakceptowaliśmy Pani ze względu na brak języka i jakichkolwiek kwalifikacji.

Roksana
@Kacper i-Work 09.02.2018 09:49

Kwalifikacje to ja akurat posiadam, język? Twierdził Pan, że jest na poziomie komunikatywnym . Skoro nie ma Pan kwalifikacji do prowadzenia biura do dlaczego jeszcze one istnieje. Dlaczego jest Tyle negatywnych komentarzy o Pańskim biurze? Ba nawet powiem więcej , z moimi kwalifikacjami wyjechałam do pracy do Holandii tak Panie Kacprze z JĘZYKIEM. Jak Pan nie potrafi przeprowadzać rozmów kwalifikacyjnych to już nie moja wina. Dobrze,że Bóg miał mnie w opiece i nie wylądowałam w Tym biurze.

Panaceum
@Qwerty 06.02.2018 12:47

Większość? No nie!

Erwin

A dlaczego nie wyjeżdżać przez i-Work jeśli maja dobra opinię jako pracodawca?

Panaceum
@Erwin 15.07.2018 13:43

Wyjedź to poznasz odpowiedz na to pytanie.

ZADOWOLONY :)

4 razy już i-Work załatwiał mi pracę i nigdy, ale to nigdy nie miałem problemów z procesem rekrutacji. Zawsze wszystko się sprawdzało tym co przedstawiał mi rekruter. Ponadto wszelkie informacje otrymywałem od nich na email. Raz dostałem kiepskie zakwaterowanie więc zadzwoniłem do nich jaka jest sprawa, a że była to sobota i nic przez weekend nie mogli zrobić to musiałem poczekać do poniedziałku na tym właśnie kiepskim mieszkani a w poniedziałek popołudniu zostałem przeniesiony na inną lokację. Wiem że wszystko z nimi można złatwić. Śmiało mogę polcić iWork jako sprawdzoną firmę rekrutacyjną!!!! Rozmowa a nie unoszenie się honorem jest najlepszym rozwiązaniem!!!

Panaceum
@ZADOWOLONY :) 21.09.2018 09:48

Te pozytywne opinie to cyba pracownicy agencji skrobia

Opole
@Panaceum 26.09.2018 07:31

Dokładnie tak pisac potrafią ale rozmawiać juz nie

Kasiaczek

POLECAM IWORK!!!!! Przyjechałam 4 tygodnie temu do pracy za pośrednicwem OTTO- dramat- zakwaterowanie straszna nora, w pierwszym tygodniu 2 dni pracy w kolejnym 3 po 6 godzin, ledwie wystarczyło na pokrycie mieszkania, jak zaczełam rozsyłać cv to otrzymałam ofertę pracy od Poluxa przy mięsie, pojechałam tam i kolejny dramat, już byłam zdesperowana i zdecydowana na powrót do Polski, ale koleżanka poleciła mi iwork, że jej pomogli, więc zadzwoniłam do nich i dwa dni później przyjechałam do pracy w pieczarkarni w Weert, stawka nie jest może rewelacyjna bo dostałam na początek 9,69 a za pracę na II zmiane 11,20€, ale zakwaterowanie normalne, pokoje dwuosobowe, czyste z łaienkami i wyposażoną kuchnią. Za pościel potrącili mi z wypłaty 45€ i przywieźli nową z IKEA. Ja po takich przejściach to napewno się nie ruszę już nigdzie i jeżeli będę szukała kiedyś innej pracy to napewno zadzwonię do iworka.

Justyna
@Kasiaczek 30.08.2018 14:02

A możesz napisać jak ogólnie ta praca pzy pieczarkach, dostałam od nich ofertę i nie wiem czy warto.

Kasiaczek
@Justyna 30.08.2018 16:24

Przepraszam że dopiero teraz się odzywam. Praca jak praca robić trzeba, wypłąta na czas, a pracy też zawsze po 40 godzin i więcej, nie ma tak jak w poprzedniej agencji, dwa dnie w pracy żeby na domek zarobić. Tutaj najmniej dostałąm 280euro na czysto a jak miałam dużo godzin i sobota to 410 euro zarobiłam na ręke

Paula
@Kasiaczek 30.08.2018 14:02

to chyba warto

Olala
@Paula 10.09.2018 22:52

Nie warto

Kasiaczek
@Olala 25.09.2018 22:27

Tak, warto. Nie wiem czego wymagasz ale ja tygodniówki nie schodziłam poniżej 300 euro na ręke, ae czasami było nawet 400 jak była praca w sobotę.

Adam Hul

Nie wiem jak to się sprawdza w innych krajach, ale na przykładzie Islandii śmiało mogę polecić tą agencję

XYZ
@Adam Hul 21.09.2018 13:22

A gdzie pracujesz?

Marek

Są dwa rodzaje agencji dobre lub złe to jest ta zła której raczej nikomu nie mogę polecieć bo jest po prostu (usunięte przez administratora) na maksa

Andreas

POLECAM!!! Praca i życie na Islandii- SUPER, pośrednik iWork- GODNY ZAUFANIA, w moim przypadku wszystko się sprawdziło. Obawiałem się jedynie wpłacać kaucji za bilet do Islandii, ale wszystko okazało się bez problemowo. Nie dziwię się że pobierają kaucję jeżeli to firma kupuje przelot a wiem że zdażało się że ktoś kto miał kupiony już bilet nie wsiadł do samolotu i agencja była na tym stratna. Biletu oddać nie można.

qwerty

Nie wiecie kiedy rusza drukarnia? Nie mogę si dodzwonić do iworka. Pracowałem tam w tamtym roku i chciałbym na ten sezon również jechać.

i-Work agencja zatrudnienia
@qwerty 15.09.2018 13:49

Witam Niestety byłem na Islandii w celach służbowych, z niewiadomych przyczyn telefon przestał działać. Zawsze można kontaktować się na inne numery podane na naszej stronie www.i-work.pl. Drukarnia rusza niebawem. Proszę o kontakt. Jeżeli Pan/Pani pracował w drukarni w zeszłym sezonie, bez problemu zapraszamy w tym :)

i-Work agencja zatrudnienia
@qwerty 15.09.2018 13:49

Witam Pana/Panią. Chcielibyśmy poinformować, że ruszył nam projekt w drukarni. Zapraszamy wszystkich chętnych do składania cv

ASD

Razem z dziewczyną polecam pracęprzez iwork. U nas wszystko się sprawdziło.

:)

POLECAM i-work jako rzetelneą firmę rekrutacyjną. Za pośrednictwem Pani Pauliny otrzymałem pracę na Islandii w pierkarni. Generalnie wszystko się sprawdziło na miejscu z tym co zostało mi przedstawione i tak jak ktoś z moich poprzedników zauważył, warunki pracy na Islandii są bardzo rygorystycznie przestrzegane na kożyść pracownika, ubrania robocze, buty i kawa :) zawsze musi w pracy być kawa no i oczywiście bezpieczeństwo

Eugeniusz
@:) 19.09.2018 00:03

Hej kolego. Też jestem gotów polecić i-Work jako rzetelną firmę. Przyleciałem do Islandii dopiero tydzień temu, ale już teraz wszystko się sprawdza jak mówił mi rekruter. Ponadto w pierwszy weekend zostaliśmy zabrani na wycieczkę przez pracownika firmy. Zwiedziliśmy gejzery, klify, wodospady itd. a wszystko na koszt firmy. Nie spotkałem się jeszcze z czymś takim, a za granicę wyjeżdżam od 11lat. POLECAM !!!!!

Adam

Pozdrowienia z ISLANDII :) Śmiało możecie z nimi lecieć, wszystko się sprawdziło na miejscu, mieszkanie, praca i warunki. Mało tego praca na Islandii jest, jakby to ująć, jak dla dzieci, nikt się nie spieszy nikt nikogo nie pogania, bajka

??
@Adam 14.09.2018 14:53

(usunięte przez administratora) , mógł byś udzielić więcej informacji ? Do jakiej pracy poleciałeś , jak wygląda zakwaterowanie , ile czasu minęło od twojego zgłoszenia do wyjazdu ?

Adam
@?? 15.09.2018 09:11

Hej. Przyleciałem do pracy jako zbrojarz-betoniarz, mieszkania w dobrych warunkach, praca jak pisałem bajka, zero charówy, Islandczycy naprawdę podchodzą do wszystkiego ze spokojem i na wszystko mają czas. Pokoje są zazwyczaj dwuosobowe, nie wiadomo na kogo trafisz, dużym plusem jest to że wymagają zaświadczeń o niekaralności i nie spotkałem się tu z patologią jak w holandii gdzie mieszkałem przez kilka ostatnich miesięcy. Wcześniej robiłem w Norwegii przez 8 lat, tam niestety sporo się ostatnio popsuło, poza tym na Islandii napewno lepiej się zarabia tylko do domu dalej. Związki zawodowe zawsze sprawdzają wszystko na budowach i co najdziwniejsze pierwsze pytanie to czy macie kawę. Na każdej budowie musi być kantynka z szatnią i kawa :) Śmiało mogę polecić i-Work jako pośrednika. Ponoć co miesiąc czy dwa przylatuje ktoś od nich z Polski na wizytacje firm do których wysyłają pracowników i sprawdzają warunki czy wszystko się zgadza itd

Światowid

Śmiało mogę polecić pracę przez i-Work w DHL Eindhoven, pracuję tu od ponad pół roku, wcześniej pracowałem dla nich w drukarni w Venlo, też świetny projekt i spore wypłaty tylko że sezonowa praca, zaczyna się w okolicach października i trwa do około końca lutego. Jak to w drukarniach koniec roku natłok pracy. Ale że się sprawdziłem z dziewczyną to po zakończeniu pracy w drukarni od razu zaoferowano nam pracę w DHL, zmieniliśmy mieszkanie i raczej tu zostaniemy do końca. Pozdrawiam zespółmi-Work

XZ-bit

Napewno za chlanie i ćpanie w robocie lecisz od nich z miejsca. Widziałem jak gość naj-e-bany przyjechał autem służbowym do roboty i jeszcze z mordą rozdartą do brygadzisty wystartował, w 15 mnut później spakowany siedział przed domkiem bo go wywalili z pracy i z domku. Winna agencja? Koordynator? Nie, gość sam sobie winien, a później opisy wali na forach jaka to agencja kór-w-y i (usunięte przez administratora) Dla mnie bomba bo z takimi ludźmi nie chcę mieszkać i pracować, a co dopiero gdyby miał jeszcze autem mnie wozić. Z tego powodu mogę polecić iWork, nie pierdzielą się z patologią. A każdy normalny kto chce zarobić to będzie u nich pracował

Pracownik
@XZ-bit 31.08.2018 13:00

I o to chodzi, ja jadę zarobić a nie urzerać się z jakimiś ćpunami i alkocholikami

zainteresowany

Znalazłem oferty pracy na Islandii przez to biuro. Czy ktoś może coś na ten temat napisać?

Jaxx
@zainteresowany 10.09.2018 15:25

Wyjechałem z nimi dwa miesiące temu. Mogę śmiało polecić, wszystko okazało się jak rekruterka mówiła.

henryk
@zainteresowany 10.09.2018 15:25

Też mogę potwierdzić, kolega z pokoju dwa miesiące temu wyjechał a ja 4

NIKE

Przyjechałem dzisiaj na mieszkanie na razie jest ok, dam znać jak jutro z robotą będzie.

NIKE
@NIKE 02.09.2018 13:47

No i jest OK, moge polecić. Wszystko się sprawdziło duży +

Rzeźnik

POLECAM!!! Jestem w Islandii od 6 tygodni i z czystym sumieniem mogę polecić to biuro. Wszystko się zgadza z tym co oferowano mnie w Polsce. Mało tego, na wcześniejszym projekcie byłem z nimi w Holandii i też nie było problemów, przepracowałem 20 tygodni, ani raz nie było problemów z wypłatami. Sami po kilku tygodniach od zakończenia pracy zadzwonili do mnie ,czy nie chciałbym jechać z nimi do Islandii tylko zamiast na zakłady mięsne to do przetwórstwa rybnego. Zgodziłem się i nie żałuj, jedynie pogoda na Islandii mo©łaby być lepsza :)

Seba
@Rzeźnik 29.08.2018 12:59

Ok,a powiedz jak z zarobkami w tej przetwórni bo pracowałem 5 lat w Norwegii

Janek

Może być, nie najgorsza agencja, większych problemów z nimi nie miałem!

szkodaczasu

Nie polecam. Przez telefon obiecują tygodniówki (na rękę) 300-350 euro, a po prostych przeliczeniach, biorąc pod uwagę stawkę, ilość godzin, brak jakichkolwiek dodatków, nie wyjdzie nawet 1000 euro miesięcznie po odliczeniu zakwaterowania, ubezpieczenia, etc. Jak już załatwicie wszystkie formalności przemiły Pan poinformuje was, że na miejscu nie mają nawet czegoś takiego jak pościel i będziecie musieli targać ją ze sobą.

PracaNL
@szkodaczasu 02.05.2018 01:51

Ty jeszcze nigdzie nie wyjechałeś a już wróżysz z fusów, niezły jesteś. A propos pościeli to chyba w każdej agencji musisz mieć swoją, ni chyba że chcesz po kimś spać w (usunięte przez administratora) jakimś. I zastanów się co piszesz o dodatkach, u nich akurat masz wszystkie wypłacane, wakacyjne, urlopowe, zmianowe itd. Od kiedy tu pracuję nie narzekam na kasiurkę a mam pomiędzy 300 a 400 tygodniowo. Szkoda czasu to na takiego gościa jak ty. Idealny nick sobie wymyśliłeś

Paula
@szkodaczasu 02.05.2018 01:51

A czy ty chicałbyś spać w pościeli pod którą spało 1000000 innych osób?

heh
@szkodaczasu 02.05.2018 01:51

Widzę że NICK adekwatny do osobowości :)

NL
@szkodaczasu 02.05.2018 01:51

Widzę że pracownicy biura męczą kolejnego polaczka za wpis . Tak się składa że wiele agencji pracy daje pracownikom nowa , zapakowana pościel i poduszkę , gwarantowane że dość szybko pod tym postem będzie "hejt" ludzików z biura hehe . Prosto sprawdzić wystarczy zadzwonić do innych agencji i zapytać jak to u nich jest .

NL2
@NL 24.08.2018 17:37

Podaj mi jedną agencją od której dostaniesz pościel to ode mnie dostaniesz 100€? Co ty na to?

NL
@NL2 29.08.2018 12:54

JW "hejt" niczego innego się spodziewać nie można , wedle życzenia , jedna agencja i to z tych gorszych w której pracowałem , sherpa -->aktualnie inperson , w biurze na parku Kasteel-Ooijen dostaniesz bluzę , kilka t-shertów z logo i buty , oczywiście nie za darmoszke a o pościel wystarczy zapytać ;]. Gdzie podkreślam że moim zdaniem sherpa to jedna ze "słabszych" agencji ...Pewnie kilka dni do kolejnego "spamu" wprost z biura ;) btw pozdro

NL
@NL 29.08.2018 23:05

Wszędzie dostaniesz pościel, buty, bluzę i cokolwiek innego jak za to zapłacisz. Czy nie lepiej przywieźć własne z PL, tańsze? NIE MA NIC ZA DARMOSZKE, jak słusznie zauważyłeś. Ja nie pisałem od której agencji możesz kupić tylko od której dostaniesz. Czytanie ze zrozumieniem :) Pozdrawiam i zapraszam na kurs czytania i rozumienia.

isl

Witam , czy ma ktoś może jakieś informacje na temat pracy w islandii na przetwórni rybnej przez i-work ? W ofercie pracy kilkukrotnie zmieniano zawartość , początkowo otwarta , później z dopiskiem "głownie kobiety" aż ostatecznie "tylko dla kobiet" , czy ktoś z nimi wyjechał czy w dalszym ciągu rekrutują ? Mail o podobnej treści został wysłany do ich biura ale po dzień dzisiejszy cisza . Pozdrawiam

Zostaw opinię o i-Work agencja zatrudnienia - Prudnik

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie i-Work agencja zatrudnienia