i-Work agencja zatrudnienia

Prudnik

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 25 ocen.

i-Work agencja zatrudnienia
3 25

Opinie o i-Work agencja zatrudnienia

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie i-Work agencja zatrudnienia

Karolaa_xx

Hannover *przepraszam

Karolaa_xx

Witam. Czy wie ktoś coś może o wyjeździe 10 lipca Nannver (Niemcy) praca na magazynie? Mam jechać z mężem 1 raz i nie za bardzo się orientujemy, wie ktoś coś może? :)) z góry dziękuję :)

Gotowa do pracy

Wyjezdzam na magazyn z nabialem w okolice Monachium. Jestem w kontakcie z Pania Beatka. Ktos tam jest?

Andzia
@Gotowa do pracy 30.05.2018 16:06

I jak, wyjechałaś do tej pracy? Jak warunki? Możesz podzielić się informacjami

Cezary

Fajnie, że można dowiedzieć się tylu szczegółów od ludzi. Super

Kamila

@ Bolek, dzięki za informację. Zapewne na forum wiele osób po prostu się zastanawia czy warto wiązać z agencją współpracę, szczególnie może chodzić im pewnie o zdobycie jakiegokolwiek doświadczenia. Polecasz młodym osobom dopiero szukającym czegoś dla siebie?

Bolek
@Kamila 07.06.2018 19:02

Hej . Mogę chyba polecić, ja też jestem pierwszy raz to może porównania nie mam ale jak rozmawiam z innymi osobami to nie narzekają, chociaż są i tacy co im niczego nie dopasujesz. Chyba jeżeli nie wyjedziesz to się nie przekonasz.

Anula

Chcę jechać z tej agencji do pracy czy warto

Kamila

Witam wszystkich! Poszukuje informacji na temat agencji. Czy znaleźliście dzięki niej prace ,,swoich marzeń"? Czy warto szukać przez nich ofert pracy czy lepiej działać i szukać na własną rękę? Każda odpowiedź może komuś pomóc w decyzji!

Bolek
@Kamila 27.05.2018 14:22

Pracy marzeń to ja może nie znalazłem, ale pracuję przez i-work od jakiegoś miesiąca więc co nieco mogę powiedzieć, a raczej napisać. Nie miałem nigdy problemów z wynagrodzeniem, pokój niczego sobie, praca jakoś mi leży, ale wiesz zależy czego ty szukasz, czego oczekujesz od agencji?

Bartosz

Agencja ma opinię dobrego pracodawcy. Ale nie spotkałem się z sytuacją żeby wszystkich zadowolić.

Janusz

Witam, Ze swojej strony, nie polecam tej agencji. Pan prowadzący rekrutację zapewniał Nas, iż Nasze zakwaterowanie będzie ładne(jedno z lepszych jakie mają). Po dotarciu na miejsce w niedzielę okazało się, że: - wspólokatorzy nie wiedzieli, iż ktoś nowy ma się pojawić(do kontaktu został Nam podany numer do osoby, która tam już nie pracuje), - pokój był na poddaszu: worki ze śmieciami w ścianach, wszędzie brud, zostawione ubrudzone prześcieradło, nie wspominając o materacach. HITEM natomiast był brak szyb w oknach ???? Były to małe okienka na skośnym dachu - jedno nie miało szyby, drugie wyrwane. Wspomnę, iż przyjechaliśmy gdy padał deszcz, więc w pokoju była woda.. - po telefonie do tegoż Pana, dowiedzieliśmy się, że mamy przeczekać do rana, bo moze kordynatorka zmieni Nam zakwaterowanie ???? Jak można się domyślić nie poczekaliśmy. Pierwszy raz spotkaliśmy się z agencją, która nie ma pojęcia o stanie swoich lokalizacji(nawet ich nie sprawdza). Podsumowując radzę uważać na tą agencję, my przyjechaliśmy własnym autem więc to Nas uratowało. Natomiast jeśli ktoś przyjechałby busem, musiałby spać w w (usunięte przez administratora) lub na fotelu w salonie..

Barbara Ziemman

Witam, czy ktoś z osób pracujących w agencji lub dla agencji mógłby odpowiedzieć na moje pytanie. Czy potrzebuje zaświadczenia o niekaralnośći do pracy przy kwiatach? Z góry dziękuję

Hania
@Barbara Ziemman 11.05.2018 11:25

Oni chyba od każdego wymagają zaświadczeń, ja jak jechałam do pieczarek to też wymagali

PiotrP

POLECAM!!! pracuję od 8 tygodni w DPD, przez i-Work. Pracujemy na II i III zmianę po około 50-55 godzin w tygodniu, wypłata zawsze w czwartek na koncie. Raz mi dnia nie policzyli bo niby karta się nie odbiła ale w następnej tygodniówce wyrównali mi zaległy dzień. Pokój nie za duży ale czysty. Pozdrawiam

szkodaczasu

Nie polecam. Przez telefon obiecują tygodniówki (na rękę) 300-350 euro, a po prostych przeliczeniach, biorąc pod uwagę stawkę, ilość godzin, brak jakichkolwiek dodatków, nie wyjdzie nawet 1000 euro miesięcznie po odliczeniu zakwaterowania, ubezpieczenia, etc. Jak już załatwicie wszystkie formalności przemiły Pan poinformuje was, że na miejscu nie mają nawet czegoś takiego jak pościel i będziecie musieli targać ją ze sobą.

PracaNL
@szkodaczasu 02.05.2018 01:51

Ty jeszcze nigdzie nie wyjechałeś a już wróżysz z fusów, niezły jesteś. A propos pościeli to chyba w każdej agencji musisz mieć swoją, ni chyba że chcesz po kimś spać w (usunięte przez administratora) jakimś. I zastanów się co piszesz o dodatkach, u nich akurat masz wszystkie wypłacane, wakacyjne, urlopowe, zmianowe itd. Od kiedy tu pracuję nie narzekam na kasiurkę a mam pomiędzy 300 a 400 tygodniowo. Szkoda czasu to na takiego gościa jak ty. Idealny nick sobie wymyśliłeś

Rozum

Przecież nikt na siłę nie trzyma w tej agencji!

wózkowy
@Rozum 24.04.2018 21:53

Ja się trzymam od 3 miechów

Barbara Ziemman

Witam, mam pytanie. Czy do pracy przy kwiatach potrzebne jest zaświadczenie o niekaralnosci

Paweł

A ja pracuję od pół roku i nigdy nie miałem problemów, mogę polcić i-work

Kowalski Jan

Dojechałem do biura w Holandii około 6 rano (Po 12 godzinach jazdy) , Wchodzę do biura około 50 osób i czeka na podpisanie umów. Chaos niesamowity. Doszła godzina 10 kiedy wyruszyliśmy spod biura do hotelu. Jak się okazało po około 2 godzinach jazdy ,że jedziemy do urzędu wyrobić pracownikom ,którzy niemieli nr SOFI właśnie ten dokument. Kolejne dwie godziny w biurze i pod hotel, podjeżdżamy w jednym nie ma dla nas miejsca, wchodzimy do drugiego jak się okazało powciskali nas tam gdzie wolne miejsca. Godzina 14 dopiero nas zameldowali.... Szkoda gadać . PORAŻKA !!!!

Legitny
@Wanda Świętkowski i-Work 30.03.2018 08:34

Widać jak te biuro was zgnoi po wszystkim

Joanna K

Niestety przekonałam się na własnej skórze ... ;(

Jacek M

Zaświadczenie o niekaralności. Jesteście w błedzie: Ludzie są karani za różne wykroczenia. Za alimenty, posiadanie marihuany(dostałem criminal rekord w Anglii za jednego blanta) oraz za naruszenie nietykalności policjanta( pracy szukałem w Londynie i trzy razy mnie oszukali, spiłem się j jak podjechała (usunięte przez administratora) policyjna to zapytałem co to za prawo jest , że oszukują i nic nie możecie zrobić tylko odsyłacze do sądu?). No i nie chciałem wejść, postawiłem się j tyle. Także proszę nie generalizować. Nic nikomu nie ukradłem, nie pobiłem a Polakom ( jako że znam angola komunikatywnie zawsze pomagałem np z założeniem konta w Anglii i w Holandii). Gratis nigdy nie chciałem kasy itd. No i co zostałem KRYMINALISTA??????. Dużo tych skazanych to są honorowi ludzie Panie Mateuszu!!!. Proszę uważać co Pan pisze bo kryminalista to można zostać nawet przez przypadek a najczęściej przez głupotę. Teraz nie mogę znaleźć pracy w Holandii z Anglii też zjechałem bo też nie mogłem znaleźć. Mam stygmaty na 5 lat i duża karę finansowa. A niektórzy kradną miliony i są niewinni jak baranki???. Proszę nie generalizować ludzi ,że stygmatami bo są różni dużo z nich to porządni ludzie są tylko narobili sobie przez głupotę problemów. Lepiej uważajcie bo criminal record mozna złać niestety łatwo jak się nie uważa co się robi. A mam takie pytanie do agencjii?. Czy ja mogę dostać prace?. Mam pewne referencje z Anglii można zadzwonić i spytać o mnie?. Proszę o odpowiedź. Jacek [email protected]

Jacek
@Wanda Świętkowski i-Work 30.03.2018 08:36

Idz do kościółka klęknij i udawaj. Katol

Kamila

@Ilonka, @Filip, @PracownikX , a jak oceniasz pozostałe warunki oferowane przez i-Work agencja zatrudnienia? Na jakim poziomie jest oferowane zakwaterowanie, zazwyczaj ilu osób w pokoju można się spodziewać? Obecnie na gowork.pl możecie znaleźć liczne oferty pracy z i-work, głównie za granicą. Kto się wybiera? Dokąd najlepiej wyjeżdżać?

mil

Moze ktoś napisać jak praca przy kwiatach w szklarni? Czy jest ciężko? Ile godzin dziennie ?

Aldonka
@Ilonka 08.03.2018 10:35

Witam. Mieszkasz w hotelu pracowniczym? Też wybieram się na bluszcz. Mogę wiedzieć po ile godzin dziennie pracujesz? Będzie tych 40 godzin tygodniowo czy mniej? Pozdrawiam

przemek

Witam, czy ktoś z was pracował może na magazynie opon przez tą firme?

Filip
@przemek 07.03.2018 09:38

Właśnie zbieram się do roboty na chyba ten sam magazyn o który pytasz w Etten-Leur. Nie jest źle ale też nie jest lekka praca, dodatki rekompensują, kasa na czas to się dzisiaj liczy. No tych opon trochę trzeba poprzerzucać, kontenery przyjeżdżają i zaraz trzeba ładować na wyjazd. Jak chcesz pracować i zarobić to tu się da.

PracownikX

Nie jest źle, jedna z lepszych agencji jaka mi się trafiła, a pracowałem w wielu

Patryk

Polecam :) . . . . Żartowałem :D:D

R2D2

Dzisiaj zadzwoniła do mnie rekruterka z iWork i poprosiła czy mógłbym wystawić opinie na ich temat. Nigdy się z tym nie spotkałem, ale tym razem proszę. A więc moja opinia: spokojnie można z nimi jechać bo faktycznie sprawdziło się to co mi obiecywała, no prawie, poza cepem z którym mieszkam na pokoju.

Alek
@R2D2 23.02.2018 14:37

Fajnie masz :) Palce lizać xDDDD

Joianta Nowak

Ludzie na Boga , odradzam , zastanówcie się dwa razy zanim wyjedziecie przez tą agencję, zresztą przekonacie się sami. I wspomnicie moje słowa wracając ze łzami w oczach do Polski...

Joanna S.

Pieczarki w Weert, polecam, praca nie jest ciężka a godzin w tygodniu 40 do nawet 55 się zdażało

Marzenka

Mogę polecić, jestem na szklarni drugi tydzień i jest bardzo w porządku.

Kamila

Wytrzymałam tydzień - Odradzam Tyle w temacie

pracownik

Nie sluchajcie obietnic kacpra wkreca wam to co chcecie usłyszec ale za granica nic sie nie spełniło i wam nie poradzi nic

Zdzisław
@Kacper i-Work 14.02.2018 11:54

Na co ?

pracownik

Wymagaja zaswiadczenia o nie karalnosci he smiech na sali w tej firmie co pracuje co 3 osoba ma po pare wyroków a co 10 po odsiadce w wiezieniu żalosna agencja

Kacper i-Work
@Pracownik22 13.02.2018 20:16

Nikt nie chciał zaświadczenia w biurze ponieważ wcześniej musiał Pan nam przesłać, więc po co kolejny raz?

Zostaw opinię o i-Work agencja zatrudnienia - Prudnik

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie i-Work agencja zatrudnienia