i-Work agencja zatrudnienia

Prudnik

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 27 ocen.

i-Work agencja zatrudnienia
3 27 6 1

Opinie o i-Work agencja zatrudnienia

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

isl

Witam , czy ma ktoś może jakieś informacje na temat pracy w islandii na przetwórni rybnej przez i-work ? W ofercie pracy kilkukrotnie zmieniano zawartość , początkowo otwarta , później z dopiskiem "głownie kobiety" aż ostatecznie "tylko dla kobiet" , czy ktoś z nimi wyjechał czy w dalszym ciągu rekrutują ? Mail o podobnej treści został wysłany do ich biura ale po dzień dzisiejszy cisza . Pozdrawiam

Jan

Wyjeżdżam z nimi do islandi za tydzień, jedzie może ktoś jeszcze?

Jacek
@Jan 24.07.2018 22:38

Część, ja jadę we wtorek

JAN.Z

Jak ktoś chce pracować to będzie robił i na pewno zarobi. Robię przez iWork od kilkunastu tygodni i nie mam problemów, ale są tacy co znajdą problem we wszystkim, szczególnie w tym że trzeba rano wstać i być trzeźwym, bo w co drugiej firmie dmuchanko. Więc wówczas zaczynają się problemy i głupie komentarze w stylu don't work itd. Jak chcesz pracować to pewnie u nich będzie ci dobrze ale jak chcesz ćpać to będzie ci u nich dobrze ale do pierwszej zmoki, później pakowanko i szukanko czegoś innego w trybie pilnym :)

dont-work

hehe , Widzę że sztab i-work mocno działa żeby wystawić sobie pozytywną opinię , pracowałem , nie polecam , faceci jeszcze spoko ale podejście do kobiet to dramat , mieszkania -oczywiście nikt nie spodziewa się że to będzie Ritz ale za te pieniądze które ściągają z ludzi to mogli by zadbać o to żeby były dostępne jakieś "jedynki" , przy rekrutacji Oczywiście wszystko pięknie , byle tylko złapać "polaczka" , później , no cóż , jw facet ma łatwiej .

XXX
@nit 06.08.2018 17:47

Chyba już nie ma zamiaru odpowwiadać!!!

delli

Hej Hej! Wybieram się do Holandii, dokładnie do Hagi do pracy własnie przez tą agencję. Praca przy kwiatkach- głownie chryzantemy. Jest ktoś może lub był i może cokolwiek napisać? Jakie warunki zaieszkania, pracy itp itd. Byłabym wdzięczna : )

XXX
@delli 03.08.2018 12:10

Już kilkukrotnie ktoś tu pisał z agencji, że nie mają pracy przy kwiatach. Przeczytaj do jakiej agencji jedziesz a nie piszesz bzdury. Oni nie mają pracy w szklarniach.

Dawid

i-Work zapracował sobie na dobrą opinię jako pracodawca. Podejrzliwość niektórych osób jest zbyteczna.

Piotr
@Dawid 29.07.2018 18:17

tak uważam, ale jak ktoś nie wie czego od życia chce to nigdy nie dopasujesz takiej osobie. Ja wyjeżdżam z i-Work już czwarty raz i też mogę polecić.

POLECAM :)

Miałem lekkie obawy przed wyjazdem do Islandii. Zaoferowano mi zakup biletu lotniczego ale musiałem wpłacić kaucję w wysokości równowartości ceny biletu (330€), bo niby się obawiają że jak kupią to ktoś może zrezygnować a biletu nie da się oddać. Po chwili namysłu zdecydowałem się przelać na konto agencji wspomnianą kwotę. Wszystko okazało się w porządku, pieniążki zwrócili w dzień kiedy wylądowałem w Kaflaviku. Pracuję już od kilkunastu dni, więc śmiało mogę polecić pośrednictwo i-Work. Mieszkania też są całkiem fajne, i ceny jak na Islandię nie są wygórowane. Rozmawiałem z ludźmi którzy wyjechali za ich pośrednictwem dużo wcześniej i też są zadowoleni.

szkodaczasu

Nie polecam. Przez telefon obiecują tygodniówki (na rękę) 300-350 euro, a po prostych przeliczeniach, biorąc pod uwagę stawkę, ilość godzin, brak jakichkolwiek dodatków, nie wyjdzie nawet 1000 euro miesięcznie po odliczeniu zakwaterowania, ubezpieczenia, etc. Jak już załatwicie wszystkie formalności przemiły Pan poinformuje was, że na miejscu nie mają nawet czegoś takiego jak pościel i będziecie musieli targać ją ze sobą.

heh
@szkodaczasu 02.05.2018 01:51

Widzę że NICK adekwatny do osobowości :)

Bakerman

Dzień dobry wszystkim. Chciałbym przedstawić jak wyglądała moja wycieczka z i-Work do Islandii. Aplikowałem o stanowisko piekarza w Islandii. Oddzwoniła Pani Paulina z i-work, przedstawiła mi ofertę, ja ją zaakceptowałem i tydzień później już byłem w Reykiaviku. Pracę zaczełem po 2 dniach jak wyrobili mi kenitall i konto bankowe. Umowę podpisałem w porozumieniu ze związkami zawodowymi. Pracuję na piekarni więc większość godzin mam płacone jak nadgodziny. Wypłaty miesięczne około 450 000ISk czyli jakieś 4000€, życie w Islandii nie należy do tanich ale i tak jestem w stanie odłożyć 1000-1500€ miesięcznie. Fakt że jest to kawał od ojczyzny i klimat zupełnie inny ale kraj jaki piękny, wiele do zwiedzenia, ludzie mili i pomocni. Tak więc z czystym sumieniem mogę polecić i-Work jako agencję. A teraz dobranoc, muszę się wyspać popracy jutro wycieczka na wulkan i gejzery Pozdrowienia z przepięknej ISLNADII.

mess
@Bakerman 21.07.2018 08:16

450 tys brutto netto? w rejkjja?

Rodos

10Eu/godz x 168g/miesiąc= 1680eu -25% podatek = 1260 eu- 200 mieszkanie= 1060eu - 200eu jedzenie = 860 eu - paliwo 100eu= 760eu - użwki 50eu =750eu a to wszystko wychodzi 3225 zł lub nawet mniej. Można oczywiscie wyjsc wiecej za murzynskie dodatki jak praca po 250-300 godzin. Wiec czy warto? Nie daj sie wykorzystywać bo za stracone zdrowie nie zwracaja pieniędzy!

UKI
@Rodos 19.07.2018 13:35

Przecież ty nigdy w NL nie byłeś. Skąd ty te obliczenia wziąłeś? Chyba z internetu. Podatek 25%? mieszkanie 200€. Stary za takie pier...dole..nie to powinieneś na Ukraine do pracy jechać. Ludzie nie słuchajcie tych pierdół. Gość nie ma pojęcia co pisze. Szkołę skończ jakąś i włącz myślenie. Poza tym to pomyliłeś chyba stawki za używki. Ciekawe jakie używki. Nachlać i naćpać się trzeba to takie wypłaty wychodzą. Jeżeli ja pracuję na stawce wiekowej czyli mam poniżej 10€ na godzinę i zarabiam tygodniowo 300€ po potrąceniach za mieszkania podatki dojazdy to powiedz mi jakim cudem ty masz tyle? A no takim że ty nigdzie nie byłeś chłopczyku,a już sobie obliczsz. P.A.J.A.C jesteś

piotr

jak byscie6 chcieli wiedziec jak agencja 4postepuje wszystkie 5pytania walcie na g g numer moj jest1 w tym opisie8. wysle wam takie potwierdzenie 9wyplaty jaka mi dali, 6masakra. mieszka sie po trzydziestu pieciu typa typa na chacie., mieszanka ludzi z roznych krajów . 5pozdrwiam,

Zadowolony
@piotr 19.07.2018 18:40

Ty piotruś: a kto jeszcze z gg korzysta.? A za chlanie to ty nie zostałeś wypier...dolony? Szkoda czasu na takich ćwoków jak ty i tobie podobni. Ja na Vomarze pracuje od ponad roku, nigdy nie miałem problemów z wypłatami. Trzeba było zostać w tej swojej wioseczce a nie na podboje się wybierać. Ty myslałeś że w wersalu będziesz mieszkał? Warunki w NL są jakie są, ale z tego co ja wiem to po max 2 osoby w pokoju mogą być. Warunki ppoż. Ale co ty wiesz o tym. Głupi jesteś i tyle

Rafał

A ja przyjechałem do Islandii tydzień temu za pośrednictwem i-Work. Polecam każdemu. Wszystko zorganizowane od A do Z. Przelot, mieszkanie i praca. Z chłopakami rozmawiam co tu pracują od dłuższego czasu. Kasa na czas pomoc zawsze jest. I piękna Islandia

piotr

witam, ta agencja to jedna wielka sciema. koles ktory wysla ludzi do pracy nie ma pojecia o zyciu w holandi. nie odbiera telefonow. warunki ktore przedstawia okazuja sie falszywe. mieszkam w jednym z domow do ktorych przysyla ten koles, ludzie pracuja 2,3 dni a pozniej ich zwalniaja, bo zarabiaja na wyrobieniu bsn numeru. gdzie kazdy moze isc sobie sam, jak juz agencja zalatwia taki nr to juz dla nich czlowiek przestaje istniec.

zadowolony
@piotr 19.07.2018 18:35

ty, a od kiedy to ktoś płaci za BSN. (usunięte przez administratora) jesteś i tyle. Baranie pracować się nie chce to tak to wygląda.

Tom

A ja przyjechałem tydzień temu i jest git. Mogę polecić.

Asia

Oszukali mnie . W Polsce naobiecywali a na miejscu mieszkałam z Rumunami w barakach gdzie było pełno mysz. Dodatkowo brak godzin na szklarni .

i-Work
@Asia 16.07.2018 19:39

A do której szklarni?

Kondrat

Ludzie mam do was tylko jedno pytanie ! Dlaczego nie wyjeżdżacie przez takie agencje jak Adecco czy Tempoteam są ta agencje sprawdzone i godne polecenia . Oczywistym faktem jest iż takie biuro jak np. Iwork czy Flexcraft bo takie was przejmuje w Holandii nie Będzie dobrym pracodawca m.in dlatego ze oni nie maja doświadczenia i dlatego ze chcą z was wydoić jak najwiecej hajsu . Dziękuje

Konsrat
@Pawełek 13.07.2018 15:24

Żal mi Was , to pracuj sobie dalej , życzę powodzenia

Erwin

A dlaczego nie wyjeżdżać przez i-Work jeśli maja dobra opinię jako pracodawca?

i-Work agencja zatrudnienia

Szanowni Państwo Ostatnimi czasy pojawia się wiele opinii i spostrzeżeń na temat oferowanych przez nas prac w ogrodnictwie. Nie są to nasze oferty, agencją o której piszecie jest Grupa iWork z Hagi. Nie jesteśmy powiązani w żaden sposób z ową agencją. Owszem zdarzają się nam prace w szklarniach aczkolwiek w super warunkach oraz z dobrymi warunkami zakwaterowania.

Karolaa_xx

Hannover *przepraszam

Kacper i-Work
@Karolaa_xx 21.06.2018 20:46

Hanover? Też nie wysyłamy tam do pracy!!!

Karolaa_xx

Witam. Czy wie ktoś coś może o wyjeździe 10 lipca Nannver (Niemcy) praca na magazynie? Mam jechać z mężem 1 raz i nie za bardzo się orientujemy, wie ktoś coś może? :)) z góry dziękuję :)

i-Work Kacper
@Karolaa_xx 21.06.2018 20:45

Nie posiadamy ofert pracy w Nannver. Coś Pani pomylila!!!

Kamila

@Zixx Uzasadnij, proszę swój komentarz. Rozumiem, że ostrzegasz przed i-Work agencja zatrudnienia bo masz negatywne doświadczenia, ale każda opinia ma sens jeśli jest poparta merytorycznymi argumentami. @Asia A czy poza zakwaterowaniem w warunkach zatrudnienia wszystko się zgadzało?

Monisia

Witam mam zamiar jechać z tej agencji do Holandii na szklarnie jakie są związane opinie z tym miejscem czyt warto ??

Zixx

Zwykli (usunięte przez administratora) mówią jedno jest drugie . Ostrzegam przed nimi

Gotowa do pracy

Wyjezdzam na magazyn z nabialem w okolice Monachium. Jestem w kontakcie z Pania Beatka. Ktos tam jest?

Andzia
@Gotowa do pracy 30.05.2018 16:06

I jak, wyjechałaś do tej pracy? Jak warunki? Możesz podzielić się informacjami

Cezary

Fajnie, że można dowiedzieć się tylu szczegółów od ludzi. Super

Kamila

@ Bolek, dzięki za informację. Zapewne na forum wiele osób po prostu się zastanawia czy warto wiązać z agencją współpracę, szczególnie może chodzić im pewnie o zdobycie jakiegokolwiek doświadczenia. Polecasz młodym osobom dopiero szukającym czegoś dla siebie?

Bolek
@Kamila 07.06.2018 19:02

Hej . Mogę chyba polecić, ja też jestem pierwszy raz to może porównania nie mam ale jak rozmawiam z innymi osobami to nie narzekają, chociaż są i tacy co im niczego nie dopasujesz. Chyba jeżeli nie wyjedziesz to się nie przekonasz.

Anula

Chcę jechać z tej agencji do pracy czy warto

Kamila

Witam wszystkich! Poszukuje informacji na temat agencji. Czy znaleźliście dzięki niej prace ,,swoich marzeń"? Czy warto szukać przez nich ofert pracy czy lepiej działać i szukać na własną rękę? Każda odpowiedź może komuś pomóc w decyzji!

Bolek
@Kamila 27.05.2018 14:22

Pracy marzeń to ja może nie znalazłem, ale pracuję przez i-work od jakiegoś miesiąca więc co nieco mogę powiedzieć, a raczej napisać. Nie miałem nigdy problemów z wynagrodzeniem, pokój niczego sobie, praca jakoś mi leży, ale wiesz zależy czego ty szukasz, czego oczekujesz od agencji?

Bartosz

Agencja ma opinię dobrego pracodawcy. Ale nie spotkałem się z sytuacją żeby wszystkich zadowolić.

Janusz

Witam, Ze swojej strony, nie polecam tej agencji. Pan prowadzący rekrutację zapewniał Nas, iż Nasze zakwaterowanie będzie ładne(jedno z lepszych jakie mają). Po dotarciu na miejsce w niedzielę okazało się, że: - wspólokatorzy nie wiedzieli, iż ktoś nowy ma się pojawić(do kontaktu został Nam podany numer do osoby, która tam już nie pracuje), - pokój był na poddaszu: worki ze śmieciami w ścianach, wszędzie brud, zostawione ubrudzone prześcieradło, nie wspominając o materacach. HITEM natomiast był brak szyb w oknach ???? Były to małe okienka na skośnym dachu - jedno nie miało szyby, drugie wyrwane. Wspomnę, iż przyjechaliśmy gdy padał deszcz, więc w pokoju była woda.. - po telefonie do tegoż Pana, dowiedzieliśmy się, że mamy przeczekać do rana, bo moze kordynatorka zmieni Nam zakwaterowanie ???? Jak można się domyślić nie poczekaliśmy. Pierwszy raz spotkaliśmy się z agencją, która nie ma pojęcia o stanie swoich lokalizacji(nawet ich nie sprawdza). Podsumowując radzę uważać na tą agencję, my przyjechaliśmy własnym autem więc to Nas uratowało. Natomiast jeśli ktoś przyjechałby busem, musiałby spać w w (usunięte przez administratora) lub na fotelu w salonie..

Zostaw opinię o i-Work agencja zatrudnienia - Prudnik

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie i-Work agencja zatrudnienia