i-Work agencja zatrudnienia

3 Dodaj opinię
i-Work agencja zatrudnienia
3 42 431 5 1

Opinie o i-Work agencja zatrudnienia

Filtruj opinie po kryteriach:

JaSam
 Opinia

Jedna z lepszych agencji dla jakich pracowałem. Za ćpanie i picie lecisz z mieszkania i z roboty. Kradzież czy bójka, od razu wzywają policję. Nie pieprzą się z patologią a uczciwego pracownika szanują. Nie to co inni byle by ręce do roboty były. Jak na Holandię to szczerze polecam iWork.

Pomocna?
Tak1Nie
Duch
 Opinia
@JaSam 20.06.2019 15:51

Co masz na mysli cpanie i chlanie? Zapalenie jointa zwłaszcza w kraju w którym jest to legalne i wypicie piwa po pracy lecisz z mieszkania? Idź się człowieku ograniczony umysłowo lecz. Ćpa to się w nos. Niedorozwoju .

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia

Pracuje na Ingramie już jakiś czas z chłopakiem, mamy inne zmiany ale przynajmniej fajną pracę i zakwaterowanie tez w porządku w porównaniu z tym gdzie już mieszkaliśmy w Holandii tu nie ma na co narzekać.

Pomocna?
Tak1Nie2
Hanka
 Opinia
@Marta 14.03.2019 21:20

Inne zmiany z chłopakiem ? To jakiś żart?

Pomocna?
TakNie2

Pracodawca

 Opinia
@Hanka 18.03.2019 03:42

A wy się do pracy wybieracie czy na wakacje?? To jakiś żart z Pani strony!!! Pisze Pani na profilu AGENCJI ZATRUDNIENIA a nie biura podróży!!!! Czasy przedszkola i trzymania się za rękę cały dzień minęły już dawno. Jeżeli szukacie pracy to zapewne weszliście w dorosły wiek więc proszę się zachowywać jak dorośli ludzie. Jedziecie do pracy zarabiać a nie na wakacje, życzę powodzenia w szukaniu pracy "marzeń" !!!

Pomocna?
Tak6Nie5
Monika
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hanka 18.03.2019 03:42

No naprawde straszne rzeczy... Tam jedzie sie pracować a nie niańczyć.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa7555
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 18.03.2019 08:49

Widać że pani nie jest zadowolona ze swojej. Ludzie jadą do pracy ale także mają swoje życie prywatne. Nie ma w tym nic dziwnego że ludzie wola razem spędzać czas wolny, to nie są nadzwyczajnie wymogi. To są wymogi szczęśliwych ludzi a jak pani tego nie rozumie to współczuję pani życia uczuciowego.

Pomocna?
Tak6Nie
Paweł
 Opinia
@Ewa7555 19.05.2019 16:10

A widzisz, trzeba było się uczyć a nie leserować. Jakbyś znała jakieś języki obce, skończyła dobre szkoły i zdobyła doświadczenie wówczas mogłabyś wybierać gdzie i na jakie zmiany chcesz pracować i to ty byś ustalała na którą i kto ma iść do pracy, a że nie masz tego wszystkiego, a raczej to nie masz nic z wymienionych rzeczy musisz się dostosować do warunków stawianych przez pracodawców. Dobrym pomysłem byłoby znalezienie odpowiedniej pracy w Polsce za wiadomo odpowiednie wynagrodzenie, na jedną zmianę od 6 do 14, i ktoś by przyszedł pokazał ci palcem co masz robić przez 8h, nic więcej poza rękami do pracy nie będziesz potrzebowała. Zauważ, iż ludzie jadą do pracy za granicą nie trzymać się za rączki, patrzeć w oczy i słodzić sobie nawzajem, tylko jadą zarobić jakieś fundusze, a aby zarobić trzeba pracować. Jeżeli chcecie spędzać wolny czas razem to proponuję wykupić wycieczkę z Rainbow Tours, Itaki lub innego biura turystycznego. Aaaa.. może Pani pomyliła biura???

Pomocna?
Tak1Nie1
Ewa
 Opinia
@Paweł 21.05.2019 12:40

Tak się składa ze ja nie mam problemu z pracą, znam język, mam szkoły i szkolenia, wypowiadam się tylko na temat wspólnych zmian proszę czytać ze zrozumieniem, a nie podpisywać się głupia wypowiedzią

Pomocna?
Tak1Nie
Lukas
 Opinia
@Paweł 21.05.2019 12:40

Idiota

Pomocna?
TakNie
dom kultury rycerz
 Opinia

masz w banku jasne slonce .......................................... lecz przeciez nie jest jts 2000-2019 wartaa psieegoo kondonaaa ................................ iiza plaza

Pomocna?
TakNie
Wacław
 Opinia

POLECAM i-Work jako zaufanego pośrednika. Wyjechałem na Islandię jakon cieśla dwa miesiące temu i wiem że zostanę z nimi dłużej. Pracowałem wcześniej w Norwegii i Szwecji i warunki które są tu na Islandii są bez porównnia lepsze. Szczególnie polecam współpracę z p. Kacprem. Jedynie czego się obawiałem to kaucja za bilet którą musiałem wpłacić ale faktycznie w dzień przylotu na islandię zwrócili pieniążki

Pomocna?
TakNie
Rafał W.
 Opinia
@Wacław 16.06.2019 15:52

zgadzam się w zupełności. i-Work bardzo mi pomógł w przylocie na Islandię oraz w załatwieniu wszystkich formalności. Już dzień po przylocie miałem wyrobiony numer kennital i założone konto w banku, a kolejnego dnia już byłem na budowie i tak jest do dzisiaj, już 9 miesięcy i nie zamierzam zmieniać. Pozdrawiam i POLECAM

Pomocna?
TakNie
Wilk Krzysiek
 Opinia
@Rafał W. 17.06.2019 08:49

Witam. Chętnie podzielę się dobrymi wspomnieniami z i-Work. Pracę podjęłem na Islandii już ponad dwa lata temu jako cieśla szalunkowy. Miałem obawy na początku bo chcieli ode mnie kaucję za bilet do Islandii, że niby ludzie rezygnują i bilety przepadają. Nie była to duża kwota 750PLN więc wpłaciłem. Jak się okazało pieniązki zwrócili mi w dzień przylotu do reykiaviku. I tak już pracuję z nimi od 2017 roku i jest wszystko w jak najlepszym pożądku. Polecam

Pomocna?
Tak1Nie
bezstronny
 Opinia

dziękuję wszystkim za opinie,a już miałam zamiar wysyłać CV do tego biura tak trzymać bo wszyscy będę nas chcieli wy.......ać!!!100 razy dzięki będę ostrzegać innych!!!

Pomocna?
TakNie
Karol
 Opinia

Podzielę się z wami moimi wspomnieniami z Agencja I Work . Wyjechałem z dziewczyna do pracy do Holandii na początku grudnia . Dostaliśmy od Pana z Polski mejla z pełnym opisem pracy oraz zdjęcia lokacji , gdy dojechaliśmy na miejsce po podpisaniu umowy w biurze gdzie spędziliśmy blisko 8 godz pojechaliśmy po numery Sofii kolejne 3 godziny , i kolejne 2 godziny podróż na lokacje . Naszym oczom ukazał sie Hotel gdzie impreza trwała w najlepsze , poproszono nas abyśmy poczekali w poczekalni kolejne 3 godz . Po blisko ponad 24 godzinach weszliśmy do swojego pokoju . Pokój brudny , śmierdzący , hałas obcokrajowcow zza ściany , krzyki . Materace wyglądały na 30 letnie . Rano do pracy przyjechał , po nas bus gdzie ludzie ewidentnie byli skacowani . W pracy może nie było złe , lecz praca bardzo ciężka za ta stawkę 9.90 €. Pierwszy tydzień solaris jakieś dziwne odtrącenia , nikt nie potrafił racjonalnie wytłumaczyć o co chodzi . Podsumowując nie wierzcie co wam obiecują i pokazują w Polsce bo to jest pośrednik i on musi na was zarobić . Dlatego po doświadczeniach wiem ze najlepiej wybierać sprawdzone agencje a nie takie pseudo .

Pomocna?
Tak7Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Karol 15.03.2019 06:30

Szanowny Panie Karolu Podróż z Polski do Holandii niestety tyle trwa, oczekiwanie na numer BSN to czasami kilka dni, nam z tego co wynika z treści Pana wiadomości udało się zorganizować spotkanie w Belastingu w dzień waszego przyjazdu, powinniście się cieszyć że tak szybko bo na następny dzień mogliście podjąć pracę. Ponadto na portalu GoWork istnieje możliwość przekazania dowodów w sprawie. Proszę o załączenie dowodów potwierdzających Pana zarzuty pod Pańską wypowiedzią, na pewno zweryfikujemy wszystko. Proszę tylko przeczytać regulamin i dodać dowody w postaci salarisów z błędami o których Pan wspomina. Rzucanie oskarżeń bez pokrycia będzie skutkowało konsekwencjami z naszej strony, jak również odwrotnie, jeżeli faktycznie sytuacja miała miejsce przyjmiemy pełną odpowiedzialność.

Pomocna?
Tak3Nie6
bezstronny
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 18.03.2019 08:58

straszenie dzieci mikołajem,niektóre cepy się na to nabierają,piszcie całą prawdę i nie bójcie się ich śmiechu wartego szantażu nic nie mogą a konstruktywnej krytyki boi się tylko winny przestrzegajcie jak tylko można aby inni nie dali sobą pomiatać jak chwastami tak nederlandy się nauczyły przy pomocy pseudo organizatorów pracy i ich pomagierów,lecz pozytywne opinie są też wskazane bo nie wieżę że wszyscy są zle traktowani jak to robi większość pracodawców w Holandii sami to lenie do kwadratu a chcą orać naszymi rękami,tak więc piszcie prawdę i nie słuchajcie o wymysłach w postaci wyciągania konsekwencji !!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Kamilll
 Opinia

Zostałem wysłany do TMF (najgorszej agencji w jakiej pracowałem). Ludzie co wysyłają z i-Work nie mają pojęcia co się dzieje w TMF (jakie dają warunki mieszkalne) / posiadam doświadczenie oraz kwalifikację z komunikatywnym j.angielskim wysłali mnie na pieczarki. WTF

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Kamilll 09.06.2019 09:06

Mam nadzieję iż posiada Pan jakiekolwiek dowody na swoją wypowiedź. Mieszkania oferowane przez TMF są w bardzo wysokim standardzie jak na Holandię. Nie mieliśmy żadnego pracownika który by narzekał na warunki mieszkaniowe oferowane przez TMF. Ponadto gdyby Pańska wypowiedź miała jakiekolwiek oparcie w rzeczywistości nie ukrywałby się Pan pod jakimś pseudonimem typu KAMILL. I proszę wytłumaczyć co to znaczy że posiada Pan "kwalifikację z komunikatywnym j. angielskim"? "Wysłali mnie na pieczarki"? Samolotem czy w liście poleconym ktoś Pana wysłał? Jeżeli otrzymał Pan ofertę pracy w pieczarkarni to zapewne było związane z Pana kwalifikacjami lub doświadczeniem lub został Pan skierowany do innej pracy wg informacji przesłanych w cv, które widocznie nie miały pokrycia w rzeczywistości i aby nie zwalniać Pana od razu, skierowano Pana do najprostszej pracy jaką w tej chwili oferował TMF.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia

Nie bardzo wiem czego tak naprawdę Pan chce od tego mieszkania. Ja tam widzę pokój z kuchnią, bardzo normalne warunki.

Pomocna?
TakNie
Piekarz
 Opinia

A ja polecam. Jestem piekarzem i wyjechałem za pośrednictwem i-Work w 2016 roku do Holandii, tam pracowałem przez 1,5 roku a w maju 2018 wyjechałem z nimi do pracy na Islandii. Szczerze mogę polecić tego pośrednika, nigdy nie było jakichś większych problemów, a jeżeli coś nawet się stało zawsze mogę liczyć na pomoc kogoś z i-Work.

Pomocna?
TakNie
Karol
 Opinia

Pracuje na Islandii od 8 miesięcy więc mogę coś powiedzieć na ich temat. Ogólnie agencja jak agencja kasę na nas zarabia ale nam też dają dobrze zarobić, nawet porównując z innymi w Reykiaviku to mamy OK. Jestem cieślą szalunkowym z ponad 15 letnim doświadczeniem, pracowałem w Norwegi, Szwecji i Niemczech. Na Islandii jest najlepiej jeżeli chodzi o warunki pracy i wypłaty, jedyny minus to odległość. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie1
Janusz
 Opinia
@Karol 08.05.2019 12:44

Ile trwał cały proces rekrutacji? w sensie od złożenia cv do wyjazdu

Pomocna?
TakNie
Przemo
 Opinia
@Karol 08.05.2019 12:44

Czy dają zaliczki jakieś na zycie

Pomocna?
TakNie
Karol
 Opinia
@Janusz 16.05.2019 16:27

dwa tygodnie + -

Pomocna?
TakNie
Karol
 Opinia
@Przemo 17.05.2019 17:08

Nie spotkałem się. Nie pytałem nigdy o zaliczkę.Bilet na samolot kupują

Pomocna?
TakNie
Blacharz
 Opinia
@Karol 08.05.2019 12:44

Z tego co oferują na Islandii to po opłaceniu kosztów tzn. mieszkania i jedzenia zostaje nie całe 200 000 kr. ( nie wspomnę o tym że nie płacą zgodnie z islandzkimi przepisami podstawa powinna być minimum 1950 a nadgodzina 180% stawi podstawowej, a oni co oferują 1850kr za podstawę i 3000kr za nadgodzinę. Po aktualnym kursie to ja wolę w domu siedzieć Z góry dziękuję za taką współpracę PS w jednym słowie: kpina

Pomocna?
TakNie
Janusz W.
 Opinia
@Blacharz 27.05.2019 18:05

Skąd ty masz takie informacje? Tyle to ja nie pamiętam żebym miał kiedykolwiek na islandii. Miesęcznie to ja tyle do domu wysyłam. A ty wiesz ile to jest nawet te 200 000 ISK? To jest jakieś 2000€ tyle do Polski przesyłam miesięcznie. Jak z ciebie taki blacharz jak matematyk to gratuluję.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Blacharz 27.05.2019 18:05

Panie Blacharz. Proszę nie wprowadzać w błąd kandydatów, proszę dowiedzieć się w jaki sposób oblicza się stawki na Islandii i jakie są stawki w danych sektorach. Pan otrzymał od nas ofertę na pomocnika ponieważ nie zna Pan ani języka angielskiego ani nie posiadał Pan większego doświadczenia. Sam kupił Pan bilet na samolot, kontaktowałem się z Panem na dzień przed przylotem, potwierdził Pan że przylatuje, kupiliśmy Panu bilet na autobus z lotniska do centrum Reykiaviku. Wczoraj kontaktowałem się z Panem z informacją, że ze względu na fakt nie podjęcia próby przylotu do Islandii jest nam Pan winien 3499 koron to jest 108,50 PLN za bilet. A teraz wystawia Pan takie opinie? Radziłbym się zastanowić nad własnym postępowaniem, bo niestety na Islandii jest Pan już spalony. Z naszych informacji wynika że taki numer wykręcił Pan już drugi raz, wcześniej naszej konkurencji. Jak Pan myśli: byłby Pan dobrym pracownikiem? Poza tym Pan Janusz dobrze opisał Pana zdolności.

Pomocna?
Tak1Nie
Monika
 Opinia
@Janusz W. 28.05.2019 11:01

Jeśli 200 000 ISK jest równe 2000€ to również składam gratulacje. 200 000 ISK to jakieś 6200-6300 pln, a 2000€ to minimum 8500 :)

Pomocna?
TakNie
Tobik
 Opinia

Pracuję od ponad 3 miesiecy i jest OK. nigdy nie było problemów z wypłatami ani z godzinami, jedyne problemy jakie napotkałem to ze współlokatorami

Pomocna?
TakNie
Magda_Z
 Opinia

Szczerze polecam agencje zatrudnienia i-work, wyjechałam z chłopakiem do pacy 5 miesięcy temu, pracujemy osobna ale mieszkamy razem. Wszystko zgodne z opisem osoby rekrutującej nas do pracy. Jak ktoś chce pracować to praca jest i tyle! Na opierniczanie nie ma miejsca.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Magda_Z 12.12.2018 22:02

No nie ma to jak wyjechać z chłopakiem i pracować w innych zakładach , żenująca agencja

Pomocna?
Tak12Nie3
Joachim
 Opinia
@Kasia 13.12.2018 06:01

A co to jest agencja pracy czy turystyczna? Czy ty musisz chłopaka za wacka trzymać cały dzień? Ciężko sobie wyobrazić np. mechanika samochodowego pracującego z dziewczyną przy układaniu bukietów, nie sądzisz? Ale widzę po twoim wpisie, że nie znasz angielskiego, ani zapewne twój chłopak nie zna, pewnie nie macie żadnych kwalifikacji, podstawowe lub gimnazjalne wykształcenie i zapewne prawa jazdy też nie posiadacie, więc musielibyście pracować razem bo żadne z was nie ogarnęłoby się samemu, choć i we dwoje będziecie mieć z tym problem!! Dla was jedynie to wspólna praca niewymagająca myślenia, najlepiej jedna czynność wykonywana cały dzień jak pakowanie cukierków czy coś podobnego.... Krytykujesz dziewczynę która jest zadowolona ze swojej pracy i życia w Holandii, pewnie pracuje w jakimś fajnym miejscu, skoro już tyle tam jest, i musi im się to podobać. Tak że żenująca jest twoja wypowiedź pozbawiona jakiegokolwiek sensu merytorycznego. Nie pozdrawiam bo nie ma kogo!!!

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Joachim 13.12.2018 10:04

W miarę jasno Pan to ujął. Nie jesteśmy agencją turystyczną tylko pracy. Oferujemy pracę a dodatkowo zakwaterowanie, transport itd. Nie zawsze istnieje możliwość pracy wspólnej zwłaszcza dla osób o totalnie innych kwalifikacjach i kompetencjach. I niestety "żenująca" jest wypowiedź tej Pani. Pozdrawiam Karolina i-Work

Pomocna?
Tak7Nie
Kamil K
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 13.12.2018 10:15

Właśnie taki poziom pokazuje Państwa biuro , jak w taki sposób może wypowiadać się pracownik biura , dramat.

Pomocna?
Tak19Nie3

Pracodawca

 Opinia
@Kamil K 27.12.2018 14:08

W jaki sposób? Pan też czytać nie potrafi? Koleżanka bardzo profesjonalnie, rzeczowo i jasno odpowiedziała że nie jesteśmy agencją turystyczną tylko pracy!!!! Gdzieś tu jest coś nie tak? Proszę jeszcze raz dokładnie przeczytać odpowiedź Pani Karoliny i zastanowić się nad własną, a to że wypowiedź wcześniejsza Pani Kasi jest naprawdę żenująca to również mogę potwierdzić.

Pomocna?
Tak4Nie1
Kamil K
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 27.12.2018 15:06

Żenujące to jest Państwa biuro , przewertowałem te forum i odpowiedzi jakimi pracownicy tutaj sypią świadczy tylko o Tym jaki poziom oferujecie .

Pomocna?
Tak7Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Kamil K 27.12.2018 16:03

Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów zawodowych, z pewnością się przyda :)

Pomocna?
Tak3Nie
nikk
 Opinia
@Kasia 13.12.2018 06:01

chora Kasia:D

Pomocna?
TakNie
Jasam
 Opinia
@nikk 31.12.2018 11:14

Chora to za mało powiedziane. Nie jestem w stanie ogarnąć ludzi. Jak można pisać takie bzdury. Ja też wyjeżdżałem z dziewczyną do pracy, nie przez tę agencję tylko inną, i też pracujemy osobno. Nie mogę sobie wyobrazić jak można ze swoim partnerem żyć razem, mieszkać i jeszcze pracować? Przecież każdy potrzebuje trochę swobody, stęsknienia się, tak pielęgnuje się związki. No chyba że dzisiaj Kasia jedzie z jednym partnerem a za miesiąc już z innym i też muszą razem pracować. Już widziałem takie przypadki, że oni muszą razem i tylko razem,a za kilka dni już musi z kimś innym. Tak jak ktoś wcześniej napisał , biuro pracy a nie agencja towaryska czy inna sympatia.pl :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@Kasia 13.12.2018 06:01

Nie no lep[iej wyjechać z chłopakiem i pracować razem za 9€ i mieszkać na bungalach. Żenująca to ty jesteś dziewczyno.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia
@Joachim 13.12.2018 10:04

Troche szacunku do kogoś kogo nie znasz cepie.

Pomocna?
TakNie
high sky
 Opinia
@Joachim 13.12.2018 10:04

Te achim ! A ty nigdy nie miałeś dziewczyny ze dziwi Cie jej stanowisko ?! Nie rozumiem czemu ty wgl najeżdzasz na tą dziołche ? Bo co bo chce pracować z swoim Facetem ? Wgl skąd stwierdzenie ze nie zna angielskiego ? Wywnioskowałeś to z czego ? Z ilości spacji w poscie czy z nazwy nicku ? I jakie ty masz typie kwalifikacje ?(usunięte przez administratora)u ? Nie mam nic do tej agencji ale ty typie widać ze jesteś steotypowym polakiem (usunięte przez administratora) życze miłego wieczoru wszystkim tylko nie tobie pajacu ! elo

Pomocna?
Tak2Nie
Izabella
 Opinia

Po wspólnym doświadczeniu z chłopakiem w pracy przez i-Work mogę polecić agencje!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XYZ
 Opinia

Trzeci raz jadę z nimi, nigdy nie miałem problemów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CNC operator
 Opinia

POLECAM, pełen profesjonalizm, trochę poczekałem ale i-Work znalazł mi pracę jako operator CNC ze stawką 16€/h, zakwaterowania mogłyby być lepsze ale nie jest źle, mieszkałem w strasznych warunkach a tu jest ok. Miałem lekkie obawy bo szukanie oferty dla mnie zajęło im jakieś dwa tygodnie, ale warto było. jeszcze raz POLECAM!!@

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Romek
 Opinia

Jak narazie jest OK. Od miesiąca pracuję w Tilburgu na magazynie Zumba, wypłaty na czas, pokój mam jedynke i rower od agencji.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Przyjeżdżam do biura w Holandi (Flexcraft) pani daje mi dokumenty do podpisu i pyta z jakiej agencji przyjechałem z Polski ja mówię ze z I work a ona z czego ? To jej powtarzam a ona zdzwiwiona ze pracuje tu tyle lat i pierwsze słyszy . A najlepsze jest to jak powiedziała ze w Polsce maja stare foldery i za mieszkanie płaci sie 95 euro a nie 88 a ja mówię słucham ? A ona jak się Panu nie podoba to niech Pan wraca do Polski ;D;D przeczekalem 3 dni i zmieniłem prace . Stanowcze nie dla tego biura !

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Paweł 24.08.2018 17:10

Co ty baranie pięt-dolisz, ja jechałem do flexa przez i-work trzy lata temu. Ale ty tępy jesteś.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Benia
 Opinia
@Ja 27.08.2018 21:08

Poziom to ty masz i umysł prostoliniowy ;)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie Zadiwolona
 Opinia
@Paweł 24.08.2018 17:10

Praca z I work zalatwiona. Spakowalam się i w drogę. Po 12h jazdy wlasnym autem dojechalam pod wskazany adres - miejsce zakwaterowania (weert). Co zastalam na miejscu? Pijana patologię, obite twarze i wszelkie inne oznaki "weekendu". Mało tego. Kobieta z mieszkania, w ktorym mialam byc zakwaterowana nic o moim przyjeździe nie wiedziała i zamknęła mi drzwi przed nosem. I tak jestem TERAZ na parkingu w Niemczech. Co tu robie? Będę soala w samochodzie bo po 16 godzinach za kółkiem muszę odpocząć. Porażka !!!! Ktos zwróci chociaz za paliwo?

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@Nie Zadiwolona 10.09.2018 00:46

No jak to w holandii, weekend = impreza i obite ryje, a każdego pijanego od patologii wyzywasz

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@Paweł 24.08.2018 17:10

coś kręcisz kolego

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@Nie Zadiwolona 10.09.2018 00:46

Hej tu Paweł i jak twoja sprawa się rozwiązała ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NieZadowolona
 Opinia
@ja 10.09.2018 22:50

Każdy imprezuje wg własnego poziomu i uznania. Nie każdego tak się nazywa ale to była patologia.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NieZadowolona
 Opinia
@Paweł 12.09.2018 08:11

A no tak, że wróciłam do kraju. Dzwoniłam zeby zwrocili mi koszty dojazdu. Ale Pan się rozłączył i tel nie odbiera.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@NieZadowolona 14.09.2018 12:16

Czyli nic się nie zmieniło, właśnie taki poziom pokazuje ta agencja . Masakra ...

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
i-Work agencja zatrudnienia
 Opinia
@Paweł 19.09.2018 13:27

Drogi Panie. Z agemncją FlexCraft współpracujemy od 4 lat. Ofertę którą Pan otrzymał z pewnością była przedstawiona w rzetelny sposób. Jakby podał Pan prawdziwe dane byłoby nam prościej odnaleźć Pana sprawę. Poza tym to dlaczego nie dzwonił Pan do nas w tej sprawie zaraz po przyjeździe do biura??? Natomiast Pani Niezadowolona, przyjechała na zakwaterowanie w sobotę wieczorem, w okolicy spotkała kilka pijanych osób po jakiejś zakrapianej imprezie zadzwoniła Pani do Pani Pauliny że nie zostanie tu i obróciła się na pięcie w tej samej chwili wracając do Polski, do dnia następnego nie mogliśmy się do Pani dodzwonić. Kiedy już nam się udało Pani była już w Polsce I z tego powodu mamy zwracać Pani pieniądze za przejazd? Oboje Państwo robią sobie żarty ??? Czy tak z natury lubicie rozpoczynać afery "koperkowe" aby tylko coś się działo zamiast zachowywać się jak dorośli ludzie??? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Peaceout
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 20.09.2018 13:38

Coś mi tu nie pasuje , skoro sytuacje opisane przez Pawła się nie zdarzają i jego przypadek jest "wyjątkowy" to jego "prawdziwe dane" nie były by potrzebne żeby "odnaleźć jego sprawę " . Sprawa Pani Pauliny też wygląda ciekawie "przyjechała na zakwaterowanie w sobotę wieczorem..." to o której tych "kilka pijanych osób" zaczęło ta imprezę , jak się bawić to się bawić hehe ...gdzie zwrot "afera koperkowa " użyta przez pracownika biura (która powinna być osobą poważną ) który wyzywa ludzi od niedojrzałych to jakiś kabaret sam w sobie .

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
i-Work
 Opinia
@Peaceout 20.09.2018 13:58

I o to włąśnie chodzi. Nie meliśmy takiej sytuacji więc potrzebujemy dane aby dowiedzieć się o co chodzi i wyjaśnić sytuację, Pana "Pawła" zapraszam do kontaktu. Pani Paulina jest naszym pracownikiem( tu czytanie ze zrozumieniem się przyda). Nie mamy zamiaru wnikać kto o której godzinie jest pod wpływem alkoholu jeżeli nie są to nasi pracownicy. "afera koperkowa" coś dziwnego w tym sformuowaniu? niesądzę I w którym momencie wyzywałem Państwa?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sandra
 Opinia
@i-Work 20.09.2018 16:04

Jak pracownik biura może w taki sposób odpowiadać ludzia na komentarze normalnie szok jak to czytam. Zero kultury , druga sprawa miałam składać tam podanie ale się powstrzymam bo aż strach pomyśleć co by było jak bym wyjechała .

Pomocna?
Tak21Nie
Marek
 Opinia
@Paweł 24.08.2018 17:10

Było to samo Panie Pawle dobrze pan opisał tą sytuację

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Ja 27.08.2018 21:08

Ten wpis Wieje trochę patologią jak od pracowników I work. jest mało pomocny Dziękujemy za takie komentarze

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NieZadowolona
 Opinia
@Paweł 19.09.2018 13:27

Nawet rozmowy nie potrafią dokończyć ale tak jest jak brakuje argumentów. Pan się rozłączył i nie odbierał telefonu. Żenada. Odnośnie mojej sprawy... Pod wskazanym adresem nikt nie wiedział, że sie pojawię, kobieta NIE WYPUŚCIŁA MNIE DO MIESZKANIA. Patologia swoja drogą. I prosze wybaczyc ale nie jechałam 1050km żeby "obrócić sie na pięcie". Przestrzegam przed N-I-E-K-O-M-P-E-T-E-N-C-J-Ą

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olala
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 20.09.2018 13:38

Żałosne jest zachowanie pracowników.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olala
 Opinia
@Sandra 23.09.2018 17:00

Pani tego nie robi !!!!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DnON
 Opinia
@Nie Zadiwolona 10.09.2018 00:46

Co? Chyba Pani żartuje. Jak mozna traktowac tak człowieka? Pisze Pani, że kobieta z mieszkania nic nie wiedziała? I nie zalatwili nic innego. Tez bym wrócił do kraju. Do sądu Pani idzie !

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bazylia
 Opinia
@DnON 30.09.2018 16:28

Dokładnie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina i-Work
 Opinia
@DnON 30.09.2018 16:28

Szanowny Panie/Pani Pani zadzwoniła do nas z tą informacją, rozlączyła się, odwróciła się na pięcie, wsiadła w auto i odjechała do Polski.Próbowaliśmy się do Pani dodzwonić, niestety bezskutecznie. Pani odebrała od nas telefon gdy zadzwoniliśmy z innego numeru telefonu to poinformowała nas iż już jest w Polsce. A wystarczyło poczekać 20 minut. Do sądu? ZAPRASZAM, tylko z czym? Każdą sprawę da się rozwiązać tylko trzeba chcieć i współpracować. Zatrudniając tysiące osób rocznie czasami może wyjść jakieś nieporozumienie, jesteśmy tylko ludźmi, nikt nie jest nieomylny. Zawsze każdemu pomagamy w każdej sytuacji, ale bez przesady jeżeli ktoś się zachowuje jak dziecko. A może miałam wsiąść w samochód i jechać Pani szukać?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 20.09.2018 13:38

Śmieszne

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DnON
 Opinia
@Paulina i-Work 02.10.2018 11:36

"Rozłączył, odwróciła na pięcie, nie odbierała telefonów..." Boszzz widzisz i nie grzmisz. I pojechala sobie dziewuszyna na wycieczkę do holandii ponad 1000km żeby w 5 minut odwrócić siw na pięcie. Cos mi tu nie pasuje.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rs
 Opinia
@Paulina i-Work 02.10.2018 11:36

Ja to kupuję , głupia dziewucha przyjechała na własny koszt do NL , dojechała , zadzwoniła że nie pozwalają jej wejść do środka bo nie wiedzą o jej przyjeździe , w miedzy czasie doszła do wniosku że jednak jej się nie chce pracować ...wracam do polski "foch" , totalnie wiarygodna historia tylko hobbita brakuje i fantazja wyśmienita :D . Zakładam tylko że osoba która odpowiadała za rekrutację w tym przypadku otrzymuje wynagrodzenie od i-work (jeśli pracuje tam charytatywnie to przepraszam) w takim razie pasowało by powiadomić ludzi którzy mieszkają już na owej lokalizacji "słuchajcie będziecie mieli nową lokatorkę , wpuście ją ) , takie rzeczy się zdarzają nie koniecznie świadczy to o braku profesjonalizmu , może rekruter jest poprostu nowy ale zdecydowanie o braku profesjonalizmu świadczą stwierdzenia typu "ZAPRASZAM, tylko z czym?" ,"A może miałam wsiąść w samochód i jechać Pani szukać?" . Słuchaj Paulina to miało kogoś zastraszyć , drugi cytat to jakbym czytał złote myśli gimnazjalistki , fantastycznie by było gdybyś podała nazwisko skoro tak bardzo emocjonalnie jesteś zaangażowana w ta sprawę , kto wie , może jeśli przyjdzie czas na sąd będziesz główna gwiazda :]

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@rs 02.10.2018 21:57

Byłbyś w szoku wiedząc jacy ludzie potrafią być bezpardonowi i chamscy bez grama odpowiedzialności i chęci do współpracy. Codziennie pracuję z ludźmi i wiem jak to wygląda. Zamiast współpracować najlepiej robić z siebie ofiarę i wypisywać na forach różne rzeczy- bo tylko tyle się potrafi. Jechałam przez i-Work w tamtym roku, popracowałam, zarobiłam tyle ile chciałam i wróciłam i nie mam żadnych zastrzeżeń. Ludzie!!!! Nikt was tam nie trzyma na siłę. Szkoda, że osoby zadowolone tak mało się udzielają. A komentarz @rs jest poniżej poziomu, ledwo udało się te wypociny przeczytać. Ja polecam i-Work jak ktoś chce się odkuć finansowo.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sandra
 Opinia
@Agata 03.10.2018 14:41

Masz kompletną rację. (usunięte przez administratora) i roszczeniowość przekracza granice. Ja jak wyjeżdżałam w styczniu do pracy dla i-Work trafiłam na hotel w Tilburgu, całkiem niezły ale znalazł się osobnik który narobił afery, nawrzucał koordynatorowi, nawypisywał na forach jak to go nie oszukali, jakie to agencja k..wy a wszystko dlatego że miał w pokoju za duże okno, TAK za duże okno :) Mój chłopak nie był w stanie pojąć takiego debilizmu, bo jak facet tylko znikł przeprowadziliśmy się z piętra wyżej do tego właśnie pokoju i mieszkamy tam do teraz. Niestety do Holandii tafia dużo ćpunów i przekrętów. Ja ogólnie POLECAM i-Work

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koyo
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 20.09.2018 13:38

Skoro tak odpisujecie, ludziom to już wiadomo z kim mamy doczynienia ..gdzie normalny człowiek pragnący bronić swojej reptuacji czy chociażby zachowac dobre imie firmy przeprasza ludzi za utrudnienia itp

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
majka
 Opinia
@Ja 27.08.2018 21:08

Ale kulturka. Pewnie sie ciebie wystraszyla ta kobitka i nic nie powiedziala ;) Ciekawe jak wyglądasz ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xopx
 Opinia
@Nie Zadiwolona 10.09.2018 00:46

Nie Zadiwolona masz racje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie zadowoleni 2
 Opinia
@Nie Zadiwolona 10.09.2018 00:46

Witam mieliśmy bardzo podobna sytuacja zostawi pani swój kontakt do siebie .... Tak dalej nie może być nie my pierwsi i nie ostatni trzeba ostrzec innych .... zamierzamy zgłosić sprawę do sądu.. pozdrawiam i czekam na maila ....

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Owca
 Opinia
@Nie zadowoleni 2 03.03.2019 22:42

Witam Proszę opisz sytuacje jaka Ci się przydarzyła , ja tez kilka miesięcy temu miałem taka sytuacje mogę dołączyć się z wami do pozwu w sądzie .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

I work - praca w Ingram Micro. Czy ktoś tam pracuje i mógłby mi udzielić informacji na temat warunków mieszkalnych i pracy? Dziękuję :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawiedziona
 Opinia

Witam Wysłałam CV na komisjonera w Niemczech.Pani oddzwoniła 12 grudnia,że jest dla mnie praca.Zapytalam czy byłaby możliwość wyjazdu po świętach , powiedziała że nie ma problemu tylko ze tym razem ja mam dać znać czy jestem nadal zainteresowana.Ok. Dzwoniłam 27 grudnia , później 2 stycznia cisza ,telefon wyłączony.Mysle sobie ,może urlop ,zadzwonię później.7 stycznia w końcu nadszedł ten upragniony moment pani odebrała tel.Przypomnialam w skrócie co i jak ,pani na maila wysłała informacje typu mieszkania,stawka godzin. itp. oraz powiedziała że może w tym tygodniu najpóźniej w następnym będę jechać.Mysle sobie super.Powiedziala że mam czekać na tel.najpozniej do końca tygodnia tj.11.01.Dzisiaj mamy 18 i znowu cisza.Niepowazna agencja.Zmarnowalam tylko swój czas i pieniądze.W tym czasie kiedy czekałam na info ,kiedy mam jechać dzwoniły inne agencje,ale przecież ja już byłam umówiona.... Nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Zawiedziona 18.01.2019 10:29

Szanowna Pani Koleżanka z biura jasno Pani powiedziała, że przesyłamy Pani cv do pracodawcy, który po zapoznaniu się z Pani życiorysem podejmie decyzję o Pani zatrudnieniu czy też nie. Ponadto Pani Paulin również informowała Panią iż wszystko zależy od dostępności miejsc. 27 Grudnia dzwoniła Pani i sądziła że w święta nie mamy co robić tylko czekać na telefon od Pani? 2 stycznia byliśmy w komplecie w pracy i nie dzwoniła Pani. 7 stycznia koleżanka poinformowała Panią jak wygląda sytuacje i że czekamy na odpowiedź od pracodawcy i że z będzie się z Panią ktoś kontaktował. Nie było sytuacji abyśmy zaakceptowali Panią do pracy, a poźniej się nie odzywaliśmy. Podczas dzisiejszej rozmowy sama Pani przyznała że nie została Pani jeszcze zaakceptowana ale myślała Pani że to jest już "zaklepane". Proszę uważnie czytać wiadomości które otrzymuje Pani od nas, i nie tylko od nas, również słuchanie ze zrozumieniem jest bardzo ważną umiejętnością.

Pomocna?
TakNie
Kataruna
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 18.01.2019 11:14

Wstyd dla tego biura

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia

Czy może ktoś powiedzieć o pracy w firmie INGRAM jako order picker przez I WORK agencje i zakwaterowanie na bungalach

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Magda 24.01.2019 17:10

Szanowna Pani, nie posiadamy zakwaterowań w domkach typu bungalow. Jeśli chce Pani poznać szczegóły oferty pracy w tej firmie- zapraszam do kontaktu telefonicznego +48 793193049 lub mailowego rekrutacja@i-work.pl

Pomocna?
Tak1Nie
Hans
 Opinia

Od kilku tygodni pracuję w Niemczech jako komisjoner w systemie 3 na 1, jeżdżę do Niemiec do pracy na 3 tygodnie a potem do domku na tydzień, z relacji współpracowników wiem że wypłaty zawsze są na czas. Mnie praca i ten system bardzo odpowiadają. Na swoim przykładzie mogę polecić i-Work jako sprawdzonego pośrednika. Wszystkie informacje przekazane przez nich sprawdziły się na miejscu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justyna
 Opinia
@Hans 12.10.2018 15:53

Hej , na jakim magazynie pracujesz , jeśli pracujesz tam nadal ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna74
 Opinia

Jestem zainteresowana wasza agencja i szukam pracy proszę o kontakt Moje sugestie dla i-Work agencja zatrudnienia: Szukam pracy waszej agecji Lubię atmosferę w i-Work agencja zatrudnienia za: Dobre opinie

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Joanna74 08.01.2019 19:12

Witam. Proszę o kontakt pod numerem 668 726 436 lub przesłanie cv na email biuro@i-work.pl

Pomocna?
TakNie
Stolarz
 Opinia

Podjąłem pracę przez i-Work 6 tygodni temu, wszystko się sprawdziło jak w ofercie. Mogę śmiało polecić

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dami7072
 Opinia
@Stolarz 15.11.2018 13:08

a gdzie robisz i jaki warunki mieszkalne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk
 Opinia
@Dami7072 27.11.2018 15:57

Mieszkamy z dziewczyną na tych bungalach i pracujemy w ingramie. Da się wytrzymać praca spoko a zakwaterowanie to tylko w weekend imprezowo ale tak to jest git.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justyna596546
 Opinia
@Patryk 30.11.2018 11:29

Czy w ingram micro mieliście rozmowę po angielsku przed przyjęciem? I gdzie aktualnie mieszkacie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk
 Opinia
@Justyna596546 07.01.2019 21:16

Mieliśmy rozmowe po angielsku. Mieszkamy na takim domu w Best, 4 pokoje po dwie osoby w pokoju zawsze inne pary

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tymek
 Opinia

Witam Dostałem ofertę pracy na sortowaniu paczek DHL , ktoś może się podzielić opiniami jak wyglada praca , jakie warunki ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dami7072
 Opinia

Czy może ktoś powiedzieć o pracy w firmie INGRAM jako order picker przez I WORK agecjie i zakwaterowanie na bungalach

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

Polecam i-Work, moja siostra wyjechała rok temu z nimi i nadal pracuje, ja jadę w przyszłym tygodniu do tej samej pracy co siostra. Z jej relacji wynika że wszystko jest super.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Belladonna
 Opinia
@Iwona 07.11.2018 12:53

Szybko wrócisz

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia

Witam czy posiada ktos opinie na temat iwork praca przy chryzantemach w holandii polecacie czy nie bardzo ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Anna 23.10.2018 12:51

Proszę nie mylić agencji Grupa i-Work z agencją i-Work, my nie posiadamy pracy przy chryzantemach. Już kilka razy ten wątek był poruszany. Pyta Pani nie o tą agencję.

Pomocna?
TakNie
Kasia
 Opinia
@Anna 23.10.2018 12:51

Nie polecam grupy iwork za zakwaterowanie odciagaja prawie 100 euro a warunki nie za ciekawe za to agencja i work to co innego

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zbychu
 Opinia

Z ich podejściem do tematu można szybko i sprawnie znaleźć pracę. mi się to podoba. Szybko, miło oraz profesjonalnie ;p

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kaśka
 Opinia

Według mnie są solidną wartą zaparkowania firma i takie kłamstwa o każdej agencji to nie można ujednolicić. Nie każdy pośrednik oszukuje im też zależy na pracowniku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polecająca
 Opinia

POLECAM i tyle, kilka razy już kożystałam z ich pomocy i nigdy nie było problemów. A jacy ludzie do Holandii przyjeżdżają to każdy wie. POLECAM i-Work

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia

Witam Czu ktoś może napisać jakie są opłaty za mieszkanie na Islandii? Oczywiście zatrudnienie w budownictwie przez i-work.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nieciekawy
 Opinia
@Ciekawy 11.10.2018 08:03

To chyba najlepiej zadzwonić i spytać w agencji, nie sądzisz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Nieciekawy 11.10.2018 08:57

Witam Pana Jak ktoś dobrze zauważył jest to raczej pytanie do nas a nie do ludzi na formum. Zakwaterowanie na Islandii jto koszt 62 000ISK potrącany z wynagrodzenia

Pomocna?
TakNie
Ciekawy
 Opinia
@i-Work agencja zatrudnienia 11.10.2018 10:33

Bardzo dziękuję za informację :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o i-Work agencja zatrudnienia - Prudnik

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny