Na podstawie 4 ocen z 3 miesięcy

• Brzozówka
  • Koszyce Małe
  • Skrzyszów
  • Radlna

3. Opinie o pracodawcach Tarnów
  5. Opinie o CCIG Group Sp. z o.o.

Opinie o CCIG Group Tarnów

WebsiteIconCCIG Group Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o CCIG Group Sp. z o.o.!

31.07.2025 10:30

Cześć! Super, że wpadłeś!

W CCIG od ponad 20 lat wierzymy, że rozmowa ma moc, a ludzie i atmosfera to nasz absolutny fundament. Jesteśmy jak dobrze zgrana ekipa – międzynarodowy zespół specjalistów, którzy każdego dnia rozmawiają z tysiącami klientów, wspierając, doradzając i rozwiązując ich realne problemy przez telefon, czat i maila. Nie jesteśmy tylko call center – jesteśmy miejscem, gdzie każdy głos jest słyszany, a wspólna energia, wsparcie i otwartość sprawiają, że czujemy się tu dobrze.

Nasza firma dynamicznie się rozwija, a mnogość projektów otwiera przed Tobą szerokie i realne ścieżki kariery. Myślisz o rozwoju? My też! Większość naszych liderów zaczynała jak Ty. Zastanawiasz się, jak może wyglądać Twoja przyszłość w CCIG? Zajrzyj do zakładki "Ścieżki Kariery" – tam dokładnie zobaczysz, jak możesz rozwinąć swoje skrzydła razem z nami! Niezależnie od tego, czy chcesz specjalizować się w obsłudze klienta, zarządzaniu zespołem, czy w innych dziedzinach, u nas znajdziesz przestrzeń do rozwoju, jasne ścieżki awansu i systematyczne wsparcie. Możesz rozwijać swoje mocne strony i budować karierę w swoim stylu, a wiele osób awansuje od środka, przechodzi między działami i realizuje swoje zawodowe cele.

Dbamy o pozytywną atmosferę, bo wiemy, że w miejscu, gdzie spędzasz znaczną część dnia, chcesz czuć się sobą. Organizujemy różnorodne szkolenia (zewnętrzne i wewnętrzne), które nie tylko podnoszą kwalifikacje, ale też integrują zespół i pomagają lepiej się poznawać. Chcemy, żeby CCIG było miejscem pełnym zaufania i wzajemnego dialogu, bo tylko wtedy, gdy działamy razem, możemy osiągać najlepsze rezultaty i tworzyć prawdziwie wyjątkową kulturę.

Zapraszamy Cię do wspólnego budowania tej atmosfery i korzystania ze wszystkich możliwości, jakie daje praca w CCIG. Rozwijaj się z nami, zdobywaj doświadczenia i realizuj swoje zawodowe marzenia w miejscu, gdzie razem tworzymy atmosferę, którą naprawdę słychać!

Chcesz lepiej nas poznać? Zajrzyj do naszych zakładek! W „Poznaj nas” zobaczysz, co naprawdę nas napędza i kim jesteśmy na co dzień. Stresujesz się rozmową? Niepotrzebnie – w zakładce „Rekrutacja” znajdziesz całą ścieżkę krok po kroku, która rozwieje Twoje wątpliwości. Z kolei w „Okiem pracownika” zajrzysz za kulisy naszej codzienności – z perspektywy osób, które już są z nami. Ciekawi Cię, z kim współpracujemy? W „Nasi klienci” pokażemy Ci, w jakich branżach działamy i jakie marki nam zaufały. A jeśli zastanawiasz się, gdzie możesz nas spotkać – zajrzyj do „Tu jesteśmy” i sprawdź, które z naszych biur jest najbliżej Ciebie.
    News image

27.05.2025 18:51

Jeden z nielicznych pozytywnych aspektów tej firmy jest menagerka Ola. Zawsze ogarnięta, konkretna, ale też mega ludzka. Nie robi sztucznego dystansu, można do niej podejść z każdym tematem – czy to zawodowym, czy po prostu po ludzku pogadać. Bez zbędnego stresu, bez udawania, że „jest szefem”. Po prostu normalna, ogarnięta osoba, która wie, jak zarządzać zespołem i sprawia, że chce się przychodzić do pracy. Zasługuje na docenienie w każdym możliwym sensie, również w formie podwyżki.

03.06.2025 15:21

Dzień Dobry, Bardzo nas cieszy, że doceniasz zaangażowanie i styl zarządzania naszej managerki, to dla nas niezwykle ważne, gdy managerowie budują środowisko pracy oparte na wzajemnym szacunku, otwartości i partnerskiej komunikacji. Pozdrawiamy Zespół CCIG
    Ex Pracownik

13.06.2025 12:15

Kierowniczka Ola sprawia, ze ludzie sie zwalniaja z tej firmy. Toksyczna i nieempatyczna

31.12.2024 10:51

Poniżej odpowiedzi na Twoje pytania. - pracę rozpoczynamy logowaniem do wewnętrznego systemu i kończymy wylogowaniem (w ten sposób liczone są przepracowane godziny), - jeśli chodzi o godziny pracy to grafik układany jest na podstawie deklaracji godzinowych naszych współpracowników. Staramy się bardzo by była to oczekiwana ilość godzin, - jeśli chodzi o pracę w formie hybrydowej to takiej nie oferujemy, takich informacji nie zawieramy w naszych ogłoszeniach. Natomiast znajdziesz tam informację o możliwości pracy zdalnej, po przejściu pakietu wdrożeniowego oraz przyswojenia całej wiedzy projektowej, tak aby faktycznie praca zdalna była możliwa, a nasz współpracownik czuł się komfortowo i wiedział, że sobie poradzi. Dodamy jeszcze, że warto samodzielnie sprawdzić warunki, przyjść na rozmowę, dopytać się o interesujące Cię rzeczy, poznać nas :)

DarkShadow

18.02.2026 14:23

Widzę tu sporo opinii i pragnę się podzielić również swoją. Na początku firma wydaje się być zorganizowana, miły, pomocny zespół, raj na ziemi jeśli chodzi o pracę w pseudo korpo, jednak pozory mylą. Po dłuższym czasie wychodzi do jakiego piekła trafiłaś/eś. Projekt (usunięte przez administratora)jest bardzo wymagający, wymaga maksymalnego skupienia i szybkiego przyswajania wiedzy, która się nawarstwia nowymi procedurami. Managerowie oczywiście są obecni, ale jeśli przyjdzie się do nich z pytaniem, większość z nich tylko podkreśli to, masz przecież dostęp do bazy wiedzy. Oczywiste jest to, że jeśli przychodzi jakaś kontrol, są wtedy jak najbardziej pomocni. Zapisy na przerwę, gdzie jak się nie zdążysz się zapisać a jest ruch, najprawdopodobniej jej nie dostaniesz wcale. Masz maksymalnie 2-3 minuty na zawieszenie rozmowy z klientem, a szukając w bazie wiedzy gdzie naprawdę jest masę newsów, tracisz nawet i 10 minut, za co ewentualnie dostaniesz ochrzan, że za długi hold. Presja na wyniki, bo tutaj liczy się tylko wynik i profesjonalna obsługa klienta najlepiej od 1 dnia w pracy. Klienci to oczywiście druga strona medalu, kolejny wspaniały atut tej firmy, który zagwarantuje ci nerwicę i depresję w pakiecie po miesiącu pracy, bo przecież z czym dzwoni się na infolinię jak nie z pretensjami? Obcinanie/skracanie grafików na porządku dziennym. Jest wymóg wyrobienia 120h w miesiącu, ale nie jesteś w stanie, chyba że robisz po 12 godzin, wtedy może ci aż tak dużo nie obetną, żeby ci ponad 120h przyjęli. Zwolnienia(usunięte przez administratora) a co tydzień są nowe szkolenia i przyjmują nowe osoby, już nie wspominając o tym, że nie ma na tyle stacji na sali. Przychodzisz do pracy po południu i tracisz godzinę, aby znaleźć działający komputer + obetną ci za ten czas, dopóki nie włączysz systemu, w którym odbierasz połączenia (jest kilka systemów do uruchomienia). Praca jest faktycznie dobra dla studentów i osób uczących się, ponieważ jest "elastyczny grafik", gdzie możesz przychodzić jak chcesz, jednak gdy jest ruch i nie zostaniesz dłużej, już krzywo na ciebie patrzą. Jest młody zespół, faktycznie młode osoby mogą złapać szybko nowe znajomości, jednak należy uważać, komu się ufa w tej firmie. Podsumowując - nie jest to praca na dłużej, chyba, że ktoś ma psychikę ze stali i być może na doświadczenie w innym call center.

19.02.2026 14:29

Dzień dobry, dziękujemy za tak szczegółowe podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Przykro nam, że Twoje doświadczenia z pracy w naszym zespole nie były w pełni satysfakcjonujące. Chcielibyśmy odnieść się do kilku kwestii: - Standardy obsługi: Określone czasy zawieszenia połączeń wynikają ze standardów jakościowych, do których jesteśmy zobowiązani wobec naszych partnerów. Rozumiemy, że początki mogą być wymagające, dlatego stale rozwijamy naszą bazę wiedzy, aby ułatwić pracę zespołowi. - Organizacja pracy i sprzęt: Kwestia dostępności stanowisk oraz sprawności systemów jest dla nas priorytetem. Podejmujemy działania, aby usprawnić logistykę na sali. - Grafiki i godziny: Nasz model pracy opiera się na elastyczności, która jest kluczowa dla osób łączących pracę z nauką. Zawsze staramy się dostosować obsadę do natężenia ruchu, dbając o to, by wymiar godzin był zgodny z ustaleniami. Zależy nam na atmosferze opartej na wzajemnym zaufaniu, dlatego każdą taką opinię traktujemy jako sygnał do analizy naszych procesów wewnętrznych. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z działem HR, jeśli chcesz szerzej omówić swoje uwagi - jesteśmy otwarci na merytoryczny dialog. Pozdrawiamy! Zespół HR

Naru

05.12.2025 08:14

Praca w Ccig to najlepsze co mnie spotkało. Prócz praktycznej wiedzy, która zdobyłem nabrałem pewności siebie we współpracy z klientami oraz umiejętności, które wykorzystuje na codzień w obecnej pracy. Atmosfera w pracy była luźna, a ludzi których poznałem z wieloma mam kontakt przyjacielski do dziś. Managerowie jak Radek Sz., Jakub C., Kasia G., Mateusz P., byli bardzo pomocni i służyli swoim wsparciem. Jedynie Karolina P., była opryskliwa i z łaska pomagała dlatego jej nie polecam jeżeli chodzi o szukanie pomocy badz wzbogacanie wiedzy u osoby dla ktorej jmkwa mogla byc zawarta na niemowlę... Presja na realizację wyników była duża, ale dało się je zrealizować. Wystarczą tylko chęci. Oczywiście nie ma co się dziwić w przypadku pracowników, którzy nie poważnie podchodzą do swoich obowiązków często nie realizujac spraw, które obiecali klientom, bądź szukali sposobu na przekazanie zadań na innych. Plusem również jest praca hybrydowa/zdalna dzięki której można połączyć obowiązki smdomkwe,studenckie z praca. Praca do najprostszych nie należy, gdyż presją ze strony kontrahentów na KPI czy przestrzeganie norm rozmów była duża, a kumulujące się obowiązki na obsługę wszystkich kolejek sprawiają, że trzeba nauczyć się wielu czynności w dość krótkim czasie.
    ReviewModeratorIcon
    Sławomir

25.11.2025 16:48

Widziałem w internecie, że można tutaj liczyć na hybrydę i elastyczny czas pracy. Jak oceniacie elastyczność, da się pogodzić pracę z zajęciami?

03.12.2025 11:22

Cześć! W naszej firmie hybryda działa na co dzień i wiele osób z powodzeniem łączy pracę ze studiami czy innymi obowiązkami. Grafik jest całkowicie elastyczny - oczywiście w porozumieniu z przełożonym. Dbamy o realizację zadań, ale równie ważne jest dla nas, żeby pracownik miał przestrzeń na swoje życie. Jeśli w trakcie rekrutacji powiesz, czego potrzebujesz, postaramy się wypracować układ, który będzie wygodny i dla Ciebie, i dla zespołu. 🙂

12.08.2025 08:56

">Halo Tarnów - poznaj nasze biuro!

Ale najpierw poznaj Piotra – Piotrek jest w CCIG od 10 lat  i doskonale zna to miejsce. Zaczynał jako Telefoniczny Doradca Klienta, a dziś jest HR Business Partnerem. To on wita nowych pracowników i pomaga im odnaleźć się w zespole.
    Biuro w Tarnowie to świetne miejsce na zawodowy start – szczególnie chętnie pracują tu osoby, które łączą naukę z pracą – dzięki elastycznemu podejściu łatwo dopasować grafik do zajęć na uczelni czy w szkole.
    Realizujemy tu projekty z branży energetycznej i ubezpieczeniowej – zarówno sprzedażowe, obsługowe jak i back office. Działamy wyłącznie w języku polskim, dlatego nie musisz znać języków żeby… z nami pracować!
    A co poza pracą? W przerwie możesz zagrać w piłkarzyki, rzucić kilka celnych rzutów do tarczy albo odpalić konsolę i na chwilę oderwać się od codziennych obowiązków. Dobra atmosfera to podstawa!

Nasze biuro w Tarnowie znajduje się przy ul. Jana Kochanowskiego 32, na 1. piętrze budynku. Po wejściu wystarczy kierować się schodami do góry – tam czeka na Ciebie recepcja, która wskaże właściwy kierunek!

23.05.2025 18:43

27.05.2025 12:11

Dzień Dobry, Chcielibyśmy jasno zaznaczyć, że nie akceptujemy żadnych przejawów braku tolerancji, wyśmiewania czy uprzedzeń wobec innych osób – niezależnie od tego, w jakiej formie są one wyrażane. Szacunek i otwartość wobec drugiego człowieka to dla nas podstawowe wartości, które obowiązują każdego – bez wyjątków. Zespół CCIG

16.05.2025 15:36

Dziwią mnie trochę opinie innych ludzi, szczególnie te pozytywne, rozumiem że ludzi poproszono żeby dodać pozytywne opinie bo wynik się nie zgadza ? Dobra atmosfera ? Jeśli zastanawiacie się czy przyjść do tej pracy czy zostać bezrobotnym, serdecznie polecam tą drugą opcję, tą firmę oprócz tego że ciężko nazwać pracą, a tym bardziej dobrą pracą, to z taką ilością godzin jakie się dostaje można się praktycznie poczuć jak bezrobotny. Niektórzy dziwnym trafem mają dużo mniej godzin, niektórzy z lepszymi wynikami są zwalniani z dnia na dzień, bo po co "słabymi" pracownikami sobie psuć wyniki. Dziwi mnie też fakt, ile z tych opinii jest prawdziwych, już wiele razy było widać opinie o managerze JC, najwidoczniej każdy ma to gdzieś skoro ta osoba dalej pracuje, bo jest dokładnie taki jakiego go opisują oceny tutaj, buc i cham, wylewa żale na wszystkich i co chwile słychać jak się żali że ma ciężko, teksty pod tytułem "co to ma niby być" "ale tragedia" "powinniście być zwolnieni" to u niego norma, reszta zresztą nie lepsza. Z tego co widzę, nie ważne czy jesteś nowym czy starym pracownikiem jesteś i tak traktowany jak podczłowiek przez większość osób, a każdy odpowiada Ci z taką litością w głosie jakby dosłownie oddawali Ci nerkę. Nie mówiąc już o fakcie obiecanej premii. Może przez miesiąc/dwa coś z tego było, ale jak to się okazuje jest to na podstawie przepracowanych godzin pracy, które, kto by się spodziewał są obcinane ile można. Ogólnie podsumowując, dałabym 0/5 ale niestety nie można dać takiej opinii, minimum to 1/5

21.05.2025 10:48

Dzień dobry, W odniesieniu do przedstawionej perspektywy, chcielibyśmy podkreślić, że w CCIG bardzo poważnie traktujemy kwestie atmosfery pracy, szacunku w relacjach między pracownikami oraz przejrzystości w zakresie wynagrodzeń i godzin pracy. Wszystkie zmiany dotyczące wynagrodzeń, w tym premii, są zawsze jasno komunikowane i oparte na przepracowanych godzinach oraz wynikach pracy. Jeśli chodzi o zarzuty dotyczące atmosfery i zachowań kadry zarządzającej, takich jak brak szacunku czy dyskryminacja, chcielibyśmy jasno zaznaczyć, że takie zachowania są absolutnie nieakceptowalne w naszej organizacji. W CCIG obowiązują szczegółowe procedury antymobbingowe, które pozwalają na zgłoszenie takich sytuacji w sposób formalny i umożliwiają rzetelne i bezstronne przeanalizowanie każdego przypadku. Zgłoszenia anonimowe, zamieszczane w internecie, nie pozwalają na podjęcie realnych działań i skuteczne wyjaśnienie sytuacji. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości czy problemów, zachęcamy do kontaktu za pośrednictwem wewnętrznego kanału – [email protected]. Tylko wtedy możemy podjąć odpowiednie działania i realnie pomóc w rozwiązaniu pojawiających się problemów. Pozdrawiamy, Zespół CCIG

18.05.2025 21:48

Manager JC notorycznie odnosi się z brakiem szacunku do innych pracowników i to nawet na kanale publicznym w wiadomościach + promuje swoje poglądy polityczne, sugerując, że nie toleruje pracowników innego pochodzenia, a więc jawnie dyskryminuje innych w miejscu pracy, dziwię się, że jest to akceptowane, bo takich sytuacji jest cała masa i widzą to wszyscy, ale na siłę próbuje być zabawny, więc jest w porządku

21.05.2025 10:48

Dzień dobry, W CCIG traktujemy bardzo poważnie wszystkie kwestie związane z szacunkiem i równością w miejscu pracy. Nasza organizacja jest zobowiązana do tworzenia środowiska, w którym każdy pracownik czuje się bezpiecznie, szanowany i równy. Jakiekolwiek formy dyskryminacji, w tym ze względu na pochodzenie czy poglądy polityczne, są absolutnie nieakceptowalne i niezgodne z wartościami, którymi kierujemy się w naszej firmie. Jeśli takie sytuacje miały miejsce, prosimy o zgłoszenie ich drogą oficjalną – tylko w ten sposób jesteśmy w stanie podjąć odpowiednie kroki, zgodnie z obowiązującymi procedurami wewnętrznymi. Wszelkie zgłoszenia o niewłaściwym zachowaniu, w tym nadużywaniu stanowiska przez przełożonych, są traktowane z pełną powagą i analizowane indywidualnie. Wszelkie procedury wewnętrzne, w tym te dotyczące dyskryminacji, mogą być uruchomione wyłącznie na podstawie oficjalnego zgłoszenia, a nie anonimowych wpisów w internecie. Zachęcamy do kontaktu bezpośredniego w celu rzetelnego wyjaśnienia sytuacji: [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół CCIG
    smoczek

07.03.2025 07:55

Szkolenie BHP powinno być norma aż dziwne, że piszecie, że go nie ma. Aktualne warunki pod względem bezpieczeństwa jak wyglądają?

07.03.2025 09:49

Dla nas też jest to zastanawiające :) Każdorazowo pierwszy dzień pakietu wdrożeniowego poświęcany jest kwestii BHP. Zapewniamy, że dbamy zarówno o odpowiednie przygotowanie do nowej roli, jak i bezpieczeństwo. Zachęcamy także do bezpośredniego kontaktu z lokalnym Działem HR w przypadku dodatkowych pytań np. dotyczących warunków współpracy, rekrutacji, szkoleń.
    Mędlar

25.02.2025 11:44

osoba z działku kadr (usunięte przez administratora) ludzi a są zatrudniani osoby po 26 roku życia a są zatrudniani tylko uczniowie i studenci, (usunięte przez administratora) w pracy, brak szacunku dla drugiego człowieka, umowa śmieciowa, brak badań lekarskich i wstępnych, kolesiostwo, chamstwo, poniżanie pracowników, zwalnianie bez podania przyczyny, marne zarobki,
    Janusz

24.02.2025 08:16

(usunięte przez administratora) zatrudniają tylko młodych, starszych ludzi nie, jest tylko umowa zlecenie, brak badań lekarskich i badań bhp, szkolenia bhp brak, umowa zlecenie śmieciowa, (usunięte przez administratora) w pracy, wyzysk, brak szacunku do człowieka
    xxx

19.08.2024 22:59

Kto teraz rządzi w ccig? Jakie są projekty i managerowie na nich? Planuje powrót po 2 latach ale nie wiem czy warto.

13.09.2024 10:06

Przykro nam z powodu opisanych przez Ciebie zdarzeń, abyśmy mogli je wyjaśnić i zweryfikować prosimy o kontakt na adres [email protected]

13.09.2024 10:34

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Zależy nam na tym, aby opisana sytuacja została szczegółowo zweryfikowana. W związku z tym, abyśmy mogli dokładniej odnieść się do przedstawionych zarzutów, prosimy o kontakt pod adresem [email protected]. Prosimy o przedstawienie szczegółów oraz identyfikację za pomocą loginu, co pozwoli nam na rzetelną weryfikację oraz odpowiednią reakcję, jeśli okaże się to konieczne.
    Zawiedziona

22.03.2024 09:57

Zwolniona - bo tak. Błąd w rozmowie spowodowany nie wiedzą managera. Jak masz trudne pytanie to pan J.C kaze sięgać do bazy wiedzy bo nie zna odpowiedzi. Żenada....

02.07.2024 17:51

Nic nie wie,ledwo pomoże.nie można się o nic spytać,niech się doszkoli,tyle lat a rzeczy z spraw technicznych w telerachunku szuka.zero ambicji,więcej wiedz,a nie wprowadzasz w bladn.

21.08.2024 10:35

Prosimy o kontakt na adres [email protected]
    Frania

14.04.2024 10:09

Piszą że wypłata 2 razy w miesiącu a firma płaci w ogóle podstawę czy to wszystko na zasadzie prowizji? Tzn ile wyrobisz tyle ci dadzą. Chodzi o tę ofertę „ Jesteś młody? Chcesz zarobić?”

05.06.2024 18:49

10 wypłacana jest podstawa, 26 premia
    Dramat

29.05.2024 13:56

Od kilku miesięcy nie ma pracy dla starych pracowników a przyjmują nowych. Są dni gdzie czasami nie pracuje nawet połowa zespołu albo i więcej osób. Jeśli chcecie zarobić to napewno nie tutaj. ODRADZAM!!!! TO CO TUTAJ SIĘ DZIEJE NIE DA SIĘ OPISAĆ!!!!!!!!!! TRAGEDIA!!!!!!!
    Żenada

04.06.2024 18:46

Dokładnie, nie potrafią zorganizować pracy dla starych pracowników. Tylko straszą, albo zwalniają
    Chore zasady

05.06.2024 15:54

Potwierdzam na ponad 100 osób godziny dostaje może 60/70 osób z czego większość ma po 3-4 godziny. W umowie jest wpisane, że pracownik musi przepracować minimum 80 h w miesiącu a oni mają problem żeby zapewnić może 60 godzin. Ciągle tylko straszą zwalnianiem i odcinaniem godzin. Nie mają pracy a przyjmują nowe osoby, chore standardy.
    Ostrzegam.

15.05.2024 16:56

Ostrzegam, nie dajcie się nabrać na ich oferty. Aktualnie od co najmniej 6 miesięcy ścinają każdemu godziny, nie pracuje już połowa osób a nadal ścinają godziny z powodu braku ruchu. Aktualnie szukają pracowników na nowe szkolenie, szkoda waszego czasu, przez tydzień szkolenia będziecie mieć godziny a po szkoleniu dostaniecie może 3-4 godziny dziennie i to nie codziennie. Lepiej szukać czegoś bardziej sensownego.
    Zdenerwowana

26.05.2024 07:29

Dokładnie,nie umiał poradzić sobie z brakiem pracy. Powinni coś wymyśleć A za to mają czas składać u plotkować.... Żenada IO i BO brak pracy tak naprawdę od stycznia. Zero organizacji. Powinni wkoncun coś z tym zrobić. A nie dodawać ogłoszenia o pracę
    Porażka

27.05.2024 15:57

Dokładnie, nie mają dla starych pracowników pracy a zatrudniają nowych jednym słowem porażka
    Żenada

11.04.2024 09:15

Brak pracy od kilku miesięcy
    @Franio

11.04.2024 18:12

W jakim mieście lokalizacji Nie ma pracy od kilku?
    Na planie naprawczym

24.03.2024 17:55

Ciągle plany naprawcze i zwolnienia . Zatrudniło się za dużo ludzi to teraz zwalniają bo managerowie nie umieją nad nami zapanować. Ps. Jaka jest kara dla menedżera za słabe wyniki ? Przeniesienie na inny projekt . Konsultant ma słabszy tydzień i zwolnienie . Menadżerów do pomocy częściej znajdziecie na plotkach u osób zajmujących się rekrutacją albo na Fifie/piłkarzykach. Fajna mają pracę .
    Katarzyna

19.03.2024 23:11

Powiem tak, na samym początku firma wydaje się na zorganizowaną, po kilku tygodniach wychodzi, brak zorganizowania u managerów, brak słuchania potrzeb pracowników, zero coachingu a później wychodzi że konsultanci są niedoinformowani i przez to ich zwalniają,szkolenia owszem sa ale brak zaangażowania trenera do zrobienia testów samodzielnie, robią wszyscy razem żeby mieć to z głowy, jeśli chodzi o godziny ustawiasz grafik na 7godzin finalnie masz 3 godziny lub wolne, Na projekcie musisz pochłonąć bardzo dużą wiedzę i cały czas SAMEMU się doszkalać bo nikt Cię nie poinformuje. Niby stawka okej ale nie masz możliwości wyrobienia więcej niż 60godzin. Menago to banda dzieci,a sukcesorzy siedzą i nic nie robią w niczym nie pomogą.

10.03.2023 10:41

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Call Center Inter Galactica Sp. z o.o. (CCIG)? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    Pomocna dłoń

10.03.2023 11:39

Sam/Sama ustalasz sobie grafik. Realizacja nadgodzin to Twoja dobra wola i masz za ten czas płacone jak za każdą inną godzinę spędzoną w pracy. Sporadycznie gdy firma potrzebuję zwiększenia godzin, wtedy czasami proponują za to dodatkowe środki przy spełnieniu określonych oczekiwań.
    Odpowiedź

14.03.2024 16:47

Ta firma ma kilkanaście oddziałów w całej Polsce, a w każdym oddziale jest zwykle kilka projektów. Nadgodziny to kwestia indywidualna każdego projektu. Niektóre projekty płacą najniższą krajową i nie dają nawet 5 minut nadgodzin, a inne płacą 3 razy tyle i robisz ile nadgodzin chcesz
    Ty

19.02.2024 18:44

To co się ostatnio dzieje to jakaś kpina do pracy przychodzą tylko ulubieńcy. Bardzo wiele ludzi się zwalnia przez to że dostaliśmy wolne na 2 tygodnie. Mam nadzieję że coś z tym zrobią. Śmieszne jest to że każą przyjeżdżać i podpisywać jakieś papiery z datą wstecz. Ciekawe co na to Tauron

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CCIG Group?

Kontakt - CCIG Group Sp. z o.o.

Tarnów

@byłypracownik

07.12.2023 19:59

Firma to jedno wielkie zastraszanie. Wymagają grafików np do czwartku do godziny 20. W środę cię nie ma w pracy i nagle SMS, że masz wysłać grafik bo jak nie to wypowiedzenie. Za każdym razem co człowiek nie robi to wypowiedzenie. Istny (usunięte przez administratora) oraz pupilki menagerow, którzy potrafią cię poniżyć żeby tylko przypodobać się managerom. Problemy z wypłacaniem premi i praca pod ciągłym stresem. Atmosfera jak w przedszkolu
    uczen

25.10.2023 10:29

Pomimo wysłania cv nikt sie nie odzywa. podobno to normalne w tej firmie. Chodze do szkoly a to podobno jedyny warunek
    anna

25.10.2023 11:47

do mnie mieli zadzwonic ale nikt tego nie zrobil wiec zmuszona bylam znalesc prace w innej firmie

19.04.2023 20:37

Nie polecam tej firmy nikomu. Wyzysk, managerowie tylko potrafią się drzeć i upominać, a gdy chcesz cokolwiek się dowiedzieć to tylko kręcą oczami i z łaską odpowiadają, albo i nie. Obcinanie grafików jest na porządku dziennym, a jak leadowanie zrobisz słabo to wielkie halo. Nie zawsze uda się komuś coś wcisnąć. Managerowie ogólnie to porażka, tylko jeden jest chętny do pomocy, reszta to banda dzieciaków, którzy myślą że są ponad wszystkimi. Odradzam, trzymać się jak najdalej od tej pożal się Boże firmy.

02.08.2023 20:34

Jeśli pracujesz po 8h godzin w miesiącu to wyrobisz 3600 na rękę, jeśli chodzi o premie to nie wiem ile dokładnie by było a nie chce czegoś źle powiedzieć. Premia zależy od wyników, dlatego jest traktowana indywidualnie. Na wanas raczej szansa po znajomości, jak wszystko zresztą

29.08.2023 18:19

Elastyczny grafik masz, ale musisz wyrobić min 100 h w miesiącu. Zdalnie też można, ale to przywilej dobrych wyników i oczywiście znajomości. Atmosfera osobiście dla mnie była masakryczna. Każdy tylko patrzył czy Ci się noga powinie czy nie, niewiele ludzi było chętnych do pomocy
    Była

02.08.2023 20:39

Nie polecam. Omijać szerokim łukiem, najlepiej jakby PIP odwiedził tą placówkę. Jeśli macie możliwość innej pracy to śmiało, bo CCIG w Tarnowie do niczego dobrego nie prowadzi
    Zajac

21.07.2023 11:14

Czy jest teraz prowadzona jakaś rekrutacja i jak jest to gdzie się zgłosić, dzwonić czy przes jakąś agencję?
    Czeka

11.07.2023 18:01

Żartują sobie z nowych pracowników Od tygodnia nie ma podobno tych wniosków z których było szkolenie i czekają wszyscy na rozpoczęcie.
    Infolinia

22.02.2023 10:55

Problemy z grafikiem cały czas, każą przychodzic bo jakimś cudem znalazłam się w grafiku. ustalił że jestem wpisana pomimo że się nie grafikowalam na ten dzień.

17.02.2023 08:48

To zapraszam na generali, tam można siedzieć ile chcemy, czasu nie sprawdza nikt i dzwonienia. Wyniki są to najważniejsze ????
    Cda

16.02.2023 15:55

Śmieszne jest to jak w tej firmie wszystko szybko się zmienia. Dawniej nie było wymyślania dodatkowych aplikacjii dodawania zbędnej roboty managerom i konsultantom. Beznadziejny plan stworzenia aplikacji dotyczącej grafiku - jak oddasz grafik tak masz zaakceptowany czas, zostaniesz dłużej 20 minut żeby rozładować kolejkę nie masz dodanego czasu. Wiadomo, że czasem rozmowa z klientem może się przedłużyć ale kogo to interesuje wtedy czas będziesz miał ucięty. Pomysł, który nie szanuje czasu managerów. #usunacaplikacje
    Mobbingowany

16.02.2023 15:01

Co chwile nowe pomysły dotyczące grafiku albo tną ci cały grafik i robisz 10h w miesiącu albo błagają żebyś się zalogował wieczorem bo ruch jest, a teraz nie masz grafiku oddanego nie zapłacą ci. Ta firma była super dla młodych ludzi teraz po prostu masakra.

16.02.2023 14:58

W przyszłym tygodniu składam z kolegami wypowiedzenia. Wprowadzili jakas aplikacje która ma się pokrywać 100% z czasem pracy, a jak zostaniesz dłużej poza grafikiem to ci za to nie zapłacą.
    Konsultant

16.02.2023 14:57

Cudowny nowy pomysł wyciągnięty z (usunięte przez administratora) najpierw proszą o grafiki w ledwie działającej aplikacji do grafików, kaza dokładać godziny pojawiać się i logować się do pracy zdalnej kiedy tylko pojawi się kolejka, a później mówią że jeżeli będziesz pracować więcej niż wprowadziłeś w grafiku, kiedy wcześniej sami o to prosili, to niezaakceptuja Ci czasu
    User123

16.02.2023 14:54

Ta firma to jakiś żart. Niby umowa zlecenie, elastyczny grafik, a tu (usunięte przez administratora) Wymyślili jakaś durna aplikacje do wprowadzania czasu pracy, tyle ile godzin tam wprowadzisz tyle masz akceptowane:) czyli jak zostaniesz dłużej to masz to ucięte, po porostu pracujesz za darmo. Chore, nie polecam
    Niezadolony

16.02.2023 14:49

Wymyślają bezsensowne aplikacje do oddawania grafiku i straszą o nie akceptacji czasu pracy jeśli się pojawisz wcześniej bądź spóźnisz obiecywali elastyczny grafik i co (usunięte przez administratora) z tego nie polecam
    Obecny

28.10.2022 23:37

Nie ma co ukrywać, skala negatywnych opinii oraz ocen współpracy z Panią shift manager zmniejszyła się od kąd nie pracuje. Pytanie tylko, czy ktokolwiek z „góry” zwrócił na to uwagę i wyciągnął odpowiednie wnioski..
    Były pracownik.

30.10.2022 17:09

Ja powiem tak - praca na jakis czas jest ok, ale nie na długo. Jak ktoś tam pracuje dłużej to albo nie ma żadnych ambicji na życie albo się do niczego innego nie nadaje.

17.11.2022 07:48

Praca nie na dłużej? Chyba sobie żarty stroisz.... Praca na słuchawce to nie wstyd, a praca jak każda inna. Ktoś musi obsługiwać klientów największych korporacji w Polsce. Masz takie nastawienie tylko i wyłacznie ze względu na prace w CCIG bo tutaj praktycznie mało kto kogo szanuje i podchodzi poważnie.

11.02.2022 20:08

Serdecznie nie polecam tej nie firmy i projektu tauron. Istny (usunięte przez administratora), nie pozwalają wychodzić na przerwę, zero wsparcia ze strony menadżerów, jak nie przyjdziesz do pracy dodatkowo w sobotę to straszą zwolnieniem. Ciągłe krzyki, napięta atmosfera, a wszystko to idzie z przykładem z samej góry, która trzęsie lokalizacją bo każdy się go boi. Nie raz słyszałam rozmowy menadżerów na sali jak rozmawiali między sobą, że są (usunięte przez administratora)i zastraszani. Projekt jest bardzo trudny, wiedzy jest ogromnie dużo, wiadomo, nie każdy sobie tu poradzi bo ogólnie praca w call center do łatwych nienależy, ale wiele rzeczy myślę, że moznaby zrobić lepiej. Może się nie znam na biznesie, ale szacunek do ludzi wpoili mi rodzice a tego tutaj brakuje najbardziej. Szacunku i zrozumienia dla człowieka bo nie zatrudniają maszyn a traktują ludzi gorzej jak śmiecia. Dobrze, że już tego nie muszę oglądać, szkoda mi tylko moich znajomych i przyjacił, którzy tam jeszcze zostalli, oby jak najszybciej zmienili pracę zanim ccig zostawi na nich trwały ślad na psychice. Przykład i (usunięte przez administratora) idzie z góry, ciekawe kiedy ktoś się tym zaintersuje.
    Pracownik Generali

16.02.2022 08:40

Kieruj proszę swoje uwagi prosto do przełożonego zamiast wylewać pomyje na tym portalu. Szanujmy się nawzajem to podstawowa zasada wyniesiona z domu rodzinnego. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby takie bzdury pisać i to jeszcze z takimi błędami ortograficznymi….. Proszę się odczepić od Generali, pracowników tego projektu i managera. Jestem zbyt poważny żeby tracić czas na takie osoby. Kończę ta bezsensowna dyskusje. Miłego dnia
    Natalia

11.10.2022 20:56

Czy orientujecie się odnośnie projektu tauron w Gliwicach czy przedłużają umowę po 3 miesiącach czy wylatujemy?
    Amol

20.05.2022 11:34

To co można by było napisać o tej "firmie" to temat rzeka. Kiedy zaczynałam pracę prawie 2 lata temu to aż się chciało do niej chodzić. Wszystko zaczęło się zmieniać, kiedy zaczęła się zmieniać "kadra" managerska. Powiem tak - to są dzieci bawiące się w zarządzanie. Od jakiegoś czasu "szanowni" managerowie i sukcesorzy ZABRONILI podchodzenia konsultantom do nich z pytaniami dot. rozmów, bo przecież "wszystko macie w bazie wiedzy". Podejdź, nie daj boże zapytaj, a dostaniesz plan naprawczy. Jak dla mnie odpowiadanie na pytania podwładnych to jest ich zasrany obowiązek, ZA TO IM PŁACĄ. Klnięcie do konsultantów to kolejna rzecz, która mnie oburzyła - możesz mieć najlepsze kwalifikacje na świecie, ale jeśli nie potrafisz się profesjonalnie zachować, to zastanów się czy nadajesz się do tej pracy czy może powinieneś wrócić na podwórko - jesteście managerami i wymagamy od was podstawowej ogłady! Kolejna rzecz, którą powinien zainteresować się ktoś wyżej - były takie momenty, że na sali sprzedażowej nie było NIKOGO z managerów, bo dzieciaczki musiały wyjść na papieroska całą grupą, a z tego co wiem, na sali zawsze MUSI być jeden manager/sukcesor. "Państwo" sukcesorzy też głośni i nieprofesjonalni, jeden z nich (zastanawiam się jakim cudem został sukcesorem) zapytany o prostą rzecz musiał gorączkowo szukać w bazie wiedzy... ja sama jakiś czas temu startowałam w konkursie na pracownika sekretariatu i mimo kierunkowego wyższego wykształcenia oraz kikuletniego doświadczenia w pracy biurowej oczywiście musiałam obejść się smakiem, bo została wybrana osoba, która wcześniej była sukcesorem, ale z racji tego, że się chyba na to stanowisko nie nadawała, to dzięki znajomościom i konszachtom została przesunięta na stanowisko sekretarki, bo koledzy tak bardzo nie chcieli jej degradować. Od pewnego czasu coraz więcej obowiązków, wciskania ankiet i innego (usunięte przez administratora) chora presja na wyniki, wiadomo, że ten komu zależy stara się jak może, ale nie zawsze da się wcisnąć klientowi jakiś produkt, kiedy trzeba nas opieprzyć to managerowie są pierwsi, ale chwalenie pracowników, wsparcie dobrym słowem nie przechodzi im przez gardło tak łatwo. Obcinanie godzin - a później bezczelne pretensje, bo "jest kolejka", a pracownicy zdalni nie chcą/nie mogą się zalogować do pracy na pstryknięcie palcami managerów. Ktoś tu zapomina, że ci ludzie też mają swoje życie i nie wszystko kręci się wokół pracy. Pretensje do nas, że robimy (usunięte przez administratora) w kuchni/łazience, a jednocześnie wymaganie od nas pracowania na syfiastych stanowiskach, lepiące sie myszki, klawiatury i blaty, upaćkane monitory, które dawno nie widziały płynu do czyszczenia. Żeby nie było, że same negatywy, chciałam pochwalić jedną z managerek, która już tu niestety nie pracuje - mam na myśli Klaudię, mega sympatyczną i pracowitą osobę, która NIGDY nie odmawiała pomocy, nie stroiła min i nie robiła łaski jak to inni pracownicy lubią robić.
    Dział HR

14.09.2022 09:16

Witam, tak jak napisaliśmy w poprzedniej wiadomości, zachowamy anonimowość, dlatego prośba o kontakt bezpośredni na mail podany w poprzedniej wiadomości. Pozdrawiamy, Dział HR Wrocław
    Amol

02.10.2022 11:31

Pomyliło? Czyżbyś był/była jednym z tych "pracowitych" managerów/sukcesorów? :D Ja nie oczerniam ludzi dla zabawy tylko piszę prawdę. Nie wiem czy doczytałeś moją opinię do końca, ale wspomniałam o managerce, która była bardzo profesjonalna, podchodziła do swojej pracy poważnie, a podwładnych traktowała z szacunkiem. Jeśli ty nie widziałeś w jaki sposób inni managerowie potrafili traktować/odzywać się do podwładnych to albo jesteś ślepy/głuchy albo jesteś jednym z nich, a swoich (nierobów i chamów) trzeba bronić w internetach;)
    Nikt

15.09.2022 16:40

Jeśli mogę szczerze wypowiedzieć się na temat tej "firmy” to nie dałabym rady powiedzieć nic dobrego. Pracowałam tu kilkanaście miesięcy i więcej nie byłam w stanie tu wytrzymać. Szkolenie które nijak nie jest w stanie przygotować cię merytorycznie oraz menagerowie którzy również ci nie pomogą. Szczególnie (usunięte przez administratora)który pisze wszędzie ze można podchodzić zawsze pomoże a kiedy podchodzisz kręci oczami i wzdycha żebyś szedł kogoś innego i ma pretensje ze podchodzimy ciagle do niego. Ucinają godziny bez jakiejkolwiek weryfikacji. Kradną twój czas i pieniądze .
    A.

27.09.2022 11:19

W grafiku mamy po 7-8 godzin, gdy przychodzimy na lokalizację to pracujemy po 3-4 godziny bo słaby ruch bądź nie ma umowy w trakcie wykonywania pracy.

10.09.2022 10:26

Wcale_nie_pupilek

13.09.2022 19:11

Nie wiem czemu wszyscy tak się uczepiliście Ani, przecież jest to osoba, która chce dbać o interes firmy równie mocno jak o interesy konsultantów ponieważ jeśli firma będzie dobrze funkcjonować to będzie można zatrudnić więcej osób, czyli przełoży się to na fakt że więcej osób będzie mogło dostawać wynagrodzenie. Ania nie ma żadnych swoich pupilków jak to też było wspominane, każdego traktuje równo, równie dobrze odnosi się w stosunku do każdego pracownika. W mojej skromniej opinii było wiele sytuacji, które stawiały w dobrym świetle jej zarządzenia, a było ich na tyle dużo, że chyba nie ma sensu abym je tutaj wypisywał, każdy powinien wiedzieć że taka jest prawda.
    Chcąca wrócić

23.09.2022 06:52

Jakie zdanie? Czemu zostało usunięte????
    Arys08

12.09.2022 21:10

Prana nad projektem „Generali” stała się ciekawym zbiorem doświadczeń i możliwością rozwoju nowych kompetencji. Jednak zmiany jakie w ostatnim czasie dokonały się w związku z realizowanym projektem skutecznie zmieniają jego przeznaczenie i możliwości, doprowadzając tym samym do zmniejszenia jego wartości i przydatności. Nie ułatwia tego fakt przyjęcia na stanowisko nowej menager, która ewidentnie zamiast zdobywać nowe doświadczenie i podnosić swoje kwalifikacji, w tym zakresie woli najzwyczajniej wychodzi na flirt i papieroska z chłoptasiem z poprzedniego projektu. Takie drastyczne zmiany jakie dokonały się ostatnio były nie potrzebne wielu kolegów nie wytrzymało tej presji. Tym samym coraz bardziej upada wartość tego wszystkiego a możliwości rozwoju i polepszania swoich kwalifikacji wiszą na włosku. Najlepiej było by aby firmy zatrudniały osoby które zamiast przenosić życie towarzyskie do pracy skupiały się na pracy i jej usprawnieniu. Jeżeli ktoś szuka pracy w presji ale z dobrymi pieniędzmi to „Generali” okazuje się być strzałem w 10.
    A.

13.09.2022 10:14

To był jedyny projekt w firmie, który działał bez żadnych problemów. Atmosfera była na plus nie mówiąc o spotkaniach integracyjnych. Odkąd zmieniła się władza na Generali to praca tutaj stała się okropna, wielu moich znajomych stąd odeszło. Nikt nie chce pracować na zasadach typu dzwoń cały czas bo inaczej plan naprawczy albo mów tylko to co jest w skrypcie bo spotka Cię osobista rozmowa z Panią (usunięte przez administratora). Tak naprawdę wszyscy mają (usunięte przez administratora) w głębokim poważaniu i marzą o tym, żeby stąd poszła raz na zawsze. Miałam o niej pozytywne zdanie teraz wiem że to bardzo fałszywa osoba.

Zostaw merytoryczną opinię o CCIG Group Sp. z o.o.