QVC POLAND GLOBAL SERVICES SP Z O O

Adres: Wielicka 30, 30-552 Kraków

NIP: 6762508527 KRS: 0000620594

QVC POLAND GLOBAL SERVICES SP Z O O
2 605 5 1

Opinie o QVC POLAND GLOBAL SERVICES SP Z O O

Filtruj opinie po kryteriach:

paragon fiskalny
 Opinia

Supervisor nie zna procesu ale na szczescie podpiera sie innymi i robi dobra mine do zlej gry wiec uchodzi mu na sucho... Hr-y mozesz spotkac na fajce pod korpo ale jak cos chcialam zalatwic to nikogo nie ma!! Praca monotonna a podwyzka zalezy od tego czy umiesz podlizac sie przelozonemu. USA nie ma pojecia co sie tutaj dzieje - dziewczyny siedza przy biurkach i maluja oczy. W pokoju matki z dzieckiem byly kiedys cztery harnasie...

Pomocna?
Tak4Nie
Karo
Nazwa działu: HR
 Opinia
@paragon fiskalny 25.05.2019 11:41

No wiem ze byly bo zostawilam

Pomocna?
TakNie2
Wikto4
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Karo 25.05.2019 17:41

Nie wiem jak inne działy, ale w CS 1/5 supervisorów zna proces

Pomocna?
Tak1Nie
Zbuku
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Wikto4 26.05.2019 01:49

Kto konkretnie zna?

Pomocna?
TakNie
Kasia
Nazwa działu: IT
 Opinia

Pracowałam na Service Desk IT. Praca jest ciężka i mało płatna, mnóstwo pracy oraz małe zarobki. Od kiedy QVC i HSN się złączyło razem, to stali się sekretarkami agentów pracujących w domu(ludzi słabo wykształconych od których nawet SD mniej zarabia). Trzeba ogarniać dziesiątki systemów, nawet 50+ użytkowników dziennie i to takich, którzy nie doceniają waszej pracy, znajdą się czasami tacy ludzie, którzy powiedzą dobre słowo ale to tyle, nie ma to przełożenia na finanse czy inne gratyfikacje. Dodatkowo ludzie z Krakowa z QVC(Polacy-finanse itd.) cały czas nas męczą telefonami, bo nikt z nich nie jest w stanie sam edytować ticketa. Mogą ale nie potrafią(low IQ?) albo im się nie chce - nieustannie kłamią i jeszcze mówią nam, że nic nie robimy i to wszystko za marne 4000pln brutto! Jeśli ktoś chce pracować na service desk w QVC to szczerze odradzam! Już lepiej was docenią w biedronce na kasie, mniej roboty, a płacą podobnie. Jedynie co jest na SD dobre to ludzie, 90% ludzi jest super i większość sobie pomaga bez jakichkowiek pretensji ale sporo fajnych ludzi odchodzi do innych firm, które ich bardziej doceniają. Znajdą się co prawda jakcyś pupile supervisorów, którzy mają o sobie o wiele większe mniemanie ale na szczęście albo w chwili obecnej są na macierzyńskim albo pójdą na RDS, więc nie trzeba będzie ich słuchać. Jakby jednak ktoś miał nóż na gardle i jednak się zatrudnił to są również i tacy, co lubią mieć trochę brązu na języku oraz na nosie ale oni są raczej sztuczni i mało szkodliwi Jeśli serio zastanawiasz się na pracy w Service Desk QVC, to zastanów się po raz kolejny, bo twoje zdrowie nie jest tego warte. Życie jes zbyt krótkie, żeby marnować je na tak słabe stanowisko. Ale to wszytko jest tylko i wyłącznie moja opinia, sami będziecie musieli się zastanowić, czy warto.

Pomocna?
Tak3Nie
Sanders
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Kasia 24.05.2019 21:18

Tez odradzam pracowalem tam 2 miesiace i nie wytrzymalem psychicznie w tym czasie wylysialem i postarzalem sie o kilka lat przez co nadal jestem prawiczkiem

Pomocna?
Tak1Nie
Sanders
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Sanders 24.05.2019 21:36

Prosze o plusowanie moich postow bo mnie to podnieca

Pomocna?
Tak2Nie
Sanders
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Sanders 24.05.2019 21:37

No gdzie te plusy są?

Pomocna?
Tak1Nie
Sanders
 Opinia
@Sanders 24.05.2019 21:37

No gdzie są plusy?

Pomocna?
Tak1Nie
Sanders
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Sanders 24.05.2019 21:38

Dajcie plusa (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Joe
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Kasia 24.05.2019 21:18

masz racje nie jest lekko i z tym sie zgadzam, a najbardziej sie zgadzam z tym jak napisałaś ze 90 procent ludzi w IT jest ok szczególnie biorąc pod uwagę ze ogólnie na świecie jest tylko 20 procent tak zwanych ludzi a reszta te 80 procent stawią mutanty

Pomocna?
Tak2Nie
Wiktor
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Joe 25.05.2019 01:23

Kiedy będzie konkurs w qvc?

Pomocna?
Tak1Nie
Ggg
Nazwa działu: IT
 Opinia

I was trying to get job in QVC,i hade couple of interviews and, after last interview in company office they ask me to send scan of my work permit. i send it rapidly. After 2 weeks they contact me whit feedback and they told me that my experience isn't enough for this job position. If my experience wasn't enough why they contact me at all. I had mentioned everything about myself in my resume, so they checked, they started recruitment process, and after of one month i get negative feedback because of not having experience )))

Pomocna?
Tak2Nie
Prince Harry
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Ggg 23.05.2019 12:37

Dont you worry dude could be worst, Welcome to the world of QVC. Now seriously, the way how the recruitment process looks here is one big misunderstanding. Situations like the one you described happens so often you can call it a habit. Afterall its better for you they said no, really working for almost any other company in Cracow will be much more profitable and enjoyable for you. Good luck in your endevours.

Pomocna?
TakNie
Nick
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Ggg 23.05.2019 12:37

You think they’re gonna take someone smarter than themselves, it’s the wrong address, a different type of people.

Pomocna?
TakNie
GOD OF HR
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Ggg 23.05.2019 12:37

QVC is an amazing company waiting for everyone with arms wide open. If you got a passion driving you ahead you can make your dreams come true with us. Even if something went wrong please do not give up and try again cause success waits for you and noone else can do for you as much as we can.

Pomocna?
TakNie2
2
Sanders
Nazwa działu: IT
 Opinia
@GOD OF HR 24.05.2019 18:46

Hr liżą się po jajach nawet juz nie kryjąc się ze są hr, brawo qvc

Pomocna?
Tak5Nie
anonim
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Elo mordy, po opiniach widze ze (usunięte przez administratora) korpa pelna pozytywnych swirow, no to sie zastanawiam czy se nie aplikowac do was. Co polecacie collection associate czy chargeback specialist, gdzie lepszy klimat i chetniejsze sucze?

Pomocna?
Tak4Nie
Zbigniew
 Opinia
@anonim 22.05.2019 08:00

Twoja wypowiedź jest bardzo niesmaczna i wątpię, że rzeczywiście chciałbyś uzyskać informacje na temat pracy w firmie QVC POLAND GLOBAL SERVICES. Proszę, abyś nie dodawał wpisów w takiej formie, ponieważ jest to niezgodne z obowiązującym regulaminem na forum. Jeżeli jednak rzeczywiście rozważasz pracę w tym miejscu to, proszę, abyś pytania konstruował w sposób kulturalny bez niepotrzebnych wulgarnych słów. Wiesz może, czy firma poszukuje obecnie nowych pracowników?

Pomocna?
TakNie4
anonim
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Zbigniew 22.05.2019 10:30

Nie ma sciemy Zbigniewie, mysle zeby tam skladac papiery ale nie wiem na ktora fuche lepiej. No to kto tam juz charata w QVC niech mowi ktory dzial najlepszy i wbijam. Jak ktos chce mnie pilecic i zgarnac hajsy to niech da znac na anall.destroyer69@op.pl

Pomocna?
Tak2Nie
Wiktor
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Zbigniew 22.05.2019 10:30

Zbychu nie spinaj sie. Morda pyta na luzie bez spiny a ty wyskakujesz z jakims regulaminem jak konfitura. Anonim odpowiadam ze i tu i tu zajefajnie

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Wiktor 22.05.2019 21:56

No i gites makao i jedziemy w kakao. Odpicuje se cefaleczke i lecimy z koksem bez sciemy

Pomocna?
Tak1Nie
Pasztetowa de Luxe
Nazwa działu: HR
 Opinia

Jest pilna sprawa a nawet więcej, palacy problem. Znacie jakiś dobry preparat na infekcje intymne? Ale musi szybko działać żeby na piąteczek wszystko było już załatwione. Termin do ginekologa w Lux Medzie jest dopiero na następny tydzień dlatego pytam tutaj. Oczywiście musi być tani bo hajsów to ja za dużo w qvc nie zarabiam. Bez żartów proszę ten post to pełna powaga.

Pomocna?
Tak6Nie
Beuneo
 Opinia
@Pasztetowa de Luxe 20.05.2019 22:23

Kohaaana, ale my mamy pakiety w enelmedzie. Tak samo brak miejsc, po prostu poprafiam dla zasady. Durzo zdrufka zycze :****

Pomocna?
Tak2Nie
Szalał
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Beuneo 21.05.2019 20:24

Trzeba smarować smalcem

Pomocna?
Tak2Nie
Pasztetowa de Luxe
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Szalał 21.05.2019 22:18

Będziesz taki dobry i posmarujesz mi?

Pomocna?
TakNie
Wiktor
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Pasztetowa de Luxe 21.05.2019 23:08

Jutro w kuchni na 4. pietrze

Pomocna?
TakNie
Pasztetowa de Luxe
Nazwa działu: HR
 Opinia

Piątek wieczór, make up zrobiony, fryzjer zaliczony czas na balety pozdro dla ekipy qvc

Pomocna?
Tak9Nie2
SzaraMyszka
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Pasztetowa de Luxe 10.05.2019 22:50

Luuux, to do zobaczyska i pozdro dla kumatych:))

Pomocna?
Tak8Nie1
Wiktor
 Opinia
@SzaraMyszka 10.05.2019 22:54

kuuuwa Co się działo. Obudziłem się na ławeczce co menele leją koło qvc. trzymajcie się sztywniutko

Pomocna?
Tak7Nie1
Shajningsanszajn
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Wiktor 11.05.2019 11:58

Hej hej to i tak lepiej niż my, wiesz wypiliśmy tak duzo ze chyba nigdy tak sztywne niebylysmy jeszcze, to do następnego

Pomocna?
Tak8Nie
Szejm or Fejm
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Shajningsanszajn 11.05.2019 17:05

Powtóreczka dzisiaj mordeczki? Mam okres to chyba w ciąże nie zajde nawet jak melanż poniesie ;) jeszcze się trochę zrobie na biforku i wbijam do Afery

Pomocna?
Tak6Nie
Fgfcvg
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Szejm or Fejm 11.05.2019 22:53

Palanty

Pomocna?
TakNie6
1
Krakus
 Opinia

Kochanie ty to słoik, jak wiesz co to znaczy

Pomocna?
TakNie10
3
Wiktor
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Krakus 12.05.2019 17:04

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

Pomocna?
Tak15Nie
Papież Polak
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Wiktor 12.05.2019 21:37

Plusować mi tu Wiktora bo to święty członek jest co dba o moje dobre imię, tacy jak on przyszłością ziemi, tej ziemi

Pomocna?
Tak11Nie
Jarosław Kaczyński
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Krakus 12.05.2019 17:04

Kto podnosi rękę na Kościół podnosi rękę na Polskę

Pomocna?
Tak10Nie1
Szalał
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Fgfcvg 11.05.2019 23:40

Bądź rozpoznawalny i hejtuj z jednego Nicku

Pomocna?
Tak1Nie
Service Desk
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Pasztetowa de Luxe 10.05.2019 22:50

jakie balety, jutro do pracy żeby wam maszynki resetować bo sami przelogować się nie potraficie.

Pomocna?
TakNie
Wiktor
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Przylapalem się ostatnio na masturbacji do loga firmy. Nie wiem czy to oznaka pracoholizmu czy czegoś gorszego. Wy też tak miewacie?

Pomocna?
Tak3Nie1
Pasztetowa de Luxe
Nazwa działu: HR
 Opinia

Piąteczek bitches czas na party! Wbijamy ekipą do Afery jak always. Trzymać kciuki żeby mnie ktoś tam dziś zaciążył bo wtedy będę miała hajsy z 500 plus i mopsu nie będę musiała pracować w tej gównianej firmie dla looserów i cock suckerów

Pomocna?
Tak8Nie
Wiktor
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Pasztetowa de Luxe 17.05.2019 21:51

Trzymaj się sztywniutko mordeczko. Z fartem

Pomocna?
Tak5Nie
Pasztetowa de Luxe
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Wiktor 17.05.2019 22:04

Cycki do przodu, (usunięte przez administratora) wypięta czyli ja gotowa na balety w Aferze drugi dzień z rzędu. Czas na rozpierdolenie hajsu z wyplaty, chociaż z tym hajsem nieprzesadzajmy bo driny mi przecież kolesie kupują co mnie chcą przelecieć xD Nie bądź korpo (usunięte przez administratora) i dołącz do nas na evencie PARTY HARD (usunięte przez administratora) HARDER

Pomocna?
Tak5Nie
Pasztetowa de Luxe
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Pasztetowa de Luxe 18.05.2019 21:31

Pobudka w cudzym łóżku oznacza udaną imprezę, wizję nadchodzącej ciąży i spierdolenia z tej firmy dzięki dobrodzuejstwu 500 plus i mopsu xD

Pomocna?
Tak4Nie
Polaczki
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

3 maja a polaczki w ku fał ce harujo za miske ryzu

Pomocna?
Tak9Nie4
1
Yfgjfg
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Polaczki 03.05.2019 20:08

Jak zyd karze to cebulaki (usunięte przez administratora)nawet we niedziele

Pomocna?
Tak5Nie3
1
11 na gadzine
 Opinia
@Polaczki 03.05.2019 20:08

no bo nasze procesy są ultra ważne. Poza tym 4. lipca może być tylko raz w roku ;)

Pomocna?
Tak6Nie3
1
Kler
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Konia walisz onanizatorze a nie koks

Pomocna?
Tak2Nie1
Wiktor
Nazwa działu: HR
 Opinia

Dzisiaj piąteczek więc w QVC znowu będzie beng. Bifor pod Sparem

Pomocna?
Tak5Nie
Janko
Nazwa działu: HR
 Opinia

Widzę dużo otwartych pozycji do HRów. Tworzą jakis nowy zespół? Zastanawiam się nad aplikacją.

Pomocna?
TakNie
Lampucera
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Janko 08.05.2019 22:17

Miej litość

Pomocna?
TakNie
Janko
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Lampucera 08.05.2019 23:23

Co masz na myśli?

Pomocna?
Tak1Nie1
Lampucera
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Janko 09.05.2019 10:42

Domyśl się:)

Pomocna?
TakNie2
Szef HRów
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Janko 08.05.2019 22:17

Dział Utrudniania Ludziom Pracy By Sami Chcieli Odejść. Firma idzie na dno. Trza robić oszczędności, jakby sam rozumiesz...

Pomocna?
Tak9Nie
Ciapek
Nazwa działu: HR
 Opinia
@Szef HRów 15.05.2019 11:15

Gdzie diabel nie moze tam babę posle.

Pomocna?
TakNie1
Sanders
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Ciapek 16.05.2019 00:55

Stop beat my horse

Pomocna?
Tak1Nie
Sanders
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Sanders 17.05.2019 07:10

Gdzie diabel nie moze tam baba konia zwali

Pomocna?
TakNie
TRUMPet
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Make QVC great again!

Pomocna?
TakNie1
Dejanka
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

kibel w damskim znowu zatkany widocznie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie7
6
Lampucera
Nazwa działu: IT
 Opinia

Konfidenci wam łapkują w dół wasze wywody xD

Pomocna?
Tak5Nie3
Gremu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wjezdzam na open spejsa na pelnej gazie w tancu sie nie pierdziele wszystkim kopara opada i z zazdrosci robiom pod siebie jak zajezdzam pod biuro nowiutkom bemom zimny lokiec w lecie w zimie lody od szlaufow co ty pomarzyc mozesz tylko mam na szyi lancuch z bialego zlota a w barku chlodzi sie droga lycha z ameryki co ty nie stac cie na nia

Pomocna?
Tak7Nie4
2
Szalał
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Mnie stać na Golden Loch z biedry bo pracuje w QVC

Pomocna?
Tak6Nie3
Robert Makłowicz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szalał 07.05.2019 11:21

Golden Loch to napój bogów, za prawde musisz być w QVC menadżerem albo nawet samym Kierownikiem. Ja zwykły associate raczę się jedynie Amareną dla urozmaicenia raz brzoskwiniową, a innym razem klasyczną wiśniową. Taka dygresja, nie mniej gorąco polecam pracę w QVC, na każdym levelu płacowym każdy znajdzie coś odpowiedniego do picia, począwszy od kranówy na junior associate, a na Golden Loch skończywszy gdy już rozsiądziecie się na korporacyjnym Olimpie. Polecam Robert Makłowicz.

Pomocna?
Tak7Nie1
Lanser
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gremu 07.05.2019 00:49

Taa mosz beme hyba po dziesieciu nimcach

Pomocna?
TakNie3
Lancer
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Starom to ty mosz bryczke wypierdzialom juz ci przecie powiedziolem

Pomocna?
Tak1Nie1
11 na gadzine
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kiedy powiem sobie dość A ja wiem, że to już niedługo Kiedy odejść zechcę stąd Wtedy wiem, że oczy mi nie mrugną, nie Odejdę cicho, bo tak chcę I ja wiem, że będę wtedy sama Nikt nawet nie obejrzy się I ja wiem, że będzie wtedy cicho I tylko w Twoje oczy spojrzę Tę jedną prawdę będę chciała znać Nim sama zgasnę, sama zniknę Usłyszę w końcu to, co chcę

Pomocna?
Tak7Nie4
1
BORIXON
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Jak zaszerowac swoje posty na fejsbuku?

Pomocna?
TakNie4
1
Wiktor
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@BORIXON 05.05.2019 21:00

Tylko na rokse możesz

Pomocna?
Tak3Nie3
1
BORIXON
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Wiktor 05.05.2019 22:25

Tam juz szeruje i robie rekrutacje

Pomocna?
Tak4Nie3
1
Morfologia osocza
 Opinia

Nagle spadlo z 3 na 2 gwiazdki widać wywalili Tego który zapinał gwiazdki, sorry nabijał gwiazdki;p

Pomocna?
Tak32Nie1
malwina
 Opinia
@Morfologia osocza 23.12.2018 20:39

Szansa na rozwój i opportunity, szczególnie w szczycie sezonu,polecam.

Pomocna?
Tak4Nie2
horseradish
 Opinia
@Morfologia osocza 23.12.2018 20:39

Praca na dwie zmiany, elastyczny grafik, możliwość robienia nadgodzin, polecam

Pomocna?
Tak2Nie2
Maria
 Opinia
@Morfologia osocza 23.12.2018 20:39

Nie wprowadzaj proszę użytkowników w błąd. Należy odróżnić opinie od ocen na forum. Opinie to komentarze, które piszą pracownicy lub potencjalni kandydaci. Oceny natomiast (czyli tak zwane gwiazdki) może wystawić każdy i nie są one zależne od opinii. Brana jest pod uwagę średnia wszystkich ocen - zatem wystarczy, że kilka osób dało ocenę niższą lub wyższą (mniej lub więcej gwiazdek), a ogólna liczba wszystkich ocen (gwiazdek) ulega zmianie. Czy w dalszym ciągu pracujesz w QVC POLAND GLOBAL SERVICES? Może chcesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w firmie?

Pomocna?
TakNie
Morfologia osocza
 Opinia
@Maria 11.01.2019 10:23

Nikogo w błąd nie wprowadzam, w tej firmie jest kilka osób z menadzmentu i HR nabijajacych notorycznie po 5 gwiazdek, pozwole sobie bez nazwisk i tak ci co pracują to wiedzą o kogo chodzi a dla kandydatów przestroga - firma która uprawia politykę samoadoracji i mamienia ludzi korpo bzdetami. Dajcie wszystkim którzy tu pracują 10% podwyżki a nie chromolcie że jesteście powyżej średniej płacowej krakowskich korpo - jesteście placowym dnem na poziomie capa. 5k z 4 letnim doświadczeniem i 2 językami obcymi nazywacie powyżej średniej. Żarty. Odpowiadając na pytanie Maria, nie juz nie pracuje w tej firmie od tego roku.

Pomocna?
Tak3Nie1
Anna
 Opinia
@Morfologia osocza 13.01.2019 16:37

Lepiej byloby gdyby tych tak zwanych menadzerow w ogole nie bylo. Pozoranci od nabijania gwiazdek. Szkoda oplacac takich ludzi, lepiej te pieniadze przeznaczyc np na podwyzki dla prawdziwych pracownikow.

Pomocna?
Tak3Nie
Morfologia osocza
 Opinia
@Anna 16.01.2019 15:01

Lepiej dla wszystkich, ale co by zrobili ci nasi niby menadzerowie? Biedacy nic nie potrafią innego robić, ani to wykształcenia kierunkowego nie ma, ani porządnego doświadczenia w branży tylko gwiazdki nabijać w ramach walki o dobre imię firmy potrafi. Można iść na podyplomówkę, ale po co jak nikt nie wymaga, można nauczyć się zarządzać projektami, ale po co jak projektów nie ma, można też popie.... to wszystko i jechać w Bieszczady dom rodzinny odwiedzić;)

Pomocna?
Tak3Nie
Maria
 Opinia
@Anna 16.01.2019 15:01

Widzę, że kwestia oceny firmy QVC POLAND GLOBAL SERVICES bardzo Was porusza, nie jest ona jednak najważniejsza w tym temacie. Chcielibyśmy poznać realia pracy. Wiele osób wspomina, że chciałoby podniesienia wynagrodzenia - czy pracodawca zapowiadał jakieś zmiany w tej materii? Mogłabyś wyjaśnić, czy na wypłatę składają się także premie? Jeśli tak, od czego zależne jest ich uzyskanie?

Pomocna?
Tak1Nie
Morfologia osocza
 Opinia
@Maria 22.01.2019 18:30

W dziale finansowym masz możliwość podwyżki na dwa sposoby 1) Przy ocenie rocznej premia za wyniki wahajaca się srednio od 1 do 2 procent, są oczywiscie wyjatki ale generalnie 9 na 10 pracowników ma w tym przedIale. Jest to kompletna żenada bo nawet inflacja jest wyższa. 2) przy awansie, np jak z asociata idziesz na supervisora (zwykle tymczasowo np na 6 miesięcy jak jest ostry sezon) no to podwyżka jest jakies 400-800 zlotych czyli przykladowo za podwyzke z 4200 do 4800 brutto musisz robić podwojną pracę bo normalnie zasuwasz jako klepacz i liderujesz innym Teraz coś jeszcze z grejdami kombinują ale bajzel jest taki ze boki zrywać, nikt jeszcze chyba nie dostal seniora bo zawsze jest sie o co przyczepić choćby ze pijesz przy biurku zamiast w kuchni... Pffff

Pomocna?
Tak3Nie
Szalał
 Opinia
@Morfologia osocza 23.01.2019 20:37

Nie szkaluj QVC!!! Jak nie dostałeś podwyżki, to znaczy, że za mało activity i za słabo procesy robiłeś!!! Jakbyś robił 10 procent lepiej, to dostałby 10 procent podwyżki!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Karola
 Opinia
@Szalał 24.01.2019 19:58

To akurat jest przedstawienie swojej opinii w sposob bardzo konkretny i przydatny dla przyszlych kantydatow, a nie szkalowanie. Osoby piszące tu o szkalowaniu to chyba zamiast głów mają chorągiewki.

Pomocna?
TakNie
Zcahcur96
 Opinia
@Karola 25.01.2019 15:42

Szalał ma race qvc to najlepsza firma jak pracuje ktoś to ma hajsu jak lodu. Nie masz podwyzki znaczy ze sie nie nalezala

Pomocna?
TakNie1
Mentosdefreszmyka
 Opinia
@Zcahcur96 27.01.2019 23:36

Każdy ma inna sytuacje i to od niej duzo zalezy,a Hajsu jak lodu to no może powiedziec ktos z wlasnym mieszkaniem w Krakowie, a dla przyjezdnych wynajmujacych, badz co gorsza z kredytami na mieszkanie to 3500netto to jest bardzo ciezko, a nawet 4 czy 5, co to jest na Kraków. Także te podwyżki, ktore są w QVC to nawet w kwotach brutto bardzo marnie wyglądają, a nawet powiem ze smiesznie przynajmniej dla mnie.

Pomocna?
Tak1Nie
Zooloo
 Opinia
@Mentosdefreszmyka 28.01.2019 01:58

Jak taka bieda to czemu nie zmienisz?

Pomocna?
Tak2Nie
Mentosdefreszmyka
 Opinia
@Zooloo 28.01.2019 22:23

Jasne ze zmienie, a Ty co myslisz ze do emerytury tu bedziesz

Pomocna?
Tak1Nie
Zooloo
 Opinia
@Mentosdefreszmyka 29.01.2019 02:43

Rozważam zmiana na jakąś inną organizacje non profit np greenpeace

Pomocna?
TakNie1
Pasiasty
 Opinia
@Zooloo 29.01.2019 13:55

Ja zmieniłem. Dali drugie tyle za taka sama pracę.

Pomocna?
Tak1Nie
Zooloo
 Opinia
@Pasiasty 29.01.2019 14:27

Jak drugie tyle to wyplata dalej w monetach

Pomocna?
TakNie1
11 na gadzine
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Morfologia osocza 17.01.2019 14:12

podyplomówkę z czego? Z trzepania kejsów?

Pomocna?
TakNie
Wiktor
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@11 na gadzine 04.05.2019 14:14

Z trzepania konia

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie9
1
Wiktor
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Moge dac 40 zloty albo zrobic loda

Pomocna?
Tak1Nie6
1
Natka
Nazwa działu: IT
 Opinia

Prosze mi dac za darmo jestem samotnom matkom i mam piontke dzieci

Pomocna?
Tak1Nie6
1
Fgr7ff6f
Nazwa działu: Dział reklamacji
 Opinia
@Natka 27.04.2019 19:48

5 dzieci i każde dziecko z innego ojca, beka w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie7
1
Cebu22
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Podaj link do aukcji (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie7
1
11 na gadzine
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

podbijam do 70! potrzebuję czegoś do ochrony przed słońcem w biurze. Z naszego teamu już kilka osób dostało udaru przez szmaciane zasłonki i nie chcę być następny

Pomocna?
Tak2Nie3
1
L1
 Opinia

W qvc bez zmian?

Pomocna?
TakNie
11 na gadzine
 Opinia
@L1 13.02.2019 07:08

są zmiany, ale na gorsze

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie7
Fgr7ff6f
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Nie ma bata na Polaka xD

Pomocna?
TakNie5
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie5
Wiktor
 Opinia

Ci za oknem

Pomocna?
Tak1Nie3
Korposzczur
 Opinia

Ile płacą teraz w poszczególnych działach? Zastanawiam się nad aplikacją

Pomocna?
Tak3Nie1
JUHC
 Opinia
@Korposzczur 20.02.2019 21:44

To nie oni ci płacą tylko ty im za ten zaszczyt że możesz pracować w tak wspaniałej firmie.

Pomocna?
Tak1Nie3
Marcin W.
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Korposzczur 20.02.2019 21:44

Na start 2600-2900 brutto na cały etat.

Pomocna?
Tak5Nie
Marchewkazgroszkiem
 Opinia
@Marcin W. 21.02.2019 18:27

A w jakim dziale i na jakim levelu?

Pomocna?
Tak2Nie1
Marcin W.
 Opinia
@Marchewkazgroszkiem 21.02.2019 21:52

Na pozycjach specialist/associate/junior. Jak zwal tak zwal

Pomocna?
Tak2Nie
Rupa
 Opinia
@Marcin W. 21.02.2019 22:54

Jaka premia za zdolności językowe?

Pomocna?
Tak2Nie
Cwerl
 Opinia
@Marcin W. 21.02.2019 18:27

Ty wiesz czy sie ruzni brutto od netto?

Pomocna?
Tak3Nie
hatefakenews
 Opinia
@Marcin W. 21.02.2019 18:27

Chyba coś Ci się pomyliło albo pracujesz na 1/3 etatu.

Pomocna?
Tak4Nie
Marcin W.
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@hatefakenews 25.02.2019 10:32

Czyżby HRy w natarciu? Twierdzisz, że w QVC zarabia się na start 7500-9000 brutto? Wolne żarty, chyba na stanowisku dyrektorskim.

Pomocna?
TakNie
Marcin W.
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Rupa 21.02.2019 23:14

Za niemiecki plus 200-300 zł, więc wychodzi tak w okolicach 3000 PLN brutto.

Pomocna?
Tak2Nie
Jeszyk
 Opinia
@Marcin W. 25.02.2019 18:22

Mnie to dali 3.8 koła brutto na strat bez jenzyka i z angielskim A1 nie wieże żeby komuś dali 2.6 brutto hyba że jakiemuś dałnowi upośledzonemu na ómyśle co nawet po polskiemu pisać nie umie dobże

Pomocna?
Tak3Nie
Dolce
 Opinia
@Jeszyk 25.02.2019 19:01

Mnie to dali na konie 100000 dolaruw bo my w chamerykanskiej korki robimy więc nie złotówki tylko dolce

Pomocna?
TakNie3
Sanders
 Opinia
@Dolce 25.02.2019 19:36

A mnie z benefiutów dali wołczera na hot wingsy

Pomocna?
TakNie3
Polaczekcebulaczek
 Opinia
@Sanders 25.02.2019 20:12

To w koncu jak jest z tym hajsem w qvc, bo mozna zwariowac? Dlaczego w polandi nikt prawdy o hajsie nie powie? Kazdy tylko wymysla jakies wersje dla swoich sasiadek ale cebulandia

Pomocna?
Tak1Nie
Sanders
 Opinia
@Polaczekcebulaczek 25.02.2019 22:06

Jam jestem krulem tej cebulandi moi pozdziochowie cebulowe taralki mi noszom zawsze po wyplacie

Pomocna?
TakNie3
Krul
 Opinia
@Sanders 25.02.2019 22:51

Właśnie, Gry mogły po prostu powiedzieć stawki. Ktoś marnuje czas Bo okaże się że nie spełniają oczekiwań. To na pewno nie jest szacunek

Pomocna?
Tak1Nie
Sanders
 Opinia
@Krul 26.02.2019 20:23

Ciesz sie że sam nie musisz bulić hajsów za pszywilej pracy w tej wspaniałej hamerykańskiej kopulacji

Pomocna?
TakNie1
dzieciom stop
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Polaczekcebulaczek 25.02.2019 22:06

Niestety jak widac rekrutacja w pewnym momencie zawiodla i pozatrudniala jakies dzieci, ktore teraz wylewaja swoje zale i frustracje. Jesli tych osob juz nie ma to fajnie, jesli sa to moze czas sie zawijac i szukac szczescia gdzies indziej? Rozumiem, ze mozna sobie ponarzekac, ale to, co sie tu dzieje juz zakrawa o jakas dysfunkcje mozgowa. Moze czas dorosnac? Co do zarobkow w dziale finansowym: junior 3000-3500 brutto, specjalista moze dostac ponad 5000 brutto, senior pewnie do 6000 brutto.

Pomocna?
Tak12Nie1
Marcin W.
 Opinia
@dzieciom stop 27.02.2019 20:20

Goworku proszę usunąć, bo ten post mnie szkaluje

Pomocna?
Tak1Nie1
Polaczekcebulaczek
 Opinia
@dzieciom stop 27.02.2019 20:20

3500 brutto?? Dlaczego ludziska mowice w brutto, mnie interesuje co jest w lape. W Brutto to mowia politycy wiadomo dlaczego. Aaa.. zaryzykuje, ktos tu cos wspominal o jakiejs kopulacj hyhy ale powiem wam ze szału nie ma. Dziekuje za odp.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Jeszyk 25.02.2019 19:01

Ktos zniża stawki,są bardzo różne zależy od dzialu,3.8 to w ogóle jakaś dolna granica. Do siebie miej pretensje że tak na rozmowie negocjowales

Pomocna?
Tak4Nie
Moszczenica
 Opinia
@dzieciom stop 27.02.2019 20:20

Moszczenica pod Pcimiem

Pomocna?
TakNie1
D
 Opinia
@Marcin W. 21.02.2019 18:27

Nie za malo? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Pirat z pizzy hut
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@D 17.04.2019 22:48

Jak umiesz zrobic alaskanskiego smoka to masz 700 zlotych od kazdego cumshota

Pomocna?
TakNie1
Ameryka
 Opinia

Słuchajcie jest właśnie tutaj ekipa Polaków z QVC. Obok u sąsiada grad dach rozwalił, także Polacy z QVC kładą papę. Zobaczyłem, pracują biedaki to podejdę może sobie z nich jaja porobię, ale okazało się, że jeden z nich ma wyższe wykształcenie. Ja się go pytam: Ty, kurde, typie co skończyłeś w Polsce? (Myślałem że jakieś tam zarządzanie turystyką ... myślałem że skończył zarządzanie animacją turystyką rekreacją... wy macie tam jakieś w tym wasz krakowie takie rzeczy). Ale okazało się, że typ skończył fizykę na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu. Ja mówię "Ty typie, co Ty tutaj robisz? Czemu w QVC w Polsce nie robisz kariery z tym swoim tytułem, albo gdzieś w Europie?" A on: "Chłopie! jaka kariera w QVC Polska, jakiej Europie. Patrz, jak gość nade mną robił proste dodawanie 1000 rekordów w excelu" No i pokazuje, że gość ręcznie wpisuje "a1+a2+a3+a4...". No i on się go pyta: "a funkcja suma i ctrl+shift" a ten typ do niego: "jaka kur... funkcja sum? wracaj chłopie do roboty". No i on taki załamany, że rzucił wypowiedzenie. No i się pośmialiśmy, a jak wracałem do domu to mu nacharałem do samochodu, bo Polak.

Pomocna?
Tak32Nie13
Nosacz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ameryka 26.03.2019 22:09

Mają rozmach surłysyny w hameryce

Pomocna?
Tak1Nie4
Aldo
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Nosacz 01.04.2019 19:19

Tu jedynie co dostaniesz to papierek po snickersie i puszkę po doctorze Pepperze

Pomocna?
Tak4Nie
Sensualna-nebezpeczna
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Aldo 15.04.2019 22:17

Ja dostałam litr wina i pół wódki.

Pomocna?
Tak1Nie
Jolanta
 Opinia

Slyszałam że w qvc jak się nie zrobi miesięcznego targetu to trzeba robić darmowe nadgodziny. Czy ktoś może opisać szczegóły tego procederu i czy jest on w całej firmie czy tylko w wybranych zespołach?

Pomocna?
Tak2Nie3
Sanders
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Jolanta 06.04.2019 22:52

Jak nie wyrobisz targetu to przywiązują cię na tydzień do komputera i nie dają jedzenia

Pomocna?
Tak1Nie5
Wiktor
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Jolanta 06.04.2019 22:52

Albo zamykają w piwnicy u Fritza

Pomocna?
Tak1Nie4
Sułtan
Nazwa działu: Dział reklamacji
 Opinia
@Wiktor 07.04.2019 21:34

I co tam sie odpierdala w tym kfc jak mnie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie3
Adi
 Opinia
@Sułtan 08.04.2019 21:53

Masz teraz jakieś fajne świnie w nowej robocie?

Pomocna?
Tak1Nie2
Wiktor
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Masz jeszcze tego wielbłąda co ci dalem w zamian za żonę?

Pomocna?
Tak3Nie2
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie6
Doświadczona69
 Opinia

Ja juz zarabiam na roksa.pl

Pomocna?
Tak9Nie10
Jasiu
 Opinia
@Doświadczona69 22.03.2019 22:14

69 to od rocznika czu hobby?

Pomocna?
Tak1Nie4
Leon _zawodowiex
 Opinia
@Jasiu 02.04.2019 08:39

Staż pracy w zawodzie

Pomocna?
Tak2Nie1
XYZ
 Opinia

Chciałabym ostrzec wszystkich przed rekrutacją w tej firmie, naprawdę nie warto. Niestety w ostatnich dniach góra po raz kolejny pokazała, że kompletnie nie radzi sobie z zarządzaniem organizacją i nie potrafi docenić zaangażowania i pracy wyróżniających się osób. - ze względu na spadek przychodu pod koniec poprzedniego roku obcięli wszystkim bonusy roczne (każdy dostanie 33% planowanego bonusu). Bonus zależy również od oceny rocznej, ale nawet osoby z najwyższymi ocenami dostaną śmieszne pieniądze. - wszystkim osobom na równoległych stanowiskach wyrównali pensje do tego samego poziomu. Wysokość podwyżki zależała od wcześniejszych zarobków. Jeśli ktoś zarabiał mniej i pracował z minimum wysiłku, dostał większą podwyżkę od osoby, która robiła wszystko na 200% i wcześniej wywalczyła sobie podwyżkę swoją pracą lub posiadanymi kwalifikacjami. - pojawiły się już też przecieki w związku z awansami na stanowiska seniorskie i awans dostaną osoby, które po prostu pracują najdłużej. Niezależnie od tego czy ktoś jest ogarnięty i faktycznie wnosi coś do działu czy całej organizacji. Po zeszłorocznych podwyżkach myślałam, że managerowie wyciągną jakieś wnioski, bo odeszło mnóstwo fajnych i ogarniętych osób. Niestety niczego się nie nauczyli i w tym roku można spodziewać się jeszcze większej fali odejść.

Pomocna?
Tak23Nie
Jestem_zwyciezca
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@XYZ 20.03.2019 08:37

Jak wygląda rekrutacja na seniora?

Pomocna?
TakNie
Sanders
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Jestem_zwyciezca 21.03.2019 22:03

Oglądnij sobie casting coach to się dowiesz

Pomocna?
Tak6Nie7
Alicja
 Opinia
@Sanders 22.03.2019 07:59

A czy pan co prowadzi ten interview na zasadzie casting coach jest atrakcyjny?

Pomocna?
Tak2Nie5
Sanders
 Opinia

Jaki styl pracy preferuje ta firma indywidualna masturbacja w obrebie wlasnej strefy konfortu czy grupowa orgia dla wszystkich na open spejsie?

Pomocna?
Tak6Nie8
Alicja
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Sanders 22.03.2019 08:03

To zalezy od twojej sciezki kariery jesli planujesz rozwoj w kierunku lidera orgia z calym zespolen w relax roomie to najlepsza opcja ale jesli wolisz byc senior specialist to biurkowy onanizm bedzie jak znalazl

Pomocna?
Tak10Nie5
Master
 Opinia

Na czym polega praca na stanowisku master data management associate?

Pomocna?
Tak2Nie
Junior Associate
 Opinia
@Master 03.03.2019 21:19

Nie wiem

Pomocna?
Tak4Nie8
Słoń557927384
 Opinia
@Master 03.03.2019 21:19

Ja tez nie wiem

Pomocna?
Tak3Nie8
Marcin W.
 Opinia
@Master 03.03.2019 21:19

Ja tez nie wiem, ale kolega też nie wie

Pomocna?
Tak3Nie8
DobraPozycja
 Opinia
@Master 03.03.2019 21:19

Ponoć nawet Chuck Norris mu nie podskoczy

Pomocna?
Tak3Nie7
Wiktor
 Opinia
@DobraPozycja 05.03.2019 14:58

Jaka pozycja jest dobra?

Pomocna?
Tak2Nie5
Wiktor
 Opinia

Na pieska jest multiplayer a ja wole singleplayer

Pomocna?
Tak2Nie7
Fraud
 Opinia
@Wiktor 08.03.2019 20:47

Najlepiej jest we fraudac

Pomocna?
Tak2Nie4
MDM
 Opinia
@Master 03.03.2019 21:19

Na potwierdzaniu z dostawcami ich danych i aktualizowaniu ich w SAPie . Stanowisko scisle zwiazane z procesem AP.

Pomocna?
Tak8Nie1
Sanders
 Opinia
@MDM 15.03.2019 18:23

Jak sie ostro ruha to sie SAPie to miales na mysli?

Pomocna?
Tak4Nie6
Kremuwka
 Opinia

A po pracy w qvc chodziliśmy na kremówki

Pomocna?
Tak3Nie6
Szalał
 Opinia
@Kremuwka 12.03.2019 16:54

A czy ojciec święty lubi dziewczynki z warkoczykami?

Pomocna?
Tak2Nie5
1
Testo
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Szalał 12.03.2019 21:09

Jeszcze jak XD

Pomocna?
Tak1Nie4
Trump
 Opinia
@Testo 13.03.2019 18:52

Szakal po uj hejtujesz firme z różnych nickow? HEJTUJ Z JEDNEGO I BĄDŹ ROZPOZNAWALNY

Pomocna?
Tak2Nie6
A swistak siedzi i zawija...
 Opinia
@Szalał 12.03.2019 21:09

Ludzie, ogarnijcie sie troche z tymi wpisami, bo chyba co niektorych za bardzo ponosi pisarska wena za to brakuje konkretow z wyjatkiem informacji, ze chodzi fraudy.

Pomocna?
Tak1Nie5
Wiktor
 Opinia
@A swistak siedzi i zawija... 16.03.2019 09:41

Sam sie ogarnij i zmien robote a nie dawaj sie ruhac w qvc

Pomocna?
Tak3Nie5
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie5
Sanders
 Opinia

Znam lepszą stronę www.roksa.pl

Pomocna?
Tak10Nie4
Wiktor
 Opinia
@Sanders 16.03.2019 22:02

Polecam PaulinkaXXX jest naprawde dobra w te klocki

Pomocna?
Tak2Nie4
Zwyroo
 Opinia
@Wiktor 17.03.2019 08:22

Jaka doplata za zloty deszczyk?

Pomocna?
Tak2Nie4
Sanders
 Opinia
@Zwyroo 17.03.2019 17:57

2 zł

Pomocna?
Tak2Nie4
Wiktor
 Opinia
@Sanders 18.03.2019 21:15

Kurła za 2 zł to ja kupuje złotą ulewę

Pomocna?
Tak3Nie4
Filip
 Opinia

Czy w kuchni jest automat z białkiem oraz kreatyną i gainerami?

Pomocna?
TakNie11
Szalał
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Filip 16.03.2019 14:34

Nie, ale słyszałem, że w kranach leci whisky zamiast wody podczas imprez

Pomocna?
Tak1Nie5

Zostaw opinię o QVC POLAND GLOBAL SERVICES SP Z O O - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QVC POLAND GLOBAL SERVICES SP Z O O