SuperHouse.pl
6 258 6 1

Opinie o SuperHouse.pl

Ania Chmiel

Zapraszam na budowę do Gliwic (OSTROPA)(usunięte przez administratora) Warto podjechać i zobaczyć samemu, osobiście czy z kierownikiem. Bardzo fajny dom.

Beata

Najgorsza firma z jaka kiedykolwiek miałaM doczynienia . Jedna wielka porażka !!!

klient
@Beata 16.01.2018 17:06

prosze o kontakt(usunięte przez administratora)

Pech
@Beata 16.01.2018 17:06

Prosze o kontakt (usunięte przez administratora)

KATAP64
@Beata 16.01.2018 17:06

PROSZE O KONTAKT (usunięte przez administratora)

Łukaszzzzz

Polecam. Peĺen profesjonalizm. Budowa trwa ponad pół roku, ale dom rewelacja. Projekt indywidualny co wymaga więcej czasu i świetna robota.

Lew

Totalna porazka

Tomek

Byłem narozmowie w sprawiewykonania domu wgmojego projektu. Bardzo dużo informacjiuzuskalem i zleciłem budowę. W poniedziałekpodpisuje umowę. Zobaczymy jak robota. Chodź byłem na ich budowie. Czekam...9

klient
@Tomek 06.04.2017 22:59

prosze o kontakt na maila(usunięte przez administratora)

Agnieszka
@klient 27.07.2018 00:13

Moj telefon PDWAM pierwsza cyfra(usunięte przez administratora)

Marcin P.

Czytałem dużo opinii w necie i na Facebook-u o tej firmie i opinie są idealne, Chciałem wziąć ta firmę do budowy domu. Rozmowa z właścicielem również bardzo miła tylko zbyt ogólnikowo jak dla mnie, więc postanowiłem zrobić sobie wycieczkę po jego budowach bo zastanawiałem się czy cała ta otoczka to nie ściema i reklama. Pojechałem na jego budowy wawa i pod częstochowę i (usunięte przez administratora) ludzie powiedzieli że termin (usunięte przez administratora) Nie wiem co mam o tym myśleć. Może niech się wypowiedzą inne osoby u których ta firma buduje. Jeżeli to jest nieuczciwość to za reklamę 6 gwiazdek

w trakcie
@Marcin P. 20.05.2017 22:50

6 *

Obcy
@Marcin P. 20.05.2017 22:50

Czwarty harmonogram...a końca nie widać!!!

Pech
@Marcin P. 20.05.2017 22:50

Przestrzegam przed ta firma. Obietnice sa dalekie od prawdy

Agnieszka
@Pech 28.10.2018 14:02

Prosze o kontakt (usunięte przez administratora)

Grzegorz

Witam. Jestem właścicielem domu koło Dalikowa. Można przyjeżdżać i dom oglądać (usunięte przez administratora). Budowa jeszcze trwa jednak domek już zachęca (usunięte przez administratora) Superhouse.pl jest zawodowcem, zna się na rzeczy podpowiada dobre rozwiązania (lepsze od moich pomysłów). Jest fachowcem działającym w tej branży od wielu lat. Część zdjęć na fb firmy Superhouse.pl jest również z budowy u mnie. W skrócie powiem tak: spokojnie można się dogadać(usunięte przez administratora)Wszelkie moje uwagi zostają uwzględnione, co daje mi spokojnie zasnąć. Znają się na swojej pracy. Wiedzą co mają robić. Szczerze polecam tę firmę. Jestem zadowolony ze współpracy i mam nadzieję, że już niedługo będzie parapetówa... :) Zachęcam do oglądania mojego (usunięte przez administratora) domu(usunięte przez administratora)

Adas
@Grzegorz 05.04.2018 17:07

Chcialbym zobaczyc domek. Jeden juz widzialem na etapie konstrukcji. Jednak chcialbym zobaczyc dom juz w uzytkowaniu, czy mozna ??? Zastanawiam sie nad budowa z ta firma domku ok 350m2

kotowmich-wp.pl

Pełen profesjonalizm, od projektantów, w moim przypadku Pana Mateusza czy Pani kierownik Joli, aż po samego szefa Pana Jacka. Uzyskaliśmy z żoną mnóstwo fachowych porad i podpowiedzi i budujemy nasz wyczekiwany od lat dom. Ogromna szkoda tylko że aparat państwa jest taki że na samo pozwolenie w Polsce czeka się siedem miesięcy czy pół roku. Przez to też budowy trwają dłużej niż jest to pierwotnie planowane, bo zapewne zupełnie dezorganizuje to prace w firmie superhouse. Rozumiem to. Potem trudno oczekiwać, aby na szybko szef przerzucał ekipy z innych budów, aby u nas podgonić i klienci tacy jak my z żoną muszą czekać i teraz budowa trwa znacznie dłużej. Ale już powoli zbliżamy się ku końcowi kolejnego etapu. Polecam.

Maria i Jerzy

Polecamy. Właśnie oddali nam dom po 7 miesiącach budowy. Warto było czekać.

Ania

Fajna oferta. Przystępne ceny. Długie terminy. Nie mają w ofercie domu w 2 miesiące, a szkoda. Mimo to chce z nimi budować

Pedro

Nawet dobre firmy mają swoich maruderów, którzy zawsze muszą marudzić!

Norbi

Czy firma ma jakieś potrzeby kadrowe?

Jola
@Norbi 10.07.2018 18:48

Tak.

SuperHouse.pl

Praca od pn do pt i 2 soboty w miesiącu od 7.00 do 17.00 za 18-26 zł za godzinę pracy na rękę. W sumie daje to 4320 zł - 6240 zł na rekę Plus dodatki i premie. Poszukujemy pracowników lub firmy do stałej współpracy bez nałogów i dyspozycyjnych. Pilnie poszukiwani specjalisci: - montażyści konstrukcji drewnianych - cieśle, dekarze, zbrojarze - instalatorzy: wod-kan, c.o., gaz, reku, elektrycy - wykończeniowcy (malarze, gipsiarze, kafelkarze, Szczegóły pod nr telefonu 7-92-92-92-72 Zapraszamy !!!

pracownik były
@SuperHouse.pl 11.05.2018 22:25

poszukujesz ale napisz(usunięte przez administratora)

Niki

Czy warto aplikować? Coś podpowiecie?

Łukasz B.

Po zrealizowaniu umowy zostałem poproszony o wystawienie opinii i oceniam dom na 4+ w skali od 1 do 5, gdzie 5 to max ocena. Cenę usługi oceniam na 5, termin realizacji niestety 4- - bo z poślizgiem i wykonanie po terminie. Jakość współpracy to 5

Administrator

Co powiesz coś więcej o pracy w SuperHouse.pl? Czym się zajmowałeś?

Iwona

@Jola, czyli praca jest dość stresująca, tak? Czy SuperHouse.pl zapewnia swoim pracownikom jakieś dodatkowe benefity socjalne typu dofinansowanie do karty sportowej lub prywatną opiekę medyczną? Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w SuperHouse.pl? Wasze opinie z pewnością będą bardzo przydatne dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu.

Jola
@Iwona 23.04.2018 11:05

Powinni dofinansowywac prywatnego terapeutę, psychiatre???? a tak na poważnie to nigdzie nie ma dobrych pieniędzy za nic. Chce się zarobić to trza się nalatac. Tak jak mówię praca dla lubiących wyzwania, nie bojacych się stresu, konfrontacji z klientem. Z dodatków to można liczyć na samochód służbowy, telefon, laptop. Na święta premie.

Ad Ch

Długo nie szukałem firmy. Zastanawiałem się nad Super House a Mawit. I trafiło na firmę z Tarnowskich Gór. Na rozpoczęcie projektu musiałem długo czekać bo aż 2 miesiące (ale fajne jest to ze robią wszystko razem z projektem i pozwoleniem na budowę), (usunięte przez administratora) projekt zrobili w nie cały miesiąc i po uzyskaniu pozwolenia od razu postawili konstrukcję domu. Wszystko zorganizowali. Nie mam czasu być codziennie na budowie i o nic nie musiałem się martwić, wynająłem dodatkowo inspektora na budowie który nie (usunięte przez administratora) większych uwag i budowa idzie do przodu. Obecnie czekam na montaż stolarki i zaraz będę miał stan surowy zamknięty. Mimo że nie budują bardzo szybko i trzeba się na nich naczekać budują bardzo solidnie i dużo rozwiązań podpowiadają. Polecam, lecz te czekanie pochłonęło trochę nerwów, nie postawia domu w 3 miesiące.

K.S.C.

Bardzo polecam wszystkim tym osobą które marzą o własnym niedrogim domu i zależy im na jak najlepszym domu. Do SuperHouse wybraliśmy się przypadkowo, w drodze na spotkanie do Spomedu w Bielsku, ale ich oferta była na tyle konkurencyjna i przejrzysta oraz przystępna cenowo że zrezygnowaliśmy z wcześniej wybranej firmy. W siedzibie firmy realizacją naszych marzeń zajęła się Pani Jola (bardzo kompetentna, profesjonalna i zaangażowana osoba). Wybraliśmy dom wg projektu indywidualnego, który idealnie dopasował się do wąskich wymiarów naszej działki. Z wieloma moimi pomysłami i prośbami do zrealizowania na pietrze domu nie było żadnych problemów, pomimo konstrukcji szkieletowej STEICO, która jak się okazało jest niesamowicie wszechstronna i bardzo wiele można dzięki niej zaprojektować i wykonać w porównaniu do drewna KVH (pusta przestrzeń nad salonem robi niesamowite wrażenie) Było to w 2017r a obecnie firma kończy już etap konstrukcyjny. Wszystko, sprawnie i profesjonalnie, lecz nie obyło się bez drobnych poślizgów. Gorąco Polecam !!!!!

ISDT
@K.S.C. 17.03.2018 07:06

Dzień dobry, Czy mogę prosić o email. Mam parę pytań.

Ania

Polecam firmę superhouse ze względu na rzetelność i kompleksową obsługę.

Iwona

Widzę, że większość poniższych komentarzy pochodzi od zadowolonych klientów firmy - takie opinie również są bardzo ważne, ale może znajdzie się na forum osoba chętna do wypowiedzenia się na temat pracy w SuperHouse.pl? Na jakie warunki, a głównie na jaki rodzaj umowy można liczyć w tym miejscu? Czy praca jest rozwojowa?

Jola
@Iwona 21.03.2018 20:50

Ja pracuje na umowie o pracę. Firma dla kreatywnych i lubiących pracować pod presja. Na zarobki na pewno nie mogę narzekać acz kolwiek trzeba sporo nerwów sobie popsuć ale przynajmniej 10-go wszystko się zgadza.

Bożena

Elewację mamy już wykonaną. Po długiej zimie przerwy domek prezentuje się świetne.

I.L.

Dom w Kaletach naprawdę robi wrażenie. Nasz będzie o prostszej bryle.

Artur

Polecamy. Firma godna polecenia.

Klient

Zapraszam na budowę kolo Dalikowa województwo łódzkie niedaleko Aleksandrowa Łódzkiego

Robert
@Klient 16.12.2017 21:23

No już jakieś ściany stoją i już nawet podłogę piętra widać...., czekam na więcej! P.s. Czym będzie ogrzewany dom?

Hela
@Klient 16.12.2017 21:23

Coś mi się wydaje że ta budowa ruszyła moim kosztem... czekam na budowę od kwietnia 2017 r.

masyv
@Klient 16.12.2017 21:23

Witam,czy można by było zobaczyć domek?Mieszkamy w Łodzi do Dalikowa mamy niedaleko.(usunięte przez administratora)

Z.S.

Przyszedłem do firmy (usunięte przez administratora) z projektem domu. Zrobili mi adaptację i po podpisaniu umowy rozpoczęli prace. Nie musiałem płacić od razu tylko po skończonych etapach. Musiałem zato dość długo czekać na rozpoczęcie prac ale przedłużała się procedura pozwolenia na budowę - trudno mogę to zrozumieć. Jak Panowie zaczęli w 3 tygodnie postawiony miałem dom w stanie surowym i później ponownie była przerwa w pracach tym razem około 2 tygodnie po której weszła ekipa instalatorów. Obecnie zakończyli mi panowie budowę w stanie deweloperskim i zostałem poproszony o udzielenie opinii. Wiec jestem zadowolony z budowy i wyboru tej firmy lecz myślałem że prace będę kontynuowane bez przerw w jednym ciągu. Niestety z uwagi chyba na ilość prowadzonych budów prace były wykonywane etapowo i z przerwami, ale po 5 miesiącach mogę powiedzieć że skończyli i budują solidnie.

Obecny pracownik

SuperHouse.pl ma opinię super pracodawcy!!!! (usunięte przez administratora)

Ania

Podłogi z betonu (usunięte przez administratora) są naprawdę piekne

Adam

Ile można zarobić na stanowisku montera konstrukcji szkieletowych?

Jacek
@Adam 07.01.2018 08:13

Latem pensje dochodzą nawet do 5-6 tyś dla dobrego pracownika. Zima jest to zazwyczaj koło 4 tys.

Aniela i Jerzy

Dom w Tarnowskich Górach wygląda świetnie. Dziekujemy za okazanie nam tego domu. Nie możemy się doczekać aż pojedziemy do Gaszowic zobaczyć kolejną budowę. Szkoda że już mamy projekt i nie wiele można zmienić. Kilka zmian bym wprowadziła.

Zostaw opinię o SuperHouse.pl - Tarnowskie Góry

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperHouse.pl