Fabryka Okularów Sp. z o.o.
2 157 6 1

Opinie o Fabryka Okularów Sp. z o.o.

niezapominajka

Nie polecam!!!!!!! Jedna z najgorszych firm z którymi miałam okazje współpracować. Brak szkoleń, oszczędność na wszystkim, wynagrodzenie z opóźnieniem Nie Nie i jeszcze raz Nie.....

Ania

A czy to prawda ze zdarza sie ze nie placa na czas?

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Ania 11.10.2018 21:32

Pani Aniu, Bardzo zależy nam na tym, aby wynagrodzenia Pracowników wpływały na czas.

nina-ninas

piszecie, że zarobki ok, adekwatne itp... ale mnie interesują konkrety: pracuję w jednej z sieciówek, jestem optykiem i "sprzedawcą" z wieloletnim stażem i zarabiam 2000 na rękę; czy u dra Marchewki zarobię więcej? interesuje mnie pensja pracownika z porównywalnym wykształceniem i doświadczeniem

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@nina-ninas 18.01.2018 01:08

Dzień dobry, Zachęcamy do przesłania CV na adres: kariera@doktormarchewka.com uprzejmie prosimy o wpisanie miasta, w którym chciałaby Pani pracować. Pozdrawiamy serdecznie, Dział HR

Luki
@nina-ninas 18.01.2018 01:08

Wynagrodzenia nie są konkurencyjne. Albo w branży optycznej faktycznie tak mało się zarabia, że płace w Marchewkę wydają się być w porządku.

Mikka
@nina-ninas 18.01.2018 01:08

w marchewce Optyk ze stażem zarabia dużo ponad 2500 na rękę, ja po 3 latach mam ponad 3000 +premie i jestem kierownikiem i mam dodatek 1000 , wiec nie gadajcie bzdur, osoby świeże w branzy maja na start ponad 2000 na reke

Eistla
@nina-ninas 18.01.2018 01:08

Oczywiście,ze w Marchewce można zarobić więcej..

Akej
@Mikka 20.01.2018 13:52

Osoby na starcie mają 2000 na rękę, ale szczerze nie polecam tej pracy, atmosfera jest okropna, a jak nie liżesz (usunięte przez administratora) szefowi, to długo tam nie popracujesz

Pati
@Akej 14.03.2018 19:06

Zarobki są w porządku , można spokojnie ok 3000 zł zarabiać , jeśli ktoś akceptuje inwigilację jak i również mobbing to idealna praca dla niego .

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Pati 20.03.2018 21:47

PATI, Bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Jednocześnie jesteśmy zaniepokojeni gorzkimi słowami i zarzutami obok których nie możemy przejść obojętnie, a tym bardziej być wobec takich zarzutów obojętnym. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że równoważna do satysfakcji naszych klientów jest satysfakcja pracowników, dlatego staramy się stwarzać stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia. Inwigilacja i mobbing są bardzo poważnymi zarzutami, które są absolutnie niedopuszczalne w miejscu zatrudnienia. Nie o wszystkich sprawach możemy rozmawiać tu na forum, a przy tak poważnych zarzutach bardzo łatwo o pomówienie dlatego zanim wyciągniemy konsekwencje chcemy dokładnie zbadać i wyjaśnić całą sytuację. W tym celu uprzejmie prosimy o dokładny opis, tego co się wydarzyło w mailu i przesłanie do nas pod adres biuro@doktormarchewka.com Pozdrawiamy, Dział HR

Akej
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 21.03.2018 15:22

Zwróćcie uwagę na to , kogo regionalni zatrudniają na stanowisku kierownika salonu zwłaszcza w woj. mazowieckim

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Akej 22.03.2018 18:22

AKEJ, Przyjrzymy się sprawie. Pozdrawiamy, Dział HR

To jaA
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 22.03.2018 22:57

Proszę również sprawdzić jak p. (usunięte przez administratora) odnosi się do swoich podwładnych. Pozdrawiam

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@To jaA 26.03.2018 15:46

Dzień dobry, Dziękujemy za informację. Postaramy się zwrócić uwagę na kwestię, o której Pan/-i pisze. Pozdrawiamy, Dział HR

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 26.03.2018 15:58

Przypominamy, że o wszystkie niepokojące kwestie możecie zgłaszać Państwo na maila: biuro@doktormarchewka.com. Pozdrawiamy, Dział HR

Ivess
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 26.03.2018 16:04

No to akurat nie jest prawdą

Ivess
@Mikka 20.01.2018 13:52

Że nowi mają (usunięte przez administratora)na rękę i atmosfera pozostawia wiele do życzenia

J.
@Akej 22.03.2018 18:22

@Akej dokładnie, też mam nieprzyjemne doświadczenia jeśli chodzi o kierownika salonu, jego "profesjonalizm" i podejście do podwładnych. Poziom osoby zatrudnionej na takim stanowisku daleko odbiega od tego czego takie stanowisko by wymagało.

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@J. 12.07.2018 13:37

Dzień dobry, To o czym Państwo piszecie jest dla nas ważną informacją. Dbamy o to, żeby w naszych salonach panowały pozytywne relacje, na tym mocno nam zależy. Jednak w przypadku jakichkolwiek problemów, prosimy aby nas o nich informować. Przesyłam Państwu tymczasowy e - mail, na który możecie pisać: biuro@doktormarchewka.com Pozdrawiamy, Dział HR

Trele morele
@Mikka 20.01.2018 13:52

Haha osoby na start nie będąc dotykiem mają 1700 zl A pierdzielenie o premii to jakaś abstrakcja. Droga Pani kierownik proszę podać ile razy ten nierealny Target wyrobilas????

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Trele morele 10.10.2018 20:29

Trele Morele, Masz na myśli optyka? Nie będziemy roztrząsać na forum kwestii wynagrodzeń Pracowników. Jeżeli jesteś naszym Pracownikiem i masz dodatkowe uwagi, zachęcamy do kontaktu i szczerej rozmowy. Co do premii i targetów - są one możliwe do zrealizowania. Pozdrawiamy, Dział HR

zlotka

Szału nie ma. W moim przypadku na salonie nie było żadnych szkoleń dla nowych pracowników(usunięte przez administratora) Cieszę się że już tam nie pracuje.

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@zlotka 10.08.2018 16:04

Złotka, Przykro nam, że masz taką opinię, jednak szanujemy ja i bierzemy pod uwagę, by w przyszłości zapewnić jak najlepszy "start" naszym nowym Pracownikom. Pozdrawiamy, Dział HR

Grzegorz

Czy macie jakieś socjalne dodatki? Warto starać się o pracę?

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Grzegorz 13.07.2018 10:40

Panie Grzegorzu, Zachęcamy do przesłania swojego CV na adres: kariera@doktormarchewka.com, wówczas będziemy mieli możliwość weryfikacji Pana dokumentów aplikacyjnych i ewentualnego poruszenia ww. tematów podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Pozdrawiamy, Dział HR

Magda
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 13.07.2018 13:58

Dlaczego po prostu nie napiszecie, że poza tą śmieszna szkołą nie ma żadnych „dodatków”? Wg mnie w szkole powinni pracować doświadczeni profesorowie i doktorzy a nie tak młodzi ludzie którzy sami jeszcze niewiele potrafią. Fabryka powinna im dofinansować studia

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Magda 16.08.2018 10:09

Magda, Pisząc, że nie ma żadnych dodatków napisalibysmy nieprawdę. Forum nie jest miejscem, żeby omawiać warunki współpracy, służy temu rozmowa kwalifikacyjna. Co do Szkoły - wielu pracowników chce się w niej kształcić, więc nie wydaje się nam, żeby była śmieszna. Ale za cenne uwagi oczywiście dziękujemy. Pozdrawiamy, Dział HR

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Fabryka Okularów Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

wrona-kasia

Jeszcze się taki nie urodził któremu by dogodził ... :) Kiedy aplikowałam do poprzedniej pracy "sieciówki" naczytałam się mnóstwo negatywnych opinii tak jak tutaj)...i cóż przepracowałam tam 3lata i gdyby nie przeprowadzka pracowałabym do dzisiaj (miałam umowę na stałe i stanowisko kierownicze)...a miało być tak źle i okropnie ;) pozdrawiam wszystkich, którym nie da się dogodzić

Edyta
@wrona-kasia 06.02.2018 17:05

Nawet największy zapał do pracy nie pomoże jeśli pracodawca nie szanuje pracowników, a koledzy i koleżanki robią wszystko, aby Ci zaszkodzić.

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Edyta 20.04.2018 23:37

Edyta, Mamy nadzieję, że nie piszesz o naszej firmie? Jeśli o naszej, chcielibyśmy poznać szczegóły. Pozdrawiamy, Dział HR

Gudzia
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 21.04.2018 18:06

Dzień Dobry, Czy forma zatrudnienia w Państwa firmie na stanowisku Doradcy Klienta to umowa o pracę? W ogłoszeniu nie ma o tym informacji:)

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Gudzia 25.04.2018 19:41

Dzień dobry, To w zależności jak ustalicie Państwo w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej z Kierownikiem Regionalnym. Pozdrawiamy, Dział HR

Karolina

@Anonim, oczywiście masz rację, każdy użytkownik na tym forum ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania. Musi ono jednak, w sposób najbardziej możliwie merytoryczny, dotyczyć kwestii związanych z Fabryka Okularów jako pracodawcy. W przypadku, w którym zauważyłeś brak dodanych przez Ciebie opinii, to znaczy, że decyzją administratora tego forum zostały zarchiwizowane, ponieważ łamały zasady regulaminu, który użytkownicy zobowiązują się przestrzegać w momencie zamieszczenia wpisów w tym wątku. W tym miejscu nie mogą znajdować się posty, które są m.in. wulgarne, obraźliwe, łamią prawo, naruszają czyjeś dobre imię itp. Zachęcam Cię do wnikliwego prześledzenia treści pozostałych zasad regulaminu forum https://www.gowork.pl/regulamin

BettyMegami

Witam, widzę jedynie oferty czysto sprzedażowe, czy szukają również państwo techników na laboratorium? W szczególności Łódź, Warszawa lub Lublin. Niekoniecznie od zaraz.

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@BettyMegami 12.04.2018 11:34

Witamy, Prosimy o przesłanie swojego CV na adres: kariera@doktormarchewka.com. W CV prosimy o dodanie następujących klauzul: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w dostarczonych dokumentach aplikacyjnych przez Fabryka Okularów sp. z o.o. ul Marynarska 15, 02- 674 Warszawa, w tym wizerunku, dla celów związanych z uczestnictwem w procesie rekrutacyjnym. Przyjmuję do wiadomości, że powyższa zgoda może być w każdej chwili cofnięta." "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w dostarczonych dokumentach aplikacyjnych przez Fabryka Okularów sp. z o.o. ul. Marynarska 15, 02 - 674 Warszawa, w tym wizerunku dla celów związanych z uczestnictwem w przyszłych procesach rekrutacyjnych. Przyjmuję do wiadomości, że powyższa zgoda może być w każdej chwili cofnięta." Zachęcamy do aplikowania. Pozdrawiamy, Dział HR

Piotr
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 12.04.2018 13:48

Beata czy musisz być ciągle taką pierdołą... naprawdę nie możesz się ogarnąć do prostych rzeczy? Po co każesz pisać dwa razy tą samą zgodę?

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Piotr 12.04.2018 16:13

Piotr, Polecam uważne przeczytanie tego, co zostało zamieszczone. Wstawione przez nas zgody różnią się. Pierwsza z nich dotyczy aktualnych procesów rekrutacyjnych, np. Ogłoszenia na Go Work, na które możesz aplikować. Natomiast kolejna przyszłych procesów rekrutacyjnych, do których będziemy mogli Cię zaprosić, jeśli wyrazisz taka chęć. Pozdrawiamy, Dział HR

Traktorka

Nie polecam. Firma ma bardzo nieprofesjonalne zagrania!!! Brak klasy.

Milik

Chciałem sie zatrudnić u nich ale nie widziałem nigdzie nowych ofert pracy. Może ktoś wie o nowych rekrutacjach w Warszawie?

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Milik 16.01.2017 09:49

Dzień dobry, Zachęcamy do złożenia aplikacji na adres: kariera@doktormarchewka.com Uprzejmie prosimy o dodanie informacji jakie stanowisko Pana interesuje: 1. Doradca Klienta 2. Optyk, Doradca Klienta 3. Refrakcjonista 4. Kierownik Salonu Pozdrawiamy serdecznie, Dział HR

Akej
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 30.01.2018 15:30

Dodajcie, że do obowiązków pracownika należy lizanie (usunięte przez administratora) szefowi, poza tym tam pracują tacy "fachowcy", że już po 2 tygodniach są w stanie stwierdzić, czy się nadajesz do pracy czy nie, oczywiście nie zwracając uwagi na swoje błędy

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Akej 14.03.2018 19:09

AKEJ, Zapewniamy, że przedstawione przez Ciebie zadanie nie należy do obowiązków Pracowników. Rozumiemy, że nowo zatrudnione osoby mogą popełniać błędy, dlatego zapewniamy im szkolenia i wsparcie. Pozdrawiamy, Pozdrawiamy,

Fikumiku
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 14.03.2018 21:53

Jaaasne

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Fikumiku 15.03.2018 22:25

FIKUMIKU, Domyślamy się, że masz inne zdanie - masz do tego pełne prawo. Staramy się, aby wychodzić na przeciw potrzebom naszych Pracowników, organizując dla nich m.in.: szkolenia wdrożeniowe. Jeżeli jesteś naszym pracownikiem i masz jakiekolwiek trudności - sygnalizuj to, szczera rozmowa to podstawa. Pozdrawiamy,

Panipoprawna
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 16.03.2018 11:57

"Naprzeciw" się wychodzi. Nie "na przeciw". A szkolenia to nie wszystko.

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Panipoprawna 16.03.2018 23:03

PANIPOPRAWNA, Dziękujemy za cenną uwagę odnośnie pisowni. W kwestii szkoleń - uważamy, że jeśli są dopasowane do potrzeb Pracownika, mogą pozytywnie wpłynąć na jego pracę. Pozdrawiamy

FikuMiku
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 16.03.2018 11:57

Komu? Regionalna nie odpisuje na maile...

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@FikuMiku 21.03.2018 15:16

FIKUMIKU, Jak już pisaliśmy wcześniej, nie wszystkie tematy możemy dogłębnie poruszyć tutaj - na forum. Jeżeli masz jakiekolwiek problemy - prosimy o przesłanie maila na adres: biuro@doktormarchewka.com Pozdrawiamy, Dział HR

Anonim
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 16.03.2018 11:57

Fabryka okularów skoro każdy ma prawo do wypowiedzenia własnego zdania, to dlaczego moje odpowiedzi są non stop usuwane?

Daisy

Nie polecam pracy w centrali. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Trudno o dobre relacje jeśli jesteś z zewnątrz.

Ciekawa
@Daisy 09.01.2018 19:43

Skąd wiesz? Pracowałaś w centrali?

EliMat
@Daisy 09.01.2018 19:43

Popieram. Trudno się dopasować jeśli ktoś ma własne zdanie i pomysły inne niż góra.

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@EliMat 14.03.2018 17:38

Elimat, W Centrali wykorzystywane są wszystkie dobre pomysły zgłaszane przez Pracowników, własne zdanie oraz konstruktywna krytyka również są mile widziane. Pozdrawiamy, Dział HR

Mateusz

Czy w firmie istnieje dział marketingu? Może planowane jest stworzenie takiego działu i będziecie potrzebować ludzi?

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Mateusz 02.03.2018 13:41

Witamy, Tak, w firmie istnieje Dział Marketingu. Prosimy o przesłanie CV na adres: kariera@doktormarchewka.com Pozdrawiamy, Dział HR

Julia
@Fabryka Okularów Sp. z o.o. 04.03.2018 08:33

Jeśli prowadzą Państwo rekrutację to ja też chętnie skorzystam. Czy mogę prosić o link do ogłoszenia lub informację kogo Państwo aktualnie szukają? Wolałabym się upewnić, że mam odpowiednie kwalifikacje :)

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Julia 05.03.2018 23:20

Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko Grafika komputerowego/ Ilustratora. Pozdrawiamy, Dział HR

Anonimowa

Pracowałam w firmie niedługo po tym jak pojawiły się pierwsze salony. Dużo się nauczyłam i w pozytywnym i w negatywnym znaczeniu. Fajna atmosfera w pracy i okazywane pracownikom zaufanie to dla mnie podstawa. Tego brakowalo.(usunięte przez administratora) Nie jestem celebrytką żebym mogła dobrze się czuć pod ostrzałem kamer.

Timon
@Anonimowa 05.02.2018 19:55

Kamery to podstawa :) Im więcej tym lepiej. Jak inaczej pracodawca może zapobiegać nadużyciom (kradzieże, leniwy lub spóźniający się pracownik)? Ufaj i kontroluj ;)

Niestety

Przerpracowałem w Fabryce Okularów kilka miesięcy. to praca w niezdrowej atmosferze. Brak zaufania i szacunku dla pracowników ze strony kadry kierowniczej. Nie wiesz kiedy zmienia się zakres obowiązków. Przykro mi, bo liczyłem na owocną współpracę.

UWAGA!

(usunięte przez administratora)

Karolina

@Karolina, co najbardziej podoba Ci się w pracy w Fabryka Okularów Sp. z o.o.? Na jakim stanowisku pracujesz? Jakie warunki zatrudnienia zostały Ci przedstawione na rozmowie kwalifikacyjnej?

Karolina
@Karolina 22.12.2017 20:34

Najbardziej podoba mi się pozytywna atmosfera w salonie. Pracuje na stanowisku Doradcy Klienta, ale zaczynałam jako Asystent Sprzedaży. Powiem tak jak będziesz dobrze pracować, to szybko zostaniesz doceniona. :) Pozdrawiam!

Paweł
@Karolina 27.12.2017 08:58

No raczej nie.

Misia
@Paweł 09.01.2018 19:44

Bywa, ze nie pracodawca cie nie chce ... szukaj innego a nie marudz, widac zal ci ze nie zostales albo ze cie wyrzucili, widzialam kilka chceci powrotu i nie zawsze mozna wrocic

Paweł
@Misia 20.01.2018 14:01

Misia....Nie masz pojęcia kim jestem, więc zatrzymaj tego typu komentarze dla siebie. Obrażanie ludzi nie wnosi nic do dyskusji. Skup się na merytorycznych opiniach. Ja pracowałem w salonie. Odszedłem z własnej woli. Nie mam zamiaru wracać. Pracy nie polecam. Tyle.

Misia
@Paweł 20.01.2018 23:18

Tak. Odszedłeś z własnej woli i ciagle piszesz na garach jak tu zle . Zaden Pawel w salonie nie pracował ,

PannaNikt
@Misia 21.01.2018 06:11

Za to Misia pracuje niejedna :) Wszystkie są niegrzeczne i pyskate. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie posługuje się tutaj prawdziwymi danymi. Zastanów się zanim znowu napiszesz coś niemądrego :) A pracę polecam osobom stawiającym pierwsze kroki w branży. Można dużo się nauczyć.

Ania 49

Witam serdecznie jestem zainteresowana tą pracą mam 27 lat stażu pracy w innej branży również z klientami lubię pracę z ludźmi i chętnie się uczę. czy jest szansa zatrudnienia takiego pracownika mającego taki staż pracy z wiekiem 49 lat? bo z tego co widzę to każdy chce młodego ale żeby miał co najmniej 10 lat stazu pracy. pozdrawiam Ania

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Ania 49 27.01.2018 09:54

Dzień dobry, Zachęcamy do przesłania dokumentów aplikacyjnych na adres: kariera@doktormarchewka.com. Pozdrawiamy serdecznie, Dział HR

Oko

Jeżeli masz wybór to nie aplikować lepiej poszukać czegoś innego. Ostrzeżeniem może być to, że mają aż tyle ogłoszeń. Nie bez przyczyny.

A szkoda
@Oko 27.05.2016 07:49

Zgadzam się z powyższą opinia, są lepsze miejsca pracy w branży, zdecydowanie,jeżeli jest się osoba ambitna i pracowita można się rozczarować, rotacja jest spora, co do atmosfery zapewne zależy od salonu, (usunięte przez administratora)

Karola
@A szkoda 15.01.2018 20:46

Ja mam zamiar składać CV na Doradcę Klienta. To, że szukają nowych osób do pracy, z pewnością może być związane z tym, że otwierają nowe salony, a więc prężnie rozwijają się.

Były pracownik

Pracowałem w firmie kilka miesięcy. Na początku same zalety, młodzi ludzie, świetna atmosfera, niezłe zarobki, ciągłe wyzwania. Potem coraz gorzej. Wyzysk, praca po godzinach bez dodatkowego wynagrodzenia, upokarzające traktowanie podwładnych, ciągła inwigilacja, wytykanie najmniejszych błędów, fochy przełożonej, donosicielstwo, szukanie "haków" na kolegów. Może teraz jest inaczej, może zmieniła się kadra zarządzająca, ale kilka lat temu (kiedy firma stawiała pierwsze kroki na rynku) poleciłbym pracę tam tylko wrogowi. Uprzedzam - nie zostałem zwolniony, nic nie ukradłem, nie pracuję dla konkurencji, nie jestem leniem - więc wszelkie tego rodzaju przytyki proszę zachować dla siebie.

An
@Były pracownik 03.10.2017 16:13

Nie wiem kiedy i gdzie pracowałeś ale teraz jest w porządku. Ci ktorzy pracują są wynagradzani, a Ci którzy nie to wiadomo.

Natalia
@Były pracownik 03.10.2017 16:13

Nic się nie zmieniło, to wszystko o czym piszesz fakty

Pablo
@Natalia 12.01.2018 21:54

Były pracownik, Ja też pracowałem jakiś czas temu i spotkałem się z czymś zupełnie przeciwnym - praca rozwijająca, generalnie jak ktoś dobrze wykonywał swoje obowiązki awansował. Piszę o doradcach w salonach, nie wiem na jakim stanowisku pracowałeś Ty.

Akej
@Były pracownik 03.10.2017 16:13

Niestety nic się nie zmieniło, atmosfera jest okropna dalej

Karolina

@Karolina, dobra atmosfera w pracy jest jednym z ważniejszych czynników wpływających na jakość pracy i wydajność pracownika. Widać, że Fabryka Okularów Sp. z o.o. Ci taką atmosferę zapewnia. W jakim czasie można awansować w tej firmie? Czy awansować można wraz ze stażem czy tylko dzięki wynikom i zaangażowaniu w wykonywane obowiązki?

Karolina
@Karolina 30.12.2017 19:40

Można awansować po pewnym czasie ale przede wszystkim liczy się zaangażowanie i chęci do pracy. :)

Ciocia klocia

Zawsze można znaleźć jakiś problem w firmie. Wszystko jest w normie, ja osobiście jestem zadowolony z pracy i zupełnie nie rozumiem dlaczego tak niektórzy piszą? Może wylecieli z firmy albo są na cenzurowanym? A może konkurencja ich inspiruje do pisania?

Paweł
@Ciocia klocia 13.09.2017 10:31

A może są rozczarowani.

Boguszynski.slawek@onet.pl

Zlozylem cv o prace w Stargardzie bo bylo ogloszenie kieroenik salonu zadzwonil do mnie ze mam wyslac cv regionalnej wyslalem od tamtej pory cisza dzwonilem do salonu w Stargardzie z pytaniem co z moia sprawa Pani dwa razy mi nie oddzwonila gratuluje pracownikow iposzanowania ludzi opinia idzie a ja w zakladzie optycznym pracowalem ,10 lat jako doradca klients Jozek b

Fabryka Okularów Sp. z o.o.
pracodawca
@Boguszynski.slawek@onet.pl 05.01.2018 16:42

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za informację. Skontaktujemy się z Kierownikiem Regionalnym w celu wyjaśnienia tej sprawy. Pozdrawiamy serdecznie, Dział HR

Cyrk

NIE NIE NIE! Duża rotacja pracowników o czymś świadczy, prawda? :)

Cyrk

Bardzo duże rotacje pracowników o czymś świadczą :)

Pracownik

Bardzo zaskakują mnie niektóre wypowiedzi atakujące firmę oraz jej pracowników. W niektórych wypowiedziach odrazu można wyczuć, ze konkurencja nie śpi. Doktor marchewka posiada ponad 70 salonów optycznych. W każdym z tych salonów znajdują się wyksztalceni optycy, optometrysci jak i osoby uczące się tego zawodu. Wiele osób krytykuje firmę wmawiając innym, ze ludzie brani są z „łapanki”Bzdura! Jeżeli ktoś nie ma doświadczenia to może podjąć naukę... takie osoby maja pełne wsparcie ze strony firmy. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to uważam, ze jest adekwatne do osiąganych wyników sprzedaży...i uwierzcie, wcale nie jest najgorsze w branży optycznej ????. Firma umożliwia pracownikom rozwoj, osoby młode mogą wykazać się i sprawdzić na wielu poziomach. Od sprzedaży po marketing. Salony optyczne Doktor Marchewka maja pewnego rodzaju misję...aby uświadamiać ludzi i pomagać im. Okulary maja być dostępne dla każdego!

Materialgirl
@Pracownik 28.10.2017 08:48

Kiedyś w różnych mediach zarząd dumnie mówił, że w ciągu dwóch lat od rozpoczęcia działalności będą mieli 200 salonów, więc 70 po kilku latach to żaden sukces. Kolejna rzecz........misja misją, ale dla nas ważniejsze jest to jak się tam pracuje, czy nadal ludzie są złe traktowani, jakie są szanse na dobre wynagrodzenie, na rozwój zawodowy itp. To interesuje pracowników aktualnych i przyszłych.

Olaf
@Pracownik 28.10.2017 08:48

Mnie zaskakuje usuwanie komentarzy.

Derro
@Pracownik 28.10.2017 08:48

po co pisać coś co jest nie prawdą nie macie ludzi z łapanki tylko samych wykształconych sprzedawców , śmiać mi się chce Wam chodzi tylko o sprzedaż w pracy nie ma zdrowej atmosfery ..... pracuje ten kto chodzi tak jak inni chcą

Śmieszka
@Derro 16.12.2017 02:26

To zależy od punktu widzenia. I zasadniczo definicja pracy jest taka, że robisz to czego wymaga pracodawca. :D

Karolina

A ja jestem zadowolona. Już ponad dwa lata pracuję i nie narzekam! Pozdrawiam.

Karolina

@Olaf, jeżeli zauważyłeś brak jakichś opinii, to dlatego, że zostały usunięte przez administratora tego forum ze względu na to, że łamały postanowienia regulaminu. Wpisy dodawane przez użytkowników nie mogą zawierać wulgaryzmów, nie mogą być obraźliwe. Powinny natomiast w jak najbardziej rzetelny sposób opisywać firmy jako pracodawców.

Marta

Nie polecam. Niskie zarobki. Wysokie oczekiwania.

Zainteresowana
@Marta 17.11.2017 00:01

A gdzie pracowałaś?

Zadowolona

Ja pracuję od roku i na początku było ciężko. Miałam duże wsparcie w kierowniku salonu i teraz czuję, że jestem doceniana. Wszystko zależy od podejścia i chęci nauki. POZDRAWIAM!

Zostaw opinię o Fabryka Okularów Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Okularów Sp. z o.o.