Mahle Thermal And Fluid Systems Poland

• Kołątajew
  • Jelitów
  • Wysocko Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ostrów Wielkopolski
  5. Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Ostrów Wielkopolski UL. WODNA 15

WebsiteIconMAHLE Krotoszyn

Nie przegap nowości o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.!

17.03.2023 18:52

01.04.2023 07:11

Tak, ale nie mają dodatków plus brak bezpieczeństwa zatrudnienia. Wystarczy, że wpłynie mniej zamówień i wylot. Czasami bezpieczeństwo jest dużo bardziej cenne.

02.04.2023 10:04

Też kiedyś byłem w Adecco co z dnia na dzień wysłali mnie na trzy ponad miesiące na bezrobocie i jakoś radzić sobie trzeba było i to jeszcze o kiepskiej porze roku gdzie marne szanse były na znalezienie pracy,a jak będzie mniej zamówień i w międzyczasie skończy ci się umowa w mahle to też ci nie przedłuża albo dają propozycje przejścia do manpower,także swoje przeszedłem i nie miałem tak dobrze jak teraz ci młodzi mają dlatego nie zgadzam się z twoją opinią.
    Ciekawy

23.02.2023 13:25

I jak tam wczorajsze rozmowy związków z dyrektorem na temat podwyżek ktoś coś wie?
    Ania

19.03.2023 07:10

Nic nie wiadomo , ale niby ma być 500 zł brutto na Święta Wielkanocne i 1000 zł brutto na wakacje. Co do pensji pewnie stanie na 300 zł brutto.

25.03.2023 14:45

Tak jest decyzja, 520zl brutto będzie
    Wiesiu

13.03.2023 12:24

Mam pytanie ile na rękę zarobi u Was pracownik UKL ? Ile na rękę bez dodatków i ile z dodatkami np. za pracę zmianową (nocki) ?
    Pan pracownik

14.03.2023 17:37

Najniższa krajowa plus premie między 200-400

05.03.2023 10:06

W Krotoszynie płacą elegancko :)
    T

07.03.2023 09:33

Tyle w Ostrowie
    Zrezygnowany.

07.03.2023 09:38

3555 to stawka brutto w Ostrowie na stanowisku operatora,powtarzam 3555 to stawka brutto nie netto.
    Badabada

17.01.2023 12:46

Przed świętami miałem telefon z mahle z związku z pracą musiałem się zmierzyć z serią (usunięte przez administratora) pytań od rekrutera powiedziałem ile mnie teraz życie kosztuje i ile muszę zarobić ( 5,5 tys na rękę ) moja rozmowa w trybie szybkim się zakończyła ..... co za tym idzie praca w tej niemieckiej korporacji pod polskim kierownictwem. Niestety ale ja dla Niemca nie jestem już tania siła robocza przy kosztach utrzymania z Europy zachodniej .
    Toni

11.02.2023 14:10

W mahle krotoszyn 4650brutto na dzień dobry przez rekrutacje. Autobus płatny 40zl za miesiąc. Fakt na odlewni żeliwa, ale jak chcesz zarobic więc niż najniższa krajowa...
    Dron dron dron

04.03.2023 14:04

Pewnie jakiś Polski kierowniczej jesteś masz szczęście że na mnie nie trafiłeś dzisiaj się dobre pieniądze liczą i po to się chodzi do pracy a ty jeszcze tego widzę nie zrozumiałeś musiałbym ci to ręcznie wytłumaczyć .

30.01.2023 08:53

Mamy już 30/01 a tu nadal żadnej informacji na temat wynagrodzenia w tym roku. Ktoś coś wie, czy planowane są jakieś podwyżki ? Ile procent ?
    Linus

10.02.2023 11:11

Od tych audytów oczywiście zewnętrznych zależy nasza przyszłość więc nie marudź tylko łap za miotłę. W końcu albo produkujesz albo sprzątasz i tak jedne pieniądze.
    TOLO

26.02.2023 10:42

A co ty myslisz ze w Krotoszynie jest lepiej
    Kondzio

15.02.2023 06:14

Kiedy będzie finalna decyzja w sprawie podwyżki, od którego miesiąca będzie naliczana ?
    Kondzio

17.02.2023 05:11

Chyba to są jakieś żarty? Proszę o sprawdzoną informację.
    Ona

19.02.2023 06:13

Raczej stanie na 6% , ale rozmowy jeszcze się nie zakończyły. Przy zarobkach w MAHLE to te 6% jest strzałem w pysk.
    Gość

17.02.2023 20:36

System pracy w mahle jest znamy od dawna, ale mam pytanie czy jest szansa pracować na produkcji tylko na jedną zmianę np.same nocki, abym nie musiał odchodzić z pracy że względów osobistych.
    Piotr

18.02.2023 07:36

Tak to tylko kobietą u nas pozwalają (akurat same 1 zmiany) Pani G chodzi tak juz kilka lat a ma już dużą córkę. Takie równouprawnienie u nas jest w Mahle.

18.02.2023 11:40

Od tego masz kierownika znim musisz rozmawiać

26.11.2022 07:58

Problem z rękawicami zgłaszać bezpośrednio do Pani od BHP która ostatnio często kręci się wydziałach. Nie licz na pomoc w tej sprawie kierowników czy liderów.
    Byly

13.02.2023 15:42

Proszę cię, poprawa ergonomii w tym zakładzie nie istnieje. Zgłaszanie, że coś jest nie tak (ciężar, wymuszona pozycja ciała) nic nie daje, za to można było usłyszeć "inteligentne" komentarze,"że trzeba zatrudniać tylko niskie/wysokie osoby" lub "tylko panów".

17.02.2023 19:54

Jeśli zgłaszanie tego problemu nic nie daje, a do tego firma robi rzeczy (kosztujące nie małe pieniądze- a na podwyżki nie ma!) , które w oczywisty sposób negatywne wpływają na zdrowie pracowników, to może jest to temat dla Inspekcji Pracy, czy BHP
    ON

04.01.2023 11:44

Czy już coś wiadomo na temat podwyżek, ile procent jest planowane ?

11.02.2023 13:58

Ty nie musisz rozumieć polityki tej firmy ty jesteś od pracy od tych i innych rzeczy są inne osoby

11.02.2023 14:04

Aby pracę zmienić nie potrzeba pory roku po co piszesz, od rzeczy drożeje wszystko od x lat żadna nowość jak byś był taki mądry to byś szukał pracy już dawno gdzieś indziej powiedz sam gdzie bedziesz miał lepiej co godzinkę papierosek tu bajerka z kimś tu kawka itp nie narzekaj bo tak sobie nie wyrywasz a co chciałbyś 5000 PLN za bezsensowne przetaczanie wózków z pola a do b lub wkładanie modułów prze z 8 godzin albo zaklejanie kartonów no sorry

11.02.2023 07:35

I jak tam po wypłacie, układamy sobie życie na nowo ??
    Zły

11.02.2023 13:45

Po tej "wypłacie"dali mi do zrozumienia że pora szukać innej pracy,kpiny sobie z nas robią,że już o premii za styczeń która była niewiele mniejsza niż za grudzień jednak w grudniu było mniej pracy, święta,urlopy itd to już nie wspomnę.Tylko nie piszcie że teraz było mniej pracy bo wiem i widzę jakie ilości są u nas na dziale robione i to tylko z jednej zmiany.
    Sam

11.02.2023 14:01

To ile tobie wpadło?
    krzysztof

27.01.2023 10:32

Dyrektorze prezent emerytalny przestal. tykac.Ale nie dziwota po 6 latach bateria musiala pasc.Na emeryturze kruciutko

26.01.2023 22:23

Czy rozmowa rekrutacyjna, szkolenie i praca na stanowisku service Desk agent with german/englisch jest 100 % zdalna?
    krzysztof

09.01.2023 10:10

Firma zapomina o wieloletnich pracownikach.Przepracowalem ponad 50 lat nawet dyplomu nie dali a dokladalem sie do rozbodowy zakladu.

10.01.2023 02:51

A chcesz się tym dyplomem przed wnukami chwalić ?? Lepiej żeby kasę dawali za wysługę lat jak w Krotoszynie.

28.12.2022 14:06

Wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku. Pamiętajmy, że od stycznia większość pracuje prawie za minimalną pensję, więc szanujmy siebie i swoje zdrowie. Wykonujemy obowiązki adekwatnie do wynagrodzenia.

30.12.2022 00:53

Dokładnie macie rację będzie

01.01.2023 12:41

Jak po smakujesz pracy w Biedronce to na kolanach wrócisz, do Mahle aby Cię tylko przyjęli.

25.11.2022 12:13

Czy już wiadomo jakiej wysokości dodatek na święta dostaniemy ? Dla dzieci śmieszny bon do Kamixu a co dalej ?

15.12.2022 09:56

Dziadku drogi, trzeba mieć 40 lat stażu, żeby wiedzieć co jest DOBROWOLNE? Moje pokolenie jest bardziej zorientowane w przepisach i "tych sprawach" niż Twoje kiedykolwiek było.
    Kkk

24.12.2022 15:23

Przeciez dyrektor powiedział że trzeba inwestować w zakład i inżynieriow
    Z4

07.12.2022 13:47

Co by nie mówić to jest zaraz 2023 a płacą w tej firmie jak 5 lat temu kryzysy kryzysami ale z tego co czytam to kpina totalna
    o

08.12.2022 15:19

Czekamy na popis naszych związków co nam wywalczą.
    Interesant

03.12.2022 18:36

Mnie bardziej interesuje to jaką podwyżkę wypłaty firma da po nowym roku niż to ile na święta bo z tego co słyszę że najniższa krajowa ma iść o prawie 500 zł brutto w górę to przy mojej stawce wyjdzie mi że robię prawie za najniższą krajową a gdybym tak np nie miał nocek to nie wiem czy na najniższą krajową się załapię.
    Juruś

04.12.2022 05:19

4 procent
    Interesant

05.12.2022 04:39

Jeśli to info potwierdzone to pora na zmianę pracy niestety.

23.11.2022 06:25

Chyba będzie potrzebna interwencja inspekcji pracy w sprawie rękawic
    X

26.11.2022 11:18

Z rękawic odchodziła guma po kilku minutach pracy, lub wcale jej nie było. I nie posiadały jakichkolwiek oznaczeń. Już to ogarnęli, ale trwało to kilka dni. Bhp w tym zakładzie to porażka
    XXX

27.11.2022 13:56

tak z tymi rękawicami jak z Cordonem jednorazowego użytu :)
    Boluś

26.11.2022 07:18

A co myślicie o pracy ma produkcji za granicą Niemcy? Austria? Był ktoś? Jak wygląda z kasą?
    Bobru

27.11.2022 11:31

12 euro na godzinę. Na początku umowy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mahle Thermal And Fluid Systems Poland?

Kontakt - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

UL. WODNA 15 63-400 Ostrów Wielkopolski

MAHLE Krotoszyn
    Branże: Części i akcesoria samochodowe
    OLX

16.08.2022 10:16

Witam ile zarobie jako operator na produkcji czy to jest praca na 3 zmiany ? Pozdrawiam
    Pracownik mahle

24.11.2022 13:28

W styczniu może zaproponują ale jak dają to pewnie od kwietnia ale powiedzmy sobie szczerze przy tej inflacji i tych cenach z kosmosu to powinni przynajmniej te 500 zł brutto podnieść ale wiadomo że tego nie dają a niestety wielu z nas będzie od stycznia robić tu prawie za najniższą krajową która o ponad 400 zł brutto w górę idzie ,ja jako operator mam 3555 brutto.

25.11.2022 08:42

Moim zdaniem związki powinny wnioskować o minimum 600 zł brutto podwyżki na wszystkich stanowiskach.

03.11.2022 13:00

Czy warto składać CV w tej firmie ? Czy lepiej sobie darować ?
    Ania

12.11.2022 08:49

A jakiej wysokości są te dodatki świąteczne i wczasowe ?
    On

12.11.2022 09:44

operatorzy ukłudarek są niestety słabo opłacani bo 3555 brutto to mega słabo,są stanowiska gdzie sobie jakieś detale skręcają nikt nad nimi nie stoi i nie wysłuchują że mało a mimo to mają większą podstawę bo pracują 2-3 lata dłużej ,to chore bo operatorów ciągle brakuje a kasa śmieszna.
    Konrad

04.11.2022 08:03

Planuję zmienić zakład pracy, czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć ile w Mahle można zarobić na stanowisku Utrzymanie Ruchu ?

02.11.2022 19:45

Oj napisało by się tu kilka szczerych słów o tym wszystkim co zaobserwowałem po 38 latach pracy w tym zakładzie ale i tak moderator nie do puści ich do upowszechnienia więc nie ma sensu się wysilać.... I gdzie tu wolność słowa ???...
    Big

03.11.2022 03:06

Szacunek ze tak pan długo wstrzymuje w zakładzie ja już 10 lat mam dość i zmieniam prace

03.11.2022 10:39

Masz rację zmień puki jeszcze jesteś młody najgorzej to się przywiązać do jednego miejsca pracy. Ja w tym wieku nie szukam już nic innego.
    zdegustowany

12.10.2022 13:17

(biura) Wysokowydajni pracownicy nie są tu doceniani. Co najwyżej kończą z dodatkową robotą. Szybko okazuje się, że bardziej opłaca się unikać zadań i brać na siebie niezbędne minimum. W firmie panuje niesamowite kolesiostwo i nepotyzm, tolerowane są z tego powodu również różne przewinienia takich pracowników - mobbing, chamstwo, spowalnianie pracy, utrudnianie współpracy, ignorowanie różnych grup pracowników. Wszyscy eksperci, specjaliści bez rodzinnych koneksji albo zadowoleni są z oferowanego niskiego wynagrodzenia albo szybko szukają czegoś w innej firmie. Czasem wracają za wyższą stawkę, bo wtedy nagle znajduje się na to kasa. Firma zamiast zwalniać ludzi tworzących toksyczną atmosferę, niekompetentnych, nie pasujących na dane stanowisko, owija takie osoby kokonem bezpieczeństwa i wsparcia kosztem pracowników, których rozwój powinien być wspierany. Priorytety się w tej firmie pomyliły.
    zdegustowany

18.10.2022 07:50

A pan/ pani myśli, że wydajność to ilość mięśnia włożonego w prace? Tak, są ludzie którym się chce, którzy czują potrzebę sprawczości i zostawiania świata lepszego w okół siebie niż go sami zastali. Ludzie z pomysłami, angażujący się we wszystko na 200%. Ludzie na produkcji bardzo czesto nie rozumieją na czym ta praca polega i opowiadają jak to w biurach się „kawki spija”. Gdzie cały koncept tego, co będziecie produkować za 5 lat powstaje właśnie tutaj. Miedzy naszymi pomysłami na poprawienie rzeczywistości a Waszą łatwiejsza praca stoją jednak procedury, standardy i ograniczony budżet. Plus ludzie „z góry”, którzy zablokują lub wyśmieją każdą inicjatywę. Polecam nabrać trochę pokory i zamiast wyśmiewać to może zatrudnić się w biurach i pokazać nam wszystkim jak „to” się robi ;)
    Kałmuk

18.10.2022 20:15

Tu nie o biura idzie...ale o system, który winduje nieodpowiednich ludzi na ważne stanowisko. Biura są ok.

12.10.2022 14:33

Czy ktoś się orientuje do jakiego wieku dziecka pracownik może mieć ustaloną tylko pracę na 1 zmianę a nie na 3 tak jak wszyscy pracujemy ???Nie będę pisać tutaj nazwiskami, ale chyba każdy wie o kogo mi chodzi. Pracy na PSA mamy od groma a dama tylko pracuje na jedną zmianę. Co karmi to dziecko piersią czy o co chodzi bo nie rozumiem. Też chętnie bym sobie nocki odpuścił albo popołudnia.

15.10.2022 09:31

Czasami właśnie warto było by tymi nazwiskami sypnąć.

15.10.2022 14:25

Jesteś zwykłym leniem tak ciężko jest znalezc odpowiedź wystarczy wpisać i wyskoczy po co piszesz takie rzeczy na forum jeżeli nie podoba się tobie takie coś to podejdź do tej owej pani i powiedz a nie zachowanie rodem z przedszkola
    Cleo

05.10.2022 20:25

Czy warto w chwili obecnej starać sie o zatrudnienie w firmie ? Jakie nastroje i czy jest praca bo czytam i wnioskuje że będzie mniej godzin, oraz czterodniowy tydzień pracy, prawda to ?

07.10.2022 13:08

Sobota rano i od niedzieli nocki....

07.10.2022 13:37

no pracy jest zwykle dużo w końcu ogromny zakład ale sama atmoswera w wiekszości stanowisk jest słaba, ludzie lubia z monotoni obgadywać itp(usunięte przez administratora)nie polecam

03.10.2022 14:42

Czy ktoś coś wie na temat tego ,że mają wprowadzić pracę tylko 4 dni w tygodniu ? Niby zamówienia spadły, wzrost kosztów produkcji a ceny sprzedaży utrzymują te same.
    x

04.10.2022 20:05

zamówienia spadły? no nie wiem, na PSA i piecach pracy tyle, że nadgodziny są co weekend. jak zwykle pewnie plotki

05.10.2022 07:20

Tak na PSA i piecach, ale inne działy kiepsko. Wszystkich na PSA i piece nie przerzucą.
    nowy

13.09.2022 12:47

O co chodzi z tymi wszystkimi biurowymi na tych nadgodzinach w weekendy? ciezko dac szeregowemu pracownikowi dorobic?
    zzz

25.09.2022 16:36

Nie tylko na produkcji jest ogrom pracy, w czwartek na parowniku i lc cac były rozdawane angaże z marcowym podwyżką ,widać i w kadrach mają zaległości.Jak tak dalej pójdzie to aneks do 4 brygadówki będzie w Lutym.
    Kkk

26.09.2022 23:27

Wolałbym trochę odpocząć, spędzić czas z rodziną a nie tyrac 7dni w tygodniu bez przerwy, chcecie być (usunięte przez administratora) tego zakładu
    on

12.09.2022 07:39

Czy już wiadomo o jaką wysoką podwyżkę będą wnioskować związki w przyszłym roku ?
    IO

21.09.2022 19:20

Związki to będą negocjować o sfoje stołki .
    Kałmuk

23.09.2022 20:34

Podwyżki? Idźcie do związków zawodowych, to oni biorą pieniądze za negocjowanie podwyżek. Cisnąć ich 24/h.
    Weteran

31.08.2022 21:22

Czy to normalne że liderzy krzywo patrzą oraz straszą jakimiś minusami ?(żenada)na podwładnych jeżeli spóźnia się z przerwy np 5min ? Pracownicy biurowi siedzą sobie grzecznie na papierosku i kawce przez 1-2h oraz przerwa obiadowa 1h. I to jest bardzo normalne zjawisko nic tylko im przyznać premie i podwyżki :) Pytanie samo się nasuwa kto ma nad takimi osobami kontrolę ?
    Nicole Kidman

01.09.2022 19:34

No niech sobie patrzą krzywo, prosto, czy jeszcze inaczej. Co ci do tego, jak ktoś patrzy? Olej to, albo patrz tak samo. Jeśli spóźniasz się z przerwy o całe 5 minut, to kto jest winny, ty, czy lider? Jesteś dorosły i masz problem z ogarnięciem zegarka, czy co? Jak jedziesz nieprzepisowo samochodem i złapiesz za to mandat, to kto będzie winny? Drogówka? Jeśli chcesz mieć tak jak pracownicy biurowi, to zostań pracownikiem biurowym. W czym problem? Jeśli domagasz się nad nimi kontroli, to sam przejmij takową. W czym problem? Nigdy nie zrozumiem takich typów.

04.09.2022 01:10

Liderzy to takie popychadła kierownika jak ja to nazywam, ale oni myślą że są nie wiadomo kim... Ja na nich kompletnie nie zwracam uwagi.. Co do przerwy niestety 20 min to 20min a nie 25 :-)

01.09.2022 18:20

(usunięte przez administratora)A my co ? Nawet na 800 zł nie możemy liczyć, taki wielki zakład z takim kapitałem...... żenada
    K...

24.08.2022 13:31

Witam ile się zarobi w Mahle w systemie 3 zmianowym na produkcji
    Pracownik mahle

31.08.2022 14:55

To masz chyba na myśli osoby zaczynające pracę w manpower jeśli mają stawkę 3150 brutto, (usunięte przez administratora) także ciężko się wypowiedzieć na temat,z reguły pracuje jednym stanowisku (układarka)do dyrektora ze skargą hahahaha gwarantuje ci że nie zdążył byś dobrze wrócić na hale a wszyscy wszystko by już wiedzieli i praktycznie twoje dni pracy były by policzone,no latem na hali jest sauna przy upałach a co będzie jak ten kolejny piec uruchomią?wolę nawet nie myśleć.
    Weteran

31.08.2022 21:24

Najniższa krajowa plus 400 za system i plus 200-400premi oraz brak zdrowia podczas pracy w systemie
    Cleo

04.06.2022 14:43

Pracownicy poprzez agencje są traktowani jak (usunięte przez administratora) na zawołanie !!! Dlaczego pozwalacie się tak traktować??? Dwa tygodnie robisz, dwa nie, a jak jest moment na niby przejście do Mahle to Was zwalniają i przyjmują na nowo poprzez agencję, śmiech na sali !!!

21.08.2022 15:10

Nie, nie jestem facetem. Jestem kobietą, też mam dzieci. Decydując się na macierzyństwo liczyłam się z konsekwencjami. Nie chodzę do kierowników i nie płacze, że nie ma się kto dzieckiem zająć i nie proszę o poranne zmiany tylko. Wszyscy wiemy, że praca w Mahle jest trzyzmianowa, jeśli Ci to nie odpowiada to szukaj innej pracy a nie żale i lepsze traktowanie. To może wszystkie matki dostaniemy taki przywilej ? Też bym chciała popołudnia spędzać z dziećmi a nie w pracy.
    Nn

29.08.2022 16:35

Niestety nie dostaje się pieniędzy
    Magazynier

10.08.2022 16:41

Przepraszam za błędy-slownik się włączył-miało być na podfirme czy Mahle. Przepraszam bardzo.
    magazynier

18.08.2022 12:18

A jest to bardzo fizyczna praca?Chodzi o to,ze mam klopoty z kregoslupem w odcinku ledzwiowym i chcialbym sie dowiedziec czy duzo tam dzwigania ciezkich rzeczy.Nie jestem jakos mocno ograniczony ale chcialbym tylko wiedziec czy jest to praca bardzo obciazajaca te czesc ciała.

18.08.2022 21:59

Podzespoły do produkcji rozwozi się w plastikowych pudełkach lub kartonach i nie są specjalnie ciężkie ale nie wiem jak na nie zareaguje Twój kręgosłup. No i będziesz się musiał przyzwyczaić do noszenia kasku co dla mnie jest prawdziwą tragedią szczególnie latem.

16.08.2022 17:17

Praca ok, ludzie chca pracować, ale umow nie przedłużają, wyrzucaja dobrych pracowników, przyjmują przez agencje , umowy później po tydzien, dwa są, mija 18 miesięcy i do widzenia, zaproszą Cie potem do Krotoszyna haha Człowiek by tu chciał pracować, ale nie może.Przyjmuja inżynierów co chodzą i nawet niewiedza co robić jak przychodza na produkcje, ale z operatora nie robią sobie nic, a szkoda...

17.08.2022 10:19

bo tam są kapusie którzy mają umowe na stałem i jak podpadniesz choć raz to już w tej firmie nie masz co szukać
    ON

11.08.2022 12:28

Mam pytanie, słyszeliście coś na temat ograniczania produkcji w związku z wysokimi cenami gazu i zmniejszonym popytem ? Jestem ciekawy czy to tylko pogłoski, czy znowu kroji nam się cięzki okres w firmie ?

12.08.2022 17:45

Wysokie ceny gazu jak i prądu i nie tylko to dopiero nadciągają,ludzie nawet nie są świadomi tego co nadchodzi,niebawem wybudzimy się ze snu letniego.
    Ktoś

13.08.2022 14:34

O kolejny Jackowski się ujawnił.. stanowisko Polskiego szamana jest już obstawione ha, ha.
    Magazynier

10.08.2022 16:39

Czy jest mi ktoś w stanie pomóc i powiedzieć czy w firmie jest stanowisko magazynier/woskowy?Jego tak to jak wygląda praca i czy jest to praca na Podgórne czy Mahle?Z góry dziękuję za pomoc.

15.07.2022 21:20

Super akcja dzisiaj dla Maksia w kantynie!!!! Nie wiem kto to zorganizował, ale super a ciasta przepyszne!!!!! :-) Pozdrawiam wszystkich którzy wsparli tą akcję, organizatorów i Panie które bezinteresownie upiekły te wszystkie pyszności - :)

18.07.2022 13:10

Zdaję sobie z tego sprawę... No nie da się zrobić tak żeby każdy był zadowolony - :)
    Niemiec że Stuttgardtu

08.08.2022 22:06

W nocy to się śpi i się odpoczywa a pracuje w dzień
    Helga

21.07.2022 00:04

To jest (usunięte przez administratora) na miarę 21 wieku. (usunięte przez administratora) żeby karać za odbieranie służbowych telefonów to istna paranoja. Liderzy i kierownicy niektórych działów łaża jak krowy w indiach(usunięte przez administratora) przez telefon tego nie widzą.

Zostaw merytoryczną opinię o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.