MAHLE Behr Ostrów Wielkopolski Sp. z o.o.

Adres: Wodna 15, 63-400 Ostrów Wielkopolski

NIP: 6222788316 KRS: 0000546774

MAHLE Behr Ostrów Wielkopolski Sp. z o.o.
2 58 250 5 1

Opinie o MAHLE Behr Ostrów Wielkopolski Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracownik
 Opinia

Pracuje w tym zakładzie już dobre parę lat. I mogę powiedziec że z roku na rok jest coraz gorzej. Najlepiej jakby operator robił za pięciu bo nie ma ludzi i przy tym wykonał plan bo najważniejsze to ilość nie jakość! Człowiek nie może powiedzieć nic bo zaraz jest opieprzany ale za to lider może krzyczeć na nas bo on jest liderem i może my nie! Ogólnie nie polecam tego zakładu jak ktoś ma okazję pracować gdzie indziej to niech tam idzie bo tutaj jest tylko (usunięte przez administratora) i nic więcej!

Pomocna?
Tak8Nie1
Karolina
 Opinia
@Pracownik 21.05.2019 12:51

Rozumiem, że jesteś trochę zły, jednak i tak muszę Ci przypomnieć, iż na forum nie posługujemy się wulgarnym słownictwem. Zabrania tego bowiem regulamin serwisu GoWork.pl. Mam nadzieję, że będziesz się do niego stosował. Jak myślisz, co mogłoby realnie wpłynąć na poprawę sytuacji w MAHLE Behr Ostrów Wielkopolski? Wspomniałeś, iż nie ma odpowiedniej ilości ludzi do pracy. To może wiesz coś o ewentualnej rekrutacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 21.05.2019 12:51

Cóż mogę jedynie zgodzić się z w/w komentarzem.Nic dodać nic ująć.Liderzy krytykują pracowników.A sami swoich obowiązków nie wykonują.Nie posiadają za grosz szacunku do pracownika.W tym zakładzie, żeby zostać liderem nie liczą się umiejętności czy wiedza.Liczy się kto z kim trzyma i przebiegłosc.Praca praca, ale szacunek pracownikom się należy.Co niektórzy w niebieskich koszulkach za grosz tej kultury nie posiadają.

Pomocna?
Tak12Nie1
Twoim Panem
 Opinia
@Karolina 22.05.2019 13:17

Jedyną zmianą jajka mogła by poprawić sytuację jest zmiana Pana Zdzisia K. Na kogoś normalnego. Najlepiej kogoś ze Stuttgartu. Nigdy Polak nie powinien zarządzać zagranicznym kapitałem, bo to nic dobrego nie wróży. Niemiecka firma, to dawać tutaj Niemca, a nie Polaka który jak się dobierze do koryta to zeżre wszystko razem z michą. Zupełnie jak ci z wiejskiej w w-wie ;)

Pomocna?
Tak2Nie
Adrian
 Opinia
@Twoim Panem 20.06.2019 02:11

Próbowaliście może na temat ewentualnych zmian w strukturach zarządzania rozmawiać z osobami przełożonymi? Może warto by było zorganizować zebranie pracowników firmy MAHLE Behr z szefostwem i przedstawić swoje postulaty? Ciekawi mnie, czy w Twojej ocenie taka rozmowa mogłaby przynieść pożądany efekt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

Jaki jest dodatek za nocki w firmie manpower? I czy ta kwota jest już w kwocie 2450 czy dolicza na do tej kwoty?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia

Witam mam pytanie czy są przyjęcia do mahle? Ewentualnie po jakim czasie można z adecco do mahle przejść?

Pomocna?
TakNie
On
 Opinia

39 stopni na hali woda plus dodatkowa przerwa i nic więcej. Jeszcze o te przerwy trzeba się prosić

Pomocna?
Tak7Nie
Pracownik
 Opinia
@On 11.06.2019 20:49

Żeby, aby 39...dają ci wodę z łaski swojej. Takiego piekła za życia można przeżyć tylko w mahle.

Pomocna?
Tak10Nie
Zadowolony
 Opinia
@Pracownik 12.06.2019 11:31

A czy ktoś was zmusza do pracy tutaj? Jeżeli wam sie praca nie podoba to skladacie wypowiedzenie i droga wolna. Nie rozumiem tego placzu . Nie podoba sie praca to ide gdziez indziej.

Pomocna?
Tak1Nie13
On
 Opinia
@Zadowolony 12.06.2019 12:55

Pracujesz na hali chyba nie skoro nie rozumiesz ludzi tam pracujących

Pomocna?
Tak8Nie
Zadowolony
 Opinia
@On 12.06.2019 17:08

Wlasnie ze pracuje i teraz mam druga zmiane. Ale nie chodze i nie narzekam . Po prosut jak ktos ma źle i narzeka to moze zmienic prace.

Pomocna?
Tak1Nie6
Operator
 Opinia
@Zadowolony 12.06.2019 17:38

W tej firmie dużo robią dla pracowników , napowietrzanie na hali woda i dodatkowe przerwy, tego nie było w innych firmach których wcześniej pracowałem . Oczywiście jest ciężko pracować w takich upałach ale i w domu jest gorąco taka pora roku. Ja jestem zadowolony z pracy tutaj choć dziś było prawie 40 stopni na moim stanowisku.

Pomocna?
Tak3Nie6
Longin
 Rekomendacja

Teraz szukajo jakiegoś konstruktora. Co miałby on robić i jaka stawka ? Jestem zainteresowany.

Pomocna?
TakNie
Adrian
 Opinia
@Longin 10.06.2019 12:47

Myślisz o stanowisku inżynier konstruktor? Jeżeli masz wykształcenie wyższe techniczne mechanika i budowa maszyn, zdolności analityczne i dobrą znajomość języka angielskiego możesz składać CV. Pracodawca oferuje pakiet szkoleń dający możliwość podnoszenia kwalifikacji w różnych obszarach, pakiet benefitów-dofinansowanie karty MultiSport, wydarzeń kulturalnych i sportowych oraz kosztów nauki oraz atrakcyjne oferty i zniżki pracownicze. Co myślisz o tej ofercie rekrutacyjnej?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Za grosz szacunku dla drugiego człowieka robiłem tam na 3 zmiany katastrofa. Tras pracuje na 1 zmianę 7-15 jak więcej pracy to 6-16 bez żadnych liderów i kierowników. Robię swoje bez weekendów nocek i innych niewolniczych prac. Mogę sobie kawę trzymać w ręce i pracować czy kanapkę. Mogę usiąść, przejść się po hali. Jak chce wejść wcześniej to się pytam szefowej i nie na problemu. Nie polecam tego zakładu nikomu żadnego mahle itp

Pomocna?
Tak13Nie1
Aleksander
 Opinia
@Pracownik 29.05.2019 15:33

Praca w systemie trzy zmianowym jest oczywiście uciążliwa, ale wiele firm produkcyjnych musi pracować w takim układzie czasu. Czy grafik miałeś ułożony tak, żeby między zmianami mieć wolne? Obowiązywała praca na akord i idące za tym premie? Twoje doświadczenie pomoże innym kandydatom do pracy podjąć decyzję o zatrudnieniu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona
 Opinia
@Pracownik 29.05.2019 15:33

A może ktoś wie co ze słynna afera we firmie? Jak się to rozwiązało?

Pomocna?
Tak2Nie
On
 Opinia
@Ona 30.05.2019 07:46

Słynna Pan (usunięte przez administratora) ? Dużo tego na działach

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia
@Ona 30.05.2019 07:46

Nic nie wiem o żadnej aferze więc to pewnie jakieś plotki mające na celu kogoś oczernić

Pomocna?
TakNie3
Prac
 Opinia
@Pracownik 30.05.2019 09:46

To nie plotki.

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
 Opinia
@Prac 30.05.2019 17:08

To co to za afera? Ludzie dużo rzeczy gadają, niekoniecznie prawdziwych i to też trzeba mieć na uwadze

Pomocna?
TakNie2
Op
 Opinia
@Pracownik 30.05.2019 19:02

Skoro było w kadrach i zdegradowany i dowody są za moles..... to chyba sobie kobiet nie wymyśliły.

Pomocna?
Tak3Nie
Henryk
 Opinia
@Aleksander 29.05.2019 17:49

Wolne miedzy zmianami jest ustawowe, więc to żaden przywilej.

Pomocna?
TakNie
Osłabiony
 Opinia
@Ona 30.05.2019 07:46

Mówisz o prywacie dyrektora parku i jego przydupasach z narzędziowni i prototypowni? Nigdy się nie rozwiąże, bo cały zarząd wie i ma to gdzieś...

Pomocna?
Tak1Nie
Adrian
 Opinia
@Henryk 31.05.2019 17:23

Wiesz może, czy możliwe jest dostosowanie zmian do potrzeb pracownika? Ciekawi mnie, czy pracownik ma jakikolwiek wpływ na to, jak będą rozłożone zmiany danego miesiąca. Pracodawca daje możliwość ewentualnych propozycji ze strony pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonse
 Opinia

Witam. Widziałem ogłoszenie na operatora cnc do narzedziowni. Może ktoś się wypowiedzieć czy warto składać cv? Jak tam praca wygląda?? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Robert
 Opinia

Może Ja sie wypiowiem. Do kolegi który wspomniał o Solidarności która podobno w tym zakładzie , a raczej obozie bo każdy mnie straszyl "nie idź do com40 tam sie ludzie wykanczaja" a po ponad roku już przepracowanym w com40 stwierdzam ze (usunięte przez administratora) jest , ale w Mahle.

Pomocna?
Tak3Nie
SLX 1400 , T500 ,
 Opinia

Pracowałem tam rok , i nie polecam tego zakładu pieniądze marne za wykonywane obowiązki. Najgorsi są starzy komuniści przyjdzie młody to niech napierdziela za mnie a jak govi tak bede gnebil. Chodzi mi głównie o Pana Sławomira , tępy dziwak dla mnie. A jak widziałem Panów z tak zwanej Solidarności to śmiać mi sie chce przekupne stare dziady.

Pomocna?
Tak9Nie
Elektronik
 Opinia

Byłem tam niedawno na rozmowie na stanowisko elektronika rozmowa jak na przesłuchaniu jakimś , czepianie się szczegółów z CV , oczywiście firma duża a jedno tylko miejsce chętnych z 15 osób tak jak zwykle 1 dostaje pracę. 14 znowu bez pracy nic takiego wielkiego ta firma

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia

Nie polecam to co się tam dzieje woła o pomstę do nieba!!!!! Nigdy więcej mahle,adeco,delfi czy manpower.. (usunięte przez administratora) ...

Pomocna?
Tak8Nie
Poważny Operantor
 Opinia

Pracuję w Mahle jako operator od niespełna dwóch lat. Sporo się naoglądałem dlatego mogę przedstawić swoją opinię na temat zakładu. Generalnie większość operatorów to hołota, a liderzy i kierownicy to penery z łapanki. Wymagane są horrendalne ilości sztuk, operator (według karty procesu kontroli i instrukcji technologicznej) ma w parę sekund ocenić jakość wymiennika, rurek, płyty, wykonać czynności montażowe i naruchać 500 czy 600 sztuk na zmianę. Jednocześnie najlepiej jakby był technikiem czy mechanikiem i sam naprawiał sobie maszynę (nie ma czasu żeby wzywać UR czy wykonywać prewencje, lepiej jechać na rozwalonej maszynie bo CRFM stanie). Dyrektor i jego poplecznicy codziennie rano skaczą wokół tablic informacyjnych niczym małpy, czytając do porzygu o powtarzających się problemach przy produkcji (cały czas tych samych). Technolodzy w większości to ludzie z przypadku, powinni nas gasić swoją wiedzą i wykształceniem, a często mają mniejsze pojęcie o pracy maszyny/ustawieniach niż operator. Zajmują się jakimiś totalnymi bzdetami i udają obeznanych w temacie serwując inteligentne miny. Liderzy to chorągiewki bez jaj, kalają się przed przełożonymi o byle (usunięte przez administratora) jakby ich życie wisiało na włosku. Zakład nie oferuje żadnej możliwości rozwoju, brak tu szkoleń, najlepiej to gęba na kłódkę i jebaj jak beduin. Istny cyrk, zapraszam do środka, żeby obejrzeć ten kabaret.

Pomocna?
Tak37Nie3
Operator
 Opinia
@Poważny Operantor 27.04.2019 22:59

Pracuje w tym zakładzie 14 lat i zgadzam się z tobą w 100%.

Pomocna?
Tak13Nie3
Pracownik
 Opinia
@Poważny Operantor 27.04.2019 22:59

Jak ja się z tobą zgadzam to nawet nie masz pojęcia.

Pomocna?
Tak7Nie
Operator
 Opinia
@Poważny Operantor 27.04.2019 22:59

To się zwolnij jak ci tak źle. Albo idź na lidera i pokaż jaki jesteś (usunięte przez administratora) . A może uda ci się zostać dyrektorem i będą chodzić za Tobą jak za pieskiem ????

Pomocna?
Tak2Nie3
Pracownik
 Opinia
@Operator 12.05.2019 19:51

Pewnie urażony lider to napisał. Co zabolała prawda?

Pomocna?
Tak5Nie1
Operator
 Opinia
@Pracownik 12.05.2019 22:08

I tu się mylisz :)

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia
@Operator 14.05.2019 12:26

Może i się mylę ale ktoś napisał prawdę jak jest w tym zakładzie i ja się z nim zgadzam w 100%.

Pomocna?
Tak4Nie
Krotoszyn
 Opinia
@Poważny Operantor 27.04.2019 22:59

Czytam te wasze opinie i mam wrażenie ze taka jest rola mahle taki tyran dyktator w Krotoszynie jest tak samo na odlewni , obróbce , zaworach operatorzy z doświadczeniem już dawno zmienili prace bo nie da się pracować z debilami „ wierni ale bierni „ jak w PiS-ie liderzy i mistrzowie to dno brak szacunku dla pracowników i kasa żadna rewelacja

Pomocna?
TakNie
Pppp
 Opinia

Pojawiły się anonimowe kart do wypełnień nie właściwe zachowania, (usunięte przez administratora)Pokażcie i piszcie jak jest.

Pomocna?
Tak3Nie
ONO
 Opinia

Czy to prawda w miesiącu marzec w firmie ma być dużo zwolnień ? Czy są w ogóle jakieś przyjęcia? Bo w UP podobną są miejsca, a jak zajdzie się do rekruterek to mówią że pracy nie ma i przyjęć też nie...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyz
 Opinia
@ONO 03.03.2019 17:47

Słyszałam że w maju będą prowadzili większą rekrutację.

Pomocna?
Tak1Nie1
A
 Opinia
@ONO 03.03.2019 17:47

Redukcje są.. Z magazynu odeszło sporo osób w ich miejsce nie ma nowych.

Pomocna?
Tak1Nie
Operator
 Opinia
@A 06.04.2019 19:50

Na produkcji też nie przedłużają umów ludziom!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@A 06.04.2019 19:50

Nie redukcje tylko sami się zwolnili jeżeli chodzi o magazyn nie siej paniki

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A
 Opinia
@Ona 08.04.2019 12:41

Z magazynu odeszło sporo osób w ich miejsce nie ma nowych. Słowo odeszło znaczy, że odeszli sami a nie że ich zwolnili - czytaj ze zrozumieniem. Jeżeli sami odeszli a nowych nie biorą to czy to nie jest redukcja zatrudnienia?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Skoczek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam pracuje w MAhle na produkcji od 3 lat jestem skoczkiem jak to mówią wszedzie mnie rzucaja po piecach na podmianki na inne dzialy by tylko szla produkcja to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak7Nie1
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Morw
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Skoczek 18.03.2019 10:24

Co jest chore to że podmianami masz każdy narzeka tyle zakładów jest nie pasuje to się zwalniam nie narzekajcie pieniądze są dobre tyle aż się nie narobicie czas na papierosa jest na Pepsi na rozmowy więc nie wiem po co te żale weekendy wolne

Pomocna?
TakNie12

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
skoczek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Morw 19.03.2019 12:25

(usunięte przez administratora) robisz swoje a oni ci kaza isc tam tam pieniadze dobre?? gosciu 2000 zł na reka i to jest duzo gdzie tu czynsz prad woda zakupy dziecko prosze cie:(

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
More
 Opinia
@skoczek 21.03.2019 11:12

To rozejrzyj się za inną praca jak chcesz więcej masz w skalmierzycach dużo pracy ale tam trzeba robić a nie łazić itp taka prawda

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
More
 Opinia
@skoczek 21.03.2019 11:12

I nie gadaj że masz 2000 bo masz więcej dochodzą nocki premia więc te 2300 2400 masz za taką pracę to i tak nieźle

Pomocna?
TakNie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@More 22.03.2019 12:38

Czy ja wiem czy nie źle. Ciekawe czy mówił byś tak jakbyś pracował 14 lat i miał tyle samo co nowi operatorzy. Ale tu niestety tak jest starych pracowników nie szanują w ogole¡!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@skoczek 21.03.2019 11:12

Dokładnie co to jest 2000zl w dzisiejszych czasach. W zakładzie jest coraz gorzej ludzie się zwalniają bo mają dość.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia

Szanują młodych pracowników a starych maja w (usunięte przez administratora) Młodzi zarabiają w tym zakładzie prawie tyle samo co ludzie którzy pracują tu po 15lat!!! Kpina i nic więcej.

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Młody_worker
 Opinia
@Operator 28.01.2019 20:54

To ile mają starzy? Ja mam niecałę 2200

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Młody_worker 30.01.2019 14:01

W adecco jesteś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Młody_worker
 Opinia
@Operator 30.01.2019 17:52

No jestem w adeco a jak pójde do mahle to bedzie lepiej? Jest jakas szansa na wiekszy zarobek>?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Młody_worker 31.01.2019 07:07

Podstawa większą ok 2800 ale na chwilę obecną przyjęć nie ma bo plany zmalały i ludzi nawet z adecco zwalniają.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Młody_worker
 Opinia
@Operator 31.01.2019 09:26

Czyli moja pensja jest normalna jak na poczatek

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Młody_worker 31.01.2019 09:45

Tak macie najniższa krajowa.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
underwork
 Opinia
@Młody_worker 31.01.2019 07:07

nie ma zbytniej różnicy adecco zmieniło nazwę na manpower ,zarobki też uległy zmianie ,na dzien dobry 3 tys. brutto.Nawet pracownik z 10-letnim stażem nie ma takiej podstawy.Pokazali jak cenią doświadczonych,sprawdzonych,sumiennych pracowników.Brawa dla dyrekcji i wielkie ukłony.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
damian
 Opinia
@underwork 03.03.2019 16:40

dziwisz się kolego ze 3000 tys brutto?to jest ok 2100 na rękę to i tak ogólnie szału nie ma jak na pracę na produkcji,to w markecie na kasie nie wiem czy lepiej nie zarabiają

Pomocna?
Tak2Nie
2
Operator
 Opinia
@underwork 03.03.2019 16:40

Problem w tym że ten zakład nie szanuje nikogo a tym bardziej pracowników. Jesteś robolem który ma (usunięte przez administratora) za marne grosze żeby oni mieli porządne wypłaty.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Słyszałem że zakład zakłada kamery. Dosłownie BIG Brother będzie.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

Słyszałem że zakład ma problemy finansowe, także nie wiadomo czy wogole dostaniemy wypłaty.

Pomocna?
Tak20Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kobieta
 Opinia
@Adam 08.02.2019 20:01

To było wiadome, odkąd Pan Kuj..... został dyrektorem . Za poprzedniego dyrektora firma się rozwijała przyjmowali masę ludzi były nagrody premie , wszystko się opłacało .A teraz wiadomo , nic się nie opłaca zakaz nadgodzin , marne pieniądze, i zero zamówień, oby tak dalej za chwile nie będziemy mieć pracy , bo przecież dyrektorowi euro nie braknie.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kobieta
 Opinia
@Adam 08.02.2019 20:01

To było wiadome, odkąd Pan Kuj..... został dyrektorem . Za poprzedniego dyrektora firma się rozwijała przyjmowali masę ludzi były nagrody premie , wszystko się opłacało .A teraz wiadomo , nic się nie opłaca zakaz nadgodzin , marne pieniądze, i zero zamówień, oby tak dalej za chwile nie będziemy mieć pracy , bo przecież dyrektorowi euro nie braknie.

Pomocna?
Tak8Nie
X
 Opinia
@Adam 08.02.2019 20:01

Grunt, że są pieniądze na robota kosztującego 30 000 Euro, wokół którego biega zespół Kaizen... Przed każdym rozpoczęciem próby wyklejają na nowo linie (robot bez operatora)... Podobno ma generować określone oszczędności (inwestycja ma się zwrócić) ale czy ktoś policzył koszt kilkudziesięciu czy kilkuset metrów taśmy wyklejanej co kilka dni na nowo? Wystarczy, że zbyt blisko linii jest paleta i już nie jedzie, ludzie będą go szukać, a babka z pieca będzie krzyczeć gdzie są ramki! :D

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@X 10.02.2019 16:24

Żeby to był największy przykład marnotrawstwa w tej firmie to było by dobrze. Tu wszystko stoi na łbie..

Pomocna?
Tak10Nie
Pracownik
 Opinia
@Adam 08.02.2019 20:01

No pewnie, pewnie świerszcze w kominie coś tam cykały. Co za bzdury tu piszecie. Wypadałoby się czasem zastanowić nad tym co sie pisze i komu to służy, bo na pewno nie Wam jako pracownikom tego Zakładu. Proponuje nie rozpowszechniac plotek. Może praca jest ciężka i może jej nie lubicie, ale czy to powod żeby pisać nieprawdę o firmie, w której się pracuje. Troche więcej odpowiedzialności za swoje słowa i za firmę, bo przecież też jesteście jej częścią.

Pomocna?
Tak1Nie2
Adam
 Opinia
@Pracownik 11.02.2019 11:36

A to że pracownicy dostali wypłaty z opóźnieniem to jest ok! Sam się zastanów człowieku! Pewnie jesteś wyżej postawiony to śpisz na kasie i nawet nie zauważyłeś, że wypłata nie wpłynęła na konto w piątek. Tak po za tym to nie trzeba lubić swojej pracy żeby tam pracować, ważne jest żeby dostawać wypłatę na czas.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Adam 08.02.2019 20:01

Wypłata jest ☺️ tak więc twoja przepowiednia że wogule jej nie dostaniemy się niesprawdziła ????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
operator
 Opinia
@Adam 08.02.2019 20:01

Coraz gorzej w tym zakładzie się dzieję. Popłoch redukcjami pracowników,a od nikogo rzetelnej informacji. Brak wiadomości o sytuacji firmy. Co się dzieję z tym Mahle????????????????????????????????????????????????????

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona
 Opinia
@operator 14.02.2019 21:22

Właśnie też bym chciała wiedzieć co się dzieje?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Moro 74
 Opinia
@Adam 08.02.2019 20:01

Zakład jak zakład z perspektywy jazdy ja wózku heh zmiana na zmianę się ściga kto więcej a najlepsze to jest to że dziewuszki mają nawet czas na częstowanie czekoladkami na 35 up hehe i narzekają że mało płacą heh

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Moro 74 16.02.2019 19:17

Dziewuszki na bmw 35up mogą wszystko. Myślą że są młode to nikt im nie zwróci uwagi. Hehe kwestia czasu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leniwy pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kobieta 09.02.2019 09:40

Ja tam nie narzekam, premia prawie co miesiąc więc nie wiem gdzie jest problem i skąd ludzie mają takie informacje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiesław
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. CV złożone na inne stanowisko, w trakcie rozmowy okazało się że rekrutują mnie na inne. Oczywiście byłem nieprzygotowany, bo przepytywano mnie z dziedziny którą miałem X lat temu na studiach, a obecnie zajmuję się zupełnie czymś innym, więc ciężko było sobie przypomnieć. Park maszynowy imponujący, i właściwie tylko to mi się tam podobało. Ludzie mnie rekrutujący chyba do końca sami nie wiedzieli na jakie stanowisko mnie wrzucić zamiast tego, na które składałem CV. Wystarczyło chociaż powiedzieć wcześniej jaka sytuacja. I oczywiście nikt nie podaje widełek wynagrodzenia, co już powinno być karalne.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

W Mahle karza ludziom brać wolne ze swojego urlopu, bo mała produkcja i nie wiedzą co z ludźmi zrobić.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Damian
 Opinia
@Pracownik 21.02.2019 18:51

Nie tylko w mahle nakazują ludziom brać urlopy, comforty w ociążu stosuje dokładnie ta samą praktykę, oj żeby to wszystko nie odbiło się przeciwko nim jak robota się ruszy,bo w przeciwnym razie kiepsko ich widzę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 21.02.2019 18:51

A urlopy w końcu się pokoncza i co wtedy? Zwolnienia pewnie będą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicola55
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 21.02.2019 18:51

Nie karzą tylko kazą ortografią heh

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Dokładnie na bmw mogą wszystko. Ludzie z bmw są nie nauczeni roboty. Zapraszam ludzi z bmw na dział a3300 tam by im się oczy otworzyły. Na Lini trzeba (usunięte przez administratora) bo wiecznie mało. Już po tygodniu uciekali by z tego zakładu bo mieli by dość.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aneta
 Opinia
@Pracownik 03.01.2019 21:38

Wydaję mi się, że niewiele osób w stu procentach zrozumie, co właściwie miałeś na myśli. Twój komentarz jest po prostu bardzo chaotyczny, dlatego trudno jest cokolwiek z niego wyczytać. Jak rozumiem - jesteś pracownikiem w firmie MAHLE Behr. To może postarasz się w kilku zdaniach opisać Nam tego pracodawcę? Czy dba on o atmosferę między Wami, starając się organizować co jakiś czas spotkania integracyjne?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Aneta 06.01.2019 14:30

Chodzi o to że jeden zakład a na każdym dziale inne zasady. Jedni stoją już przed 15 ubrani przy czytniku i jest ok. Ale jakby to zrobił ktoś z ludzi z a3300 to afera. A wszystko przez szefa bo liderzy boją się go jakby był Bogiem. Na bmw zejścia na linii po 300szt i jest ok a u nas wiecznie mało źle i nie dobrze. Jedna zmiana zrobi 600 to my musimy 610 istny wyścig szczurów. A jeśli chodzi o integrację to są ale nie mam zamiaru integrować się z banda (usunięte przez administratora) wystarczy że muszę ich znosić 8h 5 dni w tygodniu.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
I
 Opinia
@Pracownik 07.01.2019 07:57

Dziwne bo z bmw nie mówię wszyscy bo z konsensora cac schodzą szybko bo liderzy kierownicy pilnują ukl co robi i trzeba schodzić o 7 15 czy 23 i jak zmiana zrobi 1000 to następne 1050 i 1100 i więcej. Więcn Nie do końca jest tak piszesz i wszyscy myślą. A co do pll (bez znajomości obcego języka)kierownika (z afera seksulana a jest się kierownikem ) tylko wchodzenie w du.... i poganianie ludzi żeby wynik był. Człowiek jest tam nikim chyba że dobrze trzyma palec wiadomo gdzie czyli jak wszędzie. A pracować trzeba wszędzie chodź wszędzie też są wyjątki nie tylko BMW. A integrację na każdym dziale są i jest to jedne wielkie Kure..... Tak by ci noz w plecy wbili a integracja wielcy przyjeciele żałosne

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rychu
 Opinia
@I 07.01.2019 15:43

Jaką aferą seksualną

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
O
 Opinia

Możliwe że na up35 tez wiadomo o kogo chodzi ale pewnie już jest na innym dziale . Na BMW jest kierownik był liderem został zdegradowany za smsy itp przyszedł na BMW i został kierownikem w końcu on i pll trzymają więc razem

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
O
 Opinia

Nie tylko

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aneta
 Opinia

Mam nadzieję, że wiesz, o czym piszesz, gdyż stawiasz poważne zarzuty wobec tego pracodawcy. Mobbing jest bowiem jest świadomym, uporczywym nękaniem psychicznym pracownika w sposób werbalny lub niewerbalny przez przełożonego lub współpracownika. Jeśli zatem twierdzisz, iż w MAHLE Behr takie sytuacje są na porządku dziennym, to chyba wypadałoby zgłosić tę sprawę jakimś wyżej postawionym instytucjom. Myślałeś w ogóle o takim rozwiązaniu? Informuj nas na bieżąco o rozwoju tej sytuacji.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Przepraszam nie chodziło mi o mobbing poprostu źle to ujełam chodzi mi oto że każdy kierownik na dziale ma swoich ulubieńców chodziło o słowo maślenie a wpisał mi się mobing pewnie słownik mi tak wybral nie zauważyłam, bez obrazy i nikomu tu nie stawiam żadnych zarzutów poprostu moja pomyłka.

Pomocna?
TakNie
Dar
 Opinia

A lidera też godna naśladowania hym... Był Pan H to i liderką się zostało

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Dar 01.02.2019 16:31

Liderka po szkole podstawowej i ponoć w poprawczaku też siedziała. I tacy ludzie właśnie zarządzają operatorami. Brak słów i tyle.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dar
 Opinia
@Operator 01.02.2019 17:46

To właśnie miałem na myśli Ci co pracują to wiedzą. Jak nie taka liderka to afery inne . Tylko nie każdy jest na tyle silny żeby iść zgłaszać wyżej bo ta góra tak przeważnie nic nie robi wszysyko zamieciona pod dywan. A pracownik zostaje sam z problemem i albo się zwolni albo dalej gnebiony. Bo kolega kierownika zostaje bo lider też musi pokazać co może i pll kryje (usunięte przez administratora) I wyżej menager i tak jest wszędzie na każdym dziale .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Dar 01.02.2019 18:37

A wiesz coś ciekawego o kierowniku z bmw 35up? Taki blondyn krótko ścięty?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Operator 01.02.2019 17:46

Tak to prawda. Była i nadal jest z niej niezła ....! A do tego jest bardzoooo fałszywa. Nawet niemam ochoty z nią rozmawiać. Każdego potrafi obgadać wyśmiać a sama jaka jest to nie widzi. Z tego co wiem to została jej zmieniona zmiana bo ludzie się na nią skarżyli bo miała chamskie oddzywki, była niemiła, krzyczała na ludzi.... I to ma być lider ?? I do tego lubi się zwalniać ale i tak zostaje haha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Operator 02.02.2019 13:50

A o kierownika h z 35up co powiesz ciekawego?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Operator 02.02.2019 17:41

Są dużo lepsi niż liderka wspominana wcześniej . :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia

Nie było żadnego mobingu z jego strony !! Jak on był na up to przynajmniej się interesował co się dzieje na wydziale dlaczego czegoś niema a ją bolało że nie może chodzić na fajki tylko musi pracować bo kierownik tego wymagał. Zrobiła z siebie biedną pokrzywdzoną a tak naprawdę była i jest dużo gorsza . Ale potem sama została przeniesiona bo się na nią poskarżyli . Karma wraca panieńko S !!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Operator 02.02.2019 17:54

Który jest najlepszy? bo myślę żeby się przenieść na ten dzial.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Operator 02.02.2019 18:25

Gruszka ale na tej zmianie jest ta niefajna liderka.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Operator 02.02.2019 19:04

A mi doszły słuchy że Łukasik ale nie znam ani jednego ani drugiego więc trudno mi coś powiedzieć

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Operator 02.02.2019 19:11

Łukasik też jest w porządku .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gedi63
 Opinia
@Operator 02.02.2019 13:50

Żal mi was ludzie... Powtarzacie plotki gdzieś uslyszane a tak naprawdę nic nie wiecie. Liderka o której mowa to fajna miła dziewczyna. Jest młoda zdolna a niektórych to boli . Owszem ludzie się skarzyli z Lini crfm dokladnie bo kazała im robić a dwóm paniom się to niepodobalo. Zazdrość i tyle. Kierownik którego przenieśli wcale nie był bez winy robienie z niego świętego nic tu nie da. Wogole poprawczak?? Bzdura!! S.. nie jest idealna pewnie swoje za uszami też ma ale co tu wszyscy świeci? Ruszcie (usunięte przez administratora) i weźcie się za robotę a nie głupoty tu piszecie.. Uśmiałem się bo jesteście tu anonimowi i rzucacie mięsem a może tak podpiszcie się własnym nazwiskiem...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gedi63
 Opinia

Ona ma ciocie albo kuzynke tu na 35 up i zapytana o ten poprawczak zaprzecza. Co kłamie? Nie sądzę. S... Sama takich głupot by nie gadała o sobie myślę żeście coś źle usłyszeli i jeden drugiemu podał dalej tak tworzą się historie. Szkoda że pierzesz brudy tutaj nie lepiej do niej podejść i powiedziec w oczy??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Liderka

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Gedi63 05.02.2019 21:24

Jeżeli ma Pani jakiś problem proszę się zgłosić do mnie osobiście na rozmowe, i proszę o usunięcie oczerniających mnie komentarzy, jeżeli komentarze nie znikną lub dalej będą pisane brednie sparwa zostanie zgłoszona wyxen, a jak każdy wie nikt teraz nie jest anonimowy w sieci. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarosław
 Opinia
@Gedi63 05.02.2019 20:37

Chciałbym w tym momencie przypomnieć, iż dyskusja na temat konkretnych osób zatrudnionych w firmie MAHLE Behr jest zgodnie z obowiązującym regulaminem zakazane. Nie wolno jest podawać danych personalnych osób zatrudnionych w danej firmie. Proszę, abyśmy w swoich wypowiedziach wrócili do treści, które dotyczą bezpośrednio tego pracodawcy. Jak obecnie wygląda sytuacja kadrowa w tej firmie? Poszukiwani są może nowi pracownicy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Pracownik 03.01.2019 21:38

Proszę cie. Mam tam przyjść i po miesiącu wam normę podnieść ? Więc licz się ze słowami bo na BMW też ludzie (usunięte przez administratora) i nie gadaj że ludzie nie nauczeni są roboty.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zly
 Opinia

Chcialem poinformowac ze pracownicy Mahle Behr nie otrzymali na czas wynagrodzen! Zaklad tlumaczy sie problemami technicznymi (haha) takze milego weekendu bez naleznej wyplaty, mam nadzieje ze zakład poniesie odpowiednie konsekwencje.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jerry
 Opinia

Ile wózkowy zarabia u was?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
True worker.
 Opinia

Praca w Mahle na BMW UKL wygląda tak. Róbcie więcej i szybciej bo CRFM stanie. Szanowny Pan PPL i jego nowy kierownik( taki łysy z tatuazami) razem z Liderką są starymi kumplami z Delty.Wiec robią co chcą. Sa dobrze kryci.Ten nowy kierownik miał być zwolniony przez te afery.Jakis czas temu rozbieral złom na seperatorze.Sprawiedliwosci niema.Jak masz dobrą wtyczkę u PPL to po Szkole Podstawowej będziesz kierownikiem.Licza się znajomości nic więcej. Robić normy na okrągło.Jakość się nie liczy,ma być wynik.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@True worker. 23.01.2019 18:28

Masz rację w tym zakładzie podstawa to znajomości żeby coś osiągnąć. Jak ich nie masz do końca będziesz zapie..... Jako operator. A zawsze najwięksi leserzy są najbardziej doceniani!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aneta
 Opinia
@True worker. 23.01.2019 18:28

Jak już wcześniej wspominałam, nie powinniśmy na forum podawać żadnych informacji, dzięki którym można rozpoznać jakąś osobę. Zachęcam Cię do przeczytania regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin Rozumiem, że obecnie normy są bardzo wysokie, a pracodawca wymaga szybkiego tempa. Czy w związku z dużymi wymogami planowane są jakieś podwyżki dla pracowników? MAHLE zajmuje się produkcją komponentów do silników - czy od pracowników wymagana jest umiejętność czytania rysunków technicznych, albo specjalistyczna wiedza w zakresie budowy tych urządzeń? Jak to wygląda w praktyce?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M.K
 Opinia
@True worker. 23.01.2019 18:28

Nie prawda pracuję z tymi ludźmi na zmianie i jest całkiem spoko, wiadomo ze każdy wymaga ale jak się robi co do niego należy to się nikt nie czepia a wręcz przeciwnie jest się za dobre wyniki, wynagradzanym prawda jest taka gdyby nie oni to by był jeden wielki bałagan zero dyscypliny tak jak było dotychczas, ale wiadomo że zawsze się znajdzie kilku zawisnych którym podcieli skrzydła i trzeba teraz pracować przez co jest wielka krzywda i wypisywanie na forum bzdur. A co do kierownika nie interesuje mnie jego przeszłośc co było 10 lat temu nie wnikajmy liczy się co jest teraz nie mogę powiedzieć złego słowa, tak samo PLL bardzo wporządku można się dogadać i uwierzcie że nie trzeba znać języka obcego do zarządzania na produkcji a zwłaszcza na dole liczy się doświadczenie i staż, a tak na marginesie to słyszałam że właśnie podjął naukę w tym kierunku, LIDERKA z delty też jest OK niemam co narzekać a ludzie gadają i będą gadać widocznie zamało pracy. POZDRAWIAM z UKL

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@True worker. 23.01.2019 18:28

Sprawa zgłoszona za pomówienia i oczernianie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jdse
 Opinia

Jakie zarobki mają tutaj spawacze?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Widlak
 Opinia

Szukam pracy na wozku widlowym ile moge wyciagnac wyplaty w mahle? na start pewnie bedzie mniej, ale jak to wyglada? praca w 3 zmianach czy inaczej? Slyszalem ze operatorzy maszyn maja lepiej niz wozkowi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Barman
 Opinia
@Widlak 30.01.2019 12:42

Słyszałem że na wózku mozna wyrobic 4000 na renke

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Najgorszy zakład w jakim można pracować! Zarządzają nim (usunięte przez administratora)Nic nie wiedzą ale chodzą dumnie bo mają niebieskie albo białe koszulki. Operator umie i wie więcej niż nie jeden lider. Ten zakład to istna porażka i nic więcej.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piecowa
 Opinia
@Pracownik 26.01.2019 12:45

Liderem w tym zakładzie zostaje się po znajomości .

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia

Zamówienia maleją więc ludzi zwalniają. Szkoda tylko że zwalniają dobrych ludzi z Adecco a nierobów,osób których często niema w pracy zostawiają bo są w Mahle. Ale jak się jest(usunięte przez administratora) to się jest nietykalnym. Niektórzy przełożeni niemają "jaj" bo to operatorzy nimi rządzą. Wielkie straszenie minusami za nieprzestrzeganie zasad np brak okularów a wystarczy się przejść po hali to co drugi operator niema okularów a liderzy niereaguje bo się boją zwrócić uwagę . Nie wspomnę już o paleniu papierosów w toaletach i nie tylko papierosów .......

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kobieta pracuje 2 lata.
 Opinia
@Operator 15.12.2018 12:47

Pierdoły ktoś pisze jestem na dziale gdzie bez okularów kroka niezrobisz, niewiem gdzie macie takie bezprawie. Jedyny problem to tępi kierownicy porażka.... można by pisać książkę o nich.po za tym ok.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Kobieta pracuje 2 lata. 25.12.2018 18:14

Przyjdź na BMW to zobaczysz że operatorzy niemają okularów a lider stoi obok i nic nie powie . No ale potem liderzy są fajni bo się o nic nieczepiają i ludzie robią co chcą.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Blabla
 Opinia
@Operator 30.12.2018 16:13

Zal (usunięte przez administratora) sciska?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Operator 15.12.2018 12:47

Pracowałem kiedyś w adecco teraz od ponad ośmiu lat pracuję w correct w ociążu i z tego co pamiętam mogłeś być bardziej ogarniętym pracownikiem od pracownika wtedy z Delphi ale i tak byłeś zawsze pracownikiem z gorszego sortu i założę się w ciemno że do dzisiaj jest to samo

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Blabla 09.01.2019 21:29

Nie nie ściska . Ale jeśli ktoś zobowiązuje się być liderem to niech pełni tą funkcję tak jak powinien . Lider ma obowiązek upomnieć operatora jeśli robi coś nie tak a nie stać i patrzeć w oczy i pozwalać na pewne rzeczy np wychodzenie na papierosa do toalety . Młody lider za wiele nie potrafi za dużo się niezna to w inny sposób próbuje sobie zdobyć sympatię ludzi . A potem jaki to on fajny jest bo nic niewymaga . Nawet niewymaga przezbrojeń bo panie powiedzą że się nie będą przezbrajać i koniec . Potem są wyniki na tej zmianie takie jakie są. Byle koleżanki się nieprzepracowały. Jak tak dalej pójdzie to 35 up szybko upadnie z takimi liderami . Gówniarze myślą że wszystkie rozumu pozjadali i są nietyklani.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Seba
 Opinia

Ponoć na bmw 35up jest kierownik Michał. Możecie mi coś o nim powiedzieć bo ludzie niby go chwalą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aneta
 Opinia
@Seba 13.01.2019 14:14

Po pierwsze - pamiętaj, że na forum publicznym staramy się nie używać żadnych danych personalnych. Zapoznaj się proszę z regulaminem serwisu GoWork: https://www.gowork.pl/regulamin Po drugie zaś - tutaj raczej nie dyskutujemy o takich sprawach. Jesteś pracownikiem MAHLE Behr, a więc zdradź nam, na jakie mniej więcej wynagrodzenie mogą liczyć nowo zatrudnione osoby w tej firmie, a na jakie Ci nieco bardziej doświadczeni. Dasz radę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Pilnie potrzebuje numer telefonu do działu personalnego (kadr) w mahle ostrów wlkp. Pomoze ktos ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o MAHLE Behr Ostrów Wielkopolski Sp. z o.o. - Ostrów Wielkopolski

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej