Mahle Thermal And Fluid Systems Poland

• Kołątajew
  • Jelitów
  • Wysocko Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ostrów Wielkopolski
  5. Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Ostrów Wielkopolski UL. WODNA 15

WebsiteIconMAHLE Krotoszyn

Nie przegap nowości o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.!

Irek

21.03.2025 10:45

Mpower proponuje ludzią pracę w Mahle za 4300 brutto co za (usunięte przez administratora) ahahahah Dyrektor chyba na banię upadł
    Irek

18.03.2025 18:32

Podobno mpower wysyła SMSy że zatrudniają bo kryzys się skończył ciekawe na ile tygodni i zaś dowidzenia.
    Sławomir

19.03.2025 20:18

90% z tych co przyjdzie przez manpower i tak będą robić na serwisie układarki ewentualnie pieca i se będą siedzieć w telefonach a operatorów jak brakuje tak nadal brakować będzie.
    Zaciekawiony

12.03.2025 11:52

I co w końcu z tą podwyżką ? Ludzie serio?! odpowiada wam ta płaca poniżej najniższej, za pracę na 3 zmiany.

18.03.2025 20:38

No ale chyba nie o to do końca chodzi aby trzaskać nadgodziny Bóg wie ile żeby zarobić bo więcej bo zaś na podatku oskubią no chyba że ma się mniej niż 26 lat i podatku się nie Dogoniła nas najnizsza krajowa i tu jest główny problem.
    Abc

19.03.2025 05:07

Ale tego problemu że tu wiele osób pracuje za najniższą krajową na forum nie rozwiążesz więc pozostaje dorobić albo zmienić pracodawcę.
    Haha

13.03.2025 08:52

Chciałem tylko przypomnieć że właśnie w zakładzie zaczęły pojawiać się osoby zatrudnione przez manpower, oczywiście za stawke minimalnej krajowej czyli 4600 brutto, ale teraz najlepsze... Duża część operatorów w tej firmie, nieważne czy pracuje 3, 5 czy 10 lat, ma w umowie podstawę 4300 brutto, czyli nie nawet minimalna krajowa! Ale widocznie wszystko zgodnie z prawem, to wypłata jest do minimalnej wyrównana premią motywacyjną i dodatkiem za nocki! A co jeśli ktoś pójdzie na l4? No życie, ma pecha.
    Operator.

13.03.2025 23:49

4409 brutto mamy dokładnie na umowie natomiast od stycznia tego roku jest 4666 brutto a Pan (usunięte przez administratora)po prostu sobie to wyrównuje premią także to co nazywane jest premią powinno być nazywane bardziej wyrównaniem.Ogólnie firma tym samym dała ludziom do zrozumienia że ma ich w nosie czy będą robić czy się zwolnią
    Bachor

17.02.2025 21:38

Witam,Czy jest możliwość dojścia do inżynieringu lub technologa w tej firmie jak z atmosfera i klimatem w zakładzie ?
    Zapracowany

19.02.2025 15:48

W inżynieringu jest spoko. Hajs powyżej 10k brutto, sporo benefitów. Atmosfera jest dobra, wspieramy się nawzajem w tych trudnych czasach. Do tego mamy możliwość popracować na produkcji i zobaczyć jak to wszystko wygląda od drugiej strony.
    Inżynier

06.03.2025 10:26

Z tymi zarobkami to bym się nie zgodził. Większość ludzi z inżynieringu zarabia koło 5-6k na rękę mając już większy staż. Ja sam pracuję od ponad 6 lat i ledwo się dochapałem 5 na rękę. Z tymi benefitami też bym się nie zgodził, bo jedyna różnica między inżynieringiem a produkcją to możliwość pracy zdalnej, ale to też ograniczonej do 24 dni w roku. Jeśli chodzi o atmosferę, to rzeczywiście jest dobra i jak trzeba, to się nawzajem wspieramy.
    Jo lka

18.02.2025 21:53

Czy ktoś ma informacje jak wygląda sytuacja odnośnie zapisów na wycieczkę ? Czy przyjeżdżając nad ranem jest szansa się jeszcze załapać ?
    Xxx

14.02.2025 12:19

Ja Was wszystkich nie rozumiem.. stale na wszystko narzekacie i wszystko Wam zle od naprawdę błachych spraw. Jak Wam wypłaty nie pasują to zróbcie prawko na tiry i zarobicie 15 tysi na miesiąc no że i w tym znajdziecie problem...A taki że zobaczycie rodzinę raz na dwa może trzy tygodnie.
    Yogi

16.02.2025 22:36

Człowieku co ty piszesz za bzdury chodzi o to że w tym zakładzie płaca nie jest adekwatna do pracy ciężkiej pracy .Jak uważasz że jest dobrze to oddaj połowę swojej pensji albo najlepiej pracuj za darmo.Od nowego roku jest wprowadzona najniższa krajowa a większość nawet tego nie ma wyrównują to premią a co jeśli ktoś zachoruje to jak mu zapłacą i nie mów że mam zmienić pracę, pracuję ciężko po to żeby zarobić a nie jałmużnę dostać a ZZ też siedzą cicho i tańczą jak im detektor zagra ale kasę od pracowników to umią brać .
    Mario

16.02.2025 04:19

Ogólnie głównym problemem w tej firmie jest to że ludzie z produkcji sami siebie nie szanują a wymagają tego że dyrektor będzie to robił,tylko po co ma to robić skoro widzi że grono osób tą firmą żyje przychodząc do pracy na nadgodziny np nocka w niedzielę,sobota druga zmiana, zostają np do drugiej,trzeciej w nocy zamiast skończyć o 23 , przychodzą na czwartą, piątą rano bo chyba spać nie mogą a to wszystko za najniższą krajową i po co dawać podwyżki skoro plan i tak wyrobiony?i góra zadowolona.Ludzie więcej szacunku do samych siebie skoro i tak na podwyżki nie ma co liczyć.

10.02.2025 13:17

14.02.2025 11:52

A niby co mam zrobić z sobą po ponad 40-stu latach pracy w tej firmie ?? Szukać nowej pracy ?? Kto mnie przyjmie w tym wieku ?? Też mam niewiele więcej niż najniższa krajowa bo pracuje na produkcji ale wytrwale czekam na emeryturę i nie narzekam jak wy młodzi.

14.12.2024 03:35

Tak byľo wszystko kolorowo..a teraz jak ma dochodzić do zwolnienień to jazda i wskazywanie,która grupa zawodowa najgorsza,technicy,narzędziownia czy mecánica. Niech każdy patrzy na siebie bo znam i takich z produkcji co są cwani i się obijają, albo jadą na specjalnych przywilejach chodząc tylko na jedną zmianę. Śmiechu warte. Lepiej szukajcie wszyscy nowego zatrudnienia bo długo ten cyrk już nie pociągnie, ile można zakłamywać rzeczywistość.
    Xxx

20.12.2024 19:12

Jak Cię wywalili to miej tylko do siebie żal.
    Adinos

03.01.2025 14:42

Tak , ale z produkcji zwalniają . A lewactwa niektorych działów nie . Dlatego taki atak
    bez nica.

20.12.2024 13:26

Jakież to smutne , trudno doszukać się tutaj pozytywnej opinii nt. pracy w tej firmie. Pytam zatem dlaczego skoro tak źle Was traktują, tak słabo płacą, tak wiele trosk przywodzi Wam praca wykonywana, wciąż tak wielu z Was przystaje na wszelkie próby integracjii z kolektywem w/w?. Przyklad? - choćby tzw. Wigilia na stołówce. Co to ma być? ...czy w gronie rodzinnym również spożywacie posiłek stojąc u drzwi z papierowym talerzykiem w ręku?, na pół zimną rybą, i kawałkiem ciasta , które po przepychance udało się wywalczyć ?. Tak ma wyglądać ów szczególny dzień?. Oczywiście są też tacy, którzy pomimo dnia wolnego, są zmotywowani, aby wsiąść na rower choćby i dołączyć do grona biorących w tym "przedstawieniu" udział. Cały ten zgiełk i płacz przedstawiany tutaj , jest niczym wobec Waszej dwulicowej postawie. Brak jedności, konsekwencji i odwagi na koniec, stanowi wspóny mianownik , by traktować Wasze racje w sposób czysto olewatorski. Bo jeśli człowiek nie ma szacunku do siebie , to jak ma szanować go reszta.
    Kałmuk

21.12.2024 14:16

Ta diagnoza to obraz współczesnego "polactwa" ukształtowanego przez lata złej historii...wojny,zabory,mordy,powstania itp. Tacy jesteśmy. Zmienić to może tylko kolejny walec...historii

21.12.2024 17:26

Święta prawda ja nie poszedłem na tą wigilię po prostu po 40 latach w tej firmie nie chciałem brać udziału w tym cyrku.
    Ciekawa

19.12.2024 11:14

Jak to właściwie jest? Tu się pisze o redukcjachi kryzysie, a na portalu pra..pl są ogłoszenia zarówno do Ostrowa jak i do Krotoszyna. To zwalniają czy zatrudniają?
    Fantomas.

18.12.2024 11:10

Może to w końcu dobry czas na zmianę branży, właściciela a przede wszystkim dyrektora żeby jeszcze ten zakład uratować.

09.12.2024 10:00

Edi

13.12.2024 16:03

Zgadza się , przyjęci niektórzy po znajomosci .Robią to co im pokazano . Ale najlepiej odpeka i do domu , a wyplata taka jak u tych ambitnych . Kierownik spoko , ale Ci co bujają się na ranki co potrafią ? Wielka pomyłka , ale nam nadzieje ze uczciwie rozegracie zwolnienia . Nie znajomość czy koleżeństwo , tylko uczciwa praca ludzi
    Stef

11.12.2024 16:08

Faktycznie , ci młodzi w narzędziowni poprzyjmowani (usunięte przez administratora), fachu w rękach nie posiadają . A wypłaty zgarniają jak fachowcy , co poradzą sobie bez marudzenia na produkcji . Ustawienie maszyny spokojnie informatyczny dają radę czy mechanicy . Wypłaty w narzędziowni są dość duże i niesprawiedliwe .
    Miruś

06.11.2024 15:49

Przyłączam się do wypowiedzi innych . Cięcia na produkcji Ok . A czy firma przygląda się pracy mechaników ? Co oni tak naprawdę robią przez 8h ? Aż tylu potrzeba do ogarnięcia ? Gdzie nie ma tyle usterek itd ???? Nie jestem z produkcji uprzedzę Waszą wypowiedź. Biorą dużą kasę za zbijanie bąków . Tutaj trzeba zrobić cięcia , ponieważ ich wypłaty drogo kosztują firmę. Poruszę tenat biura . Skoro na tyle osób potrzeba księgowych , a cięcia o połowę mają być : to o połowę mniej w biurze , mniej liderów , mniej kierowników i mniej mechaników !
    Stefan

03.12.2024 19:44

Oj widać mało wiesz …. W narzędziowni wykonywane są również projekty sprzedawane na cały świat… Narzędziownia obsługuje nie tylko Mahle w Ostrowie
    Dark

09.12.2024 11:40

Narzędziownie aż tyle osób nie potrzebuje . Czesto nie ma co robić . Na nockach kimają na zmiane . Sorrry ale to obiboki Ci młodzi
    Lager

26.11.2024 20:41

Haha Mówiłem że zakład padnie to tylko kwestia czasu

01.12.2024 18:12

No zobaczymy po nowym roku czy zostanie chociaż 600 os. Podobno nawet 500 ma tylko pozostać reszta manpower
    Andrzej

02.12.2024 12:02

A ja słyszałem, że ma zostać 450. Tak mi powiedział stryjeczny woj szwagra mojej drugiej żony. (usunięte przez administratora) co uslyszimycie i potem taka atmosfera na firmie. Co rok czy dwa jest taka sytuacja. Kryzysy zdążają się ciągle. A najwięcej do powiedzenia mają największe nieroby.
    bez nicka

29.11.2024 19:52

Proszę mi łaskawie wytłumaczyć, jakim cudem podczas kryzysu w branży motoryzacyjnej utrzymywane są osoby oraz stanowiska , które ponoć piastują a nie wnoszą nic poza obchodem hal produkcyjnych?. Osoby te, często odziane w dresowe stroje lub czysto plażowe z różnorakim nadrukiem na T-shircie oraz uśmiechem na ustach i rączkami w kieszeni maszerują w tę i we wtę. Czy prawdą jest, iż zatrudnienie tychże ma charakter czysto kumoterski?. Dodam tylko, że jak wielu podkreśla MAHLE, to firma z poważna i ceniona na całym świecie, jak to się zatem ma do w/w?. Pamiętam czas, gdy wyznacznikiem kompetencji był nie tylko strój, ale także fachowa pomoc w razie problemów napotykanych poczas codziennych obowiązków - co mamy tutaj? ....turystów z notesikiem pod ręką dla których priorytetem jest okupowanie automatów z kawą. Zostają jeszcze te nieszczęsne audyty, istny cyrk na kólkach - maszyny w rozsypce, ludzie pochowani po kątach, za to posadzka świeżo umyta.
    Z4

27.11.2024 22:30

@Pracodawca Elektryki i ta cała ekektromobilność strzał w kolano to było wiadome skupienie się wyłącznie na elektrykach wyszło wam bokiem i rykoszetem oberwą pracownicy taka prawda brakuje alternatyw " Fajna " była wizja wygrywanie projektów ok ale rynek was zweryfikowł i wyszło jak wyszło

27.11.2024 00:33

Witam. Czy to prawda że będą jakieś przeniesienia do zakładu Krotoszyn ? Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mahle Thermal And Fluid Systems Poland?

Kontakt - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

UL. WODNA 15 63-400 Ostrów Wielkopolski

MAHLE Krotoszyn
    Branże: Części i akcesoria samochodowe
    Qwerty

23.11.2024 11:41

Sytuacja panującą w firmie doprowadziła do tego, że coraz więcej osób, mimo tego że złapały ich jakieś infekcje, chodzi do pracy i zaraża innych, zamiast siedzieć na chorobowym
    Miła

27.09.2024 13:11

Dzień dobry, chciałabym pracować w HR, twardym lub miękkim. Jak wygląda zespól HR w Mahle w Ostrowie? Dobrze się pracuje? Czy panuje przyjazna atmosfera? Czy przełożony jest otwarty na nowe pomysły i wprowadzanie usprawnień? Jak zarobki, czy jest jakiś oficjalny system przyznawania podwyżek? Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi.
    .nn.

10.07.2024 22:36

@Pracodawca Czy ktoś może wreszcie wymienić klimatyzację w jadalni na dziale PQ/PSA ?!! Temperatura w pomieszczeniu to jakieś 30 stopni, a w drugim pomieszczeniu klimatyzacja już przecieka. Sprzątaczki tylko podkładają kosze żeby nie musieć wycierać wody z podłogi. Serwis klimatyzacji sam przyznał, że pracodawcy szkoda pieniędzy na nową klimę. Firma uważa się za nowoczesną, a pracownikom psuje się jedzenie w jadalni przez gorącą temperaturę!
    Olek

25.08.2024 10:59

Przecież to mniej niż 18 zł za godzinę. Nie wierzę
    Marko

25.08.2024 14:41

Można nawet mniej zależy jaka jest premia motywacyjna abo jak pójdziesz na L4 i nie masz premi wcale
    Manpower

19.08.2024 16:33

Dzień dobry, czy zatrudniając się przez Manpower są jakieś dodatki i premie?
    ONR

19.06.2024 16:35

Czy są zatrudnienia? Znow tygodniowe umowy?
    Yogi

08.07.2024 22:03

Równie dobrze można powiedzieć że moglibyście wymyślać ile się da gdyby produkcja tego nie wyprodukowała z naszej pracy macie premię motywacyjną my z waszej nie inzyniering miał wspomóc produkcję i gdzie oni są znikają po jednym lub dwuch dniach tak im się podoba
    xx

10.07.2024 07:37

Na premię składa się kilka czynników, między innymi braki za które również odpowiadamy. Nie będę kontynuował tej dyskusji, skoro w inżynieringu jest tak świetnie to proszę złożyć podanie :)
    Interesant

19.06.2024 13:38

Jakie są zarobki w mahle na produkcji?
    MH

24.06.2024 18:43

najniższa krajowa czyli 3221,98 zł netto i to na 3 zmiany no może jeszcze za te nocki jakaś premia to równo ok 3300 zł Agencja pracy Manpower a w ogłoszeniach na olx piszą do nawet do 5000zł brutto haha
    Andrzej

25.06.2024 08:52

Aktualnie prawie najniższa krajowa. Premia jest obcięta na gwarantowaną 200zł brutto. Praca na 3 zmiany. Latem gorąco na hali ale idzie się przyzwyczaić. Miesięcznie około 3500,3600 max netto

25.05.2024 19:29

Mahle to firma wyznaniowa? Przesuwanie dni pracujących, nie biorąc pod uwagę zdania pracowników, bo jest jakieś "święto" jest niedopuszczalne
    Zrezygnowany

08.05.2024 09:36

No i niestety premii nie bedzie, była marna podwyżka to w zamian zabrano nam premie motywacyjną... i jak zwykle zostalismy wy.......

08.05.2024 09:43

A skąd taka informacja? Premia motywacyjna jest bez zmian :)
    Jolka

08.05.2024 15:31

Bo takie pogłoski chodziły po zakładzie a teraz mówi się że to chodzi o maj i dalej jeśli nie ma żetelnej informacji to wtedy wychodzą nieporozumienia
    Ana

29.04.2024 03:30

Też odczuwacie, że z dnia na dzień jest gorsza sytuacja w zakładzie. Każda kolejna decyzja kierownictwa nietrafiona i wpływa na pogorszenie stanu firmy. Zwolnienia, przebąkiwania o postojowych.
    Jolka

29.04.2024 11:42

Niby spadek produkcji na pewno na niektórych działach tak ale za to na piecach spadku nie widać wręcz przeciwnie piece się nie wyrabiają brak ludzi serwis podmienia na przerwy z BMW ludzie przeniesieni na piece połowa się zwolniła nadgodziny jadą układarki i piece to wtedy są chętni z biur i inżynierki polityka tego zakładu to jakaś porażka.
    XYZ

27.04.2024 10:38

@Pracodawca Dlaczego pracujemy w sobotę 27.04 za dzień 2.05 Dzień za dzień? Powinno być wypłacone 8h I dlaczego anulowano urlopy wysłane miesiąc temu na 2.05 Wmawiając ludzią , że muszą przyjść w sobotę dzień za dzień. Aaa no i może pora przyjrzeć się osoba na sztucznych stanowiskach które tylko chodzą. Czepiacie się pracowników, mówicie , że wciąż za dużo ludzi bo jest mniej pracy... Więc po co 2/3 liderów i techników na połowę działających maszyn. Po co osoby od jakiś rozwiazywania problemów skoro nic nie jest naprawione, a do każdej rzeczy przychodzą mechanicy.

28.04.2024 21:17

Była informacja że 27 odrabiamy 2 maja potem była cisza nikt nic nie wiedział dopiero grafiki pokazały że powciskali osoby z innych stanowisk w sobotę tym samym mają 2 mają wolne a reszta musi przyjść do pracy.Niby wielkie oszczędności a idzie jedna układarka ????
    M...

29.04.2024 01:10

Chyba czegoś Morwo nie rozumiesz... chodzi mi o sprawiedliwe traktowanie a nie propagowanie nierówności jak to miało miejsce... mam nadzieję, że sprawa zostanie wyjaśniona przez Pracodawcę

20.02.2024 12:55

MAHLE daje mnóstwo okazji do darmowych szkoleń oraz nowych uprawnień które można wykorzystać w całym kraju ale nie będą inwestować w osoby które same nie wiedzą co mają ze swoim życiem zrobić.
    ...

13.04.2024 11:58

Najlepiej i najłatwiej zawsze powiedzieć, że winny jest pracownik, firma sama nie wie, co z niektórymi osobami robić. Szkolą tylko tych, co chcą szkolić.

17.02.2024 17:13

ja

11.03.2024 14:14

A do kiedy te negocjacje mają trwać ? Jest podany ostateczny termin podjęcia jakiejkolwiek decyzji ? Czym dłużej czekamy tym więcej tracimy, bo na wyrównanie to nawet nie liczę.

15.04.2024 09:39

Nie wiesz jak bardzo sie mylisz.. nie mam tu żądnych przywilei a kumoterstwo i (usunięte przez administratora) jest mi bardzo dalekie. Pracuję równie ciężko jak nowo przyjęci pracownicy a nawet czasem ciężej bo ze względu na staż pracy wymaga się ode mnie dużo więcej niż od początkujących pracowników.
    Nikt

03.04.2024 13:29

Do Pana Dyrektora zanim będzie zwalniał ludzi to niech zorientuje się bo dobrych pracowników się pozbywa a obibokoi łażą od do I szkoda ich dla dobra firmy jak pracy nie ma to emerytów się pozbyć bo mają pewny pieniądz.
    Z4

14.02.2024 07:24

Nie rozumiem tego płaczecie za pracą w której płacą wam grosze najniższe pieniądze A wy jeszcze płaczecie że was wyrzucili !? Może to szansa na znalezienie lepszej płatnej pracy ?
    ???

12.03.2024 21:26

A ktoś składał papiery do Mahle Krotoszyn? Sam szukałem i widzę że oferują do 6500 brutto co jest dużo więcej niż w Ostrowie a to ta sama firma. @Pracodawca może wyjaśnicie skąd taka różnica w tej samej firmie.
    Robert

16.03.2024 00:49

Bo tam nie mieli planu produkować pod elektryfikacje. A w Ostrowie chcieli większość części tylko do elektryków. Tylko elektryczne auta się tak nie sprzedawają jak planowano i przez to te różnice.
    Majka

29.02.2024 18:42

Dlaczego ludzie pracujący na piecach,dzwigaja kilka ton wymiennika nie dostają premię za to pracę,nikt nas nie szanuje w tym zakładzie,a wystarczy chcieć nas docenić w końcu tylko pracujemy ,na opłaty.
    Tyy

11.03.2024 22:53

Przełożony na pewnym dziale powiedział, że premie są wstrzymane

12.03.2024 08:30

To nie prawda. Premia motywacyjna nie została wstrzymana :) Pozdrawiam, HR Marketing
    Olek

05.03.2024 18:38

Podobno podwyżki jest 6 procent i jest zamrożona. Ktoś wie coś na ten temat?
    Jola

20.02.2024 14:13

Czy ktoś wie jak przebiegają rozmowy związków z pracodawcą ? Kiedy możemy liczyć na informację w sprawie wynagrodzenia oraz jego wysokość ? Wie ktoś może jakie są przewidywania w sprawie podwyżek ? Czy będzie wyrównanie od stycznia
    Wkurzony

11.02.2024 01:04

HALO halo !!!tak Ty pracodawco ..jeszcze niedawno pisałeś że zakład popiera równe traktowanie bez względu na narodowość wyznanie czy kolor skóry a wy co zdyskrymiowaliscie Polaków wywaliliscie ich z pracy i to w jaki sposób a Ukraińców zostawiliście -to jest to wasze równe traktowanie
    Wkurzony

13.02.2024 05:40

Na moim zostało trzech a Polaków wywalili i to już w pierwszej turze pracowali dłużej i dobrze a powinno być na odwrót

15.02.2024 18:20

Jako pracodawca chcielibyśmy wyrazić nasze zaniepokojenie w związku z sytuacją dotyczącą niektórych komentarzy na tej platformie. Pragniemy zdecydowanie podkreślić, że jesteśmy świadomi sytuacji, w której to te same osoby ciągle publikują komentarze, niezależnie od używanego nicku. Nasza firma śledzi aktywność tutaj i widzi, że ta sama osoba pisze komentarz i dalej sobie na niego odpowiada. Powoduje to nie tylko nakręcenie niewłaściwej i negatywnej narracji, ale również w wielu przypadkach głoszenie nieprawdy i informacji niezgodnych z naszymi wartościami. Pragniemy podkreślić, że komentarze naruszające dobre imię naszej firmy, zawierające treści obraźliwe czy wszelkie przejawy dyskryminacji narodowościowej zostaną zgłoszone i podejmiemy odpowiednie kroki w celu ochrony naszego wizerunku oraz zapewnienia poszanowania praw naszych pracowników.

06.01.2024 23:04

07.02.2024 20:31

@Pracodawca Dla mnie każdy pracownik powinien choć miesiąc popracować ma piecu. I w tedy docienia swoje stanowisko pracy. A dodatek do podstawy dla pracowników piecy należy się bo dobrze wszyscy wiedzą że nikt nie chcę pracować na piecach. A każdy kto przychodzi z innych działów to od razu bierze l4. Na prawdę docencie tych pracowników co tam pracują.

10.02.2024 18:58

Gdyby na piecach było tak lekko to nie byłoby tyle żółtych koszulek a teraz jak ich pozwalniali to dopiero się zacznie poprzenosili ludzi z BMW to się zaczną L4 i kombinowanie żeby tylko nie robić na piecach to jak operatorom tak ciężko na układarkach to na piecach napewno będą wolne miejsca więc korzystajcie póki jest okazja
    Szok

10.02.2024 18:18

Polaków pozwalniali,a Ukrainki nadal pracują z Manpower

Zostaw merytoryczną opinię o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.