Górna Półka Zakład Stolarski Kamil Zieliński
3 28 6 1

Opinie o Górna Półka Zakład Stolarski Kamil Zieliński

Filtruj opinie po kryteriach:

Marcin
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Mnie się dobrze pracuje, jeśli komuś nie odpowiada to polecam zmienić prace. Premie na święta są, nadgodziny wypłacane. Z szefostwem można się dogadać w każdej kwestii o ile samemu się jest w porządku.

Pomocna?
Tak2Nie
Emilia
Nazwa działu: Obsluga klienta
 Opinia

Witam. Dziś otrzymałam szafeczkę na buty od Pana Zielińskiego. Jest na prawdę w porządku. Obszerna i kolorek super zagrywa mi się z szafą wnękową. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
BE
 Opinia

Panie S z Suraza mamy dla Pana wiadomosc wczoraj Pana byli klienci malzenstwo lekarzy zlozyli zawiadomienie do KAS. .Ponoc pobral Pan za cale mieszkanie 41 000 zl a ludzie do dzisiaj nie maja dokonczonej kuchni ,szafy i lazienki .I bedzie kolejna kontrol. z US .I prawidlowo nieuczciwych wykonawcow trzeba karac duzymi domiarami i podatkami !!!

Pomocna?
Tak2Nie7
Klient
 Opinia
@BE 19.03.2019 11:46

Bedzie chociaz z czego placic 500 plus i trzynaste emerytury .

Pomocna?
TakNie5
Klient
 Opinia
@BE 19.03.2019 11:46

Dobrze dobrze z czegos trzeba placic 500 plus i trzynaste emerutury.

Pomocna?
TakNie4
WK
 Opinia
@BE 19.03.2019 11:46

Jedyna firma ktora wypadla z rynku podlaskiego to stalarnia naszego Sianki .Dlaczego tak sie stalo ocene zostawiam Panstwu ja bynajmniej z tego powodu napilam sie najdrozszego szampana. a gdy rozwalil rodzine napilam sie najlepszej wodki a gdy straci wszystko czego mu zycze to napije sie najstarszego wiskacza .

Pomocna?
Tak1Nie4
jarek
 Opinia
@BE 19.03.2019 11:46

zgadzam się

Pomocna?
TakNie2
I.K
 Opinia
@WK 30.03.2019 22:57

I skarbowka pusci go z torbami !!!

Pomocna?
TakNie3
I.K
 Opinia
@I.K 01.04.2019 20:30

I jak zonie pomozemy to tez go pusci z Torbami .I o to chodzi .

Pomocna?
TakNie1
I.k
 Opinia
@BE 19.03.2019 11:46

Kazdy chyba juz wie ze slynny stolarz z Suraza jest posmiewiskiem calego internetu i swiata .Kazdy to czyta.!!!!

Pomocna?
TakNie1
Niezadowoleni byli klienci
 Opinia
@BE 19.03.2019 11:46

Z okazji. zblizajacych sie Swiat zyczymy stolarzowi S z Suraza smacznego jajka i niech mu. jajko stanie ale w gardle.Byli klienci.

Pomocna?
TakNie1
jarek
 Opinia

witam wszystkich którzy będa chcieli coś zakupić od firmy górna półka odradzam,ja zakupiłem szafkę na buty dostałem ją po uzgodnieniu 7-8 tygodniach to jeszcze mało bez zawiasów otwory żle po nawiercane żeby pasowało a teraz mam w plecy 430 zł szafkę na opał bo do tego się nadaje

Pomocna?
TakNie1
zamówienie
Nazwa działu: Obsluga klienta
 Opinia

Wszystko zgodnie z zamówieniem, na czas zgodnie z zapewnieniem. Zero zastrzeżeń, będę polecał.

Pomocna?
Tak10Nie
Obecny pracownik
 Opinia

Mnie w tej firmie krzywda się nie dzieje, a jeśli komuś nie pasuje na rynku jest dużo pracy zawsze może ją zmienić. Maruderzy i hejterzy zawsze się znajdą.

Pomocna?
Tak16Nie
byly pracownik
 Opinia
@Obecny pracownik 17.02.2019 20:58

Ojej jaki dobry pracownik ciekawe czy wie jaka kase nabija dla swego szefa swoja robocizna .

Pomocna?
Tak1Nie7
Głos rozsądku
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@byly pracownik 18.02.2019 12:21

Słuchaj chcesz być szefem to zakładaj działalność kto Ci broni? Pracuj po 12 godzin 7 dni w tygodniu, zatrudniaj pracowników i miej masę stresów. Później może nie będziesz musiał pracować już wcale. Bądź szefem też będziesz miał pieniądze. Jeśli jednak pracujesz u kogoś i praca Ci nie pasuje to zostawiasz prace i idziesz dalej. Nie przejmujesz się niczym. Nie interesują Cię kredyty na maszyny i tym podobne. Kwestia wyboru i osobistych predyspozycji. Nie ma co hejtować, zazdrościć i tracić czasu na forach. Trzeba brać się do roboty. Zakładaj działalność!

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klienci
 Opinia
@Głos rozsądku 22.02.2019 14:57

No jeden z. pracownikow mial swoja firme. i tez zaczynal z gornej polki a przez swoje wysokie mniemanie ze jest najlepszym stolarzem na swiecie. wyladowal na dnie.Teraz kamufluje sie w firmie Gorna Polka i zasila szara strefe .I jak Pan mysli Panie S.jak. co na to wszystko KAS ?

Pomocna?
Tak1Nie7
Wandzia
 Opinia
@klienci 25.02.2019 15:51

Przeciez ta osoba o ktorej mowa twierdzi ze jest osoba bezrobotna ale za to prowadzi bogate zycie telefoniczne szczegolnie bardzo lubi numery o koncowkach 250 i 172 .Moze sie komus te informacje bardzo sie przydadza ?

Pomocna?
Tak1Nie7
niezadowolony klient
 Opinia
@Wandzia 26.02.2019 16:54

I przestrzegam wszystkich przyszlych klientow przed stolarzem. panem sianko on nie robi dobrych mebli a jego montaze to niedokladnosc ,brud ,arogancja i wyklocanie sie .Poznacie go po znaku szczegolnym. ma zlamany nos i jest szpakowaty.

Pomocna?
Tak1Nie7
byli klienci cud kuchnie
 Opinia
@niezadowolony klient 28.02.2019 12:05

Bogdan Sianko vel Iwaniuk to co zrobil swoim klientom meblowym niech mu pieklo lekkie bedzie a za zycia pieklo na ziemi .

Pomocna?
Tak2Nie6
.byli klienci cud kuchnie
 Opinia
@byli klienci cud kuchnie 04.03.2019 06:23

A za wszystkie kontrole ktore byly i beda prosze podziekowac bylym klientom cud kuchnie albo jak Pan woli mbd-meble .Powodzenia.

Pomocna?
Tak1Nie6
Stolarz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@byly pracownik 18.02.2019 12:21

Zawsze jest wyjście, jak Ci firma nie pasuje to po co w niej pracujesz, znajdź sobie lepszą i daj znać, czy w ogóle takie są albo jak tak pisze otwórz swoją firmę i zobaczymy jak Ci pójdzie.

Pomocna?
Tak13Nie
Stolarz z Lap
 Opinia

Witam na forum trafilem przypadkowo i za jego posrednictwem chcialem podziekowac stolarzowi z Suraza za wspolprace ktora nawiazalem z duzym biurem projektowym z Warszawy ktore najpierw te wspolprace zaproponowano temu stolarzowi z Suraza ale z uwagi na duze konflikty w rodzinie zrezygnowano z niego .Wspolpraca przebiega dobrze robimy ogromne projekty meblowe .Czasami sprawdza sie powiedzenie gdzie dwoch sie bije tam trzeci skorzysta i tak sie stalo w moim przypadku .Dla stolarza z Suraza dziekuje i zycze sukcesow w firmie polka.

Pomocna?
Tak1Nie10
Józef
 Opinia

-PENSJA NA CZAS -NADGODZINY WYPŁACANE -SZEFOSTWO OK -UMOWA O PRACE - GODZINY PRACY OK -EKIPA NA PLUS -KLIENTOW SPORO CHYBA NAJWAZNIJSZE RZECZY:

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Atmosfera w pracy ok, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalfikacji, firma się rozwija. Jeśli ktoś jest ciekawy warunków pracy itp. najlepiej sprawdzić i się przekonać samemu.

Pomocna?
Tak10Nie1
mądraluch
 Opinia

Ile zarabia szef to nie powinno nikogo interesować. Można mieć swoją firmę i też zarabiać na pracownikach jeśli już tak twierdzicie.

Pomocna?
Tak12Nie1
Maksim
Nazwa działu: Obsluga klienta
 Opinia

Obsługa klienta na piątkę. Nie ma problemu z odpowiedzią na pytanie dotyczące zamówienia. Wszystko załatwione szybko i sprawnie.

Pomocna?
Tak12Nie1
Patryk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Praca jak praca trzeba pracować i tyle. Będziesz sumiennie wykonywać obowiązki to na pewno zostaniesz doceniony. Ja tak miałem i naprawdę wiem coś o tym. Polecam innym

Pomocna?
Tak12Nie1
Ona
Nazwa działu: Obsluga klienta
 Opinia

Jestem zadowolona z tej firmy. Na początku nie było najlepiej ale z biegiem czasu wszystko się unormowało (czas pracy, płaca itp) Na pensje nie narzekam, z wolnym dniem jesli potrzebuje nie ma problemu.

Pomocna?
Tak12Nie1
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Po roku pracy jestem zadowolony z firmy, dobra pensja jak wypracujesz ją ,ja się cieszę, lenie nie zarabiają w tej firmie. Pracowitosc, dobre chęci i nie narzekam.

Pomocna?
Tak12Nie1
Ula
Nazwa działu: Obsluga klienta
 Opinia

Bardzo fajny kontakt z działem obsługi sklepu internetowego. Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie i jestem zadowolona. Polecę znajomej.

Pomocna?
Tak12Nie1
MK
Nazwa działu: Obsluga klienta
 Opinia
@Ula 14.02.2019 20:40

Kompletna pomyłka jeżeli chodzi o kontakt !!, nie odpisuja na maila i nie odbieraja telefonow

Pomocna?
Tak3Nie6
Tom
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Przepracowalem w tej firmie juz trochę czasu i nie narzekam. Praca nie jest ciężka ale wiadomo trzeba przyjść i zrobić swoje. Widać, że firma się rozwija.

Pomocna?
Tak11Nie1
ON90
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Szafki wykonane z dobrego materiału to był już chyba trzeci zakup w tej firmie i jak narazie nie mam obaw, że cis będzie nie tak z zamówieniem.

Pomocna?
Tak11Nie1
Świeżak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracuje w firmie od niedawna, na szefostwo nie narzekam, pensja póki co nie jest oszałamiająca, ale wiadomo, że na starcie zawsze tak jest. Ważne, ze umowa od pierwszego dnia pracy i firmą wydaje się być stabilna.

Pomocna?
Tak11Nie1
Mario
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wystarczą chęci i podejście do pracy bez tego nigdzie nie będzie dobrze, ludzie przestańcie marudzić! Jeśli naprawdę wam jest aż tak źle to się zwolnijcie.

Pomocna?
Tak13Nie1
Ave
 Opinia

Jak dla mnie jest ok, wiadomo, że pieniążki mogłyby być większe, ale jest dobrze, szefostwo normalne, da się dogadać w każdej kwestii, a jeśli tylko uczciwie pracujesz, to nie ma stresu w pracy i nikt do Ciebie nie będzie mieć żadnych pretensji.

Pomocna?
Tak12Nie1
Rom
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zasada jest taka jeżeli komuś zależy na pracy to pracować będzie. Nikt od razu nie dostanie awansu na takie rzeczy trzeba sobie zapracować. Mnie firma doceniła i nie żałuję, że się zatrudnilem w Górnej Półce.

Pomocna?
Tak12Nie1
Jaro
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie narzekam na prace w Górna Polka w sumie jestem nowym pracownikiem ale narazie nie ma powodów do marudzenia.

Pomocna?
Tak13Nie1
Skuterr
 Opinia

Szczerze nie polecam warunki pracy to kpina. Właściciel nieuczciwy kłotliwy ciągle podejzewa pracowników że jego oszukujo a sam chce żeby pracownicy robili za psie pieniądze. Praca na czarno. Omijać szeroko ten zakład.

Pomocna?
Tak22Nie8
Kamil Zieliński
 Opinia
@Skuterr 21.10.2017 20:25

Panie Skuterr, jesteśmy uczciwą firmą wypłacającą należności co do grosza, a Pana komentarz to bezczelne szkalowanie. Wiemy doskonale kim Pan jest i proszę popracować nad umiejętnościami technicznymi, bo rozstaliśmy się w wyniku jedynie ich braku. Jeżeli chce Pan pracować jako stolarz, a nie posiada Pan deklarowanych wcześniej umiejętności - nie ma się co dziwić, że nie udało nam się porozumieć. Od 4 lat rozwijamy nasze przedsięwzięcie od zera, bacznie pilnujemy jakości naszych produktów i nie możemy pozwolić sobie na współpracę z osobami niekompetentnymi. Bardzo mi przykro, że rozstanie z nami tak Panu ujmuje, liczymy, że uda się Panu znaleźć wymarzone zatrudnienie w przyszłości.

Pomocna?
Tak11Nie1
pracownik
 Opinia
@Kamil Zieliński 03.07.2018 10:49

Panie Kamilu pan chce znalesc fachowca za pare zlotych na godzine na czarno, to sa kpiny.

Pomocna?
Tak3Nie6
Marcin

Zweryfikowany użytkownik

Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Zgadzam się z poprzednikami, że firma nie jest zla. Fajna atmosfera chce się chodzić do pracy. Jesli ktoś chodzi do pracy i nie nawalił to nie bedzie narzekac.

Pomocna?
Tak15Nie1
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Firma nie jest zla, jeśli ktoś się stara na pewno zostanie doceniony. Pracuje tutaj ponad rok i nie myślę póki co o zmianie pracy. Owszem pracy jest sporo ale to chyba dobrze.

Pomocna?
Tak15Nie1
Michal
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

W firmie nie jest źle dostalem umowe o pracę , stawka nie jest zla jak na poczatek. Jesli sie cos zmieni dam znać.

Pomocna?
Tak14Nie1
Marek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracuje w" Gorna Polka" dość czasu i nie zamierzam poki co zmieniac pracy. Wynagrodzenie zawsze na czas, adekwatne do zajmowanego stanowiska, a wiadomo jak w każdej pracy zawsze znajdzie się osoba, której nic nie będzie pasowało.

Pomocna?
Tak16Nie1
Darek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Polecam prace w tej firmie szefostwo całkiem spoko w każdej sprawie można się dogadać.

Pomocna?
Tak15Nie1
klient
 Opinia

Firma Pana K.Z .to obietnice bez pokrycia.Brak profesjonalnej kadry stolarze z lapanki slaba jakosc materialu daje finalny marny produkt .A sama cena mowi za siebie .Tanie mieso jedza psy !

Pomocna?
Tak4Nie8
dawni klienci
 Opinia

Witamy Pomimo ze Bogdan S jest robolem Gornej. Polki to prowadzi jeszcze swoja dzialalnosc meblowa na czarno. .Wysyla oferty i. swoje zdjecia dla klientow.Mamy dowod. np ze nie tak dawno wyslal 40 mmsow zdjec na nr 790 266. 372 Oczywiscie informacje. o prowadzeniu dzialalnosci w szarej. strefie znalazly final w jednym z urzedow .Tak jak mowilismy nie. pozwolimy o sobie zapomniec . Powodzenia .

Pomocna?
Tak7Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znajomy
 Opinia
@dawni klienci 16.01.2019 16:24

Ja pracuję w Lambudzie i mogę potwierdzić że Bogdan (chodzi o tego co przyjeżdża starym busem volsvagenem -karetką ) odbiera co jakiś czas gotowy materiał .Napewno widziałem go jak odbierał płytę pod koniec grudnia .Ale news dla wszystkich że robi u kogoś i to słynne szafki na buty .Szok szok szok nikt nie chciał uwierzyć . Co nie idzie mu własny interes ..... czy chce zdobyć patent na tanie popularne szafki .

Pomocna?
Tak6Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poszkodowani
 Opinia
@znajomy 03.02.2019 16:44

A my mozemy ze swojej strony obiecac ze sianko zostanie stolarzem roku. 2019 pod wzgledem podatkowym . My nie zapominamy ze przez niego w domu (usunięte przez administratora) mamy .

Pomocna?
Tak2Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Górna Półka Zakład Stolarski Kamil Zieliński - Białystok

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Górna Półka Zakład Stolarski Kamil Zieliński

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.