Opinie o SN Strukton Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SN Strukton Sp. z o.o.

Kordynator

Szczaja zygaja nawet z 4pietra przez okno to tam mieszkają normalni?czysta melina na tych mieszkaniach.wekendy to tragedia same rozruby i mordobicie! A na budowach domyslcie sie sami jak jest gdyz już liderowi ktoś odpowiedzial

Lider

Fszystko jest okej.panowie co tu piszeta to wielkie brednie.nazekata i nazekata a robic ni ma komu.firma jest ok płaci na czas nam(umowa)a tych z działalności to nawet dobrze że rolujom bo i tak nic nie robiom!

Cichy
@Lider 09.11.2017 19:13
Fszystko jest okej.panowie co tu piszeta to wielkie brednie.nazekata i nazekata a robic ni ma komu.firma jest ok płaci na czas...

Do wsioka lidera trochę tu pajacujesz. Ładnie czarujesz. Oczywiście że na umowach kasa jest na czas. Bo tak musi być. Co tych na działalności to proponuję najpierw troszkę liznac prawa i wtedy będziesz wiedział jakie korzyści czerpie z tego firma. Nie prawdą jest to że ludzie na działalności nie pracują. To raczej częściej jest na odwrót. Bo Ci na umowach ( nie wszyscy) uważają że im się należy wszystko. Co do bur. Jaki czasami dzieje się na hotelu to przepraszam. Ale wlasboe ludzie na umowach nie znają umiaru..... Ten portal jest po to żeby pisać prawdę A nie pajacowac

Do lidera
@Lider 09.11.2017 19:13
Fszystko jest okej.panowie co tu piszeta to wielkie brednie.nazekata i nazekata a robic ni ma komu.firma jest ok płaci na czas...

Słuchaj wsioku. Ty niby na umowie. Jak narazie to ż tego co tu da się zauważyć to wielu jest was takich na umowie którzy tylko są bo są. Uważają że kasa im się należy A ludzie na działalności nie przyjeżdżają tu po to żeby tylko przelazic cały dzień tylko zap. I proponuję ci liznac troszkę prawa jakie korzyści czerpie z tego firma.

Iza

Piszecie o tym, że pracownicy piją alkohol w pracy. Skoro każdy z Was to widzi to dlaczego nie reagujecie? Powinniście zgłosić to przełożonym, gdyby on nie zaważył, że takie sytuacje mają miejsce w SN Strukton. I @Pajak nie obrażaj nikogo, bo to łamanie regulaminu to obwiązującego: https://www.gowork.pl/regulamin

Mucha

Chleja na potęgę!

obecny

jest jak jest na pewno lepiej nie będzie tylko picie jest!!!! może ktoś porządek z tym zrobi!!!!

Obecna

I wystarczylo ze ToboŁ przyszedł do antwerpi a już gacie latają pracy nawet mu telewizor wnosili na górę

czysty

ludzie Toboła to tylko z nim i za małe palce maja dla niego każdy wie o kogo chodzi siedzą całymi wieczorami jeszcze niech zaczną obiad podawać do łóżka

Iza

@gej nie rozumiem Twojej wypowiedzi i pewnie nie tylko ja. Na forum piszemy prawdziwe i czytelne wypowiedzi, które są w stanie komuś dostarczyć informacje o SN Strukton. Czy mógłbyś wytłumaczyć co masz na myśli?

Iza

Piszecie o tym, że pracodawca ma problemy z wypłacaniem wynagrodzenia. Jak dużą część pracowników dotknął ten problem? Czy są to opóźnienia w wypłacie? Jeśli tak, to są to takie jak opisuje użytkownik @od-wyplaty-do-wyplaty?

od-wyplaty-do-wyplaty

... Nastała cisza... kasa na koncie jak co miesiac JEST ... Koniec komentarzy... Tyle warte wasze komentowanie. Do zobaczenia w nastepnym miesiacu na wylewaniu żygów, że AŻ (!!!) 3 dni spoznienia z wyplatą.

Hhjj

Dzwoniąc do biura 18 pytając o pieniądze słyszysz czekamy na przelewy od belgow to jest kur..wa śmieszne aby firma zatrudniająca ponad 100 osób nie miała kasy na wypłaty dla ludzi za ich zetelnie wykonaną prace! Sytuacja się powtarza nagminnie miesiąc w miesiąc to samo! Stary trzyma na swoim kącie euro bo do góry rośnie a ludzi ma w du..pie ! Kolego Tak jak piszesz sn sama nędza biorą się za te moduly to tak jak by płynąć rowerem wodnym w rejs dookoła świata! Czym tam robią?jak w Belgi na budowach trzeba gwoździe prostować bo nie ma ,ludzie chodzą w ciuchach które wyglądają jak po kontakcie z psem (podarte) taka duża firma a w magazynie jedna wiertarka i zdymany fleks...!To wyobraźcie sobie gdzie chcecie zacząć prace!Pani w biurze która przeprowadza rekrutację to taka miła słodka obiecuje kokosy a klamie w żywe oczy i oszukuje!

HR
@Hhjj 18.09.2017 18:55
Dzwoniąc do biura 18 pytając o pieniądze słyszysz czekamy na przelewy od belgow to jest kur..wa śmieszne aby firma zatrudni...

Oj Panie Andrzeju, tyle zalu i hejtu wylewac na forum. Mozna sie schowac za anonimowym nickiem i pisac bzdety. Tak stanac tearza w twarz z czlowiekiem i wtedy sie wyplakac to juz odwagi brak, co? Wracal pan do firmy wielokrotnie i zawsze z tego samego powodu byl pan zegnany. Byl pan wielokrotnie upominany i ostatnim razem. Nie ma miejsca dla ludzi w firmie, ktorzy wydluzaja sobie weekendy na eksporcie z powodu "zlego samopoczucia". Za duzo tych chorob u pana a szczegolnie w poniedzialki.... Czemu pan o tym nie pisze? Czemu od lat wraca pan do tej samej firmy skoro panu nie placa? Czemu tych 100 ludzi od lat trzyma sie firmy skoro nie placa? Czy wszyscy ci ludzie sa bezrozumni?

Brak-wyplaty

To co panowie jutro strajk?

Fryzjerwolinski

Bloczki wypiaskowane?godziny obciete metry pozabierane.zenuła....robisz i nie wiesz ile Ci ukradna....

Iza

A czym różni się fachowiec od majstra w firmie SN Strukton? Możecie pisać o stanowiskach, które są oficjalne, żeby każdy użytkownik zrozumiał o co chodzi? Teraz firma poszukuje budowlańców (http://www.snstrukton.com/). Czy ktoś jest chętny do pracy?

Jdjx

O i to jest przykład pracownik o 10.50 nie napisze komentarza tylko majster który siedzi w busie....

Szmatka

Największy wstyd robią pseudo majstrowie którzy udają że znają się na robocie wszystko mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedzą w klimatyzowanej budzie a jak wyjdzie z budy to łapy w kieszeni i słuchawki w uszach są też tacy co cały dzień przeleza lub przesiedza w budzie.... A ludzie muszą na takiego zarobić...

Fachowiec
@Szmatka 04.09.2017 22:26
Największy wstyd robią pseudo majstrowie którzy udają że znają się na robocie wszystko mają w [usunięte przez admina słowo niec...

Największy wstyd to robią pseudo fachowcy, którzy udają że pracują a tak naprawdę to tylko ściemniają i nawet rysunku nie znają. I tyle w temacie.

Sn

To tez nie są buły słowa...

Buła

do @nowy oczywiście, że warto jechać . Firma super, dobrze płacą. Godziny obcinają jak się opierdzielasz w robocie. Niestety takich co to się opierdzielają, stoją udają że wodę piją - bo niby upał albo "śpią w robocie" jest pełno. Tacy opierdzielacze, pseudo fachowcy , na których musisz robić jadą szybko do domu. I bardzo dobrze, bo tylko robią zły wizerunek tym co ciężko pracują i są fachowcami w swojej dziedzinie.

Nowy

A to wogóle warto jechać do Belgii jak obcinaja ponad 100h?interesuja mnie szczere wypowiedzi gdyż mam od nich jechać

byly

Kazda firma ma jakies perturbacje w platnosciach,ale tutaj zdarzaly sie nawet wyplaty na prosbe pracownika przed czasem,Kolczyk nie pisze opinii.

zona

Hello a co sadzicie o nowym zastecy menadzera pseudonim POKI (Pokemon) ? Jest wporzo ???

Jgbj
@zona 02.09.2017 22:13
Hello a co sadzicie o nowym zastecy menadzera pseudonim POKI (Pokemon) ? Jest wporzo ???

Pala!!! Podobno. Hlopom obciol ponad 100h loncznie

Gej
@Jgbj 03.09.2017 11:02
Pala!!! Podobno. Hlopom obciol ponad 100h loncznie

To jeszcze nikt go nie plama?

Xxx

Kolego kolczyk nie korzysta z internetu.... A gdybyś go znał to byś wiedział że to nie są jego słowa....

Kolczyk

W tej chwili firma płaci na czas ba nawet przed terminem. Chyba faktycznie mieli przejściowe problemy i oby tak pozostało. Co do samych spóźnień to faktycznie były rzędu 1 max 3 dni. Firma ma obecnie dużo kontraktów, dbają o ludzi aby mieli zapewnioną ciągłość zatrudnienia i nie musieli bez sensu zjeżdżać do domu i szukać nowej roboty. Słyszałem, że ma ruszyć budowa w Szwecji i to nie jedna. Byłoby super 183 dni w Belgi a potem 183 dni w Szwecji i tak na okrągło. Firmę polecam, roboty dużo, ludzie fajni co prawda trzeba mieć nerwy ze stali ale i z tym da się wytrzymać.

xxx

To sa spoznienia rzedu 2-3 dni.

Iza

@Obecny, @Pracownik, @Działalność a zgłaszaliście gdzieś to, że firma SN Strukton Sp. z o.o. zalega z płatnościami? Może warto to zgłosić i wyjaśnić? Czy sytuacja do sierpnia się zmieniła? Jak wyglądają płatności aktualnie? Informacje bardzo przydadzą osobom zainteresowanym pracą.

Klama

Jak ktoś kapuje tak jak ja to jest ok

Pracownik

I sytuacja się powtarza - 15 już dawno minął a pieniążków nie widać.... Stary nie płaci ludziom za uczciwie i rzetelnie wykonaną pracę tylko trzyma kasę na swoim koncie. Jak można go nazwać???

Działalność

Znów 15 i przelewu brak!

Scyczoryk

Ludzie marudzita i marudzita. starzy na młodych , młodzi na starych. Niech każdy robi swoje a dobrze bedzie. Najwarzniejsze to rzeby robota była i tyle.

Uczciwy

Ty Marek to starzy wala w hu.... a mlodzi robia wszystko za nich stary nawet nie wie co to rzedna po za tym jaka jest twoja wydolnosc exportowcu 4 piwa co zrobiles dla firmy stoisz za sciana i mowisz to ja zrobilem m sam majac 5 ludzi stary fagasie

działalność

I znowu płacą na raty

Działalność 2
@działalność 19.02.2017 14:16
I znowu płacą na raty

Nie pierwszy i nie ostatni raz

exportowy72

na eksport jedziesz żeby zapier..alać a nie na wakacje. jak ktoś nie marudzi, robi swoje i słucha kierownika może wyciągnąć spoko stawke a i nawet zawnioskowac o podwyzke. teraz juz wogule nie mozna narzekac bo nie trzeba zjezdzac po pol roku tylko mogą cie przerzucić z Belgii na inny kraj np na Holandie.

zniewieściały Marian
@exportowy72 25.01.2017 14:48
na eksport jedziesz żeby zapier..alać a nie na wakacje. jak ktoś nie marudzi, robi swoje i słucha kierownika może wyciągnąć spo...

chłopie szanuj zdrowie bo Twoje podejście widzę jest na rączkę prezesowi i więcej takich mu trzeba żeby wpływy zwiększyć...

dik85

Kasa dobra, płaca na czas, czego chciec wiecej. Pracujesz to zarabiasz, proste. Chcialoby sie zarobic tyle w Polsce ale o tym to mozna sobie pomarzyc. Pozdro dla wszystkich eksportowcow!

Jurek

Ja pracuje dla nich od lat z krótkimi przerwami nie narzekam i zawsze wracam . Jak ktoś jest dobry i zna sie na robocie to nie ma problemu. Polecam zarobki dobre, kasa na koncie na czas, kwatery też moga być.

mariusz

robota bez zarzutów, wiadomo jak jest w budowlance. ja mialem budowe w samej antwerpi, blisko do kwatery, fajne chlopaki w zespole. moze komus trafilo sie zle towarzystwo czy warunki ale ja nie narzekam

jaro

Zawsze się znajdą tacy co są niezadowoleni. Pewnie jednemu z drugim nie chciało się pracować albo coś źle zamontowali Kierownik obciążył za złą robotę i od razu , jak to firma nie dobra bo nie płaci.

Rozsądny

Tak, jasne. Za chwile we wpisach pojawi sie juz, ze nic nie płacą, praca po 30 godzin na dobę, a zakwaterowanie w kartonach... Oczywiście konkurencja robi robotę, skoro juz nawet tu łowią uwagę pracownika i zamieszczają swoje nabory na budowę. Szkoda tylko, ze posługuje sie szkalowaniem opinii innych. Jak to jednak w życiu bywa, los odpłaci i zginą od własnej broni, czyli kłamstw i pomówień. Anonimowe wypowiedzi to plaga obecnych czasów, maile na @gmail zakładane i kasowane po wylaniu wiadra hejtu na innych. Jedyna nadzieja w rozsądku czytających. Pozdrawiam.

3wp-

no właśnie, kwestia zakwaterowania, chciałabym wiedzieć jakie dają warunki i ogólnie czy dużo osób na kwadracie meldują

anonim

(usunięte przez administratora)

Nierob

To moze jakas strone internetowa podacie , belgijski krs itd skoro tacy powazni i wiarygodni jestescie jak piszecir

Gdynianin

Z tego co mi wiadomo to odpowiadają na pytania zadane przez FB (facebook.com/snstrukton)

Gdynianin

Pracuję i nie narzekam. Z tego co wiem szykują się nowe projekty w Belgii, ale też w Szwecji, więc roboty będzie sporo.

Tomek

Mam do nich jechać,do Belgii.Widzę tu rózne opinie.Nie wiem co o tym sądzić.Jak płacą na działalności gospodarczej?Wypłata co tydzień?Jak płacą na umowę o prace?Raz na miesiąc?Opowiedzcie proszę.

byly

Witam serdecznie bylem pracownikiem w belgi z sn butto miałem 15 e. odliczylem koszt za stancje potraca z wyplaty 300e -zus i podatek na czysto mialem 11 euro . nie placi na czas i na raty. Nie polecam i norma to 30 min pracy za darmo bo kryzys. Byłem na swojej dzialalnosci i malo godzin ok180 i zrezygnowalem.

tom

Zarobki w porownaniu do innych firm sa naprawde w porzadku! Probuje sie do nich dostac bo sam bylem w niemczech gdzie dostawalem na budowie jako zbrojarz 7 euro za godz.

mich

Oni notorycznie szukają ludzi do pracy. Widać że idą do przodu. Praca jak wszędzie wymagająca, ale też dobrze można zarobić. Najlepiej do Belgii i teraz słyszałem że też do Szwecji.

mich

Oni notorycznie szukają ludzi do pracy. Widać że idą do przodu. Praca jak wszędzie wymagająca, ale też dobrze można zarobić. Najlepiej do Belgii i teraz słyszałem że też do Szwecji.

Zibi

Tedzio wszystko zależy od twojego doświadczenia w zawodzie stawki zaczynają się od 14 euro na godzinę. Murarzom płaca z metra więc stawki są różne w zależności od tego z czego murujesz. Jak znasz język i masz uprawnienia np. wózki widłowe i pokażesz że jesteś dobry to na pewno dostaniesz większą stawkę.

Zibi

Firma jak każda inna , jak ktoś chce narzekać to zawsze będzie to robił. Jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził. Ja tam pracowałem dla nich jakiś czas temu i też marudziłem: a to kwatera nie taka, a to że budowa daleko itp . No to znalazłem robote u Niemca i nich go szlak trafi - mam 6,5 euro na godzinę!!!!!!!. Za wszystko kasę uwala i w terminie nie płaci!!! Wiecie jak to mówią "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"

Misza

Niektorzy pisza ostro ale ja robilem i mi sie podobalo... no prawie bo nieraz trzeba robic wiecej i ciezej ale ja chcialem !!! pracowac i wiecej kasy bylo.

Faust

Człowiek dostaje tyle ile chce mu ktoś zapłacić. Czy zasługuje na wynagrodzenie w danej wysokości to inna sprawa. Ja nie narzekam.

Zostaw opinię o SN Strukton Sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SN Strukton Sp. z o.o.