CLIMBEX S. A.

Brzezie

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 16 ocen.

Opinie o CLIMBEX S. A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLIMBEX S. A.

Agnieszka

@aaaa a Ty co możesz powiedzieć o pracy w firmie CLIMBEX S. A.? Jak długo pracujesz? @88 czy możesz powiedzieć coś więcej? Pojawiła się nowa oferta pracy na stanowisko Pracownik Serwisu Przemysłowego. W ofercie napisali m.in., że oferują pracę w stabilnej i dobrze zorganizowanej firmie z ponad 20-letnim doświadczeniem, w kraju i za granicą, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.

Agnieszka

Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w CLIMBEX S. A. Powyższa dyskusja odbiega od pożądanego tematu.

88
@Agnieszka 07.04.2017 13:15
Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w CLIMBEX S. A. Powyższa dyskusja odbiega od pożądanego tematu....

Taka jest nie stety prawda Pani Mądra!!!!!!!!!!

aaaa
@Agnieszka 07.04.2017 13:15
Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w CLIMBEX S. A. Powyższa dyskusja odbiega od pożądanego tematu....

Pani inteligent się znalazła zatrudnij się w Climbexie to sama się przekonasz jak jest kolorowo a nie mądrzysz się

66

Co słychać w climbexie? Nikt nic nie pisze!!!!

Adam

Paweł K jest jeszcze prezesem Climbexu?

3erdf

@iza no to super że tak jest widać ze są jeszcze ludzie którzy potrafią docenić swoją pracę i są z niej zadowoleni właśnie tego brakuje w większości firm żeby po prostu móc się normalnie dogadać większość pracodawców patrzy na Ciebie z góry niestety

iza

mam znajomych w Impelu i bardzo sobie chwala. kasa zawsze na czas. maja elastyczne godziny pracy i mozna sie po ludzku dogadac z przelozonym.

Alek

Z firmą tą mam czynienia już kilka lat i nie mogę słowa złego powiedzić na firmę, bo traktują pracowników z godnością

toma

znam parę osób które pracują w impelu i są zadowoleni. mają spoko przełożonych, z kasą żadnych problemów, więc nie narzekają.

anonim

(usunięte przez administratora)

6666

fff to nie jest pisanie na forum żeby takie zeczy opowiadać

ola

Ja pracowałam w tej firmie 5 lat i nie mogę powiedzieć złego słowa, standary europejskie dbałość o pracownika

6666
@ola 29.09.2016 22:21
Ja pracowałam w tej firmie 5 lat i nie mogę powiedzieć złego słowa, standary europejskie dbałość o pracownika...

Bardzo dziwne to co piszesz bo w Climbexie nigdy nikt nie dbał o pracownika ja pracowałem 14 lat i tak mnie Szanowny prezes ( usunięte przez administratora )potraktował że szkoda gadać Climbex to jest totalne dno

anonim

(usunięte przez administratora)

Rudolf

Powiem ci tak szczerze ja pracowałem 14 lat w firmie Climbex i kiedyś to była dobra firma ale jak większość udziałów kupiła firma Impel to zrobiło się o wiele gorzej zależy też gdzie chcesz iść do jakiego oddziału?

sami
@Rudolf 27.09.2016 19:26
Powiem ci tak szczerze ja pracowałem 14 lat w firmie Climbex i kiedyś to była dobra firma ale jak większość udziałów kupiła fir...

akurat na impel to złego słowa nie powiem, bo już tu pracuje i nie moge narzekac, duza znana firma, dbaja o pracownikow, przede wszystkim eleastyczne podejscie, tego nie ma w wielu firmach. a kasa spoko.

anonim

(usunięte przez administratora)

Rudolf

A co chcesz konkretnie wiedzieć?

Rudolf

A co chcesz konkretnie wiedzieć?

anonim

(usunięte przez administratora)

Rudolf

Co słychać w oddziale Cementowni Górażdże? Nadal Jan D prześladuje ludzi? ??????????????

NIKT

Zarobki może i są stabilne ale na premię pracownicy czekają już ponad 2 mies.(firma nie ma środków)ale na jakieś zdjęcia do katalogu promującego firmę to są .Więc nie jest tak kolorowo jakby się wydawało.Już nie wspominając o tym że premia ta jest w ramach motywacji ludzie się starają a tu nic.

anonim

(usunięte przez administratora)

666

Kolego do łopaty to ciągle są przyjęcia

zadowolony

Oddział Katowice jak tam już nie straszysz ludzi sondami bo coś zamilkłeś? ???????

anonim

(usunięte przez administratora)

88

Czemu trzeba być szalonym???? Po prostu zrobiła się lipa na oddziale Cementowni Górażdże to się zwolniłem

anonim

(usunięte przez administratora)

88

Ja właśnie zmieniłem a pracowałem w climbexie 15 lat ale to trzeba mieć jaja żeby samemu odejść

anonim

(usunięte przez administratora)

88

Dramatycznie może aż tak nie ma ja pracowałem 15 lat w Climbexie i mogę coś na ten temat powiedzieć tak szczerze to już nie jest Climbex tylko impel

anonim

(usunięte przez administratora)

88

VV nie wiem po co się udzielasz w tej sprawie ja wcale nikogo nie oczerniam taka jest nie stety prawda o Panie Jan D a tak wogóle to będę pisał co będę chciał i Ty mi tego nie zabronisz . O wolne miejsca to zapytaj Jana D

zadowolony

Jak tam się ma pseudo dyr Jan D na oddziale Cementowni Górażdże dalej udaje że się zna na robocie chyba że coś wkońcu załapał ha ha ale co się można po nim spodziewać jak był całe życie pracownikiem straży granicznej to inteligencją nie świeci

1234
@I.P 11.12.2016 20:58
A wy kim byliście wczesniej? Gosposią domową czy nianią? Co to ma do rzeczy co człowiek robił dotychczas, skoro jest dobry w t...

A ty kim wcześniej byłeś!!!!!!!! Pewnie nikim Ty się nawet nie nadajesz na sprzątaczke a tym bardziej na gosposie bo za cienki jesteś!!!!! Bo żeby być gosposią lub sprzątaczka to trzeba mieć coś w głowie

zadowolony
@I.P 11.12.2016 20:58
A wy kim byliście wczesniej? Gosposią domową czy nianią? Co to ma do rzeczy co człowiek robił dotychczas, skoro jest dobry w t...

Zadowolony do Pana l.P dużo znaczy kim się było kiedyś wcześniej bo jak ktoś był całe swoje życie debilem to nim zostanie zawsze Dyrektor z oddziału cementowni górażdże kompletnie się na niczym nie zna nie wiem czy wkońcu nauczył się maile pisać bo do nie dawna nie umiał pracownicy którzy pracują miesiąc lepiej od niego ogarniają instalacje paliw. Już raz go zwolnili z firmy to nie wiem po co go znowu przyjeli. Po pierwsze żadna zazdrość przezemnie nie przemawia po prostu pisze jak jest a ty nie wiem po co stajesz w jego obronie jak nie znasz tematu to się nie udzielaj bo piszesz głupoty

A

Ale jaja nie wiedziałem że Piotr K jest głównym bohaterem czyszczenia zbiornika w biogazowni przecież ta kaleka to nic nie potrafi ale na filmie to jaki to on znawca jest to taka cioteczka z niego że pewnie jak wyszedł z zbiornika to tydzień się moczył pod pryśnicem

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

VV to jest prawda co pisze bo pracowałem w climbexie bardzo długo i żaden kierownik mi za skórę nie wszedł bo akurat kierownik był w porządku bo po pierwsze to była Pani Kierownik Małgorzata którą pozdrawiam ja piszę o dyrektorze tego oddziału bo prawda jest taka że musi mocno trzymać się jaj Prezesa lubi to a poza tym jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj

anonim

(usunięte przez administratora)

666

Atmosfera jest beznadziejna zwłaszcza na oddziale Cementowni Górażdże gdzie rządzi Szanowny Dyrektor Jan który kompletnie na niczym się nie zna tylko udaje że się zna a jest totalnym głupkiem ale czego można się spodziewać jak się było kiedyś strażnikiem straży granicznej

Leczek

Oddział Katowice czemu tak zamilkłeś bo na forum to straszenie mądry jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pracownik

Oddział Katowice jaki Ty kozak jesteś dragą prawną będziesz ludzi straszył żebyś Ty nie musiał sam szukać prawnika jak byś dymał w syfie za marne grosze to nie wiem czy byś się tak cwaniaczył!!!!

88

Najlepszym i dobrym człowiekiem jest Pani Kierownik Małgorzata P na oddziale Cementowni Górażdże w całym Climbexie nie znajdziecie tak konkretnej i życiowej osoby ja byłem jej pracownikiem przez 14 lat i nigdy nie powiem o niej złego słowa. Tylko nie wiem po co dali na Górażdże tego pseudo dyrektora Jana D on tylko tam przeszkadza Małgosia świetnie samą sobie radziła a tak to dali tego szpiega ale on ma szpiegowanie we krwi bo w końcu był kiedyś strażnikiem straży granicznej już kiedyś był dyr oddziału Opole ale dymał ludzi na kasę to kazali się mu zwolnić i znowu przyszedł z powrotem pozdrawiam wszystkich pracujacych na Góraźdzach

Gość

Panie z oddziału Katowice Panowie niżej prawdę napisali w 100% Firma Climbex była dobrą firmą ale pare lat temu ja pracowałem 15 lat w Climbexie i mogę coś na ten temat powiedzieć jak impel przejął większość udziałów Climbexu to zrobiło się dziadostwo ale to było to przewidzenia i nie wiem po co straszysz ludzi prawnikami lub sądami nawet jeśli jesteś pracownikiem Climbexu i masz jakieś tam stanowisko każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie tym bardziej że jest dymany na kasę bo pracując 300 godz w miesiącu i zarobić 2.5 to.jest śmiech na sali

I.P
@Gość 30.05.2016 09:35
Panie z oddziału Katowice Panowie niżej prawdę napisali w 100% Firma Climbex była dobrą firmą ale pare lat temu ja pracowałem 1...

No cóż każdy z was mógłby zostać dyrektorem, kierownikiem itd... tyle że do tego potrzeba zaangażowania i chęci oraz wiedzy. A jak facet (pracownik CLIMBEX) dzwoni rano do swojego przełożonego, że ma MOKRE BUTY i nie przyjdzie do pracy no cóż pozostawie do rozpatrzenia na forum czy warto takkiego pracownika wynagradzać premią????????????

Oddział Katowice

Panowie ClimbecKat i Małyczłowiek.. Poziom waszej wiedzy na temat Climbec SA/ oraz zaangażowanie do pracy pokazaliście w własnych opisach wyżej. Do zobaczenia na drodze prawnej. W firmie pozostało 100-150 osób zadowolonych z pracy , z wynagrodzeń oraz z ogólnej współpracy między pracownikami. Życzę Panom powodzenia na drodze zawodowej , nieniejszym mam zaszczyt przedstawić waszym kolejnym pracodawcą poziom zaangażowania 0, poziom wiedzy 0 , kultury osobistej. 0

Małyczlowiek

Zgadzam się Climbex to nie to co kiedyś teraz wolę cieciowke za 2tys niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w gownie za 2.5 ;) a oddział Katowice haaa kierownictwo Piotr i Adam poracha beka na całym Opolu;) wkoncu oni wyleca i to z hukiem!

I.P
@Małyczlowiek 29.05.2016 19:20
Zgadzam się Climbex to nie to co kiedyś teraz wolę cieciowke za 2tys niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w gownie z...

Do roboty się wam chodzić nie chce i tyle. Nie pasuje to do miotły za woźnego na to was stać lenie :))))))

666

Ja się zgadzam z kolegą ja miałem taką sytuację że pracowałem w climbexie 14 lat na oddziale Cementowni Górażdże która firma Climbex obsługiwała instalacje paliw alternatywnych i opon i byłem tam brygadzistą i miałem parę osób pod sobą zawsze starałem się być dobrym i sumiennym pracownikiem dokładnie trzy lata temu na koniec pierwszej zmiany do biura wezwali moją całą brygada i prócz mnie kiedy kierownik i dyrektor kazli wyjść moim ludzią z biura to wezwali mnie i z zimną krwią Szanowny nie udacznik dyrektor Jan D dał mi do podpisania wypowiedzenie i powiedział że prezes Paweł K stracił do mnie zaufanie i musi mnie zwolnić z pracy po 14 latach ciężkiej pracy w kurzu smrodzie i w systemie czterobrygadowym oczywiście ludzi z mojej brygady też zzwolnili. Tak traktuje się ludzi w Climbexie którzy ciężko tyrali na Prezesa Pawła K i resztę nierobów. Żałuję jednego że zawsze starałem się być w porządku do wszystkich ludzi bo takie nie roby i pijaku do dziś pracują i mają się dobrze Climbex to jest totalne dno po tym co mi zrobili a najlepszy to jest niby dyrektor Jan D były pracownik straży granicznej na emeryturze totalnie na niczym się nie zna nawet maila nie umie napisać!!!!! Najlepiej co umie robić to donosić i kablować na ludzi dla prezesa i takich ludzi się trzyma

ClimbexKat

Firma i praca OK ale Kierownictwo porażka w marketach i sklepikach są inteligentniejsi kierownicy niż w Climbex oddział Katowice. Kierownik na tym stanowisku Pan Piotr O. nie ma zielonego pojęcia o ciężkim przemyśle, nawet podstaw nie potrafi np. nie potrafi zwinąć nawet rury 50-tki:):) miesza komplikuję prace tak, że się nie da pracować ale jak firma nie wyrobi się w terminie leci pracownik nie on, ponieważ Piotr O. trzyma się jaj prezesa (lubi to):):)Od ok pół roku jest w tym oddziale też Adam P. który całe życie miał sklep z kafelkami znudziło mu się spalił go wziął odszkodowanie i przyszedł jako handlowiec do Climbexu ,odkąd przyszedł nie załatwił żadnej konkretnej pracy samo bezrobocie i siedzenie na bazie. Teraz startuje na Dyrektora tego oddziału w sumie nic nadzwyczajnego, chociaż moim zdaniem też trzyma się jaj kogoś z IMPELA, ponieważ nikt go nie zna a on po pół roku Dyrektor a w Opolu tylu konkretnych ludzi na to stanowisko. Zwalnia ludzi, którzy mają wiedze o tej pracy i pracują długo, a przyjmuje swoich przydupasów z okolic Knurowa i bazę też chcą przenieś tam. Pieniądze coraz mniejsze za 300godz w miesiącu jak zarabiałem 3.700 - 4.800 tak teraz 2.500 śmiech na sali. Pan Piotr i Adam są siebie warci oszukują na godzinach pieniądzach i na czym się tylko da w syfie robi się gołymi rękoma żeby zużyć jak najmniej BHP a oni biorą za oszczędności premie kwartalne po 6 tys. Ta firma a przynajmniej ten oddział spadł na psy jeżeli mogę doradzić nie pchajcie się w to sam końcem miesiąca daje wypowiedzenie żeby jeszcze mnie nie oszukali na ostatniej wypłacie. Dno dno dno i jeszcze raz dno lepiej jak ten oddział opole całkowicie zamknie albo zmieni nadzór bo nic dobrego z tego nie będzie.

I.P
@ClimbexKat 18.05.2016 11:09
Firma i praca OK ale Kierownictwo porażka w marketach i sklepikach są inteligentniejsi kierownicy niż w Climbex oddział Katowic...

Weź sie podpisz pod tym co piszesz kolego! Bo jak byś miał łeb na karku to byś łopatą nie zasuwał buehehehehehehe:P Ja napisze na forum że twoja baba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daje to mi powiesz że to oszczerstwo a jak o ludziach głupoty piszesz ... o ludziach którzy za was tyłka nadstawiają to pasuje???

tititi

Dajce spokój szkoda czasu i nerwów. Starzy pracownicy jeszcze jakoś żyją, nowi maja beznadziejne warunki i muszą zapi**szać na satrych.

prezes

Nie wiem dlaczego tak się podniecacie tą firmą climbex to dziadoska firma która ma ludzi za nic ja pracowałem tam bardzo długo tym bardziej że teraz to impel kupił wszystkie udziały climbexu nie polecam tej firmy bo możecie być zwolnieni bez podania przyczyny

inzynier sprzedazy

najważniejsze szkolenia i poszerzanie umiejętności i w kółko od bankietu do bankietu służbowa fura i pełno nieograniczonego czasu tak Wam się to marzy... Niestety do tej pracy trzeba miec nosa i zadne szkolenia nic nie pomoga jak ktos nie ma ani troche pojecia o pracy w przemysle to strata czasu i koszta firmy. Proponuję wszystkim chętnym na to stanowisko popracować 1 rok jako pracownik fizyczny. Zobaczyć o co chodzi a potem próbowac sprzedawać te uslugi. Niestety nikt nie rodzi się Dyrektorem

88

Myślisz że zarobisz!!!!! Ale będziesz pracował po 300 godzin w miesiącu i ciągłe delegacje będziesz kierowca i do łopaty wszystko się robi w najgorszym syfie i pyle ja pracowałem bardzo długo w climbexie

były pracownik

Witam powiem ci szczerze nie pchaj się do pracy w Climbexie bo to dziadoska firma ja tam pracowałem 15 lat i szanowny prezes (usunięte przez administratora)zwolnił mnie bez podania mi konkretnej przyczyny a poza tym firma Climbex trzy lata temu sprzedała się firmie impel to dopiero zrobiło się szambo

Zostaw opinię o CLIMBEX S. A. - Brzezie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLIMBEX S. A.