Correct Hurtownia Jacek i Ewa Mikas

Zduńska Wola

Opinie o Correct Hurtownia Jacek i Ewa Mikas

PRACOWNIK 2013-10-22 17:51:52
CIĘŻKA PRACA ZA MARNE PIENIĄDZE ORAZ BEZNADZIEJNY KLIMAT W PRACY. BRAK POSZANOWANIA DLA PRACOWNIKA
7
Były pracownik 2014-02-17 11:13:09
Brak szacunku dla pracownika ze strony właścicieli firmy. Nie ma możliwości zjedzenia spokojnie drugiego śniadania. Marne zarobki za ciężką umysłową i fizyczną prace. Jedyny plus to tylko fajna kadra pracowników.
5
Wszech-wiedzący 2014-02-17 11:24:21
(usunięte przez administratora) współczuję pracownikom, którzy niestety nie mają wyjścia i muszą w takich warunkach pracować.
2
Normalny 2014-02-17 11:34:41
W 100% zgadzam się z byłym pracownikiem. Też tam kiedyś robiłem i wiem co mówię. Tylko jedno jest nie tak jeśli chodzi o pracowników - nie potrafią się odezwać w odpowiedniej chwili (usunięte przez administratora)
2
Pracownik 2017-03-23 07:46:29
Pracuję nie narzekam- przecież wszędzie trzeba pracować
1
Pra 2017-03-27 07:49:38
Jestem pracownikiem i jest ok. Praca kierowcy to ciezka robota, ale kto sie zatrudnia musi sie z tym liczyc. Wiekszosc ludzi w firmie to osoby pracujace kilka, kilkanascie lat-jakby bylo tak zle jak w komentarzach wyzej, zmienilby. Firme tworza ludzie i my tworzymy fajny zespol.
1
Zwykły człowiek 2017-03-31 22:16:40
Czyżby słabi ludzie szukali zemsty? Inteligentni zignoruja wpisy tych co umieją anonimowo oczernic. Ogarnijcie się ludzie.
2
Correctorka 2017-04-02 11:06:08
Żenujace sa "negatywne" komentarze ktore ciagna sie od zeszlego lata od tych samych osob. Mysle, ze gdyby szef chcial pisac o sobie komentarze,to pochwal od dawna na tej stronie nie byloby konca. Przesada jest pisac o tym, ze jest zlodziejem itp. Pracuje w tej firmie i mam nadzieje, ze ktos cos w koncu zrobi z anonimowoscia komentujacych, ktorzy nieustannie chca gnoic czlowieka.
2
odwet 2017-04-02 20:49:32
Forum miejsce do pisania opinii ale na pewno nie jest to miejsce do prywatnej wojenki bylych pracowników umieszczajacych zmyslone, kłamliwe opinie, piszących bzdury tylko po to żeby zemścić się na szefie . Gdyby pracodawca też mógł pisać o pracownikach na forum, o przyczynach zwolnienia to zdecydowana większość byłych pracowników tej firmy miałaby ten przywilej, że do końca życia byliby na "wakacjach" . Pozdrawiam
1
ja 2017-04-07 22:49:01
a ilu pracowników szef sam zwolnił??
2
były pracownik 2017-04-24 21:27:43
Wszystkie negatywne komentarze są usuwane

Nikt przecież nie pisze że praca nie odpowiada, wiadomo, że wszędzie się pracuje. Chodzi o podejście szefostwa i tyle. Praca była jak najbardziej super. Ale poniżanie i psychiczne wyzywanie się na pracownikach przez szefa i szefową już nie było ok.
Tyle
1
Zostaw swoją opinię o Correct Hurtownia Jacek i Ewa Mikas - Zduńska Wola
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Correct Hurtownia Jacek i Ewa Mikas