i2 Analytical Limited Sp. z o.o. Oddział w Polsce

Ruda Śląska

Opinie o i2 Analytical Limited Sp. z o.o. Oddział w Polsce

Ozimy 2015-08-10 17:48:28
ha ha ha :D

CV - "who" mężczyzna z zasadami, lubiący pracować, mający tytuł, który dał mu tylko wiedzę teoretyczną po studiach, [bo nie wziął pod uwagę, że ktoś mogł pracować od 17 roku życia, studiować zaocznie i cały czas pracować], ale obecnie jako, że ma już swoje lata jest i praktykiem to może pisać komentarze na gowerku :-)

Kierownictwo dochodzi kto pisze komentarze ojoj, ale po co przecież wszystko jest w porządku? Raczej nikt złego nic tutaj nie jest napisane, kłamstwa - nie widzę? Wkleję swój pasek może ułatwię, albo... nie:*
5
WHO 2015-08-10 19:32:36
Przecież Ty już nie pracujesz
Ozimy 2015-08-11 10:12:55
Zdziwiłbyś się, że stoję za Twoimi plecami i piszę przez telefon ;-)

Do zobaczenia jutro.
2
Ozimy 2015-08-11 10:33:47
Iiii zapomniałem... Ty wiesz lepiej przecież ;-)
WHO 2015-08-11 10:41:59
Wiem i to więcej niż Ci się wydaje. Mróweczko!
1
ChcącyPracować 2015-08-11 11:01:52
Dobra skończcie już pieprzyć głupoty czy się znacie czy nie, czy ktoś ma 20 lat stażu, albo jest dopiero po studiach. Skontaktujcie się ze sobą na fejsie i dajcie sobie w razie czego po ryju, a tu piszcie o konkretach. Jest sezon ogórkowy ludzie chcą pracy więc proszę pisać tu tylko wartościowe komentarze dla osób, które szukają czegoś np. na wakacje.
4
WHO 2015-08-11 16:23:48
Właśnie tu świadczy o ludziach pracujących w firmie. Podszywanie się pod cudzy nick. Źle nie jest każdy narzeka a wszyscy samochodami sue wozicie. Dobrze na yum stażu.
1
pracownik6 2015-08-11 17:51:10
ta ale na ten samochod to w i2 sie nie zarobilo...niestety chyba ze po roczmym stazu i odkladaniu wszystkiego i to jeszcze starego samochodzika...gdzie te Twoje sensowne argumenty uzdrowienia firmy? Panie Idealny
14
Qwerty 2015-09-10 08:34:06
Niestety, ale wszystkie komentarze ("złe") są w większości prawdziwe. Może troszkę podkoloryzowane, chociaż każdy inaczej odbiera i opisuje swoje argumenty, ale jednak prawdziwe. Pracowałem kilka lat, (usunięte przez administratora)Pieniądze może mam teraz trochę mniejsze, ale zdrowie odżyło.
9
ja 2015-11-03 22:15:03
Pracowalem kilka lat w tej firmie - napisze krotko: jezeli macie wybor to nie zaczynajcie w niej pracy! Niska pensja, brak mozliwosci rozwoju(usunięte przez administratora)Tam wszystko jest dla szefostwa nic dla pracownika. Cokolwiek robisz i tak robisz zle.
11
kToS 2015-11-22 23:03:19
Podsumowując: większość pracujących tam osób [tych z doświadczeniem] szuka innej pracy. Tyle na temat.
Skrótowo: NIE POLECAM!!!
12
laser 2015-11-25 21:59:00
rozwarstwienie społeczne niestety jest widoczne w firmie dlatego
takie opinie są jakie są
to czy ktoś ma wiedzę akademicką czy wiedzę praktyczną to już co innego
dlatego dobrze opłacany pracownik jest dobrym pracownikiem
a jeśli nadal ktoś tego nie rozumie to proponuję o kontakt z agencją pracy
szybko bo jeszcze jakiś czas i nie będzie komu dobrze pracować
nowy-stary 2015-12-09 12:24:35
Jak tam 2 linia produkcyjna już działa za 1600 umowa zlecenie? Bo już kilka lat mnie nie było, a w baraku obok zamierzali coś już wtedy kombinować:D
7
Pracownik 2016-02-02 20:41:01
Co to za bełkot. Składnia tej wypowiedzi złamała mi konstrukcję.
1
zwin 2016-02-04 23:02:43
narzekacie i narzekacie. wiecznie coś Wam nie pasuje a prawda jest taka że sami wokół siebie tworzycie coś takiego. Nie odpowiada Wam praca, za mało zarabiacie? szukajcie czegoś nowego. Ale Wam się nie chce i tak jest Wam wygodnie. Gdzie byście nie pracowali, czego byście nie robili i tak będzie źle. (usunięte przez administratora) Jest tyle zawodów, tyle firm, tyle miejsc pracy, idzcie w świat i szukajcie lepszego. Wygodnictwo jest fajne, prawda? Co do zarządu... pokażcie mi firmę w której "zwykli" pracownicy będą zadowoleni. Szef zawsze będzie szefem.
(usunięte przez administratora)Z mojej wiedzy wynika, że HRowiec powinien mieć troszkę inne podejście do pracowników i firmy w której pracuje, ale może mam błędne pojęcie bo źle mnie uczyli...
3
zainteresowana 2016-03-29 12:00:50
Ta konwersacja na bardzo niskim poziomie nie świadczy dobrze o firmie. Pozdrawiam
7
ppp 2016-04-21 17:53:56
Jak wyglądają tutaj rozwój zawodowy, szkolenia i konferencje branżowe dla pracowników?
2
pracownik-i2 2016-04-26 10:35:20
Jeżeli masz więcej oleju jak ci poniektórzy tutaj to osiągniesz spore doświadczenie. Nowoczesne laboratorium, sprzęt i szkolenia. Oczywiście nic za darmo, sama praca ciężka. Zaraz wyleją się tu pomyje nt firmy ale wszyscy w niej pracują i mówią że gdzieś jest lepiej. Także masz obraz ludzi pracujących w firmie.
3
pracownik 2016-05-01 20:07:00
szkolenia??? pracowalam kilka lat i brak takowych!!! i z tego co wiem nadal ich brak - pojawiaja sie jedynie w trakcie rozmow kwalifikacynych - obietnice ze beda i tyle po nich.
7
pracuj 2016-05-06 20:05:14
pracuj.pl:
"W zamian za zaangażowanie oraz wkład w realizację wyznaczonych celów oferujemy:

Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
Możliwość rozwoju zawodowego,
Możliwość uczestnictwa w szkoleniach oraz konferencjach branżowych,
Pracę w młodym i dynamicznym zespole."
1
MM 2016-06-15 10:23:44
Opinie o firmie. Muszę powiedzieć że firmie jest bardzo zła organizacja praca, zero współpracy i jednoczenia się w celu rozwiązywania problemów, Pani dyrektor jak i właściciel firmy widzą tylko super działającą firmę która się rozwija, a w tym ma pomóc niedawno zatrudniona pani HR. Przykro mi to mówić, ale większość spraw jest zamiatana pod dywan, a manager jak i reszta boi się o nich mówić, wszelkie błędy stara się szukać w ludziach lub osobach, a to wina tylko złej organizacji pracy i jakiś konspiracji które powodują że firma stała się miejscem nie przyjaznym pracownikowi, gdyż czuje on się osaczony i wykorzystywany, a wszelkie błędy będą mu przypisane mimo że nie jest temu winien. Jeżeli wymieniło by się kadrę zarządzającą, i bardziej starało się rozwijać firmę, przez budowanie pozytywnych relacji wśród pracowników ,w czym udział miała by pani dyrektor oraz właściciel, firma jest w stanie zagwarantować super atmosfere i pozytywne miejsce pracy.
13
Karol 2016-08-16 18:53:57
Niektorzy wolą wziaść 20 tys i siedzieć cicho :)
1
paweł 2016-09-26 13:47:09
Większość negatywnych opinii chyba została napisana przez osoby, które nigdy wcześniej nie pracowały. Jak się przychodzi do pracy, to trzeba pracować i dziwię się, że niektórzy są tym zaskoczeni. Jeśli chodzi o warunki, to nikt nie przystawiał Wam do głowy pistoletu, są takie jak na umowie, którą każdy z nas podpisał - mi moje odpowiadają.

Co do atmosfery, jest ok, ostatnio wręcz bardzo fajnie. Nikt przy mnie nikogo nie obmawiał, nie oczerniał. Naprawdę czytając niektóre zarzuty brzmi to jak jakiś kosmos.
5
Pięta mnie swędzi ... 2016-10-07 08:56:29
Oooo "Pawełek" się odezwał, pewnie "Pięta" go zabolała i musiał coś powiedzieć od siebie ... szkoda, że nie pamięta jak sam gościa podkablował, którego pozniej wyrzucili, a on sam się tym pozniej szczycił jaki to on nie jest ważny w firmie i kto mu podskoczy tego zrówna z ziemią wooow, a powiedz dalej sprzedajesz na Allegro kradzione przedmioty z firmy? Buty, rękawiczki itp.? Czy już tylko rowerowe sprzęty?
5
paweł 2016-12-01 12:45:06
Chyba trochę się mylisz... zresztą to jest twoje zdanie ale przeze mnie nikt nikogo nie wyrzucił poza tym jeśli tak było to napisz kogo przez co itd a nie mów ogólnie bo nikt w to nie uwierzy tak jak z tym że coś kradłem
Zostaw swoją opinię o i2 Analytical Limited Sp. z o.o. Oddział w Polsce - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie i2 Analytical Limited Sp. z o.o. Oddział w Polsce