Art' Impression Catering Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Art' Impression Catering Sp. z o.o.

anonim 2011-02-04 00:38:34
kochani powiem krótko-szef jako szef może być,szefowa-ma pojęcie o interesie i nic poza tym...porywcza,arogancka wręcz zaślepiona
(do czasu!) .....!!!
Rotacja pracowników niesamowita!!!
Jeżeli nie masz swego zdania,lubisz być popychany,wiecznie nie doceniany to to jest praca dla Ciebie!!
2
Przemek 2012-04-09 19:10:41
Pracowałem tam 3 tygodnie, szef kuchni [usunięte przez moderatora], od kazdego pozycza pieniądze, ale nie kazdemu oddaje, do tej pory wisi mi 400 zł, dużo chamstwa
grosik 2013-06-28 12:19:11
Przestrzegam przed pracą w stołówce szkoły Primus.
Wyzysk za marne grosze, zastraszanie pracowników, pani "kierownik" kompletnie nie szanuje ludzi, chodzi od jednego do drugiego pracownika i obgaduje wszystkich po kolei. Krzyczy o wszystko, krótko mówiąc niezrównoważona kobieta.
Przymusowe urlopy, praca od września do czerwca a potem bezpłatne wakacje w gratisie. Oczywiście w międzyczasie zastraszanie o niewypłaceniu wynagrodzenia.
2
pracownik 2013-10-10 17:53:48
Nie zgadzam się z krytycznymi opiniami o właścicielce, Pani Ewie. Jest umowa o prace,wypłatę dostaję zawsze na czas i są to naprawdę dobre pieniądze, w porównaniu do konkurencji. Sama Pani Ewa jest bardzo wyrozumiała i profesjonalna w tym czym się zajmuje. Natomiast jeżeli mieć już zastrzeżenia, to do niektórych osób, których z imienia wymieniać nie będę, na kuchni gorącej. Jednakże są to pojedyncze przypadki, które nie powinny decydować o końcowej opinii o firmie.
5
2013-10-22 21:49:42
TE NIEKTÓRE OSOBY JAK JE NAZYWASZ MAJA PRZYNAJMNIEJ JAKĄŚ WIEDZE NA TEMAT GASTRONOMI I PRACY Z NIĄ ZWIĄZANĄ NIE TOLERUJĄ PARTACTWA I LENI OBIJAJĄCYCH SIE CÓŻ TY DO TYCH OSÓB NIE NALEŻYSZ NIESTETY.
XXX 2015-02-04 18:15:31
Obrzydliwe jedzenie na weselu, w dodatku zimne. Obsługa fatalna, może jeden kelner ok, reszta to praktykanci bez wiedzy. Menadzerka zadufana i zła na cały świat. Nie polecam tego miejsca. Nie wspomnę o pseudo fotografie, który naprawdę nie ma pojęcia o zdjęciach. Jedynie kwiaty ładne i zastawa czysta. Reszta w skali 1-10 marne 4. Na wsi w remizie podają lepsze jedzonko.
3
pracownik 2015-03-13 12:44:52
Ludzie oceniam od struktury wewnętrznej, pracowałem na paru weselach i na wielu cateringach zewnętrznych.
na kasę nie narzekałem, na komunikacje tym bardziej !!!
można było załatwić wszytko bezproblemowo na większych imprezach zawsze stawka była dobra i dodatkowo specjalnie przygotowane jedzenie dla obsługi.

Ps.
jeśli znasz się na pracy i idziesz pracować a nie się opier.... to będziesz szanowany i doceniony.
XXXX 2015-04-29 13:53:46
NIE POLECAM tej firmy nikomu, ani przyszłym pracownikom ani potencjalnym klientom.
Atmosfera,w jakiej się pracuje, jest tragiczna i chora. Panuje zmowa milczenia. WŁAŚCICIELKA, która jest bardzo AROGANCKA, PAZERNA I NIESPRAWIEDLIWA, nie dotrzymuje wcześniej danego słowa i niech nikogo nie zwiedzie jej fałszywy uśmieszek "przyklejony do jej...twarzy. Nie pomogą dobre opinie obecnych pracowników, którzy chcą się jej"podlizać". Jej mąż nie potrafi samodzielnie podejmować decyzji ale jest w porządku. Rotacja pracowników olbrzymia. BARDZO DUŻO CHAMSTWA.
3
Izabel 2015-06-10 21:19:41
złodzieje i nic więcej frajernia !!!!!!
Izabelll 2015-06-10 21:27:31
Masakra pieniędzy nie wypłacają tak jak jest umowa chamstwo arogancja to mało powiedziane... ale z k...wami ruszyłam jak z dzikimi świniami na sam koniec.. a menagerowie na Limanowskiego to jakaś ma sakra pizdy jakich mało za same twarzowe na dzień dobry powinni gonga wyrwać pajace. tyle w temacie... Firmy nie polecam....!!!!!
ZZZ 2015-06-27 19:43:05
Twój dłużnik pracuje w tej samej firmie, na ul Jutrzenki 105, w budynku BOSCH, na stołówce pracowniczej.Nie zmienił się, jego zachowanie nie jest lepsze od zachowania na ul Karczunkowskiej 170. Spodarzewska Ewa zlikwidowała go w "białych rękawiczkach", a on do dziś myśli, że awansował........
B-a 2015-08-07 21:47:20
Zgadzam się z Twoją opinią,"Jaki Pan Taki Kram"
1
pani 2015-11-26 18:53:36
Atmosfera w tej firmie jest okropna to trzeba powiedzieć szczerze. Dwie panie które tam są czują się paniami tej firmy i nikt nie ma nic do powiedzenia kablują i robią co chcą z ludzmi to one tam rozdają karty tyle. Pozdro
2
ktoś 2016-02-02 17:55:48
Hmm... pracowałam tam kilka lat temu. Wtedy w biurze rządziła pani H., która od rana do wieczora kombinowała jak podłożyć każdemu świnie. W kuchni pracował wtedy jej mąż alkoholik, który raz wystartował do pewnej osoby z nożem; na porządku dziennym były awantury, pretensje. Może ktos opisze jak jest teraz?
gucio 2016-06-16 06:33:53
też tam pracował mój kolega jako kelner. zasada prosta firmy duzo kasy za wesela a w menu dac jak najmniej., niech sobie ktoś wybierze z menu weselnego najdroższe potrawy to ich nie dostanie ( bo nie pasuja do całości menu ha ha )
zatrudnienie na najniższą krajową a pensje pod stołem.zamówcie tatara z wołowiny ( wól to ten co zamawia ha ha ) to dostaniecie wielkie G...jak najdalej od tamtego miejsca.
Zostaw swoją opinię o Art' Impression Catering Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Art' Impression Catering Sp. z o.o.