ARO LOGISTICS sp.k.

Łódź

Opinie o ARO LOGISTICS sp.k.

barcelona 2014-03-23 01:07:03
Praca bardzo fajna w milej atmosferze
4
domix 2015-10-28 18:14:52
Firma okropna...źle traktuje pracowników i pomiata nimi że szok..zero szacunku dla pracownika nawet takiego który jest na stałe.. Szefostwo za młode i bardzo źle traktujące ludzi... Odradzam pracę w tej firmie zresztą na dłużej się nie da to ściema
6
adax 2015-10-29 19:36:29
Jak maja pracę to spoko.. Choć wola by było dużo i szybko jak na akrod, a potem pracy nie ma i zwalniają bo przestoje mają.. Bezsens.
3
dixi 2015-10-29 19:40:45
Dokładnie tak jest.. Zgadzam się z powyższą opinia.. Poza tym brygadzistka na którą trafiłam mało się przykladala do swoich zadań i nie umiała wykonywać swoich obowiązków ..
5
nil 2015-10-29 19:42:55
Praca spoko... Najgorsze szefostwo które pomiata ludźmi.. Bezsens jest w tym że ciągle wola zmieniać niż kogoś na dłużej zostawić
4
Kadra 2015-11-09 20:21:30
Oj, w 2014 praca bardzo fajna, a w ciągu dwóch dni dno, opinie minuta po minucie napisane?
Chyba coś przeskrobaliście ???
6
Ap 2016-07-12 17:24:34
Pracuje w tej firmie już ponad rok, z obserwacji moich wynika że do pracy przychodzą sami leserzy którzy tylko myślą jak robić by się nic nie narobić a zarobić. Coś za coś :) ja jestem zadowolona ze współpracy, a opinie piszą na pewno Ci o których mowa na początku :)
2
Francowata1 2016-10-11 11:58:12
Odradzam tam prace, Przełożona Goska okropna myśli że jak ma takie stanowisko to może pomiatać ludźmi, wypiera ogromną presję na nowych pracownikach , oczekuje że w pierwszym dniu pracy zrobi się 3/3 normy . Śmieszne pieniądze !!!!! Do tej pory nie spotkałam się z taką firmą:)
18
wahatka95 2016-11-18 08:48:38
pracuje w tej firmie trzeci miesiac, jak ktos sie przyklada to mozna pracowac, sa nadgodziny wiec mozna dorobic. zwalniaja tych co nie przychodza albo im sie nie chce wogole pracowac. sa inne osoby ktore dlugo tu pracuja, jak ktos chce to praca jest
1
linka 2016-11-23 14:52:41
moja brygadzistka spoko, praca spoko ja skladam soczewki i mozna siedziec cale 8 godzin. tylko trzeba byc blisko normy bo takto sie czepiają - ale nie trzeba miec 100%, dajo duzo czasu zeby dojsc do wprawy
1
Anonim 2016-11-24 13:25:00
Brygadzistka Magda super osoba !
4
Linka 2016-11-25 08:50:30
Malgosia tez spoko jak moja praca na soczewkach
4
Zadowolona 2016-11-25 12:33:25
Głupota. Każdemu z nas z naszą Gosią współpracuje się super. Jest miła i cierpliwa :)
3
zniesmaczoonaOna 2017-01-09 17:30:34
Małgosia okropną brygadzistką? Mało cierpliwa? :O a to Ci nowość! :) pracuje w tej firmie ponad rok i Małgosia widząc, że coś komuś nie wychodzi zawsze podchodzi, siada na stanowisku i pokazuje krok po kroku jak jest najszybciej i najwygodniej robić daną rzecz. Czasem nawet jest zmuszona pokazać wszystko krok po kroku jak np. przełożyć karton na paletę (tak wielu ludziom sprawia to trudność :)) A normy w firmie muszą być by wyeliminować obiboków ;) Jeśli się Pani nie udało zostać na dłużej to wniosek nasuwa się sam (patrz wyżej) pozdrawiam ;)
1
barka 2017-01-14 09:34:45
Nie polecam pracy w tej firmie. Zatrudniają cały czas na umowę zlecenie a praca jest na akord, wyścig szczurów, normy wywindowane jak z kosmosu. Szukają ciągle białych murzynów do pracy. Bardzo duża roszada. O umowie o pracę można tylko sobie pomarzyć :) jak ktoś przepracuje tam 1.5 roku to może dostanie. Jak dobrze będzie d....ę lizał. Cały czas jesteś pod obserwacją (kamery). Poczta pantoflowa działa tam super. Kierownik zero kultury osobistej do pracownika , zero poszanowania, nie liczą się z człowiekiem. A pro-pos brygadzistki Gosi pracowała tam 3 lata już nie pracuje, kierownik na to stanowisko wciągnął swojego brata Kamila, który się zna na robocie jak wilk na gwiazdach ( dzieci mam starsze od niego), całe to szefostwo jest do bani (najgorsze z jakim miałam do czynienia w pracy). A praca jak praca jak ktoś chce pracować to pracuje ale i tak zwalniają bo są przerwy w pracy, czy jesteś dobrym pracownikiem czy nie . Na dłużą współpracę z nimi nie ma żadnych szans , chyba że ma się tam jakieś znajomości. A prawda zawsze leży pośrodku,każdy ma swój rozum i wie jak to wszystko wygląda z drugiej strony, ta firma nie ma i nie będzie miała dobrej opinii jak będą tak traktować pracowników. Te opinie świadczą o całej tej firmie powinni się wstydzić. Pozdrawiam wszystkich opiniodawców zawsze jakaś prawda w tych opiniach jest, można sobie wyciągnąć wnioski jakieś.
5
barka 2017-01-14 09:42:07
Również się z Tobą zgadzam.
2
barka 2017-01-14 09:43:36
Też jestem tego samego zdania . Pozdrawiam :)
2
Rubin 2017-01-22 14:25:41
Nie polecam pracy w tej firmie... Smieszne zarobki, normy z kosmosu. Normy ustalają na podstawie osób, które tam pracują już przynajmniej rok i oczekują, że nowy pracownik na 2/3 dzień wyrobi 100% tego co założyli, a jak nie to do widzenia. Żeby dostać umowę o pracę trzeba czekać przynajmniej z rok, albo i dłużej. Najpierw umowa zlecenie przez agencję, a później dają bezpośrednio z firmy i ciągle zwodzą pracownika, że umowa o pracę będzie, ale jeszcze nie teraz. Wszelkie zapytania o podwyżkę itp. są skutecznie zbywane przez szefostwo.
4
Max 2017-01-23 16:15:23
Nie polecam pracy w tej firmie............ Zatrudniają tylko na umowę zlecenie 13zł brutto przez agencję a praca jest na akord, normy z kosmosu wzięte. Trzeba tyrać za śmieszne i marne pieniądze !!!!! Normy ustalają na podstawie osób, które tam pracują już przynajmniej rok albo i dłużej, oczekują, że nowy pracownik na dzień dobry wyrobił 100% tego co założyli, a jak nie to do widzenia. Żeby dostać umowę o pracę to można sobie tylko pomarzyć. Zero jakiegokolwiek poszanowania pracownika, szefostwo za młode jest bardzo nie sympatyczne. Firma bez przyszłości dla pracownika pracującego tam jak wół na akord. Stanowczo odradzam tam pracę, jest bardzo duża roszada pracowników. Wiecznie szukają nowych ludzi do pracy aby im tyrali jak białe murzyny. Te negatywne opinie nie biorą się z niczego, świadczy to o pracodawcy jakim jest człowiekiem. Nadal będzie zbierać ta firma negatywne opinie jak się nic nie zmieni.
7
Zostaw swoją opinię o ARO LOGISTICS sp.k. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARO LOGISTICS sp.k.