ARO Arkadiusz Roman

Łódź

Opinie o ARO Arkadiusz Roman

barcelona 2014-03-23 01:07:03
Praca bardzo fajna w milej atmosferze
4
domix 2015-10-28 18:14:52
Firma okropna...źle traktuje pracowników i pomiata nimi że szok..zero szacunku dla pracownika nawet takiego który jest na stałe.. Szefostwo za młode i bardzo źle traktujące ludzi... Odradzam pracę w tej firmie zresztą na dłużej się nie da to ściema
2
adax 2015-10-29 19:36:29
Jak maja pracę to spoko.. Choć wola by było dużo i szybko jak na akrod, a potem pracy nie ma i zwalniają bo przestoje mają.. Bezsens.
1
dixi 2015-10-29 19:40:45
Dokładnie tak jest.. Zgadzam się z powyższą opinia.. Poza tym brygadzistka na którą trafiłam mało się przykladala do swoich zadań i nie umiała wykonywać swoich obowiązków ..
3
nil 2015-10-29 19:42:55
Praca spoko... Najgorsze szefostwo które pomiata ludźmi.. Bezsens jest w tym że ciągle wola zmieniać niż kogoś na dłużej zostawić
2
Kadra 2015-11-09 20:21:30
Oj, w 2014 praca bardzo fajna, a w ciągu dwóch dni dno, opinie minuta po minucie napisane?
Chyba coś przeskrobaliście ???
5
Ap 2016-07-12 17:24:34
Pracuje w tej firmie już ponad rok, z obserwacji moich wynika że do pracy przychodzą sami leserzy którzy tylko myślą jak robić by się nic nie narobić a zarobić. Coś za coś :) ja jestem zadowolona ze współpracy, a opinie piszą na pewno Ci o których mowa na początku :)
2
Francowata1 2016-10-11 11:58:12
Odradzam tam prace, Przełożona Goska okropna myśli że jak ma takie stanowisko to może pomiatać ludźmi, wypiera ogromną presję na nowych pracownikach , oczekuje że w pierwszym dniu pracy zrobi się 3/3 normy . Śmieszne pieniądze !!!!! Do tej pory nie spotkałam się z taką firmą:)
12
wahatka95 2016-11-18 08:48:38
pracuje w tej firmie trzeci miesiac, jak ktos sie przyklada to mozna pracowac, sa nadgodziny wiec mozna dorobic. zwalniaja tych co nie przychodza albo im sie nie chce wogole pracowac. sa inne osoby ktore dlugo tu pracuja, jak ktos chce to praca jest
1
linka 2016-11-23 14:52:41
moja brygadzistka spoko, praca spoko ja skladam soczewki i mozna siedziec cale 8 godzin. tylko trzeba byc blisko normy bo takto sie czepiają - ale nie trzeba miec 100%, dajo duzo czasu zeby dojsc do wprawy
Anonim 2016-11-24 13:25:00
Brygadzistka Magda super osoba !
1
Linka 2016-11-25 08:50:30
Malgosia tez spoko jak moja praca na soczewkach
2
Zadowolona 2016-11-25 12:33:25
Głupota. Każdemu z nas z naszą Gosią współpracuje się super. Jest miła i cierpliwa :)
1
Zostaw swoją opinię o ARO Arkadiusz Roman - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARO Arkadiusz Roman