brak logo

ARO LOGISTICS sp.k.

Łódź

Opinie o ARO LOGISTICS sp.k.

barcelona 2014-03-23 01:07
Praca bardzo fajna w milej atmosferze
domix 2015-10-28 18:14
Firma okropna...źle traktuje pracowników i pomiata nimi że szok..zero szacunku dla pracownika nawet takiego który jest na stałe.. Szefostwo za młode i bardzo źle traktujące ludzi... Odradzam pracę w tej firmie zresztą na dłużej się nie da to ściema
adax 2015-10-29 19:36
Jak maja pracę to spoko.. Choć wola by było dużo i szybko jak na akrod, a potem pracy nie ma i zwalniają bo przestoje mają.. Bezsens.
dixi 2015-10-29 19:40
Dokładnie tak jest.. Zgadzam się z powyższą opinia.. Poza tym brygadzistka na którą trafiłam mało się przykladala do swoich zadań i nie umiała wykonywać swoich obowiązków ..
nil 2015-10-29 19:42
Praca spoko... Najgorsze szefostwo które pomiata ludźmi.. Bezsens jest w tym że ciągle wola zmieniać niż kogoś na dłużej zostawić
Kadra 2015-11-09 20:21
Oj, w 2014 praca bardzo fajna, a w ciągu dwóch dni dno, opinie minuta po minucie napisane?
Chyba coś przeskrobaliście ???
Ap 2016-07-12 17:24
Pracuje w tej firmie już ponad rok, z obserwacji moich wynika że do pracy przychodzą sami leserzy którzy tylko myślą jak robić by się nic nie narobić a zarobić. Coś za coś :) ja jestem zadowolona ze współpracy, a opinie piszą na pewno Ci o których mowa na początku :)
Francowata1 2016-10-11 11:58
Odradzam tam prace, Przełożona Goska okropna myśli że jak ma takie stanowisko to może pomiatać ludźmi, wypiera ogromną presję na nowych pracownikach , oczekuje że w pierwszym dniu pracy zrobi się 3/3 normy . Śmieszne pieniądze !!!!! Do tej pory nie spotkałam się z taką firmą:)
wahatka95 2016-11-18 08:48
pracuje w tej firmie trzeci miesiac, jak ktos sie przyklada to mozna pracowac, sa nadgodziny wiec mozna dorobic. zwalniaja tych co nie przychodza albo im sie nie chce wogole pracowac. sa inne osoby ktore dlugo tu pracuja, jak ktos chce to praca jest
linka 2016-11-23 14:52
moja brygadzistka spoko, praca spoko ja skladam soczewki i mozna siedziec cale 8 godzin. tylko trzeba byc blisko normy bo takto sie czepiają - ale nie trzeba miec 100%, dajo duzo czasu zeby dojsc do wprawy
Anonim 2016-11-24 13:25
Brygadzistka Magda super osoba !
Linka 2016-11-25 08:50
Malgosia tez spoko jak moja praca na soczewkach
Zadowolona 2016-11-25 12:33
Głupota. Każdemu z nas z naszą Gosią współpracuje się super. Jest miła i cierpliwa :)
zniesmaczoonaOna 2017-01-09 17:30
Małgosia okropną brygadzistką? Mało cierpliwa? :O a to Ci nowość! :) pracuje w tej firmie ponad rok i Małgosia widząc, że coś komuś nie wychodzi zawsze podchodzi, siada na stanowisku i pokazuje krok po kroku jak jest najszybciej i najwygodniej robić daną rzecz. Czasem nawet jest zmuszona pokazać wszystko krok po kroku jak np. przełożyć karton na paletę (tak wielu ludziom sprawia to trudność :)) A normy w firmie muszą być by wyeliminować obiboków ;) Jeśli się Pani nie udało zostać na dłużej to wniosek nasuwa się sam (patrz wyżej) pozdrawiam ;)
barka 2017-01-14 09:34
Nie polecam pracy w tej firmie. Zatrudniają cały czas na umowę zlecenie a praca jest na akord, wyścig szczurów, normy wywindowane jak z kosmosu. Szukają ciągle białych murzynów do pracy. Bardzo duża roszada. O umowie o pracę można tylko sobie pomarzyć :) jak ktoś przepracuje tam 1.5 roku to może dostanie. Jak dobrze będzie d....ę lizał. Cały czas jesteś pod obserwacją (kamery). Poczta pantoflowa działa tam super. Kierownik zero kultury osobistej do pracownika , zero poszanowania, nie liczą się z człowiekiem. A pro-pos brygadzistki Gosi pracowała tam 3 lata już nie pracuje, kierownik na to stanowisko wciągnął swojego brata Kamila, który się zna na robocie jak wilk na gwiazdach ( dzieci mam starsze od niego), całe to szefostwo jest do bani (najgorsze z jakim miałam do czynienia w pracy). A praca jak praca jak ktoś chce pracować to pracuje ale i tak zwalniają bo są przerwy w pracy, czy jesteś dobrym pracownikiem czy nie . Na dłużą współpracę z nimi nie ma żadnych szans , chyba że ma się tam jakieś znajomości. A prawda zawsze leży pośrodku,każdy ma swój rozum i wie jak to wszystko wygląda z drugiej strony, ta firma nie ma i nie będzie miała dobrej opinii jak będą tak traktować pracowników. Te opinie świadczą o całej tej firmie powinni się wstydzić. Pozdrawiam wszystkich opiniodawców zawsze jakaś prawda w tych opiniach jest, można sobie wyciągnąć wnioski jakieś.
barka 2017-01-14 09:42
Również się z Tobą zgadzam.
barka 2017-01-14 09:43
Też jestem tego samego zdania . Pozdrawiam :)
Rubin 2017-01-22 14:25
Nie polecam pracy w tej firmie... Smieszne zarobki, normy z kosmosu. Normy ustalają na podstawie osób, które tam pracują już przynajmniej rok i oczekują, że nowy pracownik na 2/3 dzień wyrobi 100% tego co założyli, a jak nie to do widzenia. Żeby dostać umowę o pracę trzeba czekać przynajmniej z rok, albo i dłużej. Najpierw umowa zlecenie przez agencję, a później dają bezpośrednio z firmy i ciągle zwodzą pracownika, że umowa o pracę będzie, ale jeszcze nie teraz. Wszelkie zapytania o podwyżkę itp. są skutecznie zbywane przez szefostwo.
Max 2017-01-23 16:15
Nie polecam pracy w tej firmie............ Zatrudniają tylko na umowę zlecenie 13zł brutto przez agencję a praca jest na akord, normy z kosmosu wzięte. Trzeba tyrać za śmieszne i marne pieniądze !!!!! Normy ustalają na podstawie osób, które tam pracują już przynajmniej rok albo i dłużej, oczekują, że nowy pracownik na dzień dobry wyrobił 100% tego co założyli, a jak nie to do widzenia. Żeby dostać umowę o pracę to można sobie tylko pomarzyć. Zero jakiegokolwiek poszanowania pracownika, szefostwo za młode jest bardzo nie sympatyczne. Firma bez przyszłości dla pracownika pracującego tam jak wół na akord. Stanowczo odradzam tam pracę, jest bardzo duża roszada pracowników. Wiecznie szukają nowych ludzi do pracy aby im tyrali jak białe murzyny. Te negatywne opinie nie biorą się z niczego, świadczy to o pracodawcy jakim jest człowiekiem. Nadal będzie zbierać ta firma negatywne opinie jak się nic nie zmieni.
Sebix 2017-03-16 13:59
Pierdolenie o szopenie. Jak pracowałem tam 3 dni w 2015 to Gosia nie umiała nawet obsługiwać paleciaka ręcznego zachowywała się jakby była bogiem. A sama nie potrafiła rzetelnie i sensownie podejść do swojej pracy. Traktowanie ludzi z góry przez jednego karakana to był chyba koordynator to norma. Podpisano sebix łysy :)
Złotko 2017-04-12 13:01
Gosia rewelacyjna brygadzistka, rzeczowa i rzetelna. Szkoda że zrezygnowała. Teraz jest Kamil - uważajcie żeby nie znaleźć się u niego na zmianie
mala 2017-04-27 01:26
ja nie narzekam, duzo lepiej niz na innych produkcjach gdzie pracowalam i przerwa 30minn, robic trzeba swoje
natali1996 2017-05-09 17:30
nie polecam tej firmy jakos pare dni popracowałam i nawet nie dali do wprawy dojsc po prostu jak ktos lubi sie podlizywać w tej firmie to prosze bardzo i te śmieszne normy ktore co nowy pracownik ktory nie ma doswiadczenia nie wyrobi lub bedzie musiał nadrabiać z czasem
Lolek 2017-07-02 13:10
Nie polecam osobom na dłuższą metę. Pracowalam tam dluższy czas.
Dziewczyny tam pracujące robią jak głupie za psie pieniądze. Kierownictwo goni jak tylko może bo przecież kasa musi się im zgadzać. Większa kulturę osobistą w stosunku co do pracownika poznalam pracując w wiekszych magazynach typu Bosh przynajmniej tam kazdy reaguje na słowo " Dzień dobry " !!
Zdecydowanie odradzam!!
1
Maryśka84 2017-07-02 16:18
Witam pracowalam w tej firmie znam wszystkich liderów z pierwszej jak i dugiej zmiany i jest ogromna roznica pomiedzy brygada a tym bardziej jezeli chodzi o
brygadzistow .Nie wiem ale podejrzewam ze nie pracowałeś nawet w tej firmie a te opinię są specjalnie dodawane zeby pewną osobę kamuflowac przed tym co robi np na temat Magdy nikt sie nie odzywa bo boją się że wylecą ta osoba wprowadziła swoje zasady pracy przysięgam to jest terrorystyka mieliśmy ukrucane przerwy za jedno slowo wypowiedziane długo i duzo by pisać krotko mowiac jest perfidna lizuska. Kierownikowi podobno liże dupe za premie pare groszy
a my przechodzimy pieklo naprawdę piekło wiec prosze nie dodawać tych fikcyjnych opini i komentarzy na temat Magdaleny bo to jest obłędne kłamstwo!!!!
2
Brak słów 2017-07-03 12:27
Pierwszego dnia, nie mając wprawy straszyli mnie że wylece za niewykonanie normy. Nie jestem typem osoby, która jak idzie do pracy to się odbija. Robiłam najszybciej jak mogłam, a brygadzistka stała tylko nad głową i dogadywala cały czas. To prawda, na wjeździe jest się gnojonym i nie można wypowiadać swojego zdania.
barka 2017-07-03 17:52
Radze sobie odpuścić tam prace , poszukać innej , tam się nic nie zmieniło jeszcze gorszy syf jest jak był , pozdrawiam :)
2
Dzaro 2017-07-11 17:08
Istny (usunięte przez administratora)
-praca fizyczna w 30 stopnia
-bardzo duża wilgotność
-zakaz rozmowy przez 8 godzin
-pracować jak maszyna
Nie polecam i radze się trzymać wszystkim z dala!!
4
czar 2017-07-12 11:49
jak czytam niekture komentarze to mam wrażenie, że pracujemy w innych magazynach.firamch
3
Gaza 2017-07-27 15:16
Dzień dobry. Firma jest bardzo dziwna Kierownictwo za nie udane
dzieciństwo wyzywa się na pracownikach. Brygadzistka, a konkretnie
brygadzistka Magdalena to wstrętny człowiek, również za niepowodzenia
życiowe robi w tej pracy współpracownikom wstrętne rzeczy przy
jednoczesnym podlizywaniu się jednemu z kierowników.... Pani Magdaleno
wiem że Szanowna Pani to przeczyta taka moja dobra rada niech Pani
spłodzi sobie dziecko, kupi psa założy rodzinne, mniej alkoholu to może
nabierze Pani szacunku do innego człowieka.A tak ogólnie praca fizyczna
1500 zł spore wymagania plus presja czasu. Jak już Ukraińcy dziękują
to coś z firmą jest nie w porządku. Pozdrawiam pozostałych Pracownikòw
11
człowiek 2017-08-03 17:54
zgadzam się całkowicie a do tego gówniara nie ma szacunku dla podwładnych umiejętności w byciu przełożonym zero a premia tylko dla koleżanek spod FRESZA i kabli ale karma wraca.To nie mac donald żeby pomiatać ludźmi pomiatać.
9
Kj 2017-08-05 21:24
Kierownictwo powinno cos zrobic z Pania M. To jest tylko stanowisko brzygadzisty wiec niech dadza szanse wykazac sie komu innemu. Jak w zastepstwie jest Natalia to juz atmosfera i chec do pracy jest lepsza. Nie ma ludzi niezaatapionych Panie Kierowniku :)
6
Km 2017-08-12 14:42
Czlowieku daj spokoj tej dziewczynie jak sie ciagle popelnia bledy to nie ma sie co dziwic ze jej nie lubisz.Od tego jest brygadzista zeby nad tym zapanowal.Co myslales ze przyjdzie, poklepie Cie po plecach i powie ze jest zaje... I jeszcze jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Cie obchodzi co ona robi po pracy i jej zycie prywatne zajmij sie lepiej swoja polszczyzna i swoim życiem,bo widac ze jest nudne skoro wpierdzielasz sie w czyjes
ZDOŁOWANI 2017-08-13 01:13
panie kierowniku czy nie wydaje się Panu że pani M. ma problemy sama ze sobą ciągle płacze i łyka proszki taka osoba chyba niezbyt nadaje się na brygadzistkę może powinna odpocząć ? nie zbyt fajnie pracuje się z taką osobą.PRACOWNICY
5
A.N. 2017-08-13 01:34
teksty i sposób mówienia super przyjaciółki Nata... Życie mam ciekawsze od Was i nie obgaduje nikogo w szatni mam odwagę powiedzieć głośno co mi leży na sercu.Pozdrawiam koleżanki i kolegów z naszej zmiany
5
Km 2017-08-13 13:23
Skoro masz odwage powiedziec wprost to co myslisz to czemu nie powiesz Magdzie co o niej myslisz tylko wypisujesz glupoty zeby wszyscy to czytali.Po drugie czy Ty nie mialas nigdy gorszych dni w swoim zyciu bo to co napisalas to juz bylo podle do granic.Po trzecie nie tylko Natalia lubi Magde w tym zakladzie i akurat ona nie ma nic z tym wspolnego
4
Rozbawiona 2017-08-14 21:55
Super korwerencje A. N. i Km może wymieńcie się numerami bo to jest przeznaczone do dodawnia opini o firmie i każdy może wyrazić swoje zdanie , a nie o sprzeczaniu sie czy Pani brygadzistka Magdalena nadaje sie do pracy. No i pamiętajmy że w każdej opini, nawet tej najzabawniejszej której już nie ma (a szkoda) jest ziarenko prawdy . Teraz coś do kierownictwa: weźcie w końcu się w garść i zacznijcie coś zmieniać żeby zatrzymywać pracowników a nie ich odstraszać. Siedzieć za biurkiem i mówić tak będzie lepiej każdy potrafi tylko pytanie dla kogo będzie lepiej dla tych osób które wykonują fizyczną pracę na magazynie czy dla tych co siedzą za biurkiem. Ludzie z magazynu nie gryzą można poświęcić 5 min i zapytać sie czy właśnie takiej osobie będzie sie pracowało lepiej, bo zmiany tyczą sie głównie ich. Serdecznie pozdrawiam.
3
Hdueiszjsnsj 2017-08-15 10:04
Każdy ma gorsze dni, ale ile osób ktokolwiek z was widzi zaryczanych przychodząc do pracy? Km, może Ty mi odpowiesz? Bo ja wciąż widzę tylko jedną osobę. Po drugie faktycznie może jest ktoś kto lubi M. ale mimo to ta osoba na pewno widzi co ona wyprawia i tego nie popiera lub sama poczuła na swojej skórze jej zachowanie. Co do N.?Wpatrzona w M. najlepsze przyjaciółki a na każdym spotkaniu gdzie nie ma jej (M.) nie szczędzi sobie słów w jej kierunku, lojalność przede wszystkim. Sama praca jest w porządku, wysokie normy ale nikt ode mnie 100% nie wymaga.
6
wiolka 2017-08-15 10:53
a to ciekawe bo niedawno zwolniono dziewczynę która robiła ponad 90 procent normy
2
pracownik 2017-08-15 11:33
Popieram w stu procentach jak dla mnie dziewczyny powinny w pracy byc rozdzielone to M.... by już taka pewna siebie nie byla bez N.... I by bylo może troche spokoju. Każdy ma jakieś problemy w życiu prywatnym i normalnie przychodzą i wykonują swoją prace bez płaczu. Czekamy na jakiś krok w tym kierunku Panie Kierowniku.
5
gnom 2017-08-15 14:24
zastanawiam się skąd wiesz że nie robię normy boja nie podlegam pani M. ale widzę co się dzieje
3
d.x 2017-08-17 20:46
zastanówcie się czy kierownictwo czyta w ogóle zna tę stronę i czyta te wpisy, zamiast wylewać swoje żale od kilku miesięcy przy biurze jest skrzynka na kwestie wkurzające nas pracowników a kierownik mówił o tym na spotkaniu, że jeżeli którakolwiek czy ktokolwiek ma jakiś problem to każdy może się do niego zgłosić. tyle że każdy sie boi co powiedzą inni i woli anonimowo pisać na forum. takie forum jak to nie jest jak wspomniała koleżanka jest od opinii a nie konfrontacji i kłotni. chyba że taki list poszedł a ja nie wiem,ale nie wydaje mi sie bo nie widziałam. ale w mojej opini tak się powinno tą sprawę zgłosić a nie przez forum. pozdrawiam wszystkich długoletnich pracowników
7
Gaza 2017-08-18 11:59
Z ta skrzynka i tym listem to jest jak w filmie Mis takze darujcie sobie. Pora wziasc sie za towarzystwo wzajemnej adoracji na powaznie. . . Magda dawno by poleciala tylko kleczy na kolanach u kierownika. . . to raz, dwa spokojnie na jej miejsce jest osoba z ktora wspolpracowaloby sie wiele wiele lepiej jest nia Natalia tylko i ona musialaby sie wziasc w garsc i niebyc pachołkiem. Z drugiej strony o co tam walczyc 1500 zl kolezanki dajcie sobie spokoj po tygodniu znalazlam prace za podstawe 2000 zl. Pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o ARO LOGISTICS sp.k. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARO LOGISTICS sp.k.