Grupa Ekleim Marcin Serwa

Piekary Śląskie

Opinie o Grupa Ekleim Marcin Serwa

mika 2014-11-15 07:49:44
Nie warto szkoda nerwów.Praca wyłącznie dorywcza.Pan prezes obiecuje świetny zarobek mówi o płynności finansowej firmy a gdy dochodzi do wypłaty wypiera się każdego słowa zasłania się niepamięcią nie odbiera telefonów itp.Chcesz prosić się
o zapracowane pieniądze twój wybór.W momęcie żądania wypłacenia poborów finansowych przez tz.pana prezesa grzecznie informuje ciebie że zrywa z tobą umowę.Naprawdę szkoda pracować dla firmy ekleim.
pracowałem 2014-11-20 09:35:26
Pracowałem w ekleim przez 6 miesięcy.Ogólnie praca ok ale tylko w delegacjach w całej Polsce co mnie nie odpowiada.Wypłata ok przelew na konto zawsze na czas.
szczecin 2014-11-25 09:50:08
Pracuje dla Ekleim tylko na wiekszych projektach dojeżdżam do wskazanego miasta.Praca jest na wysokościach i do najlżejszej nie należy.Za to dobrze płatna bez problemów z wypłatami.
1
ja 2014-12-02 20:51:48
Pracuje w ekleim.Praca w całej Polsce.Dzis Poznań jutro Kraków a pojutrze Gdańsk.Z podnosnika nie schodzisz.Brygadzista goni, ciągła walka z czasem.Jednak jak przyjdzie do wyplat to zgadzam się z przedmówcami jest termin zaglądasz na konto i pieniądze są. Raz większe raz mniejsze w zależności od natężenia kontraktów ale są zawsze.
bogus 2014-12-03 08:40:18
Obecnie nie pracuje w firmie brak ciągłości zleceń,zgadzam się praca w całej Polsce na obiektach przemysłowych.Wszystkie pobory otrzymałem w ustalonym terminie,tz.około 30 dni od wykonania zlecenia.Istnieje też możliwość pobrania zaliczki.Jak ktoś lubi pracę wyjazdową to jest idealna robota.
Nowy 2015-02-13 08:53:13
Ja własnie jestem po pierwszym zleceniu.Praca cięzka ale reszta ok.Spanie czysto, spokojnie,jedzenie jak u mamy.Teraz tylko czekać na wyplatę i nastepny kontrakt.
Wyga 2015-02-16 15:10:43

Mika ty jesteś ten młodzian z Tarnowskich Gór co tak się schlał na kwaterze w Poznaniu że nie mogłeś chodzić?
Jak na drugi dzień w alkomat wydmuchales 1,2 a vice prezio chciał Cię wyrzucić to płakałes ze nie będziesz miał co jeść
Nieładnie nieładnie.
3 grosze 2015-02-17 17:49:05
Jestem chyba najstarszy stażem w tej firmie.Pracuję od 7 lat,pamiętam czas kiedy szef zatrudniał tylko mnie i siebie :)Dziś jest to zupełnie inna bajka,w sezonie pracuje po 30 i więcej osób w 5 miejscach na raz,ludzie nie mają okazji się poznać.
Jedno co mogę powiedzieć to że na szefa zawsze można liczyć,zawsze pomoże jak człowiek ma problemy czy to z kasą czy w rodzinie.Jedyne co trzeba robić to pracować najlepiej jak się potrafi bez ściemy i tyle.
Harry 2015-03-11 08:41:46
Praca na ogół ciężka (chociaż zdarzają się też spokojne dni) za to pieniądze dobre.Praca w delegacjach, ale kto szukał dłuższy czas pracy to wie,że czasami nie ma innego wyboru. Jesli chodzi o wypłaty to nigdy nie ma problemu z terminowym wypłacaniem wynagrodzenia. Ogólnie ja polecam jako opcję na jakis czas a równoległe szukanie innej pracy. Współpracownicy różni, od fajnych ludzi, przez zwykłych aż po takich od których najlepiej trzymać się z dala
Na plus! 2015-03-28 20:48:23
Mogę śmiało polecić firmę Ekleim do współpracy. Każda praca jest poprzedzona rzetelnym przygotowaniem z zakresu zlecenia. Od początku ustaleń firma przedstawia możliwości i zagrożenia wychodząc na przeciw Klientowi. Praca wykonywana profesjonalnie, odpowiednio przeszkolona i wyposażona w sprzęt ekipa, z odpowiednim brygadzistą na czele, nadzorującym zespoł.
AP 2015-04-10 12:37:44
Jestem zatrudniony w EKLEIM od stycznia.Robie teraz 5 kontrakt.
Na dzień dobry dostalem komplet ubran i sprzetu co mnie zdziwilo bo w innych firmach bywalo roznie.
Roboty opór,delegacje cała Polska.Ludzie ok.Szefa widzialem tylko na rozmowie o przyjecie.reszta dzieje sie online umowy,wyplaty.
Do tej pory dostalem kase za 4 kontrakty wszystko na czas albo i pare dni przed.
Generalnie jest ok tylko rozlaka z rodzina doskwiera.
ja 2 lata 2015-09-01 13:29:32
Pracowałem 2 lata więc mogę coś powiedzieć...
Praca ciężka w warunkach uciążliwych-temperatura,pyły,kwasy i inne gówna trudne do identyfikacji Wszystko na wysokości.
Kto ma miękki charakter to niech sobie głowy nie zawraca bo inni go zjedzą.System pracy jest tak ułożony że jak ktoś odstaje technicznie to od razu widać a robota zawsze jest pod presją czasu.Dodatkowo jak to na delegacji daleko od domu można się zapomnieć alkoholowo...a jak wpadniesz na alkomacie to masz wylot z roboty i zero kasy bo sam taki papier podpisujesz przed wyjazdem.
Płacą za śniadania,obiady i spanie - tu nie oszczędzają,z tego co wiem to szef sam załatwia żeby było dużo i dobre.
Ciuchy i inne zabezpieczenia dostajesz do oporu,na tym też nie oszczędzają. Często to wszystko po jednym razie nadaje się tylko do utylizacji.
Kasa: Tu sie zgadzam z wszystkimi poprzednikami,zawsze jest na czas bez żadnego czary-mary.
Przy dobrym miesiącu zarabiałem 3,5-4 tysie jak była lipa to 1800 wiec nie było zle.
Mnie jak wielu innych młodych rozłąka z familią dobijała. Ale w firmie jest cała masa ludzi po 40 stce którzy inaczej niż na wyjeździe nie chcą pracować.Niektórzy tak robią po 5 lat.
Ogólnie polecam ze względu na zarobki i traktowanie pracowników przez szefostwo.
świadek 2015-09-22 18:40:03
Potwierdzam że jak złapią za alkoholu to wylot od razu i to bez kasy z poprzednich kontraktów.
Sam takie pismo podpisywałem ale na szczęście nie mam problemu z alkoholem więc się tym nie przejąłem.
Nie tak dawno była taka "akcja" w Poznaniu,przed robotą paru chłopakom wyszło na alkomacie i z tego co wiem szef kazał im wracać pociągiem na własny koszt.
Duży Joe 2016-01-22 18:10:47
Wysłałem do nich CV bo trochę pracowałem na linach ale dostałem tylko krótką odpowiedź że podstawowym kryterium jest posiadanie UDT 1P. Wie ktoś co to jest?
Ja 2016-01-26 10:37:02
Podesty ruchome przejezdne wolnobieżne.
Ps.Znalezione w google....
Alpin 2016-01-28 18:45:55
Alpinista w ekleim jest wyplacany tak samo jak operator podnosnika wiec jesli liczysz na kokosy to lepiej szukaj pracy w firmach wspolpracujacych z telefonia komorkowa.W tej firmie szefostwo wychodzi z zalozenia ze umiejetnosc pracy pracy na linach nie jest niczym specjalnym cytując prezesa : i rowna sie z kategoria B prawojazdy i jest jedynie podstawa i nie powinna byc placona lepiej niz na zwyzkach.
electriko 2016-02-03 13:07:23
To wychodzisz z założenia że tzw alpinista to święta krowa?Ja pracuje na podnośniku jako elektryk i przy okazji montażów na stadionach na Euro 2012 napatrzyłem sie na tych pseudo specjalistów od lin.
Zgadzam się że umiejetność pracy czy to na linie czy to na podnośniku jest tylko podstawą,Na linach bądź na podnośnikach można spawać,malować,montować,ciąć używając do tego odpowiednich narzędz i te umiejętności są kluczowe w pracach na wysokości.
tvn 2016-04-08 23:45:13

Właśnie skończyliśmy kolejny projekt malowania huty szkła.
Jedynie co moge powiedzic to to ze to specjalistyczna firma i zeby zarobic to ie trza narobic i to ciezko a przy okazji trzba się znac na robocie.
Niektorzy zarabiaja bardzo dużo inni mniej a jeszcze inni malo ci w narobocie się malo znajom
Twarzą ekleima na robocie jest viceprezes a na kontrakcie koordynator.
Prezesa nie znam,tyle co ze slyszenia. podobno Jezdzi tylko negocjowac najwieksze roboty albo jak cos zlego się dzieje.
Ogolnie na plus ale jak ktos umie robic to polecam
Zostaw swoją opinię o Grupa Ekleim Marcin Serwa - Piekary Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Ekleim Marcin Serwa