Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Akropolises Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-28 15:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozwól innym wyszukać to czego szukają, zostaw własną opinię. Opowiedz innym pracownikom o pracy w firmie Akropolises Sp. z o.o., której siedzibą jest Bielsko-Biała . Opinia zwykłego pracownika na temat spółki to w pewnym sensie dźwignia na teraźniejszym rynku pracy. A jak wygląda system premii?
zdjecie uzytkownika
gaga - 2012-10-14 16:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna firma, miła atmosfera - fajni ludzie - a najwazniejsze to szef bardzo merytoryczny.
zdjecie uzytkownika
BielskoB - 2012-11-03 12:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie pracuje się [usunięte przez moderatora] za marne pieniądze.Więcej od firm/zleceniodawców bierze pośdednik niż dostaje do ręki osoba która pracuje.
Zjednym słowem bezprawie!!!
zdjecie uzytkownika
krakowianka - 2014-07-09 12:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda pieniadze tak małe,ze wystarczaja na dojazd do zleconej pracy.A p.Prezes i tak ma problem z zapłata za zlecenie-ja czekam juz póltora miesiaca.Z dnia na dzien twierdzi ze pieniadze otrzymam,a kiedy sie upominam na nalezna zapłate jest zbulwersowany ze dzwonie i pytam.Wiem gdzie sie udac i jak uzyskac pomoc w odzyskaniu i zrobie to jesli nie otrzymam zapłaty wraz z odsetkami za zwłoke.
zdjecie uzytkownika
krakowianka - 2014-07-21 13:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz dwa miesiace czekam na zapłate.Tu przelała się czara goryczy.Nikt nie bedzie mnie traktował jak wyrobnika.To ze nie miałam umowy to problem prezesa i jego pracownikow.Poniewaz umowe powinnam otrzymac wprzeciagu dwoch tygodni od podjecia pracy.To tez wina jego posrednika lub koordynatora,zaoferowali prace nie dpełniajac swoich obowiazkow.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krakowianka - 2014-07-21 23:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nic nie da ze moderator usunie ,tam nie było nic obrazliwego,a tylko informacja gdzie się z tym udam,PIP urzad skarbowy ,Sad Pracy.
zdjecie uzytkownika
krakowianka - 2014-07-22 16:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po dzisiejszej rozmowie telefonicznej,mam świadomość iż Prezes firmy to osoba ktora sama sobie wyrabia opinie,nieodpowiedzialnego.Informuje mnie ze tylko ja sie upominam o swoje.Czyzby tak zastraszał innych pracownikow że boja sie walczyć o swoje???????I ta osoba smie sie nazywać biznesmenem,oszukujac innych.Kmera
zdjecie uzytkownika
sprzątaczka - 2014-07-24 17:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet ludzie z umowami o prace nie dostają wypłat na czas,ostatnio usuneli całą moją opinie bo tam była prawda o tej firmie co się tam wyprawia.Zalegają ludzią kupe kasy .Tym na zlecenia daje jakieś ochłapy jak psą.Za zastępstwa nie płacą.Tylko robota ma być zrobiona bez skarg na obiekcie.Może wreszcie ktoś mądry zrobi z tym porządek.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akropolises Sp. z o.o.
x