MATMAX Systemy Sprzątające Sp. z o.o. Sp. Komandytowa

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 44 ocen.

MATMAX Systemy Sprzątające Sp. z o.o. Sp. Komandytowa
3 44 6 1

Opinie o MATMAX Systemy Sprzątające Sp. z o.o. Sp. Komandytowa

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

nowy

a moze zrobic nalot na firme matmax z izba skarobowa i inspekcja pracy to moze w koncu zaczna sluchac pracownikow co ich boli co myslicie o tym?

Rej
@nowy 17.08.2018 10:40

Zarzuty można rzucać, ale trzeba mieć jakieś dowody.

Johnny Katowice
@nowy 17.08.2018 10:40

Pracuję u nich ponad. 2 Lata nie mam zastrzezeń wiem za ilę pracuję co mam robić wypłata zawsze na czas Mam umowę wszystko jasne . Ten nowy co tu się rozpisuje negatywnie to go pewnie wywalilili za chlanie lub Nie pracował nigdy w tej firmie po prostu polski zazdrozny katolik , teraz po adresie ip komputera łatwo sprawdzić Ktòry to ten nowy “ hi hi .......

Piotr

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiam się dlaczego tak negatywnie niektórzy piszą?

nowy
@Piotr 16.08.2018 18:32

bo slyszec a pracowac tam to sa dwie rozne sytuacje

Jojo

Powiedzcie, co zrobić aby pozbyć się chamskiego brygadzisty, k i e r o w n i k a!!! Chamskie odzywki, straszenie centralą (?!) Sam oczywiście nie jest w porządku, zatrudnia swoją siostrę, która jest w ciąży tylko po to żeby wyłudzić zasiłek z ZUS ,a reszta musi za nią robić. Żeby zatrudnić siostrę zwolnił wieloletnią pracownicę, która znała się na rzeczy, a wziął nierefolmowalną nic nie umiejącą, rozdartą i roszczeniową, na której wizerunek firmy traci. On sam jest niestety bardzo zadufany, kłótliwy. Zamiast nakazać siostruni, aby wzięła się za robotę, to tescowiczom każe brać mopa. To po co on tam jest? Gdzie to zgłosić? Do PIP? ???? Pomóżcie!!!

nowy
@Jojo 16.11.2017 22:11

no wlasnie co zrobic? tez jestem w tej sytuacji

Administrator

Jak wypowiecie się na temat związany z wynagrodzeniami w MATMAX Systemy Sprzątające Sp. z o.o. Sp. Komandytowa? Czy od czasu dodania ostatniej opinii zarobki w przedsiębiorstwie zmieniły się?

nowy
@Administrator 10.02.2018 14:58

zarobki moga byc tylko godzin pracy nie daja duzo jak daja 100godzin pracujacych w miesiacu to jaka to wyplata nie cale 1000. zl i co z tym zrobic a ustawowo jest 160 godz. pracujacych w miesiacu pupilom daja zarobic a ten co sie stara to dostaje ochłapy

Aneta

@Cichy wielbiciel Twoja opinia jest niepokojąca, szczególnie w kontekście bezpieczeństwa pracy. Czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z przełożonym? Czy kwestia wynagrodzeń była podstawowym powodem, dla którego podjąłeś decyzję o rezygnacji z MATMAX Systemy Sprzątające Sp. z o.o. Sp. Komandytowa? Napisz coś więcej.

nowy
@Aneta 17.04.2018 08:09

kierownicy nie rozmawiaja o problemach pracownikow gdy tylko jest problem to zaraz takiego petenta zwalniaja po mimo ze nie ma ludzi do pracy a kto zostaje to robi za dwoch za marne pienidze wiem bo sam tam pracowalem takze nie polecam tej firmy dopóki nie zaczna liczyc sie z dobrymi pracownikami a naprawde sa jeszcze tacy to nie bedzie dobrze w tej firmie

Aneta

@anonymous Czy jesteś zainteresowany pracą w firmie MATMAX Systemy Sprzątające? Może jesteś pracownikiem tej firmy? Jak Ci się dotychczas pracuje w tej firmie, czy możesz ją polecić innym osobom? Jaki system pracy obowiązuje w firmie MATMAX Systemy Sprzątające?

ROBERCIK

Powiem w prost taka filma jak som oni to nie powinni istnieć na rynku pracy. Fatalna filma makro szczecin pracowałem na belownicy

anonymous
@ROBERCIK 16.02.2018 20:28

co takiego sie stalo ze tak myslisz?

Cichy wielbiciel

Pracowałem Na Stalowej w Tesco w Warszawie. Nie polecam ze względu na obcinanie stawek. Pani Kierownik nie panuje nad sytuacją, bo w rzeczywistości rządzi jej przyjaciel. Atmosfera w pracy jest bardzo gęsta, co daje słabą atmosferę pracy. Pracownicy zdarza się, że są na bani.

Aneta

@ROBERCIK Dlaczego tak uważasz? Szczegółowe opisanie Twojej pracy w firmie MATMAX Systemy Sprzątające może być pomocne dla przyszłych pracowników jak i dla pracodawcy. Co według Ciebie należałoby poprawić w firmie? Może istnieją rzeczy, z których byłeś w firmie zadowolony? Firma MATMAX Systemy Sprzątające poszukuje obecnie pracowników do Łodzi, Szczecina, Wrocławia i Tarnowskich Gór. Aktualne oferty pracy znajdują się na oficjalnej stronie firmy.

Izka

Czy niektórzy nie myślą zupełnie? Ludzie proste prace zawsze były, są i będą nisko opłacane. Z całym szacunkiem dla zawodu ale to się nie zmieni. Może lepiej docenić firmę w której pracujemy bo jest dobra.

prawdziwyrealny

Właśnie

Aneta

@pełnanienawiści rozumiem, że nie masz dobrej oceny na temat pracy w firmie. Jednak z tego co rozumiem, wiele z Twoich uwag dotyczy bezpośrednich przełożonych. Próbowałaś zgłaszać takie sytuacje do firmy?

pełnanienawiści

Firma MatMax jest dla mnie smieszna firma. Placa grosze i oczekuja od pracownikow zlotych gor. Strasza odcinka 200 zl z wyplaty. Dla mnie to jest chore i żenujace. Brygadzistka nasza do pracy przychodzi kiedy chce i na ile chce a inne musza pracowac za 2. Cerrfour Mlawa jest w miare dobrym sklepem ale firma MatMax jest koszmarna. Zero szacunku do pracownikow. Dlatego postanowilam miec ich zdanie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak oni maja moje

Aneta

Pracujesz w Matmax? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda sytuacja w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?

arek

Uwaga na regionalną z wielkopolski Kaske K oszukuje ludzi z grupą.Nie wypłaca gwarantowanej pensji i plus za wiecej godzin co sie wyrobiło.Tylko liczy ci godziny ile wyrobiłes na godzine,a reszta kasy w swoją kieszen bierze.Póżniej sobie jezdzi na wycieczki za naszą kase.Nie dajmy sie robic w balona ja ide to zgłosic do urzedu co ona wyrabia.Liczcie kase a jak cos sie nie zgadza dzwoncie do biura przy niej.

IWONCZISSS

No siema pracowałam w firmie matmax 2 lata i powiem szczerze ze super mi się pracowało poznalam duzo znajomych gdy ogarnełam swoje na zmianie i jak miałam chwile czasu to pomagałam pracowniką Tesco był tam taki zapierdziel ze chudłam w oczach kochałam tam pracowac bo zawsze bylo cos do roboty a ja nie lubię się nudzić zawsze wymyśliłam sobie dodatkowe prace aby czas mi szybko zleciał. A zarobek hymmm owszem zarabiało się mało ale patrzcie na plusy przy tym wyrobiłam sobie dobrą opinnie :) człowiek stał się pomocny uprzejmy i co najważniejsze cieszył się z najmniejszego wynagrodzenia. Zresztą pieniądze szczęścia nie dają lecz to z kim czas spędzasz . Dasz dobry przykład to inni będą Cię szanować. Z uśmiechem pracowałam . Tęsknię za jeżdżenie maszyna - to uczy chodzenia jak z balkonikiem hehe. Każdy pracodawca jest wymagajacy ja bym nie chciala byc na jego miejscu mieć wszystko na głowie ja i moja brygadzistka i kolezanka i kumpel staraliśmy sie aby audyt był na zielono. Pozdrawiam firmę Matmax i Tesco w Świeciu.

Lolek

Matmax Systemy Sprzątające Jacek Majcherek mają się dobrze, słyszałem że idą podwyżki jakieś chyba nie?

Magda

Praca jest w Gdańsku, Malborku i Pruszczu. Pozdrawiam

nowa pani

witam co wiecie na temat tej firmy bo szukam pracy

anonim

(usunięte przez administratora)

bety

Nikogo nie obrażam tylko to jest sama prawda,wszyscy tak mówią o tej osobie do pracy sie przychodzi pracowac a nie sciemniać.Wszystko mu nie pasowało a słownictwo pożal sie boże zero kultury.

szalony rolnik

Omijać Jak i carefour i Kalisz na tych ośrodkach znajduje sie Firma matmax Firma sprzątająca kierownictwo jest jednych slowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w oby 2 osrodkach napierw slodzą potem opierdalają wmawiają że nie robiłeś nic że jest brudno itd praca załosna najgorszemu wrogowi bym tego nie zyczył ...

bety
@szalony rolnik 03.07.2016 12:47

Prawda ze nic nie robiłeś bo spałes po kibelkach.Tylko sie slizgałes od wypłaty do wypłaty.A kierownictwo jest za dobre dla takich nygusów ,ja to już dawno bym ciebie zwolnił.Umyj sie bo zalatuje od ciebie.Oby wiecej takich u nas nie było,bo wstyd tylko przynoszą.

magda

Omijac Carfur w Kaliszu.Kierownik firmy sprzatajacej to burak,gbur i cham.Wykorzysta cie a póżniej zwolni.

annaz-1984

ja obecnie pracuje w tej firmie i prócz marnych zarobków jestem zadowolona,to wpływ kierowników ma na wszystko duze znaczenie moja jest bardzo fajną osobą i dlatego dobrze mi sie tam pracuje.

były pracownik

Pracowałem w Carrefour-ze, Galeria Jaworzno. Firma ogólnie ok, mogliby dać pracownikom większe pieniądze oraz zwolnić brygadzistkę je*** szmatę Basię, która zwolniła mnie z powodu choroby (zapalenie zatok, przechodzi po kilku dniach). Przez jej stosunek do pracowników, oni często się zmieniają. Grafiki pisze tak by to jej pasowały dni i godziny pracy, nie zważając na pracowników.

Jurij

Brawo Baryton , tylko narzekaj lenie , Ja też pracuję w tej firmie I nie mam na co narzekać forsa na czas wiem co mam robić I za ile. A jak mi się nie podoba to mogę odejść , przecież Nike mnie nie zmusza żeby tam siedzieć , to mòj Wybòr. A ci co tu narzekajà to lenie zwykłe , I tak jak Baryton powiedział uczyć się trzeba było.

BARYTON

JAK TAK CZYTAM WASZE WYPOWIEDZI TO WLOS I H.... MI SIE JEZY.PRACUJE W GDANSKU NA BELCE I JAK DO TEJ PORY NIE NARZEKAM.WYPLAT W TERMINIE A PRACOWAC TRZEBA.TYLKO NARZEKACIE TRZEBA BYLO SIE UCZYC A NIE KAMIENIAMI RZUCAC.POZDRAWIAM KIEROWNIKA RAFALKA I TA SYMPATIE Z RZEZNIKA ZAPOMNIALEM IMIENIA

pawlicki

Pracowałem w Tesco w Bydgoszczy 5 lat temu, tam był taki łysy co przyjeżdżał z wypłatą - wiecie ;-) . Jest lipa z robotą a oni szukają ludzi do pracy. Wiecie coś czy są ci sami ludzie jak się zmienił właściciel ? Kto ten bajzel przejął? Dalej tyramy za śmieciówkę ?

white_ali

Nic się tam nie zmieniło. stawki te same,oszóstwa te same...śmieszne umowy. Wyzysk i krętactwo....

angela

Pracowalam juz kilku krotnie w tej firmie w gdyni i na karwinach i na kcynskiej.moge jedynie powiedziec ze sa bardzo duzzzzzze przekrety z godzinami czyli kierownictwo a szczegolnie teraz kiedy jest na kcynskiej kierownikiem pan adam pozwala brygadzistom dopisywac se godz czyli jak jest brygadzistka 4 godz to ma wpisane 8.kiedy zaczelam sie odzywac na ten temat to bardzo szybko zostalam oskarzona o to ze nic nie robie a mam w tym miesiacu w ciagu jednego tygodnia przepracowane 80godz gdzie zostawalam po 16 godz w pracy.bardzo sie ciesze ze juz tam nie pracuje.czyli jakie bylo kierownictwo takie jest do tej pory.najgorsza firma w jakiej pracowalam.wiec panie prezesie zatrudni w koncu pan ludzi zytelnych a nie ludzi ktorzy o prowadzeniu firma i ludzmi nie ma zielonego pojecia no chyba ze ma nam portret namalowac hehehehehehehehe.stawka 6zl na godz obuzajace a szczegulnie w 3miescie.

Filipińczyk

Łysy uciekł na Bali. Tam go szukajcie.

Utah
@Filipińczyk 06.02.2015 20:44

Łysy już nie jest właścicielem tej firmy, , tylko firma z Warszawy I to od ponad Roku. A ty alboś głupi albo mega odważny , Łysy w godzinę będzie wiedział kto to Filipińczyk jak to przeczyta a wtedy lepiej żebyś był na filipinach.

Zostaw opinię o MATMAX Systemy Sprzątające Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MATMAX Systemy Sprzątające Sp. z o.o. Sp. Komandytowa