Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Akropolises Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Akropolises Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gaga - 2012-10-14 16:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna firma, miła atmosfera - fajni ludzie - a najwazniejsze to szef bardzo merytoryczny.
zdjecie uzytkownika
BielskoB - 2012-11-03 12:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie pracuje się [usunięte przez moderatora] za marne pieniądze.Więcej od firm/zleceniodawców bierze pośdednik niż dostaje do ręki osoba która pracuje.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2014-08-04 14:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Każdy sprzeciw lub inne zdanie równa się wypadnięcie z pracy, a płaca nie dość że mniej niż marna to nigdy na czas.
zdjecie uzytkownika
cleansleeve - 2014-08-22 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamierzam do nich złożyć cv. Jak to jest w tej firmie z umowami, muszę wiedzieć. Można mieć etat i umowę o pracę na czas nieokreślony, czy raczej tylko umowa o dzieło albo umowa zlecenie? Nie wiem o co chodzi z tym kalendarzem, prezes nie jest od pilnowania kalendarza. Kalendarz jest dla pracownika moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
cleansleeve - 2014-09-09 17:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mimo wszystko złożę, bardziej ufam opiniom z miaasta pozytywnym które słyszę tutaj, zrobiłem mały wywiad i z tego co się orientuję płacą w terminie niezaleznie od formy umowy. a co mają ludzie robić innego jak nie pracować? a prezes akurat się osobiście wypłatami nie zajmuje, czy to w akropolises czy w innej firmie, no chyba że swoją wypłatą;)
zdjecie uzytkownika
sprzątacz - 2014-10-16 17:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zatrudniają w ogóle na takie stanowiska facetów, wiem, że to może nie jest zbyt popularna praca dla facetów, ale powiem szczerze, że nie do końca sobie radzilem w innych rpacach i myślę, że taka praca przy sprzątaniu - generalnie fizyczna jest dla mnie. Radzicie mi tam coś pracować czy nie do końca?
zdjecie uzytkownika
on29 - 2014-10-31 17:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta praca polega na sprzataniu kompleksów biurowych? Na jakiej zasadzie przyjmują do pracy? Trzeba najpierw wyslac CV czy lepiej przyjsc do siedziby firmy i zaproponować im współpracę? Kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac, bo bylaby to moja pierwsza praca. Pracuje się w stałych godzinach czy wg zapotrzebowania?
zdjecie uzytkownika
gniew - 2014-11-08 13:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie dowas dziewczyny co pracuja we tej firmie sprzatajacej i maja umowe o prace (niezlecenie bo mnie nieinteresuje) jak macie umowę o prace to wypłaty sa na czas i ile idzie unich tak zarobic za sprzatanie odp dziekuja za pomoc
zdjecie uzytkownika
nudzia - 2014-12-07 22:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie czy firma akropolises ma wypłaty na czas i jaki sa tam stawki na umowe o prace jak tos ma ile ogółem idzie tam zarobic bo chce papiery słorżyc do tej fimy i czy firma jest we porzadku do pracowników szefostwo i prosze o komentarz dziekuja
zdjecie uzytkownika
rous - 2015-01-20 12:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy Są nie wypłacalni
zdjecie uzytkownika
sprzątaczka - 2015-02-16 14:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tracą obiekt za obiektem brakuje środków , ludzie robią na czarno i nie mogą doprosić się o swoje pieniądze.Trzeba żebrać o swoją wypłate.Ta firma jest znana w całym mieście z takich praktyk.Ja nikomu nie polacam tej firmy bo będzie żałował.
zdjecie uzytkownika
nie wazne - 2015-02-19 22:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sprzątaczka - 2015-02-16 14:07:16]:
zgadzam sie z ta wypowiedzia jest taka prawda
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akropolises Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Akropolises Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie