Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Akropolises Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Akropolises Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-28 15:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwól innym wyszukać to czego szukają, zostaw własną opinię. Opowiedz innym pracownikom o pracy w firmie Akropolises Sp. z o.o., której siedzibą jest Bielsko-Biała . Opinia zwykłego pracownika na temat spółki to w pewnym sensie dźwignia na teraźniejszym rynku pracy. A jak wygląda system premii?
zdjecie uzytkownika
gaga - 2012-10-14 16:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna firma, miła atmosfera - fajni ludzie - a najwazniejsze to szef bardzo merytoryczny.
zdjecie uzytkownika
BielskoB - 2012-11-03 12:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie pracuje się [usunięte przez moderatora] za marne pieniądze.Więcej od firm/zleceniodawców bierze pośdednik niż dostaje do ręki osoba która pracuje.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2014-08-04 14:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Każdy sprzeciw lub inne zdanie równa się wypadnięcie z pracy, a płaca nie dość że mniej niż marna to nigdy na czas.
zdjecie uzytkownika
sprzątaczka - 2014-08-08 16:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robimy zrzutke na kalendarz dla szefa , może wreszcie załapie jaki jest dzień bo sobie boroczek zapomniał.Jak zwykle pewnie wykasują tą opinie co nie jest na ręke i tak wszyscy wiedzą o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
cleansleeve - 2014-08-22 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamierzam do nich złożyć cv. Jak to jest w tej firmie z umowami, muszę wiedzieć. Można mieć etat i umowę o pracę na czas nieokreślony, czy raczej tylko umowa o dzieło albo umowa zlecenie? Nie wiem o co chodzi z tym kalendarzem, prezes nie jest od pilnowania kalendarza. Kalendarz jest dla pracownika moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
sprzątaczka - 2014-08-23 16:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan prezes jest od pilnowania aby wypłaty były na czas,a otym możesz zapomnieć.Umowy na etat jak masz grupe na czas określony, inaczej zlecenie,na kase czakasz aż sobie o tobie przypomną.Na obiektach ludzie ok robią bo nie mają innego wyjścia.Jeśli komuś to pasuje to cv może sobie składać.
zdjecie uzytkownika
cleansleeve - 2014-09-09 17:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mimo wszystko złożę, bardziej ufam opiniom z miaasta pozytywnym które słyszę tutaj, zrobiłem mały wywiad i z tego co się orientuję płacą w terminie niezaleznie od formy umowy. a co mają ludzie robić innego jak nie pracować? a prezes akurat się osobiście wypłatami nie zajmuje, czy to w akropolises czy w innej firmie, no chyba że swoją wypłatą;)
zdjecie uzytkownika
sprzątaczka - 2014-09-10 19:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba się domyślam kto stoi za tymi wypowiedziami,autoreklama no cóż,chyba się jednak ostatnio coś poprawiło.Jednak było warto.
Mam nadzieje że nie stracą naszego obiektu,bo mimo wszysko ciekawa robota,choć ciężka.
zdjecie uzytkownika
sprzątacz - 2014-10-16 17:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zatrudniają w ogóle na takie stanowiska facetów, wiem, że to może nie jest zbyt popularna praca dla facetów, ale powiem szczerze, że nie do końca sobie radzilem w innych rpacach i myślę, że taka praca przy sprzątaniu - generalnie fizyczna jest dla mnie. Radzicie mi tam coś pracować czy nie do końca?
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana - 2014-10-24 14:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz Ci mowie do czego Prezesowi kalendarz jest potrzebny, a do tego aby zpisal w nim daty wyplat dla pracownikow. osoby ktore pisza tu ze na wyplate trzeba czekac mowia prawde. termin na umowie jest 15 tego kazdego miesiaca a pracownik otrzymuje wyplate na koniec miesiaca nie na konto tylko na reke. Umowa zlecenie z najmiejsza kwota.Opinie ktore sa negatywne dla pracodawcy likwiduje. wiec pewnie i te skasuje.Jest nie zetelny opryskliwy i dba o swoje interesy, pracownik to zlo konieczne ale porzyteczne bo ma z tego kase.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana - 2014-10-24 14:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sprzątaczka - 2014-08-23 16:21:43]:
Tylko umowa zlecenie.skladaj to sie przekonasz sam ile trzeba dzwonic do nich aby dostac pieniazki za swoja ciezka prace.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-10-25 20:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda szybko pozbywają się negatywnych opini bo są prawdziwe.Dziwie się że to wszysko jeszcze funkcjonuje.Czekamy na zaległe pieniądze,brakuje środków nikt się tym nie przejmuje,ludzie przychodzą i uciekają.Nikt z kierownictwa nami się nie interesuje tylko ludzie na obiektach nas żałują.Tak funkcjonuje ta firma.
zdjecie uzytkownika
on29 - 2014-10-31 17:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta praca polega na sprzataniu kompleksów biurowych? Na jakiej zasadzie przyjmują do pracy? Trzeba najpierw wyslac CV czy lepiej przyjsc do siedziby firmy i zaproponować im współpracę? Kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac, bo bylaby to moja pierwsza praca. Pracuje się w stałych godzinach czy wg zapotrzebowania?
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana - 2014-11-03 12:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanow sie dobrze zanim podejmiesz prace w tej firmie.zero zainteresowania , pracy duzo a place marne i jeszcze sama musisz dwonic po kilka razy, ach to malo powiedziane kilkanascie razy i prosic sie o wyplate. inne firmy sa rzetelniejsze przynajmiej placa na czas i na konto a nie do reki bez pokwitowania. tu jest samowolka. prezes ma humor to wyplate dostaniesz z 10 dniowym opoznieniem. no dobrze ze placi . az strach sie bac jak sie bedzie chcialo zrezygnowac. Pozdrawiam wszystkich pracujacych w tej niefortunnej firmie.
zdjecie uzytkownika
Evie - 2014-11-05 23:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam 2 lata w tej firmie i nie doprosiłam się o wiaderko do mopa. Ciągle były braki w dostawie . Nigdy nie było wszystkiego o co poprosiłam. Ja miałam umowe o pracę jako osoba niepełnosprawna a koleżanka która ze mną pracowała i nie posiadała umowy nie mogła się ciągle doprosić o wypłate niby niało być 15 a przychodziły około 22 pocztą co jeszcze po kilka razy musiała dzwonić i się prosić .
Odradzam
zdjecie uzytkownika
gniew - 2014-11-08 13:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie dowas dziewczyny co pracuja we tej firmie sprzatajacej i maja umowe o prace (niezlecenie bo mnie nieinteresuje) jak macie umowę o prace to wypłaty sa na czas i ile idzie unich tak zarobic za sprzatanie odp dziekuja za pomoc
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-11-08 18:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy umowach o prace wypłaty też czasem są po terminie a do 10 powinny byc na kontach.Płaca minimalna i dotatkowej roboty nie ma kto zapłacić.Jest problem z wzięciem urlopu bo nie ma kto cię zastąpić bo nikt nie chce robić za darmo.Rejony ogromne często ponad 1000 metrów .Dla osoby z problememi zdrowotnymi to czasam ponad siły ,komu zależy to pracuje,ale nie ma łatwo ,sama nie wiem jak dlugo jeszcze dam rady.
zdjecie uzytkownika
nudzia - 2014-12-07 22:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy firma akropolises ma wypłaty na czas i jaki sa tam stawki na umowe o prace jak tos ma ile ogółem idzie tam zarobic bo chce papiery słorżyc do tej fimy i czy firma jest we porzadku do pracowników szefostwo i prosze o komentarz dziekuja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akropolises Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Akropolises Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x