brak logo

Akropolises Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Akropolises Sp. z o.o.

gaga 2012-10-14 16:30:08
świetna firma, miła atmosfera - fajni ludzie - a najwazniejsze to szef bardzo merytoryczny.
BielskoB 2012-11-03 12:10:18
w firmie pracuje się [usunięte przez moderatora] za marne pieniądze.Więcej od firm/zleceniodawców bierze pośdednik niż dostaje do ręki osoba która pracuje.
(usunięte przez administratora)
wkurzony 2014-08-04 14:32:27
(usunięte przez administratora) Każdy sprzeciw lub inne zdanie równa się wypadnięcie z pracy, a płaca nie dość że mniej niż marna to nigdy na czas.
cleansleeve 2014-08-22 18:49:20
Zamierzam do nich złożyć cv. Jak to jest w tej firmie z umowami, muszę wiedzieć. Można mieć etat i umowę o pracę na czas nieokreślony, czy raczej tylko umowa o dzieło albo umowa zlecenie? Nie wiem o co chodzi z tym kalendarzem, prezes nie jest od pilnowania kalendarza. Kalendarz jest dla pracownika moim zdaniem.
cleansleeve 2014-09-09 17:34:50
ja mimo wszystko złożę, bardziej ufam opiniom z miaasta pozytywnym które słyszę tutaj, zrobiłem mały wywiad i z tego co się orientuję płacą w terminie niezaleznie od formy umowy. a co mają ludzie robić innego jak nie pracować? a prezes akurat się osobiście wypłatami nie zajmuje, czy to w akropolises czy w innej firmie, no chyba że swoją wypłatą;)
sprzątacz 2014-10-16 17:35:34
a zatrudniają w ogóle na takie stanowiska facetów, wiem, że to może nie jest zbyt popularna praca dla facetów, ale powiem szczerze, że nie do końca sobie radzilem w innych rpacach i myślę, że taka praca przy sprzątaniu - generalnie fizyczna jest dla mnie. Radzicie mi tam coś pracować czy nie do końca?
on29 2014-10-31 17:50:48
Ta praca polega na sprzataniu kompleksów biurowych? Na jakiej zasadzie przyjmują do pracy? Trzeba najpierw wyslac CV czy lepiej przyjsc do siedziby firmy i zaproponować im współpracę? Kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac, bo bylaby to moja pierwsza praca. Pracuje się w stałych godzinach czy wg zapotrzebowania?
1
gniew 2014-11-08 13:26:38
mam pytanie dowas dziewczyny co pracuja we tej firmie sprzatajacej i maja umowe o prace (niezlecenie bo mnie nieinteresuje) jak macie umowę o prace to wypłaty sa na czas i ile idzie unich tak zarobic za sprzatanie odp dziekuja za pomoc
2
nudzia 2014-12-07 22:31:43
mam pytanie czy firma akropolises ma wypłaty na czas i jaki sa tam stawki na umowe o prace jak tos ma ile ogółem idzie tam zarobic bo chce papiery słorżyc do tej fimy i czy firma jest we porzadku do pracowników szefostwo i prosze o komentarz dziekuja
2
rous 2015-01-20 12:43:24
nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)
nie wazne 2015-02-19 22:31:48
zgadzam sie z ta wypowiedzia jest taka prawda
1
olik 2015-04-20 18:44:14
Nie polecam tej firmy placa marne grosze to jeszcze nie na czas odradzam.
1
bozena 2015-05-21 22:21:30
caly miesiac sie pracuje a wyplate na 3 razy wyplacaja, zarobki marne 500zl na umowe zlecenie koszmar-porazka. biedni ludzie na smietnikach zbierajac puszki, złom wiecej na miesiac zarabiaja.
1
ona 2015-05-22 19:54:59
Regularnie usuwają wypowiedzi pokrzywdzonych pracowników ,firma w centrum miasta ,robi takie przkręty od czego jest inspekcja pracy.Ta firma to Bangladesz tam też tak ludzi traktują.
1
knrd lbn 2015-05-25 16:06:20
ludziom wwyplaty w lublinie wypłać
1
ktos 2015-06-09 16:28:34
Każą ludziom sprzątać wielkie zasyfione powierzchnie w 4 godziny co jest rzeczą niemożliwa a jeżeli się ktoś nie wyrabia to ma zostać po godzinach bezpłatnie a do tego zatrudniają Panie które za bardzo chodzić nie mogą a nie to boże sprzątać
1
jadzias 2015-06-18 10:22:22
nie polecam marne pieniadze wypłaty nigdy nie na czas srodki czystosci najgorszego sortu
1
masakra 2015-07-05 01:40:36
Widzę, że to kolejna z tego typu firm, która ma takie podejście do pracownikow. Nie pracowałam tam i raczej nie zamierzam, patrząc na wasze opinie. Zastanawiam się tylko skąd bierze się takie podejście kierownictwa, bo tak raczej nie powinno być. Ciekawe, czy teraz kogoś szukają bo tu nie widzę żadnych ofert od nich..
nie wazne 2015-07-27 18:24:37
porazka wyplaty na 3 razy masakra nie dziwie sie ze ludzie uciekaja z tej firmy nie mowiac juz nawet koordynatorzy nie ktorzy sa przekreceni przez ludzi jeden wielki bajzel. reszte bez komentarzy wiecej by szlo napisac ale i tak bedzie usuniete.
2
mariol 2015-08-25 00:26:13
Nie no, proszę, opisz wszystkie rzeczy , które wedlug Twojej oceny nie pasowały w firmie, bo przyznam szczerze zastanawiam się nad podjęciem pracy w jakiejś renomowanej i polecanej firmie, ale z tego co widzę to Akropolises ma mocno pomieszane opinie . Chciałbym znaleźć jakieś wypośrodkowanie, które nie minie się z prawdą.
kamil 2015-09-24 23:04:29
@jasiek, a możesz napisac co za dokładnie za przygoda Cię spotkała tutaj w firmie, bo póki co rzucasz hasłami bez znaczenia i nie wiadomo o co może chodzić. rozumiem, ze jestes pod wpływem silnych i negatywnych emocji, ale uwazaj na to co piszesz publicznie. Może wcale nie jest tak źle, tylko to sprawa osobista.
naiwna 2015-12-14 20:26:34
Nie polecam. Umowy fikcyjne. Wypłaty na raty. Sprzęt, środki czystości najniższej jakości.
Góra 2015-12-14 23:30:52
Nie rozumiem do końca @naiwna, jak umowa może być fikcyjna. Może mówisz o umowie o dzieło, bo jak zlecenie czy umowa o pracę, to chyba nie powinno być problemu.
Zosia 2015-12-22 09:22:01
Wypłatę dostałam po 3 miesiącach...
Pik 2015-12-30 23:44:12
Firma ciekawa, dobrze się prezentuje, ale widzę, że mają ewidentny problem z wypłacaniem pieniędzy.. Szkoda, bo na pewno na tym tracą i może brakować im chętnych.
Aga 2016-03-29 17:02:31
Nie można doprosić się reszty ostatniej wypłaty. Szef ma to w głębokim poważaniu. Firmę należy omijać szerokim łukiem, chyba, że ktoś lubi prosić na kolanach o wypłatę
bbb 2016-04-08 21:52:26
@Aga a co się zadziało że nie ma tej ostatniej wypłaty? pewnie firma ma jakieś problemy finansowe. A próbowaliście rozmawiać z szefem na ten temat??
Aga 2016-04-14 10:21:18
bbb Do rozmowy trzeba dwóch osób. Było około dwadzieścia prób rozmowy, a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Nie broń szefa.
kola 2016-05-09 19:44:30
kochane ziomeczki, czy sytuacja z płatnościami wynagrodzenia już się nieco ustabilizowała? bo ja chciałabym zatrudnić się u was jako pracownik serwisu sprzątanie ale do tego wiadomo że firma musi być stabilna finansowa i nie mieć żadnych problemów z kasą
Basia 2016-05-10 14:50:51
Właściciel spóźnia się z wypłacaniem pieniędzy okolice miesiąca - regularnie i z premedytacją.
maLa 2016-06-03 16:37:18
FIRMA JEST STABILNA I NIE MA PROBLEMOW Z WYPLATAMI JEST NA CZAS I KIEROWNICTWO TEZ JEST WPORZADKU WIEC NIE WIEM KTO TAKIE GUPOTY PISZE ....LUDZIE OPANUJCIE SIE Z TYM PROSZE
basia 2016-06-21 18:07:19
@maLA a wiesz może w takim razie coś o planowanych rekrutacjach? Jestem ciekawa kiedy jest szansa się załapać?
Zostaw swoją opinię o Akropolises Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akropolises Sp. z o.o.