Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Akropolises Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Akropolises Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gaga - 2012-10-14 16:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna firma, miła atmosfera - fajni ludzie - a najwazniejsze to szef bardzo merytoryczny.
zdjecie uzytkownika
BielskoB - 2012-11-03 12:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie pracuje się [usunięte przez moderatora] za marne pieniądze.Więcej od firm/zleceniodawców bierze pośdednik niż dostaje do ręki osoba która pracuje.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2014-08-04 14:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Każdy sprzeciw lub inne zdanie równa się wypadnięcie z pracy, a płaca nie dość że mniej niż marna to nigdy na czas.
zdjecie uzytkownika
cleansleeve - 2014-08-22 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamierzam do nich złożyć cv. Jak to jest w tej firmie z umowami, muszę wiedzieć. Można mieć etat i umowę o pracę na czas nieokreślony, czy raczej tylko umowa o dzieło albo umowa zlecenie? Nie wiem o co chodzi z tym kalendarzem, prezes nie jest od pilnowania kalendarza. Kalendarz jest dla pracownika moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
cleansleeve - 2014-09-09 17:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mimo wszystko złożę, bardziej ufam opiniom z miaasta pozytywnym które słyszę tutaj, zrobiłem mały wywiad i z tego co się orientuję płacą w terminie niezaleznie od formy umowy. a co mają ludzie robić innego jak nie pracować? a prezes akurat się osobiście wypłatami nie zajmuje, czy to w akropolises czy w innej firmie, no chyba że swoją wypłatą;)
zdjecie uzytkownika
sprzątacz - 2014-10-16 17:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zatrudniają w ogóle na takie stanowiska facetów, wiem, że to może nie jest zbyt popularna praca dla facetów, ale powiem szczerze, że nie do końca sobie radzilem w innych rpacach i myślę, że taka praca przy sprzątaniu - generalnie fizyczna jest dla mnie. Radzicie mi tam coś pracować czy nie do końca?
zdjecie uzytkownika
on29 - 2014-10-31 17:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta praca polega na sprzataniu kompleksów biurowych? Na jakiej zasadzie przyjmują do pracy? Trzeba najpierw wyslac CV czy lepiej przyjsc do siedziby firmy i zaproponować im współpracę? Kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac, bo bylaby to moja pierwsza praca. Pracuje się w stałych godzinach czy wg zapotrzebowania?
zdjecie uzytkownika
gniew - 2014-11-08 13:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanie dowas dziewczyny co pracuja we tej firmie sprzatajacej i maja umowe o prace (niezlecenie bo mnie nieinteresuje) jak macie umowę o prace to wypłaty sa na czas i ile idzie unich tak zarobic za sprzatanie odp dziekuja za pomoc
zdjecie uzytkownika
nudzia - 2014-12-07 22:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie czy firma akropolises ma wypłaty na czas i jaki sa tam stawki na umowe o prace jak tos ma ile ogółem idzie tam zarobic bo chce papiery słorżyc do tej fimy i czy firma jest we porzadku do pracowników szefostwo i prosze o komentarz dziekuja
zdjecie uzytkownika
rous - 2015-01-20 12:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nie wazne - 2015-02-19 22:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie z ta wypowiedzia jest taka prawda
zdjecie uzytkownika
olik - 2015-04-20 18:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy placa marne grosze to jeszcze nie na czas odradzam.
zdjecie uzytkownika
bozena - 2015-05-21 22:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
caly miesiac sie pracuje a wyplate na 3 razy wyplacaja, zarobki marne 500zl na umowe zlecenie koszmar-porazka. biedni ludzie na smietnikach zbierajac puszki, złom wiecej na miesiac zarabiaja.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-22 19:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Regularnie usuwają wypowiedzi pokrzywdzonych pracowników ,firma w centrum miasta ,robi takie przkręty od czego jest inspekcja pracy.Ta firma to Bangladesz tam też tak ludzi traktują.
zdjecie uzytkownika
knrd lbn - 2015-05-25 16:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludziom wwyplaty w lublinie wypłać
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-09 16:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każą ludziom sprzątać wielkie zasyfione powierzchnie w 4 godziny co jest rzeczą niemożliwa a jeżeli się ktoś nie wyrabia to ma zostać po godzinach bezpłatnie a do tego zatrudniają Panie które za bardzo chodzić nie mogą a nie to boże sprzątać
zdjecie uzytkownika
jadzias - 2015-06-18 10:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam marne pieniadze wypłaty nigdy nie na czas srodki czystosci najgorszego sortu
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-05 01:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że to kolejna z tego typu firm, która ma takie podejście do pracownikow. Nie pracowałam tam i raczej nie zamierzam, patrząc na wasze opinie. Zastanawiam się tylko skąd bierze się takie podejście kierownictwa, bo tak raczej nie powinno być. Ciekawe, czy teraz kogoś szukają bo tu nie widzę żadnych ofert od nich..
zdjecie uzytkownika
nie wazne - 2015-07-27 18:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
porazka wyplaty na 3 razy masakra nie dziwie sie ze ludzie uciekaja z tej firmy nie mowiac juz nawet koordynatorzy nie ktorzy sa przekreceni przez ludzi jeden wielki bajzel. reszte bez komentarzy wiecej by szlo napisac ale i tak bedzie usuniete.
zdjecie uzytkownika
mariol - 2015-08-25 00:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no, proszę, opisz wszystkie rzeczy , które wedlug Twojej oceny nie pasowały w firmie, bo przyznam szczerze zastanawiam się nad podjęciem pracy w jakiejś renomowanej i polecanej firmie, ale z tego co widzę to Akropolises ma mocno pomieszane opinie . Chciałbym znaleźć jakieś wypośrodkowanie, które nie minie się z prawdą.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-09-24 23:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jasiek, a możesz napisac co za dokładnie za przygoda Cię spotkała tutaj w firmie, bo póki co rzucasz hasłami bez znaczenia i nie wiadomo o co może chodzić. rozumiem, ze jestes pod wpływem silnych i negatywnych emocji, ale uwazaj na to co piszesz publicznie. Może wcale nie jest tak źle, tylko to sprawa osobista.
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2015-12-14 20:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Umowy fikcyjne. Wypłaty na raty. Sprzęt, środki czystości najniższej jakości.
zdjecie uzytkownika
Góra - 2015-12-14 23:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem do końca @naiwna, jak umowa może być fikcyjna. Może mówisz o umowie o dzieło, bo jak zlecenie czy umowa o pracę, to chyba nie powinno być problemu.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-12-22 09:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłatę dostałam po 3 miesiącach...
zdjecie uzytkownika
Pik - 2015-12-30 23:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ciekawa, dobrze się prezentuje, ale widzę, że mają ewidentny problem z wypłacaniem pieniędzy.. Szkoda, bo na pewno na tym tracą i może brakować im chętnych.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-03-29 17:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie można doprosić się reszty ostatniej wypłaty. Szef ma to w głębokim poważaniu. Firmę należy omijać szerokim łukiem, chyba, że ktoś lubi prosić na kolanach o wypłatę
zdjecie uzytkownika
bbb - 2016-04-08 21:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aga a co się zadziało że nie ma tej ostatniej wypłaty? pewnie firma ma jakieś problemy finansowe. A próbowaliście rozmawiać z szefem na ten temat??
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-04-14 10:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bbb Do rozmowy trzeba dwóch osób. Było około dwadzieścia prób rozmowy, a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Nie broń szefa.
zdjecie uzytkownika
kola - 2016-05-09 19:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochane ziomeczki, czy sytuacja z płatnościami wynagrodzenia już się nieco ustabilizowała? bo ja chciałabym zatrudnić się u was jako pracownik serwisu sprzątanie ale do tego wiadomo że firma musi być stabilna finansowa i nie mieć żadnych problemów z kasą
zdjecie uzytkownika
Basia - 2016-05-10 14:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściciel spóźnia się z wypłacaniem pieniędzy okolice miesiąca - regularnie i z premedytacją.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Akropolises Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akropolises Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert