Delfa Firma Sprzątająca

Warszawa

Opinie o Delfa Firma Sprzątająca

Zyczliwy 2014-08-08 18:13:00
Witam wszystkich którzy są zainteresowani praca w tej firmy od 22 lipca firma ta wygrała przetarg w Belchtowskim szpitalu gdzie sprząta oraz obsługuj kuchnie taki jak teraz panuje brud to nie da się opisać ,panie które zarządzaj ta firma są pozbawione jakich kolwiek zahamowani ludzie pracują po 200 godzin żeby zarobić 900 zł na umowę zleceni ,a i z normalnymi umowami tez dobiegają do 200 godzin jest tam stosowany mobbing słowny przez panie brygadzistki taki jak teraz panuje brud taki jeszcze nie był ale co się dziwić jaka firma takie sprzątanie a jeszcze jedno talerze zmywane są w mydle bo nawet płynu nie ma, tak ze ludzie trzymajcie od tej firmy i szpitala jak najdalej .
ona 2014-08-25 18:37:38
Witam mam nadzieje ze większość przeczyta ta opinie o tej dziadowskiej firmie z Warszawy Delfa ludzie my tam pracujemy za psie pieniądze pracujemy po 220 godzin na normalne umowy o zleceniówkach nie wspomnę ale nie ma pracy wiec tyramy czy nam ktoś pomorze bo szczerze każdy się boi donosić ze straci prace a brygadzistki straszą zwolnieniami i mordy prują mobbing jest stosowany dziewczyny plączą po katach środków nie ma a cudów się wymaga nie ma dezynfekcji i próby wychodzą niedobre tylko patrzeć ja nas sepsa zakatuje albo gorsze choróbska.
1
była pracownica 2014-10-24 18:54:43
czy pani joasia jest nadal kierowniczką w tej firmie pochodzi ona z kielc.
Sylwia 2014-11-04 15:04:01
Kiedyś pracowałam w tej firmie i też jestem nie zadowolona kierowniczka tego szpital zamiast się zabrać za prace to wysługuje się innymi rękoma.A sama ubiera się wulgarnie i chodzi obgaduje innych na tym jej praca polega.Następna Pani k to już w ogóle pomyłka .
zliczliwy 2014-12-11 20:03:09
W Kalisz też jest to samo są mobbingi pani Beata i pani Katarzyna tez straszą ludzi do czego to podobne
3
zyczliwy 2014-12-11 20:12:45
w tej firmie tez są nadgodziny w Kaliszu po 200 godzin i też straszą jak się nie podoba to do widzenia nie liczą się z nikim
zyczliwy 2014-12-13 18:08:08
w Kalisz tez sa mobbingi pani BEATA Urbańska i pani Karzarzyna Kuświk i jej kochaś Adaś są agresywni wobec pracowników do czego to podobne czy właściciel tez jest tak agresywny do swojej rodziny
zyczliwy 2014-12-13 18:13:46
jak one się nie wstydzą straszyc ludzi i ubliżać pan daś to się nadaje tylko do sprzątania a nie do rządzenia to tak jak by były właścicielem firmy z Kalisza ciekawe czy szef wie o tym ciekawe i co nic nie robi wtym kierunku sa nerwy iiiiiiiiiiiiiiii stres
2
kaliszanka 2015-03-11 22:57:27
Totalna masakra nie polecam tej pracy do tej pory nie otrzymalam pieniedzy.a zakres obowiazkow brak slow!!!!masakra!!!!
ktooo 2015-11-12 20:23:14
Witam ...pracowałam Firmie Delfie powiem ze do.... bani jest ta firma 8 zl brutto co to za wyplata jest ciekawe czy Nasze panie zbióra chcialyby miec taka wyplate !!!!!!!!!!!!! bo nie ja ........... ale pozatym kierwniczka sie zmniela i jest spoko ....
ela 2015-11-19 16:01:24
a jakie macie umowy pracując w szpitalu na oddziałach ? teraz w olecku delfa wygrała przetarg. może po nowym roku bedą umowy o pracę????
pracownica 2015-12-22 16:21:45
Nie polecam tej firmy. Kant i oszust jak wyżej, nie liczy sie dziad z ludźmi i tyle w temacie. Na chleb nie będę miec a tam nie pójdę pracować.!!!!!
Skubany 2015-12-30 18:49:58
Naucz się pisać k###a
2
Zostaw swoją opinię o Delfa Firma Sprzątająca - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delfa Firma Sprzątająca