Akon Pracownia Projektowa Anna Ceynowa

Olsztyn

Opinie o Akon Pracownia Projektowa Anna Ceynowa

anonim 2012-01-02 18:17:02
no nie wiem czy warto tam pracować. jak taki tego jesteś pewien to co się pytasz? totalna lipa
1
kolega 2012-04-12 20:25:42
racja totalna lipa, praca po godzinach, stresująca atmosfera, mizerne zarobki- [usunięte przez moderatora] ..omijajcie z daleka
2
szczera 2013-08-26 09:48:13
Nie szanują pracowników-traktują przedmiotowo. Nie polecam jako pracodawcy.
2
Robert T. Robbins 2015-05-24 15:00:44
Atmosfera pracy byłaby całkiem przyjemna, gdyby nie szefowie. Zespół bardzo zgrany, przyjemne osoby, zawsze można liczyć na pomoc czy poradę. Plusem jest wielobranżowość pracowni. Można wyrobić praktyki przy projektach budowlanych i wykonawczych. Niestety trzeba robić sporo nadgodzin (za które jednak jest uczciwie płacone). Szefowie całkowicie nieodpowiedzialni. Na stanowisku architekta obsadzani są ludzie z przypadku (np, po budownictwie). O szesnastej robią korekty wychodzącym do domu pracownikom, nie pytając nawet, czy mogą trochę dłużej zostać. Jest to norma. Co tydzień zmieniają koncepcję, przez co powstają ogromne opóźnienia. Prowadzą firmę chaotycznie, co niestety dobija się na jakości pracy. Poza tym to ludzie bez grama talentu lub wyczucia estetyki - o czym najlepiej świadczą same projekty - każdy może ocenić. Ogólnie nie można o nich powiedzieć, żeby byli nieprzyjemni czy wręcz źli, ale w mojej subiektywnej opinii nie jest to pracownia godna polecenia.
4
Paula 2015-10-28 13:34:21
Nie polecam pracy z nimi jako projektantem. Projekty są poprawiane po 3-4 razy i to każdy projekt. Kompletnie nie znają się na swojej pracy. Pracownicy są tak wymęczeni, że aż ich szkoda. Najgorsze jest szefostwo które jest zarozumiałe a nie mają żadnego pojęcia. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
3
Architekt-ka ;) 2016-08-31 21:53:32
Hej,
Mam narazie pół roku doświadczenia w dobrej, dużej pracowni z Trójmiasta, przeprowadzamy się do Olsztyna i tu pytanie: Jaką pracownię polecacie? To co czytam na forach to same złe opinie o każdej pracowni w której widziałam jakieś w miare fajne projekty. Czy istnieje miejsce, gdzie ludzie robią fajne projekty i nie są traktowani jak śmieci? No i jak mniejwiecej wyglądają zarobki w Olsztynie? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
krytyk 2016-09-11 14:32:36
Lipa !!! zero wyobrażni...może pan pani projektant sami zamieszkają w mieszkaniu 40m z kominem w środku mieszkania ...komin oddziela przedpokój od pozostałych pomieszczeń przez co mieszkanie nie można po swojemu zagospodarować (przesunąć ścianek działowych) -projektanci stworzyli klitki jak za komuny !!! patrz MAKDOM Olsztyn...w mieszkaniach 60 m ciemno jak w d.....u murzyna!!!...na poddaszach mieszkania dla karłów (skosy).
Heheszek 2016-11-02 18:34:09
Z pretensjami wynocha do dewelopera. Architekt tak szyje jak życzy sobie tego deweloper a ten z kolei liczy tylko hajsy tak aby mu się zgadzało.
To już nie te czasy jak za komuny że co sobie architekt wymyśli to święte i tak ma być. Teraz wszystkim rządzi deweloper i jego kasa. A ona musi zawsze się zgadzać. A takie tępoty myślą że to wszystko wina pracowni.
Zostaw swoją opinię o Akon Pracownia Projektowa Anna Ceynowa - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akon Pracownia Projektowa Anna Ceynowa