MK-Projekt S.C. Marek Majewski Dorota Kuzańska-Majewska

Zgierz

Opinie o MK-Projekt S.C. Marek Majewski Dorota Kuzańska-Majewska

KLIENT 2011-02-26 07:19:20
Biuro małe. Duża rotacja pracowników. Prace nad moim projektem postępowały opieszale. Częsta nieobecność i nieuchwytność architektów prowadzących projekt utrudniała dialog. To jest niestety spory mankament. Może to był wyjatek ale pozostawił niesmak.
anonim 2011-07-13 05:28:37
Zgadzam się z przedmówcą.Małe biuro z małymi możliwosciami.Zatrudnia ludzi za malutkie pieniadze. Absolutne minimum. Na poczatku jest miło i fajnie.Rodzinna atmosfera. Niestety to tylko na pokaz.Z czasem obowiazków przybywa a pensja stoi w miejscu. Dochodzą nadgodziny w biurze i praca w domu (ze wzgledu na stary i mało wydajny sprzęt w biurze).Zabiieranie własnego sprzetu na inwentaryzacje.Wszystko jakos funkcjonuje pod warunkiem, że pracownik się na wszystko zgadza. W innym wypadku zojstaje wreczone wypowiedzenie. To tyle w temacie.
klient 2015-05-20 15:35:25
Jestem zadowolony ze współpracy. Koncepcja powstała szybko. Później projekt też. Z projektem nie miałem problemu na budowie, bo w razie pytań wykonawcy lub potrzeby zrobienia jakiejś zmiany, architekci bez problemu dojeżdżali na budowę. Tak więc wszystko OK, mogę polecać.
klient 2015-08-25 16:10:10
Katastrofa !!!! Szczerze przestrzegam, omijajcie to biuro i właścicieli szerokim łukiem. Bardzo nieuczciwa firma. Oprócz sprawności w pobraniu wynagrodzenia nic nie można w normalnym trybie załatwić. Nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile, brak jakichkolwiek informacji o postępach prac.
Klient 2015-11-08 18:33:21
Stanowczo odradzamy. Na początku skusiła nas bardzo niska cena projekt indywidualny w cenie gotowego - dziś wiemy, że takich cudów nie ma. Propozycje projektu indywidualnego polegały na przerysowaniu projektów z katalogu i próbie wciśnięcia ich jako wspaniałe projekty indywidualne. Poziom architektury poniżej krytyki właściciele chwalą się skończonymi szkółkami we Francji a nic nie potrafią samodzielnie zaproponować. Zdecydowaliśmy się na konkurencję na pewno drożej ale zupełnie inne podejście do pracy i klienta.
Właściciel 2016-04-01 00:25:57
Wpis z 2011 r. i jeszcze brak podpisu to chyba tchórzostwo i brak wiarygodności!!!
Współwłaściciel 2016-04-01 00:31:49
Nie pobieramy "wynagrodzenia" za projekt, a jedynie "należność", która konsultowana jest z klientem i podzielona na 3 etapy uzależnione od zaawansowania prac. Klient otrzymuje potwierdzenie w formie pliku, wydruku lub skanu wniosku i wówczas dokonuje płatności. Sądzę, że takie postępowanie jest uczciwe, a wpis szkalujący nie ma podstaw. Miło mi będzie poznać osobiście owego "niezadowolonego klienta" na ławie sadowej.
Architekt prowadzący 2016-04-01 00:40:28
Sądzę, że informacje o naszym wykształceniu są niezrozumiałe i niepełne dla osoby dokonującej nieprzychylnego wpisu, a jej źródłem nie jesteśmy my sami - współwłaściciele firmy.
Projekt indywidualny tworzymy na podstawie wytycznych Klienta - Inwestora. Do tworzenia projektu budowlanego przystępujemy dopiero po pełnej akceptacji koncepcji projektu przez Klienta, co wyklucza jego niezadowolenie z naszej pracy.
Dorota Kuzańska-Majewska 2016-04-01 00:50:11
Nigdy nie wyrażałam zgody na umieszczenie opinii na temat mojej osoby, pracy zawodowej i mojej firmy na stronie www.gowork.pl czego wymaga regulamin wspomnianego serwisu pracy. Negatywne opinie tutaj umieszczone są bezpodstawne, nierzetelne, a ich autorzy ukrywają się za podpisem "klient" lub "anonim".
Zostaw swoją opinię o MK-Projekt S.C. Marek Majewski Dorota Kuzańska-Majewska - Zgierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MK-Projekt S.C. Marek Majewski Dorota Kuzańska-Majewska