Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dsv

Pracowałeś w firmie Dsv i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-02-28 08:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi by to 1400 do ręki wystarczyło, ale boje sie, że nie dostane umowy od Dsv czy tam agencji jak to napisano w poście powyżej.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-03-10 23:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie może własne opinie, bo powstał ciąg 3 opinii zgadzających się ze sobą hehe. Mi Dsv wyglądało na dobra firmę, ale chyba po tym co tu poczytałam przyjże się uważniej.
zdjecie uzytkownika
dusia - 2014-03-26 11:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w DSV w dziale CP jakiś już czas i jak w każdej pracy nie jest różowo, a tu już w szczególności. Jestem na zmianie z panem (usunięte przez administratora)., który nie szanuje pracownika, a zwłaszcza nowych ludzi, ma swoich pupilków i im daje najlepsze akcje, a tym co mu się nie podobają potrafi stawiać codziennie na takich stanowiskach, by ledwo zarobili te gwarantowane 55zł/brutto dniówki. Ponoć u pana(usunięte przez administratora) na drugiej zmianie jest z tym o wiele lepiej- każdy codziennie zmienia stanowisko by mógł cokolwiek zarobić. Z kontrolerkami idzie się dogadać ale jak znajdą jakiś błąd to nie ma zmiłuj tylko trzeba przewalać paletę i poprawiać. Reszta pracowników CP- lepiej uważać co się mówi i o kim, bo potrafią donieść tam gdzie trzeba, a wtedy to już ma się pozamiatane. Praca w chwili obecnej 3 zmianowa. Zarobki- to zależy co się robi- nie wiem jak inni, ale ja odkąd pracuję w tej firmie nie zarobiłam ani razu najniższej krajowej, bo kiedy jednego dnia udało mi się zarobić prawie 100zł dniówki to na drugi dzień miałam akcję, gdzie nawet nie wyciągłam 55zł. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
min - 2014-04-01 22:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem wprawdzie co oznacza skrót CP, ale spodziewałem sie po Dsv czegoś więcej, dzieki za komentarze, mam nadzieję, że warunki Wam się poprawią.
zdjecie uzytkownika
YY - 2014-04-04 18:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca na akord,pracownikiem z agencji nikt się nie przejmuje- nie podoba się , nie ty, to inny przyjdzie do pracy . Popracuje się kilka dni i odchodzi, bo nie ma tu przyszłości. Łamanie przepisów pracowniczych i BHP nie są tu rzadkością.
Praca dla osób zdesperowanych, które muszą pilnie zapłacić rachunki / przejściowo, gdy czekają na lepszą ofertę.
zdjecie uzytkownika
xXX - 2014-04-07 16:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CP to skrót od co-packing.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-20 15:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To na czym dokładnie polega ten ów akord w Dsv i ile Wam orientacyjnie wychodzi godzinowo, czy pieniężnie?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-06-30 19:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie troche martwi mnogość ofert pracy, jakie DSV wystawiło ostatnimi czasy, czy to oznaka rotacji w firmie, czy o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-07-13 23:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Eee tam do niczego taka robota. Kierownictwo zero kultury. Człowiek się stara a tu nic. Popytajcie jak na Toy's w grudniu 2013r całą zmiana się zwolniła haha dopiero byli zdziwieni. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2014-09-07 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz z pracą?
zdjecie uzytkownika
laik - 2014-09-09 22:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszeliście, że firma DSV została wyróżniona w prestiżowym rankingu Diamenty Forbesa 2014 - ranking polskich przedsiębiorstw najszybciej zwiększających swoją wartość w ciągu ostatnich trzech lat działalności. Widać radzą sobie bardzo dobrze, w zeszłym roku otrzymali dwie inne nagrody LAUR KONSUMENTA 2013 oraz Odkrycie 2013.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-10 14:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
jak wygląda praca handlowca w tej firmie jeśli chodzi o Poznań?Dostałam się na rozmowę kwalifikacyjna ale mam mieszane uczucia.
zdjecie uzytkownika
jano - 2014-10-16 13:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też teraz ide na rozmowę, w piątek jestem umówiony, chyba faktycznie potrzebują ludzi na to stanowisko handlowca? nie wiem czy tam jest duza podstawa i jak dokładnie wygląda premia, może ktoś się orientuje, bo tez bez sensu jak pojadę i okaże sie, że mam zupełnie inne oczekiwania finansowe? z góry dzięki za pomoc!
zdjecie uzytkownika
Młodziak - 2014-10-20 21:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak wygląda praca na Co Packing'u w Gnatowicach. Ile można wyrwać na miesiąc? Jak jest z atmosferą w firmie? Pozdrawiam ;).
zdjecie uzytkownika
suchy - 2014-10-24 13:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mało pracy, trzeba szukać dalej
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-25 23:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Możecie napisać jak obecnie wygląda praca na stanowisku magazyniera w DSV na nowej wsi wrocławskiej?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-31 12:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na magazynie to chyba i tak niewiele się różni w poszczególnych miastach, zazwyczaj ma się te same obowiązki, a też może się tylko zmienić intensywność pracy w danym dniu i to już też pewnie trochę od miasta zależy moim zdaniem. a na nowej wsi wrocławskiej pewnie torche pracy będzie ale nie tyle co w dużym mieście.
zdjecie uzytkownika
emi - 2014-12-03 16:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
O masakra zgadzam się dsv to totalna porażka:)
zdjecie uzytkownika
supertrupewr - 2014-12-15 19:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze poweidzcie mi ten tego ile tutaj teraz daja za prace - bo wiadomo ze praca na magazynie to chyba dobra praca dla polaka takiego jak ja. cos tam sie poszuka ponosi i w ogole jest gites prawda ? tylko napiszcie mi ile dostane za taka prace z gorry dziekuje za odpoweidzi :) pozdrawiamwszystkichzainteresowanych
zdjecie uzytkownika
irew - 2015-01-21 17:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz obecnie też pracy nie ma? jejku, gdzie tu jej szukać? wysłałem dok.aplikacyjne do DSV i myślałem że jest jakaś szansa...W 16 lokalizacjach zatrudniają około 800 pracowników nie ma więc żadnej oferty? Dziwne, bo Spółki należące do Grupy DSV w Polsce generują roczne przychody wysokości ok. 500 mln złotych, co plasuje je wspólnie w pierwszej piątce największych i najbardziej rentownych firm w branży TSL.
zdjecie uzytkownika
lublin - 2015-02-06 00:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej i jak, był ktoś na tych rozmowach o pracę? Tak pisaliście, ze się wybieracie to napiszcie co tam bylo, jakie wrażenia, o co pytają i czego oczekują od pracownika?
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-02-23 08:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy...Cały czas stawki za prace są obnizane do dołu,,, nie moźna zarobic nawen najnizszej krajowej... Wymagaja od człowieka nie wiadomo czego w zamian nic nie dajac,,, pozatym zle naliczaja pensje,,, Wiec nie wiem czy komus usmiecha sie taka praca... kto moze to z tamtad ucieka,,,
zdjecie uzytkownika
Kawia - 2015-04-13 21:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę przesadziłeś. Najniższa krajowa jest zapewniona i nie mają prawa dać mnie niż masz to napisane w umowie. Wypłaty są na czas więc kwestia tylko chęci.
zdjecie uzytkownika
kelin - 2015-04-28 02:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem nieco o tej firmie i jestem pozytywnie zaskoczony. Nawet w tej chwili posiadają kiladziesiąt ofert pracy. Widać że stawiają duży nacisk na rozwój.
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-05-18 20:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha ja wlasnie dostalam najnizsza pensje zapewniona ...pracoealam dwa tygodnie a zarobilam 250 zl na colpakingu... to jest wyzysk... ale niestety pupilki staja na dobrze platnej pracy a reszta caly czas na chlamie...pozatym pani Ka.... z biura nosi sie jak swieta krowa ...zeby chociaz znala jakis jezyk haha smiax mi sie chcialo jak przyjechala delegacja a pani czarna mamba nie mogla sie dogadac...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dsv

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dsv?
Zadaj pytanie
alert