Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dsv

Pracowałeś w firmie Dsv i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xXX - 2014-04-07 16:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CP to skrót od co-packing.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-20 15:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To na czym dokładnie polega ten ów akord w Dsv i ile Wam orientacyjnie wychodzi godzinowo, czy pieniężnie?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-06-30 19:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie troche martwi mnogość ofert pracy, jakie DSV wystawiło ostatnimi czasy, czy to oznaka rotacji w firmie, czy o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-07-13 23:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Eee tam do niczego taka robota. Kierownictwo zero kultury. Człowiek się stara a tu nic. Popytajcie jak na Toy's w grudniu 2013r całą zmiana się zwolniła haha dopiero byli zdziwieni. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2014-09-07 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz z pracą?
zdjecie uzytkownika
laik - 2014-09-09 22:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszeliście, że firma DSV została wyróżniona w prestiżowym rankingu Diamenty Forbesa 2014 - ranking polskich przedsiębiorstw najszybciej zwiększających swoją wartość w ciągu ostatnich trzech lat działalności. Widać radzą sobie bardzo dobrze, w zeszłym roku otrzymali dwie inne nagrody LAUR KONSUMENTA 2013 oraz Odkrycie 2013.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-10 14:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
jak wygląda praca handlowca w tej firmie jeśli chodzi o Poznań?Dostałam się na rozmowę kwalifikacyjna ale mam mieszane uczucia.
zdjecie uzytkownika
jano - 2014-10-16 13:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też teraz ide na rozmowę, w piątek jestem umówiony, chyba faktycznie potrzebują ludzi na to stanowisko handlowca? nie wiem czy tam jest duza podstawa i jak dokładnie wygląda premia, może ktoś się orientuje, bo tez bez sensu jak pojadę i okaże sie, że mam zupełnie inne oczekiwania finansowe? z góry dzięki za pomoc!
zdjecie uzytkownika
Młodziak - 2014-10-20 21:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak wygląda praca na Co Packing'u w Gnatowicach. Ile można wyrwać na miesiąc? Jak jest z atmosferą w firmie? Pozdrawiam ;).
zdjecie uzytkownika
suchy - 2014-10-24 13:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mało pracy, trzeba szukać dalej
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-25 23:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Możecie napisać jak obecnie wygląda praca na stanowisku magazyniera w DSV na nowej wsi wrocławskiej?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-31 12:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na magazynie to chyba i tak niewiele się różni w poszczególnych miastach, zazwyczaj ma się te same obowiązki, a też może się tylko zmienić intensywność pracy w danym dniu i to już też pewnie trochę od miasta zależy moim zdaniem. a na nowej wsi wrocławskiej pewnie torche pracy będzie ale nie tyle co w dużym mieście.
zdjecie uzytkownika
emi - 2014-12-03 16:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
O masakra zgadzam się dsv to totalna porażka:)
zdjecie uzytkownika
supertrupewr - 2014-12-15 19:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze poweidzcie mi ten tego ile tutaj teraz daja za prace - bo wiadomo ze praca na magazynie to chyba dobra praca dla polaka takiego jak ja. cos tam sie poszuka ponosi i w ogole jest gites prawda ? tylko napiszcie mi ile dostane za taka prace z gorry dziekuje za odpoweidzi :) pozdrawiamwszystkichzainteresowanych
zdjecie uzytkownika
irew - 2015-01-21 17:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz obecnie też pracy nie ma? jejku, gdzie tu jej szukać? wysłałem dok.aplikacyjne do DSV i myślałem że jest jakaś szansa...W 16 lokalizacjach zatrudniają około 800 pracowników nie ma więc żadnej oferty? Dziwne, bo Spółki należące do Grupy DSV w Polsce generują roczne przychody wysokości ok. 500 mln złotych, co plasuje je wspólnie w pierwszej piątce największych i najbardziej rentownych firm w branży TSL.
zdjecie uzytkownika
lublin - 2015-02-06 00:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej i jak, był ktoś na tych rozmowach o pracę? Tak pisaliście, ze się wybieracie to napiszcie co tam bylo, jakie wrażenia, o co pytają i czego oczekują od pracownika?
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-02-23 08:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy...Cały czas stawki za prace są obnizane do dołu,,, nie moźna zarobic nawen najnizszej krajowej... Wymagaja od człowieka nie wiadomo czego w zamian nic nie dajac,,, pozatym zle naliczaja pensje,,, Wiec nie wiem czy komus usmiecha sie taka praca... kto moze to z tamtad ucieka,,,
zdjecie uzytkownika
Kawia - 2015-04-13 21:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę przesadziłeś. Najniższa krajowa jest zapewniona i nie mają prawa dać mnie niż masz to napisane w umowie. Wypłaty są na czas więc kwestia tylko chęci.
zdjecie uzytkownika
kelin - 2015-04-28 02:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem nieco o tej firmie i jestem pozytywnie zaskoczony. Nawet w tej chwili posiadają kiladziesiąt ofert pracy. Widać że stawiają duży nacisk na rozwój.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-18 20:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-05-18 20:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha ja wlasnie dostalam najnizsza pensje zapewniona ...pracoealam dwa tygodnie a zarobilam 250 zl na colpakingu... to jest wyzysk... ale niestety pupilki staja na dobrze platnej pracy a reszta caly czas na chlamie...pozatym pani Ka.... z biura nosi sie jak swieta krowa ...zeby chociaz znala jakis jezyk haha smiax mi sie chcialo jak przyjechala delegacja a pani czarna mamba nie mogla sie dogadac...
zdjecie uzytkownika
anatolia - 2015-06-08 18:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lala troszkę nie wierzę w to co piszesz, pewnie coś ci się pomyliło albo niedopatrzyłaś gapciu własnych biznesów. ja o firmie same dobre opinie mam i praca jest bo ciągle szukają nowych key account managerów. to jest coś fajnego bo mają frach lotniczy u siebie i konsolidację ładunku, jest w czym kariere robić
zdjecie uzytkownika
pynia - 2015-06-11 19:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam jakiś czas temu właśnie w dsv na tym całym CP. Kierownik PS nie szanuje ludzi. Ma wybrane osoby do , które traktuje normalnie. Najczęściej są to młode dziewczyny. Co do kontrolerek to zero szacunku do człowieka zresztą podobnie jak i kierownik mają swoje koleżaneczki które nawet jak zrobią coś źle to i tak mówią że dobrze. Kiedy pewnego dnia ja właśnie zrobiłam coś źle i panie obok też na co zwróciłam uwagę pani kontrolerce Marysi odpowiedziała mi ,, jak się nie podoba droga wolna". Odwoływanie tam jest codziennością, Mówią że zadzwonią a nie dzwonią. Trzeba się samemu dowiadywać. A jeszcze robią wielką laskę ze powiedzą. Zarobki bardzo słabe. Ile by się nie zrobiło to kierownikowi PS ciągle mało. Dodatkowo prace zawsze zaczynały się z 15 minutowym opóźnieniem a trzeba było kończyć pół godziny przed czasem bo kontrolerki mówiły ze ona kończą o 14 i nie będą na nas czekać ze skanowaniem. Ogólnie kontrolerki a zwłaszcza pani Marysia robiła wielka laskę ja wydawała naklejki i kody. Nie raz trzeba było się na nią nachodzić a jeszcze coś tam sobie gadał pod nosem. Praca naprawdę dla osób które są bardzo zdesperowane. Nie polecam bo naprawdę można się zrazić do pracy na magazynie.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-06-24 17:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skwarek ty(usunięte przez administratora) chcielibyśmy żebyś pracował kiedyś za te głodowe stawki jesteś podłym człowiekiem
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-26 19:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2015-06-26 19:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzymy ci z całego serca żebyś kiedyś zaniósł rodzinie 1000 zł wypłaty
zdjecie uzytkownika
Mania - 2015-07-15 23:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Lola i @ona może napiszecie, kim jest skwarek. To właściciel firmy czy jak. Podejrzewam, że zarobki, o których wspominacie dotyczą jakiegoś konretnego stanowiska, bo szczerze wątpię, żeby każdy tam tyle zarabiał. DSV ma tyle ogłoszeń, że można zwariować. Ciekawe są na lidera zespołu do Warszawy i kierownika do spraw kluczowych klientów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dsv

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dsv?
Zadaj pytanie
alert