brak logo

Pago Sp. z o.o.

Kampinos

Opinie o Pago Sp. z o.o.

baronEdek102 2014-05-11 15:21
Co jest cepostwo :/
vera 2014-05-11 19:14
Jak czytam te opinie to aż mnie cofa.....co do przerw to panowie z magazynu dobrze wiedzą, że przerwy na papierosa trwają dłużej niż 10 minut.- więc sory nie narzekajcie. A większość panów z magazynu potrafi tylko narzekać....
Kierowników też się ciągle czepiacie, a to oni wyprostowali cały bałagan, który był po byłej " pani dyrektor" ... a co do kasy ... to nie będę się wypowiadać bo ten kto pracuje rzetelnie...to wie ile można naprawdę dostać w PAGO.
qwerty 2014-05-30 15:27
Nie jest tak źle. O ile ktoś jest w stanie przywyknac do temperatury -18'C. Zwykla praca na magazynie. Zawsze mogło być lepiej, mogło tez być gorzej. Trochę za słabo doceniają pracowników. Szczególnie tych którzy się starają. Bo nie dostają nic więcej od tych którzy olewają wszystko. I przez to się odechciewa starać. Zarobki są porównywalne do innych magazynów. Co nie jest plusem bo na innych jest przeważnie ciepło. Przydał by sie jakiś dodatek za temperaturę. Nie odradzam Pago ale tez jakoś specjalnie nie polecam. Trzeba się samemu przekonać.
Pozdrawiam "kierownika" który się wypowiedział jako "vera".
vera 2014-06-07 16:36
zawsze znajdą się powody do flustracji.....ale w jakiej firmie ich nie ma, raczej bym powiedziała, że to " cecha większości pracowników " droga szczeżujo :)
Nie trzeba być kierownikiem drogi qwerty, żeby pisać prawdę. Pracuję w tej firmie już bardzo długo i wiem jak wyglądała za czasów pozostałych kierowników. Chyba dobrze pamiętamy pana Remigiusza oraz Wesołego. Ale za tego pierwszego mogli pracownicy więcej wynieść z firmy... a teraz już nie.... więc zaczęli narzekać. Proste.
Nie trzeba być wybitnym , żeby zauważyć co się działo kiedyś na magazynie.
Jak to mówią " wszędzie dobrze gdzie nas nie ma "
sid 2014-10-04 18:20
MOŻE KTOŚ NAPISAĆ ILE BRUTTO MOŻNA ZAROBIĆ JAKO WÓZKOWY WYSOKI SKŁAD LUB MAGAZYNIER
4
rudasek 2014-10-10 14:42
Jak się będziesz starał to nie wiele ale jak będziesz dobrze z ucha strzelać to zarobisz więcej od innych ....
2
misiek 2015-01-20 13:31
no ale widzisz @Rydz, w Polsce temat zarobków jest jednak nadal tabu i nie sadze, żeby ludzie tak chętnie opowiadali sobie co i jak, kto ile zarabia, bo jednak może by,ć tak, że na tym samym stonowisku w innych firmach zupełnie inaczej prezentują sie zarobki i dlatego ludzie niechetnie to wszystko robią.
2
UFMBLOSBOR 2015-02-09 16:18
nie jest tak źle w tej firmie haisik na konto wpływa w terminie umowa o prace jest socjalne warunki ok to przemawia za firmą . Jedyną rzeczą niepokojącą mnie pracuje tam od 7 miesięcy i zaobserwowałem jeden mankament niekorzystny dla firmy niekompetencja osób na stanowiskach odpowiedzialnych za jakość i renome FIRMY jest tam druzgocząca bo myślę że pracownik którego produktywność jest wyższa od przewidzianych norm przyjętych na danym stanowisku winna jest docenieniu poprzez premię pieniężną nie tylko słowną,a z przykrością ztwierdzam że ta rażąca i uwieńczająca ambicij pracownika obojętność jest wykorzystywana a wiadomo że człowiek szybko się zniechęca dziękuję
3
połć 2015-03-16 10:58
1920zł
PIKINGPAGO 2015-03-24 12:34
Bardzo spokojnie ciśnienia niema zbytniego firma wypłacalna socjal w porządku ludzie są bardzo przyjaźnie nastawieni ku sobie jeden drugiemu oferuje pomocną radę wartowało by się zatrudnić POZDROWIENIA od EKIPY PIKERÓW z Pago Gnatowice Stare
1
Odpowiedzialny 2015-04-12 09:21
W Pago nie ma żadnego socjalnego ten u góry PIKINGPAGO opowiada głupoty! Tyle czasu tam pracowałem i jeszcze nigdy tam socjalnego nie miałem. W Pago tylko zdrowie się traci nic wiecej. Nie polecam!
1
Bert 2015-04-21 00:42
Witam jakie są godziny pracy(tzn od której do której?) i ile zmian?
koleżka 2015-06-07 23:55
u mnie w oddziale są 4 zmiany. Pracujesz po 12 godzin.
xxx 2015-11-23 18:51
Jestem zainteresowany pracą w chłodni ale mam pytanie podobno kilka lat temu był tam cięszki wypadek chlopak się polamał i mam obawy
GAGA 2015-12-01 20:03
hahaha kto ma przestrzegać zasad bo jak narzazie to BHP swoje a kierownictwo swoje niewiem jak jest teraz ale za mnie to liczył się towar i nic więcej
1
nie polecam 2016-01-10 11:49
Właśnie zacząłem pracę w nowo otwartej chłodni pago w gdańsku. NIE POLECAM!! na obiecywali cuda na kiju... wysokie zarobki, miałem zarabiać 2500zł na rękę i więcej ale oczywiście w praniu okazało się że to kłamstwo!!! najwięcej zarabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i konfidenci! a niby wszyscy mają tę samą stawkę!! ka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najlepiej jak stoją nad Nami i drą japy żeby szybciej :/ dają obiady wow !!! ale to ich zasrany obowiązek tylko może niech zapytają jak nam smakują te żarcia gorsze niż dla psów! tego się jeść nie da ale wowww dają obiad!!!! czytałem wcześniejsze opinie i myślę, że osoby które piszą że zarobki są spoko to myślę, że są to osoby które jeszcze mieszkają z mamusiami i wypłąte przeznaczają na piwo.. obiecywali na początku że będziemy pracować tylko na wózkach a teraz wszystko mamy ręcznie robić i to szybciej niż mrówki. na prawdę nie polecam!!!!!!!! któś kto jest normalny to będzie w tej pracy nie mile zaskoczony !!!
12
Kitek 2016-02-04 19:21
Ja również mam przyjemności pracować w PAGO w Gdańsku od grudnia. I mogę potwierdzić. Ze to co tam się wyprawia to świadczy o podejściu do pracownika przez PAGO które na dzień dzisiejszy jak tam pracuję reprezentuje Adam M. Taki kłamczyuszek który de fakto podczas rozmowy kłamie. Nie ma problemu aby ktoś poszedł się ogrzać jak mu zimno, a rzeczywistość nie ma czasu na głupoty. Trzeba pracować .Już teraz ma problemy z kompletacją załogi .Rób tak Adasiu i twoi kierownicy i brygadziści dalej to sami będziecie tam pracować a gile w nosie będą wam zamarzać. To nie obóz pracy a swoim brakiem kompetencji i Burdelem. Nikt nie zna priorytetów. Może szkolenie lub jasna informacja dla każdego na czym polega specyfika mrozni. Bo wasze szkolenie na dzień dobry jest warte co rolka papieru toaletowego. Bo Kierownicy i reszta , to banda ignorantów. Dla mnie nie jest problemem jak pisał przedmówca , ze operator mam robić inne prace.
Frustrujące jest to ze nie ma konkretnych i jasnych informacji co dalej. A wyjście aby się ogrzać jest traktowane jak zdrada stanu.. Bo Dr . pizza czeka. Na dzień dzisiejszy nikt nawet Adam M nie potrafi tam być dobrym Organizatorem. Wiedza o pracy nie spływa po przekroczeniu portierni, tylko na wskutek przekazu informacji w sposób właściwy. Ale dla tej bandy Głupków to nie do pojęcia.. Oni powiedzą że mogę się zwolnić, i pewnie to w zrobię ale za co bierze Kasę Adam M i inni skoro to tak dział ? Nie mam pretensji o stawkę tylko głupków. Bo przez ich ciśnienie bo im trują jest tam taki burdel. Tak Panie Adamie M, ty podbijasz wszystkie dokumenty czyli wiesz jak ja się podpisuje pod szkoleniem które będzie Ciałłłł Adasiu.
13
Eskimos 2016-02-10 21:20
Kolego jak marzniesz na kontenerze to znaczy że się..... opirdalasz! hehehe :D
3
BSNT 2016-02-10 21:24
Pago is not the usual place of work, Pago is a state of mind!
1
filozof 2016-03-01 16:31
nie nie pracuje w pago po prostu słyszałem, że broda to fajny gość.
1
woj.b. 2016-04-09 20:58
Pieniędzy nie mają aby dać złotówkę do godziny ale aby robić imprezy zakładowe to mają pieniądze. Pracujesz wiele lat a zarabiasz grosze. Na imprezę zakładową nie masz zaproszenia ale to się nie liczy. Najważniejsze aby dali po wielu latach ciężkiej pracy podwyżkę idziesz do Nich a Oni tłumacza się, że firma nie zarabia, że z pikingu nie ma pieniędzy. Głupie tłumaczenie niektóre firmy tylko z pikingu się utrzymują. Jednego nie rozumiem piszą, że jest socjalne ja się pytam gdzie jest. Chyba, że chodzi im o te grosze w grudniu które dostaniesz a nie zapomnijcie, że to są Wasze pieniądze. Socjalne jest tylko dla wybranych dla Kierownictwa które w tym roku bawi się w Gdańsku. Szczerze to zastanówcie się zanim zaczniecie w Pago pracować. Ja szukam pracy bo już mam dosyć tych ciągłych ich kłamstw na temat braku pieniędzy na podwyżkę pomimo, że firma już ma 6 oddziałów w Polsce.
8
A.S. 2016-04-20 20:31
ah to Cię boli
1
gość 2016-05-29 10:23
A JA NAPISZE TAK JAK SIĘ WAM TAM TAK NIE PODOBA TO POROSTU SIĘ ZWOLNIJCIE I POSZUKAJCIE GDZIE INDZIEJ PRACY
2
gość 2016-06-02 19:49
Zwolnimy się a Wy kierownicy sami będziecie sobie pracować na mrozie.
7
jo 2016-06-17 20:42
na rękę w gdańsku dla magazyniera postawy wychodzi do 2100 max uciekajcie do eurocashu - tam można 3400 wyciagnac, nadgodziny sa mniej placone niz zwykla stawka NIE OPLACA SIE!!! NIE ZAROBISZ
sprubuj zachorowac w chlodni to na pewno umowy nie przedluza
ludzie uciekaja sami zanim skonczy sie probny
jaka premia ja sie pytam???????nie wierzcie w to
11
Tadeusz 2016-07-13 20:38
Świetni ludzie w magazynie, ludzie z biura różni......niska klasa nawet asystentka średnia wybiera i wyróżnia swoich z ekipy "śmietankę....", Fajna praca, ale mało płatna:( szkoda, bo są możliwości ale...
3
vera 2016-08-18 13:11
Tadeusz - ludzie są różni zarówno na magazynie jak i w biurze ale żeby oceniać ich jednym słowem " średnia klasa " to bym się zastanowił - a jeśli chodzi o asystentke to tym bardziej nie rozumiem słów " wyróżnia swoich z ekipy -śmietankę ". Babka jest w porządku - zawsze pomoże.
1
Malaga 2016-09-11 19:10
Mikołaj ty to chyba jesteś kierownikiem bo same bzdury piszesz. Umowa o pracę ale co z tego skoro dają 12 zł na godzinę. Obiady masakra najtańszym kosztem. Masz rację najlepiej bez szkoły przyjmujecie do pracy aby później robić z Nich białych murzynów.
6
teriaki 2016-09-11 19:24
zależy jak kto ich ocenia, zależy może od stanowiska i od tego jakie są wypłaty może przez to takie rozbierznosci, a firma jest bardzo dużym operatorem logistycznym nie tylko na mazowszu
1
rokii 2016-12-20 18:55
Witam nie polecam PAGO poniewarz obiecuja duzo na rozmowie kwalifikacyjnej wysokie góry a jak dochodzi do wypłaty to nic sie nie zgadza marne pieniądze wiecej w biedronce zarobie a w pago musisz jezdzic szybko bo premi nie dostaniesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] totalny co chwile rotacja ludzi ni miła pani ... z bióra wiec przemyslcie 2 razy zanim podejmiecie decyzje ja juz tam nie pracuje i powodzenia zycze .
5
Tadeusz 2017-01-17 21:06
Niestety ale w firmie Pago perfidnie pozbywają się pracowników przenosząc ich z oddziału na oddział. W taki właśnie sposób pozbyli już się paru osób. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że szefostwo robi to umyślnie. Panie dyrektorze w taki perfidny sposób pozbyłeś się wielu dobrych pracowników i nie piszę to w moim interesie ja sobie znajdę pracę ale w imieniu tych których tak przenosiłeś z oddziału na oddział nie licząc się z ich zdaniem. Zanim podejmiecie pracę w oddziałach warszawskich dobrze przemyślcie ten wybór.
4
fiołek 2017-01-18 21:16
Nie polecam małe zarobki
6
Work 2017-01-21 09:36
Brak szacunku do pracownika oraz do jego pracy. Potrzebują na magazyn A przenoszą na inny oddział ze świadomością ze się będą ludzie zwalniać. Porażka jakaś! Niech się szefostwo ocknie bo będzie za późno.
5
go work 2017-02-02 12:11
jak wygląda praca na wózku? są jakieś normy? dodatkowe premie? plusy minusy?
2
Janek 2017-02-13 21:11
Nie polecam pago kłamia na rozmowie kwalifikacyjnej zarobki 2100 jak wchodzisz w dupe to może więcej nie polecam
5
Tomek 2017-02-13 21:22
Tez pracowałem jakiś.czas w pago nie polecam 2100 żenujące a na rozmowie było co innego kłamia jak z nut mają gdzieś pracownika liczy się tyranie cały czas szukają ludzi do pracy niech zmienia nastawienie do ludzi i zmieńcie swoją kadrę kierownicza lepiej... Lizusy same pracują
4
Zuzanna 2017-03-16 12:07
Zamierzacie aplikować do firmy? Aktualne oferty pracy znajdziecie na stronie internetowej: http://www.pago.net.pl/pl_PL/praca-w-chlodniach-pago.html
Jakie macie pytania dla obecnych pracowników firmy?
Paweł 2017-04-22 00:10
Ile na rękę można zarobić w firmie pago? Interesuje mnie stawka pracownika magazynowego. Z góry dziękuję.
Adek 2017-04-22 22:14
W page zarobisz 2100 nie polecam tej pracy.pracowałem tam kiedyś praca nie jest warta wole stać za kasa w biedronce za 1900 niż dla page robić złodzieje umowa do.kitu jest
3
Zuzanna 2017-04-24 12:30
@Adek co sprawia, że nie polecasz pracy w firmie? Co na to wpływa?
Zozo 2017-05-30 21:08
W pago mozna zarobic 2100 zł a za nadgodziny 200 zł za 12 godzin a mój kumpel robi w piotr i paweł i ma 250 zł za 8 nadgodzin nie polecam pago bo mróz składam cv do piotra i pawła pozdrawiam wszystkich z pago
Michał 2017-06-05 23:11
Praca w Pago się nie opłaca,dziadostwo jak cholera na podwyżkę jeden z drugim to się w ogóle nie doczekał,stawka jak na -23 stopnie to po prostu żenada , szereg kombinacji w tej firmie baterie do wózków nie trzymają syf kiła i mogiła.
2000-2100 na początek potem jest jakieś 200-300 więcej ale 2400 jak na 12 godzin pracy na mrozie to nie wiele.
Wymyślanie chorych zadań jak odśnieżanie sufitu czy czyszczenie miotłą palet z mięsem na 5 minut przed załadunkiem na tira (wierzch palety cały szary od kurzu)
Brak podstawowych narzędzi jak szczotki które są permanentnie połamane , dwa zapyziałe młotki i jeden łom na cały magazyn także narzędziami to Pago nie szaleje ale zadania takie jak zbijanie zepsutych palet się zdarzają pytanie szkoda tylko że ta firma młotków nie ma.
Pozdrawiam wszystkich pracujących w Pago.
P.s I przerwa co 3 godziny na 15 minut pracując na rampie -20 stopni i pretensję do tego co idzie sie na chwilę ogrzać w biurze.
Pozdrawiam wszystkich co pracują i pracowali w Pago
5
Zuzanna 2017-06-06 13:50
@Michał rzeczywiście z tego co piszesz jest to praca w ciężkich warunkach. A czy jest to praca w trybie zmianowym, czy w określonych stałych godzinach pracy?
Michał 2017-06-06 18:07
Praca jest od 6-18 albo 18-6(nocka)
2 dni na 2 dni albo 7dni na 7dni (Praca/Wolne). 7 dni to wersja w Starych Gnatowicach tylko.
Pozdrawiam Bieniewo Parcele i Gnatowice Stare :)
Michał 2017-06-06 18:09
Wyżej mowa o magazynierach , jeśli chodzi o picking to jest po 8 godzin w systemie 14-22 albo 22-6.
Tak jest na Bieniewie przynajmniej.
A 2017-06-07 19:44
Michał a jakie jest kerownictwo czy wy odsniezacie snieg z sufitu a macie na to jakes uprawnienia
Michał 2017-06-07 20:03
"A" sytuacja wygląda tak że pod kosz w "szczeliny" widłami podjeżdża retrak , przywiązuje się linkami koszt do masztu (karetki) retraka i przechyla maszt troche na kabinę Ty na przykład w takim koszu dostajesz pasy tak jakby alpinistyczne i tymi pasami przywiązujesz siebie też do karetki retraka.
Dostajesz szeroką miotłę i podnoszą Cie aż pod sam sufit i tym o to sposobem jedziesz tą miotłą po suficie dotąd aż śnieg spadnie.
Czasami łatwo spada czasami trzeba bić tą miotłą bo na suficie pud agregatami potrafi zebrać się lód a jego też trzeba ściągnąć.
Jeśli chodzi o uprawnienia to nie wiem czy nawet takie posiadam czy ktokolwiek z nas co tam pracują.
Ale myślę że chyba nie możemy tego robić ale co jakiś czas każą więc to robimy.
Natomiast jeśli chodzi o kierownictwo to jakimiś świniami czy kanaliami to nie są mają swoje loty jak to się mówi ale jeśli chodzi o takie personalne podejście do człowieka to raczej chamstwa czy czegoś takiego nie ma gdzie w Tesco w Teresinie dla przykładu mają takie rzeczy miejsce.
Ciśnięcia człowieka czy straszenie go że się go wyrzuci itp to takich sytuacji nie widziałem i myślę że raczej nie zobaczę.
1
A 2017-06-07 20:21
Od takich prac na wysokosci to są specialne firmy do odśniezania nie gudzcie sie na te prace a co by było jak by ktos spadł ciekawe co by kerownictwo powjedziatło
Michał 2017-06-07 20:44
Masz rację ale u nas jest taka sytuacja że niby każdy wie że to jest ryzyko,dużo się gada że nikt nie będzie odśnieżał ale potem się mięknie i robi co każą.
Piotr 2017-06-10 10:13
Magazynier w firmie Pago jest od wszystkiego: zamiatanie, kucie lodu z sufitów, obmiatanie palet z kurzu który później musisz wdychać bo aż tak się kurzy. Magazynier również zajmuje się kompletacją a jak w biurze nie ma osoby to wydaje papiery kierowcy, zakłada PZP itd. Czyli zarabiasz marne pieniądze a robisz totalnie wszystko. Co do przerw masz 3 przerwy na 12 h. Przerwy 2 po 15 minut i jedna 30 minut. Na mrozie musisz wytrzymać prawie 3h (-24 stopni) .

Na szczęście już tam nie pracuje była to najlepsza decyzja jaką podjąłem. Myślałem, że jak pójdę do Piotra i Pawła to tam zarobię podobne pieniądze a już na okresie próbnym dostałem takie pieniądze co w Pago były nieosiągalne. Po 3 miesiącach w Piotrze i Pawle jak narazie nie zarobiłem poniżej 3 tys. W Pago pisali, że jest socjalne ja się pytam jaki socjal??? Na szczęście w porę się obudziłem.
1
Zostaw swoją opinię o Pago Sp. z o.o. - Kampinos
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pago Sp. z o.o.