brak logo

Pago Sp. z o.o.

Kampinos

Opinie o Pago Sp. z o.o.

anonim..... 2011-10-12 18:10:24
MAM PYTANKO JESTEM ZAINTERESOWANY PRACA W PAGO GNATOWICE MOZE KTOS NAPISZE COS WIECEJ O TEJ FIRMIE
anonim 2011-10-17 10:01:09
szkoda gadac..;/
czesio 2011-10-26 19:09:51
a jak nowy kierownik???
anonim 2011-10-27 20:29:02
No właśnie? pozwalniał już ludzi? to uważajcie, bo lada dzień jego pupilki wejdą na zakład
anonim 2011-11-19 21:12:29
pamietaj jedno ze nikt dobrych nie zwalnia ......a jak ktos ma cos na sumieniu to niech sie boi :) bo takich tez nie brakuje ..... ja wszedzie zreszta ... a Ty kolego nie rozsiewaj paniki trolu jeden .....
anionim 2011-12-28 18:40:06
Mi sie tu podoba....:)
pago 2012-01-06 22:30:47
tylko lizusy jak (usunięte przez administratora) ratują pago,żeby tam robic trzeba byc fałszywym..Ale (usunięte przez administratora) robota i nie warto tracic zdrowia
ccc 2012-05-11 13:17:30
hej,pozbyliście się już kierownika:)?????
2013-09-06 14:13:59
macie racje ten kierownik to porazka,dla mnie 40paro letni facet ktory robi z geby (usunięte przez administratora) jest frajerem i napewno nim pozostanie.
katka 2013-10-29 19:06:01
firma wyplacalna.
szok 2013-12-07 16:40:38
pracowalem w tej firmie,jako jeden z nielicznych sam sie zwolnilem i bogu dzieki za to,jeden (usunięte przez administratora) i cwaniactwo atmosfera w pracy fatalna,pracownicy pod calodobową obserwacja,zastraszani zwolnieniami,czlowiek idzie do roboty i niewie czy to jego ostatni dzien czy nie,co do wyplaty to przelewy na czas jedyny plus,pozdro dla romana
Chamstwo 2014-02-06 19:39:43
Też tam pracowałem spory czas, ale nawet najgorszemu wrogowi nie polecam (usunięte przez administratora)
1
kat 2014-03-04 12:50:47
SŁYSZAŁEM ZE PONOĆ MA BYĆ NOWY DYREKTOR .A CO ZE STARYM ?? ODCHODZI?
baronEdek102 2014-03-22 18:51:34
pracuję x czasu w tym Pier**lniku moja opinja jest negatywna na ten temat na czas 8 godzin przerwy są 10 minutowe co nawet nie można wypić ciepłej herbaty spokojnie zapalić papierosa bo kierownik sobie wymyślił czas na przerwe

Czy zdąrze się napić herbaty i zapalić papierosa w tym czasie , Jak on to zrobi to niech , nasz przeszkoli jak to się robi zapraszam niech pokaże ja tez mogę mu wyliczyć czas ! .Po 2 godz na chłodni w minus 21 stopni ! bądź zdrów
BekaZuja 2014-04-19 04:33:39
a na Wielkanoc... MEGA BONUS! ...przeterminowana Miska Chlebowa na Żurek
1
BZ 2014-04-19 04:37:24
nie... ODLATUJE!
do ciepłego kraju
1
BekaZuja 2014-04-19 23:09:05
Bos - Na dyrektora chcesz aplikować? :)
1
baronEdek102 2014-05-11 15:21:38
Co jest cepostwo :/
vera 2014-05-11 19:14:33
Jak czytam te opinie to aż mnie cofa.....co do przerw to panowie z magazynu dobrze wiedzą, że przerwy na papierosa trwają dłużej niż 10 minut.- więc sory nie narzekajcie. A większość panów z magazynu potrafi tylko narzekać....
Kierowników też się ciągle czepiacie, a to oni wyprostowali cały bałagan, który był po byłej " pani dyrektor" ... a co do kasy ... to nie będę się wypowiadać bo ten kto pracuje rzetelnie...to wie ile można naprawdę dostać w PAGO.
qwerty 2014-05-30 15:27:21
Nie jest tak źle. O ile ktoś jest w stanie przywyknac do temperatury -18'C. Zwykla praca na magazynie. Zawsze mogło być lepiej, mogło tez być gorzej. Trochę za słabo doceniają pracowników. Szczególnie tych którzy się starają. Bo nie dostają nic więcej od tych którzy olewają wszystko. I przez to się odechciewa starać. Zarobki są porównywalne do innych magazynów. Co nie jest plusem bo na innych jest przeważnie ciepło. Przydał by sie jakiś dodatek za temperaturę. Nie odradzam Pago ale tez jakoś specjalnie nie polecam. Trzeba się samemu przekonać.
Pozdrawiam "kierownika" który się wypowiedział jako "vera".
vera 2014-06-07 16:36:57
zawsze znajdą się powody do flustracji.....ale w jakiej firmie ich nie ma, raczej bym powiedziała, że to " cecha większości pracowników " droga szczeżujo :)
Nie trzeba być kierownikiem drogi qwerty, żeby pisać prawdę. Pracuję w tej firmie już bardzo długo i wiem jak wyglądała za czasów pozostałych kierowników. Chyba dobrze pamiętamy pana Remigiusza oraz Wesołego. Ale za tego pierwszego mogli pracownicy więcej wynieść z firmy... a teraz już nie.... więc zaczęli narzekać. Proste.
Nie trzeba być wybitnym , żeby zauważyć co się działo kiedyś na magazynie.
Jak to mówią " wszędzie dobrze gdzie nas nie ma "
sid 2014-10-04 18:20:30
MOŻE KTOŚ NAPISAĆ ILE BRUTTO MOŻNA ZAROBIĆ JAKO WÓZKOWY WYSOKI SKŁAD LUB MAGAZYNIER
4
rudasek 2014-10-10 14:42:54
Jak się będziesz starał to nie wiele ale jak będziesz dobrze z ucha strzelać to zarobisz więcej od innych ....
1
misiek 2015-01-20 13:31:19
no ale widzisz @Rydz, w Polsce temat zarobków jest jednak nadal tabu i nie sadze, żeby ludzie tak chętnie opowiadali sobie co i jak, kto ile zarabia, bo jednak może by,ć tak, że na tym samym stonowisku w innych firmach zupełnie inaczej prezentują sie zarobki i dlatego ludzie niechetnie to wszystko robią.
1
UFMBLOSBOR 2015-02-09 16:18:58
nie jest tak źle w tej firmie haisik na konto wpływa w terminie umowa o prace jest socjalne warunki ok to przemawia za firmą . Jedyną rzeczą niepokojącą mnie pracuje tam od 7 miesięcy i zaobserwowałem jeden mankament niekorzystny dla firmy niekompetencja osób na stanowiskach odpowiedzialnych za jakość i renome FIRMY jest tam druzgocząca bo myślę że pracownik którego produktywność jest wyższa od przewidzianych norm przyjętych na danym stanowisku winna jest docenieniu poprzez premię pieniężną nie tylko słowną,a z przykrością ztwierdzam że ta rażąca i uwieńczająca ambicij pracownika obojętność jest wykorzystywana a wiadomo że człowiek szybko się zniechęca dziękuję
2
połć 2015-03-16 10:58:23
1920zł
PIKINGPAGO 2015-03-24 12:34:54
Bardzo spokojnie ciśnienia niema zbytniego firma wypłacalna socjal w porządku ludzie są bardzo przyjaźnie nastawieni ku sobie jeden drugiemu oferuje pomocną radę wartowało by się zatrudnić POZDROWIENIA od EKIPY PIKERÓW z Pago Gnatowice Stare
1
Odpowiedzialny 2015-04-12 09:21:37
W Pago nie ma żadnego socjalnego ten u góry PIKINGPAGO opowiada głupoty! Tyle czasu tam pracowałem i jeszcze nigdy tam socjalnego nie miałem. W Pago tylko zdrowie się traci nic wiecej. Nie polecam!
Bert 2015-04-21 00:42:59
Witam jakie są godziny pracy(tzn od której do której?) i ile zmian?
koleżka 2015-06-07 23:55:39
u mnie w oddziale są 4 zmiany. Pracujesz po 12 godzin.
xxx 2015-11-23 18:51:55
Jestem zainteresowany pracą w chłodni ale mam pytanie podobno kilka lat temu był tam cięszki wypadek chlopak się polamał i mam obawy
GAGA 2015-12-01 20:03:50
hahaha kto ma przestrzegać zasad bo jak narzazie to BHP swoje a kierownictwo swoje niewiem jak jest teraz ale za mnie to liczył się towar i nic więcej
nie polecam 2016-01-10 11:49:29
Właśnie zacząłem pracę w nowo otwartej chłodni pago w gdańsku. NIE POLECAM!! na obiecywali cuda na kiju... wysokie zarobki, miałem zarabiać 2500zł na rękę i więcej ale oczywiście w praniu okazało się że to kłamstwo!!! najwięcej zarabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i konfidenci! a niby wszyscy mają tę samą stawkę!! ka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najlepiej jak stoją nad Nami i drą japy żeby szybciej :/ dają obiady wow !!! ale to ich zasrany obowiązek tylko może niech zapytają jak nam smakują te żarcia gorsze niż dla psów! tego się jeść nie da ale wowww dają obiad!!!! czytałem wcześniejsze opinie i myślę, że osoby które piszą że zarobki są spoko to myślę, że są to osoby które jeszcze mieszkają z mamusiami i wypłąte przeznaczają na piwo.. obiecywali na początku że będziemy pracować tylko na wózkach a teraz wszystko mamy ręcznie robić i to szybciej niż mrówki. na prawdę nie polecam!!!!!!!! któś kto jest normalny to będzie w tej pracy nie mile zaskoczony !!!
8
Kitek 2016-02-04 19:21:41
Ja również mam przyjemności pracować w PAGO w Gdańsku od grudnia. I mogę potwierdzić. Ze to co tam się wyprawia to świadczy o podejściu do pracownika przez PAGO które na dzień dzisiejszy jak tam pracuję reprezentuje Adam M. Taki kłamczyuszek który de fakto podczas rozmowy kłamie. Nie ma problemu aby ktoś poszedł się ogrzać jak mu zimno, a rzeczywistość nie ma czasu na głupoty. Trzeba pracować .Już teraz ma problemy z kompletacją załogi .Rób tak Adasiu i twoi kierownicy i brygadziści dalej to sami będziecie tam pracować a gile w nosie będą wam zamarzać. To nie obóz pracy a swoim brakiem kompetencji i Burdelem. Nikt nie zna priorytetów. Może szkolenie lub jasna informacja dla każdego na czym polega specyfika mrozni. Bo wasze szkolenie na dzień dobry jest warte co rolka papieru toaletowego. Bo Kierownicy i reszta , to banda ignorantów. Dla mnie nie jest problemem jak pisał przedmówca , ze operator mam robić inne prace.
Frustrujące jest to ze nie ma konkretnych i jasnych informacji co dalej. A wyjście aby się ogrzać jest traktowane jak zdrada stanu.. Bo Dr . pizza czeka. Na dzień dzisiejszy nikt nawet Adam M nie potrafi tam być dobrym Organizatorem. Wiedza o pracy nie spływa po przekroczeniu portierni, tylko na wskutek przekazu informacji w sposób właściwy. Ale dla tej bandy Głupków to nie do pojęcia.. Oni powiedzą że mogę się zwolnić, i pewnie to w zrobię ale za co bierze Kasę Adam M i inni skoro to tak dział ? Nie mam pretensji o stawkę tylko głupków. Bo przez ich ciśnienie bo im trują jest tam taki burdel. Tak Panie Adamie M, ty podbijasz wszystkie dokumenty czyli wiesz jak ja się podpisuje pod szkoleniem które będzie Ciałłłł Adasiu.
7
Eskimos 2016-02-10 21:20:14
Kolego jak marzniesz na kontenerze to znaczy że się..... opirdalasz! hehehe :D
2
BSNT 2016-02-10 21:24:10
Pago is not the usual place of work, Pago is a state of mind!
filozof 2016-03-01 16:31:58
nie nie pracuje w pago po prostu słyszałem, że broda to fajny gość.
1
woj.b. 2016-04-09 20:58:32
Pieniędzy nie mają aby dać złotówkę do godziny ale aby robić imprezy zakładowe to mają pieniądze. Pracujesz wiele lat a zarabiasz grosze. Na imprezę zakładową nie masz zaproszenia ale to się nie liczy. Najważniejsze aby dali po wielu latach ciężkiej pracy podwyżkę idziesz do Nich a Oni tłumacza się, że firma nie zarabia, że z pikingu nie ma pieniędzy. Głupie tłumaczenie niektóre firmy tylko z pikingu się utrzymują. Jednego nie rozumiem piszą, że jest socjalne ja się pytam gdzie jest. Chyba, że chodzi im o te grosze w grudniu które dostaniesz a nie zapomnijcie, że to są Wasze pieniądze. Socjalne jest tylko dla wybranych dla Kierownictwa które w tym roku bawi się w Gdańsku. Szczerze to zastanówcie się zanim zaczniecie w Pago pracować. Ja szukam pracy bo już mam dosyć tych ciągłych ich kłamstw na temat braku pieniędzy na podwyżkę pomimo, że firma już ma 6 oddziałów w Polsce.
4
A.S. 2016-04-20 20:31:19
ah to Cię boli
gość 2016-05-29 10:23:42
A JA NAPISZE TAK JAK SIĘ WAM TAM TAK NIE PODOBA TO POROSTU SIĘ ZWOLNIJCIE I POSZUKAJCIE GDZIE INDZIEJ PRACY
1
gość 2016-06-02 19:49:31
Zwolnimy się a Wy kierownicy sami będziecie sobie pracować na mrozie.
3
jo 2016-06-17 20:42:32
na rękę w gdańsku dla magazyniera postawy wychodzi do 2100 max uciekajcie do eurocashu - tam można 3400 wyciagnac, nadgodziny sa mniej placone niz zwykla stawka NIE OPLACA SIE!!! NIE ZAROBISZ
sprubuj zachorowac w chlodni to na pewno umowy nie przedluza
ludzie uciekaja sami zanim skonczy sie probny
jaka premia ja sie pytam???????nie wierzcie w to
7
Tadeusz 2016-07-13 20:38:48
Świetni ludzie w magazynie, ludzie z biura różni......niska klasa nawet asystentka średnia wybiera i wyróżnia swoich z ekipy "śmietankę....", Fajna praca, ale mało płatna:( szkoda, bo są możliwości ale...
2
vera 2016-08-18 13:11:48
Tadeusz - ludzie są różni zarówno na magazynie jak i w biurze ale żeby oceniać ich jednym słowem " średnia klasa " to bym się zastanowił - a jeśli chodzi o asystentke to tym bardziej nie rozumiem słów " wyróżnia swoich z ekipy -śmietankę ". Babka jest w porządku - zawsze pomoże.
Malaga 2016-09-11 19:10:15
Mikołaj ty to chyba jesteś kierownikiem bo same bzdury piszesz. Umowa o pracę ale co z tego skoro dają 12 zł na godzinę. Obiady masakra najtańszym kosztem. Masz rację najlepiej bez szkoły przyjmujecie do pracy aby później robić z Nich białych murzynów.
4
teriaki 2016-09-11 19:24:01
zależy jak kto ich ocenia, zależy może od stanowiska i od tego jakie są wypłaty może przez to takie rozbierznosci, a firma jest bardzo dużym operatorem logistycznym nie tylko na mazowszu
Zostaw swoją opinię o Pago Sp. z o.o. - Kampinos
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pago Sp. z o.o.