Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Nanotel Sp. z o.o.


Oceniono 47 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Nanotel Sp. z o.o.
Mydlana 3
51-502 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
orin - 2013-10-31 08:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam się pracuje i jakie zarobki są chce się przyjąć tam za operatora bo widzę ogłoszenia że poszukują.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-16 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
bibi - 2013-04-26 13:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rainbow co możesz powiedzieć więcej o zarobkach? Co to znaczy zarobki nie są złe? A jak tam jest z umową i socjalem? Jest możliwość jakiegoś rozwoju?
zdjecie uzytkownika
rainbow - 2013-03-24 09:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje w tej firmie i nie jest tak zle jak pisza inni, zarobki nie sa zle dojazd do pracy na koszt firmy(malo jest firm co to zapewniaja) Co do Danii wszystko bylo leganie zabrane bo sprzet nalezy do nanotel S.A. w polsce. jaka byla prawda z placa w danii tego nikt do konca nie wie i chyba sie juz nie dowiemy. firma robi rozne uprawnienia pracownikom(jezeli okazesz sie jakas inicjatywa) Polecam prace w tej firmie bo nie jest tak zle jak pisza a praca jest spokojna i nie jest zla.
zdjecie uzytkownika
rompel strompel - 2012-10-27 19:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NANO TEL cala prawda co o tej firmie piszom pracowalem tam 3 lata i sam wiem jak tam jest lipa
zdjecie uzytkownika
3F - 2012-10-20 22:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Nanotel oszukała swoich pracowników nie wypłaciła im pensi za okres 2 miesiecy
mało tego w piatek 19.10.2012 roku po cichaczu zabrasza wszystkie maszyny z dani do polski porzuciła swoich ludzi bez pensji i zostawiła ich na pastwę losu
Na pytanie zadane przez pracowników do zarządu spółki nanotel czy będą wypłacone zaległe pensje
Otrzymali odpowieć , że nie ma spółka zamiaru wypłacić zaległych pieniędzy a pracownicy i tak nie są w stanie nic z tym zrobić.
Pracownicy szukając pomocy zgłosili się do 3F jest to duński związek zawodowy, 3F obiecało pomuc natomiast Spółka Nanotel S.A. uciekła z terenu dani nikomu nic nie mówiąc
Moje wrażenie na temat Spółki Nanotel S.A. firma ta jest nie godna zaufania nie zostawia się ludzi na pastwe losu i należy ludziom płacić za ich prace. Zastanawia mnie jeszcze jak Nanotel postepuje z pracownikami w Polsce
zdjecie uzytkownika
Marek - 2012-02-22 23:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też dostałem propozycję pracy w Danii i po przeczytaniu Waszych opinii też zastanawiam się co robić. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marcel - 2012-02-22 22:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja wlasnie tak samo dostalem propozycje wyjazdu do danii i sie zastanawiam. Kolego "aaa" masz jakis kontak do siebie to moze pogadamy o tym ...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2012-02-22 10:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również potrzebuję informacji czy ktoś pracował za granicą w tej firmie ?.Dostałem propozycje wyjazdu do Danii.
zdjecie uzytkownika
Marcel - 2012-02-22 08:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc. Gdzie pracowales w tej firmie w polsce czy za granica??
zdjecie uzytkownika
Luk - 2011-12-16 21:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację ale ten co buduje na ludzkiej krzywdzie daleko nie zajdzie, wykorzystywanie ludzi jest bardzo złe ,wiec jak można zatrudnić się w takiej firmie , sama ulica mówi za siebie Mydlana , gdy bym nie czytał opinii to sam bym w padł w sidła tych ludzi ,,,
zdjecie uzytkownika
Luk - 2011-11-21 10:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację ale ten co buduje na ludzkiej krzywdzie daleko nie zajdzie, wykorzystywanie ludzi jest bardzo złe ,wiec jak można zatrudnić się w takiej firmie , sama ulica mówi za siebie Mydlana , gdy bym nie czytał opini to sam bym w padł w sidła tych ludzi ,,,
zdjecie uzytkownika
autostopem@wp.pl - 2011-06-20 18:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy piszą ze firma oszukuje swoich pracowników. Ale to chyba dobrze dla firmy. Pracownicy sa oszukiwani i okradani a firma się rozwija. Taki jest rzeplyw pieniądza. Firma rośnie w sile kosztem swoich pracowników. Pracuję w dużej wirmie budowlanej ktora rypie swoich inżynierów na każdym kroku. Firma rozeija się bardzo prężnie. Im wiekszym (usunięte przez administratora) est zarząd tym bardziej jest w stanie utrzymać i rozwijać firme. To normalne w kapitalizmie. Mam dobre prognozy dla Nanotel.
zdjecie uzytkownika
ŻAKUJ - 2011-05-17 10:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tym bagnie 2 lata szkoda czasu , kłamią(usunięte przez administratora) i tak w koło żal tam się zatrudniać
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2011-04-11 11:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


klamstwo goni klamstwo duzo obietnic slowa rzucane na wiatr mierne zarobki i dalej obietnice bez pokrycia
zdjecie uzytkownika
Świstak - 2011-04-08 21:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj kolego jak ja znam firmę nanotel , to ty nie wiedziałes że tak firma istnieje, po pierwsze ,obiecują a nie spełniają ,po drugie sekretarka tak namąci że musisz jeszcze do interesu dopłacać , jedno wielkie oszustwo nie polecam nikomu , płaca marna brak organizacji , i nie wiadomo kogo słuchać bo dwóch rządzi , po prostu jedna wielka ściema panie z fabryki zapałek.
zdjecie uzytkownika
jas - 2010-11-07 17:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu dużo mówić, płaca kiepska, fatalna organizacja pracy, no i niekończące się obietnice. Ogólnie odradzam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-16 20:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy każda zła opinia jest prawdziwa. morze mścisz sie po utracie pracy na którą nie zasługiwałeś.ja też już tam nie pracuje,ale nadal mam dobre zdanie o tej firmie. jeśli pracowałeś 12 godz. a 5 siedziałeś i nic nie robiłeś ,a na dodatek pod wpływem alkoholu więc ja się nie dziwie. a z takim podejściem do życia to do przedszkola trzeba było się przyjąć.ja osobiści zwolnił bym tam pół firmy ale tylko za nieróbstwo.więc z góry zakładam że i ty jesteś tą osobą więc sobie daruj. i nie nie byłem kierownikiem,tylko zwykłym pracownikiem który po prostu uczciwie pracował za uczciwe pieniądze i zapewniam że każdy kto będzie morze pracował w tej firmie to nie pożałuje.
zdjecie uzytkownika
złoo - 2010-05-27 19:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kto tak słodzi tej firmie pewnie jakiś dyrektor te negatywne opinie są prawdzie to nie ściema tam jest tak pracujesz 12 godz podpisujesz ze pracowałeś 8 godz a reszta godzin co łaska zarządu tak ci zapłacą
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-07 19:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko co wy piszecie to kłamstwo...! nanotel jest bardzo uczciwą firmą. pracowałem u nich i bardzo dobrze wspominam, a jesli ktoś nie chciał pracować to po co w ogóle u nich zaczynał .znam całą firmę i bardzo polecam.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aru - 2010-03-15 13:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki mierne, każą pracować do późna, a sekretarka oszukuje wszystkich na całego z rozliczeń z wyjazdów.
zdjecie uzytkownika
mateo - 2009-11-15 13:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w nanotel i niestety musze stwierdzic ze oszukuja tam klientow i pracownikow na kazdym kroku. zlodzieje!!! nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
lucky-luciano - 2009-11-05 15:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz poprzeć swoje zdanie jakimś konkretnym przykładem? Na razie Twoja wypowiedź nic nie wnosi. Każdy z konkurencji mógłby to napisać a są osoby, które by chciały wiedzieć dlaczego tak napisaleś
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-28
Żródło: Gowork.pl
Biłgoraj
(lubelskie)
Nanotel SA z siedzibą we Wrocławiu zatrudni operatora koparki do pracy w okolicach Biłgoraja ( woj. lubelskie ). operator koparki Miejsce pracy: Biłgoraj Obowiązki: - wykonywanie prac ziemnych, - praca w brygadzie, - dbanie o stan technczny maszyny   Wymagania: - posiadanie uprawnień na koparki, - doświadczenie w pracy na stanowisku operatora koparki min. &
zdjecie uzytkownika
zloo - 2009-10-05 20:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klamstwo goni klamstwo duzo obietnic slowa rzucane na wiatr mierne zarobki i dalej obietnice bez pokrycia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-28 12:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zajmująca się budownictwem telekomunikacujnym
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nanotel Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski