logo Nanotel SA

Nanotel SA

Wrocław

Opinie o Nanotel SA

Paprotka 2015-03-31 14:26:34
Kilka dni temu zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną. Dobrze nie przeszłam przez próg, kiedy usłyszałam od pani brunetki, że już kogoś przyjęli. Po prostu jakaś kpina z ludzi, zero szacunku!!! Po co umawiali mnie na rekrutacje!!! Mogli poinformować mnie rano telefonicznie, żebym na darmo nie jechała z jednego końca Wrocławia na drugi. Prawdopodobnie nie znają takiego wynalazku jak telefon, a ponoć są z branży...
co zrobic 2015-03-31 05:37:31
no wlasnie o to chodzi, zeby nzlaezc swoja nisze i byc liderem narynku a na poczatku prekursorem dalszych dzialan. niech sie ucza inni od takich prekursorskich firm ktore wiedza czego potrzeba i wiedza jak to zdobyc co im potrzeba. budownictwo dla telekomuniakcji i systemy pomp to bardzo wyspecjalizowana czesc, ale na pewno oplacalna
różan 2015-03-13 03:42:11
NANOTEL S.A. jest to wyspecjalizowana firma działająca w obszarze budownictwa dla telekomunikacji oraz systemów pomp ciepła. I właśnie fakt , że wyspecjalizowali się w tej konkretnej dziedzinie świadczy o tym , że mają dobry nos do biznesu. W Polsce ze świecą szukać podobnych branżowo firm . oby tak dalej
2
xyz 2015-03-02 22:25:32
Witam
Jestem niestety pracownikiem tej firmy i jak ktoś pisze ze ludzie nie narzekają na zarobki to się GRUBO myli. Firma ma problemy z płatnościami po prostu nie mają pieniędzy. Premii nie zapłacili jeszcze za styczeń a zbliża się już za luty.... Od tej firmy trzymajcie się z DALEKA.... podstawowa stawka dla zwykłego pracownika 2000 zl brutto i premia jak jest no i delegacja
pozdrawiam i to tyle
1
waldek90 2015-02-26 18:45:51
jak to dają fikcyjne umowy>? to bardzo ogólnikowe stwierdzenie, nie rozumiem tego.... Ziut, możesz chociaż trochę konkretniej napisac co rozumiesz przez pojęcie fikcyjna umowa? przecież wiesz co podpisujesz, jesteś świadomy tego gdzie składasz parafekę, prawda? natomiast ile u nich zarabia się netto na rękę?
ziut 2015-02-03 03:22:29
Ta firma to KOMBINATORZY . Daje umowy fikcyjne i nie płaci żadnych składek do ZUS
UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ . Nie polecam . W lecie pracujesz faktycznie do wieczora .
1
gość 2015-01-12 22:35:49
Mogę powiedzieć jedno - z całą pewnością każdy z pracowników ( o ile się sprawdzi ) ma normalną umowę o pracę, bez kombinacji - a niestety w dzisiejszych czasach, w niektórych firmach umowa o pracę to luksus na który niewielu pracowników "zasługuje". Wiadomo, jakimi prawami rządzi się budowa - krótkie terminy, wszystko na "wczoraj", itp. Ale z tego co mi wiadomo pracownicy nie narzekają na zarobki, a wypłaty płacone są w terminie.
gosc 2014-12-03 21:13:23
A jak jest z prac biurowa w nanotel? Obecnie poszukują sekretarki.
4
adam 2014-11-30 13:33:29
Widze, że nikt niestety nie był w stanie mi odpisać, szkoda, bo obiecalem sobie, że poczekam z tym do końca miesiąca i dziś jest mój deadline. Naprawdę nie ma tu nikogo z aktualnych pracowników nanotel? Może jednak jest ktos w stanie polecić lub odradzić prace w tej firmie? Pozdrawiam i bardzo proszę o szybką odpowiedź.
adam 2014-11-16 00:39:22
Hej, wie ktoś może coś więcej na temat oferty pracy na stanowisko pracownika fizycznego? Czym nanotel sie zajmuje sprawdziłem, ale nadal nie wiem na czym miałaby polegać praca fizyczna u nich. Dobrze jest to płatne, jakiś system socjalny zapewniają, umowa o prace jest? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
Wasek 2014-10-14 13:40:00
@kierownik A to przypadkiem nie zależy od tego czy ktoś się daje rolować czy twardo ustali granice, których pracodawca nie będzie mógł przekroczyć. Chyba, że w takim przypadku wiąże się to z natychmiastowym zwolnieniem? Nanotel powinien oferować dobre warunki i się z nich wywiązywać bo w przeciwnym razie ich los może być różny.
Michael 2014-08-29 01:08:10
Wydaje mi się, że o pracę zawsze warto się starać. Są dosyć doświadczoną firmą, chociaż nie mam pewności czy oferują zadowalającą ścieżkę rozwoju dla każdego. Z tego co widzę na chwilę obecną poszukują kierowców i operatora koparki, ale może i planują przyjęcia w działce budownictwa dla telekomunikacji i in.
uzi 2014-08-20 22:38:06
pytam poważnie czy warto tam starać się o prace?
adi 2014-07-29 15:56:41
Jakby było tak wspaniale to by nikogo nie szukali, ludzie sami by szli i się prosili.
Kasztan 2014-07-04 00:11:14
Wspaniale to by było gdyby dawali mniej obowiązków i więcej kasy. A tutaj to nawet ciężko stwierdzić czy się do niej pchają czy nie...
rompel strompel 2014-07-03 21:02:50
chlopaki zycze powodzenia niezle zarobki jeszcze raz powodzenia ludzie az sie tam pchajom tak jest tam wspaniale;
1
Michael 2014-06-04 00:35:41
A to praca sezonowa czy stała? W sumie całkiem niezła kasa jak za takie godziny, oby to nie była żadna ściema.
alfred 2014-06-03 08:25:04
No widze teraz szukaja na spycha 3500 na reke przy 8smiu godzinach plus premia ponoc dojazd na koszt firmy co myslicie o tym moze ktos sie wypowie.
1
adam 2014-05-20 02:26:01
Michael, może skontaktuj sie inną droga, maile potrafią trafic do spamu, czy zniknąć w natłoku, mógł tez sie nie wysłac i nanotel nic nie wie o mailu.
Michael 2014-05-15 12:14:36
nie są to małe pieniądze, przynajmniej dla mnie. Napisałem do nich przez kontakt z www i milczą.. :(
dejw 2014-04-18 12:20:53
mi zaproponowano 2500 plus delegacja i premia jako operator koparki i waham się czy iść tam w ogóle teraz do pracy po tym co tu przeczytałem
Nemo 2014-03-29 17:59:52
Faktycznie, nadal na stronie nanotel jest te siedem ofert pracy, może ktoś napisze, czy w ogóle warto, bo może to jakiś pic na wodę.
Franciszek 2014-02-13 16:18:44
Nanotel obecnie rekrutuje do pracy, głównie stanowiska fizyczne, na ich stronie jest chyba siedem ofert, można coś znaleźć dla siebie.
jontek 2014-01-02 17:42:42
jesli chodzi o tego (usunięte przez administratora z powodu protestu Fanklubu "Cofiej") to sie dolaczam
rompel strompel 2013-12-26 22:40:21
POZDROWIENIA DLA NAJLEPSZEGO KIEROWNIKA NA DOLNYM SLASKU DLA PANA (usunięte przez administratora)
orin 2013-10-31 08:50:23
jak tam się pracuje i jakie zarobki są chce się przyjąć tam za operatora bo widzę ogłoszenia że poszukują.
1
Anonim 2013-07-16 11:15:05
Ile można tam zarobić?
bibi 2013-04-26 13:48:51
rainbow co możesz powiedzieć więcej o zarobkach? Co to znaczy zarobki nie są złe? A jak tam jest z umową i socjalem? Jest możliwość jakiegoś rozwoju?
rainbow 2013-03-24 09:36:06
Witam pracuje w tej firmie i nie jest tak zle jak pisza inni, zarobki nie sa zle dojazd do pracy na koszt firmy(malo jest firm co to zapewniaja) Co do Danii wszystko bylo leganie zabrane bo sprzet nalezy do nanotel S.A. w polsce. jaka byla prawda z placa w danii tego nikt do konca nie wie i chyba sie juz nie dowiemy. firma robi rozne uprawnienia pracownikom(jezeli okazesz sie jakas inicjatywa) Polecam prace w tej firmie bo nie jest tak zle jak pisza a praca jest spokojna i nie jest zla.
1
rompel strompel 2012-10-27 19:30:45
NANO TEL cala prawda co o tej firmie piszom pracowalem tam 3 lata i sam wiem jak tam jest lipa
3F 2012-10-20 22:23:47
Firma Nanotel oszukała swoich pracowników nie wypłaciła im pensi za okres 2 miesiecy
mało tego w piatek 19.10.2012 roku po cichaczu zabrasza wszystkie maszyny z dani do polski porzuciła swoich ludzi bez pensji i zostawiła ich na pastwę losu
Na pytanie zadane przez pracowników do zarządu spółki nanotel czy będą wypłacone zaległe pensje
Otrzymali odpowieć , że nie ma spółka zamiaru wypłacić zaległych pieniędzy a pracownicy i tak nie są w stanie nic z tym zrobić.
Pracownicy szukając pomocy zgłosili się do 3F jest to duński związek zawodowy, 3F obiecało pomuc natomiast Spółka Nanotel S.A. uciekła z terenu dani nikomu nic nie mówiąc
Moje wrażenie na temat Spółki Nanotel S.A. firma ta jest nie godna zaufania nie zostawia się ludzi na pastwe losu i należy ludziom płacić za ich prace. Zastanawia mnie jeszcze jak Nanotel postepuje z pracownikami w Polsce
Marek 2012-02-22 23:44:07
ja też dostałem propozycję pracy w Danii i po przeczytaniu Waszych opinii też zastanawiam się co robić. (usunięte przez administratora)
Marcel 2012-02-22 22:01:57
Ja wlasnie tak samo dostalem propozycje wyjazdu do danii i sie zastanawiam. Kolego "aaa" masz jakis kontak do siebie to moze pogadamy o tym ...
1
aaa 2012-02-22 10:04:10
Ja również potrzebuję informacji czy ktoś pracował za granicą w tej firmie ?.Dostałem propozycje wyjazdu do Danii.
Marcel 2012-02-22 08:26:16
Czesc. Gdzie pracowales w tej firmie w polsce czy za granica??
Luk 2011-12-16 21:38:44
Masz rację ale ten co buduje na ludzkiej krzywdzie daleko nie zajdzie, wykorzystywanie ludzi jest bardzo złe ,wiec jak można zatrudnić się w takiej firmie , sama ulica mówi za siebie Mydlana , gdy bym nie czytał opinii to sam bym w padł w sidła tych ludzi ,,,
Luk 2011-11-21 10:04:02
Masz rację ale ten co buduje na ludzkiej krzywdzie daleko nie zajdzie, wykorzystywanie ludzi jest bardzo złe ,wiec jak można zatrudnić się w takiej firmie , sama ulica mówi za siebie Mydlana , gdy bym nie czytał opini to sam bym w padł w sidła tych ludzi ,,,
autostopem@wp.pl 2011-06-20 18:27:27
Niektórzy piszą ze firma oszukuje swoich pracowników. Ale to chyba dobrze dla firmy. Pracownicy sa oszukiwani i okradani a firma się rozwija. Taki jest rzeplyw pieniądza. Firma rośnie w sile kosztem swoich pracowników. Pracuję w dużej wirmie budowlanej ktora rypie swoich inżynierów na każdym kroku. Firma rozeija się bardzo prężnie. Im wiekszym (usunięte przez administratora) est zarząd tym bardziej jest w stanie utrzymać i rozwijać firme. To normalne w kapitalizmie. Mam dobre prognozy dla Nanotel.
ŻAKUJ 2011-05-17 10:09:08
Pracowałem w tym bagnie 2 lata szkoda czasu , kłamią(usunięte przez administratora) i tak w koło żal tam się zatrudniać
Kazik 2011-04-11 11:27:07


klamstwo goni klamstwo duzo obietnic slowa rzucane na wiatr mierne zarobki i dalej obietnice bez pokrycia
Świstak 2011-04-08 21:57:21
Słuchaj kolego jak ja znam firmę nanotel , to ty nie wiedziałes że tak firma istnieje, po pierwsze ,obiecują a nie spełniają ,po drugie sekretarka tak namąci że musisz jeszcze do interesu dopłacać , jedno wielkie oszustwo nie polecam nikomu , płaca marna brak organizacji , i nie wiadomo kogo słuchać bo dwóch rządzi , po prostu jedna wielka ściema panie z fabryki zapałek.
jas 2010-11-07 17:12:27
co tu dużo mówić, płaca kiepska, fatalna organizacja pracy, no i niekończące się obietnice. Ogólnie odradzam
anonim 2010-06-16 20:33:25
no nie wiem czy każda zła opinia jest prawdziwa. morze mścisz sie po utracie pracy na którą nie zasługiwałeś.ja też już tam nie pracuje,ale nadal mam dobre zdanie o tej firmie. jeśli pracowałeś 12 godz. a 5 siedziałeś i nic nie robiłeś ,a na dodatek pod wpływem alkoholu więc ja się nie dziwie. a z takim podejściem do życia to do przedszkola trzeba było się przyjąć.ja osobiści zwolnił bym tam pół firmy ale tylko za nieróbstwo.więc z góry zakładam że i ty jesteś tą osobą więc sobie daruj. i nie nie byłem kierownikiem,tylko zwykłym pracownikiem który po prostu uczciwie pracował za uczciwe pieniądze i zapewniam że każdy kto będzie morze pracował w tej firmie to nie pożałuje.
złoo 2010-05-27 19:52:54
ciekawe kto tak słodzi tej firmie pewnie jakiś dyrektor te negatywne opinie są prawdzie to nie ściema tam jest tak pracujesz 12 godz podpisujesz ze pracowałeś 8 godz a reszta godzin co łaska zarządu tak ci zapłacą
anonim 2010-05-07 19:32:43
wszystko co wy piszecie to kłamstwo...! nanotel jest bardzo uczciwą firmą. pracowałem u nich i bardzo dobrze wspominam, a jesli ktoś nie chciał pracować to po co w ogóle u nich zaczynał .znam całą firmę i bardzo polecam.pozdrawiam
aru 2010-03-15 13:18:44
Zarobki mierne, każą pracować do późna, a sekretarka oszukuje wszystkich na całego z rozliczeń z wyjazdów.
mateo 2009-11-15 13:32:18
pracowalem w nanotel i niestety musze stwierdzic ze oszukuja tam klientow i pracownikow na kazdym kroku. zlodzieje!!! nie polecam!!!
lucky-luciano 2009-11-05 15:34:59
Możesz poprzeć swoje zdanie jakimś konkretnym przykładem? Na razie Twoja wypowiedź nic nie wnosi. Każdy z konkurencji mógłby to napisać a są osoby, które by chciały wiedzieć dlaczego tak napisaleś
zloo 2009-10-05 20:05:33
klamstwo goni klamstwo duzo obietnic slowa rzucane na wiatr mierne zarobki i dalej obietnice bez pokrycia
anonim 2009-04-28 12:37:50
firma zajmująca się budownictwem telekomunikacujnym
Zostaw swoją opinię o Nanotel SA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nanotel SA