logo Nanotel SA

Nanotel SA

Wrocław

Opinie o Nanotel SA

kloc 2016-04-27 22:01:02
Jeśli interesuje Was praca w prężnie rozwijającej się firmie z szerokimi perspektywami rozwoju, to omijajcie ten syf z daleka. Pracowałem tam kilka lat i jedyne na co możecie liczyć to ciężka praca i obiecanki macanki, o pieniądzach możecie zapomnieć.
3
piko 2016-04-23 18:24:25
cztery to ma tam kierownik więc zapomnij
orio 2016-04-23 18:13:51
Firma upada a mieliście paru dobrych kierowników znających się na pracy takich jak J.N ,A.O ale słuchaliście opini Pana Bartka a ci ludzie robią teraz karierę w innych zakładach gdzie doceniają ich umiejętności
marek 2016-02-05 21:31:05
Ktoś tam jeszcze pracuje?
piotrus 2016-01-31 21:16:06
NANOTEL ulica MYDLANA wydymajom was bez mydla pracowalem 4 lata w tej swietnej firmie zycze powodzenia nowym rekrutom
1
Podwykonawca 2015-11-17 22:12:18
Uczulam wszystkie firmy które chcą nawiązać współprace z Nanotelem jest to banda krętaczy z Kubikiem i Majewskim na czele. Za wykonane roboty nie otrzymacie wynagrodzenia, a jak już coś wysila to w 10 ratach każda faktura.
1
Dr HAuse 2015-10-10 19:21:17
Ta firma to firma zjawa. same mruki począwszy od HS do DW
zawiedziony 2015-06-16 14:14:50
NIE POLECAM Podwykonawcy zostali oszukani nie jednokrotnie przez Daniela.Bartka i innych.
Nick 2015-05-20 16:19:48
Nie warto w ogóle pisać na temat tej firmy. Szkoda czasu.
bartek 2015-05-17 09:03:51
Nikt nikogo nie zmusza do pracy w nanotel .ja tez tam pracowalem,opinie ludzi narzekajacych sa prawdziwe .ale mozna sprobowac i sie przekonac po miesiacu bedziecie wiedziec wszystko pozdrawiam
xdck 2015-05-03 14:26:06
nanotel to bankruci nie polecam pracy u nich zero szacunku od kierownictwA I WG
2
piotrus 2015-04-23 19:47:57
dymalem w tej firmie 4 larta praktycznie od poczatku powstania tej firmy bylo super umowa na stale dymanie do wieczora a kasa co miesiac po 2 tysie zycze powodzenia nowym rekrutom powiem jedno jestes potrzebny pracujesz a jak nie to dowidzenia roboli majom za nic teraz tylko patrzysz jak zapieprzajom w tej firmie wiiekszosc ukraincow tak tam jest nie jest tam kolorowo niema kto tam robic to wykorzystujom ukraincow pozdrowienia dla kierownika KAZIMIERZA dla pana HENRYKA pani EWY no i dla pana prezesa pana DANIELA niech ta firma dalej zeruje na ludziach i oczywiscie ukraincach
xyz 2015-04-19 21:45:52
Panowie i Panie:)
nie wiem skąd wy bierzecie te opinie o tej "Firmie" po pierwsze nie polecam pracy w biurze bo robote musisz nosic do domu bo ma byc zrobione na wczoraj a praca fizyczna jest wielkim nieporozumieniem. pracujesz w nadgodzinach a za nie nie placa premie daja jak im sie podoba to co pisze kierownik to jedno a placa drugie jak nie tylko 50% albo wogole z duzymi opoznieniami. delegacje tez placa z duzym opoznieniem. tyle na temat tejze niby "FIRMY"
Paprotka 2015-03-31 14:26:34
Kilka dni temu zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną. Dobrze nie przeszłam przez próg, kiedy usłyszałam od pani brunetki, że już kogoś przyjęli. Po prostu jakaś kpina z ludzi, zero szacunku!!! Po co umawiali mnie na rekrutacje!!! Mogli poinformować mnie rano telefonicznie, żebym na darmo nie jechała z jednego końca Wrocławia na drugi. Prawdopodobnie nie znają takiego wynalazku jak telefon, a ponoć są z branży...
xyz 2015-03-02 22:25:32
Witam
Jestem niestety pracownikiem tej firmy i jak ktoś pisze ze ludzie nie narzekają na zarobki to się GRUBO myli. Firma ma problemy z płatnościami po prostu nie mają pieniędzy. Premii nie zapłacili jeszcze za styczeń a zbliża się już za luty.... Od tej firmy trzymajcie się z DALEKA.... podstawowa stawka dla zwykłego pracownika 2000 zl brutto i premia jak jest no i delegacja
pozdrawiam i to tyle
1
ziut 2015-02-03 03:22:29
Ta firma to KOMBINATORZY . Daje umowy fikcyjne i nie płaci żadnych składek do ZUS
UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ . Nie polecam . W lecie pracujesz faktycznie do wieczora .
1
gość 2015-01-12 22:35:49
Mogę powiedzieć jedno - z całą pewnością każdy z pracowników ( o ile się sprawdzi ) ma normalną umowę o pracę, bez kombinacji - a niestety w dzisiejszych czasach, w niektórych firmach umowa o pracę to luksus na który niewielu pracowników "zasługuje". Wiadomo, jakimi prawami rządzi się budowa - krótkie terminy, wszystko na "wczoraj", itp. Ale z tego co mi wiadomo pracownicy nie narzekają na zarobki, a wypłaty płacone są w terminie.
gosc 2014-12-03 21:13:23
A jak jest z prac biurowa w nanotel? Obecnie poszukują sekretarki.
4
adam 2014-11-30 13:33:29
Widze, że nikt niestety nie był w stanie mi odpisać, szkoda, bo obiecalem sobie, że poczekam z tym do końca miesiąca i dziś jest mój deadline. Naprawdę nie ma tu nikogo z aktualnych pracowników nanotel? Może jednak jest ktos w stanie polecić lub odradzić prace w tej firmie? Pozdrawiam i bardzo proszę o szybką odpowiedź.
adam 2014-11-16 00:39:22
Hej, wie ktoś może coś więcej na temat oferty pracy na stanowisko pracownika fizycznego? Czym nanotel sie zajmuje sprawdziłem, ale nadal nie wiem na czym miałaby polegać praca fizyczna u nich. Dobrze jest to płatne, jakiś system socjalny zapewniają, umowa o prace jest? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
uzi 2014-08-20 22:38:06
pytam poważnie czy warto tam starać się o prace?
adi 2014-07-29 15:56:41
Jakby było tak wspaniale to by nikogo nie szukali, ludzie sami by szli i się prosili.
rompel strompel 2014-07-03 21:02:50
chlopaki zycze powodzenia niezle zarobki jeszcze raz powodzenia ludzie az sie tam pchajom tak jest tam wspaniale;
1
alfred 2014-06-03 08:25:04
No widze teraz szukaja na spycha 3500 na reke przy 8smiu godzinach plus premia ponoc dojazd na koszt firmy co myslicie o tym moze ktos sie wypowie.
1
dejw 2014-04-18 12:20:53
mi zaproponowano 2500 plus delegacja i premia jako operator koparki i waham się czy iść tam w ogóle teraz do pracy po tym co tu przeczytałem
jontek 2014-01-02 17:42:42
jesli chodzi o tego (usunięte przez administratora z powodu protestu Fanklubu "Cofiej") to sie dolaczam
rompel strompel 2013-12-26 22:40:21
POZDROWIENIA DLA NAJLEPSZEGO KIEROWNIKA NA DOLNYM SLASKU DLA PANA (usunięte przez administratora)
orin 2013-10-31 08:50:23
jak tam się pracuje i jakie zarobki są chce się przyjąć tam za operatora bo widzę ogłoszenia że poszukują.
1
rainbow 2013-03-24 09:36:06
Witam pracuje w tej firmie i nie jest tak zle jak pisza inni, zarobki nie sa zle dojazd do pracy na koszt firmy(malo jest firm co to zapewniaja) Co do Danii wszystko bylo leganie zabrane bo sprzet nalezy do nanotel S.A. w polsce. jaka byla prawda z placa w danii tego nikt do konca nie wie i chyba sie juz nie dowiemy. firma robi rozne uprawnienia pracownikom(jezeli okazesz sie jakas inicjatywa) Polecam prace w tej firmie bo nie jest tak zle jak pisza a praca jest spokojna i nie jest zla.
1
rompel strompel 2012-10-27 19:30:45
NANO TEL cala prawda co o tej firmie piszom pracowalem tam 3 lata i sam wiem jak tam jest lipa
3F 2012-10-20 22:23:47
Firma Nanotel oszukała swoich pracowników nie wypłaciła im pensi za okres 2 miesiecy
mało tego w piatek 19.10.2012 roku po cichaczu zabrasza wszystkie maszyny z dani do polski porzuciła swoich ludzi bez pensji i zostawiła ich na pastwę losu
Na pytanie zadane przez pracowników do zarządu spółki nanotel czy będą wypłacone zaległe pensje
Otrzymali odpowieć , że nie ma spółka zamiaru wypłacić zaległych pieniędzy a pracownicy i tak nie są w stanie nic z tym zrobić.
Pracownicy szukając pomocy zgłosili się do 3F jest to duński związek zawodowy, 3F obiecało pomuc natomiast Spółka Nanotel S.A. uciekła z terenu dani nikomu nic nie mówiąc
Moje wrażenie na temat Spółki Nanotel S.A. firma ta jest nie godna zaufania nie zostawia się ludzi na pastwe losu i należy ludziom płacić za ich prace. Zastanawia mnie jeszcze jak Nanotel postepuje z pracownikami w Polsce
Marek 2012-02-22 23:44:07
ja też dostałem propozycję pracy w Danii i po przeczytaniu Waszych opinii też zastanawiam się co robić. (usunięte przez administratora)
Marcel 2012-02-22 22:01:57
Ja wlasnie tak samo dostalem propozycje wyjazdu do danii i sie zastanawiam. Kolego "aaa" masz jakis kontak do siebie to moze pogadamy o tym ...
1
aaa 2012-02-22 10:04:10
Ja również potrzebuję informacji czy ktoś pracował za granicą w tej firmie ?.Dostałem propozycje wyjazdu do Danii.
Marcel 2012-02-22 08:26:16
Czesc. Gdzie pracowales w tej firmie w polsce czy za granica??
Luk 2011-12-16 21:38:44
Masz rację ale ten co buduje na ludzkiej krzywdzie daleko nie zajdzie, wykorzystywanie ludzi jest bardzo złe ,wiec jak można zatrudnić się w takiej firmie , sama ulica mówi za siebie Mydlana , gdy bym nie czytał opinii to sam bym w padł w sidła tych ludzi ,,,
Luk 2011-11-21 10:04:02
Masz rację ale ten co buduje na ludzkiej krzywdzie daleko nie zajdzie, wykorzystywanie ludzi jest bardzo złe ,wiec jak można zatrudnić się w takiej firmie , sama ulica mówi za siebie Mydlana , gdy bym nie czytał opini to sam bym w padł w sidła tych ludzi ,,,
autostopem@wp.pl 2011-06-20 18:27:27
Niektórzy piszą ze firma oszukuje swoich pracowników. Ale to chyba dobrze dla firmy. Pracownicy sa oszukiwani i okradani a firma się rozwija. Taki jest rzeplyw pieniądza. Firma rośnie w sile kosztem swoich pracowników. Pracuję w dużej wirmie budowlanej ktora rypie swoich inżynierów na każdym kroku. Firma rozeija się bardzo prężnie. Im wiekszym (usunięte przez administratora) est zarząd tym bardziej jest w stanie utrzymać i rozwijać firme. To normalne w kapitalizmie. Mam dobre prognozy dla Nanotel.
ŻAKUJ 2011-05-17 10:09:08
Pracowałem w tym bagnie 2 lata szkoda czasu , kłamią(usunięte przez administratora) i tak w koło żal tam się zatrudniać
Kazik 2011-04-11 11:27:07


klamstwo goni klamstwo duzo obietnic slowa rzucane na wiatr mierne zarobki i dalej obietnice bez pokrycia
Świstak 2011-04-08 21:57:21
Słuchaj kolego jak ja znam firmę nanotel , to ty nie wiedziałes że tak firma istnieje, po pierwsze ,obiecują a nie spełniają ,po drugie sekretarka tak namąci że musisz jeszcze do interesu dopłacać , jedno wielkie oszustwo nie polecam nikomu , płaca marna brak organizacji , i nie wiadomo kogo słuchać bo dwóch rządzi , po prostu jedna wielka ściema panie z fabryki zapałek.
jas 2010-11-07 17:12:27
co tu dużo mówić, płaca kiepska, fatalna organizacja pracy, no i niekończące się obietnice. Ogólnie odradzam
anonim 2010-06-16 20:33:25
no nie wiem czy każda zła opinia jest prawdziwa. morze mścisz sie po utracie pracy na którą nie zasługiwałeś.ja też już tam nie pracuje,ale nadal mam dobre zdanie o tej firmie. jeśli pracowałeś 12 godz. a 5 siedziałeś i nic nie robiłeś ,a na dodatek pod wpływem alkoholu więc ja się nie dziwie. a z takim podejściem do życia to do przedszkola trzeba było się przyjąć.ja osobiści zwolnił bym tam pół firmy ale tylko za nieróbstwo.więc z góry zakładam że i ty jesteś tą osobą więc sobie daruj. i nie nie byłem kierownikiem,tylko zwykłym pracownikiem który po prostu uczciwie pracował za uczciwe pieniądze i zapewniam że każdy kto będzie morze pracował w tej firmie to nie pożałuje.
złoo 2010-05-27 19:52:54
ciekawe kto tak słodzi tej firmie pewnie jakiś dyrektor te negatywne opinie są prawdzie to nie ściema tam jest tak pracujesz 12 godz podpisujesz ze pracowałeś 8 godz a reszta godzin co łaska zarządu tak ci zapłacą
anonim 2010-05-07 19:32:43
wszystko co wy piszecie to kłamstwo...! nanotel jest bardzo uczciwą firmą. pracowałem u nich i bardzo dobrze wspominam, a jesli ktoś nie chciał pracować to po co w ogóle u nich zaczynał .znam całą firmę i bardzo polecam.pozdrawiam
aru 2010-03-15 13:18:44
Zarobki mierne, każą pracować do późna, a sekretarka oszukuje wszystkich na całego z rozliczeń z wyjazdów.
mateo 2009-11-15 13:32:18
pracowalem w nanotel i niestety musze stwierdzic ze oszukuja tam klientow i pracownikow na kazdym kroku. zlodzieje!!! nie polecam!!!
lucky-luciano 2009-11-05 15:34:59
Możesz poprzeć swoje zdanie jakimś konkretnym przykładem? Na razie Twoja wypowiedź nic nie wnosi. Każdy z konkurencji mógłby to napisać a są osoby, które by chciały wiedzieć dlaczego tak napisaleś
zloo 2009-10-05 20:05:33
klamstwo goni klamstwo duzo obietnic slowa rzucane na wiatr mierne zarobki i dalej obietnice bez pokrycia
anonim 2009-04-28 12:37:50
firma zajmująca się budownictwem telekomunikacujnym
Zostaw swoją opinię o Nanotel SA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nanotel SA