Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Perfect Life

Pracowałeś w firmie Perfect Life i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-07-29 09:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie 700 zł.??? Najniższa jest wyższa niż 1100 zł. Nie wiem jak w cc ale w handlowym masz zawsze te 2 tys. i wszystko na papierze!
zdjecie uzytkownika
jurek - 2013-07-29 12:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ktoś nieźle w błąd wprowadził ludzi tutaj no i mnie oczywiście. Ten papier znaczy się umowa to jaka jest?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-08-05 09:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa o pracę
zdjecie uzytkownika
jurek - 2013-08-06 10:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to fajnie bo taka jest jak dla mnie najlepsza. Po jakim czasie dostanie się na czas nieokreślony? Chyba że odrazu jest :)
zdjecie uzytkownika
Zambezia - 2013-09-13 09:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pewnym czasie muszę przyznać że to uczciwa firma, na tle innych z branży chyba jedyna która zatrudnia pracowników na uczciwych zasadach,tzn. umowa o pracę, podstawa +prowizja.
Żałuję że już tam nie pracuje...
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-09-17 09:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zambezia a w jakich przedziałach wacha się prowizja? A właściwie to do jakich sum dochodzi taka prowizja miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-10-09 13:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktos moze powiedziec jak wyglada obecnie praca w tej firmie, jakie warunki finansowe, godziny pracy i narzedzia pracy. Jesli ktos mial do czynienia z tą firmą prosze o info, gdyż musze podjąc decyzje o pracy w tej firmie i na ile co jest prawdziwe. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-10-10 11:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie zambezia jeśli możesz to podziel się wiedzą na temat tej prowizji w Perfect Life. ile ona może wynosić mniej więcej?
zdjecie uzytkownika
HorrorFuckinCore - 2013-12-15 13:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zatrudniają na dwa miesiące próbne, po czym przedłużają umowę na 2 tygodniu i zwalniają 9 osób, wcale nie najgorszych. Wybierają kogo chcą, coś głębszego się tam kręci. Kombinatorzy i osoby ze słabymi wynikami zostają a osoby jedne z najlepszych zwalniają, mimo przyznania najwyższej premii indywidualnej. Żenada. Dzwoni się ciągle jedne miejscowości, wysłuchuje od ludzi jacy to my nie oszuści i że więcej na nasze spotkania nie przyjdą a nas później rozliczają za to jak oni ich naciągają i jakie ludzie mają zdanie. Totalna porażka. Dziewczyny na mojej zmianie same zrezygnowały z przedłużenia umowy, ale to nic.. i tak miały być do zwolnienia. Nie polecam! Aaaa i żeby tego było mało, system pracy był 7h, ale że mieliśmy za mało osób, które chciały przybyć na spotkanie i być naciągane zmienili tryb pracy na 6h z myślą, że to poprawi nasze wyniki, no któż tak robi? Nie ma co opowiadać, bo to jak traktują tam ludzi nie ma porównania do niczego!
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2013-12-30 11:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe czy HorrorFuckinCore dodałaby swoją opinię, gdyby wciąż pracowała?? Wszyscy znają odpowiedź.... Tak, ja nadal pracuje. Mam umowę o pracę, urlop i wynagrodzenie na koncie - to doprawdy straszne traktowanie.... Nie ma porównania do niczego???
zdjecie uzytkownika
1z9 - 2014-01-08 14:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam do niedawna w tej firmie no ale tak jak HorrorFuckinCore wspomniała jestem jedną z 9 osób które dostały prezent pod choinkę - wypowiedzenie. Dlaczego? Nie wiem. Za gorszy miesiąc? a może za L4? :D ogólnie jeśli chodzi o to to śmiech na sali bo była to dosłownie loteria wydaje mi się że niezależna od nas. Jednego dnia 1 osoba wywalona chyba dla postraszenia, następnego reszta (co najlepsze góra 10 min przed końcem pracy bo przecież niech jeszcze dzień przerobi, się postara ale co tam - i tak zostanie wywalona)I co z tego że miałam umowę do 2017 roku, co z tego że nie ma podanego powodu zwolnienia. Zostało to zapisane i "podane" tak że papiery wypowiadające są zgodne z prawem.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
petete - 2014-01-09 12:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
obecnie sie dzieje tam tak ze w ciagu tych 6 przepracowanych godzin trzeba miec 15 osob umowionych , a druga zmiana musi miec 9. nie wiem dlaczego tak z ejedna ma mniej druga wiecej, skoro tak to obie zmiany powinny miec po tyle samo osob a nie ze bariera dla jednej grupy jest wieksza a dla drugiej mniejsza.
niedawno tez wolali do "pokoju zwierzen" 6 osob na tzw dywanik i OPR bo mialy zle wyniki.
no haloooo!!! kazdemu sie noga podwija.
niektore dziewczyny grzebia po tzw"smietniku" i kombinuja, mimo iz z gory jest zalozenie ze po smietniku si enei dzwoni.
to tez jest niesprawiedliwe.
czy ja tam pracuje?
niewazne.
ale nie polecam nikomu .
co do grudniowych zwolniej zgadzam sie z powyzszym. to bylo niesprawiedliwe troche, bo polecialy osoby ktore zatrudnily sie we wrzesniu , wszystkie tzw "nowki" i one nie mialy wcale az takiej zlej skutecznosci czy tez wynikow.
wiadomo ze raz gorzej jest a raz nie.
wypowiedzenie za l4? no ja was prosze! co to (usunięte przez administratora)ma byc?
nikt sobie choroby nie wybiera i nikt raczej nie oszukuje. kazdy ma prawo zachorowac.
byly dziewczyny co korzystaly z l4, wybieraly sobie soboty, pozniej opieka dla dziecka, takze w gruncie podsumowania i 2tyg w pracy ich nie bylo. my musialysmy pracowac i wydzwaniac za nie ale one mimo to pracuja dalej,
..loteria? to dlaczego wszystkie te dziewczyny polecialy co pracowaly tam 4 miesiace? nikt ze starej ekipy nei wylecial. nikt . a pare by moglo smialo byc zwolnionych gdyz na tzw.czerwonej liscie wisialy i 3x.
nie ma powodu zwolnienia? ciekawe....pewnie dlatego bo tak naprawde nie ma zadnego ! tylko bo pewnej osobie sie tak ubzduralo, ale przeciez walczyla jak lew o kazdego...
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2014-01-16 17:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [petete - 2014-01-09 12:25:52]:
obecnie sie dzieje tam tak ze w ciagu tych 6 przepracowanych godzin trzeba miec 15 osob umowionych , a druga zmiana musi miec 9. - co to za bzdury...jeśli w tej firmie nie pracujesz to nie pisz takich głupot a osobe która sprzedaje ci takie informacje weź na tzw. dywanik i daj jej porządny OPR. za tak nierzetelne informacje...natomiast jeśli jesteś pracownikiem tej firmy to może lepiej zmień prace jeśli nie odpowiada ci ''umowa o pracę'',wynagrodzenie zawsze na czas,praca w ciepłym,kawka,cherbatka,urlop,zawsze wedle potrzeby można się zamienić zmianą.to są straszne warunki???jak ci nie pasują to (usunięte przez administratora)na produkcje na 3zmiany,piątki,świątki i niedziele-raj na ziemi do tego umowa zlecenie za 1200zł...powodzenia
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-01-19 15:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [petete - 2014-01-09 12:25:52]:
Chodz jestem jedna z tych nazwanych przez Ciebie "nowek" bo pracuje od wrzesnia to nadal tam pracuje na dodatek jestem jedna z 6 wezwanych do "pokoju zwierzen" i dla twojej wiadomosci zadna z nas nie zostala tam wezwana bez przyczyny,przyjumujac sie tam do pracy doskonale wiedzialam jakie tam trzeba spelniac normy dzienne tak jak wszedzie kazdy zaklad ma swoje normy i ty jestes tam po to by je spelniac a nie zajmowac sie glupotami typu wypisywania bzdur na forum.Osobiscie jestem z tej pracy bardzo zadowolona a Tobie jak nie pasuje to idz pracowac do super marketu gdzie bedziesz przezucac tony towaru dziennie o przerwie 15 minutowej ktora ci w kodeksie przysluguje mozesz zapomniec a w Perfect masz przerwe co 2 godziny i do toalety idziesz wedle potrzeby nikt cie z tego nie wylicza a do super marketu zainwestuj w pampersy lepiej...wiem o czym mowie bo pracowalam i ja mam porownanie dlatego ta prace teraz sobie szanuje a ty gdybys zajmowala sie w pracy tym co do ciebie nalezy i wywiazywala sie z umowy ktora podpisalesas to teraz by nie bylo na co narzekac.Jezeli nadal z nami pracujesz to dlaczego nie jestes wporzadku wobec nas??? Miej troche godnosci i przepros za te bzdury...
zdjecie uzytkownika
re - 2014-02-16 23:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe które jeszcze opinie sa nieprawdziwe albo mocno przesadzone, bo jak widac po powyższych postach na temat perfect life, to jest kilka wersji.
zdjecie uzytkownika
BUY - 2014-02-21 00:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i tak majątków sie dorobili i oni, i tamci co też sprzedaja w Strzelcach.
Krzywdy im nie zrobicie, prace dali, swoje zarobili, chwała im za to
zdjecie uzytkownika
lelika - 2014-02-23 16:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w tej firmie jakiś czas temu. faktem jest iż umowa umową i wogóle tak jak powinno być, ale atmosfera wymaga wiele do życzenia. jak widać sie nic nie zmieniło. (usunięte przez administratora) mówi że jej się udało - gratuluję, masz teraz względy za pozytywną opinię.
to jest forum, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię czasem mniej lub bardziej prawdziwą która niestety zaboli. poczytajcie inne fora jak wyrażaja się ludzie o innych firmach takich jak ta, gdzie podawane są nazwiska i bluzgani jak stoją.
nie na miejscu więc co niektóre opinie.
pare informacji jest napewno wyssanych z palca ale większość myślę że jest prawdą , nie dziwię zbulwersowania bo ja także byłam zwolniona z końcem roku po 3miesiącach przepracowanych z wcześniejsza umową "stałą" która zawarta byla na 3lata. to chyba o czymś świadczy, a tzw."wyniki" wcale nie były złe bo wtedy przeprowadzane były jeszcze ankiety.więc o co chodziło?
zdjecie uzytkownika
sprytny - 2014-02-24 16:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wam wsztstkim, a ja może tak pytanie z innej bardzo beczki, otóż czy ktoś moze mógłby poinformować mnie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna czy na ile etapów sie dzieli ? chodzi mi o stanowisko przedstawiciela. :) pozdrawiam ;d
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2014-02-27 15:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa jak rozmowa, pytania standardowe..dlaczego akurat chcesz w tej firmie pracowac, swoje wady i zalety, ile chcesz zarabiac, musisz przekonac ze masz dar przekonywania, byc pewnym siebie. Raczej przyjma, ryzyko zwolnienia po 3 miesiacach ale mozesz probowac.rozmowa sie nie przejmuj
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-03-27 11:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam półtorej roku i sobie chwalę. Zarobki jako prezenter na poziomie 4 tyś.średnio. Na końcu mimo świetnych wyników trochę zostałem nie fajnie potraktowany i odszedłem, ale ogólnie bardzo dobrze wspominam pracę w tej firmie. Kasa zawsze na czas, duże wypłaty zawsze na papierze w 100% - bez żadnych dziwnych kombinacji. Szefowie również jak trzeba było to pomagali w różnych sprawach. Polecam.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-09 19:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawdę rzadko sie zdarza, żeby ktos się pozytywnie wypowiadał o sowim poprzednim pracodawcy, ale skoro zarobki nawet po 4 tysiące to praca całkiem ciekawa. Tylko jaka tam forma umowy jest? Zlecenie czy na jakiś dłuższy okres na umowę o pracę się zdaża, bo mi zależy w sumie na stabilnym zatrudnieniu.
zdjecie uzytkownika
s. - 2014-06-21 22:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy bedzie narzekal na bylego pracodawce...Ja natomiast musze napisac ze pracowalo mi sie swietnie w PL...szefowie bardzo fajni ekipa handlowcow rowniez...mialam przyjemnosc byc zarowno na callcenter jak o w terenie...dywaniki tak I lessen ...z paroma formami wynikow tez sie nie zgodze....ale ogolnie bardzo fajna atmosfera I zarobki nie kiepskie jak na nasze realia.
zdjecie uzytkownika
ilona - 2014-09-02 18:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@s. piszesz, że "z paroma formami wynikow tez sie nie zgodze" a co chodzi dokładnie z tą platformą, to sa jakieś wytyczne dotyczące osiąganych wyników czy jakieś narzucone cele, nie wiem na czym to polega. A atmosferę pracy trzeba cenić, to fakt, zgodzę się tutaj w zupełności z Tobą, w zarobkach to i tak nie dogodzisz
zdjecie uzytkownika
dżon - 2014-09-04 07:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie się pracowało jak była sprzedaż, kiedy przyszły ciężkie czasy zaczęły się zwolnienia ale to normalne jeśli chce się ratować firmę.Szkoda tylko że tak późno właściciele się obudzili...cóż nigdy nie słuchali handlowców, szkoda.Z tego co wiem firma przestała istnieć...szkoda ale będę miło wspominał te prawie cztery lata.Pozdro dla P.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-09-17 17:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo, handlowców to rzadko kto słucha, w ogóle rzadko się słucha jakichkolwiek pracowników... mam nadzieje, że jakoś wznowią działalność, bo usługi mieli całkiem spoko, a i ceny jakieś wygórowane nie były. Oby tylko właściciele wyciągnęli właściwe wnioski, tak jak pisze @dżon, bo szkoda by było gdyby nowa firma u nich też tak skończyła
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Life
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x