Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Perfect Life

Pracowałeś w firmie Perfect Life i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-13 09:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bonca a czy możesz trochę przybliżyć to jak pracuje się w Perfect Life? Chciałabym się tam zatrudnić a raczej jeszcze się zastanawiam i dlatego zajrzałem tutah. Ktoś pisał że zarabia się 600-700 złotych miesięcznie teraz też tak jest?
zdjecie uzytkownika
fakt - 2013-07-18 18:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście to fakty a nie plotki???? Proszę zmienić nick na "materac"
zdjecie uzytkownika
jurek - 2013-07-28 13:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie jakie teraz są pensje w Perfect Life? Bo nie bardzo chciałbym zarabiać 700 złotych miesięcznie
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-07-29 09:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie 700 zł.??? Najniższa jest wyższa niż 1100 zł. Nie wiem jak w cc ale w handlowym masz zawsze te 2 tys. i wszystko na papierze!
zdjecie uzytkownika
jurek - 2013-07-29 12:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ktoś nieźle w błąd wprowadził ludzi tutaj no i mnie oczywiście. Ten papier znaczy się umowa to jaka jest?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-08-05 09:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa o pracę
zdjecie uzytkownika
jurek - 2013-08-06 10:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to fajnie bo taka jest jak dla mnie najlepsza. Po jakim czasie dostanie się na czas nieokreślony? Chyba że odrazu jest :)
zdjecie uzytkownika
Zambezia - 2013-09-13 09:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pewnym czasie muszę przyznać że to uczciwa firma, na tle innych z branży chyba jedyna która zatrudnia pracowników na uczciwych zasadach,tzn. umowa o pracę, podstawa +prowizja.
Żałuję że już tam nie pracuje...
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-09-17 09:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zambezia a w jakich przedziałach wacha się prowizja? A właściwie to do jakich sum dochodzi taka prowizja miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-10-09 13:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktos moze powiedziec jak wyglada obecnie praca w tej firmie, jakie warunki finansowe, godziny pracy i narzedzia pracy. Jesli ktos mial do czynienia z tą firmą prosze o info, gdyż musze podjąc decyzje o pracy w tej firmie i na ile co jest prawdziwe. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-10-10 11:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie zambezia jeśli możesz to podziel się wiedzą na temat tej prowizji w Perfect Life. ile ona może wynosić mniej więcej?
zdjecie uzytkownika
HorrorFuckinCore - 2013-12-15 13:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zatrudniają na dwa miesiące próbne, po czym przedłużają umowę na 2 tygodniu i zwalniają 9 osób, wcale nie najgorszych. Wybierają kogo chcą, coś głębszego się tam kręci. Kombinatorzy i osoby ze słabymi wynikami zostają a osoby jedne z najlepszych zwalniają, mimo przyznania najwyższej premii indywidualnej. Żenada. Dzwoni się ciągle jedne miejscowości, wysłuchuje od ludzi jacy to my nie oszuści i że więcej na nasze spotkania nie przyjdą a nas później rozliczają za to jak oni ich naciągają i jakie ludzie mają zdanie. Totalna porażka. Dziewczyny na mojej zmianie same zrezygnowały z przedłużenia umowy, ale to nic.. i tak miały być do zwolnienia. Nie polecam! Aaaa i żeby tego było mało, system pracy był 7h, ale że mieliśmy za mało osób, które chciały przybyć na spotkanie i być naciągane zmienili tryb pracy na 6h z myślą, że to poprawi nasze wyniki, no któż tak robi? Nie ma co opowiadać, bo to jak traktują tam ludzi nie ma porównania do niczego!
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2013-12-30 11:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe czy HorrorFuckinCore dodałaby swoją opinię, gdyby wciąż pracowała?? Wszyscy znają odpowiedź.... Tak, ja nadal pracuje. Mam umowę o pracę, urlop i wynagrodzenie na koncie - to doprawdy straszne traktowanie.... Nie ma porównania do niczego???
zdjecie uzytkownika
1z9 - 2014-01-08 14:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam do niedawna w tej firmie no ale tak jak HorrorFuckinCore wspomniała jestem jedną z 9 osób które dostały prezent pod choinkę - wypowiedzenie. Dlaczego? Nie wiem. Za gorszy miesiąc? a może za L4? :D ogólnie jeśli chodzi o to to śmiech na sali bo była to dosłownie loteria wydaje mi się że niezależna od nas. Jednego dnia 1 osoba wywalona chyba dla postraszenia, następnego reszta (co najlepsze góra 10 min przed końcem pracy bo przecież niech jeszcze dzień przerobi, się postara ale co tam - i tak zostanie wywalona)I co z tego że miałam umowę do 2017 roku, co z tego że nie ma podanego powodu zwolnienia. Zostało to zapisane i "podane" tak że papiery wypowiadające są zgodne z prawem.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
petete - 2014-01-09 12:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
obecnie sie dzieje tam tak ze w ciagu tych 6 przepracowanych godzin trzeba miec 15 osob umowionych , a druga zmiana musi miec 9. nie wiem dlaczego tak z ejedna ma mniej druga wiecej, skoro tak to obie zmiany powinny miec po tyle samo osob a nie ze bariera dla jednej grupy jest wieksza a dla drugiej mniejsza.
niedawno tez wolali do "pokoju zwierzen" 6 osob na tzw dywanik i OPR bo mialy zle wyniki.
no haloooo!!! kazdemu sie noga podwija.
niektore dziewczyny grzebia po tzw"smietniku" i kombinuja, mimo iz z gory jest zalozenie ze po smietniku si enei dzwoni.
to tez jest niesprawiedliwe.
czy ja tam pracuje?
niewazne.
ale nie polecam nikomu .
co do grudniowych zwolniej zgadzam sie z powyzszym. to bylo niesprawiedliwe troche, bo polecialy osoby ktore zatrudnily sie we wrzesniu , wszystkie tzw "nowki" i one nie mialy wcale az takiej zlej skutecznosci czy tez wynikow.
wiadomo ze raz gorzej jest a raz nie.
wypowiedzenie za l4? no ja was prosze! co to (usunięte przez administratora)ma byc?
nikt sobie choroby nie wybiera i nikt raczej nie oszukuje. kazdy ma prawo zachorowac.
byly dziewczyny co korzystaly z l4, wybieraly sobie soboty, pozniej opieka dla dziecka, takze w gruncie podsumowania i 2tyg w pracy ich nie bylo. my musialysmy pracowac i wydzwaniac za nie ale one mimo to pracuja dalej,
..loteria? to dlaczego wszystkie te dziewczyny polecialy co pracowaly tam 4 miesiace? nikt ze starej ekipy nei wylecial. nikt . a pare by moglo smialo byc zwolnionych gdyz na tzw.czerwonej liscie wisialy i 3x.
nie ma powodu zwolnienia? ciekawe....pewnie dlatego bo tak naprawde nie ma zadnego ! tylko bo pewnej osobie sie tak ubzduralo, ale przeciez walczyla jak lew o kazdego...
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2014-01-16 17:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [petete - 2014-01-09 12:25:52]:
obecnie sie dzieje tam tak ze w ciagu tych 6 przepracowanych godzin trzeba miec 15 osob umowionych , a druga zmiana musi miec 9. - co to za bzdury...jeśli w tej firmie nie pracujesz to nie pisz takich głupot a osobe która sprzedaje ci takie informacje weź na tzw. dywanik i daj jej porządny OPR. za tak nierzetelne informacje...natomiast jeśli jesteś pracownikiem tej firmy to może lepiej zmień prace jeśli nie odpowiada ci ''umowa o pracę'',wynagrodzenie zawsze na czas,praca w ciepłym,kawka,cherbatka,urlop,zawsze wedle potrzeby można się zamienić zmianą.to są straszne warunki???jak ci nie pasują to (usunięte przez administratora)na produkcje na 3zmiany,piątki,świątki i niedziele-raj na ziemi do tego umowa zlecenie za 1200zł...powodzenia
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-01-19 15:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [petete - 2014-01-09 12:25:52]:
Chodz jestem jedna z tych nazwanych przez Ciebie "nowek" bo pracuje od wrzesnia to nadal tam pracuje na dodatek jestem jedna z 6 wezwanych do "pokoju zwierzen" i dla twojej wiadomosci zadna z nas nie zostala tam wezwana bez przyczyny,przyjumujac sie tam do pracy doskonale wiedzialam jakie tam trzeba spelniac normy dzienne tak jak wszedzie kazdy zaklad ma swoje normy i ty jestes tam po to by je spelniac a nie zajmowac sie glupotami typu wypisywania bzdur na forum.Osobiscie jestem z tej pracy bardzo zadowolona a Tobie jak nie pasuje to idz pracowac do super marketu gdzie bedziesz przezucac tony towaru dziennie o przerwie 15 minutowej ktora ci w kodeksie przysluguje mozesz zapomniec a w Perfect masz przerwe co 2 godziny i do toalety idziesz wedle potrzeby nikt cie z tego nie wylicza a do super marketu zainwestuj w pampersy lepiej...wiem o czym mowie bo pracowalam i ja mam porownanie dlatego ta prace teraz sobie szanuje a ty gdybys zajmowala sie w pracy tym co do ciebie nalezy i wywiazywala sie z umowy ktora podpisalesas to teraz by nie bylo na co narzekac.Jezeli nadal z nami pracujesz to dlaczego nie jestes wporzadku wobec nas??? Miej troche godnosci i przepros za te bzdury...
zdjecie uzytkownika
re - 2014-02-16 23:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe które jeszcze opinie sa nieprawdziwe albo mocno przesadzone, bo jak widac po powyższych postach na temat perfect life, to jest kilka wersji.
zdjecie uzytkownika
BUY - 2014-02-21 00:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i tak majątków sie dorobili i oni, i tamci co też sprzedaja w Strzelcach.
Krzywdy im nie zrobicie, prace dali, swoje zarobili, chwała im za to
zdjecie uzytkownika
lelika - 2014-02-23 16:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w tej firmie jakiś czas temu. faktem jest iż umowa umową i wogóle tak jak powinno być, ale atmosfera wymaga wiele do życzenia. jak widać sie nic nie zmieniło. (usunięte przez administratora) mówi że jej się udało - gratuluję, masz teraz względy za pozytywną opinię.
to jest forum, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię czasem mniej lub bardziej prawdziwą która niestety zaboli. poczytajcie inne fora jak wyrażaja się ludzie o innych firmach takich jak ta, gdzie podawane są nazwiska i bluzgani jak stoją.
nie na miejscu więc co niektóre opinie.
pare informacji jest napewno wyssanych z palca ale większość myślę że jest prawdą , nie dziwię zbulwersowania bo ja także byłam zwolniona z końcem roku po 3miesiącach przepracowanych z wcześniejsza umową "stałą" która zawarta byla na 3lata. to chyba o czymś świadczy, a tzw."wyniki" wcale nie były złe bo wtedy przeprowadzane były jeszcze ankiety.więc o co chodziło?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-02
Żródło: nuzle.pl
Strzelce Opolskie
(Opolskie)
Obowiązki:telefoniczne pozyskiwanie klientównawiązywanie pozytywnych relacjiz klientamirealizacja założonych celów profesjonalne reprezentowaniefirmyOferujemy:umowę o pracębardzo atrakcyjny system premiowyinteresującą pracę zmożliwością rozwoju zawodowego i osobistegoszkolenie wdrożeniowepracę w młodym zespolemiłą atmosferęniezbędne narzędzia pracypracę w stałych godzinach –system dwuzmianowydogodna lokalizacja miejsca pracy– centrum Strzelec Opo
zdjecie uzytkownika
sprytny - 2014-02-24 16:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wam wsztstkim, a ja może tak pytanie z innej bardzo beczki, otóż czy ktoś moze mógłby poinformować mnie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna czy na ile etapów sie dzieli ? chodzi mi o stanowisko przedstawiciela. :) pozdrawiam ;d
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2014-02-27 15:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa jak rozmowa, pytania standardowe..dlaczego akurat chcesz w tej firmie pracowac, swoje wady i zalety, ile chcesz zarabiac, musisz przekonac ze masz dar przekonywania, byc pewnym siebie. Raczej przyjma, ryzyko zwolnienia po 3 miesiacach ale mozesz probowac.rozmowa sie nie przejmuj
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-03-27 11:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam półtorej roku i sobie chwalę. Zarobki jako prezenter na poziomie 4 tyś.średnio. Na końcu mimo świetnych wyników trochę zostałem nie fajnie potraktowany i odszedłem, ale ogólnie bardzo dobrze wspominam pracę w tej firmie. Kasa zawsze na czas, duże wypłaty zawsze na papierze w 100% - bez żadnych dziwnych kombinacji. Szefowie również jak trzeba było to pomagali w różnych sprawach. Polecam.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-09 19:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawdę rzadko sie zdarza, żeby ktos się pozytywnie wypowiadał o sowim poprzednim pracodawcy, ale skoro zarobki nawet po 4 tysiące to praca całkiem ciekawa. Tylko jaka tam forma umowy jest? Zlecenie czy na jakiś dłuższy okres na umowę o pracę się zdaża, bo mi zależy w sumie na stabilnym zatrudnieniu.
zdjecie uzytkownika
s. - 2014-06-21 22:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy bedzie narzekal na bylego pracodawce...Ja natomiast musze napisac ze pracowalo mi sie swietnie w PL...szefowie bardzo fajni ekipa handlowcow rowniez...mialam przyjemnosc byc zarowno na callcenter jak o w terenie...dywaniki tak I lessen ...z paroma formami wynikow tez sie nie zgodze....ale ogolnie bardzo fajna atmosfera I zarobki nie kiepskie jak na nasze realia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Life
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x