Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NL - 2014-07-17 12:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
HA HA HA DOBRE TO CO PISZESZ. TAK TO JEST DOBRE MIEJCE DLA LUDZI CO NIE MAJA W PL RODZINY I DOMU. BO JESLI KTOS MA DO CZEGO WROCIC TO NAPEWNO NIE BEDZIE SIEDZIAŁ W TY SYFIE. Z TWOJEJ WYPOWIEDZI WYNIKA ZE CIESZYSZ SIE ZE JESTES TAM BO MASZ DACH NAD GŁOWA.TO ZXYCZE POWODZENIA I NIE OKŁAMOJ LUDAZI ZE JEST TAM OK.
zdjecie uzytkownika
prawdomowny - 2014-07-20 12:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych wyjazdem do Nl przez flex. Prawda jest taka ze za 40 h macie na czysto 160 e. Srednio ludzie tu maja po 35 h tygodniowo. Polecam to miejsce ludziom ktorzy chca przezyc przygode i poimprezowac. Wszystkie negatywy sa prawdziwe mialem okazje sprawdzic je na swojej skorze.
zdjecie uzytkownika
sobatek - 2014-07-23 09:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie Polecam wyjazdu do tej firmy
zdjecie uzytkownika
gulietta - 2014-07-23 16:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Pracowałam w tej firmie miesiąc czasu i mam zamiar tam wrócić,
byłam na wiekówce więc spodziewałam się że kokosów tam nie zarobie,
mieszkałam w hotelu Tivoli wraz z chłopakiem.
Od kąd zaczełam prace, nie miałam dnia wolnego,
dopiero gdy pogoda się zmieniła i padał deszcz to miałam 3 dni wolnego, lecz później od razu ruszyła robota pełną parą, w 3 następne dni zarobiłam sb na to zeby opłacić hotel, obiady w nim ktore są obowiązkowe i inne opłaty i zostało mi jeszcze kasy na koncie.
Nie rozumiem ludzi piszących ze sie tam nie opłaca jeździć bo robią ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> jeżeli ktoś chce pracować, ma w głowie więcej niż tylko ciągłe imprezy i chlanie, to polecam..
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2014-08-02 23:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za 43 godziny mamy 260 euro około. nie jest ale ale te agent to jakas masakra. same zakazy. nic nie można. dobrze że uciekłem z dziewczyną poza tym że nam umowe dali drugą. to jakieś pajace robią w tym biurze. ta młoda polka imienia nie podam bo i tak zablokują to ma nalane po całości a na face ma info takie że szok. czego to ona nie robiła. hahahahahahaha śmiech na sali. polecam tym co się chcą dać gnoić. i tyle. zarobić można to fakt ale spokoju nie ma
zdjecie uzytkownika
ja271985 - 2014-08-04 13:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.Dostalem oferte pracy jako lakiernik.Robił ktos na takim stanowisku??Jest sens wyjezdzac czy lepiej dac sobie spokoj .Kobita w biurze w olsztynie stwierdzila ze praca codziennie od 8-17 kasa 9 euro brutto.Po tych wszystkich opiniach to się słabo robi. jak ktos moze pomoc pisac na adres Michal241985@o2.pl.Z gory dzięki
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2014-08-05 16:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Syf kiła i mogiła
zdjecie uzytkownika
eugi - 2014-08-08 14:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie dla tych co z tamtąd odeszli czy wysłali wam wakacyjne pieniadze niby mieli wyslac mi ale juz czekam miesiac od odejscia i niewiem czy wyslą .?kiedy?
zdjecie uzytkownika
AAAAA - 2014-08-11 19:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA WYPŁATE WAKACYJNEGO MAJA CZTERY TYGODNIE. JA DOSTAŁEM.I JEST TO JEDYNY POZYTYW W TYM SYFIE CO ZWIE SIE FLEX EMPLOYMENT. TAK JAK POWIEDZIELI TO WYPŁACILI,CAŁA RESZTA TO JAKIES NIEPOROZUMIENIE. TA POLKA Z BIURA TO SARA. JEST TAK ZAKŁAMANA ZE SZOK ,POWIE PRAWDE JAK SIE POMYLI.LUDZIE NIE DAJCIE SIE ROBIC W TRABE TYM Z BIURA. NA TYM HOTELU SAMA PATOLOGIA. JADAC TAM MOZECIE POZNAC CPUOW, ALKOHOLIKOW,KRYMINALISTOW JEDNYM SŁOWEM SAM MARGINEZ. A NAJLEPSI W TYM SYFIE SA DWAJ BRACIA MIAŁEM OKAZJE ICH POZNAC.NIE MAM POJECIA Z KAD ONI SIE URWALI . TRAGEDIA. JESTEM W NL 4 LATA PRACOWAŁEM PRZEZ ROZNE AGENCJE ALE TO CO TERAZ PRZEZYŁEM TO DRAMAT. KATEGORYCZNIE ODRADZAM.
zdjecie uzytkownika
mariusz i m - 2014-08-15 08:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w tej firmie z dziewczyna i ogolnie nie narzekamy z tego co pamietam do pracy chodzilismy codziennie zdarzalo sie ze moja nawet w niedziele musielismy zrezygnowac z przyczyn osobistych ale ogolnie firma do najgorszych nie nalezy w Nl sa lepsze obozy pracy...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-16 13:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba niewiesz co piszesz. Zycze powodzenia w tej "cudownej" agencji jaka jest flex employment
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-18 15:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalam propozycje wyjazdu z chlopakiem w tą sobotę, ale czytając te opinie chyba jednak sie nie zdecydujemy..
zdjecie uzytkownika
Lana - 2014-08-19 19:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałam propozycję wyjazdu do pakowania owoców i warzyw - praca na dwie zmiany.
Wie ktoś coś o niej więcej?
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-08-21 12:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WSZYSTKICH ODWIEDZAJACYCH TA STRONE,PRACOWALEM W TEJ FIRMIE RAZEM Z DZIEWCZYNA OD WRZESNIA 2013 DO STYCZNIA 2014 W TYM HOTELU O KTORYM PISZECIE,A KONKRETNIE W RESTAURACJI KTORA ZNAJDUJE SIE NA DOLE POD HOTELEM.MY W PRZECIWIENSTWIE DO WSZYSTKICH KTORZY PISZA BYLISMY ZADOWOLENI,A NAWET MIELISMY CZASEM ZBYT WIELE PRACY ALE WKONCU PO TO TAM POJECHALISMY.W BIURZE DA SIE WSZYSTKO ZALATWIC I NIE TRZEBA BYC RZADNYM PRZYDUPASEM A TRZEBA MIEC PODEJSCIE I SZACUNEK KTORE NIE WSZYSCY WYNOSZA Z DOMU.WE WRZESNIU WYBIERAMY SIE TAM ZPOWROTEM I WSZYSTKIM KTORZY CHCA PRACOWAC POLECAM TA FIRME.
zdjecie uzytkownika
Pracus - 2014-08-21 12:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra, ale nie dla wszystkich. Obecnie wszyscy pracownicy muszą dzielić się po równo godzinami, ale opolan to nie dotyczy, dobrze w kogoś siedzenie wchodzą. Wszyscy pozostali powinni się brzydzic nimi i ta sytuację poruszyć. Każdy chciałby mieć godziny i uczciwie zarobić, ta para robi to poza granicami uczciwości. Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników Flex Employment.
zdjecie uzytkownika
sanczo250 - 2014-08-26 18:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lana - 2014-08-19 19:48:32]:
Cześć ja też dostałam taka oferte jak ty i wybieram się tam już w niedziele żeby
być na poniedziałek.Ty również znalazłaś ją w internecie czy ktoś Ci doradził?
zdjecie uzytkownika
Mikek - 2014-08-29 10:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Ja dostalem ta oferte z internetu i jede z zona w niedziele, ale sie wacham. Jak myslicie? a ile wynosza zarobki miesieczne na czysto? moze ktos doradzi. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mmonis89 - 2014-08-29 12:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michal - 2014-08-21 12:38:24]:
michał czy mógł byś dać namiar na ciebie bo wraz z mezem również dostaliśmy propozycje wyjazdu na pakowanie owoców i warzyw mój e-mail monikabado@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mikek - 2014-08-29 16:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moj numer jest tymczasowy i aktywny przez 4 godz. (usunięte przez administratora).Mozecie dzwonic. Podalem go na tej stronie bo i tak go wyrzuce.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ree - 2014-09-02 19:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos mi powie ile mozna zarobic na czysto w tej firmie bo dostalem oferte pracy i sie wacham.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-09-04 12:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z moim narzeczonym pracowaliśmy przez ta firmę pół roku i powiem ze było bardzo fajnie nie ma co narzekac wakacyjne wypłacają i godziny tez były my co prawda dojeżdżaliśmy na rowerach do tej firmy w której pracowaliśmy. Są tam różne dzialy na ompaku przepakowaniu warzyw lub tez jestes na warzeniu fasoli. Ale ogólnie byly dobrze i mogę polecic ta firme warto jechac i zarobic kase.
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-09-09 17:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno powiem wom dziołszki i chopcy najlepsze co tam było to fakt że sie zwiedziło Holandie.A ryszta to dupa sroga.Pozdro dla wczaSOWICÓW
zdjecie uzytkownika
Lamok - 2014-09-10 10:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetnym rozwiązaniem jest stworzenie również i polskiej wersji ich stronki www http://www.flex-employment.nl/pl chociaż nigdzie nie widziałem aktualnych ofert pracy. Czy działa to tak, że podsyła się im swoje CV a oni mając oferty pracy proponują ileś tam rodzajów prac? No i przede wszystkim jakich pieniędzy można się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
krzysztof - 2014-09-17 20:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich osob chcacych przyjechac do pracy w holandii do firmy Flex Employment. Nie polecam tej firmy. To banda hujow na czele ktorych stoi pierdolony pies Tomek a nastepna cipa ktora mu lize dupe to zakurwiala Sara krora mysli ze wszystko moze. Traktuja tutaj ludzi jak niewolnikow i wysylaja do pracy jak im sie podoba. To banda hujow i kurw
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-18 11:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Razem z narzeczonym pracujemy w tej firmie ponad rok i nie mamy jej nic do zarzucenia. Sa wyplacalni, z biurem i administracja nie mielismy nigdy zadnego problemu. Ludzie sa rozni, ktorzy tu przyjezdzaja nie wszyscy w celach zarobkowych. Jak jest wiecej pracy tzn. trzeba zostac dluzej w pracy to padaja pytania dlaczego ja? a jak dlugo bedeziemy pracowac? Jezeli jest wiecej godzin pracy badzo czesto zdaza sie, ze 10 osob brzuch boli, maja rozwolnienie, palec boli i dziewczyny maja bardzo silne miesiaczki ktore dostaja nawet 2 razy w miesiacu w zwiazku z czym nie sa zdolne do pracy. Wiec domyslam sie ze negatywne komentarze pisza osoby ktore wylecialy z wlasnej winy. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x