Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
AAAAA - 2014-08-11 19:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA WYPŁATE WAKACYJNEGO MAJA CZTERY TYGODNIE. JA DOSTAŁEM.I JEST TO JEDYNY POZYTYW W TYM SYFIE CO ZWIE SIE FLEX EMPLOYMENT. TAK JAK POWIEDZIELI TO WYPŁACILI,CAŁA RESZTA TO JAKIES NIEPOROZUMIENIE. TA POLKA Z BIURA TO SARA. JEST TAK ZAKŁAMANA ZE SZOK ,POWIE PRAWDE JAK SIE POMYLI.LUDZIE NIE DAJCIE SIE ROBIC W TRABE TYM Z BIURA. NA TYM HOTELU SAMA PATOLOGIA. JADAC TAM MOZECIE POZNAC CPUOW, ALKOHOLIKOW,KRYMINALISTOW JEDNYM SŁOWEM SAM MARGINEZ. A NAJLEPSI W TYM SYFIE SA DWAJ BRACIA MIAŁEM OKAZJE ICH POZNAC.NIE MAM POJECIA Z KAD ONI SIE URWALI . TRAGEDIA. JESTEM W NL 4 LATA PRACOWAŁEM PRZEZ ROZNE AGENCJE ALE TO CO TERAZ PRZEZYŁEM TO DRAMAT. KATEGORYCZNIE ODRADZAM.
zdjecie uzytkownika
mariusz i m - 2014-08-15 08:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w tej firmie z dziewczyna i ogolnie nie narzekamy z tego co pamietam do pracy chodzilismy codziennie zdarzalo sie ze moja nawet w niedziele musielismy zrezygnowac z przyczyn osobistych ale ogolnie firma do najgorszych nie nalezy w Nl sa lepsze obozy pracy...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-16 13:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba niewiesz co piszesz. Zycze powodzenia w tej "cudownej" agencji jaka jest flex employment
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-18 15:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalam propozycje wyjazdu z chlopakiem w tą sobotę, ale czytając te opinie chyba jednak sie nie zdecydujemy..
zdjecie uzytkownika
Lana - 2014-08-19 19:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dostałam propozycję wyjazdu do pakowania owoców i warzyw - praca na dwie zmiany.
Wie ktoś coś o niej więcej?
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-08-21 12:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WSZYSTKICH ODWIEDZAJACYCH TA STRONE,PRACOWALEM W TEJ FIRMIE RAZEM Z DZIEWCZYNA OD WRZESNIA 2013 DO STYCZNIA 2014 W TYM HOTELU O KTORYM PISZECIE,A KONKRETNIE W RESTAURACJI KTORA ZNAJDUJE SIE NA DOLE POD HOTELEM.MY W PRZECIWIENSTWIE DO WSZYSTKICH KTORZY PISZA BYLISMY ZADOWOLENI,A NAWET MIELISMY CZASEM ZBYT WIELE PRACY ALE WKONCU PO TO TAM POJECHALISMY.W BIURZE DA SIE WSZYSTKO ZALATWIC I NIE TRZEBA BYC RZADNYM PRZYDUPASEM A TRZEBA MIEC PODEJSCIE I SZACUNEK KTORE NIE WSZYSCY WYNOSZA Z DOMU.WE WRZESNIU WYBIERAMY SIE TAM ZPOWROTEM I WSZYSTKIM KTORZY CHCA PRACOWAC POLECAM TA FIRME.
zdjecie uzytkownika
Pracus - 2014-08-21 12:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra, ale nie dla wszystkich. Obecnie wszyscy pracownicy muszą dzielić się po równo godzinami, ale opolan to nie dotyczy, dobrze w kogoś siedzenie wchodzą. Wszyscy pozostali powinni się brzydzic nimi i ta sytuację poruszyć. Każdy chciałby mieć godziny i uczciwie zarobić, ta para robi to poza granicami uczciwości. Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników Flex Employment.
zdjecie uzytkownika
sanczo250 - 2014-08-26 18:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lana - 2014-08-19 19:48:32]:
Cześć ja też dostałam taka oferte jak ty i wybieram się tam już w niedziele żeby
być na poniedziałek.Ty również znalazłaś ją w internecie czy ktoś Ci doradził?
zdjecie uzytkownika
Mikek - 2014-08-29 10:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Ja dostalem ta oferte z internetu i jede z zona w niedziele, ale sie wacham. Jak myslicie? a ile wynosza zarobki miesieczne na czysto? moze ktos doradzi. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mmonis89 - 2014-08-29 12:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michal - 2014-08-21 12:38:24]:
michał czy mógł byś dać namiar na ciebie bo wraz z mezem również dostaliśmy propozycje wyjazdu na pakowanie owoców i warzyw mój e-mail monikabado@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mikek - 2014-08-29 16:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moj numer jest tymczasowy i aktywny przez 4 godz. (usunięte przez administratora).Mozecie dzwonic. Podalem go na tej stronie bo i tak go wyrzuce.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ree - 2014-09-02 19:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos mi powie ile mozna zarobic na czysto w tej firmie bo dostalem oferte pracy i sie wacham.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-09-04 12:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z moim narzeczonym pracowaliśmy przez ta firmę pół roku i powiem ze było bardzo fajnie nie ma co narzekac wakacyjne wypłacają i godziny tez były my co prawda dojeżdżaliśmy na rowerach do tej firmy w której pracowaliśmy. Są tam różne dzialy na ompaku przepakowaniu warzyw lub tez jestes na warzeniu fasoli. Ale ogólnie byly dobrze i mogę polecic ta firme warto jechac i zarobic kase.
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-09-09 17:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno powiem wom dziołszki i chopcy najlepsze co tam było to fakt że sie zwiedziło Holandie.A ryszta to dupa sroga.Pozdro dla wczaSOWICÓW
zdjecie uzytkownika
Lamok - 2014-09-10 10:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetnym rozwiązaniem jest stworzenie również i polskiej wersji ich stronki www http://www.flex-employment.nl/pl chociaż nigdzie nie widziałem aktualnych ofert pracy. Czy działa to tak, że podsyła się im swoje CV a oni mając oferty pracy proponują ileś tam rodzajów prac? No i przede wszystkim jakich pieniędzy można się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-18 11:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Razem z narzeczonym pracujemy w tej firmie ponad rok i nie mamy jej nic do zarzucenia. Sa wyplacalni, z biurem i administracja nie mielismy nigdy zadnego problemu. Ludzie sa rozni, ktorzy tu przyjezdzaja nie wszyscy w celach zarobkowych. Jak jest wiecej pracy tzn. trzeba zostac dluzej w pracy to padaja pytania dlaczego ja? a jak dlugo bedeziemy pracowac? Jezeli jest wiecej godzin pracy badzo czesto zdaza sie, ze 10 osob brzuch boli, maja rozwolnienie, palec boli i dziewczyny maja bardzo silne miesiaczki ktore dostaja nawet 2 razy w miesiacu w zwiazku z czym nie sa zdolne do pracy. Wiec domyslam sie ze negatywne komentarze pisza osoby ktore wylecialy z wlasnej winy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-09-18 21:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysiu pieknie napisałes popieram bo Ty jestes naczele wielkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-19 16:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W koncu trafiłes na swego. to prawda ze ten cały flex to porazka ale tobie bardzo dobrze ze tam trafiłes bo ty tez jestem oszustem i kretaczem jak oni i jeszcze wiekszym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niz oni . wiec nie wypowiadaj sie o nich tak bo to obrzydliwe jest
zdjecie uzytkownika
Robert Szulcik - 2014-09-19 21:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nazywam sie Robert Szulcik posluguje sie adresem e-mail robertopewa1608@wp.pl przepraszam irme Flex Employment oraz osoby pracujace w biurze za dwa linki ktore umiescilem na tej stronie pod pseudonimem Krzysztof. Jeden z tych linkow umiescilem dnia 17.09.2014 o godzinie 20:45 i 37s drugi z tych linkow rowniez pod pseudonimem Krzysztof dnia 19.09.2014 o godzinie 8:42 i 32s. Tresc w obydwu linkach jest nie prawdziwa i obrazliwa. Za co jeszcze raz chce przeprosic firme Flex Employment i osoby pracujace w tej firmie. Piszac te linki nie myslalem jaki jestem zaklamany i falszywy. Kiedy zastanowilem sie nad tym co napisalem zrozumialem ze bardzo zle postapilem. Tak naprawde to nie mam powodow do tego aby oczerniac firme i pracownikow tej firmy. Pracuje w tej firmie od konca Maja. Prace w firmie rozpoczalem razem z zona. Kiedy moja zona zaszla w ciaze zjechala do Polski ja zostalem w pracy do dnia dzisiejszego. Sadze ze Firma Flex employment to uczciwa i rzetelna firma ktora zapewnila mi w miare godne warunki mieszkaniowe i normalne warunki i godziny pracy. Na pewno wszystkim moim znajomym ktorzy beda chcieli lub chca wyjechac do NL polece firme Flex Empolyment i na pewno powiem im zeby nie robili takiej glupoty jaka ja zrobilem czyli nie pisali na forum wymyslonych bzdur jakie ja wypisalem. Dzisiaj zdalem sobie sprawe o tym ze piszac takie linki szkodze rowniez ludziom ktorzy poszukuja pracy w Holandii poniewaz wszyscy pobobni do mnie pisza bzdury i umieszczaja to na forum rowniez dzialaja na szkode osob poszukujacych pracy bo faktycznie jesli ktos przeczyta na forum np. takie linki jakie ja umiescilem nabiera obawy i boi sie wyjechac. Jeszcze raz nawiaze do tego ze popelnilem wielki blad umieszczajac te linki. Mysle ze wszyscy moga wyrazic swoja opinie na temat firm ale powinny byc to opinie uczciwe i rzetelne a nie wymyslone i zaklamane. Ja o tym doskonale juz wiem ze w kazdej nastepnej firmie w jakiej bede pracowal na pewno nie wyraze falszywej i wymyslonej opini ale uczciwa i rzetelna. Mysle ze strony forum sa stworzone po to aby pomagac nam, ludziom ktorzy szukamy pracy w NL i chcemy zaciagnac opini na temat danej firmy. Wiec namawiam wszystkich do pisania opini uczciwych i rzetelnych a nie takich jak ja napisalem z niewiadomego powodu. Z pozdrowieniami Robert Szulcik
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-19 21:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje ci zmiane dilera
zdjecie uzytkownika
Conchita - 2014-09-23 13:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wita. o biurze i pracy w flexemployment mógłbym napisać książke i pewnie któregoś dnia to zrobie by móc przestrzec ludzi przed tą pseudo-agencja pracy.w tej chwili może jednym słowem: DZIADOSTWO!!!
zdjecie uzytkownika
znany - 2014-09-24 08:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarna Mamba - 2014-04-17 17:53:57]:
Agent agent nie ma na imie T to jego przybrane imie!!!!!!!!!!!!!Firma lipa najlepsze ze wszyscy co tam pracują to wiedza o tym jak widza agenta to by mu las... zrobili tak zwane cukierniki co tu pisać jestem ponad 7 lat w nl i wiem co polaczek potrafi dla 1 euro zrobić i mysle ze to się nie zmieni nigdy .Ja osobiście zostałem oszukany przez firme jak i moja Zona 8 miesiąc ciąży a agent ja wyzywał.szczescie jego ze nic się nie stało złego z dzieckiem i z Zona bo pewnie był by agentem ale w...........ZK!! A nadal czekam za kasa bo jeszcze nie mam!!!!!!! ale do czasu sa instytucje w nl które sa chętne na takie biura i czekaja by im dac zlecenie !!! pozdrawiam flexhahahaemployment
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-24 15:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za moim posrednictwem dostaliscie prace a teraz na roznych forach wypisujecie glupoty a ja musze za Was swiecic oczami bo w dalszym ciagu pracuje w tej firmie. Nie rozumiem w zwiazku z czym zostales oszukany....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-29 23:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już miesiąc z narzeczoną i na nic nie moge narzekać
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-09-30 12:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ree - 2014-09-02 19:22:05]:
pracowałam tam pół roku i powiem tak w tej firmie nie da się zarobić za 40 h pracy masz 160 e, to jakaś żenada pracuje teraz w innej firmie i dla przykładu za 40 h mam 300 e. do tego gówniane warunki klasztorne, wszędzie brudno i śmierdzi. I z tego co wiem obecnie nie ma godzin, ludzie dzielą się godzinami żeby na ten śmierdzący klasztor zarobić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x