Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
superman - 2014-01-28 18:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja powiem tak jesli kogos zadowala 150 euro za 40 godzin pracy to prosze bardzo , ja pracowalem w tej firmie 4 lata temu i nie bylo zadnego smiesznego flexa tylko pracowalismy przez van oerst , i za 40 godzin pracy wyciagalismy po 250 euro a zawsze mielismy wiecej niz 40godzin pracy , nic nie placilismy za dojazd i za jakies smieszne obiady ,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2014-01-31 11:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie odnośnie firmy Flex wybieram się z partnerką w lutym i chciał bym zasięgnąć informacji na temat godzin pracy,wypłat jak i warunków mieszkaniowych. prosił bym o rzetelną odpowiedz szczególnie osób które aktualnie tam przebywają. z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Magik - 2014-02-05 20:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdego tam przyjmą, jak chcesz zarobić wybierz inne biuro i inną pracę
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2014-02-05 22:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magik - 2014-02-05 20:37:10]:
dzięki za odp... to aż tak tragicznie tam jest????
zdjecie uzytkownika
Magik - 2014-02-07 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zresztą, każdy jest kowalem swojego losu. Jestem byłym pracownikiem tejże firmy i połowa z 6 m-cy była możliwa, potem to już nie wiedziałam co robić z wolnym czasem.
zdjecie uzytkownika
motywacja - 2014-02-17 18:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie jedzie ktoś 1 marca z flexa do pracy>>>>.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-02-21 11:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [motywacja - 2014-02-17 18:03:14]:
no my sie wybieramy
zdjecie uzytkownika
motywacja - 2014-02-22 09:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-02-21 11:35:42]:
skąd jesteście i czym jedziecie??? to namiar na nas GG 37668838
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-02-24 16:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam bylem pracowalem powiem tak lipa z godzinami hajs wyplacaja ale zeby godziny byly to napewno bym zostal dluzej .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
motywacja - 2014-02-24 21:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-02-24 16:51:25]:
ile można było na czysto wyciągnąć tygodniówki??? w najgorszym wypadku,a ile w najlepszym??
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaa - 2014-03-05 22:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przyjeżdzajcie tutaj nigdy. więcej siedzicie i czekanie na prace niż pracujecie. ja akurat robie już tu pare kontraktów i nie narzekam. na nowych pracowników to porażka. w ciągu 3-4 miesięcy 200 pracowników się przewinęło. (usunięte przez administratora)czepia się o wszystko a w niczym nie pomoże. to tyle jak jakieś pytania chętnie odpowiem
zdjecie uzytkownika
gina7777 - 2014-03-06 14:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
proszę napisać coś więcej na temat flexa o pracy? chodzi o to czy są normy do wyrobienia? jaka jest tygodniówka na rękę>
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaa - 2014-03-06 18:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
norm nie ma ale nie można się nic odezwać nawet jakby się paliło na hali. nie polecam. ogólnie kicha. co do tygodniówki to może być na minusie nawet a niektórzy nawet ponad 300 euro. zalezy od humorów biurowych. lepiej już w axidusie
zdjecie uzytkownika
gina7777 - 2014-03-17 20:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w najbliższym czasie do pracy z flexa ???
zdjecie uzytkownika
pati8683 - 2014-03-18 15:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Pani z biura mimo mojej kolejnej odmowy nęka mnie telefonami i namawia na wyjazd.Zdecydowałam się na wyjazd 1 kwietnia .Byłabym wdzięczna gdyby ktoś kto ma doświadczenie we współpracy z ta firmą podzielił się ze mną swoja opinią gg 50217112 .....pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gina7777 - 2014-03-18 22:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę że są oferty pracy a jak ja dzwoniłam to powiedziała że nie mają jeszcze kontraktów bo będą na początku marca!! a już jest połowa marca :(
zdjecie uzytkownika
palika - 2014-03-23 20:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam prożbę jeżeli macie jakieś namiary na to firmę to bym bardzo prosiła dziękuje z góry mój nr gg 38874621
zdjecie uzytkownika
gina7777 - 2014-03-25 18:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś z tej firmy wkrótce???
zdjecie uzytkownika
Martusia - 2014-03-29 09:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gina7777 - 2014-03-18 22:02:28]:
my tez mamy jechac na poczatku kwietnia.. o to moj kontakt meilowy martini_piccolo1@wp.pl
zdjecie uzytkownika
CIEKAWY - 2014-04-08 15:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM ! MAM WYJECHAC NA DNIACH I CZYTAJAC TE WSZYSTKIE OPINIE TO GRUBO SIE ZASTANAWIAM CZY JEST WARTO. JESLI SIE PRZEPRACUJE 40 GODZIN TYGODNIOWO I SIE ZAROBI 150 EURO NO TO POWIEM SZCZERZE ZE SZAŁU TO NIE MA. JESZCZE DOCHODZI KWESTIA TYCH OBIADÓW. JESLI KTOS MA AKTUALNE INFORMACJE NA TEMAT OBECNEJ SYTUACJI W TEJ FIRMIE TO PROSZE O KONTAKT NA E-MAILA arturnfs@interia.pl Z GÓRY DZIEKUJE !!!
zdjecie uzytkownika
turysta - 2014-04-11 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos moze nr do pani w Olsztynie
zdjecie uzytkownika
alizze - 2014-04-14 18:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [turysta - 2014-04-11 15:29:28]:
nie wiem kto wypisuje takie bzdury że za 40 h ma sie 150 e , pogięło was, nie słuchajcie w ogóle tych głupków co im się do pracy nie chciało chodzić i wiecznie chorzy byli, spaleni albo na kacu, jak chcesz pracować to pracujesz i tyle.... a po za tym każdy musi przekonać się na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
Czarna Mamba - 2014-04-17 17:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta Firma to jedna wielka porażka nie dość ze nie ma godzin jesteś na minusie to szef to jakaś masakra przezywany ( Agent ) a czemu bo nic nie możesz same zakazy np. przyjezdza do Ciebie siostra brat mama tata chłopak obojętnie kto zapomnij żeby mogli przenocować u Ciebie jedną noc niema takiej opcji mają spać na dworze ale nie na hotelu w ogóle wengrzy mają większe prawa od Polaków co zlego to polak a czemu bo węgierka w biurze siedzi a mało tego tam gdzie dużo pracy tam węgrzy a polaki dostają ochłapy jadą na 2 godziny do pracy po prostu masakra wienc zastanówcie się nad tą firmą pożądnie bo za dłużyć się na wyjazd z polski za granice to łatwo ale żeby to spłacić w tej firmie to życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
mogewszystko - 2014-04-21 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tym miejscu kilka miesiecy. polecam to tylko osobom, ktore chca pobalowac itp poniewaz tam jest duzo czasu wolnego. jesli ktos nie podlapie fuchy gdzies gdzie tylko jego chca to moze zapomniec o 40 godz tygodniowo, wiele osob siedzi na hotelu i sie denerwuje bo zamiast zarabiac dostaja solarisy na minusie bo pan T ma na nich np focha. Na Ridderkerku zazwyczaj nie ma pracy i ludzie wracaja po 3 godzinach pracy. Za 40 godz jest 159 euro tylko ze nieliczni maja tyle godz jak np dupowłaz pana T szanowny Stożek i reszta ekipy. Węgrzy faktycznie maja lepsze godziny bo maja w tylku polaczkow a Niki wysyla ich do lepszej pracy. ogolnie jest to syf jakich malo wiec jak melanz i brak kasy to tylko na hotel.
zdjecie uzytkownika
mogewszystko - 2014-04-21 18:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarna Mamba - 2014-04-17 17:53:57]:
Czyzby (usunięte przez administratora)napisala , faktycznie to nie prawda bo za 40 godz jest 159 euro jak sie pracuje ponad pol roku. a wciskanie kitu ze tak duzo mozna zarobic to poodliczajcie sobie wszystkie potracenia wymyslone przez flex to zostanie 159 e(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x