Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Johny - 2015-03-10 19:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solarisy które Ci wysyłali są podstawą do rozliczenia . Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hej - 2015-03-12 16:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problem jestbtaki ze nie wysylali solarisow
zdjecie uzytkownika
Tivoli - 2015-03-13 07:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A przy wypłacie nie dostałeś solarisow to na czarno pracowałeś widocznie :)
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2015-03-14 15:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie solarisy, do rozliczenia jest jarograf ja tam pracowałam i własnie przysłali mi dzwon do nich musza ci wysłac
zdjecie uzytkownika
Johny - 2015-03-15 19:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie jesteś dobrze poinformowana. Solarisy również wystarczą aby odzyskać podatek. Jeśli nie masz Solarisów to zostaje Ci ten Jarograf. A Solarisy dostawałeś zapewne na spam w poczcie i po czasie Ci to znikło. Tak to wysyłali :)
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2015-03-16 20:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ze ty jestes doinformowany
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-23 11:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostałam oferte pracy na sortowanie z chłopakiem, ktos cos moze powiedziec jak tam jest czy sa godziny? jak te mieszkania tak? proszę o jakies info
zdjecie uzytkownika
madafaker - 2015-03-23 18:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Załatwiona - 2015-01-10 11:56:26]:
Podeslij email tez ci cos opowiem
zdjecie uzytkownika
an - 2015-03-24 14:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś na pakowanie warzyw i owoców w sobote sie wybiera?
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-03-24 18:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam jechać z chłopakiem wiesz coś może an więcej?
zdjecie uzytkownika
an - 2015-03-24 19:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2015-03-24 18:36:47]:
jesli możesz to odezwij sie na mojego maila sylwia1989r@interia.pl bo wlasnie z kolezanką nie wiemy czy na to jechac czy nie, za duzo ta pani to mi przez telefon o tym nie powiedziała. tez bym chciala sie wiecej dowiedziec.
zdjecie uzytkownika
tomsza - 2015-03-24 21:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [an - 2015-03-24 14:12:10]:
Dostałem też od nich ofertę na sobotę
ale podobno firma upada
zdjecie uzytkownika
an - 2015-03-24 21:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomsza - 2015-03-24 21:17:10]:
a skąd ta informacja?
zdjecie uzytkownika
Tivoli - 2015-03-25 06:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [an - 2015-03-24 19:41:37]:
Pani Sobczak daj sobie spokój z ta firmą polecam szukać co innego
zdjecie uzytkownika
tomsza - 2015-03-25 10:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [an - 2015-03-24 21:23:28]:
od znajomego który tam pracował
zdjecie uzytkownika
kamilka - 2015-03-25 13:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomsza - 2015-03-25 10:10:24]:
Ja dostałam oferte na sortowanie:)
zdjecie uzytkownika
rr - 2015-03-25 14:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamilka - 2015-03-25 13:53:19]:
zaryzykuję i pojadę co będzie to będzie
pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
hej - 2015-03-25 18:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mam do nich numeru podalibyscie mi to bym zadzwonila w sprawie rozliczenia i solarisow
zdjecie uzytkownika
zaim - 2015-04-13 14:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracuje ktoś akutalnie w tej firmie ? Mam pytanie odnhdośnie mieszkań jakie warunki i czy jest dużo pracy i warto jechać ?
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-04-15 15:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,
Byłem szalu nie ma ale jadę kolejny raz, pewnie wszędzie jest tak samo
albo i gorzej .Nie bronie nikogo ale parę słów o pracownikach
(młodzieży).
Przyjeżdżają bez żadnych podstaw języka lub innych umiejętności nie
będę pisał nawet o takiej głupocie jak prawo jazdy .większość to
bezrobotni ze stażem 6-8mcy bez pracy. Ale tu nie będzie robił za 9euro
bo lepiej z kumplami piwo walnąć pod blokiem a mama poda śniadanie do
łózka i jeszcze pranie zrobi .Jeśli jest źle np.z robotą to
naturalnie szukam innej . Ale tu znowu pojawia się problem brak
umiejętności i podstaw języka bo raptem okazuje się ze w Holandii nikt
nie gada po polsku i jakie jest zdziwienie ze znowu wychodzi brak
minimalnych podstaw języka .A pierwsze pytanie moich lokatorów w pokoju
to gdzie można zioło kupić i czy jest polska telewizja .Kończąc to
tylko tyle, dobre kwalifikacje = dobre zarobki ja ich nie posiadam i robie przy taśmie
zdjecie uzytkownika
koty - 2015-04-16 20:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [polo - 2015-04-15 15:41:50]:
racja tylko zioło i m jak miłość dla jaśnie wielmożnych z polski
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-04-16 22:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem we flexie kawal czasu, ale za duzo tu by pisać o tym co sie dzieje w tej firmie, a naprawde jest o czym. Jesli ktoś sie zastanawia nad wyjazdem do Holandii przez tą firmę i ma jakies pytania jak faktycznie wygląda sytuacja niech podsyła maila, chętnie podziele się informacjami.
zdjecie uzytkownika
kotek - 2015-04-17 20:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam tylko 6tygodni i generalnie to Polacy sami sobie robią syf w hotelu i pokojach.Jak coś powiesz o sprzątnięciu to od razu obrażeni.Jeśli chodzi o zarobki to szalu nie ma ale idzie zarobić. Teraz jest sezon na nadgodziny :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bez rewelacji. Tak jak to się odbywa rekrutacja.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
mix - 2015-04-17 21:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały - 2015-04-16 22:23:48]:
krzysiekriviera@wp.pl - ja mam zamiar jak mozesz napisz jak to wyglada dzieki
zdjecie uzytkownika
sortownia - 2015-04-18 12:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam tam na stawce wiekowej nie warto jechać żal w uj 110 euro na tydzień za mieszkanie i obowiązkowe obiady które i tak jesz wieczorem po pracy he kuchni nie ma jedna mikrofalówka na 80 ludzi praca ok tylko jak mają mniej pracy jedziesz na 3h i z 2 h czekasz na kierowcę bo może jeszcze pracować za to nic ci nie płacą zdarzyło się że w nocy tak się czekało np. do pracy na 23 a siedziało się na kantynie i od 3 zaczynało się pracy i za darmo się siedziało masakra ( w biurze pracują 2 młode dziewczyny co mają wszystko gdzieś byle do weekendu )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Flex-Employment B.V.?
Zadaj pytanie