Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mikek - 2014-08-29 10:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Ja dostalem ta oferte z internetu i jede z zona w niedziele, ale sie wacham. Jak myslicie? a ile wynosza zarobki miesieczne na czysto? moze ktos doradzi. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mmonis89 - 2014-08-29 12:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michal - 2014-08-21 12:38:24]:
michał czy mógł byś dać namiar na ciebie bo wraz z mezem również dostaliśmy propozycje wyjazdu na pakowanie owoców i warzyw mój e-mail monikabado@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mikek - 2014-08-29 16:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moj numer jest tymczasowy i aktywny przez 4 godz. (usunięte przez administratora).Mozecie dzwonic. Podalem go na tej stronie bo i tak go wyrzuce.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ree - 2014-09-02 19:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos mi powie ile mozna zarobic na czysto w tej firmie bo dostalem oferte pracy i sie wacham.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-09-04 12:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja z moim narzeczonym pracowaliśmy przez ta firmę pół roku i powiem ze było bardzo fajnie nie ma co narzekac wakacyjne wypłacają i godziny tez były my co prawda dojeżdżaliśmy na rowerach do tej firmy w której pracowaliśmy. Są tam różne dzialy na ompaku przepakowaniu warzyw lub tez jestes na warzeniu fasoli. Ale ogólnie byly dobrze i mogę polecic ta firme warto jechac i zarobic kase.
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-09-09 17:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno powiem wom dziołszki i chopcy najlepsze co tam było to fakt że sie zwiedziło Holandie.A ryszta to dupa sroga.Pozdro dla wczaSOWICÓW
zdjecie uzytkownika
Lamok - 2014-09-10 10:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetnym rozwiązaniem jest stworzenie również i polskiej wersji ich stronki www http://www.flex-employment.nl/pl chociaż nigdzie nie widziałem aktualnych ofert pracy. Czy działa to tak, że podsyła się im swoje CV a oni mając oferty pracy proponują ileś tam rodzajów prac? No i przede wszystkim jakich pieniędzy można się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-18 11:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Razem z narzeczonym pracujemy w tej firmie ponad rok i nie mamy jej nic do zarzucenia. Sa wyplacalni, z biurem i administracja nie mielismy nigdy zadnego problemu. Ludzie sa rozni, ktorzy tu przyjezdzaja nie wszyscy w celach zarobkowych. Jak jest wiecej pracy tzn. trzeba zostac dluzej w pracy to padaja pytania dlaczego ja? a jak dlugo bedeziemy pracowac? Jezeli jest wiecej godzin pracy badzo czesto zdaza sie, ze 10 osob brzuch boli, maja rozwolnienie, palec boli i dziewczyny maja bardzo silne miesiaczki ktore dostaja nawet 2 razy w miesiacu w zwiazku z czym nie sa zdolne do pracy. Wiec domyslam sie ze negatywne komentarze pisza osoby ktore wylecialy z wlasnej winy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-09-18 21:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysiu pieknie napisałes popieram bo Ty jestes naczele wielkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam
zdjecie uzytkownika
Robert Szulcik - 2014-09-19 21:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nazywam sie Robert Szulcik posluguje sie adresem e-mail robertopewa1608@wp.pl przepraszam irme Flex Employment oraz osoby pracujace w biurze za dwa linki ktore umiescilem na tej stronie pod pseudonimem Krzysztof. Jeden z tych linkow umiescilem dnia 17.09.2014 o godzinie 20:45 i 37s drugi z tych linkow rowniez pod pseudonimem Krzysztof dnia 19.09.2014 o godzinie 8:42 i 32s. Tresc w obydwu linkach jest nie prawdziwa i obrazliwa. Za co jeszcze raz chce przeprosic firme Flex Employment i osoby pracujace w tej firmie. Piszac te linki nie myslalem jaki jestem zaklamany i falszywy. Kiedy zastanowilem sie nad tym co napisalem zrozumialem ze bardzo zle postapilem. Tak naprawde to nie mam powodow do tego aby oczerniac firme i pracownikow tej firmy. Pracuje w tej firmie od konca Maja. Prace w firmie rozpoczalem razem z zona. Kiedy moja zona zaszla w ciaze zjechala do Polski ja zostalem w pracy do dnia dzisiejszego. Sadze ze Firma Flex employment to uczciwa i rzetelna firma ktora zapewnila mi w miare godne warunki mieszkaniowe i normalne warunki i godziny pracy. Na pewno wszystkim moim znajomym ktorzy beda chcieli lub chca wyjechac do NL polece firme Flex Empolyment i na pewno powiem im zeby nie robili takiej glupoty jaka ja zrobilem czyli nie pisali na forum wymyslonych bzdur jakie ja wypisalem. Dzisiaj zdalem sobie sprawe o tym ze piszac takie linki szkodze rowniez ludziom ktorzy poszukuja pracy w Holandii poniewaz wszyscy pobobni do mnie pisza bzdury i umieszczaja to na forum rowniez dzialaja na szkode osob poszukujacych pracy bo faktycznie jesli ktos przeczyta na forum np. takie linki jakie ja umiescilem nabiera obawy i boi sie wyjechac. Jeszcze raz nawiaze do tego ze popelnilem wielki blad umieszczajac te linki. Mysle ze wszyscy moga wyrazic swoja opinie na temat firm ale powinny byc to opinie uczciwe i rzetelne a nie wymyslone i zaklamane. Ja o tym doskonale juz wiem ze w kazdej nastepnej firmie w jakiej bede pracowal na pewno nie wyraze falszywej i wymyslonej opini ale uczciwa i rzetelna. Mysle ze strony forum sa stworzone po to aby pomagac nam, ludziom ktorzy szukamy pracy w NL i chcemy zaciagnac opini na temat danej firmy. Wiec namawiam wszystkich do pisania opini uczciwych i rzetelnych a nie takich jak ja napisalem z niewiadomego powodu. Z pozdrowieniami Robert Szulcik
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-24 15:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za moim posrednictwem dostaliscie prace a teraz na roznych forach wypisujecie glupoty a ja musze za Was swiecic oczami bo w dalszym ciagu pracuje w tej firmie. Nie rozumiem w zwiazku z czym zostales oszukany....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-29 23:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w tej firmie już miesiąc z narzeczoną i na nic nie moge narzekać
zdjecie uzytkownika
amiiii - 2014-10-13 17:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaliśmy ofertę do pakowania warzyw ja na wiekowce jak wygląda ta praca i ile można zarobić bo wiadomo ze w biozę wszystko złocą
zdjecie uzytkownika
Tomek i Dorota z 212 :) - 2014-10-16 21:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy. Wiec teraz nasza kolej. Pracowaliśmy we Flexie pół roku. Jeżeli chodzi o hotel Tivoli, złego słowa powiedzieć nie możemy, pomijając przymusowe, często nie jadalne obiady. Warunki były bardzo dobre , pokój przestronny z własną toaleta , wygody rzadko spotykane w agencjach pracy. Opiekun , Pan Tomasz , człowiek konkretny , sumienny i słowny. .Każdy problem był do rozwiązania , wystarczyła normalna rozmowa. Jeżeli chodzi o pracę , bywały godziny , czasem nadgodziny , zależnie od firmy. Ale czy to wszystko warte jest zarabiania na samo przeżycie? Nawet jeżeli trafił się dobry solaris , zaraz przychodził następny z kwotą przyprawiajaca o łzy. Bo co z tego ze w jednym tygodniu odlozylismy 100€ jeżeli w następnym zrobiliśmy 50€... Jest w Holandii wiele agencji pracy , choćby ta w której jesteśmy obecnie , w których co prawda nie ma aż tak dobrych warunków mieszkaniowych ale rekompensują nam to wypłaty cztery a nie trzy cyfrowe. To czy warto tam wyjechać , czy nie , pozostawiamy Wam. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
apnogeria - 2014-10-30 16:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amiiii - 2014-10-13 17:24:27]:
Witam, też dostałam propozycję wyjazdu do pakowania warzyw. Ktoś coś więcej wie na ten temat? Podzieli się swoją opinią odnośnie tej pracy? z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
apnogeria - 2014-10-30 16:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tomek i Dorota a może pomożecie dostać się do tej agencji w której jesteście, jakieś namiary?
zdjecie uzytkownika
ramko - 2014-11-03 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też widziałem tą oferte na pakowanie warzyw, ale jednak zastanawiam się czy jechać tam sam czy jakąś grupą może, w końcu to zawsze raźniej będzie jak się jest tak daleko od swojego domu. Czy ktoś już był u nich z tej oferty, jechaliście i macie już jakieś opinie jak było, czy pojechalibyście jeszcze raz?
zdjecie uzytkownika
lukaszc - 2014-11-03 19:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jaka szansa jest dostac sie tam do pracy moze ktos ma namiary
lukaszc134@wp.pl moj mail z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
J.A. - 2014-11-04 09:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM oczywiście ze swojej strony nie polecam tej firmy nikomu... byłem tam prawie miesiac i nic z tego dobrego nie wyszło prace maja tylko stali a reszta chodzi tylko na 3 godz ewentualnie 4. Nie dadza zarobic przez całe trzy tygodnie zarabialem tylko na hotel ubezpieczenie obiady i dojazdy jeszcze sporo brakowało do tego wciąz jestem na minusie...Obiecali ze praca bedzie lecz to nie prawda... jezeli chcecie wyjechac do pracy za granice to nie do tej firmy nie dadza zarobic i bedziecie jechac na dlugach dopuki sezonu nie beda mieli!!!
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-11-04 12:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,właśnie dostałam taką propozycje chciałam bym znać waszą szczera opinie na temat tej firmy.A także czy ktoś z was wybiera się do niej w dniu 15.11.2014roku na okres 6 miesięcy, jeśli tak to proszę pisać na justynalagosz@wp.pl.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-11-05 15:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dostałem propzycję wyjazdu przez tą firme do pracybpakowania owoców i warzyw. Jedziemy w ten weekend. Czy rzetelne osoby mogą coś więcej powiedzieć. Jesteśmy poza wiekówką.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-11-05 22:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy da zarobić w tydz 200euro po za wiekówka?, 23 lata. Wasze komentarze odechciewają jakiego kolwiek wyjazdu. ale z drugiej strony są i pozytywne komentarze.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-11-11 18:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Pozytywne opinie pisza lizusy. Byłam tam i pisze całkiem szczerze masakra.To najwiekszy syf jaki zastałam w nl.Decyzja nalezy do Was. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Aldi - 2014-11-13 13:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,dostalam od nich oferte pracy na lini produkcyjnej sortowanie warzyw i owocow,czy firma godna polecenia?sama sie obawiam jechac moze ktos planuje tam pojechac do pracy?razem zawsze jakos razniej jak cos to pisac
aldi20100@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-11-19 13:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy. Kosmiczna cena za mieszkanie (oliemolen), godzin jest tak malo ze czasami trzaba caly tydzien roboty wywalic na mieszkanie i ubezpieczenie! Wyplaty niby po tygodniu ale i tak czeka sie ok 2tyg. Stawka godzinowa jest inna niz w dokumentach przeslanych na maila nie 9.02e a 8.38e BRUTTO!!! LUDZIE NIE JEDZCIE TAM BO BEDZIECIE ZALOWAC!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x