Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ZygmuntHajzer1piętro - 2014-01-26 21:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałem w firmie 3 miesiące, niestety zarobki nie są satysfakcjonujące. W momencie, gdy się przyjeżdża godzin jest sporo, niestety z czasem zarobki się obniżają, godzin jest coraz mniej. Pierwszy okres, do miesiąca czasu da się zarobić, niestety później jest coraz gorzej na rzecz nowych pracowników. W hotelu Tivoli są obowiązkowe obiady, których często nie da się zjeść, czasem są dobre ale wtedy stoi się w kolejce pół godzinnej i na końcu okazuje się, że nic już nie ma ;) Nawet jeśli się na nie nie zdąży, zabraknie to i tak trzeba za nie płacić. Potwierdzam informację kolegi z 2 piętra o pani Halinie, najlepiej trzymajcie się od niej z daleka! straszna kobieta! bez kija nie podchodź! Ale ogólnie sama praca jest spoko, pakowanie i ważenie warzyw, kobiety nie muszą się wysilać bo boksy dźwigają panowie. Pokoje też są fajne ale dla par, samemu zależy na kogo się trafi. Powodzenia ;)
zdjecie uzytkownika
patola - 2014-01-28 18:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te biuro to wielkie jedno nieporozumienie, pani z biura non stop obiecuje ze wyjazd bedzie w najblizsza sobote i tak w kółko od 4 tygodni i co do czego przychodzi to nie ma zadnych wyjazdów
zdjecie uzytkownika
superman - 2014-01-28 18:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja powiem tak jesli kogos zadowala 150 euro za 40 godzin pracy to prosze bardzo , ja pracowalem w tej firmie 4 lata temu i nie bylo zadnego smiesznego flexa tylko pracowalismy przez van oerst , i za 40 godzin pracy wyciagalismy po 250 euro a zawsze mielismy wiecej niz 40godzin pracy , nic nie placilismy za dojazd i za jakies smieszne obiady ,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2014-01-31 11:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie odnośnie firmy Flex wybieram się z partnerką w lutym i chciał bym zasięgnąć informacji na temat godzin pracy,wypłat jak i warunków mieszkaniowych. prosił bym o rzetelną odpowiedz szczególnie osób które aktualnie tam przebywają. z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Magik - 2014-02-05 20:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdego tam przyjmą, jak chcesz zarobić wybierz inne biuro i inną pracę
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2014-02-05 22:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magik - 2014-02-05 20:37:10]:
dzięki za odp... to aż tak tragicznie tam jest????
zdjecie uzytkownika
Magik - 2014-02-07 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zresztą, każdy jest kowalem swojego losu. Jestem byłym pracownikiem tejże firmy i połowa z 6 m-cy była możliwa, potem to już nie wiedziałam co robić z wolnym czasem.
zdjecie uzytkownika
motywacja - 2014-02-17 18:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie jedzie ktoś 1 marca z flexa do pracy>>>>.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-02-21 11:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [motywacja - 2014-02-17 18:03:14]:
no my sie wybieramy
zdjecie uzytkownika
motywacja - 2014-02-22 09:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-02-21 11:35:42]:
skąd jesteście i czym jedziecie??? to namiar na nas GG 37668838
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-02-24 16:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam bylem pracowalem powiem tak lipa z godzinami hajs wyplacaja ale zeby godziny byly to napewno bym zostal dluzej .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
motywacja - 2014-02-24 21:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-02-24 16:51:25]:
ile można było na czysto wyciągnąć tygodniówki??? w najgorszym wypadku,a ile w najlepszym??
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaa - 2014-03-05 22:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przyjeżdzajcie tutaj nigdy. więcej siedzicie i czekanie na prace niż pracujecie. ja akurat robie już tu pare kontraktów i nie narzekam. na nowych pracowników to porażka. w ciągu 3-4 miesięcy 200 pracowników się przewinęło. (usunięte przez administratora)czepia się o wszystko a w niczym nie pomoże. to tyle jak jakieś pytania chętnie odpowiem
zdjecie uzytkownika
gina7777 - 2014-03-06 14:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
proszę napisać coś więcej na temat flexa o pracy? chodzi o to czy są normy do wyrobienia? jaka jest tygodniówka na rękę>
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaa - 2014-03-06 18:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
norm nie ma ale nie można się nic odezwać nawet jakby się paliło na hali. nie polecam. ogólnie kicha. co do tygodniówki to może być na minusie nawet a niektórzy nawet ponad 300 euro. zalezy od humorów biurowych. lepiej już w axidusie
zdjecie uzytkownika
gina7777 - 2014-03-17 20:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w najbliższym czasie do pracy z flexa ???
zdjecie uzytkownika
pati8683 - 2014-03-18 15:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Pani z biura mimo mojej kolejnej odmowy nęka mnie telefonami i namawia na wyjazd.Zdecydowałam się na wyjazd 1 kwietnia .Byłabym wdzięczna gdyby ktoś kto ma doświadczenie we współpracy z ta firmą podzielił się ze mną swoja opinią gg 50217112 .....pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gina7777 - 2014-03-18 22:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę że są oferty pracy a jak ja dzwoniłam to powiedziała że nie mają jeszcze kontraktów bo będą na początku marca!! a już jest połowa marca :(
zdjecie uzytkownika
palika - 2014-03-23 20:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam prożbę jeżeli macie jakieś namiary na to firmę to bym bardzo prosiła dziękuje z góry mój nr gg 38874621
zdjecie uzytkownika
gina7777 - 2014-03-25 18:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś z tej firmy wkrótce???
zdjecie uzytkownika
Martusia - 2014-03-29 09:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gina7777 - 2014-03-18 22:02:28]:
my tez mamy jechac na poczatku kwietnia.. o to moj kontakt meilowy martini_piccolo1@wp.pl
zdjecie uzytkownika
CIEKAWY - 2014-04-08 15:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM ! MAM WYJECHAC NA DNIACH I CZYTAJAC TE WSZYSTKIE OPINIE TO GRUBO SIE ZASTANAWIAM CZY JEST WARTO. JESLI SIE PRZEPRACUJE 40 GODZIN TYGODNIOWO I SIE ZAROBI 150 EURO NO TO POWIEM SZCZERZE ZE SZAŁU TO NIE MA. JESZCZE DOCHODZI KWESTIA TYCH OBIADÓW. JESLI KTOS MA AKTUALNE INFORMACJE NA TEMAT OBECNEJ SYTUACJI W TEJ FIRMIE TO PROSZE O KONTAKT NA E-MAILA arturnfs@interia.pl Z GÓRY DZIEKUJE !!!
zdjecie uzytkownika
turysta - 2014-04-11 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos moze nr do pani w Olsztynie
zdjecie uzytkownika
alizze - 2014-04-14 18:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [turysta - 2014-04-11 15:29:28]:
nie wiem kto wypisuje takie bzdury że za 40 h ma sie 150 e , pogięło was, nie słuchajcie w ogóle tych głupków co im się do pracy nie chciało chodzić i wiecznie chorzy byli, spaleni albo na kacu, jak chcesz pracować to pracujesz i tyle.... a po za tym każdy musi przekonać się na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
Czarna Mamba - 2014-04-17 17:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta Firma to jedna wielka porażka nie dość ze nie ma godzin jesteś na minusie to szef to jakaś masakra przezywany ( Agent ) a czemu bo nic nie możesz same zakazy np. przyjezdza do Ciebie siostra brat mama tata chłopak obojętnie kto zapomnij żeby mogli przenocować u Ciebie jedną noc niema takiej opcji mają spać na dworze ale nie na hotelu w ogóle wengrzy mają większe prawa od Polaków co zlego to polak a czemu bo węgierka w biurze siedzi a mało tego tam gdzie dużo pracy tam węgrzy a polaki dostają ochłapy jadą na 2 godziny do pracy po prostu masakra wienc zastanówcie się nad tą firmą pożądnie bo za dłużyć się na wyjazd z polski za granice to łatwo ale żeby to spłacić w tej firmie to życze powodzenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x