Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolter - 2015-04-27 12:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jadę jeszcze raz bo potrzebna kasa :)Co do warunków to jak sobie posprzątasz tak będziesz mieszkał ale dużo można zarzucić do samych polaków. Wyrwie sie taki od mamy i myśli ze walnie naczynia w kat i gosposia posprząta. Nie wiem jak jest teraz ale w tamtym roku było ok.Wyjazd mam na sobotę ,więcej info po sobocie :)
zdjecie uzytkownika
klakier - 2015-05-05 14:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylem miesiąc i zarobiłem kasę ,szału nie ma ale lepiej niż w Polsce gibać za 1200zl .Generalnie to sa gorsze i pewnie lepsze firmy .Jak ktoś chce to da rade zarobić jesli nie pijesz i palisz zioła.Co do Hotelu to Cebulaki!!! myjcie się i sprzątajcie po sobie bo mama została w Polsce
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-05-05 14:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [an - 2015-03-24 21:23:28]:
upada :)ale zus w polsce
zdjecie uzytkownika
ewelina90 - 2015-05-05 15:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wyjezdza ktoś 9.05 na pakowanie sortowanie warzyw?
planuje wyjazd z chłopakiem i chcielibyśmy dowiedzieć się więcej zanim ostatecznie podejmiemy decyzje. Narazie przez telefon to wszystko ładnie , pięknie ale co zastaniemy na miejscu?
zdjecie uzytkownika
ewelina90 - 2015-05-05 15:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wyjezdza ktoś 9.05 na pakowanie sortowanie warzyw?
planuje wyjazd z chłopakiem i chcielibyśmy dowiedzieć się więcej zanim ostatecznie podejmiemy decyzje. Narazie przez telefon to wszystko ładnie , pięknie ale co zastaniemy na miejscu?
zdjecie uzytkownika
ania93 - 2015-05-06 10:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, my jestesmy z chlopakiem w holandi tez na pakowanie warzyw mamy jechac.
dzisiaj wyslalam CV dzisiaj dostalam odpowiedz.
moze ktos cos powiedziec na temat zarobków i godzin pracy ?
zdjecie uzytkownika
rafa - 2015-05-06 10:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tivoli - 2015-03-25 06:19:03]:
to podaj firmę gdzie można jechać.kumpel tam siedzi i jest zadowolony a ja jadę w piątek .teraz zaczynają się zbiory na polu
zdjecie uzytkownika
ania93 - 2015-05-06 11:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja przyjechalam w piatek przez duijndam ( nie polecam )
i juz chce uciekac. dlatego znalazłam ta firme. ale tez nie wiem jak tu jest . a kumpel przez ta firme robi i przy czym ?
zdjecie uzytkownika
skhdiuwgjkdsc - 2015-05-06 13:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego osoby ktore oczerniaja publicznie innych nie podpisza sie imieniem i nawizskiem? Uwazam, ze to jest zwyczajny brak odwagi. Druga sprawa niech ludzie sie przyznaja dlaczego zostali zwolnieni, poniewaz bez powodu nikt nie jest zwalniany z pracy.
zdjecie uzytkownika
tomasz92 - 2015-05-08 13:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Czy wybiera się ktoś 16-18.05 na sortowanie warzyw i owoców i jeżeli tak to skąd.w razie W podaje mail :) tomaszlopata92@wp.pl .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2015-05-08 13:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę w sobotę bo mam kurs na wózki widłowe ,ważne ze mam dach i kasę na start a potem dalej w plener :)
ps.dostałem właśnie ofertę pracy w Polsce 1300zl plus nadgodziny firma z pod wrocka :)hahahhaaaa
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-08 17:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wszyscy narzekaja a jakos tu siedza. Kto chce zarobic w tej firmie to zarobi. Kokosow nie ma ale kase odlozyc idzie. znam o wiele gorsze firmy od flexa i uwierzcie mi ze nie jest tak zle. Jedynie ze ktos oczekuje apartamentu,sprzataczki,obiadu do lozka i 15-20 euro na godzine to zapraszam gdzies indziej.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-05-09 16:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-22 02:24:45]:
hotel tivoli najlepsza miejscówka warto przyjechać
pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
tomasz92 - 2015-05-11 11:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedzie ktoś 15.05 do pracy? jeżeli tak to można się jakoś zgadać pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
wredzielec99 - 2015-05-13 11:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ewelina90 - 2015-05-05 15:34:11]:
Wyjechali?? I jak tam jest, bo też się wybieram, a nie wiem co zastane!
zdjecie uzytkownika
tomasz92 - 2015-05-13 12:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jednak wyjazd najprawdopodobniej 22.05 coś tam sie pozmieniało..
zdjecie uzytkownika
nie cebulak - 2015-05-13 13:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem właśnie na kontrakcie od tygodnia i jest spoko .ale uwaga jeśli pijesz i zioło jarasz to szybko tomek wywala z roboty. ale i tak większość to cebulaki wyrwani od mamy nie znający co to jest -praca .jak masz wykształcenie i znasz język to radze szukać czegoś innego .jeśli nie posiadasz żadnych umiejętności to radze zostać w polsce za 1231zl .tak na start jest to spoko robota wiec czemy tyle jadu na forum??????
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-05-13 13:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-22 02:24:45]:
to zatrudnisz mnie za 2500zł albo podaj namiar na firmę gdzie szukać
zdjecie uzytkownika
DRWAL - 2015-05-14 11:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma porażka straszna!! Nigdy nie wiadomo gdzie cię rzuca na jaka formę czy na pole, dowiesz się 2h przed praca. Nie ma żadnego przyuczenia, nikt ci nic nie powie, biuro zazwywaj zamknięte a jak przyjdziesz to te dwie glupiutkie dziewczynki i jeden pan maja cię daleko... Umia tylko dawać STOPA! Każdy każdego obgaduje i donosi a szczególnie ci którzy chcą się podlizac. Ogólnie praca byłaby ok gdyby nie ci falszywi ludzie a zwłaszcza biuro to porażka!!!
zdjecie uzytkownika
czarna - 2015-05-16 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, razem z chlopakiem jedziemy na początku mc do sortowania warzyw mieszkac bedziemy w mieszkaniu 6 osobowym w Oliemolen ktoś moze napisac jakie sa tam warunki? i czy jest mozliwośc robienia nadgodzin i czy w weekendy tez? prosze o odpowiedz, z gory dziękuje:)
zdjecie uzytkownika
Tivoli - 2015-05-16 18:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanów się co do Oliemolen, i do tej firmy. Wifi dziala tylko na korytarzu, jest ciezko z ciepla woda. zimnej masz pod dostatkiem, i pokoje sa bez mozliwosci zamykania. Czyli zero prywatnosci. Ogolnie ODRADZAM tą firme czarna
zdjecie uzytkownika
stynka - 2015-05-19 21:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje juz parę tygodni i nie wiem czemu narzekacie.bo trzeba sprzątać po sobie czy nie można pic i jarać tak jak pod blokiem z kolegami?Jedsli chcesz zarobić to na start robota spoko i hotel.ale jedzenie jest marne ale większość lokatorów to maksymalna wiocha i szkoda czasu na znajomości.Generalnie to ok jesli jeszcze walisz nadgodziny
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2015-05-20 12:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. zamierzam wyjechać z chłopakiem 29 maja ale mamy obawy. Może ktoś napisze jak faktycznie tam jest? ile zarabia się na tydzień? i czy nie jest tak ze sie zajezdza a tam pracy nie ma.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bez rewelacji. Tak jak to się odbywa rekrutacja.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-21 13:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj przyjechała para z polski .laska popracowała 1dzien!!!! powiedziała ze jest za ciężko bo myślał ze to praca biurowa od 8-16tej i dostanie 6 przerw na kawę .tak z czystej ciekawości zapytałem jakie ma umiejętności i czy zna jakieś języki :)odpowiedziała ze jest po zawodowej szkole i jest to jej pierwsza robota w życiu nie licząc praktyk !!!!!!!!!!!!!!!!! .ludzie nie blokujcie innym miejsca szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
dudubus - 2015-05-26 20:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary rabin zdecydował, że opuści Związek Radziecki i wróci do Izraela. Gdy przeszukiwano go na lotnisku, ochrona znalazła u niego popiersie Lenina.
- Co to jest? Spytał celnik.
- Co to jest? Co to jest?! Nie pytaj się "co", tylko "kto". To sam Towarzysz Lenin, geniusz, myśliciel, twórca najwspanialszego systemu świata!
Celnik zaśmiał się i przepuścił żyda przez bramki.
Rabin przyleciał do Izraela, gdzie sytuacja się powtórzyła.
- Co to jest? Pyta celnik.
- Co to jest? Co to jest? Nie pytaj się "co", tylko "kto". To Lenin, zawszony komunista, gdy wrócę do domu, umieszczę go w toalecie.
Celnik zaśmiał się i bez problemu przepuścił rabina.
Gdy rabin wrócił do swojego rodzinnego domu w Jeruzalem, jego wnuk zobaczył popiersie i zapytał.
- Kto to jest?
- Nie "kto to jest", tylko raczej "co to jest". To, moje drogie dziecko, jest 5kg szczerego złota.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Flex-Employment B.V.?
Zadaj pytanie
alert