Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zły - 2015-06-18 17:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tyle jadu na stronie? Właśnie wróciłem z roboty i myślę ze większość piszących to osoby które nigdy nie pracowały we flexie i nie były nawet w Holandii! Podajcie jakies detale bo czytając wsze ogólniki to można do wszystkiego przyłatać.
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-06-19 11:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszczezenie - 2015-06-17 15:49:38]:
Kolego, czytając twojego posta mogę śmiało napisać ze jesteś kompletnym analfabetą.Edukację szkolną skończyłeś na 7-klasie ale wymagania masz jak PREZES.
Jestem tam od tygodnia i jeśli nie walisz w ch.... to i zarabiasz.Ale dla ciebie będzie lepiej u mamusi i pod blokiem pijąc piwo:)
zdjecie uzytkownika
tamik - 2015-06-21 18:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyraźniej wiele zależy od poszczególnych pracowników, Ci co przykładają się do swojej roboty pewnie sa zadowoleni o ile nie trafią na jakiś margines społeczny w pokoju, a tak się pewnie może zdarzyć znając życie. Problem pojawia się, gdy ktoś jako jedyną rozrywkę uznaje alkohol i inne używki, wtedy to i pewnie źle mu się pracuje ciągle na kacu...
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-06-29 11:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-06-03 22:21:52]:
to podaj gdzie jest ta szczęśliwa firma ,bo napisałeś parę ogólników i tyle w temacie.Jeżdżę do Holandii juz perę lat i jak zasuwasz to masz robotę.A jak sie lenisz i walisz wodke zamiast pracować to zawsze cie wywalą
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-06-29 22:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że pełno tu anonimów czyli całkowity brak odwagi gratulacje. myslę że to pisze ktos z firmy co na codzień fałszywie się uśmiecha do wszystkich
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-06-30 09:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie jestem w Holandii i dokładnie we flexemplyment od 4tyg. Jestem zdz=wiony czemu jest aż tyle jadu na forum?Pracuje czasami na wózku i przy taśmie z moja dziewczyna .Fakt praca nie jest lekka i warunki bez szału ale idzie zarobić.Oczywiście nie sa to kokosy ale i tak lepiej od średniej krajowej w Polsce. Jeśli nie pijesz i słuchasz to zarobisz a jak przyjedziesz i zgrywasz wielkiego cwaniaka to szybko dostajesz kopa w d..Ale jak to z polakami :)Pierwsze pytanie cebulakow to gdzie zioło kupić.Oczywiscie sa lepsze i gorsze firmy ale nie dla wszystkich bo trzeba mieć umiejętności i kwalifikacje a zawodówka lub liceum nie czyni z nas informatyka lub bankiera.Radze sie zastanowić wszystkim jadacym, czy jada do pracy czu poudawac i wrocic do polski i mamie powiedzieć jak jest strasznie bo trzeba sprzątać i nie można pic alkoholu.Znalazlem tutaj pare informacji ze gdzie indziej jest lepiej ,proszę podaj nazwę firmy po tak to ja tez mogę pisać
zdjecie uzytkownika
Funio - 2015-07-01 17:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziska ta firma to wielkie nieporozumienie. Byłem tam.Miała być praca na hali ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w rabarbarze z predkością światła. Liczyłem na godny zarobek, okazało się że nie ma kasy bo odliczyli opłaty za syfiasty hotel-85 euro,dojazd na pole 15 euro,obiady 32 euro ,ubezpieczenie 30 euro do tego podatek i do wypłaty...40 euro!!!Akurat na chleb i wodę. te słynne obiady to syf,nie da się konsumować. Co do umowy to na 0 godzin i to prawda co pisali ludzie.Pracy nie ma,ludzie czekają na godziny a dług rośnie.Wygląda na to że polacy utrzymują ten stary nie remontowany klasztor który nazywają hotelem. U nas w Polsce nie ma takich hoteli bo by sanepid zamknął.Ciekawa firma. Wydałem mnóstwo kasy i wróciłem z niczym bo nie uśmiechało mi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na polu z rabarbarem.A pani Magda tak pięknie mówiła o 40 godzinach na umowie,o pracy na hali. Na pole Rodacy bo tam jest wasze miejsce!!!A rabarbar DUŻY!DNO,SYF ,KIŁA I MOGIŁA!Głupi byłem, że nie czytałem opinii o firmie.To to samo co Pollux. Powinni zwrócić kasę za dojazd i powrót. Te dobre opinie to piszą te gwiazdeczki z biura co nie umieją zliczyć do 10.Niech same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na polu w rabarbarze.
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2015-07-01 17:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,wniosek jest jeden.Zanim pojedziecie do tej firmy żądajcie umowy na miejscu w Polsce i to w języku polskim.Ot i cała filozofia.Wszyscy oszukani powinni to zgłosić do prokuratury i podać namiary na tą Panią Magdę,która oszukuje ludzi.Od tego jest kodeks karny.Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia i ...ROZUMU
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-07-07 11:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Właśnie wyjechałem do flexa i taka szybka historia.Dojechaliśmy busem ze śląska ,w czasie drogi polowa już była nawalona .reszta musiała siedzieć i wdychać opary alkoholowe i słuchać opowieści jakie to kozaki jada na podbój świata. Przywitali nas chłodno bo jak zobaczyli jak wygląda ekipa do pracy to laska załamała ręce. Po pierwszym dniu pracy przy warzywach cześć powiedziała ze jest ciepło a dla szlachty z polski to bardzo wyczerpująca praca ,wiec kupili ziolo.W nocy koledzy zrobili imprezkę a rano zostali usunięci.Teraz wiidze ze piszą na forum jaki to flex jest do d....Ludzie nie marnujcie i nie blokujcie pracy i miejsca innym !!!!!!Lepiej zostać w domu i pic piwo pod blokiem z kumplami !!!Tam jeżdżą ludzie co chcą zarobić a na start jest ok.Jak masz umiejętności i znasz język to szukaj sobie innej pracy,może biurowej za 3000 euro :)
zdjecie uzytkownika
tabaka - 2015-07-07 22:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Musisz też bezwzględnie wierzyć, że Ci się uda, gdyż będzie Ci potrzebne zaufanie innych ludzi, a nikt Ci nie uwierzy, gdy wyczuje, że sam w siebie wątpisz. To oczywiście znana przyśpiewka, ale tak jest. Więc przytaczam ten truizm.

Z tego powodu najlepiej nam się sprzedaje produkty, które sami używamy i nas zadowalają, albo ich szczerze pragniemy, jak 911. Wiadomo, że mówię o Porsche, a nie diecie Durianridera.

3.
Dodatkowo moja rada jest taka, żebyś trzymał się z dala od negatywnych czynników, które mogłyby podważać Twoją wiarę w siebie i Cię zniechęcać. Do tych negatywnych czynników zaliczam głupie książki, pesymistyczne opracowania, a niekiedy własną teściową.
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-07-08 12:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie z zakresu rozszerzonych wymagań BHP w krajach Unii Europejskiej

Kurs VCA jest skierowany do firm i osób indywidualnych wykonujących prace o wysokim stopniu ryzyka w UE (np. prace budowlane,montażowe,izolacyjne, rusztowaniowe). Inwestorzy zlecający prace wymagają posiadania certyfikowanego systemu zarządzania bezpieczeństwem, zdrowiem i środowiskiem wg normy SCC VCA. Pracownicy budowlani muszą legitymować się tzw. paszportem bezpieczeństwa SCC VCA. Brak certyfikatu VCA jest jedną z barier utrudniających wchodzenie polskich przedsiębiorstw na te rynki.
zdjecie uzytkownika
Zła i kuc - 2015-07-09 18:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też niedawno wróciliśmy,świnie lepiej jedzą i psy w schronisku mają lepiej.Ładnie mówią przez telefon.Ludzie nie jezdzie tam!!!!!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-11 18:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezły cyrk.Hotel Mariot w klasztorze ,który nie był remontowany od wybudowania.Jedzonko gorsze jak dla prosiąt.Praca ciężka.Mnóstwo opłat.DO WYPŁATY 40 EURO TYGODNIOWO!!!Szał!Nie wybierajcie się tam bo stracicie kasę i nic nie zarobicie.To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ramka - 2015-07-20 12:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jeszcze raz jadę do tej samej firmy .Jedzenie jest słabe ale ale to pikus abym tylko nie trafił do slazakow.nic nie potrafią robić prócz picia nafty i narzekać.Po Polsku nie gadają jak i po śląsku.Tylko im sie wydaje ze gwara jadą.
Co do roboty to laska daje wszystko w e-mailu i niczego nie obiecuje bo jak trafi się pijak ze slaska to zaraz leci z roboty .
zdjecie uzytkownika
Ziaja - 2015-07-23 19:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma koszmar.Ludzie mieszkają w warunkach urągających ludzkiej godności,sa okradani z zarobionych pieniędzy.Sciągają ludzi a nie ma dla nich pracy,to oni utrzymują hotel.Praca na polu!
zdjecie uzytkownika
tyrman - 2015-07-28 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo duże różnice gdy zatrudnia gdy zatrudnia Cię firma matka, a co innego jak zatrudnia Cię któraś z jej agencji .Kto ma podstawy języka i umiejętności to zawsze znajdzie robote
zdjecie uzytkownika
uciekinier - 2015-07-29 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po 1- Jeśli chodzi o pary to bez sensu.
Po 2- Nie masz żadnych praw, jesteś uzależniony, umowa na 0 godzin
Po 3- Jesz czy ne kase Ci odliczają większość żarcia do kosza ale zdarza się git
Po 4- Totalny brak poszanowania człowieka oraz jego wartości przez biuro tylko z szefem można się dogadać.
Po 5- Syf syf syf ale znośny
Po 6- Zdarza się problem z transportem po pracy
po 7- Za wszystko kary, masz żryć, robić i nie narzekać.

Firma jak dla kogo jeśli ktoś umie się dostosować da radę.
zdjecie uzytkownika
Ugabuga - 2015-08-03 16:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
!!!!!!!!!!!!! ~~THIS IS SPARTA~~ !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-08-18 15:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no raczej ja bym tamjechal na przetrwanie i zaorbienie. akurat co do diety nie narzekam wazne zeby cos cieplego na zoladek wrzucic. a wiaodmo ze inaczje jak jestes zatrudniony przez agencje. ale mam juz doswiadczenie w pracy z agencjami. teraz chialbym sie zglosic przez Flex-Employment B.V. a widze z enie kazdy poleca mimo ze firma gwarantuje dojazdy, zamieszkanie..
zdjecie uzytkownika
tornado - 2015-08-20 20:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wniosek jest jeden.jeśli chcesz zarobić uczciwie to można śmiało jechać. jeśli jesteś menelem z pod bloku albo slazakiem gdzie praca to ściema to darujcie sobie. tak jak wszędzie trzeba pracować a nie kombinować jak by tu zioła zjarać i flaszkę zrobić.a potem zdziwiony ze wywalili z kolejnej roboty .czy7tajac te posty to wydaje mi sie ze większość tam nigdy nie była i tylko pisze aby dop...c. tak z natury naszej polskiej.jesli macie wykształcenie i jakieś umiejętności nie bendel nawet pisal o podstawach jakiegoś języka to zawsze sobie poradzicie .a jeśli nie posiadasz nic co by mogło zainteresować pracodawce to powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
tora - 2015-08-20 20:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak sciagnieciem takiego psa czy mozesz, jednak na takie psy trzeba miec pozwolenie w UK.
Najwazniejsze to miec transport, pies musi otrzymac szczepionke przeciw wsciekliznie min 21 dni przed przejazdem przez granice. Musi miec wszystkie szczepienia, byc zaczipowany i musi byc to zaznaczone w paszporcie Twojego pupila. Musi tez byc zaszczepione przeciwko tasiemcowi w okresie 120-24h przed przejazdem przez granice.
Jesli bedziesz plynela promem pamietaj o klatce dla psa, bo psa nie mozesz zabrac z auta, jadzac tunelem nie musisz miec klatki.
zdjecie uzytkownika
Patka - 2015-08-31 14:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy jakaś para wyjeżdża w sobote do pracy z firmy Flex employment?
zdjecie uzytkownika
Martusia3027 - 2015-09-01 10:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patka - 2015-08-31 14:55:42]:
Hej. Dostałam właśnie oferte pracy wyjazdu do Holandii z tego biura , Wyjazd w sobote, ale nie mogę się zdecydować..
zdjecie uzytkownika
malwineczka69 - 2015-09-01 14:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Jadę razem z chłopakiem w sobotę (do pakowania warzyw i owoców). Kto jeszcze jedzie?? Malwina.
zdjecie uzytkownika
Martusia3027 - 2015-09-01 17:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malwineczka69 - 2015-09-01 14:44:01]:
Dostalam ta sama oferte na która się wybierasz
zdjecie uzytkownika
orkia - 2015-09-15 10:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie napisalam, ze wszyscy ludzie bedacy w Holandii naduzywaja alkohol, ale wiekszy i% tak wlasnie robi. I moja odpowiedz na pani post nie miala na celu wywolania dyskusji, ale pokazania drugiej strony, gdyby ta firma byla taka beznadziejna, to nie pracowaloby tam tyle ludzi. Ja bynajmniej mam jak najbardziej pozytywne wspomnienia apropo flex-employment. i jeszcze sprawa Pani solarisa, to nie wiem co chce Pani tym udowodnic, ze firma nie ukrywa odciaganych kosztow? Za hotel, za ubezpieczenie? To chyba normalne,ze za takie rzeczy sie placi. W Polsce nikt nie zapewnia czlowiekowi mieszkania, by mogl pracowac. Nikt nikomu za darmo nie daje noclegow. Zreszta nie moja sprawa.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-09-17 18:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co robią pracownicy po pracy to ich już indywidualna sprawa, ja się zastanawiam jeszcze jak obecnie wygląda praca, bo dowiedziałem się tylko, że najpierw na każde stanowisko masz szkolenie zanim podejmiesz prace, mam też informacje o tym, ze można u nich całkiem sporo zarobić, koło 3000 zł nawet.
zdjecie uzytkownika
fabian kudra - 2015-09-27 13:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w tej firmie i fakt ze bylo troche kulawych akcji np. z Tomkiem ktory dziala w wspolnie i w porozumieniu z szefem. mialem kilka smiesznych sytuacji typu:ze nie moge jechac na inny hotel do znajomomych po pracy bo Tomek nie zyczy sobie lecz nic sobie z tegonie robilem poniewaz jestem wolnym czlowiekiem i moge robic co mi sie podoba. praca byla nudna ale dalo sie wytrzymac zarobki w tym okresie tez nie byly tragiczne. lecz wkorzylo mnie jedno. w dzien zjazdu do polski na urlop zoorientowalem sie ze nie mam portwela z dokumentami i karta. okazalo sie ze ukradli mi go moi wspollokatorzy (dowiedzialem sie tego juz od kolegi ktory napisal mi to jak juz bylem w polsce) zglosilem ten fakt do tomka i szefa lecz nie mogli nic poradzic. mialem wrocic za 2 tyg lecz wyrobienie dowodu trwa troche w naszym kraju. zadzw do mnie szef i powiedzial ze nie mam po co wracac bo nie dotrzymalem terminu przyjazdu i to chyba jedyne co moge powiedziec o tej firmie zjego z tamtego okresu. do wszystkich tych ktorzy pisza zle komentarze . radze wziasc sie za robote bo po to sie wyjezdza a popeline robcie u siebie pod kladka bo prace maja moim zdaniem maja lekkie i naprawde nie trzeba byc na koksach czy wspomagaczach zeby je wykonywac a wiem co mowie jestem bodowlancem i w porownaniu z moim fachem to w flexie to byla zabawa a nie prawdziwa praca fizyczna. pozdro dla miezeja i reszty z starej ekipy z flexa.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-09-29 12:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty opowiadasz,w Polsce jeśli ktoś pracuje w delegacji nie płaci za mieszkanie,a praca w Holandii to nie delegacja,czy Polacy to azylanci ?
zdjecie uzytkownika
mit - 2015-10-06 13:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jedzie ktos do holandii przez flex do kurczaków na ten weekend polecacie wyjazd przez tą agencję tylko szczerze napiszcie.
zdjecie uzytkownika
Justynaa - 2015-10-07 10:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jedzie ktoś do pracy do Holandii w ten weekend tj.10.09?
do pracy przy sortowaniu warzyw i owoców?
A dodatkowo był tam ktoś i mieszkał w mieszkaniu o nazwie Oliemolen ?
Podzielcie się opinią, warto jechac przy stawce 7.72 Euro/brutto ?
zdjecie uzytkownika
Repsol - 2015-10-14 20:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jakiś czas temu zakończyłem pracę w Tej firmie:) szczerze? hmmm człowiek pracujący tam jest marionetką w rękach szefa Tomka. do puki z nim ładnie rozmawiasz i liżesz mu tyłek to jest ok, a jeśli zorientuje się że domagasz się swojego to zaraz zaczyna swoje dyskusje, a umie dyskutować bo to były policjant... dużo obiecuje... jeśli nie ma godzin bo przeważnie tak bywa to tłumaczy że średnia godzin z 12 miesięcy jest ponad 30 więc supeer:) tylko bywały tygodnie że nie było za co żyć...zdażały się też takie że było 60 godzin ale suma sumarum to lipa. w starym klasztorze jedzenie niedobre schudłem sporo, moja żona też... czasami jedliśmy pizze zamiast cuchnącego mięsa na obiad. czesto z nocki na dniówkę musiałem zostać a pózniej brak godzin i na jedno wychodziło... Dziewczyny w biurze Sara i Niki ok, tyle że pod ręką Tomka. jego słowo święte chociaż szkodziło innym a one chociaz wiedziały że nie ma racji to kłamały i ulegały bo zwolnił by Je tak jak mnie... byc kierowcą nie warto... jesteś ciągle wykorzystywany... a praca 80 km od hotelu... zawiez tego jedz po tamtego...ehhh pracowałem 1,5 roku i NIE POLECAM... SYTUACJA MNIE ZMUSIŁA W TRAKCIE POBYTU TAM ALE NIE WARTO APELUJE DO WSZYSTKICH NIE WARTO... PRAWIE ROK ZAROBKÓW NA POZIOMIE POLSKICH... AŻ WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ PS.Tomek tak na prawdę to nawet nie Tomek ma na imię, niby szef a w kulki leci, po prostu ludziom potrzebującym wodę z mózgu robi...
zdjecie uzytkownika
trezerk - 2015-10-15 11:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłbyś prywatnie podzielić sie opiniami
zdjecie uzytkownika
judyn - 2015-10-18 01:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. Szukam czegoś w branzy i już kilka osób polecało mi to miejsce. Podobno w tej kwestii jest tu zdecydowanie lepiej. Chodzi mi o samą pracę w Flex Emplyiment. Nie poszukują w tej chwili nikogo do pracy ale trzeba być czujnym bo na producji potrzebują
zdjecie uzytkownika
od judyna - 2015-10-21 17:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wg mnie to ściema ludzi sporo przyjęli chodzi sie do pracy na kilka godzin głównie starzy pracownicy. Reszta z nowych w domu. Srednio 3 dni siedzenia w domu płacić trzeba kasy Malo i zalezy jak trafisz na lokum i ludzi.Do szczęścia tylko godzin brak 40h i do ręki 130€ po odbiciu za wszystko troche chore.. O więcej ilości nie ma co chyba marzyc... Ot taka wymarzona praca wziolem tygodniówkę żonę pod rękę i podziekowalem temu towarzystwu..
zdjecie uzytkownika
jakos - 2015-10-21 17:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszesz cos więcej na maila
zdjecie uzytkownika
Żenada - 2015-10-24 22:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trezerk - 2015-10-15 11:48:10]:
Podpisuję się pod każdym słowem. (Z wyjątkiem tego, ze Sara jest w porządku. Niestety znam ją od tej gorszej strony) Ogólnie żenada. Już nie wspominając o chamskich i zawistnych polaczkach, którzy najchętniej wszystkich by wygryźli, żeby samemu zbijać kokosy. Póki co, zbijać sobie mogą je na własnych głowach, bo cudów to się tu nie zarobi.

PS. A jakie jest jego prawdziwe imię? :)
zdjecie uzytkownika
SSS - 2015-10-24 22:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda zawracać sobie głowę tą agencją. Wszystko tu działa nie tak, jak powinno. A pracownicy są straszni. Hołota i wredota, ludzie z wyrokami. Codziennie obgadywanie, jakieś pogruszki, imprezy do samego rana. Syf, kiła i mogiła. Tylko karaluchów brakuje. Omijać szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
terak - 2015-11-19 19:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na poczatek jest ok ,ale zawsze pozostaje czynnik ludzki ,jak omijasz slazakow to wszystko będzie dobrze.co do narzekaczy bardzo mi jest przykro ze trzeba pracować a nie pic piwo pod blokiem
zdjecie uzytkownika
daroo - 2015-11-20 17:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znacie adres hotelu pracowniczego w oudenbosch nalezacego do biura flexx?
zdjecie uzytkownika
karolcia - 2015-11-23 14:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie, doradźcie szczerze jak jest w tej firmie na dzień dzisiejszy?
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-11-25 14:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak pewnie wiele zależy na kogo się trafi i w pracy i na kwaterze, bo jednak ludzie dziela się na tych zabawowych oraz cichych i spokojnych. Czy istnieje szansa w razie czego aby się zamienić za pokój, czy coś w tym stylu, jak jednak nie podpasujemy sobie ze współlokatorami etc. W ogóle to co jest w standardzie wyposażenia na tych kwaterach?
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2015-12-03 15:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martusia3027 - 2015-09-01 17:23:33]:
Witam i pojechala pani przzez ta agencje do pakowania tych owocow i warzyw prosze o kontakt i przyblizyc jak to wyglada
zdjecie uzytkownika
monika000 - 2015-12-04 18:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednemu się trafi ze będzie miał stale godziny a drugi będzie miał marnie, firma wysyła ludzi w pola na szklarnie nie mówiąc wcześniej jaka to jest firma i gdzie będziemy pracować zeby się przygotować albo czy założyć coś ciepłego czy niee. Flex na umowie gwarantuje nam 0 godzin tygodniowo a stawka zależna jest od firmy na która jedziemy na riderkerku jest najlepsza zdarzało się ze przy zarobkach 8.20 na innej firmie dostajemy 7 euro na godzinę w tym ze firma nas wcześniej nie poinformuje tylko dopiero na solarisie czyli wypłacie dostajemy informacje na temat tego ile za dana prace dostaniemy i na koniec moge dodac ze jest tutaj bardzo duza rotacja ludzi
zdjecie uzytkownika
iloa - 2015-12-05 17:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlczego nie mowia gdzie wysyłają i do jakiej pracy, to co wogole mowia pracownikom, ze gdzie jada i co beda robic? troche to dla mnie dziwne, ja njpierw chcialabym wiedziec gdzie pojade i do jakiej pracy
zdjecie uzytkownika
monika000 - 2015-12-05 19:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Codziennie jest nowy grafik a na nim pisze miejsce pracy np B.V Ooschot i miejscowość firmy, gdy dzwonimy do biura mówią nam ze to nowa firma i jada tam pierwszy raz i jest to hala z ziemniakami a na miejscu się okazuje ze jest to sadzenie w polu selera gdy powiadamiamy o tym biuro oni tłumaczą się ze nic o tym nie wiedza.Albo powiedzą ze jedziemy na kalafior dopiero na miejscu jest to pole i brak płaszcza czy gumiaków. Moim zdaniem jeżeli jedziemy w nowe miejsce do nowego pracodawcy to jedna osoba z biura powinna z nami pojechać i zobaczyć warunki pracy i czy zgadza się adres. Bardzo często zdarza się ze w ciągu tygodnia jedziemy na 4 rożne firmy a potem na wypłacie dostajemy marne grosze bo więcej nam wychodzi podatku. W internecie piszą ze poszukują osób do pakowania owoców i warzyw, tak jest faktycznie ale jest tez jeżdżenie na rozkładanie namiotów, sadzenie drzewek, ścinanie salaty, zbieranie kalafiorku, sadzenie i pielenie brukselki, pielenie fasolki, zbieranie kamieni z autostrady, sprzątanie domków, praca na budowie tyle co z tego pamiętam przez ten czas co byłam
zdjecie uzytkownika
iloa - 2015-12-15 21:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje @monika000 ktos powinien pojechac z pracownikami i ocenic, bo przeciez jezeli pozniej bedzie cos nie tak to bedzie ich wina,ze ktos czegos nie dopilnowal i nie zalwtwil zgdonie z umową
zdjecie uzytkownika
mr - 2015-12-20 16:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jesli ktos sie zastanawia nad podjeciem pracy w Flex employment stanowczo odrazadzam. Firma gwaranture 0 godzin w umowie, i naprawe slabo z zarobkami. Niewiem czy kogos cieszy 100 euro tyg tyle na Ridderkerk sie zdarza tragedia. Poznato 2 nieogarnietych koordynatorow Rafal i Tomek nie wiedza jak sie nazywaja.. A takze jesli ktos ma prawo jazdy to na sile zmuszaja do prowadzenia busa. ocena 1 na 10 tragedia w gorszej firmie nie pracowalem do tej pory
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bez rewelacji. Tak jak to się odbywa rekrutacja.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
mongoł - 2015-12-27 21:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robiłem tam try lata zarobice tam pieniądze ale tyko wtedy jak będziecie donosić tomkowi o wszystkim co się dzieje na hotelu w pracy co ludzie mówią co planują halinka swatowa tomka(mirosława)to ją nawet interesuje jaki numer buta masz i chciała by nawet wiedziec ile masz włosów w nosie taka społeczniara proste nie kablujesz nie donosisz nie masz kasy ani godzin ciekawe jak niki zapracowała na swoje stanowisko hehehe a sara zdegradowali ją hahahahah sara upadek boli bbbuaahahahah
zdjecie uzytkownika
dando - 2015-12-28 23:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wzajemne donoszenie na siebie na pewno ogólnie całej firmie nic nie da. Indywidualnie sprawę jednym polepszy innym pogorszy. Z drugiej jednak strony nie wiem czy chciałbym w takim miejscu pracowac.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert