Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tornado - 2015-08-20 20:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wniosek jest jeden.jeśli chcesz zarobić uczciwie to można śmiało jechać. jeśli jesteś menelem z pod bloku albo slazakiem gdzie praca to ściema to darujcie sobie. tak jak wszędzie trzeba pracować a nie kombinować jak by tu zioła zjarać i flaszkę zrobić.a potem zdziwiony ze wywalili z kolejnej roboty .czy7tajac te posty to wydaje mi sie ze większość tam nigdy nie była i tylko pisze aby dop...c. tak z natury naszej polskiej.jesli macie wykształcenie i jakieś umiejętności nie bendel nawet pisal o podstawach jakiegoś języka to zawsze sobie poradzicie .a jeśli nie posiadasz nic co by mogło zainteresować pracodawce to powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
tora - 2015-08-20 20:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak sciagnieciem takiego psa czy mozesz, jednak na takie psy trzeba miec pozwolenie w UK.
Najwazniejsze to miec transport, pies musi otrzymac szczepionke przeciw wsciekliznie min 21 dni przed przejazdem przez granice. Musi miec wszystkie szczepienia, byc zaczipowany i musi byc to zaznaczone w paszporcie Twojego pupila. Musi tez byc zaszczepione przeciwko tasiemcowi w okresie 120-24h przed przejazdem przez granice.
Jesli bedziesz plynela promem pamietaj o klatce dla psa, bo psa nie mozesz zabrac z auta, jadzac tunelem nie musisz miec klatki.
zdjecie uzytkownika
Patka - 2015-08-31 14:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy jakaś para wyjeżdża w sobote do pracy z firmy Flex employment?
zdjecie uzytkownika
Martusia3027 - 2015-09-01 10:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patka - 2015-08-31 14:55:42]:
Hej. Dostałam właśnie oferte pracy wyjazdu do Holandii z tego biura , Wyjazd w sobote, ale nie mogę się zdecydować..
zdjecie uzytkownika
malwineczka69 - 2015-09-01 14:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Jadę razem z chłopakiem w sobotę (do pakowania warzyw i owoców). Kto jeszcze jedzie?? Malwina.
zdjecie uzytkownika
Martusia3027 - 2015-09-01 17:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malwineczka69 - 2015-09-01 14:44:01]:
Dostalam ta sama oferte na która się wybierasz
zdjecie uzytkownika
orkia - 2015-09-15 10:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie napisalam, ze wszyscy ludzie bedacy w Holandii naduzywaja alkohol, ale wiekszy i% tak wlasnie robi. I moja odpowiedz na pani post nie miala na celu wywolania dyskusji, ale pokazania drugiej strony, gdyby ta firma byla taka beznadziejna, to nie pracowaloby tam tyle ludzi. Ja bynajmniej mam jak najbardziej pozytywne wspomnienia apropo flex-employment. i jeszcze sprawa Pani solarisa, to nie wiem co chce Pani tym udowodnic, ze firma nie ukrywa odciaganych kosztow? Za hotel, za ubezpieczenie? To chyba normalne,ze za takie rzeczy sie placi. W Polsce nikt nie zapewnia czlowiekowi mieszkania, by mogl pracowac. Nikt nikomu za darmo nie daje noclegow. Zreszta nie moja sprawa.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-09-17 18:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co robią pracownicy po pracy to ich już indywidualna sprawa, ja się zastanawiam jeszcze jak obecnie wygląda praca, bo dowiedziałem się tylko, że najpierw na każde stanowisko masz szkolenie zanim podejmiesz prace, mam też informacje o tym, ze można u nich całkiem sporo zarobić, koło 3000 zł nawet.
zdjecie uzytkownika
fabian kudra - 2015-09-27 13:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w tej firmie i fakt ze bylo troche kulawych akcji np. z Tomkiem ktory dziala w wspolnie i w porozumieniu z szefem. mialem kilka smiesznych sytuacji typu:ze nie moge jechac na inny hotel do znajomomych po pracy bo Tomek nie zyczy sobie lecz nic sobie z tegonie robilem poniewaz jestem wolnym czlowiekiem i moge robic co mi sie podoba. praca byla nudna ale dalo sie wytrzymac zarobki w tym okresie tez nie byly tragiczne. lecz wkorzylo mnie jedno. w dzien zjazdu do polski na urlop zoorientowalem sie ze nie mam portwela z dokumentami i karta. okazalo sie ze ukradli mi go moi wspollokatorzy (dowiedzialem sie tego juz od kolegi ktory napisal mi to jak juz bylem w polsce) zglosilem ten fakt do tomka i szefa lecz nie mogli nic poradzic. mialem wrocic za 2 tyg lecz wyrobienie dowodu trwa troche w naszym kraju. zadzw do mnie szef i powiedzial ze nie mam po co wracac bo nie dotrzymalem terminu przyjazdu i to chyba jedyne co moge powiedziec o tej firmie zjego z tamtego okresu. do wszystkich tych ktorzy pisza zle komentarze . radze wziasc sie za robote bo po to sie wyjezdza a popeline robcie u siebie pod kladka bo prace maja moim zdaniem maja lekkie i naprawde nie trzeba byc na koksach czy wspomagaczach zeby je wykonywac a wiem co mowie jestem bodowlancem i w porownaniu z moim fachem to w flexie to byla zabawa a nie prawdziwa praca fizyczna. pozdro dla miezeja i reszty z starej ekipy z flexa.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-09-29 12:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty opowiadasz,w Polsce jeśli ktoś pracuje w delegacji nie płaci za mieszkanie,a praca w Holandii to nie delegacja,czy Polacy to azylanci ?
zdjecie uzytkownika
mit - 2015-10-06 13:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jedzie ktos do holandii przez flex do kurczaków na ten weekend polecacie wyjazd przez tą agencję tylko szczerze napiszcie.
zdjecie uzytkownika
Justynaa - 2015-10-07 10:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, jedzie ktoś do pracy do Holandii w ten weekend tj.10.09?
do pracy przy sortowaniu warzyw i owoców?
A dodatkowo był tam ktoś i mieszkał w mieszkaniu o nazwie Oliemolen ?
Podzielcie się opinią, warto jechac przy stawce 7.72 Euro/brutto ?
zdjecie uzytkownika
Repsol - 2015-10-14 20:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jakiś czas temu zakończyłem pracę w Tej firmie:) szczerze? hmmm człowiek pracujący tam jest marionetką w rękach szefa Tomka. do puki z nim ładnie rozmawiasz i liżesz mu tyłek to jest ok, a jeśli zorientuje się że domagasz się swojego to zaraz zaczyna swoje dyskusje, a umie dyskutować bo to były policjant... dużo obiecuje... jeśli nie ma godzin bo przeważnie tak bywa to tłumaczy że średnia godzin z 12 miesięcy jest ponad 30 więc supeer:) tylko bywały tygodnie że nie było za co żyć...zdażały się też takie że było 60 godzin ale suma sumarum to lipa. w starym klasztorze jedzenie niedobre schudłem sporo, moja żona też... czasami jedliśmy pizze zamiast cuchnącego mięsa na obiad. czesto z nocki na dniówkę musiałem zostać a pózniej brak godzin i na jedno wychodziło... Dziewczyny w biurze Sara i Niki ok, tyle że pod ręką Tomka. jego słowo święte chociaż szkodziło innym a one chociaz wiedziały że nie ma racji to kłamały i ulegały bo zwolnił by Je tak jak mnie... byc kierowcą nie warto... jesteś ciągle wykorzystywany... a praca 80 km od hotelu... zawiez tego jedz po tamtego...ehhh pracowałem 1,5 roku i NIE POLECAM... SYTUACJA MNIE ZMUSIŁA W TRAKCIE POBYTU TAM ALE NIE WARTO APELUJE DO WSZYSTKICH NIE WARTO... PRAWIE ROK ZAROBKÓW NA POZIOMIE POLSKICH... AŻ WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ PS.Tomek tak na prawdę to nawet nie Tomek ma na imię, niby szef a w kulki leci, po prostu ludziom potrzebującym wodę z mózgu robi...
zdjecie uzytkownika
trezerk - 2015-10-15 11:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłbyś prywatnie podzielić sie opiniami
zdjecie uzytkownika
judyn - 2015-10-18 01:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. Szukam czegoś w branzy i już kilka osób polecało mi to miejsce. Podobno w tej kwestii jest tu zdecydowanie lepiej. Chodzi mi o samą pracę w Flex Emplyiment. Nie poszukują w tej chwili nikogo do pracy ale trzeba być czujnym bo na producji potrzebują
zdjecie uzytkownika
od judyna - 2015-10-21 17:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wg mnie to ściema ludzi sporo przyjęli chodzi sie do pracy na kilka godzin głównie starzy pracownicy. Reszta z nowych w domu. Srednio 3 dni siedzenia w domu płacić trzeba kasy Malo i zalezy jak trafisz na lokum i ludzi.Do szczęścia tylko godzin brak 40h i do ręki 130€ po odbiciu za wszystko troche chore.. O więcej ilości nie ma co chyba marzyc... Ot taka wymarzona praca wziolem tygodniówkę żonę pod rękę i podziekowalem temu towarzystwu..
zdjecie uzytkownika
jakos - 2015-10-21 17:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszesz cos więcej na maila
zdjecie uzytkownika
Żenada - 2015-10-24 22:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trezerk - 2015-10-15 11:48:10]:
Podpisuję się pod każdym słowem. (Z wyjątkiem tego, ze Sara jest w porządku. Niestety znam ją od tej gorszej strony) Ogólnie żenada. Już nie wspominając o chamskich i zawistnych polaczkach, którzy najchętniej wszystkich by wygryźli, żeby samemu zbijać kokosy. Póki co, zbijać sobie mogą je na własnych głowach, bo cudów to się tu nie zarobi.

PS. A jakie jest jego prawdziwe imię? :)
zdjecie uzytkownika
SSS - 2015-10-24 22:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda zawracać sobie głowę tą agencją. Wszystko tu działa nie tak, jak powinno. A pracownicy są straszni. Hołota i wredota, ludzie z wyrokami. Codziennie obgadywanie, jakieś pogruszki, imprezy do samego rana. Syf, kiła i mogiła. Tylko karaluchów brakuje. Omijać szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
terak - 2015-11-19 19:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na poczatek jest ok ,ale zawsze pozostaje czynnik ludzki ,jak omijasz slazakow to wszystko będzie dobrze.co do narzekaczy bardzo mi jest przykro ze trzeba pracować a nie pic piwo pod blokiem
zdjecie uzytkownika
daroo - 2015-11-20 17:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znacie adres hotelu pracowniczego w oudenbosch nalezacego do biura flexx?
zdjecie uzytkownika
karolcia - 2015-11-23 14:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie, doradźcie szczerze jak jest w tej firmie na dzień dzisiejszy?
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-11-25 14:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak pewnie wiele zależy na kogo się trafi i w pracy i na kwaterze, bo jednak ludzie dziela się na tych zabawowych oraz cichych i spokojnych. Czy istnieje szansa w razie czego aby się zamienić za pokój, czy coś w tym stylu, jak jednak nie podpasujemy sobie ze współlokatorami etc. W ogóle to co jest w standardzie wyposażenia na tych kwaterach?
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2015-12-03 15:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martusia3027 - 2015-09-01 17:23:33]:
Witam i pojechala pani przzez ta agencje do pakowania tych owocow i warzyw prosze o kontakt i przyblizyc jak to wyglada
zdjecie uzytkownika
monika000 - 2015-12-04 18:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednemu się trafi ze będzie miał stale godziny a drugi będzie miał marnie, firma wysyła ludzi w pola na szklarnie nie mówiąc wcześniej jaka to jest firma i gdzie będziemy pracować zeby się przygotować albo czy założyć coś ciepłego czy niee. Flex na umowie gwarantuje nam 0 godzin tygodniowo a stawka zależna jest od firmy na która jedziemy na riderkerku jest najlepsza zdarzało się ze przy zarobkach 8.20 na innej firmie dostajemy 7 euro na godzinę w tym ze firma nas wcześniej nie poinformuje tylko dopiero na solarisie czyli wypłacie dostajemy informacje na temat tego ile za dana prace dostaniemy i na koniec moge dodac ze jest tutaj bardzo duza rotacja ludzi
zdjecie uzytkownika
iloa - 2015-12-05 17:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlczego nie mowia gdzie wysyłają i do jakiej pracy, to co wogole mowia pracownikom, ze gdzie jada i co beda robic? troche to dla mnie dziwne, ja njpierw chcialabym wiedziec gdzie pojade i do jakiej pracy
zdjecie uzytkownika
monika000 - 2015-12-05 19:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Codziennie jest nowy grafik a na nim pisze miejsce pracy np B.V Ooschot i miejscowość firmy, gdy dzwonimy do biura mówią nam ze to nowa firma i jada tam pierwszy raz i jest to hala z ziemniakami a na miejscu się okazuje ze jest to sadzenie w polu selera gdy powiadamiamy o tym biuro oni tłumaczą się ze nic o tym nie wiedza.Albo powiedzą ze jedziemy na kalafior dopiero na miejscu jest to pole i brak płaszcza czy gumiaków. Moim zdaniem jeżeli jedziemy w nowe miejsce do nowego pracodawcy to jedna osoba z biura powinna z nami pojechać i zobaczyć warunki pracy i czy zgadza się adres. Bardzo często zdarza się ze w ciągu tygodnia jedziemy na 4 rożne firmy a potem na wypłacie dostajemy marne grosze bo więcej nam wychodzi podatku. W internecie piszą ze poszukują osób do pakowania owoców i warzyw, tak jest faktycznie ale jest tez jeżdżenie na rozkładanie namiotów, sadzenie drzewek, ścinanie salaty, zbieranie kalafiorku, sadzenie i pielenie brukselki, pielenie fasolki, zbieranie kamieni z autostrady, sprzątanie domków, praca na budowie tyle co z tego pamiętam przez ten czas co byłam
zdjecie uzytkownika
iloa - 2015-12-15 21:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje @monika000 ktos powinien pojechac z pracownikami i ocenic, bo przeciez jezeli pozniej bedzie cos nie tak to bedzie ich wina,ze ktos czegos nie dopilnowal i nie zalwtwil zgdonie z umową
zdjecie uzytkownika
mr - 2015-12-20 16:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam jesli ktos sie zastanawia nad podjeciem pracy w Flex employment stanowczo odrazadzam. Firma gwaranture 0 godzin w umowie, i naprawe slabo z zarobkami. Niewiem czy kogos cieszy 100 euro tyg tyle na Ridderkerk sie zdarza tragedia. Poznato 2 nieogarnietych koordynatorow Rafal i Tomek nie wiedza jak sie nazywaja.. A takze jesli ktos ma prawo jazdy to na sile zmuszaja do prowadzenia busa. ocena 1 na 10 tragedia w gorszej firmie nie pracowalem do tej pory
zdjecie uzytkownika
mongoł - 2015-12-27 21:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robiłem tam try lata zarobice tam pieniądze ale tyko wtedy jak będziecie donosić tomkowi o wszystkim co się dzieje na hotelu w pracy co ludzie mówią co planują halinka swatowa tomka(mirosława)to ją nawet interesuje jaki numer buta masz i chciała by nawet wiedziec ile masz włosów w nosie taka społeczniara proste nie kablujesz nie donosisz nie masz kasy ani godzin ciekawe jak niki zapracowała na swoje stanowisko hehehe a sara zdegradowali ją hahahahah sara upadek boli bbbuaahahahah
zdjecie uzytkownika
dando - 2015-12-28 23:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wzajemne donoszenie na siebie na pewno ogólnie całej firmie nic nie da. Indywidualnie sprawę jednym polepszy innym pogorszy. Z drugiej jednak strony nie wiem czy chciałbym w takim miejscu pracowac.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-08 13:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) właśnie wybieram się wraz z chłopakiem do pracy przy pakowaniu warzyw i owoców. Czytam wiele komentarzy i mam mieszane uczucia. Warto jechać?
zdjecie uzytkownika
Rock - 2016-02-08 14:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem warto, szczególnie z chłopakiem, bo to raźniej :) Prawda jest taka, że chyba wszędzie warto, to nie są wiadomo duże pieniądze, ale zawsze.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-08 16:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rock - 2016-02-08 14:55:42]:
Atmosfera w pracy jest w porządku czy ciężko się dogadać? I czy faktycznie ( oczywiście jak ktoś jedzie z takim zamiarem) da się odłożyć?
zdjecie uzytkownika
parka - 2016-02-09 12:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dostalismy oferte i wyjazd w sobote jak cos ma moze ktos jakies info na temat tej firmy ??? Malopolska
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-02-09 15:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xD
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2016-02-20 11:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest beznzdziejna zeby sobie organizowac powrot z pracy gdzie niby zapewniaja dojazd to jest nie normalne masakra
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2016-02-29 22:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Wybiera się ktoś w najbliższym czasie do sortowania owoców i warzyw z tą firmą do Holandii ?
zdjecie uzytkownika
mala mi - 2016-03-07 09:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro nie znajduje sie na pierwszym pietrze brak szacunku do nowych osob przyjetych masakra z dojazdem do pracy malo godz a jak juz sa godz to mało wyplacaja w innej firmie za 40 godz miałam conajmniej 250 euro na czysto a tu masakra nie polecam tej firmy szkoda czasu i zachodu na to
zdjecie uzytkownika
tonia - 2016-03-17 03:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto to wielkie oszustwo tiwoli to z przadu ladnie wyglada bo restauracja dla holendruw jest z przodu w tej firmie to jest tak chotel obiady transport do pracy jest platne zapytajcie sie w biurze czy za transport do pracy sie placi gdzie transport powinien byc nie platny i czekasz po pracy 3 godz jak inni skoncza ladna gadka
zdjecie uzytkownika
Tivoli - 2016-03-20 22:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro ci nie psuje to po co ty mieszkasz jesteś ja jestem tu od Nie dawna tez nie pasują mi warunki brak telewizora ciesz się ze masz ciepło swoja łazienkę nikt ci się nie przemieszcza po pokoju a trafisz na oliemolen na domki na jakiś brudasow pijokow zawsze możesz zrezygnować i wrócić do polski albo po pracować odkuc się i wrócić . i mieć w duoie ta firmę tez jestem nie zadowolona ale nic nie da się zrobić trza zacisnac zęby i do przodu przetrwać to ☺
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2016-03-23 20:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos jest głupi to tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje i cwanika zgrywa sa inne firme ktore cie informuja jak sie ubrac itp podobne proste
zdjecie uzytkownika
Tivoli - 2016-03-23 21:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posłuchaj w meilu odrazy bylo na temat rzeczy w ktorych mamy ppracowac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomo w dzinsach pracować zacisnac zęby trza i do przodu zarobić wracać do domu.. Tak pewnie będzie zwalnianie ludzi po świętach ty tam pracujesz tez jesteś głupia ci którzy stracili posady budują domy maja dużą rodzinę muszą robić by moc trochę wyjść na prosto a skoro nie masz dzieci po co siedzisz wracaj do polski i pracuj za 1200 zł po 12h powodzenia☺
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2016-03-27 08:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tyle nie jestem głupia i tam juz nie pracuje mam dzieci i jezdze do holandi zarobic a nie nie hotel utrzymywac ciebie zadawala 150 euro tyg spoko i to jest twoim zdaniem zarobek dobre
zdjecie uzytkownika
Tivoli - 2016-04-06 15:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zarabiam 150 lecz 300 wiadomo nie jest to zajebisty zarobek jeszcze trochę i tez spadam patura max mniej roboty osoby zjeżdżają
zdjecie uzytkownika
dkol - 2016-04-07 21:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tivoli, według mnie za granicą co miesiąc powinno się dostać pona 600 euro.
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2016-04-20 21:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zarabiasz 300 euro tyg to nie wiem czemu praca ci nie odpowiada chyba ze zarabiasz w inny sposob daje to do myslenia
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-04-29 10:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno okres jesienno- zimowy jest najlepszy na wyjazd Polaków za pracą właśnie do Holandii. To wtedy pojawia się najwięcej ogłoszeń skierowanych właśnie do nas. Praca jest w zakładach produkcyjnych, magazynach i hurtowniach.
Oczywiście wymagana jest komunikatywna znajomość angielskiego lub niemieckiego oraz gotowość do wyjazdu minimum na pół roku.
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie lub kogoś z rodziny kto pracuje właśnie w Holandii? Jak szukać tam pracy?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bez rewelacji. Tak jak to się odbywa rekrutacja.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-04-29 10:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polsce ale jakoś mu nie wierzę jak chcesz zarobić to niestety musisz znać języki najlepiej holenderski wyślą cię do szkoły (byś się nauczył wymagane jest to do stanowisk kierowniczych ) chyba że pracujesz na samym dole szczebla robotniczego. Holendrzy mają inną pracę niż Polacy czy inne nacje narodowościowe które przyjechały do tego kraju za pracą. Holendrzy są kierownikami menadżerami pają stanowiska kierownicze reszta ludzi to robole do czarnej roboty i to się raczej nie zmieni bo taka jest mentalność ludzi. Ja bym się naprawdę zastanowił nad wyjazdem szczególnie że mieszkam na śląsku jest robota więc niema co czarować kto chce pracować to pracę znajdzie przynajmniej u nas....
zdjecie uzytkownika
Tivoli - 2016-04-30 22:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba bylas za słabą bo narzekasz nie zarabiam na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak mialas to na myśli pracuje na riderkerk i zamknij [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo piszesz bzdury jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Flex-Employment B.V.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert