Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-29 11:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to dno za 40 godzin 159 euro jezeli wogule tyle godzin sie wyciognie ludzie uciekajo z tej firmy a takze opuznienia z przelewami na konto jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z to firmo
zdjecie uzytkownika
Holandia - 2014-07-06 18:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WItam .Pracuje we Flexie pare miesięcy i jestem bardzo zadowolona z pracy tutaj :) Bardzo miłę szefostwo. wszytsko można załatwić. tej firmy nie zamieniłabym na żadną inną .przyjedz i sam się przekonaj jak jest. a nie piszecie jakieś bezsensowne komentarze. Pozdrooo
zdjecie uzytkownika
Nl - 2014-07-06 20:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jestes wybranka tego miłego szefostwa .miałas na mysli pana Tomka? Ja tez tu pracuje dwa miesiace i mam dosc to jest najgorsza agencja w jakiej byłem.Załuje ze dałem sie namowic na przyjazd tu.Jak tylko pojawi sie okazja to daje buta .Kategorycznie nie polecam tej agencji nikomu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-07-07 11:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś chce tam jechać to odradzam.... syf totalny zakon Harego Pottera.mieszkanie w klasztorze niewyremontowanym,biorą 85e za ten syf + 30e za obiady których chcesz jeść czy nie musisz zapłacić.koleżanka miała w tym tygodniu 14h i 15 minut została jakieś 30e na minusie.jak chcesz pojechać i pracaować na hotel to naprawdę odpowiednie miejsce.
Sarunia z biura to fałszywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która wszystko zrobi żeby Tomkowi temu cwaniakowi któremu się wydaję że wszystko wie wejść w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> A Tomek to zwykły dzięcioł i cwaniak który tam nawet szefem nie jest.
są inne biura o wiele lepsze niż ten cały syf który nazywa się flex-emplyment
zdjecie uzytkownika
doris56 - 2014-07-07 14:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
czy ktoś wybiera się w sierpniu do pracy przez firme flex-emplyment .Proszę o kontakt dorota1991com.pl@gmail.com
zdjecie uzytkownika
po - 2014-07-11 16:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie tam nie jest tak zle w pracy czasem malo godzin ale nie zawsze tak jest bywa nawe ponad 8godzin .W hotelu jest normalnie nie ma tak zle choc obiady sa niezbyt dobre ale mozna tu poznac fajnych ludzi .Jesli szukasz pracy i nie liczysz na kokosy tylko zarobki podobne do kieszeni jak w polsce to ta praca jest dla ciebie .
zdjecie uzytkownika
NL - 2014-07-17 12:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HA HA HA DOBRE TO CO PISZESZ. TAK TO JEST DOBRE MIEJCE DLA LUDZI CO NIE MAJA W PL RODZINY I DOMU. BO JESLI KTOS MA DO CZEGO WROCIC TO NAPEWNO NIE BEDZIE SIEDZIAŁ W TY SYFIE. Z TWOJEJ WYPOWIEDZI WYNIKA ZE CIESZYSZ SIE ZE JESTES TAM BO MASZ DACH NAD GŁOWA.TO ZXYCZE POWODZENIA I NIE OKŁAMOJ LUDAZI ZE JEST TAM OK.
zdjecie uzytkownika
prawdomowny - 2014-07-20 12:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych wyjazdem do Nl przez flex. Prawda jest taka ze za 40 h macie na czysto 160 e. Srednio ludzie tu maja po 35 h tygodniowo. Polecam to miejsce ludziom ktorzy chca przezyc przygode i poimprezowac. Wszystkie negatywy sa prawdziwe mialem okazje sprawdzic je na swojej skorze.
zdjecie uzytkownika
sobatek - 2014-07-23 09:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie Polecam wyjazdu do tej firmy
zdjecie uzytkownika
gulietta - 2014-07-23 16:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pracowałam w tej firmie miesiąc czasu i mam zamiar tam wrócić,
byłam na wiekówce więc spodziewałam się że kokosów tam nie zarobie,
mieszkałam w hotelu Tivoli wraz z chłopakiem.
Od kąd zaczełam prace, nie miałam dnia wolnego,
dopiero gdy pogoda się zmieniła i padał deszcz to miałam 3 dni wolnego, lecz później od razu ruszyła robota pełną parą, w 3 następne dni zarobiłam sb na to zeby opłacić hotel, obiady w nim ktore są obowiązkowe i inne opłaty i zostało mi jeszcze kasy na koncie.
Nie rozumiem ludzi piszących ze sie tam nie opłaca jeździć bo robią ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> jeżeli ktoś chce pracować, ma w głowie więcej niż tylko ciągłe imprezy i chlanie, to polecam..
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2014-08-02 23:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za 43 godziny mamy 260 euro około. nie jest ale ale te agent to jakas masakra. same zakazy. nic nie można. dobrze że uciekłem z dziewczyną poza tym że nam umowe dali drugą. to jakieś pajace robią w tym biurze. ta młoda polka imienia nie podam bo i tak zablokują to ma nalane po całości a na face ma info takie że szok. czego to ona nie robiła. hahahahahahaha śmiech na sali. polecam tym co się chcą dać gnoić. i tyle. zarobić można to fakt ale spokoju nie ma
zdjecie uzytkownika
ja271985 - 2014-08-04 13:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.Dostalem oferte pracy jako lakiernik.Robił ktos na takim stanowisku??Jest sens wyjezdzac czy lepiej dac sobie spokoj .Kobita w biurze w olsztynie stwierdzila ze praca codziennie od 8-17 kasa 9 euro brutto.Po tych wszystkich opiniach to się słabo robi. jak ktos moze pomoc pisac na adres Michal241985@o2.pl.Z gory dzięki
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2014-08-05 16:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Syf kiła i mogiła
zdjecie uzytkownika
eugi - 2014-08-08 14:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie dla tych co z tamtąd odeszli czy wysłali wam wakacyjne pieniadze niby mieli wyslac mi ale juz czekam miesiac od odejscia i niewiem czy wyslą .?kiedy?
zdjecie uzytkownika
AAAAA - 2014-08-11 19:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA WYPŁATE WAKACYJNEGO MAJA CZTERY TYGODNIE. JA DOSTAŁEM.I JEST TO JEDYNY POZYTYW W TYM SYFIE CO ZWIE SIE FLEX EMPLOYMENT. TAK JAK POWIEDZIELI TO WYPŁACILI,CAŁA RESZTA TO JAKIES NIEPOROZUMIENIE. TA POLKA Z BIURA TO SARA. JEST TAK ZAKŁAMANA ZE SZOK ,POWIE PRAWDE JAK SIE POMYLI.LUDZIE NIE DAJCIE SIE ROBIC W TRABE TYM Z BIURA. NA TYM HOTELU SAMA PATOLOGIA. JADAC TAM MOZECIE POZNAC CPUOW, ALKOHOLIKOW,KRYMINALISTOW JEDNYM SŁOWEM SAM MARGINEZ. A NAJLEPSI W TYM SYFIE SA DWAJ BRACIA MIAŁEM OKAZJE ICH POZNAC.NIE MAM POJECIA Z KAD ONI SIE URWALI . TRAGEDIA. JESTEM W NL 4 LATA PRACOWAŁEM PRZEZ ROZNE AGENCJE ALE TO CO TERAZ PRZEZYŁEM TO DRAMAT. KATEGORYCZNIE ODRADZAM.
zdjecie uzytkownika
mariusz i m - 2014-08-15 08:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w tej firmie z dziewczyna i ogolnie nie narzekamy z tego co pamietam do pracy chodzilismy codziennie zdarzalo sie ze moja nawet w niedziele musielismy zrezygnowac z przyczyn osobistych ale ogolnie firma do najgorszych nie nalezy w Nl sa lepsze obozy pracy...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-16 13:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba niewiesz co piszesz. Zycze powodzenia w tej "cudownej" agencji jaka jest flex employment
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-18 15:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalam propozycje wyjazdu z chlopakiem w tą sobotę, ale czytając te opinie chyba jednak sie nie zdecydujemy..
zdjecie uzytkownika
Lana - 2014-08-19 19:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałam propozycję wyjazdu do pakowania owoców i warzyw - praca na dwie zmiany.
Wie ktoś coś o niej więcej?
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-08-21 12:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WSZYSTKICH ODWIEDZAJACYCH TA STRONE,PRACOWALEM W TEJ FIRMIE RAZEM Z DZIEWCZYNA OD WRZESNIA 2013 DO STYCZNIA 2014 W TYM HOTELU O KTORYM PISZECIE,A KONKRETNIE W RESTAURACJI KTORA ZNAJDUJE SIE NA DOLE POD HOTELEM.MY W PRZECIWIENSTWIE DO WSZYSTKICH KTORZY PISZA BYLISMY ZADOWOLENI,A NAWET MIELISMY CZASEM ZBYT WIELE PRACY ALE WKONCU PO TO TAM POJECHALISMY.W BIURZE DA SIE WSZYSTKO ZALATWIC I NIE TRZEBA BYC RZADNYM PRZYDUPASEM A TRZEBA MIEC PODEJSCIE I SZACUNEK KTORE NIE WSZYSCY WYNOSZA Z DOMU.WE WRZESNIU WYBIERAMY SIE TAM ZPOWROTEM I WSZYSTKIM KTORZY CHCA PRACOWAC POLECAM TA FIRME.
zdjecie uzytkownika
Pracus - 2014-08-21 12:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra, ale nie dla wszystkich. Obecnie wszyscy pracownicy muszą dzielić się po równo godzinami, ale opolan to nie dotyczy, dobrze w kogoś siedzenie wchodzą. Wszyscy pozostali powinni się brzydzic nimi i ta sytuację poruszyć. Każdy chciałby mieć godziny i uczciwie zarobić, ta para robi to poza granicami uczciwości. Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników Flex Employment.
zdjecie uzytkownika
sanczo250 - 2014-08-26 18:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lana - 2014-08-19 19:48:32]:
Cześć ja też dostałam taka oferte jak ty i wybieram się tam już w niedziele żeby
być na poniedziałek.Ty również znalazłaś ją w internecie czy ktoś Ci doradził?
zdjecie uzytkownika
Mikek - 2014-08-29 10:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Ja dostalem ta oferte z internetu i jede z zona w niedziele, ale sie wacham. Jak myslicie? a ile wynosza zarobki miesieczne na czysto? moze ktos doradzi. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mmonis89 - 2014-08-29 12:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michal - 2014-08-21 12:38:24]:
michał czy mógł byś dać namiar na ciebie bo wraz z mezem również dostaliśmy propozycje wyjazdu na pakowanie owoców i warzyw mój e-mail monikabado@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mikek - 2014-08-29 16:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moj numer jest tymczasowy i aktywny przez 4 godz.514995872.Mozecie dzwonic. Podalem go na tej stronie bo i tak go wyrzuce.Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski