Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zły - 2015-06-18 17:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tyle jadu na stronie? Właśnie wróciłem z roboty i myślę ze większość piszących to osoby które nigdy nie pracowały we flexie i nie były nawet w Holandii! Podajcie jakies detale bo czytając wsze ogólniki to można do wszystkiego przyłatać.
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-06-19 11:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszczezenie - 2015-06-17 15:49:38]:
Kolego, czytając twojego posta mogę śmiało napisać ze jesteś kompletnym analfabetą.Edukację szkolną skończyłeś na 7-klasie ale wymagania masz jak PREZES.
Jestem tam od tygodnia i jeśli nie walisz w ch.... to i zarabiasz.Ale dla ciebie będzie lepiej u mamusi i pod blokiem pijąc piwo:)
zdjecie uzytkownika
tamik - 2015-06-21 18:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyraźniej wiele zależy od poszczególnych pracowników, Ci co przykładają się do swojej roboty pewnie sa zadowoleni o ile nie trafią na jakiś margines społeczny w pokoju, a tak się pewnie może zdarzyć znając życie. Problem pojawia się, gdy ktoś jako jedyną rozrywkę uznaje alkohol i inne używki, wtedy to i pewnie źle mu się pracuje ciągle na kacu...
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-06-29 11:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-06-03 22:21:52]:
to podaj gdzie jest ta szczęśliwa firma ,bo napisałeś parę ogólników i tyle w temacie.Jeżdżę do Holandii juz perę lat i jak zasuwasz to masz robotę.A jak sie lenisz i walisz wodke zamiast pracować to zawsze cie wywalą
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-06-29 22:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że pełno tu anonimów czyli całkowity brak odwagi gratulacje. myslę że to pisze ktos z firmy co na codzień fałszywie się uśmiecha do wszystkich
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-06-30 09:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie jestem w Holandii i dokładnie we flexemplyment od 4tyg. Jestem zdz=wiony czemu jest aż tyle jadu na forum?Pracuje czasami na wózku i przy taśmie z moja dziewczyna .Fakt praca nie jest lekka i warunki bez szału ale idzie zarobić.Oczywiście nie sa to kokosy ale i tak lepiej od średniej krajowej w Polsce. Jeśli nie pijesz i słuchasz to zarobisz a jak przyjedziesz i zgrywasz wielkiego cwaniaka to szybko dostajesz kopa w d..Ale jak to z polakami :)Pierwsze pytanie cebulakow to gdzie zioło kupić.Oczywiscie sa lepsze i gorsze firmy ale nie dla wszystkich bo trzeba mieć umiejętności i kwalifikacje a zawodówka lub liceum nie czyni z nas informatyka lub bankiera.Radze sie zastanowić wszystkim jadacym, czy jada do pracy czu poudawac i wrocic do polski i mamie powiedzieć jak jest strasznie bo trzeba sprzątać i nie można pic alkoholu.Znalazlem tutaj pare informacji ze gdzie indziej jest lepiej ,proszę podaj nazwę firmy po tak to ja tez mogę pisać
zdjecie uzytkownika
Funio - 2015-07-01 17:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziska ta firma to wielkie nieporozumienie. Byłem tam.Miała być praca na hali ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w rabarbarze z predkością światła. Liczyłem na godny zarobek, okazało się że nie ma kasy bo odliczyli opłaty za syfiasty hotel-85 euro,dojazd na pole 15 euro,obiady 32 euro ,ubezpieczenie 30 euro do tego podatek i do wypłaty...40 euro!!!Akurat na chleb i wodę. te słynne obiady to syf,nie da się konsumować. Co do umowy to na 0 godzin i to prawda co pisali ludzie.Pracy nie ma,ludzie czekają na godziny a dług rośnie.Wygląda na to że polacy utrzymują ten stary nie remontowany klasztor który nazywają hotelem. U nas w Polsce nie ma takich hoteli bo by sanepid zamknął.Ciekawa firma. Wydałem mnóstwo kasy i wróciłem z niczym bo nie uśmiechało mi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na polu z rabarbarem.A pani Magda tak pięknie mówiła o 40 godzinach na umowie,o pracy na hali. Na pole Rodacy bo tam jest wasze miejsce!!!A rabarbar DUŻY!DNO,SYF ,KIŁA I MOGIŁA!Głupi byłem, że nie czytałem opinii o firmie.To to samo co Pollux. Powinni zwrócić kasę za dojazd i powrót. Te dobre opinie to piszą te gwiazdeczki z biura co nie umieją zliczyć do 10.Niech same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na polu w rabarbarze.
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2015-07-01 17:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,wniosek jest jeden.Zanim pojedziecie do tej firmy żądajcie umowy na miejscu w Polsce i to w języku polskim.Ot i cała filozofia.Wszyscy oszukani powinni to zgłosić do prokuratury i podać namiary na tą Panią Magdę,która oszukuje ludzi.Od tego jest kodeks karny.Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia i ...ROZUMU
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-07-07 11:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Właśnie wyjechałem do flexa i taka szybka historia.Dojechaliśmy busem ze śląska ,w czasie drogi polowa już była nawalona .reszta musiała siedzieć i wdychać opary alkoholowe i słuchać opowieści jakie to kozaki jada na podbój świata. Przywitali nas chłodno bo jak zobaczyli jak wygląda ekipa do pracy to laska załamała ręce. Po pierwszym dniu pracy przy warzywach cześć powiedziała ze jest ciepło a dla szlachty z polski to bardzo wyczerpująca praca ,wiec kupili ziolo.W nocy koledzy zrobili imprezkę a rano zostali usunięci.Teraz wiidze ze piszą na forum jaki to flex jest do d....Ludzie nie marnujcie i nie blokujcie pracy i miejsca innym !!!!!!Lepiej zostać w domu i pic piwo pod blokiem z kumplami !!!Tam jeżdżą ludzie co chcą zarobić a na start jest ok.Jak masz umiejętności i znasz język to szukaj sobie innej pracy,może biurowej za 3000 euro :)
zdjecie uzytkownika
tabaka - 2015-07-07 22:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Musisz też bezwzględnie wierzyć, że Ci się uda, gdyż będzie Ci potrzebne zaufanie innych ludzi, a nikt Ci nie uwierzy, gdy wyczuje, że sam w siebie wątpisz. To oczywiście znana przyśpiewka, ale tak jest. Więc przytaczam ten truizm.

Z tego powodu najlepiej nam się sprzedaje produkty, które sami używamy i nas zadowalają, albo ich szczerze pragniemy, jak 911. Wiadomo, że mówię o Porsche, a nie diecie Durianridera.

3.
Dodatkowo moja rada jest taka, żebyś trzymał się z dala od negatywnych czynników, które mogłyby podważać Twoją wiarę w siebie i Cię zniechęcać. Do tych negatywnych czynników zaliczam głupie książki, pesymistyczne opracowania, a niekiedy własną teściową.
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-07-08 12:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie z zakresu rozszerzonych wymagań BHP w krajach Unii Europejskiej

Kurs VCA jest skierowany do firm i osób indywidualnych wykonujących prace o wysokim stopniu ryzyka w UE (np. prace budowlane,montażowe,izolacyjne, rusztowaniowe). Inwestorzy zlecający prace wymagają posiadania certyfikowanego systemu zarządzania bezpieczeństwem, zdrowiem i środowiskiem wg normy SCC VCA. Pracownicy budowlani muszą legitymować się tzw. paszportem bezpieczeństwa SCC VCA. Brak certyfikatu VCA jest jedną z barier utrudniających wchodzenie polskich przedsiębiorstw na te rynki.
zdjecie uzytkownika
Zła i kuc - 2015-07-09 18:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też niedawno wróciliśmy,świnie lepiej jedzą i psy w schronisku mają lepiej.Ładnie mówią przez telefon.Ludzie nie jezdzie tam!!!!!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-11 18:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezły cyrk.Hotel Mariot w klasztorze ,który nie był remontowany od wybudowania.Jedzonko gorsze jak dla prosiąt.Praca ciężka.Mnóstwo opłat.DO WYPŁATY 40 EURO TYGODNIOWO!!!Szał!Nie wybierajcie się tam bo stracicie kasę i nic nie zarobicie.To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ramka - 2015-07-20 12:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jeszcze raz jadę do tej samej firmy .Jedzenie jest słabe ale ale to pikus abym tylko nie trafił do slazakow.nic nie potrafią robić prócz picia nafty i narzekać.Po Polsku nie gadają jak i po śląsku.Tylko im sie wydaje ze gwara jadą.
Co do roboty to laska daje wszystko w e-mailu i niczego nie obiecuje bo jak trafi się pijak ze slaska to zaraz leci z roboty .
zdjecie uzytkownika
Ziaja - 2015-07-23 19:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma koszmar.Ludzie mieszkają w warunkach urągających ludzkiej godności,sa okradani z zarobionych pieniędzy.Sciągają ludzi a nie ma dla nich pracy,to oni utrzymują hotel.Praca na polu!
zdjecie uzytkownika
tyrman - 2015-07-28 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo duże różnice gdy zatrudnia gdy zatrudnia Cię firma matka, a co innego jak zatrudnia Cię któraś z jej agencji .Kto ma podstawy języka i umiejętności to zawsze znajdzie robote
zdjecie uzytkownika
uciekinier - 2015-07-29 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po 1- Jeśli chodzi o pary to bez sensu.
Po 2- Nie masz żadnych praw, jesteś uzależniony, umowa na 0 godzin
Po 3- Jesz czy ne kase Ci odliczają większość żarcia do kosza ale zdarza się git
Po 4- Totalny brak poszanowania człowieka oraz jego wartości przez biuro tylko z szefem można się dogadać.
Po 5- Syf syf syf ale znośny
Po 6- Zdarza się problem z transportem po pracy
po 7- Za wszystko kary, masz żryć, robić i nie narzekać.

Firma jak dla kogo jeśli ktoś umie się dostosować da radę.
zdjecie uzytkownika
Ugabuga - 2015-08-03 16:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
!!!!!!!!!!!!! ~~THIS IS SPARTA~~ !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-08-18 15:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no raczej ja bym tamjechal na przetrwanie i zaorbienie. akurat co do diety nie narzekam wazne zeby cos cieplego na zoladek wrzucic. a wiaodmo ze inaczje jak jestes zatrudniony przez agencje. ale mam juz doswiadczenie w pracy z agencjami. teraz chialbym sie zglosic przez Flex-Employment B.V. a widze z enie kazdy poleca mimo ze firma gwarantuje dojazdy, zamieszkanie..
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 20:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
tornado - 2015-08-20 20:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wniosek jest jeden.jeśli chcesz zarobić uczciwie to można śmiało jechać. jeśli jesteś menelem z pod bloku albo slazakiem gdzie praca to ściema to darujcie sobie. tak jak wszędzie trzeba pracować a nie kombinować jak by tu zioła zjarać i flaszkę zrobić.a potem zdziwiony ze wywalili z kolejnej roboty .czy7tajac te posty to wydaje mi sie ze większość tam nigdy nie była i tylko pisze aby dop...c. tak z natury naszej polskiej.jesli macie wykształcenie i jakieś umiejętności nie bendel nawet pisal o podstawach jakiegoś języka to zawsze sobie poradzicie .a jeśli nie posiadasz nic co by mogło zainteresować pracodawce to powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
tora - 2015-08-20 20:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak sciagnieciem takiego psa czy mozesz, jednak na takie psy trzeba miec pozwolenie w UK.
Najwazniejsze to miec transport, pies musi otrzymac szczepionke przeciw wsciekliznie min 21 dni przed przejazdem przez granice. Musi miec wszystkie szczepienia, byc zaczipowany i musi byc to zaznaczone w paszporcie Twojego pupila. Musi tez byc zaszczepione przeciwko tasiemcowi w okresie 120-24h przed przejazdem przez granice.
Jesli bedziesz plynela promem pamietaj o klatce dla psa, bo psa nie mozesz zabrac z auta, jadzac tunelem nie musisz miec klatki.
zdjecie uzytkownika
Patka - 2015-08-31 14:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy jakaś para wyjeżdża w sobote do pracy z firmy Flex employment?
zdjecie uzytkownika
Martusia3027 - 2015-09-01 10:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patka - 2015-08-31 14:55:42]:
Hej. Dostałam właśnie oferte pracy wyjazdu do Holandii z tego biura , Wyjazd w sobote, ale nie mogę się zdecydować..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bez rewelacji. Tak jak to się odbywa rekrutacja.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 14:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
malwineczka69 - 2015-09-01 14:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Jadę razem z chłopakiem w sobotę (do pakowania warzyw i owoców). Kto jeszcze jedzie?? Malwina.
zdjecie uzytkownika
Martusia3027 - 2015-09-01 17:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malwineczka69 - 2015-09-01 14:44:01]:
Dostalam ta sama oferte na która się wybierasz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Flex-Employment B.V.?
Zadaj pytanie
alert