Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-09-18 21:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysiu pieknie napisałes popieram bo Ty jestes naczele wielkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam
zdjecie uzytkownika
Robert Szulcik - 2014-09-19 21:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nazywam sie Robert Szulcik posluguje sie adresem e-mail robertopewa1608@wp.pl przepraszam irme Flex Employment oraz osoby pracujace w biurze za dwa linki ktore umiescilem na tej stronie pod pseudonimem Krzysztof. Jeden z tych linkow umiescilem dnia 17.09.2014 o godzinie 20:45 i 37s drugi z tych linkow rowniez pod pseudonimem Krzysztof dnia 19.09.2014 o godzinie 8:42 i 32s. Tresc w obydwu linkach jest nie prawdziwa i obrazliwa. Za co jeszcze raz chce przeprosic firme Flex Employment i osoby pracujace w tej firmie. Piszac te linki nie myslalem jaki jestem zaklamany i falszywy. Kiedy zastanowilem sie nad tym co napisalem zrozumialem ze bardzo zle postapilem. Tak naprawde to nie mam powodow do tego aby oczerniac firme i pracownikow tej firmy. Pracuje w tej firmie od konca Maja. Prace w firmie rozpoczalem razem z zona. Kiedy moja zona zaszla w ciaze zjechala do Polski ja zostalem w pracy do dnia dzisiejszego. Sadze ze Firma Flex employment to uczciwa i rzetelna firma ktora zapewnila mi w miare godne warunki mieszkaniowe i normalne warunki i godziny pracy. Na pewno wszystkim moim znajomym ktorzy beda chcieli lub chca wyjechac do NL polece firme Flex Empolyment i na pewno powiem im zeby nie robili takiej glupoty jaka ja zrobilem czyli nie pisali na forum wymyslonych bzdur jakie ja wypisalem. Dzisiaj zdalem sobie sprawe o tym ze piszac takie linki szkodze rowniez ludziom ktorzy poszukuja pracy w Holandii poniewaz wszyscy pobobni do mnie pisza bzdury i umieszczaja to na forum rowniez dzialaja na szkode osob poszukujacych pracy bo faktycznie jesli ktos przeczyta na forum np. takie linki jakie ja umiescilem nabiera obawy i boi sie wyjechac. Jeszcze raz nawiaze do tego ze popelnilem wielki blad umieszczajac te linki. Mysle ze wszyscy moga wyrazic swoja opinie na temat firm ale powinny byc to opinie uczciwe i rzetelne a nie wymyslone i zaklamane. Ja o tym doskonale juz wiem ze w kazdej nastepnej firmie w jakiej bede pracowal na pewno nie wyraze falszywej i wymyslonej opini ale uczciwa i rzetelna. Mysle ze strony forum sa stworzone po to aby pomagac nam, ludziom ktorzy szukamy pracy w NL i chcemy zaciagnac opini na temat danej firmy. Wiec namawiam wszystkich do pisania opini uczciwych i rzetelnych a nie takich jak ja napisalem z niewiadomego powodu. Z pozdrowieniami Robert Szulcik
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-24 15:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za moim posrednictwem dostaliscie prace a teraz na roznych forach wypisujecie glupoty a ja musze za Was swiecic oczami bo w dalszym ciagu pracuje w tej firmie. Nie rozumiem w zwiazku z czym zostales oszukany....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-29 23:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w tej firmie już miesiąc z narzeczoną i na nic nie moge narzekać
zdjecie uzytkownika
amiiii - 2014-10-13 17:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaliśmy ofertę do pakowania warzyw ja na wiekowce jak wygląda ta praca i ile można zarobić bo wiadomo ze w biozę wszystko złocą
zdjecie uzytkownika
Tomek i Dorota z 212 :) - 2014-10-16 21:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy. Wiec teraz nasza kolej. Pracowaliśmy we Flexie pół roku. Jeżeli chodzi o hotel Tivoli, złego słowa powiedzieć nie możemy, pomijając przymusowe, często nie jadalne obiady. Warunki były bardzo dobre , pokój przestronny z własną toaleta , wygody rzadko spotykane w agencjach pracy. Opiekun , Pan Tomasz , człowiek konkretny , sumienny i słowny. .Każdy problem był do rozwiązania , wystarczyła normalna rozmowa. Jeżeli chodzi o pracę , bywały godziny , czasem nadgodziny , zależnie od firmy. Ale czy to wszystko warte jest zarabiania na samo przeżycie? Nawet jeżeli trafił się dobry solaris , zaraz przychodził następny z kwotą przyprawiajaca o łzy. Bo co z tego ze w jednym tygodniu odlozylismy 100€ jeżeli w następnym zrobiliśmy 50€... Jest w Holandii wiele agencji pracy , choćby ta w której jesteśmy obecnie , w których co prawda nie ma aż tak dobrych warunków mieszkaniowych ale rekompensują nam to wypłaty cztery a nie trzy cyfrowe. To czy warto tam wyjechać , czy nie , pozostawiamy Wam. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
apnogeria - 2014-10-30 16:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amiiii - 2014-10-13 17:24:27]:
Witam, też dostałam propozycję wyjazdu do pakowania warzyw. Ktoś coś więcej wie na ten temat? Podzieli się swoją opinią odnośnie tej pracy? z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
apnogeria - 2014-10-30 16:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tomek i Dorota a może pomożecie dostać się do tej agencji w której jesteście, jakieś namiary?
zdjecie uzytkownika
ramko - 2014-11-03 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też widziałem tą oferte na pakowanie warzyw, ale jednak zastanawiam się czy jechać tam sam czy jakąś grupą może, w końcu to zawsze raźniej będzie jak się jest tak daleko od swojego domu. Czy ktoś już był u nich z tej oferty, jechaliście i macie już jakieś opinie jak było, czy pojechalibyście jeszcze raz?
zdjecie uzytkownika
lukaszc - 2014-11-03 19:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jaka szansa jest dostac sie tam do pracy moze ktos ma namiary
lukaszc134@wp.pl moj mail z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
J.A. - 2014-11-04 09:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM oczywiście ze swojej strony nie polecam tej firmy nikomu... byłem tam prawie miesiac i nic z tego dobrego nie wyszło prace maja tylko stali a reszta chodzi tylko na 3 godz ewentualnie 4. Nie dadza zarobic przez całe trzy tygodnie zarabialem tylko na hotel ubezpieczenie obiady i dojazdy jeszcze sporo brakowało do tego wciąz jestem na minusie...Obiecali ze praca bedzie lecz to nie prawda... jezeli chcecie wyjechac do pracy za granice to nie do tej firmy nie dadza zarobic i bedziecie jechac na dlugach dopuki sezonu nie beda mieli!!!
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-11-04 12:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej,właśnie dostałam taką propozycje chciałam bym znać waszą szczera opinie na temat tej firmy.A także czy ktoś z was wybiera się do niej w dniu 15.11.2014roku na okres 6 miesięcy, jeśli tak to proszę pisać na justynalagosz@wp.pl.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-11-05 15:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dostałem propzycję wyjazdu przez tą firme do pracybpakowania owoców i warzyw. Jedziemy w ten weekend. Czy rzetelne osoby mogą coś więcej powiedzieć. Jesteśmy poza wiekówką.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-11-05 22:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy da zarobić w tydz 200euro po za wiekówka?, 23 lata. Wasze komentarze odechciewają jakiego kolwiek wyjazdu. ale z drugiej strony są i pozytywne komentarze.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-11-11 18:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Pozytywne opinie pisza lizusy. Byłam tam i pisze całkiem szczerze masakra.To najwiekszy syf jaki zastałam w nl.Decyzja nalezy do Was. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Aldi - 2014-11-13 13:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,dostalam od nich oferte pracy na lini produkcyjnej sortowanie warzyw i owocow,czy firma godna polecenia?sama sie obawiam jechac moze ktos planuje tam pojechac do pracy?razem zawsze jakos razniej jak cos to pisac
aldi20100@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-11-19 13:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam tej firmy. Kosmiczna cena za mieszkanie (oliemolen), godzin jest tak malo ze czasami trzaba caly tydzien roboty wywalic na mieszkanie i ubezpieczenie! Wyplaty niby po tygodniu ale i tak czeka sie ok 2tyg. Stawka godzinowa jest inna niz w dokumentach przeslanych na maila nie 9.02e a 8.38e BRUTTO!!! LUDZIE NIE JEDZCIE TAM BO BEDZIECIE ZALOWAC!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Lesi - 2014-11-27 20:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to stawka inna niż w dokumentach? rozumiem że te dokumenty to umowa? a czy stawka podana w umowie zgadza się z tą wypłacaną? bo to chyba najważniejsze. Ludzie pamiętajcie żeby czytać dobrze umowy, czy dotyczące pracy czy czegokolwiek, wiele porażek tym sposobem możecie uniknąć jeśli będziecie o tym pamietać.
zdjecie uzytkownika
Turysta - 2014-12-01 14:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałem w firmie flex emploiment jakiś czas temu ogólnie warunki są do zaakceptowania nie wszystko działa tam idealnie ale tak samo jest w innych agencjach pracy nie wszyscy mają tam wystarczających godzin pracy tygodniowo.Powody tego są różne są tacy kturzy naprandę mają z tym pecha i to jest smutne ale są też ludzie którym nie chce się robić a potem nażekają że mają często afrop-czyli wolne .Polecam tą firmę tym którzy nie boją się roboty a leserom jej nie polecam
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-12-03 14:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. tak że otrzymałem oferte pracy o tej firmy na pakowanie i sortowanie wazyw i owocow za stawke 7.03brutto moze mi ktos powiedziec. jak to szczerze tam wszystko wyglada. jak z tym mieszkaniem godzinami pracy wyplatami i wszystko co powinienem wiedziec. z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
pracownica 2014 - 2014-12-10 22:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając niektóre opinie to mi się płakać chce pracuje tutaj już jakiś czas i nie mogę złego słowa powiedzieć ... to że komuś nie chciało się pracować i wymyślał historie a głowa brzuszek dupa boli i dostawali stopa nie oznacza żeby wypisywali i oczerniali tę firmę ... powiem tak warunki mieszkaniowe są super , wypłaty także .... wiadomo są chude i obwite tygodnie trzeba się z tym liczyć ale nie ma co narzekać... Praca jest super ludzie też a jak dzwonisz z problemem do biura zawsze ci pomogą... naprawdę polecam tę firmę, Zresztą sami przyjedźcie i się przekonajcie
zdjecie uzytkownika
Hotel Tivoli - 2015-01-03 12:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak nie opłaca się tu przyjeżdzać i pracować na ten hotel i ubezpieczenie śmieszne obowiązkowe obiady po postu będziecie pracować tylko na przeżycie tu. Jak mamy coś zarobić to polecił bym rozejrzeć się za czym innym naprawdę!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Załatwiona - 2015-01-10 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Tak, zostałam właśnie odprawiona z tego biura. Czemu? Bo pan Tomasz, a tak naprawdę Mirosław pobierał sobie kasę od ludzi tzw. kary, np. za to, że za dużo prądu zuzywamy, za to, że jest za ciepło w pokoju, za to, że za głośno rozmawiamy, za to, że za duży bałagan mamy we własnym pokoju, za..... . Dużo rzeczy jeszcze można dopisać, ludzie mówią o tym pomiędzy sobą, ja nagralam niektóre kary nałożone przez pana Mirosława, albo jak kto woli Tomasza i już zaczęłam akcję ze związkami zawodowymi, a one wiedzą gdzie z tym mają iść dalej. Urząd skarbowy fajne pieniądze zwraca ludziom, ale również potrafi nałożyć odpowiednie kary. Ciekawi mnie tylko, czy właściciel tego biura wie o tych kartach, jeżeli tak, to bardzo mu współczuję. Ogólnie firma fajna, ale dba tylko o stałych pracowników, którzy i tak żyją w strachu, boją się cokolwiek odezwać, bo inaczej znajdzie się też coś i na nich, tak jak na tych, którzy kiedyś potrafili się upomnieć o swoje. Znałam osobiście kilka osób i dużo złego słyszałam.
zdjecie uzytkownika
LOL - 2015-01-11 09:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam tu ściągają ludzi po to żeby na nich zarobić a nie dać im zarobić często to są ludzie którzy pierwszy raz podejmują prace za granicą i mają bardzo niską wiedzę o zarobkach za granicą wiec się godzą na to co jest. JEDNO ZAPAMIĘTAJCIE WSZYSCY JAKA BY NIE BYŁA AGENCJA PRACY. TO NA KAŻDA AGENCJĘ PRACY PRACUJĄ LUDZIE KTÓRZY PRZEZ NIE JADĄ !!
zdjecie uzytkownika
DK - 2015-01-25 14:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę tu różne opinie i dużo prawy. Owszem są wypłacalni, jednak zarobić można o ile od początku Cię polubią. Zero szkoleń i nauki, postawią na stanowisku i masz wiedzieć wszystko, a jak dojdzie że robisz źle to Ci nie powiedzą tylko wywalają. Rozchorować też się nie możesz. Nie polecam!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Flex-Employment B.V.?
Zadaj pytanie
x