Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Flex-Employment B.V.

Pracowałeś w firmie Flex-Employment B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alizze - 2014-04-14 18:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [turysta - 2014-04-11 15:29:28]:
nie wiem kto wypisuje takie bzdury że za 40 h ma sie 150 e , pogięło was, nie słuchajcie w ogóle tych głupków co im się do pracy nie chciało chodzić i wiecznie chorzy byli, spaleni albo na kacu, jak chcesz pracować to pracujesz i tyle.... a po za tym każdy musi przekonać się na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
Czarna Mamba - 2014-04-17 17:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta Firma to jedna wielka porażka nie dość ze nie ma godzin jesteś na minusie to szef to jakaś masakra przezywany ( Agent ) a czemu bo nic nie możesz same zakazy np. przyjezdza do Ciebie siostra brat mama tata chłopak obojętnie kto zapomnij żeby mogli przenocować u Ciebie jedną noc niema takiej opcji mają spać na dworze ale nie na hotelu w ogóle wengrzy mają większe prawa od Polaków co zlego to polak a czemu bo węgierka w biurze siedzi a mało tego tam gdzie dużo pracy tam węgrzy a polaki dostają ochłapy jadą na 2 godziny do pracy po prostu masakra wienc zastanówcie się nad tą firmą pożądnie bo za dłużyć się na wyjazd z polski za granice to łatwo ale żeby to spłacić w tej firmie to życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
mogewszystko - 2014-04-21 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tym miejscu kilka miesiecy. polecam to tylko osobom, ktore chca pobalowac itp poniewaz tam jest duzo czasu wolnego. jesli ktos nie podlapie fuchy gdzies gdzie tylko jego chca to moze zapomniec o 40 godz tygodniowo, wiele osob siedzi na hotelu i sie denerwuje bo zamiast zarabiac dostaja solarisy na minusie bo pan T ma na nich np focha. Na Ridderkerku zazwyczaj nie ma pracy i ludzie wracaja po 3 godzinach pracy. Za 40 godz jest 159 euro tylko ze nieliczni maja tyle godz jak np dupowłaz pana T szanowny Stożek i reszta ekipy. Węgrzy faktycznie maja lepsze godziny bo maja w tylku polaczkow a Niki wysyla ich do lepszej pracy. ogolnie jest to syf jakich malo wiec jak melanz i brak kasy to tylko na hotel.
zdjecie uzytkownika
mogewszystko - 2014-04-21 18:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarna Mamba - 2014-04-17 17:53:57]:
Czyzby (usunięte przez administratora)napisala , faktycznie to nie prawda bo za 40 godz jest 159 euro jak sie pracuje ponad pol roku. a wciskanie kitu ze tak duzo mozna zarobic to poodliczajcie sobie wszystkie potracenia wymyslone przez flex to zostanie 159 e(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-05-17 11:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś jest może już tam na miejscu. Niech się odezwie na emaila patka30011986@wp.pl i niech napisze prawdę jak tam jest faktycznie. Z góry dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2014-05-19 12:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktos wyjezdza w ten weekend ? tzn jakies pary? my mamy propozycje, niby babeczka mówi że gwarantowane 38 h plus możliwe nadgodziny, zastanawiamy sie, prosimy o pomoc!!
zdjecie uzytkownika
wasiu - 2014-05-19 19:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magik - 2014-02-05 20:37:10]:
jedziemy z tym biurem do pracy, jeżeli ktoś wybiera się badź był prosimy o kontakt wasiu005@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Lamok - 2014-06-05 02:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiesz, to tylko świadczy o tej pannie a nie koniecznie o agencji. Wiadomo, że na różnych czubków można trafić, ale to raczej wszędzie.
zdjecie uzytkownika
to JA - 2014-06-05 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lamok - 2014-06-05 02:51:44]:
Tak tylko w ty rzecz ze biuro pozwala na to co tam sie dzieje.
zdjecie uzytkownika
Mała Czarna - 2014-06-07 17:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Miałam okazje pracować w tym syfie.Ludzie te wszystkie opinnie to prawda jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] począwszy od biura skaczywszy na warunkach mieszkalnych.Jadac tam szkoda marnować czas.Zero pomocy ze strony biura czy koordynatorów.Pan Tomek jak kogoś polubi to jes ok.Wtedy wolno ci pic,na kacu chodzić do pracy,ćpać,itd.bo on niby nic nie widzi wtedy. Sara to lala z biura jesli chodzi onia to poprostu brak słów. Wiec zanim zdecydujecie sie na wyjazd tam nalezy dobrze sie zastanowic
zdjecie uzytkownika
Lamok - 2014-06-12 10:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wcale bym się nie zdziwił gdyby biuro nic nie wiedziało o całym zamieszaniu i o tym o czym tutaj rozmawiamy.
zdjecie uzytkownika
bbbbbbbb - 2014-06-16 13:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MYSLE ZE BIURO LEPIEJ JEST ZAINTERESOWANE OPINIAMI NZ CO SIE DZIEJE Z PRACOWNIKAMI.BO DZIWNYM TRAFEM ZNIKAJA NIE WYGODNE DLA NIEKTORYCH Z BIURA OPINNIE.CIEKAWE KTO JE USUWA.
zdjecie uzytkownika
pavel - 2014-06-16 15:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy macie jakis numer pod którym można kontaktować sie z biurem??
zdjecie uzytkownika
Lamok - 2014-06-16 17:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może niektóre łamią regulamin? Wtedy bym wcale się nie dziwił, że znikają. A z drugiej strony gdyby firmie zależało na dobrej opinii to najpierw zadbali by o dobre opinie u pracowników.
zdjecie uzytkownika
bbbbbbbbbbbb - 2014-06-17 17:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZŁOWIEKU O CZYM TY PISZESZ ONI PRACOWNIKOW MAJA W DUPIE.A TELEFONY ODBIERAJA DOPIERO WTEDY JAK ZJEDZIESZ DO POLSKI I NIEMASZ ICH W ZASIEGU REKI.ODRADZAM PRACE W TYM SYFIE
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-29 11:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to dno za 40 godzin 159 euro jezeli wogule tyle godzin sie wyciognie ludzie uciekajo z tej firmy a takze opuznienia z przelewami na konto jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z to firmo
zdjecie uzytkownika
Holandia - 2014-07-06 18:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WItam .Pracuje we Flexie pare miesięcy i jestem bardzo zadowolona z pracy tutaj :) Bardzo miłę szefostwo. wszytsko można załatwić. tej firmy nie zamieniłabym na żadną inną .przyjedz i sam się przekonaj jak jest. a nie piszecie jakieś bezsensowne komentarze. Pozdrooo
zdjecie uzytkownika
Nl - 2014-07-06 20:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jestes wybranka tego miłego szefostwa .miałas na mysli pana Tomka? Ja tez tu pracuje dwa miesiace i mam dosc to jest najgorsza agencja w jakiej byłem.Załuje ze dałem sie namowic na przyjazd tu.Jak tylko pojawi sie okazja to daje buta .Kategorycznie nie polecam tej agencji nikomu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-07-07 11:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś chce tam jechać to odradzam.... syf totalny zakon Harego Pottera.mieszkanie w klasztorze niewyremontowanym,biorą 85e za ten syf + 30e za obiady których chcesz jeść czy nie musisz zapłacić.koleżanka miała w tym tygodniu 14h i 15 minut została jakieś 30e na minusie.jak chcesz pojechać i pracaować na hotel to naprawdę odpowiednie miejsce.
Sarunia z biura to fałszywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która wszystko zrobi żeby Tomkowi temu cwaniakowi któremu się wydaję że wszystko wie wejść w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> A Tomek to zwykły dzięcioł i cwaniak który tam nawet szefem nie jest.
są inne biura o wiele lepsze niż ten cały syf który nazywa się flex-emplyment
zdjecie uzytkownika
doris56 - 2014-07-07 14:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
czy ktoś wybiera się w sierpniu do pracy przez firme flex-emplyment .Proszę o kontakt dorota1991com.pl@gmail.com
zdjecie uzytkownika
po - 2014-07-11 16:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie tam nie jest tak zle w pracy czasem malo godzin ale nie zawsze tak jest bywa nawe ponad 8godzin .W hotelu jest normalnie nie ma tak zle choc obiady sa niezbyt dobre ale mozna tu poznac fajnych ludzi .Jesli szukasz pracy i nie liczysz na kokosy tylko zarobki podobne do kieszeni jak w polsce to ta praca jest dla ciebie .
zdjecie uzytkownika
NL - 2014-07-17 12:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HA HA HA DOBRE TO CO PISZESZ. TAK TO JEST DOBRE MIEJCE DLA LUDZI CO NIE MAJA W PL RODZINY I DOMU. BO JESLI KTOS MA DO CZEGO WROCIC TO NAPEWNO NIE BEDZIE SIEDZIAŁ W TY SYFIE. Z TWOJEJ WYPOWIEDZI WYNIKA ZE CIESZYSZ SIE ZE JESTES TAM BO MASZ DACH NAD GŁOWA.TO ZXYCZE POWODZENIA I NIE OKŁAMOJ LUDAZI ZE JEST TAM OK.
zdjecie uzytkownika
prawdomowny - 2014-07-20 12:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych wyjazdem do Nl przez flex. Prawda jest taka ze za 40 h macie na czysto 160 e. Srednio ludzie tu maja po 35 h tygodniowo. Polecam to miejsce ludziom ktorzy chca przezyc przygode i poimprezowac. Wszystkie negatywy sa prawdziwe mialem okazje sprawdzic je na swojej skorze.
zdjecie uzytkownika
sobatek - 2014-07-23 09:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie Polecam wyjazdu do tej firmy
zdjecie uzytkownika
gulietta - 2014-07-23 16:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pracowałam w tej firmie miesiąc czasu i mam zamiar tam wrócić,
byłam na wiekówce więc spodziewałam się że kokosów tam nie zarobie,
mieszkałam w hotelu Tivoli wraz z chłopakiem.
Od kąd zaczełam prace, nie miałam dnia wolnego,
dopiero gdy pogoda się zmieniła i padał deszcz to miałam 3 dni wolnego, lecz później od razu ruszyła robota pełną parą, w 3 następne dni zarobiłam sb na to zeby opłacić hotel, obiady w nim ktore są obowiązkowe i inne opłaty i zostało mi jeszcze kasy na koncie.
Nie rozumiem ludzi piszących ze sie tam nie opłaca jeździć bo robią ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> jeżeli ktoś chce pracować, ma w głowie więcej niż tylko ciągłe imprezy i chlanie, to polecam..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x