Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o storteboom.nl

Pracowałeś w firmie storteboom.nl i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
malgos - 2013-01-20 10:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogolnie: dyskryminacja , rasizm(niestety), niskie temperatury(za niskie), tempo pracy(przesada). Nie dzieje sie dobrze a szkoda kiedys bylo do wytrzymania. Traktowanie ludzi w porownianiu z marokancami pozostawia wiele do zyczenia. Dziwi mnie ze nikt (szefostwo) nic z tym nie robi i przyzwala na to. Jan gdzie twoja reakcja ????Mysle ze jest swiadom tego (a powinien ) jak niesprawiedliwie jestesmy traktowani w stosunku do Marokancow.
zdjecie uzytkownika
malgos - 2013-01-20 10:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to nie najwyzszy czas aby zaczac walczyc o swoje prawa i sprawiedliwe traktowanie??
moze przestanmy zajmowac sie kto z kim sypia i sie prowadza bo to kazdego osobista sprawa i zacznijmy dzialac !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja 98 - 2013-01-23 16:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z mieszkaniami?jakie warunki mieszkaniowe zapewnia Covebo?jaka istnieje tam atmosfera,zapewne syf jak wszedzie....
zdjecie uzytkownika
duzy - 2013-01-25 15:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do ludzi ktorzy obecnie pracuja w stoorteboom nijkerk. Mianowicie kto jest tam teraz koordynatorem (polskim oczywiscie) czy jest to nadal olga van tiel czy moze jest juz ktos inny. prosil bym zyczliwa osobe o podanie numeru do bezposredniego do koordynatora. Z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
gall anonimous - 2013-01-25 16:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moglby mi ktos podac bezposredni numer do koordynatora z nijkerku??
i powiedziec kto tam teraz jest koordynatorem???
Z GORY DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
r - 2013-01-26 18:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej z tego co wiem to nadal Olga.
zdjecie uzytkownika
Polak prawie tyran - 2013-02-04 19:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,Kristof,zwracam się do Ciebie,i do tego co piszesz o ludziach z Zeewolde.Mam wrażenie że jesteś kobietą i nawet mogę śmiało powiedzieć którą,(tą fryzjerką ) ,więc zastanów się kolejny raz gdy będziesz smarować na innych,gdybyś była fer wobec całej reszty,było by inaczej,a jeśli na 115 osób trafia się ktoś taki jak,kto nir potrafi znależć wspólnego języka z nikim,to coś jest nie tak.Rozumiem Twoje rozgoryczenie z powodu odejścia,ale jak pamiętam,robiłaś wszystko żeby zostać,podkreślam wszystko,czytający ten post zrozumieją i pewnie już każdy będzie wiedział o kogo chodzi
pozdrawiam cię A.S
zdjecie uzytkownika
jojo - 2013-02-20 16:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zanim tam(tzn.okolice Nijkerk)pojedziecie,najpierw doinformujcie sie dokładnie gdzie i z KIM bedziecie mieszkać!!!Lokują ludzi w domkach10-11 osobowe,warunki mieszkalne okey,ale ludzie.............Nie wykluczone,ze trafisz na ALKOCHOLIKÓW,CPUNÓW DAMSKIE BOKSERKI I NAJWIĘKSZY MARGINEZ jaki zjezdza sie do Holandii!!!COVEBO jednym uchem wpusci drugim wypusci, a i te przeprowadzki co rusz z domku do domku!!do 10km bedziesz [usunięte przez moderatora] rowerem do roboty!!deszcz,nie deszcz na 06;30 musisz byc w robocie.godzin pracy mało.szkoda nerwów!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 15:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy jest jakaś osoba która może wypowiedzieć się na temat firmy storteboom.nl? na czym wogule polega praca w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Malik - 2013-11-28 16:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma Ktos jakis kontakt do polskiego koordynatora prosze mi wyslac bardzo mi zalezy to moj nr. (usunięte przez administratora) dzieki
zdjecie uzytkownika
Malik - 2013-11-28 16:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi o kontakt w sprawie pracy pomozcie Ludzie ja tu bez pracy 2 miesiace siedze dzieki za jakikolwiek kontakt
zdjecie uzytkownika
myszka696 - 2013-11-30 22:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a co myslicie o szefostwie polskiej narodowosci?
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-01-14 19:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM PRACOWALAM NA KORNHORNIE-ZAPIERNICZ OSTRY LINIOWI KOMPETENI USMIECHNIECI SUMIENNI NA KAZDYM KROKU CZLOWIEK CZUL ZE CI POMOGA.........................................I POMAGALI UCZYLI I CHYLE PRZED NIMI CZOLO JAK SIE ZAPIERDZIELA TO I POSMIAC SIE Z CIEZKICH POCZATKOW MOZNA .PRACOWALAM NA DUZYM NIJKERKU TAK JEST ZIMNO JEST ZAPIEPRZ ALE FAJNIE LUDZIE SA OK.PRACOWALAM TAM PRZEZ COVEBO I TAKIEJ KOORDYNATORKI TO JAK JESTEM 4 LATA W HOLANDI NIE MIALAM I TAKIE OSOBY TO CHYBA WYGINELY RAZEM Z DINOZAURAMI TO KASIA AUCH -CZLOWIEK A NIE KOORDYNATOR NIE DALI PRZEDLUZENIA BO NIE ZASLUZYLAM MOZE NASTEPNYM RAZEM SIE UDA .KASIU POZDROWIENIA I NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU NIE DLUGO SIE CHYBA ZOBACZYMY.
zdjecie uzytkownika
Pysia - 2014-02-11 15:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Nijkerk w Stortetboom jest do bani( usunięte przez administratora ) i jeszcze skarza sie do kaordynatorow. Covebo taka kase na ludziach zarabiaja ze mala bania a topie marne 800euro za 4tyg wyplacaja
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-20 14:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez jakie posrednictwa pracy mozna tam sie dostac?wiem,ze napewno przez covebo ale jeszcze chyba dwóch posredników tam jest.jakie maja warunki mieszkaniowe?T
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-03-25 09:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie maja warunki mieszkaniowe zatrudnieni przez FLEXA>?słyszałam,ze kwateruja w hotelu,a jaki dojazd do pracy?wogóle piszcie wszystko co wiecie na temat tej firmy
zdjecie uzytkownika
osoba - 2014-05-13 13:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.. praca na 2sisters to porazka zapiernniczasz od switu do nocy w tym zimnie, chory czy nie do pracy musisz ishc, na rv siedzisz to o 8 cie do roboty sciegaja jakas masakra. Pizga jak cholera w tym aushwic tak to mozna nazwac. Wykorzystywanie obcokrajowcow.. jeszcze ta menadrzerka lalunia w rajstopkach szkoda gadac
zdjecie uzytkownika
szkoda;/ - 2014-05-29 00:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokladnie zgadzam sie to co teraz sie pozmienialo to jakas masakra to cale OTTO i ci beznadziejni koordynatorzy,ktorzy w niczym nie potrafia pomagac NIKOMU,kazdego odsylaja z kwitkiem Panienka w rajstopkach ijej przydupasek haha,trzeba sie zebrac i isc na skarge bo tak sie nie da:(
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-05-29 12:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy pracowaliscie u konkurencji ale haruwka jest wszędzie, wiec nie rozumiem najazdu na storteboom nl. przyjmuja caly czas?
zdjecie uzytkownika
mordeczka - 2014-05-29 12:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postanowiłem tutaj zajrzeć, może uzyskam jakieś komentarze dotyczące firmy? Zależy mi na swieżym info.. wiecie, atmosfera, nadgodziny i te sprawy. z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
najlepszy z najlepszych - 2014-08-09 17:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Pracowałem długo i znam bardzo dobrze dawniejszy Storteboom i teraźniejszy 2Sisters..poznałem zakład w Putten. Nie piszę ściemy bo i po co mi to potrzebne..Chcę tylko uświadomić ludzi co się tam dzieje. Po pierwsze..jak jest się miękk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nigdzie nie zarobicie kasy. Bo lekko to tam nie jest chociażby ze względu na ilość godzin co tam panuje ale to dobrze,że są godziny bo można zarobić. Stawka w zależności gdzie będziesz na wieszaniu, panklarze, impaku czy expedycji waha się w przedziale 8-9 euro brutto. Stałe agencje pracy w tym rejonie to "Fides" i w chwili obecnej VDB. Domek "bungalowy" 75 euro około +-.. duużo polaków w zasadzie zwykli robole to polacy..szefowie poszczególnych działów to uwaga TURCY..którym tylko dupczenie w głowie i nierobienie zupełnie nic..wyręczają się swoimi obowiązkami zlecając robotę polakom..a ci którzy biorę te ich popaprane obowiązki czują się szefami zapominając,że są zwykłymi robolami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wymyślają..przy okazji dużo nie robią bo myślą,że mają plecy..przez co uczciwy człowiek ma tylko pod górę.. Turcy łażą uśmiechają się ale można łatwo im podpaść nawet gdy czegoś nie zrobisz a ktoś ma z nimi układy to i tak będzie na ciebie i lecisz z roboty..nikt cię nie wysłucha bo wszyscy mają cię w d...na twoje miejsce są inni i tylko czekają by była taka sytuacja..czasami ludzie specjalnie cię prowokują byś wyleciał bo mają swojego SZWAGRA np: na twoje miejsce i chcą by robili razem..tak tak zastanówcie się co wy robicie POLACY..TUREK TURKOWI pomoże a z nami jak jest..? dlatego opisuję to co jest byście mieli świadomość ci którzy jeszcze nie byli. Najgorszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to turek tzw" Kamil " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak połamany po polsku ale rządzi impakiem lubi byc kokietowany chociaż wyglądem przypomina wyjechaną fredkę którą ktoś zruchał przez gębę.. no ale mimo tego młode Polki "nie wszystkie" bo są normalne dziewczyny nadstawiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] temu staremu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by im kontrakty pozałatwiał..i to jest prawda załatwia..więc jest tam korupcja,mobbing i stalking. Drugi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tzw: " Huk" z panklaru ten to znowu wygląda na niedorozwiniętego zjeba bo ma zeza a myśli,że jest księciem i na okrągło gada wszystkim "pedal" tak chyba sam nim jest skoro tak cały czas o tym przypomina..on też lubi być kokietowany na własne oczy widziałem jak na produkcji dotyka dziewczyny tam gdzie każdy ma intymne miejsca..jakieś masaże robią bo od tego stania przy bandzie im si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] we łbie i się nudzą..chłopacy na tzw: kanciapie panklaroskiej wypruwają sobie żyły by produkcja była zrobiona często proszą o pomoc tego "Huka" ale ten ma to w d..a później się czepia,że coś było źle zrobione. Nie kontroluje czystości organów produkcji za które obarcza winą wszystkich Polaków..na koniec Fides..dobrze jest jak nie podpadniesz albo jak ktoś nie doniesie na ciebie zmyślonej sprawy..nie da rady tłumaczenie wywalą cię..płacą sumiennie i uczciwie..to chyba najważniejsze z tego wszystkiego..układy układami pozamiatane..a Turcy wynoszą mięso z produkcji zbijając na tym interes co jest nielegalne tak więc myślą,że mogą wszystko..powinni się wziąć ostro za ten zakład. Samo miejsce i Holendrzy są do zniesienia ale Turcy z mety bym ich wywalił na ulicę a w to miejsce zatrudnił Holenderskich szefów bo Polacy robili by jeszcze gorsze szopki jak Turcy..Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mario10055 - 2014-09-15 13:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie dostalem propozycje pracy z dziewczyna na Storteboom SPRUNDEL jak tam wyglada praca i warunki mieszkaniowe
zdjecie uzytkownika
alfredo - 2014-09-15 13:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jakbym chcial sobie pojechac do pracy to lepiej do sorteboom czy lepiej jechac na wlqsna reke i szukac pracy przy jakis malowaniach czy innych remontowych sprawach? co do tych turkow - to ciekawe kto wpadl na ten pomysl zeby oni byli szefami - moze to wszystko zalezy od tego ze sam wlasciciel tez jest tej narodowosci - a co do holendrow to na rpawde byli by lepszymi szefami?
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-09-29 15:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałam ofertę pracy razem z chłopakiem przez Otto. Proszę o szczere opinie na ich temat najbardziej zależny nam na opinii pracy, mieszkań i koordynatorów.
zdjecie uzytkownika
mieszkanie! - 2014-09-29 23:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie najwazniejsze jest to co tam zastane na miejscu i jak to tam wyglada. tez by sie mi przydaly odpowiedzi na te pytania ktore zadala ewelina. najwazniejsze sa dla mnie zarobki i same warunki i to ile trzeba placic za to ze tam sie zyje i mieszka i dojezdza do rpacy. napiszecie mi o tym to chetnie podziekuje za to
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie storteboom.nl
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x