Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o polmlek

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-29 18:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedynie co mogę napisać o tym zakładzie to jeden wielki nieporządek !
Ludzie którzy dadzą w łapkę mogą zostać pracować ile się da.
Warunki w Zimę są tragiczne. Do tego dodam że nie ma komu ufać bo każdy jest dwulicowy aby się podlizać wyklepią wszystko.
Ten który da więcej w łapę ten ma lepiej proste i na temat.
I ci co siedzą za biurkami niech sobie wsiądą w Mleczarkę
ii przejadę się w zimę po wioskach gdzie zaspy są straszne nie dość że człowiek się trudzi. A nie tylko Ale... Ale.... Nie ma Ale niech wsiądą przejadą się i zobaczą jak jest miło sympatycznie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-06 11:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład w Lidzbarku Warmińskim "Polmlek " niestety to wielka pomyłka, dla tych którzy tam chcą przyjechać do pracy. Dla nowych ludzi zewnątrza to katastrofa z zetknięciu się z zarządzaniem, bałaganem i ludżmi którzy są niereformowalni tj. pan Prezes i Dyr. Opracyjny. W firmie ciągle się coś ukrywa, łamie procedury i nic nie można zrobić bez decyzji prezesa.Czas w tej firmie sięzatrzymał nie ma żadnych nowości , wszyscy się boją komputera i robią zapisy w zeszytach . Żadnego systemu zarządzania, BRC, ISO , to fikcja na papierze, to samo HACCP, certyfikaty uzyskane i audity to ściema. Ponad połowę produktów tam produkowanych nie nadaje się do sprzedaży.Nie polecam tej firmy nikomu, ani młodym ambitynym i kreatywnym. Tą firmę należy omijać z daleka.
zdjecie uzytkownika
Q4 - 2011-06-07 09:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z moim prezedmówca ten zakład to jedna ściema, prezes uzywa tylko [usunięte przez moderatora] w zarzadzaniu, a dyrektor operacyjny jest bez jaj nie umi sam podjąć decyzji i niema swojego zdania. W firmie są same przekręty, wszystko się tuszuje, od wyników jakościowych w tym mikrobiologi, przez antybiotyki,zwroty, a najgorsze to wypadki. Ludzie to jakiś obłęd, nikt nic nie mówi bo ludzie są zastraszeni i albo im się zabiera nagrodę, albo ich się zwalnia. Firma nie proponuje nic, żadnych szkoleń, żadnych inowacji
zmian, totalne zacofanie. Odradzam pracę wszstkim którzy się tam zgłaszają.
zdjecie uzytkownika
masa - 2011-06-08 13:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zakład to powinno się zamknąć, a wszystkie osoby które zarządzają oddać w ręce prokuratury. Wszytko jest tam łamane, kodeks pracy, ochrona środowiska, jakość, wypadki. Same przekręty i nikt tego nie ukrywa. Mam nadzieję że ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostanie zamknięty. Wszyscy omijajcie ten zakład z daleka,pracują tam osoby które mieszkająna miejscu i nie mają innych prespektyw.Tkwią w tym [usunięte przez moderatora] wiele lat i są już znieczuleni.Ostatnio był tam nowy kier. który musiał odejść bo nie pasował do tych przestępców. Nie polecam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
podkarpackie
()
GRUPA POLMLEK – Mleczny Lider Innowacji – www.polmlek.comw chwili obecnej poszukuje kandydatów na stanowisko:KOORDYNATOR DS. HORECAObszar pracy – woj. Podkarpackie, Małopolskie, Śląskie, Opolskie, Dolnośląskie, Świętokrzyskie Wymagania:Wykształcenie minimum średnie;2 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku;Umiejętność organizacji pracy własnej;Dynamizm i zaangażowanie w powierzone obowiązki;Inicjatywa w pracy;Samodzielność w wykonywa
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-09 10:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co można napisać o tej firmie i tym zakładzie , tak naprawdę nic pozytywnego. Firma kreuje się na dużego gracza w branży spożywczej, a tak naprawdę jest firmą zacofaną, która swoją pozycję zbudowała na fałszowaniu wyników wszelkiego rodzaju. Nie polecam tam pracy nikomu. Osoby które tam pracują nie mają wyboru, bo w tej okolicy nie ma żadnych innych zakładów pracy. Więdz siedą w tym bagnie po same uszy, i nic nie mogą zrobić bo są zastraszani przez kierownictwo.Zwłasza prezesa, [usunięte przez moderatora] który nie potrafi nic sam zrobić, udaje że ciężko pracuje, a wszsystko trzeba mu podać na tacy. Zdaleka omijajcie ten zakład.
zdjecie uzytkownika
wyrobnik - 2011-06-13 11:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko to prawda, żadnej pozytywnej opinii nie mogę dodać bo to jest zakład w którym się tylko coś kmbinuje nie produkcuje.
Stanowczo nie polecam
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2011-06-14 04:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma smierdzi z daleka to widac slychac i czuc, ludzie pracuja robia swoje za 1100 zl ,zero zmian czy doceniania dobrej pracy,coz niektorzy nie maja wyjscia a cos trzeba jesc,ambicja nie ma tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic do rzeczy. Ogolnie kadra to banda [usunięte przez moderatora] decydentow rodzin kuzynow zon i matek fuuuuuu, stanowczo odradzam skladania papierow do tego [usunięte przez moderatora],chyba ze ktos lubi pracowac od soboty do soboty za 1100 zloty lub nie ma wyjscia bo jak wsponielismy cos trzeba jesc i za cos zyc.
zdjecie uzytkownika
b52 - 2011-06-14 12:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smród to mało powiedziane, w tej firmie wszystko "gnije" ludzie są wykorzystywani,łamane są przepisy pracy, procedury, ludzi traktuje się jak numery, a wszystko przez układy , rodzine koneksje . Jeżlei nie musisz pracować to nie polecam
zdjecie uzytkownika
robol - 2011-06-16 12:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki kocioł, nikomu nie polecam,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polmlek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski