Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o polmlek

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-29 18:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedynie co mogę napisać o tym zakładzie to jeden wielki nieporządek !
Ludzie którzy dadzą w łapkę mogą zostać pracować ile się da.
Warunki w Zimę są tragiczne. Do tego dodam że nie ma komu ufać bo każdy jest dwulicowy aby się podlizać wyklepią wszystko.
Ten który da więcej w łapę ten ma lepiej proste i na temat.
I ci co siedzą za biurkami niech sobie wsiądą w Mleczarkę
ii przejadę się w zimę po wioskach gdzie zaspy są straszne nie dość że człowiek się trudzi. A nie tylko Ale... Ale.... Nie ma Ale niech wsiądą przejadą się i zobaczą jak jest miło sympatycznie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-06 11:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład w Lidzbarku Warmińskim "Polmlek " niestety to wielka pomyłka, dla tych którzy tam chcą przyjechać do pracy. Dla nowych ludzi zewnątrza to katastrofa z zetknięciu się z zarządzaniem, bałaganem i ludżmi którzy są niereformowalni tj. pan Prezes i Dyr. Opracyjny. W firmie ciągle się coś ukrywa, łamie procedury i nic nie można zrobić bez decyzji prezesa.Czas w tej firmie sięzatrzymał nie ma żadnych nowości , wszyscy się boją komputera i robią zapisy w zeszytach . Żadnego systemu zarządzania, BRC, ISO , to fikcja na papierze, to samo HACCP, certyfikaty uzyskane i audity to ściema. Ponad połowę produktów tam produkowanych nie nadaje się do sprzedaży.Nie polecam tej firmy nikomu, ani młodym ambitynym i kreatywnym. Tą firmę należy omijać z daleka.
zdjecie uzytkownika
Q4 - 2011-06-07 09:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z moim prezedmówca ten zakład to jedna ściema, prezes uzywa tylko [usunięte przez moderatora] w zarzadzaniu, a dyrektor operacyjny jest bez jaj nie umi sam podjąć decyzji i niema swojego zdania. W firmie są same przekręty, wszystko się tuszuje, od wyników jakościowych w tym mikrobiologi, przez antybiotyki,zwroty, a najgorsze to wypadki. Ludzie to jakiś obłęd, nikt nic nie mówi bo ludzie są zastraszeni i albo im się zabiera nagrodę, albo ich się zwalnia. Firma nie proponuje nic, żadnych szkoleń, żadnych inowacji
zmian, totalne zacofanie. Odradzam pracę wszstkim którzy się tam zgłaszają.
zdjecie uzytkownika
masa - 2011-06-08 13:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zakład to powinno się zamknąć, a wszystkie osoby które zarządzają oddać w ręce prokuratury. Wszytko jest tam łamane, kodeks pracy, ochrona środowiska, jakość, wypadki. Same przekręty i nikt tego nie ukrywa. Mam nadzieję że ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostanie zamknięty. Wszyscy omijajcie ten zakład z daleka,pracują tam osoby które mieszkająna miejscu i nie mają innych prespektyw.Tkwią w tym [usunięte przez moderatora] wiele lat i są już znieczuleni.Ostatnio był tam nowy kier. który musiał odejść bo nie pasował do tych przestępców. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-09 10:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co można napisać o tej firmie i tym zakładzie , tak naprawdę nic pozytywnego. Firma kreuje się na dużego gracza w branży spożywczej, a tak naprawdę jest firmą zacofaną, która swoją pozycję zbudowała na fałszowaniu wyników wszelkiego rodzaju. Nie polecam tam pracy nikomu. Osoby które tam pracują nie mają wyboru, bo w tej okolicy nie ma żadnych innych zakładów pracy. Więdz siedą w tym bagnie po same uszy, i nic nie mogą zrobić bo są zastraszani przez kierownictwo.Zwłasza prezesa, [usunięte przez moderatora] który nie potrafi nic sam zrobić, udaje że ciężko pracuje, a wszsystko trzeba mu podać na tacy. Zdaleka omijajcie ten zakład.
zdjecie uzytkownika
wyrobnik - 2011-06-13 11:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko to prawda, żadnej pozytywnej opinii nie mogę dodać bo to jest zakład w którym się tylko coś kmbinuje nie produkcuje.
Stanowczo nie polecam
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2011-06-14 04:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma smierdzi z daleka to widac slychac i czuc, ludzie pracuja robia swoje za 1100 zl ,zero zmian czy doceniania dobrej pracy,coz niektorzy nie maja wyjscia a cos trzeba jesc,ambicja nie ma tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic do rzeczy. Ogolnie kadra to banda [usunięte przez moderatora] decydentow rodzin kuzynow zon i matek fuuuuuu, stanowczo odradzam skladania papierow do tego [usunięte przez moderatora],chyba ze ktos lubi pracowac od soboty do soboty za 1100 zloty lub nie ma wyjscia bo jak wsponielismy cos trzeba jesc i za cos zyc.
zdjecie uzytkownika
b52 - 2011-06-14 12:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smród to mało powiedziane, w tej firmie wszystko "gnije" ludzie są wykorzystywani,łamane są przepisy pracy, procedury, ludzi traktuje się jak numery, a wszystko przez układy , rodzine koneksje . Jeżlei nie musisz pracować to nie polecam
zdjecie uzytkownika
robol - 2011-06-16 12:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki kocioł, nikomu nie polecam,
zdjecie uzytkownika
robol - 2011-06-21 08:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy którzy nie muszą tam pracować niech uciekają i omijają z daleka ten zakład.
zdjecie uzytkownika
wm - 2011-06-24 16:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z wszystkimi dla tych którzy nie muszą tam pracować odradzam. Kierownictwo jest zacofane i nie chce żadnych zmian które mogą plepszyć pracę i zwiększyć zyski. Jeden wielki bałagan i brak kopetencji. ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Q4 - 2011-06-27 11:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijać z daleka ten zakład jeden wielki "syf" same układy i przekręty.
zdjecie uzytkownika
turbo - 2011-06-30 13:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadam się i nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
Operator - 2011-09-06 18:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nie jestes [usunięte przez moderatora] z olstyna,to nawet nie mysl o podjeciu pracy w Polmlek-u na Konfekcji w drugiej brygadzie, bo Pan kierownik [usunięte przez moderatora] i tak Cie zwolni.Pan [usunięte przez moderatora] zrobil sobie tam prywatne "Rancho" i nawet prezesowi to nie przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
polmleczanin - 2011-09-14 17:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator - 2011-09-06 18:39:02

Jezeli nie jestes dupolizem z olstyna,to nawet nie mysl o podjeciu pracy w Polmlek-u na Konfekcji w drugiej brygadzie, bo Pan [usunięte przez moderatora] i tak Cie zwolni.Pan [usunięte przez moderatora] zrobil sobie tam prywatne \
Pan [usunięte przez moderatora]. (nie wiem po co to w takiej formie pisane, skoro i tak wiadomo o kogo chodzi XD) jaki jest każdy wie, a publiczne wylewanie żali i oskarżeń, jakoś dla mnie zalatuje tchorzostwem i dziecinada...razi rownież fakt podszywania sie pod kogoś i robienia zadymy, no chyba ze komus o to wlasnie chodzilo, a to z koleji jak dla mnie objaw niedorozwiniecia i głupoty :) Skoro w firmie tyle niedociagnieć, samowolki i robienia prywaty, polecam odwiedzic inspektorat pracy a nie skretyniałe komentarze na jakims forum...Polmlek niewiele odbiega od innch prywatnych firm...wszedzie robi sie przekrety (komuna była, jest i bedzie XD) i ze swieca szukać 100% ucziwej firmy i z tym sie niestety trzeba pogodzic bo zmienić sie musieli by wszyscy, a do tego to nie predko dojdzie :) a co do samego autora wypowiedzi zastanawia mnie na czym opiera swoje wypowiedzi, bo jesli jedynym kryterium był fakt pani/pana zwolnienia z tej czy innej brygady to wnioskuje ze ta decyzja pana [usunięte przez moderatora]. była widocznie słuszna...pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-18 17:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem co niektórych na tym forum. Wyczytałem że ludzie są wykorzystywani do granic możliwości, że kierownictwo ma pracowników za nic. Od tego jest instrukcja stanowiskowa żeby pracownik znał swoje obowiązki i prawa, jeśli kierownik żąda czegoś ponadto prosi się go o postudiowanie tejże instrukcji, nie pomaga - są sądy pracy! Nikt nie jest bezkarny.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-18 19:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż można powiedzieć o Polmleku, jaki pan taki kram. Niestety, jak można zarządzać kilkoma zakładami jeśli się nie ma pojęcia o zarządzaniu a raczej myli się je z rządzeniem się.
zdjecie uzytkownika
aparatowy - 2011-11-21 12:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A internet jest?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-07 09:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważąm że zakład w Lidzbarku Warmińskim powinien być skontrolowany przez odpowiednie służby: PIP, Sanepid, oraz WET. To co tam się dzieje podlega prokuraturze. Łamanie praw pracowniczych, ukrywanie wypadków, fałszowanie dokumentacji, wyników jakościowych, fałszowanie produktów itp Nikomu nie polecam wyrobów z tego zakładu ani pracy. Miejscowi pracownicy są skazani na ten zakład bo nie mają pracy w regionie, ale kier. i pan dyrektor, pan prezes ponoszą pełno prawną odpowiedzialność. Mam pytanie czy pan prezes [usunięte przez moderatora] powrócił do pracy ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polmlek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy polmlek?
Zadaj pytanie
x